Οι καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin με το American Express 2021

1. Paxul 2. Τοπικά Bitcoin 3. Άμπρα
ευχάριστος LocalBitcoins.com-λογότυπο
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Είστε ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι το Bitcoin είναι το νόμισμα του μέλλοντος; Εάν ναι, τότε είστε σίγουρα στο σωστό δρόμο και δεν είστε μόνοι. Τέτοια συναισθήματα μοιράζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πολλά από τα οποία κατέχουν πραγματικά εξαιρετικές θέσεις σε ορισμένες πολύ μεγάλες εταιρείες και ιδρύματα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bitcoin σήμερα είναι ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα του κόσμου.

Ενώ αποδείχτηκε νωρίτερα ως αποτυχία, κατάφερε να τραβήξει ένα φοίνικα στον κόσμο γενικά και κυριολεκτικά ανέβηκε από τη στάχτη του για να φτάσει σε μερικές αρκετά εντυπωσιακές και αλλάζοντας το παιχνίδι αξίες. Υπήρχε μια εποχή που ένα Bitcoin αξίζει περίπου είκοσι χιλιάδες δολάρια. Ένα τέτοιο επίτευγμα δεν έχει ξαναδεί ποτέ και ήταν αρκετό για να ταρακουνήσει τον χρηματοπιστωτικό τομέα και να κάνει τεράστιες διεθνείς και τοπικές εταιρείες να καθίσουν και να λάβουν ειδοποίηση.

Σήμερα, το Bitcoin διοικεί τη μεγάλη πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς και είναι κυριολεκτικά σε θέση να δημιουργήσει βιομηχανίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από μόνη της. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε ότι ο τομέας κρυπτογράφησης έλαβε την ώθηση που έκανε και προωθήθηκε σε αυτήν την ξαφνική δημοτικότητα μόνο επειδή το Bitcoin κατάφερε να κερδίσει τέτοια ύψη φήμης. Ακόμη και η βιομηχανία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων ευδοκιμεί τώρα, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων είναι τώρα έτοιμοι να επενδύσουν σε ανθρακωρύχους Bitcoin και να εξορύξουν κρυπτονομίσματα για τους.

Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα εξετάσουμε τον καλύτερο τρόπο αγοράς Bitcoin με AMEX. Ας πηδήσουμε κατευθείαν σε αυτό!

American Express: Οι επιλογές που έχετε

Σε γενικές γραμμές, η αγορά Bitcoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ωστόσο, εάν γίνει με τον σωστό τρόπο, μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί αρκετά γρήγορη και μια από τις καλύτερες μεθόδους. Αρχικά, πρέπει πρώτα να επιλέξετε μια αξιοπρεπή υπηρεσία ανταλλαγής που επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί πληρωμές χρησιμοποιώντας τις κάρτες του. Επιπλέον, πρέπει να αναζητήσετε μερικά πολύ επιθυμητά χαρακτηριστικά στο σχετικό χρηματιστήριο, όπως προσιτές χρεώσεις ανταλλαγής, γρήγορη εξυπηρέτηση και καλό ρεκόρ όταν πρόκειται για το χειρισμό μεταφορών Bitcoin.

Για να σας δώσουμε ένα μικρό υπόβαθρο, ενώ αγοράζετε νομίσματα με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες στο παρελθόν ήταν μια περίπλοκη διαδικασία στο παρελθόν, οι τεχνολογικές τροποποιήσεις μαζί με ειλικρινείς προσπάθειες από εταιρείες όπως η Coinbase και η CoinMama έχουν διασφαλίσει ότι η όλη διαδικασία είναι τώρα πολύ πιο απλοποιημένη και λειτουργεί αρκετά ομαλά.

Το παρακάτω άρθρο σας παρουσιάζει μερικές υπηρεσίες ανταλλαγής που αξίζουν την προσοχή σας και έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική όταν πρόκειται για πληρωμή για Bitcoin με πιστωτικές κάρτες, ειδικά με την κάρτα American Express. Πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε Bitcoins ή ακόμη και να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες, ίσως σας κάνει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία πορτοφολιού που είναι αρκετά καλή για να κρατάτε όλα τα νομίσματά σας με ευκολία και δεν κάνει συμβιβασμούς για την ασφάλειά τους. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Κορυφαίοι 5 καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin με το American Express

1. Ευχάριστος

ευχάριστος

Το Paxful είναι μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές με την American Express. Η Paxful προσφέρει επίσης ανταλλαγές Tether μαζί με bitcoin. Είναι αναμφίβολα μια από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες ανταλλαγής bitcoin εκεί έξω.

Όλες οι ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας είναι απολύτως ασφαλείς. Η μείωση αυτών των σημάτων μπορεί πράγματι να διαρκέσει πολύ.

Το Paxful διαθέτει επίσης μια ζωντανή διεπαφή συνομιλίας για να μιλήσει με πιθανούς αγοραστές και πωλητές. Προσφέρει επίσης πολλές μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε είτε να το ανταλλάξετε με μετρητά χρησιμοποιώντας έναν ιδιωτικό πωλητή ή κανέναν προμηθευτή. Ωστόσο, εάν θέλετε να αγοράσετε χύμα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο μεταφοράς στο διαδίκτυο.

Οι πολυάριθμες μέθοδοι αγοράς και πώλησης που προσφέρει έχουν κάνει την Paxful την πραγματική προσφορά. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τα κέρματα με δωροκάρτες, άμεσες πληρωμές, άλλα ψηφιακά νομίσματα και αγαθά και υπηρεσίες.

Έχει επίσης τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας. Εάν ένας αγοραστής ή ένας πωλητής αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής χρημάτων, η Paxful θα το φροντίσει. Μόλις συμφωνηθεί και ξεκινήσει μια συναλλαγή, τα κέρματα θα βγουν από τον λογαριασμό του πωλητή. Ωστόσο, δεν θα μεταβούν στον λογαριασμό του αγοραστή. Θα παραμείνουν στο διάστημα έως ότου ολοκληρωθούν περαιτέρω έρευνες, καθιστώντας τα νομίσματα απολύτως άχρηστα.

Η Escrow έχει μια μεγάλη πελατειακή βάση περίπου 4,8 εκατομμυρίων πελατών, γεγονός που καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση όλων των νέων δυνατοτήτων. 

Μαζί με την αγορά και πώληση bitcoin, μπορείτε επίσης να γίνετε πωλητής Bitcoin. Ο μόνος λόγος για την επιτυχία του είναι η εύχρηστη διεπαφή, το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και ένα καθαρό UX. Η Paxful κάνει τις συναλλαγές κρυπτογράφησης τόσο ομαλές όσο γίνεται.

Όλες οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης που προσφέρει η Paxful και η λογική τιμή προμήθειας είναι αυτό που κάνει το Paxful μια φανταστική πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ!

2. Abra.com

abra.comΤο Abra είναι μια εφαρμογή νέας εποχής που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να αγοράζετε και να επενδύετε σε διάφορα κρυπτονομίσματα και νομίσματα fiat όλα σε ένα μέρος. Είναι μια εφαρμογή πορτοφολιού bitcoin που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από χρήστες Android όσο και από iOS. Επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες να ανταλλάσσουν έως και 50 νομίσματα fiat και 28 κρυπτονομίσματα μέσω της τεχνολογίας peer-to-peer 100% και υπερηφανεύεται για αυτή τη δυνατότητα. Διασφαλίζει ότι είστε αυτός που θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας.

Η Abra σας προσφέρει επίσης μια επιλογή χρηματοδότησης του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, litecoin bitcoin ή bitcoin cash και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα.

Η Abra κάνει όλη τη διαδικασία γρήγορη και εύκολη επένδυση, παρακάμπτοντας την πολυπλοκότητα της διαχείρισης πολλαπλών υπηρεσιών. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και σας επιτρέπει να ελέγχετε τις τρέχουσες τιμές, να παρακολουθείτε την πρόοδο, καθώς και να έχετε πρόσβαση στις επενδύσεις σας σε κρυπτογράφηση σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα ανά πάσα στιγμή και η διαδικασία ολοκληρώνεται σχεδόν αμέσως.

Το Abra σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε bitcoin για οποιαδήποτε άλλα κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα τους. Η Abra χρησιμοποιεί μια αποκεντρωμένη προσέγγιση, πράγμα που σημαίνει ότι η Abra δεν έχει καμία φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων των πελατών της – καθιστώντας έτσι τα χρήματα των πελατών λιγότερο ευάλωτα σε εισβολή και εξαιρεί επίσης την Abra από κανονισμούς μεταφοράς χρημάτων.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, η Abra είναι πλήρως ενσωματωμένη στα τραπεζικά συστήματα των ΗΠΑ και των Φιλιππίνων, καθώς εδώ ξεκίνησε η Abra. Η American Express επιτρέπει στους κατόχους καρτών των ΗΠΑ να πληρώνουν για καταθέσεις μέσω της εφαρμογής Abra.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο η Abra αποθηκεύει το νόμισμα σε ένα πορτοφόλι Litecoin και κερδίζει έσοδα από συναλλαγές συναλλάγματος μπερδεύει τους χρήστες για πρώτη φορά, καθώς είναι άγνωστες χρηματοοικονομικές έννοιες όπως spread Forex ή χρηματιστήρια.

Υπέρ και κατά

Η Abra προσφέρει απευθείας τραπεζικές μεταφορές αν και αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και στις Φιλιππίνες. Σας επιτρέπει επίσης να χρηματοδοτήσετε καταθέσεις στην American Express στις ΗΠΑ.

Η Abra προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων fiat για να διαλέξετε, αφήνοντας σας κυριολεκτικά χαλασμένο για επιλογή. Οι εφαρμογές για κινητά είναι επίσης αρκετά εύχρηστες και έχουν εξασφαλίσει μείωση του κόστους των εμβασμάτων.

Η Abra έχει και κάποιες αποτυχίες. Δεν προσφέρει πρόσβαση μεταξύ πλατφορμών και δεν υπάρχουν διαθέσιμα προηγμένα εργαλεία για συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Το σύστημα συνθετικών νομισμάτων είναι αρκετά δύσκολο να γίνει κατανοητό, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό το σύστημα εμβασμάτων είναι διαθέσιμο μόνο εντελώς στις Φιλιππίνες.

Ξεκινήστε με το ABRA.COM

3. Coinbase

βάση νομισμάτωνΤο Coinbase είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο λειτουργικές υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο. Επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών και γενικά θεωρείται μια εξαιρετική υπηρεσία για τη διεξαγωγή συναλλαγών κρυπτογράφησης, ανεξάρτητα από τον τύπο του νομίσματος που σας ενδιαφέρει. Ειδικά για τα Bitcoin, η Coinbase θα σας επιτρέψει να αγοράσετε αξίας έως 150 $ νομίσματα ανά εβδομάδα, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα American Express.

Τώρα όπως και με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το τέλος. Δυστυχώς, για όλους τους καταναλωτές, η συναλλαγή με Bitcoins σε οποιαδήποτε από αυτές τις ανταλλαγές έχει τιμή. Συχνά υπάρχει μια τιμή που αντιστοιχεί περίπου στο 0-5% της συνολικής αξίας συναλλαγής σας. Για πιστωτικές κάρτες συγκεκριμένα, όπως η κάρτα American Express που μας ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, αυτή η χρέωση έχει οριστεί στο 3,99% από την Coinbase. Ένας πρωταρχικός λόγος για τον οποίο αυτό είναι τόσο μεγάλο είναι ότι για Αμερικανούς ή Ευρωπαίους χρήστες, από όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να επιλέξουν, η χρέωση για το Coinbase τυχαίνει να είναι μία από τις ελάχιστες.

Οδηγός βήμα προς βήμα

Η εγγραφή στο Coinbase και η πραγματοποίηση αγορών με την πιστωτική σας κάρτα Amex δεν είναι πολύπλοκη διαδικασία. Για αρχάριους, πρέπει απλώς να συνδεθείτε στον ιστότοπο και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Μόλις το κάνετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική σας κάρτα είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την παροχή ορισμένων από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις δώσετε τις πληροφορίες, η κάρτα σας θα εμφανίζεται και θα προστεθεί στο προφίλ σας στο Coinbase. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επαλήθευση του λογαριασμού που μόλις δημιουργήσατε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο επαλήθευσης. Τέλος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την αγορά σας και θα διαπιστώσετε ότι η αγορά Bitcoins με κάρτες Amex είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ενώ η Coinbase προσφέρει υψηλά όρια ρευστότητας και αγοράς, σας περιορίζει με την έννοια ότι όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται με τραπεζικές μεταφορές μπορεί να διαρκέσουν έως και πέντε ημέρες. Δεδομένου ότι το Bitcoin έχει εγγενώς σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο και απρόσκοπτο, εμφανίζεται ως λόξυγκας στους περισσότερους χρήστες ότι η υπηρεσία μπορεί να πάρει τόσο πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί μία μόνο συναλλαγή. Όσον αφορά τους νεοεισερχόμενους ή τα άτομα που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα ή ακόμα και εκείνους που είναι νέοι στον τομέα κρυπτογράφησης εντελώς, το Coinbase λειτουργεί εξαιρετικά, καθώς τους επιτρέπει να αποκτήσουν εύκολα Bitcoin. Αυτό ενθαρρύνει περαιτέρω τους νεοεισερχόμενους να χρησιμοποιούν περισσότερα από τα Bitcoin και πραγματικά διευκολύνει τη συνολική ανάπτυξη του τομέα. Από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι τα Bitcoins έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να διατηρήσουν τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές ιδιωτικές και να βοηθήσουν ορισμένα άτομα και ενδιαφερόμενα μέρη να διατηρήσουν τις συναλλαγές τους στον εαυτό τους, με αυτόν τον τρόπο ξεπερνά τον ίδιο τον σκοπό αυτών των νομισμάτων εάν ένας οργανισμός παρακολουθεί αυτές τις συναλλαγές ή ακόμη και τους παρακολουθεί εξ αποστάσεως. Όσον αφορά το Coinbase, υπήρξαν αναφορές ότι η υπηρεσία παρακολουθεί πραγματικά τα νομίσματα που αγοράζετε και μπορεί να παρακολουθεί τις δαπάνες και τις αγορές που πραγματοποιείτε με τα σχετικά νομίσματα. Υπάρχει, ωστόσο, ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τους χρήστες Amex που είναι ότι μπορούν να κάνουν χρήση της επιλογής Άμεση αγορά, η οποία τους επιτρέπει να αγοράζουν εύκολα και γρήγορα κέρματα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE!

4. CEX.io

Ως μία από τις παλαιότερες λειτουργίες ανταλλαγής Bitcoin που λειτουργούν ποτέ, το CEX.io αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα μόνο και μόνο λόγω της τεράστιας εμπειρίας που σχετίζεται με αυτήν. Λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και ακόμη και σε ορισμένες χώρες της Νότιας Αμερικής. Με μια υπηρεσία που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες. Το μόνο πρόβλημα με το CEX, ωστόσο, είναι ότι συνοδεύεται από μια αρκετά μακρά διαδικασία επαλήθευσης, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και μισή ώρα για να ολοκληρωθεί.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επαινέσετε την απόλυτη εμβέλεια της πλατφόρμας, καθώς είναι διαθέσιμη σε τόσες πολλές χώρες και περιοχές. Δεύτερον, το τέλος που χρεώνεται από το CEX.io, το οποίο διατίθεται μόλις στο 0,2%, είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κλάδο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Τέλος, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το CEX.io υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έτσι είναι αρκετά εδραιωμένο και αξιόπιστο. Τώρα για να μιλήσουμε για τα μειονεκτήματα, η διαδικασία επαλήθευσης είναι σίγουρα λίγο πόνος, καθώς κανείς δεν θέλει να καθίσει για μισή ώρα μόνο για να επαληθευτεί. Επίσης, ζητά πολλές προσωπικές πληροφορίες, όπως φωτογραφίες. Επίσης, η αγορά GBP για την πλατφόρμα στερείται ρευστότητας.

Ξεκινήστε με το CEX.IO!

5. BitPanda

bitpandaΤο BitPanda λειτουργεί από την Αυστρία, καθώς η κεντρική έδρα της υπηρεσίας βρίσκεται εκεί. Προς το παρόν διατίθεται μόνο για τους κατοίκους της ευρωπαϊκής ηπείρου, αν και έχουν σχέδια να την επεκτείνουν περαιτέρω στο μέλλον. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό για την υπηρεσία είναι το ποσό της αμοιβής που είναι διατεθειμένοι να χρεώσουν και η BitPanda σας χρεώνει οπουδήποτε μεταξύ 3-4% της συνολικής χρέωσης συναλλαγής σας. Μια συγκεκριμένη ανωμαλία όσον αφορά τις υπηρεσίες του BItPanda είναι ότι η αμοιβή δεν εμφανίζεται στην πραγματικότητα δημόσια στον ιστότοπό της, αλλά εμφανίζεται στην τελική τιμή αγοράς σας όταν συνεχίζετε να ολοκληρώνετε την αγορά.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Όσον αφορά τις πληρωμές Amex, το BitPanda προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα τέλη συναλλαγών στην επιχείρηση και όπως και το CoinMama, έχουν και αυτές τον παράγοντα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσαμε να βρούμε είναι όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο αγοραστής διατηρείται κάπως στο σκοτάδι όταν πρόκειται για την αμοιβή, καθώς μπορεί να το δει μόνο όταν η αγορά ολοκληρώνεται.

Ξεκινήστε με το BITPANDA!

συμπέρασμα

Για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα Bitcoin, και για να κάνετε πραγματικά κάτι που αξίζει, όπως μια επιχειρηματική ευκαιρία, το πρώτο βήμα είναι να προχωρήσετε και να αποκτήσετε αυτά τα νομίσματα. Τώρα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να το κάνετε με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, η οποία είναι ένα αναδυόμενο πεδίο αυτές τις μέρες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αδυναμίες που σχετίζονται με το εμπόριο που πρέπει να γνωρίζετε. Πρώτα απ ‘όλα, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων δεν είναι πάντα κερδοφόρα. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται πολύ προσεκτικός σχεδιασμός και εκτέλεση για να γίνουν τα πράγματα σωστά και να κερδίσουν σημαντικά κέρδη με την εξόρυξη Bitcoin.

Για αρχάριους, αυτές οι εξέδρες εξόρυξης που είναι απαραίτητες για την εξόρυξη καταναλώνουν συχνά πολλή ηλεκτρική ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι ένα καλό ποσό οποιουδήποτε κέρδους κάνετε θα αντισταθμίσει τους αυξημένους λογαριασμούς ενέργειας. Αυτό σημαίνει για την επιχείρησή σας είναι ότι θα ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε, κάτι που προφανώς δεν είναι πολύ έξυπνη επιλογή. Η άλλη ασφαλέστερη και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη επιλογή είναι αυτή της άμεσης αγοράς κερμάτων. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν συχνά να μπερδεύονται και να χάνουν πώς μπορούν να αγοράσουν αυτά τα νομίσματα όταν υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες επιλογές και εκατοντάδες τρόποι για να το κάνουν πραγματικά. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς ποια μέθοδο πληρωμής να επιλέξει και ποια υπηρεσία πρέπει να ακολουθήσει, ειδικά για άτομα που είναι νέοι στο εμπόριο και δεν είναι υπερβολικά εξοικειωμένοι με τα πρότυπα.

Αλλά για να σας βγάλουμε από τέτοια προβλήματα, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μία μέθοδο τη φορά, δηλαδή, παίρνουμε τον χρόνο μας και ρίχνουμε μια καλή ματιά σε καθεμία από αυτές τις μεθόδους πληρωμής ξεχωριστά, ενώ παραθέτουμε επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Και αυτό ακριβώς στοχεύει να κάνει αυτό το άρθρο. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας για την αγορά Bitcoins και θα σας βοηθήσει να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όσον αφορά την αγορά Bitcoin με την American Express.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner