Bedste måder at købe Bitcoin uden verifikation 2021

1. Skift 2. Localbitcoins 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logo bitquick logo
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

Så du leder efter, hvordan du køber bitcoin uden ID?

Det er ret nemt, når du først har fundet ud af, hvordan du gør det.

De to muligheder, du har, er enten at betale kontant, hvilket næsten aldrig kræver nogen verifikation og kan således gøres privat. Den anden mulighed, du har, er at gøre det med kreditkort ved en børs, da det giver dig mulighed for at købe bitcoin uden id.

Vi får det, at købe bitcoin kan være forvirrende og svært at få i starten. Vi har alle været der.

I denne vejledning hjælper vi dig med at købe bitcoins uden verifikation ved at angive de bedste muligheder.

Lad os først gennemgå de 7 bedste Bitcoin-børser, der ikke kræver et ID. Derefter gennemgår vi købsprocessen for hver børs, så du kan følge med.

Åh, inden vi går ind på disse muligheder – sørg for at have en Bitcoin-tegnebog, da nogle af disse børser kræver, at du har en. Hvis du har brug for hjælp til at købe en bitcoin-tegnebog, skal du læse vores guide til de bedste bitcoin-tegnebøger.

Top 8 bedste måder at købe Bitcoin uden ID 2021

1. Skift

Switchere er en sikker og pålidelig udveksling, der tilbyder en problemfri oplevelse til øjeblikkelig køb af krypto ved hjælp af et bankkort. Det har hovedkontor i Tallinn, Estland og har to licenser, herunder en af ​​Virtual Wallet Service Provider og en af ​​Virtual Currency Exchange Provider.

betalingsmetoder

Hos Switchere er der kun en måde at købe krypto på, og det er ved brug af bank- eller betalingskort. VISA eller MasterCard er de to muligheder, der kan bruges på webstedet.

Børsen understøtter brugen af ​​både kredit- og betalingskort fra forskellige banker. Kort, der udstedes i banker i visse lande, accepteres imidlertid ikke af webstedet. Disse lande inkluderer USA, Canada, Kina, De Forenede Arabiske Emirater og andre, der er blevet hørt på deres hjemmeside.

Efter behandling af betalingen modtager brugerne deres penge i tegnebogen næsten øjeblikkeligt.

Sådan køber du Bitcoins med Switchere?

Grænsefladen til Switchere er brugervenlig, så processen er tidseffektiv og enkel og forklaret nedenfor.

Hvis du vil købe kryptokurver som Bitcoin, Ethereum eller Litecoin Switchere.com, skal du åbne den og vælge knappen ‘Køb krypto’.

Bestillingsformularen skal vælges, og beløbet på euro til køb skal angives. Det tæller automatisk den mængde krypto, der modtages.

Herefter skal e-mail- og tegnebogadressen indtastes. Brugeren skal acceptere og acceptere vilkårene for brug og fortrolighedspolitik og fortsætte.

På betalingssiden skal bankkortoplysningerne indtastes, og derefter kan brugeren betale det respektive beløb. Ved betaling sendes mønter direkte til brugerens tegnebog.

Privatliv

Der er ingen registrering eller verifikation, der kræves ved køb op til 100 EUR, hvorefter størrelsen på den maksimale købsgrænse afhænger af brugerens bekræftelsesstatus. Derfor fremhæves det som den bedste børs at købe bitcoin uden verifikation. 

  • Bekræftelse af telefon og e-mail øger det maksimale beløb med € 500.
  • Bekræftelse af identitet og bankkort hæver den maksimale købsgrænse med € 1.000.
  • Den verificerede adresse tillader køb af op til € 5.000.
  • Bekræftet indkomstbevis gør kryptokøb ubegrænset.

Sikkerhed

Der er robust sikkerhed, der findes på Switchere. Den licenserede børs kan prale af 2FA & SSL / TLS-kryptering, SHA-256 hash-algoritme og 3D-sikker protokol.

Gebyrer og begrænsninger

Alle de krævede gebyrer er inkluderet i selve valutakursen, så en bruger modtager det beløb, der beregnes af platformen uden fradrag, der synes retfærdigt og konkurrencedygtigt.

Den maksimale købsgrænse afhænger af status for brugerbekræftelse.

Kunde support

Platformen har et kundesupportteam, der arbejder 24/7. Der er en formular, der er tilgængelig på deres hjemmeside, der fungerer som en chat, der gør det muligt at få et hurtigt svar. Der er også en postadresse, der findes på webstedet, som en gang sendes et brev til. Bortset fra dette kan supportteamet nås via e-mail eller det angivne telefonnummer.

Fordele

Switchere markedsfører sin gennemsigtige arbejdsgang, har robust sikkerhed og skifter et platformsmarked, som det er fuldt ud lovligt kompatibelt. Der er ingen registrering eller verifikation nødvendig før et bestemt beløb, og brugeroplevelsen er meget venlig.

Ulemper

Der er kun fiat til kryptotransaktioner, der kan udføres på børsen. Investorer fra visse lande som USA og Canada kan ikke handle her af lovgivningsmæssige årsager.

KOM I GANG MED SWITCH HER

2. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoSom nævnt ovenfor er dette websted mere en markedsplads end at blive kaldt som en børs. LocalBitcoins, en peer-to-peer-platform blev etableret i år 2012 og betjener sine brugere over hele kloden. Webstedet fungerer som et fremragende escrow-system ved at integrere handlende til at mødes og handle sammen med onlinehandel.

Betalingsmetoder

LocalBitcoins understøtter forskellige betalingsmetoder såsom kontant ved levering, kontanter via mail, PayPal, WebMoney, Western Union og Wire exchange.

Sådan køber du Bitcoins med LocalBitcoins?

LocalBitcoins er en decentral udveksling, hvor brugerne kan handle personligt, og webstedet fungerer som et escrow-system. Nye brugere, der ønsker at komme i gang, kan registrere en konto på dette websted ved at klikke på tilmeldingsmuligheden. Når kontoen er oprettet (som køber), kan brugeren begynde at søge efter en sælger til at købe Bitcoins. Selv en vis annonce fra sælgerne med deres tilbud vises også på siden.

Køberen kan vælge en passende sælger fra listen over sælgere, der blev vist på webstedet. Efter at have valgt en passende sælger skal køberen indtaste beløbet for at købe Bitcoins samt en betalingsmetode. Endelig kan køberen gennemføre processen ved at klikke på “Køb” -muligheden.

En bruger skal kontrollere tilbagemeldingsafsnittet i sælgerens profil, inden han køber Bitcoins.

Privatliv

Webstedet opretholder den anonyme karakter af Bitcoins og beder ikke om nogen bekræftelsesoplysninger. Dog kan nogle brugere bede om dit ID-bevis i henhold til KYC- og AML-reglerne.

Sikkerhed

Webstedet er et effektivt og pålideligt escrow-system med en fremragende sikkerhedssætning. Den har aktiveret tofaktorautentificering, krypteret med HTTPS-protokol, der leveres med en Login Guard. Hyppige SMS- og e-mail-alarmer sendes til brugeren. Webstedet har også et fremragende hvid hat-program, som er en fantastisk mulighed for alle sikkerhedsforskere.

Gebyrer og begrænsninger

Købere er fri til at betale noget gebyr til webstedet. sælgere opkræves 1% gebyr sammen med Bitcoin-netværksgebyr af dette websted. Sælgere har imidlertid fuld kontrol over at tilpasse transaktionsgebyret, hvilket er et anliggende for alle købere. Nogle sælgere opkræver købere et lidt ekstra gebyr for at dække det gebyr, der opkræves af webstedet.

Køberen og sælgeren kan frit foretage et hvilket som helst antal transaktioner og ethvert transaktionsbeløb. Forhandlere kan dog anvende grænse med gensidig godkendelse.

Kunde support

Du kan tjekke FAQ-sektionen på webstedet for at finde et svar på din forespørgsel. For yderligere support kan du kontakte LocalBitcoins via e-mail, som giver et ret hurtigt svar.

Fordele

LocalBitcoins giver brugeren mulighed for at købe Bitcoins uden verifikation og understøtter også en lang række betalingsmetoder. Webstedet er let at arbejde med og opretholder også brugerens privatliv og sikkerhed.

Ulemper

Købere skal bekymre sig om transaktionsgebyret, da sælgere har fuld autoritet til at fastsætte transaktionsgebyret. Købere skal være forsigtige med at blive røvet under personlig handel med sælgeren.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

3. Bitquick

bitquick logoDu bør bestemt overveje Bitquick, hvis du er villig til at købe Bitcoins med kontante indskud uden at indsende ID-bevis. Bitquick fungerer som et fremragende escrow-system, der blev lanceret i 2013 og opererer i 49 amerikanske stater ved at støtte tre fiat-valutaer (amerikanske dollars, canadiske dollars, euro).

Betalingsmetoder

Bitquick understøtter bankoverførsler, Western Union, MoneyGram og udfører alle sine transaktioner ved hjælp af kontante indskud.

Sådan køber du Bitcoins med Bitquick?

Som du ved, tilbyder webstedet at købe Bitcoins med kontante indskud, og købere kan få deres Bitcoins uden at møde sælgeren. Processen med at købe Bitcoins er enkel.

Du kan direkte gå mod at købe Bitcoins uden at registrere dig på siden. Det første trin er at indtaste det omtrentlige beløb, du er klar til at bruge på Bitcoins. Vælg derefter den ønskede ordre fra ordrebogen, og indtast din e-mail-adresse sammen med din Bitcoin tegnebog-adresse.

Du modtager en e-mail, der indeholder et link (gem e-mailen). senere, gå mod banken og deponere beløbet på det kontonummer, der findes på ordrebekræftelsessiden. Klik derefter på et billede af kvitteringen fra banken til linket sendt i e-mailen.

Når kvitteringen er modtaget af sælgeren, frigøres dine Bitcoins fra deponeringen og leveres til dig inden for 3 timer.

Privatliv

Brugere bliver ikke bedt om at indsende noget ID-bevis til handel. I stedet oprettes en pinkode af sælgeren, der giver dem mulighed for at acceptere, ændre eller annullere ordren. Købere bliver muligvis bedt om at opdatere et foto-id.

Sikkerhed

Brugerens indskud på op til 250.000 sikres ved hjælp af BitGos multi-signatur tegnebog, der er inkorporeret af Bitquick. Reserve-of-reserve-auditsystemet viser antallet af Bitcoins, der holdes i spærringen, ved at afsløre de handler, der finder sted på selve børsen..

Gebyrer og begrænsninger

Bitquick opkræver ikke noget gebyr ved udbetalinger. Imidlertid opkræves der 2% gebyr på køberen i stedet for sælger som andre websteder. Alle valutakurser fastsættes af sælgeren med yderligere bankgebyrer.

Bitquick har ikke sat nogen begrænsninger for transaktionen. Desuden har handlende lov til at sætte grænser med gensidig godkendelse. Dine Bitcoins overføres til din tegnebog inden for 3 timer (maksimal tid) af Bitquick.

Kunde support

Du kan kontakte Bitquicks kundesupport næsten når som helst.

Fordele

Bitquick er et velrenommeret websted med en simpel brugergrænseflade. De tjenester, der tilbydes af Bitquick, er hurtige og pålidelige. Det er et velbygget deponeringssystem.

Ulemper

Valutakurserne fastsættes af sælgerne og kan resultere i høj opladning. Webstedet fungerer kun i USA og understøtter tre få fiat-valutaer.

KOM I GANG MED BITQUICK

4. Væg med mønter

MURS VÆGWall of coins tilbyder en problemfri proces at købe Bitcoins ved kun at støtte kontanter som betalingsmetode. Det er en nyetableret peer-to-peer-udveksling baseret i Florida.

betalingsmetoder

Wall of coins accepterer tre betalingsmetoder til køb af Bitcoins, der inkluderer MoneyGram-indskud, kontantindskud i forskellige bankkontorer og Bank of America’s Teller Assist.

Sådan køber du Bitcoins med Wall of coins?

Wall of coins tilbyder fuldstændig fortrolighed for sine brugere. Som køber er det ikke engang nødvendigt at registrere din konto på dette websted for at købe Bitcoins. Du kan betale direkte for dine Bitcoins ved at deponere kontanter på sælgerens konto. Processen er enkel og forklares nedenfor.

Først skal du indtaste det dollarbeløb, som du er klar til at bruge på Bitcoins. En liste over banker og deres filialer i nærheden af ​​dig vises, når du har indtastet beløbet. Du skal vælge en bank efter eget valg og deponere pengene på sælgerens konto. Når du har indbetalt kontanter, skal du sende en tekst til Wall of coins med den rigtige kode. Sælgeren bekræfter betalingen, og Bitcoins leveres til dig inden for 15 minutter.

Privatliv

Wall of coins beder ikke om noget ID-bevis. Du kan købe Bitcoins direkte uden selv at registrere dig på siden.

Sikkerhed

Wall of coins opretholder god sikkerhed ved at tilbyde kølerum til opbevaring af Bitcoins. Webstedet har implementeret et indbygget AI-system (Artificial Intelligence), der forhindrer forekomst af falske transaktioner. Webstedet er strengt, mens du har Bitcoins på tidspunktet for transaktionerne, hvor det fungerer som et escrow-system. Bitcoins, der en gang er sendt til webstedet, kan ikke hentes. Hvis du vil hente dine Bitcoins, skal du kontakte kundesupportrepræsentant.

Gebyrer og begrænsninger

Wall of coins offentliggør ikke transaktionsgebyret. Det siges dog, at gebyret er ret lille (1-2%) sammen med yderligere bankgebyrer, der pålægges under indskud. Webstedet har sat en minimumsgrænse på $ 5 for køb af Bitcoins. Yderligere kan handlende sætte grænsen med gensidig godkendelse. Transaktionerne er ret hurtige. Du modtager dine Bitcoins inden for 15 minutter, hvis sælgerens svar er øjeblikkeligt.

Kunde support

Du kan tjekke webstedets FAQ-side for dine generelle forespørgsler. Du kan endda nå møntvæggen via e-mail eller gratisnummer. Du kan også interagere med dem ved hjælp af live chat-funktionen.

Fordele

Muren af ​​mønter opretholder strengt brugerens privatliv og har også en simpel brugergrænseflade. Nå, valutakurserne er ret overkommelige, og transaktionerne er ret hurtige, hvis sælgeren reagerer med det samme.

Ulemper

Wall of coins bør overveje at vise transaktionsgebyr offentligt for at hjælpe brugerne. Den krævede tid til levering af Bitcoins afhænger helt af sælgerens svar. Webstedet fungerer i øjeblikket kun i 12 lande.

KOM I GANG MED MURER

5. Coinmama

møntmamaCoinmama er en troværdig mulighed, selvom webstedet kræver et vist niveau af verifikation. Webstedet blev lanceret i år 2013 og betjener over 219 lande og flertallet af amerikanske stater. Webstedet har endnu ikke implementeret sin tegnebog, og derfor lagres Bitcoins på den adresse, du har angivet.

Betalingsmetoder

I øjeblikket understøtter Coinmama kun kredit- / betalingskortbetaling for at købe Bitcoins. De har SEPA-overførsler, som giver dig mulighed for at overføre penge fra din bankkonto (Europa). Denne tilføjelse gør coinmama til udveksling i Europa.

Sådan køber du Bitcoins med Coinmama?

Processen med at købe Bitcoins via Coinmama forklares nedenfor.

Oprettelse af en konto på dette websted er ret simpelt. Bekræftelse af din e-mail-adresse er det eneste kriterium for at blive registreret på webstedet. Log derefter ind på din konto, hvor du kan se en side, der beder om nogle detaljer. Når du har indtastet og gemt dine oplysninger, kan du se en mulighed kaldet “Køb Bitcoin” på navigationslinjen.

Klik på fanen, og vælg antallet af Bitcoins, du vil købe. Derefter bliver du bedt om at vælge en betalingsmetode. du kan vælge en hvilken som helst tilstand alt efter din bekvemmelighed. Hvis du vælger et kreditkort som en betalingsmetode, er processen også enkel.

Når du har valgt kreditkort som betalingsmetode, skal du tilføje din Bitcoin-tegnebog-adresse, og derfor bliver du bedt om at indtaste dine faktureringsoplysninger og adresse. Derefter skal du indtaste dine kreditkortoplysninger. Du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer og din e-mail ved at sende en firecifret PIN-kode via SMS. Næste trin er at uploade dit ID-bevis.

Vær opmærksom på, at du muligvis bliver nødt til at gennemføre et bestemt verifikationsniveau afhængigt af antallet af bitcoins, du vil købe, hvis information er angivet nedenfor.

Privatliv

Som nævnt ovenfor beder Coinmama ikke nogen ID-verifikation for transaktioner op til $ 150. For de brugere, der er villige til at købe Bitcoins, kan mere end $ 150 dog henvise til processen nedenfor.

Niveau nul – Du bliver bedt om at opdatere dit telefonnummer, postnummer, tilstand og by for at bruge op til $ 150 på Bitcoin.

Niveau et – du bliver bedt om at indsende dit ID eller kørekort for at bruge op til $ 10.000 på Bitcoin.

Niveau to – Du bliver bedt om at indsende dit statsudstedte ID-bevis sammen med andre ID-bevis. brugere kan også indsende deres indsende deres pas og er derfor åbne for at bruge $ 50.000 på Bitcoin.

Niveau tre – Dette er det højeste niveau af verifikation, hvor brugeren skal opdatere ansigt til ansigt anerkendelse godkendt af en notar eller en advokat, og så kan du bruge op til $ 1.000.000 på Bitcoin.

Sikkerhed

Coinmama er et anset websted med en god sikkerhedskonfiguration. Webstedet er sikret med 256-bit SSL-kryptering, som skjuler alle følsomme data fra tredjeparter og hackere. For maksimal sikkerhed rådes brugerne til at indstille en adgangskode, der involverer store og små bogstaver sammen med tal og symboler.

Gebyrer og begrænsninger

Depositum og tilbagetrækning er gratis, men du vil blive underlagt et regelmæssigt gebyr opkrævet af banken. Bortset fra andre betalingsformer er kreditkortet den almindeligt accepterede betalingsmetode blandt brugerne. du vil blive opkrævet et fast gebyr på 6,75% samlet for alle transaktionerne.

Tilføjelse til dette gebyr anvendes yderligere 5% gebyr på alle kreditkort. Gebyret tilføjes automatisk, når betalingstilstanden er indtastet. Denne automatiske kreditkorttransaktion udføres af en processor kaldet Simplex.

Kreditkorttransaktioner er begrænset til op til 5000 USD / EUR pr. Dag og 20.000 USD / EUR pr. Måned.

Fordele

Coinmama har en enkel brugervenlig grænseflade ved at understøtte kreditkortbetalinger, som nogle andre platforme ikke understøtter. Brugere får en fordel ved at købe Bitcoins op til $ 150 uden nogen verifikation. Webstedet tilbyder også et fremragende henvisningsprogram.

Ulemper

Coinmama tillader ikke dig at sælge Bitcoins og opgraderer heller ikke webstedet ofte.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

6. Bitit.io

BititBitit er en Paris-baseret Bitcoin-udvekslingsplatform, der kun fungerer i Europa ved at tilbyde 3D-sikre kredit- / betalingskort og kontanter ved hjælp af Neosurf, Flexepin og Cashlib forudbetalte kuponer som betalingsmetoder. Du kan købe Bitcoins fra lokale leverandører gennem Bitit.

Betalingsmetoder

Bitit tilbyder at købe Bitcoins fra dine lokale leverandører ved hjælp af Neosurf-, Flexepin- og Cashlib-kuponer. Du kan købe Bitcoins online ved hjælp af kredit- / betalingskort, Trustpay Bankoverførsel og ePay-tegnebog.

Sådan køber du Bitcoins med Bitit?

Opret en konto ved at registrere dig på siden ved at udfylde nogle grundlæggende oplysninger. Du kan hurtigt købe Bitcoins op til EUR 25 uden nogen verifikation. Derefter skal du afgive en ordre ved at indtaste antallet af Bitcoins, du vil købe fra EUR 25 til EUR 250. Vælg en betalingsmetode (3D-sikre kredit- / betalingskort, Neosurf, Flexepin, Cashlib-kuponer, Bankoverførsel, Epay e-wallet) til betale for dine Bitcoins. Når betalingen er foretaget, leveres dine Bitcoins til din Bitcoin-tegnebog-adresse inden for 10 minutter.

Privatliv

Intet ID-bevis kræves for at købe Bitcoins op til EUR 25, når du har registreret dig på siden. Desuden skal mere end EUR 25 for brugere, der ønsker at købe Bitcoins, indsende ID-bevis sammen med en selfie ved at have beviset.

Sikkerhed

Bitit har mange butikker i Frankrig og opretholder en konstant tilstedeværelse på sociale medier, hvilket betyder, at webstedet er legitimt. Webstedet er krypteret og opretholder alle andre sikkerhedsforanstaltninger svarende til de websteder, der tilbyder kreditkortbetaling.

Gebyrer og begrænsninger

Transaktionsgebyret afhænger helt af betalingsmetoden. At købe Bitcoins ved hjælp af kredit- / betalingskort vil koste dig 3,9% gebyr på alle online-transaktioner, og der opkræves et gebyr på 8,9% til 10% for brug af kuponer Neosurf, Flexepin og Cashlib. Ud over dette gebyr opkræves der muligvis et valutagebyr på kreditkortene. Nogle sælgere opkræver muligvis ekstra for kuponer, når du køber det fra butikkerne.

Der er en grænse for at købe Bitcoins op til EUR 50/7 dage uden nogen verifikation, og forudbestilling begrænser også EUR 25 til EUR 250 pålagt af webstedet. Forhandlere kan frit placere et vilkårligt antal ordrer. Den tid, der kræves for at modtage Bitcoins, afhænger af Bitcoin-netværket.

Kunde support

Udvekslingen har en rig Knowledge Base-sektion sammen med e-mail-support system. Du kan endda kontakte Bitit via deres sociale medieside.

Fordele

Det er meget let at købe Bitcoins ved hjælp af Bitit. Desuden bliver du ikke bedt om nogen verifikationsoplysninger for ordrer op til EUR 25.

Ulemper.

Webstedet anvender en grænse for transaktionen. Valutakursgebyret er ret højt.

KOM I GANG MED BITT

7. Bitcoin-pengeautomater

Har du nogensinde forestillet dig at købe Bitcoins ville være så simpelt som at trække kontanter fra pengeautomat! Nå, der er over 30 Bitcoin-pengeautomater med mere end 20 producenter i dag, der tilbyder at købe Bitcoins uden at indsende ID-bevis.

For at nævne er Genesis machine1 (fra Genesis-mønt), Satoshi1 eller Satoshi2-maskine (fra Genesis-mønt), Lamassu, General Bytes BATMTwo (envejs), General Bytes BATMThree (tovejs), BitAccess nogle af de populære Bitcoin-pengeautomater.

Sådan køber du Bitcoins fra Bitcoin-pengeautomater?

Bitcoin ATM-kort vil guide dig til den nærmeste Bitcoin ATM. Processen er sådan. Du går mod en Bitcoin-pengeautomat og scanner QR-koden på din Bitcoin-tegnebog-adresse. Du modtager dine Bitcoins på selve denne adresse. I nogle tilfælde genererer maskinen en papirpung.

Dernæst bliver du muligvis bedt om at scanne dit fingeraftryk eller enhver anden verifikation, der helt afhænger af ATM-maskiners konfiguration, og den adskiller sig fra forskellige producenter.

Næste trin er at indtaste antallet af Bitcoins, du vil købe (du kan også indtaste den mængde fiat-valuta, du vil bruge). Endelig skal du indsætte kontanter og vente et par sekunder, indtil dine Bitcoins leveres til din Bitcoin-tegnebog-adresse.

Du vil blive opkrævet 5% til 10% gebyr af pengeautomater, men brugerne er klar til at betale dette gebyr, da det giver fuldstændig privatliv. Grænserne for transaktionen varierer fra producent til producent.

Fordele

At købe Bitcoins fra Bitcoin-pengeautomaten er den mest enkle og pålidelige metode. Brugerens privatliv bevares.

Ulemper

Transaktionsgebyret er ret højt.

KOM I GANG MED BITCOINS ATM

8. ShapeShift

shapeshift logoBitFinex giver brugerne mulighed for at købe bitcoins med kreditkort og ingen verifikation ved hjælp af ShapeShift. De eneste kriterier for at købe Bitcoins ved hjælp af ShapeShift er at deponere enhver Cryptocurrency, dvs. du bliver nødt til at deponere altcoins eller andre digitale tokens for at købe Bitcoins ved hjælp af ShapeShift. Dette er det bedste sted for forhandlere, der forkæler sig med at handle en kryptovaluta i bytte for andre.

Sådan køber du Bitcoins ved hjælp af ShapeShift?

Processen er enkel. Du bliver nødt til at handle med ethvert andet digitalt token til gengæld for Bitcoins. For at starte skal du gå til shapeshift.io-webstedet, hvor der vises en kasse med forskellige mønter. Vælg en mønt, som du vil købe, efterfulgt af andre mønter, som du vil deponere. For eksempel, hvis du deponerer Litecoins for Bitcoins, skal Litecoins vises under “indskud” og Bitcoins under “modtag”. Klik derefter på “fortsæt”, hvor du vil blive dirigeret til en side, der beder dig om at indtaste Bitcoin-tegnebogadresse sammen med Litecoin-refusionsadresse (hvis transaktionerne ikke lykkes). Endelig fuldfør transaktionen ved at klikke på “start transaktion” og send antallet af Litecoins til gengæld for Bitcoins.

KOM I GANG MED FORM SKIFT

Hvad skal vi overveje at købe Bitcoins uden verifikation?

Nogle websteder tager lang tid at kontrollere brugeroplysninger. Hvis du vil købe Bitcoins på kort tid eller øjeblikkeligt (som nogle websteder / børser tilbyder), kan du vælge at købe Bitcoins uden at gennemgå nogen verificeringsproces.

Nogle brugere vil ikke være villige til at købe Bitcoins, hvis der er behov for at uploade deres ID-bevis. Det er på grund af risikoen for, at udvekslinger bliver hacket. Webstederne sikrer dog god sikkerhed, men det afhænger af brugerens tillid til udvekslinger. Nå, at købe bitcoins uden nogen verifikation giver en høj grad af privatliv, som nogle brugere foretrækker.

Bitcoin-opbevaring

Selvom Bitcoin-tegnebøger og udvekslingssider sikrer fremragende sikkerhed, foretrækkes det altid at opbevare dine Bitcoins i en hård tegnebog eller en papir tegnebog. Der er forskellige hårde tegnebøger som f.eks Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey og meget mere, der kan overvejes til opbevaring af dine Bitcoins. Desuden skal brugerne kontrollere webstedene og feedback-afsnittet, før de køber Bitcoins.

Konklusion

De fleste mennesker foretrækker at købe Bitcoins uden at indsende deres ID-bevis. At købe Bitcoins uden nogen verifikation har mange fordele. Denne form for transaktioner er ret hurtige og reducerer risikoen for at opdatere dine bankoplysninger på webstedet. Mens nogle børser understøtter onlinetransaktioner, er andre platforme såsom Bitcoin-pengeautomater fysiske websteder, som de fleste brugere foretrækker, da det tilbyder fuldstændig anonymitet.

Der er nogle steder som Bitit, der tilbyder køb af Bitcoins ved hjælp af kuponer, hvilket er virkelig sejt. Brugere, der er villige til at købe Bitcoins personligt, kan stole på LocalBitcoins, og andre, der foretrækker at købe Bitcoins med kontantindskud og kreditkort, kan overveje Wall of coins, Bitquick og Coinmama. Jeg håber, du læste godt, og denne guide hjalp dig med processen med at købe Bitcoins uden verifikation. Hop så lige ind i det, og skaff dig nogle Bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner