Hvor lang tid tager det at udvinde en Bitcoin?

Hvis du er ny i kryptorummet, kan du føle dig lidt overvældet af det væld af teknisk information derude. Heldigvis snuble du på vores hjemmeside, hvor vi forklarer kryptorelaterede emner, som den gennemsnitlige Joe og Jane let kan forstå. Inden vi går ned i hovedemnet for at forklare, hvor lang tid det tager at udvinde en Bitcoin, skal man forstå processen med kryptokurvedrift.

Minedrift med kryptovaluta er den proces, hvor transaktioner mellem brugere verificeres og føjes til blockchains offentlige hovedbog. Ved minedrift kan du tjene kryptokurrency uden at skulle lægge penge direkte til det.

Minedrift med kryptovaluta er også den mekanisme, hvormed nye mønter introduceres i bitcoin blockchain-netværket. Det er en decentral proces, hvor alle med tilstrækkelig computerkraft kan løse et kryptografisk problem og dermed sætte dem i stand til at skrive den næste blok og blive belønnet med nyminerede Bitcoins.

Bitcoin er det mest berømte og forankrede tilfælde af udvindelige kryptografiske penge. Imidlertid skal ikke alle digitale valutaer være minearbejdende. Bitcoin-minedrift afhænger af en konsensusprotokol, der kaldes Bevis for arbejde.

Denne artikel handler om, hvor lang tid det tager at udvinde Bitcoin. Kryptografiske former for penge er fremtiden; nu er den ideelle mulighed for at se, hvordan de fungerer, og desto mere kritisk, hvordan de kan hjælpe dig med at opnå økonomisk frihed.

Hvor lang tid tager det at udvinde bitcoin

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin (BTC) er primært virtuelle penge, der bruger et totalt decentraliseret netværk og organisation. Dette er den unikke værdi proposition af Bitcoin. Før Bitcoin blev alle penge kontrolleret af enten centralbanker eller suveræne stater.

Det er progressivt, da det giver sine kunder kontrol. Faktisk ville Bitcoin ikke være uden sine kunder. Det er decentrale penge, hvilket betyder, at de ikke kontrolleres eller ledes af en enkelt enhed. Det er gennemsigtigt, da det tillader alle i netværket at dele information med alle andre deltagere.

Alt i alt downloader mange enkeltpersoner ulovligt duplikater af information som lydfiler og film fra internettet, så dette lader os undre sig over, hvad der forhindrer enkeltpersoner i at sende den samme Bitcoin to gange, eller hvad kryptoverdenen kalder. dobbelt-spend?

Det er ikke som almindelige poster eller filer, der kan downloades fra internettet som en MP3 eller en JPEG; en Bitcoin kan ikke replikeres eller kopieres. Hver gang en transaktion foretages (Bob sender Gary en Bitcoin), registreres den permanent i blockchains offentlige informationsinfrastruktur.

Hver enkelt person, der besidder Bitcoin, kan se oplysningerne på blockchain. Dette inkluderer data som en transaktionssum og en tegnebogadresse. Hver Bitcoin-transaktion er gemt på blockchain, men det viser ikke navnet på afsenderen, modtageren eller nogen genkendelige data, hvilket gør Bitcoin til en sikker og sikker måde at betale på.

Alle deltagere i blockchain-netværket har deres egen duplikat af blockchain. Alle kan overvåge og verificere alle transaktioner, der sker på netværket. Dette sikrer gennemsigtighed, og da transaktioner ikke kan tilbageføres, bliver de uforanderlige.

Kryptografi er teknikken, hvor en transaktion er godkendt til blockchain. Denne ramme bruger stykker og uddrag af data kaldet nøgler. Det er en numerisk forsikring om, at transaktionen er ægte. Bitcoin bruger SHA-256 algoritmer, som er kryptografiske hash-funktioner.

Det kryptografiske hash-arbejde belyses ved at inspicere og kontrollere numre, indtil der findes en korrekt løsning. I det store og hele tager det cirka 10 minutter at nå frem til en løsning. Dette er grunden til, at Bitcoins “blokeringstid” er 10 minutter.

Er det rentabelt at udvinde Bitcoin?

Bitcoin-minedrift kan være en meget lukrativ indsats for visse mennesker. Korrekt udstyr til minedrift kræves for at øge minedriftens effektivitet betydeligt. Imidlertid er det mest effektive minedriftsudstyr, der findes på markedet i dag, ASIC’er, der kan koste hvor som helst fra et par hundrede dollars op til omkring $ 10.000.

For eksempel tillader noget udstyr klienter at ændre indstillinger for at nedbringe energiomkostningerne, hvilket reducerer en stor del af driftsomkostningerne. Nye minearbejdere burde undersøge omkostnings- / fordelfaktorer, inden de skaffer dyrt minedrift. De skal være forsigtige med energiforbruget såvel som den aktuelle valutakurs for Bitcoin.

Faktorer, der forventes at foretage dette skøn:

Omkostninger til strøm: hvad er din effektrate? Husk, at priser ændres afhængigt af sæsonen, timen på dagen og forskellige komponenter. Du kan finde disse data på din elregning anslået i kWh.

Færdighed: hvor meget energi forbruger din rig, estimeret i watt?

Tid: hvad er den forventede periode, du vil bruge minedrift?

Anslået pris for Bitcoin: hvad er estimeringen af ​​en bitcoin i amerikanske dollars eller anden fiat-valuta?

Der er nogle få Bitcoin-rentabilitetsregnemaskiner online, f.eks CryptoCompare, som potentielle minearbejdere kan bruge til at dissekere omkostnings- / fordelsbetingelsen ved bitcoin-minedrift. Disse regnemaskiner varierer marginalt, og nogle er mere forbløffende end andre.

Kør din inspektion et par gange ved at bruge forskellige værdier til både hash-hastigheden og Bitcoin-prisestimatet. Derudover skal du ændre graden af ​​problemer for at forstå, hvordan det påvirker undersøgelsen. Beslut på hvilket værdiniveau bitcoin-minedrift er gavnligt for dig – det er dine breakeven-omkostninger.

Fra november 2020 flyder udgifterne til bitcoin omkring $ 17.000. Med en nuværende kompensation på 6,25 BTC for hver blok aflønnes minearbejdere omkring $ 100.000 + USD for effektivt at afslutte en hash. Da bitcoin-omkostninger er en vigtig faktor i betragtning af Bitcoins pris meget volatile karakter, vil dette præmietal sandsynligvis ændre sig snart.

For at gå op mod krypto-minedrift giganter kan folk deltage i en minedrift pool, en samling af minearbejdere, der samarbejder og deler præmierne. Dette kan fremskynde og mindske besværet med minedrift og placere blokbelønninger inden for rækkevidde. Da omkostningerne er udvidet, har et stadigt stigende antal individuelle minearbejdere valgt at interessere sig for at slutte sig til puljer.

Mens blokbelønninger er mindre, indebærer den kombinerede processorkraft, at minedriftspuljer har meget større chancer for at løse det kryptografiske problem og få blokbelønningen efter.

Hvor lang tid tager det at udvinde bitcoin

Hvor lang tid tager det at udvinde 1 Bitcoin på en pc?

Bitcoin (BTC) bruger ProW of Work (PoW) konsensusalgoritmen baseret på dens sikkerhed. Dette betyder, at ligesom mange andre kryptokurver bruges et netværk af kryptokurrencyminearbejdere til at opdage blokke og tilføje ventende transaktioner til dem for at gøre dem irreversible..

Selvom det tager 10 minutter at opdage hver blok, og hver blok giver en 6,25 BTC-belønning for den minearbejder, der med succes opdagede den, det er vigtigt at forstå, at hele Bitcoin-minenetværket i det væsentlige konkurrerer i denne blokopdagelsesproces.

Dette betyder, at kun en enkelt minearbejder i hele minenetværket faktisk vil opdage blokken med succes – og da der potentielt er titusindvis af Bitcoin-minearbejdere i drift, er oddsen for at finde ud af en blok alene ganske lille.

Af denne grund arbejder langt størstedelen af ​​Bitcoin-minearbejdere sammen som en del af en minepool og kombinerer deres hashrate for at have en bedre chance for at opdage en blok. Derefter fordeles belønningerne jævnt i puljen uanset hvilken minearbejder i puljen der faktisk opdager blokken.

Derfor modtager en minearbejder, der bidrager med 1% af en pools hash-rate, også 1% af de blokbelønninger, den tilfalder.

Andel af Bitcoin Hash-rate

F2Pool er i øjeblikket den mest dominerende Bitcoin minedrift med en andel på 16,6% hash.

F2Pool er i øjeblikket den største pulje med hash-andel og bidrager med omkring 20,52 EH / s af den samlede Bitcoin-hash-rate på 123,39 EH / s. Denne hash-andel på 16,6% betyder i det væsentlige, at omkring 16,6% af alle nyligt prydede BTC udvindes af denne pulje – svarende til 149,4 BTC pr. Dag.

En individuel minearbejder, der bidrager med 1% af poolens hashrate (~ 205 PH / s), ville tjene ca. 1,494 BTC pr. Dag. Dette betyder, at en minearbejder har brug for tæt på 132 PH / s hashrate for at udvinde et gennemsnit på 1 BTC pr. Dag ved aktuelle vanskelighedsniveauer.

Hvor lang tid tager det at udvinde en Bitcoin

For at sætte dette i perspektiv svarer det til 1200 Antminer S19 Pro minerigge – i øjeblikket en af ​​de hurtigste ASIC-minearbejdere på markedet. Denne installations samlede omkostninger vil sandsynligvis være et sted omkring $ 2,4 millioner, forudsat at en enhedspris på $ 2.000 / stk.

For dem med et mindre budget, vil det tage en enkelt Antminer S19 Pro i alt 1.200 dage at generere 1 BTC i belønninger, når man arbejder med en minedrift – det svarer til at generere 0,0000833 BTC / dag i belønninger.

For at beregne, hvor lang tid det ville tage en anden minearbejde at generere 1 BTC i belønninger, kan du simpelthen tilslutte hash-hastigheden til følgende ligning: 1 / (hash-hastighed (i PH / s)) * 0,0076. Dette resultat producerer det antal dage, det vil tage at generere 1 BTC i belønninger på nuværende sværhedsgrader.

Hvor lang tid tager det at udvinde en Bitcoin med en GTX 1080?

Under forudsætning af en 600 MH / s hashrate for en NVIDIA GTX 1080 siger denne lommeregner med 95% sandsynlighed * for at finde en blok, skal du bruge 871 450 680 dage eller cirka 2,4 millioner år. For en 50% sandsynlighed er det omkring 550 tusind år. Minedrift på en pool skal du bruge 63,7 tusind år for at nå 1 BTC.

Hvor meget koster det at udvinde 1 Bitcoin?

Omkostningerne ved minedrift 1 Bitcoin kan skifte afhængig af nogle få elementer. Omkostningen afhænger primært af, hvilken slags minedrift der anvendes, og minedriftens driftsomkostninger. Nedenfor er omkostningsovervejelserne, når crypto minedrift opererer.

  1. Tving omkostninger inden for minedrift
  2. Pooludgifter
  3. Hashhastighed for minedrift
  4. Arbejde
  5. Ulykker og uventede hacks

Selvom det muligvis ikke vises på denne måde, kan det land, hvor du beslutter at udvinde, påtage sig en stor rolle i minedriftens generelle udgift. Talrige sydamerikanske og asiatiske lande har lavere strømforbrug. De er blevet et hotspot for Bitcoin minearbejdere. Minedrift 1 Bitcoin i USA koster dig flere gange udgiften i Venezuela.

Bitcoin-minedrift ligner nogle andre virksomheder. Hvis du tænker på minedrift, skal du være forberedt på en strategi for, hvad det alt i alt kan koste dig. Hvis du har brug for at omdanne minedrift til en fordel, skal du også overveje afskrivninger. Her skal du finde ud af de samlede omkostninger, det vil tage dig at oprette et minekontor og derefter gearets levetid.

Hvis dine enheder skulle køre dag og nat, vil de blive udsat for den typiske minedriftkilometer. Du skal undersøge, hvordan du forbedrer din minedrift ved at være særlig opmærksom på konkurrencen og lægge ressourcer i bedre minedrift.

Ved dagens afslutning skal du svare til den oprindelige investering. Mange enhedsleverandører giver garantier for deres gadgets. Det vil være i minearbejdernes interesse at holde øje med garantien på deres udstyr. Nogle gange er det bedre at lægge ressourcer i billigere gear, der skal udskiftes, når det går i stykker.

Konklusion

Bitcoin-minedrift er et venture, der kan have gode resultater, men alligevel kan det gå sidelæns. Det er bydende nødvendigt at overveje alt det vanskelige arbejde og vedholdenhed, der vil gå i kryptokurvedrift. Da opstyret omkring BTC og Bitcoin-minedrift har udvidet sig på lang sigt, er det dybt umuligt, at man kan have kapacitet til at sikre blokbelønninger med en ensom enhed end en i en minedrift.

Din sandsynlighed for at erhverve Bitcoin ved minedrift har at gøre med hashhastigheden og andre minedriftinstrumenter, du bruger. Minedrift i dag kræver teknik, tilrettelæggelse og vedholdenhed. Det er en moderat, men gavnlig cyklus. Bitcoin er en anden internetpeng, som alle kan begynde at udvinde.

Husk på, at der er forskellige grunde til, at du kan mine: til monetær fordel, for at hjælpe med at sikre organisationen eller bare for at lære at mine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner