Bästa sätten att köpa Bitcoin med Venmo 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logotyp paxful
KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG!

Den enda saken världen över fortfarande inte är klar med är hur man ska gå tillväga för att köpa Bitcoins för sig själva. Visst, det finns många sätt som annonseras och ett stort antal utbytestjänster för kryptovaluta har fått allmänhetens uppmärksamhet och ändå verkar en tydlig strategi i frågan fortfarande saknas.

Nu, som tidigare nämnts, kan du helt enkelt välja kryptovalutautvinning, som, som detaljerat tidigare, råkar få rampljuset med uppkomsten av Bitcoins och andra Altcoins. Innan du investerar din tid och pengar i handeln är det dock viktigt för dig att notera att fältet inte är så lönsamt som det verkar. Även om det tillåter dig att förvärva Bitcoins utan att behöva köpa dem, är problemet bara att gruvprocessen i sig är ganska resurskrävande..

Du kommer att behöva mycket elektricitet för att avfyra din rigg och det kommer att påverka dina elräkningar allvarligt och orsaka mer förluster än vinsten totalt. Ett annat alternativ som du därför har kvar är att köpa direkt dina Bitcoins. Men här återigen står du inför ett problem som kan visa sig vara dödligt för dina Bitcoin-satsningar om du inte hanterar det noggrant.

Marknaden är full av alternativ. Du hittar alla möjliga utbytestjänster, plånböcker och många fler villiga att erbjuda dig Bitcoins eller till och med andra kryptovalutor i utbyte mot dina pengar. För genomsnittskonsumenten är detta en riktigt förvirrande situation, eftersom du inte riktigt kan skilja mellan bra och dåliga och ofta slutar välja fel alternativ för att köpa dina Bitcoins. Detta leder vidare till extra höga transaktionsavgifter, osäkra betalningskanaler och fler sådana problem som vanligtvis är förknippade med sådana transaktioner.

Men för att få dessa problem att vila är det enda du behöver en anständig vägledning som du omedelbart riktar dig mot rätt val. Och det är precis vad denna artikel syftar till att vara. Vi planerar att ta itu med var och en av dessa metoder för att förvärva Bitcoins en i taget och analysera deras för- och nackdelar noggrant för att ta reda på det bästa av partiet. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man går tillväga för att köpa Bitcoins med Venmo och syftar till att vägleda dig om de bästa sätten att göra det.

Topp 3 bästa sätten att köpa Bitcoin med Venmo 2021

1. LocalBitcoins

Localbitcoins Venmo Bitcoins

LocalBitcoins är förmodligen den mest populära och mest använda handelsplattformen för Bitcoins. Denna peer-to-peer-plattform är baserad i Finland och specialiserar sig på transaktioner över disk eller handlar i lokal valuta. För ungefär fem år sedan bestämde LocalBitcoins att integrera Venmo i sitt system, och som ett resultat för Bitcoin-köp på Venmo-plattformen råkar LocalBitcoins nästan vara din bästa satsning.

Steg-för-steg-instruktioner

De allra första sakerna du behöver göra är att logga in på den officiella webbplatsen för LocalBitcoins-plattformen och sedan snabbt skapa ett konto för dig själv om det inte redan finns. När du väl har loggat in på ditt konto måste du välja ditt land och ytterligare välja din betalningsmetod, vilket uppenbarligen är Venmo i det här fallet, även om du också kan ta dig tid att utforska andra betalningsalternativ om du vill.

När du har gått vidare och gjort det måste du klicka på Sök så får du genast en resultatsida. Här måste du välja den perfekta säljaren för dig bland de tillgängliga alternativen och ytterligare etablera kontakt med personen. När det är klart måste du klicka på knappen Skicka handelsförfrågan när du har valt det belopp som du vill använda. När ditt belopp når säljarens konto släpper de omedelbart tillämpliga Bitcoins i din plånbok.

KOMMA IGÅNG MED LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxful venmo bitcoins

Du kanske tänker på Paxful som en nyare men mindre version av LocalBitcoins. Det skapades med avsikten att förbättra problemen i kryptovalutagiganten och till och med introducera nya funktioner helt och hållet.

Paxful bygger på modellen som redan byggts av LocalBitcoins och möjliggör exklusiv handel, köp och försäljning i Bitcoins. Liksom LocalBitcoins och till och med andra börser står Paxful för närvarande allvarligt inför en brist på handlare som är villiga att acceptera Venmo som en betalningsform.

Detta beror återigen på det faktum att transaktioner på Venmo är osäkra och att det har visat sig vara utsatt för bedrägerier och bedrägerier som beskrivits tidigare. Faktum är att för några år sedan fick social mikrobloggtjänst och enormt populär webbplats Reddit en tillströmning av klagomål från användare och centrerade kring det faktum att det var ett ökande antal bedrägerier som händer på Venmo. Detta avskräckt ytterligare säljare och handlare att betrakta Venmo som en acceptabel betalningsmetod.

Men nyligen kom människorna bakom Venmo fram för att ta itu med denna fråga och det avslöjades att Venmo arbetade med bättre verifieringsförfaranden och stärkte deras säkerhet. Detta kan därför leda till en ökning av antalet handlare som för närvarande är tillgängliga för att acceptera Venmo som betalning.

Steg-för-steg-instruktioner

Logga in på webbplatsen Paxful.com och välj fliken som säger Köp Bitcoin. Beroende på om du redan har registrerat dig för tjänsten måste du skapa ett konto på webbplatsen. Registreringsprocessen är ganska enkel och när du väl har gjort det måste du välja din valuta, ditt föredragna betalningssätt, vilket uppenbarligen är Venmo i det här fallet och sedan klicka ytterligare på sökknappen. Du hälsas återigen med en sökresultatsida där du behöver leta efter din ideala säljare och när du har hittat en säljare som du kan lita på, klicka helt enkelt på knappen Köp nu efter att du har valt önskat belopp för köpet. Slutligen är allt du behöver göra att vänta på att mynten släpps från säljarens konto direkt i din Bitcoin-plånbok.

KOMMA IGÅNG MED PAXFUL!

3. LocalCryptos

Lokala Cryptos bitcoin venmo

För dem som vill köpa Bitcoins med Venmo erbjuder LocalCryptos en bra plattform med rimliga handelsavgifter och ett bra användargränssnitt. 

Denna peer-to-peer-marknadsplats tillåter köpare och säljare att överföra sin krypto för de flesta betalningsmetoder säkert. Det finns flera insättningsmetoder, och detta kan vara en bra introduktion till nykomlingar för att komma vidare och investera i digitala tillgångar. 

Hur kan du köpa Bitcoins med Venmo

LocalCryptos erbjuder en sökruta där du kan välja kryptovaluta, region och betalningsmetod, vilket är Venmo i det här fallet.

När du har valt dina sökkriterier, kör denna sökning för att få en lista över möjliga affärer. 

Läs igenom villkoren och välj en handel som passar din faktura. Delta i det och betala säljaren så att han överför Bitcoins till din plånbok. 

Funktioner i LocalCryptos 

LocalCryptos är ganska populärt på grund av några fantastiska funktioner

  • Den har ett fantastiskt, lättanvänt gränssnitt
  • Det är utmärkt för både nykomlingar och erfarna handlare
  • 24/7 kundsupport 
  • Omfattande lista över insättnings- och uttagsalternativ
  • Flera betalningsalternativ stöds. 

KOMMA IGÅNG MED LOCALCRYPTOS!

Venmo: En digital plånbok

venmo-logotypen storVenmo visar sig vara en digital plånbok. Denna plånbok kan användas för alla typer av valutor och används främst för att betala och begära pengar från vänner och familj. Venmo länkar direkt till ditt bankkonto och kan användas för att lägga till eller skicka pengar till ditt bankkonto, samtidigt som det fungerar som ett bekvämt sätt att betala för middagar, hytter, filmer och mer. Det som användarna behöver göra när de först skapar ett konto på Venmo är att bestämma valet av betalningsmetod. Till exempel, medan vissa människor föredrar att köpa saker med själva Venmo-saldot, kanske andra föredrar att använda sina kredit- eller bankkort. Det är också möjligt för människor att göra betalningar direkt från bankkontot, som förklarats tidigare. Denna funktion gäller dock bara för amerikanska bankkontoinnehavare. Nästa sak du behöver göra är att ansluta ditt bankkonto till ditt Venmo-konto. På det sättet kan du enkelt hantera transaktioner och överföringar till och från ditt bankkonto.

Venmo ägs främst av Paypal och det råkar vara en mobilbaserad applikation som enkelt kan ge plats för snabba digitala betalningar men i mindre mängder. Venmo som en tjänst är lite kortsiktig till sin karaktär, det vill säga att den vanligtvis inte kommer att användas för redovisat värde överföringar av stora belopp eller till och med överföringar som är av karaktär av företag. Till och med internationella överföringar är inte lämpliga för plattformen, men den bör snarare användas som en lokal utbytesplattform bland användare som delar vänliga relationer. Av just dessa skäl vägrar ett par av de mest inflytelserika tjänsterna för valutaväxling som används idag, nämligen Coinbase och Binance direkt att acceptera Venmo som en betalningsmetod för Bitcoins.

Venmo: Komplikationerna

Venmo var i sig utformad för att vara en plattform som endast kommer att användas för korta sträckor och små överföringar. Därför används den bara av människor som redan litar på varandra och som ett resultat orsakar Venmo illikviditet på marknaden.

Venmos betalningssystem var utformat för att vara användarcentrerat och ganska bekvämt för båda inblandade parter. Av denna exakta anledning har de införlivat funktionen med enkla återföringar, vilket innebär att en part enkelt kan skicka tillbaka de medel de kan ha fått, och det för omedelbart. Detta gör det möjligt för lättbedrägerier och bedrägerier på plattformen, vilket gör det till ett dåligt val för hantering av ett stort antal medel.

Verifikationssystemet på Venmo är minst sagt dåligt. De ber inte ens om den mest grundläggande verifieringen och tillåter i princip vem som helst att göra transaktioner i appen. Detta är naturligtvis i linje med deras kundorienterade policy men sätter pengarna hos just dessa kunder i stor risk att bli stulna. För registreringsprocessen ber Venmo bara om ditt namn eller din Facebook-profil och lösenord om du väljer att använda det. Och eftersom Facebook är öppet för alla som vill skapa ett konto på det blir Venmo i sin tur också ganska sårbart. Inte ens e-post-ID eller telefonnummer efterfrågas under hela proceduren.

Att köpa Bitcoins med Venmo

Om du är villig att göra en professionell betalning kommer du säkert att ha svårt att hitta en näringsidkare som är villig att acceptera en betalning på Venmo-plattformen, helt enkelt på grund av bristen på säkerhetsfunktioner, är den associerad med. Även om de råkar acceptera en betalning på plattformen, kommer de troligen att göra det för ett belopp som är riktigt litet, något under $ 20 eller så.

Slutsats

Om du tror att Bitcoin är framtidens valuta, har du verkligen inte fel. Samma känslor delas faktiskt av miljarder runt om i världen. Men det som verkligen betyder är att många av dessa människor är ganska inflytelserika, och deras tro på Bitcoin, i kombination med det allmänna samförståndet kring dem, har lett till att Bitcoin har blivit en av de mest kraftfulla och allmänt använda valutorna i världen idag. Det verkar nästan omöjligt att tro att något som inte ens existerade fram till ett decennium tillbaka nu är i centrum för en av de mest lönsamma affärer i världen idag. Även om det tidigare visade sig vara ett misslyckande, var Bitcoin inte här för att släppa saker som enkelt och snabbt steg upp för att bli en av de snabbast växande valutorna i världen. Det är lika populärt som det är bekvämt. Även om transaktioner med andra valutor kan visa sig vara ett intrång i din integritet eftersom du inte är riktigt säker på vem som övervakar nämnda transaktioner, kommer de transaktioner du utför med Bitcoin att garantera att du är helt säker och fri från nyfikna ögon. Kryptovalutan har utformats speciellt för att vara helt decentraliserad, det vill säga ingen singelregering eller auktoritativ instans i världen har makten att reglera Bitcoin-transaktioner, vilket gör den idealisk för människor som önskar att deras affärer förblir privata.

Det fanns en tid då en enda Bitcoin värderades nära tjugo tusen dollar. Det är häpnadsväckande att ens överväga att en sådan prestation var uppnåelig men Bitcoin lyckades fortsätta och göra det. Som ett resultat började ett antal finansiella organisationer och investeringsexperter över hela världen övervaka svängningarna i Bitcoin. Investeringar började strömma in och människor började intressera sig aktivt för kryptovalutadomänen. Idag har Bitcoin en stor majoritet av marknadsandelen och kan bokstavligen skapa flera miljoner dollar industrier av sig själv. Ett utmärkt exempel på detta är kryptovalutaindustrin, som förblev relativt anonym tills Bitcoin tog upp till utmaningen och bokstavligen slet igenom alla tidigare poster för att få tillbaka den till rampljuset. Även gruvindustrin för kryptovalutor började sin snabba stigning mot berömmelse endast på grund av den plötsliga ökningen av kryptovalutor. Ett fält som tidigare var känt av endast de mest hängivna kryptovalutaentusiaster erkänns nu kraftigt i alla delar av världen, och människor intresserar sig verkligen för att bryta mynt själva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner