Sådan handler du Ripple 2021: En trin-for-trin guide

Sådan handler du Ripple: Omfattende guide til handel med XRP i 2021

Trading Ripple og andre digitale tokens online er nu mere populær end nogensinde.

Som du sandsynligvis ved, er Ripple navnet på både det åbne betalingsnetværk og den digitale valuta, XRP. Teknologien sikrer øjeblikkelige og næsten gratis transaktioner på global skala.

Fra 2021 er XRP stadig den tredjestørste kryptokurrency med hensyn til markedsdækning. Dette fremhæver, at Ripple er attraktivt for investorer og forhandlere af alle former og størrelser.

Interesseret i at lære at handle Ripple selv, men ikke sikker på, hvor du skal begynde?

I denne Ripple Trading Guide vil vi dække alt hvad du behøver at vide.

Dette inkluderer en simpel gennemgang af, hvordan XRP-handel fungerer, tips til at tjene penge, potentielle risici og nyttige strategier til at udnytte.

Derfor har Trading Education sammensat en liste over 5 trin til at begynde at handle XRP.

Så uden videre …

Sådan handler du Ripple i 5 nemme trin

For at handle XRP er det første trin at åbne en konto hos en reguleret mægler eller udveksle, deponere midler, vælg Ripple XRP fra platformslisten og til sidst Køb XRP (Go Long) eller sælg XRP (Go short) og kontroller handelen bestille.

Trin 1: Åbn en konto med en reguleret børs

Trin 2: Finansierer din konto

Trin 3: Vælg hvor meget XRP du vil handle

Trin 4: Køb XRP (gå lang) eller sælg XRP (gå kort)

Trin 5: Bekræft handelsordren

Hvad er Ripple Trading?

Når det kommer til Ripple-handel, skal du prøve at forudsige, om prisen på XRP vil blive højere eller lavere end den er nu. Processen er den samme, uanset om du tilfældigvis handler med aktier eller udenlandsk valuta.

Lyder enkelt nok, ikke? Selvfølgelig tjener du kun fortjeneste på din handel, hvis du forudsiger korrekt – hvis ikke, taber du penge.

Det siger sig selv, at jo flere penge du risikerer, jo højere kan din belønning være, hvis du spekulerer korrekt.

Lad os se på et hurtigt eksempel på, hvordan en Ripple-handel fungerer i praksis:

 • Du ønsker at handle Ripple mod den amerikanske dollar
 • Dette er repræsenteret af parret XRP / USD
 • Parret er i øjeblikket prissat til $ 0,60
 • Du har lyst til, at denne pris vil stige
 • Med dette i tankerne opretter du en købsordre til en værdi af $ 1.000
 • Dage senere er Ripple 15% mere værd til $ 0,69
 • Når du lukkede XRP / USD-handlen, opnåede du gevinster på $ 150

Som eksemplet ovenfor illustrerer, handler XRP ikke anderledes end at købe og sælge andre finansielle aktiver. Du var i stand til at tjene penge på vores hypotetiske handel, fordi du korrekt forudsagde, at parret ville stige i værdi.

Men selvfølgelig, hvis prisen på Ripple bevægede sig i den anden retning, ville du have lukket handlen med et tab.

Hvordan fungerer Ripple Trading?

Som vi nævnte, er Ripple-handel meget sammenlignelig med enhver anden aktivklasse. På den anden side er det værd at huske på, at kryptovalutahandel sammenlignet med markeder, der har eksisteret i hundreder af år, er et ret nyt fænomen.

På grund af det faktum, at XRP i sig selv kun har eksisteret siden 2012, er det vigtigt, at du har en klar forståelse af, hvad du laver, og hvordan markedet fungerer.

Se nedenfor en liste over vigtige Ripple-handelsmålinger, du skal være opmærksom på.

Ripple-handelsprisbevægelser

Prisen på ethvert finansielt aktiv er udbud og efterspørgsel på markedet. Når følelsen af ​​markedet er positiv over for XRP eller ethvert aktiv – vil køberne overstige sælgerne. Dette vil normalt føre til en prisstigning.

Det samme gælder omvendt. Faktum er, at udbud og efterspørgsel på dette populære digitale aktiv kan påvirkes af forskellige faktorer, såsom relevante nyheder, værdien af ​​Bitcoin, tung XRP ‘hval’ aktivitet og mere.

Kryptovalutaer som Ripple kan handles 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Vær opmærksom, når du foretager dine egne forudsigelser, at prisen på XRP vil svinge mange gange på en enkelt handelsdag.

Dette er netop markedets natur, hvilket gør det perfekt til handel på kort sigt.

Læs mere: Forudsigelse om krusningspris: Hvor meget vil det være værd i 2021 og derover?

Ripple-handelspar

Når det kommer til Ripple-handelspar, kan du sammenligne dette med forex-handel. Dette skyldes, at du grundlæggende handler med to forskellige valutaer i et par – mod hinanden.

Der er to måder, hvorpå du kan handle XRP-par.

En måde er at handle den digitale valuta mod en fiat-valuta. Den mest handlede fiat-valuta globalt er den amerikanske dollar, så det giver mening, at de fleste mennesker vælger at handle Ripple imod det.

Som nævnt tidligere er dette par repræsenteret af XRP / USD.

Hvis du har lyst til at handle XRP mod det britiske pund, den canadiske dollar eller en anden fiat-valuta, skal du bare sørge for, at din valgte mægler kan tilbyde dig disse par.

Som vi sagde, holder de fleste mennesker sig til XRP / USD, men der er flere nichemuligheder tilgængelige via nogle handelsplatforme. Vigtigere er det, at du ville forvente at se meget lavere likviditet og handelsvolumen gå denne rute.

En anden mulighed er at handle Ripple mod et andet krypto-aktiv, såsom Bitcoin (XRP / BTC), Litecoin (XRP / LTC) eller Ethereum (XRP / ETH). Dette kaldes generelt krypto-til-kryptopar eller kryptokorspar.

Begge måder at handle på Ripple kan give dig rigelige rentable muligheder afhængigt af markedets følelse.

At eje krusninger eller handel med CFD’er

Når vi taler om rentable muligheder, kan du overveje, om du vil købe XRP eller handle med det. Køb af den digitale valuta vil indikere, at du ønsker at handle på mellemlang og lang sigt, idet du sætter dit håb på, at værdien stiger senere på linjen.

Alternativt har du tænkt på at handle med Ripple CFD’er? Du kan handle med CFD’er uden at skulle eje det underliggende aktiv, så alt hvad du skal gøre er at spekulere korrekt i parrets fremtidige kursretning.

Bemærk, at hvis du er amerikansk statsborger, vil du ikke blive tilbudt Ripple CFD’er af en reguleret mægler. CFTC har forbudt alle CFD’er for den sags skyld og gearingen, som kontrakterne indbyder til.

Handel og egen krusning

Hvis du beslutter, at du hellere vil have XRP, kan du gøre dette via en handelsplatform som eToro. På denne måde ejer du de digitale tokens, indtil du beslutter at sælge dem videre.

Afgørende for, hvis du er en komplet uerfarlig og ikke har nogen idé om, hvordan du handler Ripple, så kan du måske finde det at eje det en mere enkel mulighed.

Årsagen er, at du ikke behøver at være bekymret over et meget volatilt marked på kort sigt, og du behøver heller ikke bruge timer på at give mening om teknisk analyse.

En anden rute er at komme ind på markedet via en kryptokursudveksling, der tilbyder masser af par. Men hvis du ville handle XRP mod den amerikanske dollar, ville du faktisk blive tilbudt XRP / USDT. Dette er en digital valuta kendt som Tether, der er knyttet til værdien af ​​den amerikanske dollar ligesom for-lignende.

Ripplehandel via CFD’er

Dernæst på den førnævnte Ripple CFDs mulighed. For de uvidende giver kontrakter for forskelle dig mulighed for at handle XRP uden at eje eller gemme det.

Ripple CFD’er overvåger i stedet den digitale valutas prisændringer i den virkelige verden. Endnu bedre, CFD’er giver dig mulighed for at høste fordelene ved at gå kort.

Så enkelt sagt, selvom værdien af ​​Ripple falder, kan du stadig tjene penge. Dette er selvfølgelig, hvis du korrekt forudsiger det nævnte værdifald.

Derudover giver Ripple CFD’er dig mulighed for at handle ved hjælp af gearing – hvilket betyder at du er i stand til at øge din købekraft.

 • Lad os f.eks. Sige, at du er i Australien og vil komme ind på markedet med AU $ 1.000.
 • Via din Ripple-handelsmægler kan du handle med op til 50% (eller gearing 1: 2)
 • Dette betyder, at du kun skal dække AU $ 500 selv, mens saldoen er dækket af mægleren.

Vær opmærksom på, at amerikanske statsborgere ikke kun har forbud mod handel med kryptovaluta CFD’er, men det gælder også dem, der er baseret i Storbritannien. Dette skyldes, at FCA implementerede et forbud, der startede den 1. januar 2021!

Klar til at dykke ned i Ripple XRP marked?

Sådan handler du Ripple Online – Oprettelse af en handel

Du er nødt til at finde en mægler, før du kan oprette en krusningshandel, og vi har nogle tip om den proces senere.

Men for nu vil vi løbe gennem XRP-handelsordreproceduren. Dette giver dig en idé om det grundlæggende, og hvad du kan forvente, når du har fundet en god Ripple-handelsplatform

Køb eller sælg ordre

Du bliver altid nødt til at oprette køb eller salg af ordrehandel Ripple online. Dette fortæller din valgte mægler, hvilken vej du tror, ​​markederne sandsynligvis vil gå.

Lad os se på et simpelt eksempel.

 • Lad os sige, at XRP / USD er prissat til $ 0,6068
 • Hvis du har mistanke om, at prisen vil stige – placer en købsordre via dit Ripple-handelssted
 • Hvis du derimod tror, ​​at prisen vil falde – placer en salgsordre

I henhold til ovenstående illustrerer en købsordre simpelthen, at du tror, ​​at prisen på Ripple vil stige, mens en salgsordre betyder det modsatte.

Når det er sagt, vil hver eneste Ripple-handel, du placerer, kræve både en købs- og salgsordre. For eksempel, hvis du indtastede med en salgsordre, ville du lukke handlen med en købsordre. Dette fungerer på samme måde, hvis du havde indtastet en købsordre, men du ville lukke med en salgsordre!

Indgangspris

På dette tidspunkt, når du opretter en Ripple-handel, skal du angive for din valgte handelsplatform, om du vil placere en markedsordre eller en grænseordre.

Se nedenfor for en hurtig forklaring af begge dele.

 • Hvis du ser værdien af ​​XRP og mener, at det er en god pris – chancerne er, at du vil have, at din handel skal udføres med det samme. Det er her, markedsordenen kommer i spil. Din Ripple-mægler vil straks udføre din position og sikre, at du kommer så tæt på den pris som muligt. Under hensyntagen til de digitale valutaers svingende karakter vil der være en lille forskel i den pris, din ordre udføres til..
 • Tværtimod med begrænsede ordrer – hvis du i stedet ikke kan lide den tilbudte pris, kan du angive en pris, som din handel vil blive udført med. For eksempel, hvis du er citeret $ 0,50 på XRP, vil du muligvis ikke blive involveret, før den når $ 0,65 – derfor er det din grænseordreværdi

Hvilken ordre du bruger, afhænger af hver enkelt handel. Som vi er sikre på, du kan forestille dig, kan begge være meget nyttige, når du tænker på, hvordan man handler krusning.

Det afhænger virkelig af, om du vil udføre XRP-handel straks til den aktuelle markedspris eller angive din egen. I tilfælde af grænseordrer forbliver din XRP-position afventende, indtil prisen er nået.

Som sådan, hvis det ser ud til, at Ripple-handelsordren ikke matches, så bliver du nødt til at annullere den manuelt.

Afslutningsstrategi

Hvis du er nybegynder, skal du være opmærksom – stop-loss og take-profit ordrer er uvurderlige, når det kommer til en smule skadesbegrænsning og opretholdelse af en vis kontrol over dine Ripple-handler.

Kort sagt, når du har afgivet din købs- eller salgsordre og markedsført eller begrænset ordre, kan du lukke din XRP-handel, når du vil.

Men når du bruger stop-loss og take-profit ordrer, fortæller du din Ripple-mægler om automatisk at lukke din handel, når en af ​​to tilfælde forekommer.

Stop-loss-ordren, som navnet antyder – giver dig mulighed for at begrænse tabene på din Ripple-handel. Lad os sige, at du ikke vil miste mere end 2% af din indsats – du placerer en stop-loss-ordre til det specifikke beløb.

I tilfælde af take-profit ordrer – vil du måske have mindst 5% fortjeneste. I dette tilfælde skal du indstille værdien af ​​din take-profit ordre til 5% i forhold til den aktuelle position.

For at rydde tågen skal vi se på, hvordan det kan se ud, når du handler Ripple gennem en online mægler.

 • I dette eksempel er XRP / USD citeret til $ 0,7010
 • Du vil gå længe, ​​så vælg at placere en købsordre
 • Som vi sagde ovenfor, vil du begrænse dit tab på denne handel til 2%
 • Med dette i tankerne skal du indstille dit stoptab til $ 0,6869 ($ 0,7010 – 2%)
 • Vi nævnte, at du vil have mindst 5% fortjeneste
 • Som sådan skal din take-profit ordre indtastes til $ 0.7360 ($ 0.7010 + 5%)

I ovenstående scenarie udføres din 2% stop-loss-ordre, hvis Ripple falder til $ 0,6869. Hvis den digitale valuta stiger til $ 0,7360, vil din Ripple-mægler handle med din 5% profit-ordre for dig.

Vil du overveje at handle Ripple XRP?

Sådan tjener du penge ved handel

Et af de første spørgsmål, der stilles, når folk begynder at handle med digitale valutaer, er “Hvordan kan jeg tjene penge?”

Der er ikke noget endeligt svar på dette spørgsmål – men at lære ind og ud af Ripple er et godt sted at starte.

Når alt kommer til alt vokser penge ikke på træer, så det er afgørende, at du kommer ind på markedet med åbne øjne. Det samme gælder for forex, aktier eller ethvert andet omsætteligt aktiv.

For begyndere derude har vi listet nogle almindelige faktorer, som vi skal være opmærksomme på, når du handler Ripple online.

1. Indsats

Startende med indsatsen fortæller denne værdi i det væsentlige din mægler, hvor meget du vil risikere på din Ripple-handel. Jo mere du spiller, jo højere kan gevinsten være, hvis du spekulerer i værdien af ​​XRP korrekt.

På ethvert online Ripple-handelssted vil der være en minimumsindbetaling og også en minimumsindsats. Dette kan variere fra mægler til mægler, men reguleret platform eToro giver dig mulighed for at begynde at handle XRP fra så lidt som $ 25!

En populær strategi blandt Ripple-forhandlere er at risikere aldrig mere end 1% af din kontosaldo. For eksempel, hvis du havde $ 10.000 på din konto, ville du ikke satse mere end $ 100 – og så videre.

Da din handelsbalance sandsynligvis vil ændre sig regelmæssigt, er dette en nem måde at genberegne din maksimale indsatsstrategi på.

2. Gevinst i procent

Din fortjeneste ved handel med Ripple bestemmes ikke kun af, hvor generøs din indsats er. Naturligvis spiller den specifikke prisforskydning for den digitale valuta også en rolle.

 • Lad os f.eks. Sige, at du afgav en købsordre på $ 500, og XRP’s værdi steg med 10%
 • Din gevinst ville være $ 50 ($ 500 + 10%)
 • Hvis du placerede en salgsordre på $ 1.000 på Ripple, og dens værdi faldt med 15%
 • Du ville opnå gevinster på $ 150 ($ 1.000 + 15%)

Brug af ovenstående lommeregner giver dig mulighed for nemt at kvantificere dine overskud og tab.

3. Ripple Trading Leverage

Dette bringer os glat over på gearing. Som vi berørte tidligere, giver gearing Ripple-handlende mulighed for at bruge ‘margin’. Naturligvis er XRP CFD’er ikke på bordet for amerikanske beboere på grund af streng regulering.

Vi har også nævnt begrænsningerne for krypto-gearing andre steder – såsom Den Europæiske Union, der er begrænset til 1: 2. Fra april 2021 begrænses Australias også til 1: 2.

Hvis du er baseret andetsteds, er der al sandsynlighed for, at du får meget højere grænser, når du handler Ripple på margin.

Ikke desto mindre se nedenfor et eksempel på, hvordan anvendelse af gearing til din Ripple-handel kan se ud.

 • Du opretter en salgsordre på $ 500
 • Du beslutter at anvende den 1: 2 gearing, der tilbydes af din Ripple-mægler
 • Værdien af ​​XRP falder med 15%
 • Normalt ville dette have resulteret i et overskud på $ 75 fra din $ 500-indsats
 • Men med gearing på 1: 2 øges dit overskud til $ 150

Som vi sagde, er det vigtigt at være opmærksom på, at selv om gearing kan være en fantastisk måde at forstærke dine gevinster på – det vil også øge dine tab.

Fess to Trade Ripple Online

Ligesom med enhver finansiel service vil der være gebyrer at betale for at handle Ripple. Disse gebyrer vil variere fra mægler til mægler. Når det er sagt, er der en liste over almindeligt set gebyrer, du skal være opmærksom på.

Ripple Trading Commission

Fra og med Ripple trading provision, mens ikke alle mæglere opkræver dette, vil de der gør det normalt via en procentdel af din indsats.

For eksempel opkræver tredjeparts handelsplatform Coinbase 1,49% for hver krypto-til-krypto-handel. Hvis du indtastede XRP / USD med $ 1.000, ville du betale $ 14,90. Når du lukker denne position, vil du blive opkrævet yderligere 1,49% af den værdi, der er på det tidspunkt.

Der er velrenommerede platforme derude – såsom eToro, der giver dig mulighed for at handle Ripple med 0% provision. I dette tilfælde skal du bare være opmærksom på spredningen, som mægleren tilbyder, da dette sandsynligvis vil være, hvor platformen tjener sine penge.

eToro – Trade Ripple XRP med 0% provision

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ripple Spread

Spændet er forskellen mellem købsprisen og salgsprisen på Ripple. Ved handel med forex vises spændet i pips, så en 0,6010 købspris og 0,6005 salgspris vil indikere et spænd på 5 pips.

Når du handler kryptomønter som Ripple, er det lettere at beregne spændet i procent. For eksempel repræsenterer en købspris på 0,5929 og en salgspris på 0,6183 et spread på 4,28%.

Spændet kan sammenlignes med et indirekte gebyr. Hvis spændet er 4,28% som vores eksempel ovenfor, begynder du din XRP-handel 4,28% i rødt.

Hvis du tjener 4,8% på din handel, bryder du lige. – så noget over dette tal ville være fortjeneste. Den gode nyhed er, at nogle Ripple-brokes tilbyder supertætte spreads. eToro er for eksempel gennemsnitligt 0,75% på større par som XRP / USD.

Andre gebyrer for handel med krusninger

Selvom provision og spreads er de vigtigste gebyrer, du skal passe på, når du vælger en god Ripple-handelsmægler – der er andre.

Vi har angivet flere gebyrer, som du skal være opmærksom på nedenfor:

 • Transaktionsgebyrer: Nogle mæglere opkræver klienter for indskud og udbetalinger. Dette kan afhænge af betalingsmetoden og undertiden det ønskede beløb.
 • CFD-gebyrer: Hvis du har til hensigt at handle Ripple CFD’er, skal du være opmærksom på de daglige gebyrer, de inviterer. Swap-gebyrer, som de undertiden kaldes, vil blive opkrævet for hver dag, du efterlader en XRP-position åben natten over.

Gebyrer varierer afhængigt af din mægler, så tjek altid pristabellen, inden du tilmelder dig en ny online Ripple-platform.

Sådan handler du Ripple 2021 – Trin-for-trin gennemgang

På dette tidspunkt skal du føle dig selvsikker nok til at komme derude og begynde at handle denne populære kryptomønt.

Vi har dækket alt fra XRP-parkategorier og ordretyper – til strategier og at få fat i beregningen af ​​risici og belønninger.

Hvis dette lyder som noget, du gerne vil komme i gang med det samme – se vores enkle Sådan handler du Ripple trin for trin gennemgang nedenfor!

Trin 1: Vælg et Ripple-handelssted

For at begynde at handle XRP på farten eller derhjemme skal du have en god Ripple-handelsplatform for at udføre disse ordrer for dig. Der er nogle rigtig gode mæglere i online-rummet, men også dynger af hajer.

Med dette i tankerne er det vigtigt, at du udover læseguider som vores også foretager din egen forskning. Gør dette inden du tilmelder dig og afleverer dine bankoplysninger.

For at gøre processen med at sortere hveden fra agnet lidt nemmere for dig – find nedenfor nogle vigtige overvejelser, når du leder efter en Ripple-handelsmægler.

 • Regulering: Er Ripple-mægleren reguleret og licenseret?
 • Gebyrer: Hvor meget koster handelsplatformen i provision og andre gebyrer?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmetoder accepteres?
 • Kontominimum: Hvad er den mindste indsats og det krævede depositum?
 • Krusningspar: Hvilke Ripple-par kan du få adgang til via denne online mægler?
 • Handelsplatform: Er mæglerens hjemmeside let at bruge?
 • Mobil: Er der en mobilapp tilgængelig, så du kan handle Ripple på farten?

Som du kan se, vil det ikke være en tur i parken at finde en god mægler – og der er meget at tænke på. Hvis du er en komplet XRP-handelsbegynder, anbefaler vi eToro.

Mægleren betjener over 13 millioner kunder og er stærkt reguleret af flere jurisdiktioner, herunder FCA, CySEC, ASIC og mere. Amerikanske handlende er også dækket, da platformen er registreret hos FINRA.

Ikke kun det, men som vi nævnte – handel med Ripple er helt kommissionsfri her.

Du kan også vælge at handle XRP-par passivt ved at vælge at bruge eToro Copy Trader-funktionen. Dette giver dig mulighed for at investere mindst $ 200 i en pro-trader, og alle positioner, de placerer, reflekteres automatisk i din portefølje.

Trin 2: Åbn en Ripple-handelskonto

Når du har fundet en Ripple-mægler, som du kan lide udseendet på, skal du tilmelde dig. Denne proces er normalt meget let og kan tage et par minutter.

Du starter normalt med at blive bedt om at udfylde en simpel tilmeldingsformular. Dette inkluderer generelt det grundlæggende som dit navn og adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mail-adresse.

Hvis Ripple-handelsplatformen er reguleret, skal du mere end sandsynligt give en kopi af dit regeringsudstedte foto-ID.

Selvom det er tilfældet med eToro, behøver dette ikke straks – medmindre du deponerer $ 2.250 eller mere. Du bliver dog nødt til at give de ønskede dokumenter, før du kan fremsætte en anmodning om tilbagetrækning.

Trin 3: Depositum

Når din nye Ripple-handelskonto er bekræftet (som normalt tager mindre end 10 minutter), kan du fortsætte med at finansiere din konto.

Hvis du handler via en mægler snarere end en børs, skal du være i stand til at indbetale ved hjælp af din egen valuta.

Tjek de accepterede betalingsmetoder på ethvert Ripple-mæglerwebsted, inden du tilmelder dig – især hvis du har noget specifikt i tankerne.

Trin 4: Vælg Ripple Trading Market

Dernæst skal du beslutte et Ripple-handelsmarked. På eToro kan du få adgang til forskellige krypto-til-fiat-par som:

 • XRP / USD
 • XRP / EUR
 • XRP / CAD
 • XRP / CHF
 • XRP / GBP
 • XRP / AUD

Hvis du synes om at handle med krypto-til-kryptopar, er der også et udvalg af dem. Hvis du vil se nærmere, skal du gå over til afsnittet ‘Handelsmarkeder’ på eToro, og du vil se det fulde udvalg af par under fanen ‘Crypto’.

Trin 5: Placer Ripple Trade

Nu har du besluttet dig for markedet – du skal oprette en ordre. Hvis du har brug for en oversigt over, hvordan du afgiver en ordre, eller hvilke du skal bruge – rul op til vores afsnit om ‘Opsætning af en handel’.

Når du er tilfreds med din Ripple-handelsordre, skal du bekræfte den. Dermed gør din online XRP-mægler resten!

Klar til handel Ripple XRP?

Sådan handler du Ripple Guide – dommen

At beherske kunsten at handle Ripple eller ethvert andet aktiv for den sags skyld kan tage lang tid. Ved at udholde og opbygge din viden om den digitale valuta kan du dog høste fordelene ved dette undertiden ustabile rum.

Ripple har brugt det meste af sin eksistens som den tredjestørste kryptokurrency med hensyn til markedsværdi. På trods af dets popularitet er det stadig vigtigt at vælge en respekteret og licenseret mægler til at udføre handler for dig.

eToro er et fremragende eksempel på en pålidelig mægler. Webstedet er kommissionsfrit og har masser af XRP-par på tilbud. Ikke kun det, men den sociale handelsplatform er reguleret af forskellige organer som ASIC, FCA og CySEC.

Ofte stillede spørgsmål

Handler Ripple sikkert?

Ja, handel krusning er sikkert. Men handel med Ripple via uregulerede mæglere bør undgås for enhver pris. Hold dig til regulerede Ripple-mæglere som eToro, så du er dækket af folk som FCA, ASIC og CySEC.

Hvordan handler jeg Ripple?

Trading Ripple har aldrig været mere simpelt. Tilmeld dig en passende mægler online, deponer nogle penge, og beslut om den digitale valuta vil stige eller falde i værdi. Derefter skal du bare beslutte, hvor meget du skal satse, og placere din købs- eller salgsordre.

Kan du blive rig ved at handle Ripple?

Der er ingen magisk kugle. Nogle XRP-handlende tjener anstændige gevinster, andre taber. Den bedste måde at tjene penge på er at uddanne dig selv i, hvordan du handler Ripple og lære at udføre teknisk analyse.

Er Ripple-handel lovlig i USA?

Ripple er lovligt i USA. Du skal dog bemærke, at hvis du er amerikansk statsborger, har du ikke tilladelse til at handle Ripple CFD’er. Du kan dog investere i Ripple ved at købe XRP på eToro – kommissionsfri!

Kan du handle Ripple med gearing?

Ja, du kan handle Ripple med gearing. De, der er baseret i USA og Storbritannien, kan dog ikke. EU og australske borgere er begrænset til 1: 2. Andre nationaliteter kan muligvis få endnu højere grænser – afhængigt af placeringen og den pågældende mægler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner