Sådan køber du Decred (DRC) i 2021 [Trin-for-trin købere guide]

De fleste kryptotokener er bygget op omkring et samfund, og det er dette samfund, der får dem til at trives eller mislykkes. For en mønt som Bitcoin har den fået global støtte og stadig vinder udbredt brug. I denne vejledning vil vi se på, hvordan man køber Decred. Decred er en fork af den originale bitcoin-kode og fokuserer på On-Chain-styring og konsensusmekanisme.

Decred-samfundet er bygget på styringssystemer, der giver samfundet formelle rettigheder til at træffe og styre konsensus- og projektbeslutninger. Decred, der blev lanceret i 2016 af Company O, har oplevet en imponerende vækst sammenlignet med nogle af tokens med lignende oprindelse.

Decred kombinerer både Proof-of-Work og Proof-of-Stake konsensusalgoritmen for at skabe et samfund til at tage mere retfærdige beslutninger. I denne guide vil vi se på, hvordan man køber Decred, de bedste tegnebøger til at holde token og de bedste børser til at købe DRC fra.

HURTIG GUIDE: Sådan køber du Decred (DCR)

1. Gå til Binance-webstedet

2. Registrer og få din konto bekræftet

3. Indstil din 2FA

4. Klik på fanen Exchange

5. Vælg det par, du vil udveksle DCR / ETH eller DCR / BTC

6. Klik på “Køb ordre”, og afgiv din ordre, indtil din ordre udfyldes gennem fanen Ordre

7. Du er nu den stolte ejer af noget DCR

Gå til Binance

Hvor kan jeg købe dekreteret DCR – Top 5-udvekslinger

Et af de mindst stillede spørgsmål, når du køber et token, er — Hvorfor køber du tokenet? De fleste mennesker køber et token, fordi de tror på projektet; for andre er det strengt for-profit / investeringsformål, mens det for nogle sigter mod at satse sådanne tokens.

hvordan man køber Decred

Uanset årsagen til, at du vil købe et token, skal du dog gennem en udveksling. Crypto-udvekslinger giver dig let adgang til at købe og sælge et token efter eget valg. Når du vælger en tegnebog til at købe et token, skal du tage højde for visse faktorer, såsom valutaen du skal købe med, og de kryptopar, der understøttes på børsen..

NameDeposit MethodBuy
Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse:

Gå til Køb

Kraken

 • Elektronisk pengeoverførsel
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Bankoverførsel
 • Ethana forældremyndighed
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Huobi

 • Kreditkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

YoBit

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Debit kort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

OKEX

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Bankoverførsel
 • Debit kort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Trin-for-trin guide til køb af decred

En af de ting, som købere ser på, inden de køber en mønt, er dens historiske data. Til Afkrævet, dens ICO blev afholdt i februar 2016, og prisen flyttede fra under $ 1 til $ 2,39. Under tyrløbet i 2017 og 2018 led det et tilbageslag med prisen faldende så lave som 70 til 80 cent, og derefter gik det så højt som $ 110 til $ 120. I måneder i 2020 forblev prisen under $ 20, og mod slutningen af ​​året steg prisen forbi sit $ 20-mærke til den nuværende pris. Indtil videre svarer dens prisbane fra den oprindelige stigning, prisfald, tyrkørsel og nedbrud helt ned til den nuværende stigning svarende til vækstmønsteret for vækst for de fleste tokens, der blev lanceret mod slutningen af ​​det sidste årti. DCR har vist et stabilt vækstmønster, og her er en guide til, hvordan man køber Decred på nogle børser.

Sådan køber du Decred på Huobi

Trin 1: Opret en konto på Huobi Global og bekræft din konto og udfør din KYC

Trin 2: Klik på “Saldoer” øverst på Huobi-siden, og rul derefter til “Exchange-konto” for at indbetale din USD. Konverter din USD til BTC

Trin 3: Søg efter DCR, og klik på DCR / BTC-parret.

Trin 4: Tjek først din saldo for at sikre, at du har foretaget din USD- eller BTC-indbetaling, indtast derefter det beløb, du vil købe, og klik derefter på køb.

BEMÆRK Du kan enten bruge markedsordre eller begrænse ordre til at købe din DCR. Du kan også bruge stop-loss-ordren, hvis du beslutter at handle på kort sigt for at forhindre et tab.

Her er hvordan man køber dekreteret på YoBit

Trin 1: Opret en konto på YoBit, bekræft din konto, og gå derefter til indstillinger for at indstille din 2FA.

Trin 2: Klik på “Saldoer” øverst på Yobit-webstedet, klik på BTC og deponer din BTC. Du kan også vælge at deponere fiat ved at vælge fra listen over indbetalingsmetoder. Du kan rulle til bunden af ​​siden til “Afventende indskud” for at kontrollere, om din transaktion er gennemført.

Trin 3: Naviger til “Handel”, som er i øverste venstre hjørne af siden, søg efter DCR, vælg det rigtige par, og skriv det beløb, du vil købe, systemet beregner handelsgebyrerne automatisk. Du bliver nødt til at opdatere siden for at kontrollere dit køb i saldoafsnittet.

Trin 4: Du kan også bruge YoBit-chatsektionen til at kommunikere med andre forhandlere for en bedre handel. Du kan nu overføre din DCR til din ønskede tegnebog.

Bedste tegnebøger til at holde dekreteret DCR

Det har taget DCR måneder at flytte fra en position under $ 20 til en position over $ 100. At holde en mønt i lange perioder på en børs kan være en dårlig idé. Hvis du tænker langsigtet, er det sikrere at holde dine mønter i en tegnebog. I denne ‘Sådan køber du Decred’ -guide ser vi på nogle af de bedste tegnebøger til opbevaring af din DCR. Decred understøttes af hardware-tegnebøger og har sin egen officielle tegnebog, Decrediton, en GUI-tegnebog til Windows, macOS og Linux. De fleste kryptobrugere foretrækker mobile tegnebøger til Android og iOS, da det giver dem mulighed for at få adgang på farten. Her er nogle tegnebøger, der kan give dig mulighed for at gemme DCR.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor en

 • Hardware
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano S

 • Hardware
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Exodus Wallet

 • Mobil
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Tillid til tegnebogen

 • Mobil
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Flere oplysninger om afvist [FAQS]

Hvad er dekreteret?

Decred blev lanceret i februar 2016 af Jake Yocom-Piatt under selskab 0. Decred er en fork af bitcoin og har stor indflydelse fra den; det er dog designet til at løse nogle af problemerne i forbindelse med blockchain-styring. Decred fungerer med en kombination af to konsensusmekanismer Proof-of-Stake (PoS) og Proof-of-Work (PoW). Den unikke kombination af PoW og PoS styres i en offentlig platform kaldet Politeia. Da Decred fokuserer på blockchain-styring, skaber det en demokratisk konsensus i stedet for den centraliserede minedrift, der plager bitcoin. Da regeringen er samfundsbaseret, foretages indsendelse, screening, kontrol og afstemning af det dekredte økosystems udvikling af medlemmer af samfundet. For at sætte økosystemet i stand til at fokusere på decentraliseret styring bruges DCR-token til at udføre transaktioner på systemet.

Er dekreteret en god investering?

Efter at have oplevet måneder med langsom vækst i 2020 er DCR steget i pris astronomisk i den sidste måned og har formået at blive der. Der er mange variabler, der påvirker, om en mønt vil være en god investering, og oftest skal investorer udføre forskning for at finde dem. Dered har imidlertid vist sig at være en fair investering med mere forbedring og flere partnerskaber. Decred vil sandsynligvis ramme og overgå sin oprindelige ATH.

Om Decred (DCR) -token

Der er et maksimalt loft på 21.000.000 DCR-tokens, og ca. 60% af disse tokens er i øjeblikket i omløb. På tidspunktet for skrivningen blev pris på Decred er $ 105,63 med en 24-timers handelsvolumen på $ 54,214,792. På Binance alene har DCR / BTC en handelsvolumen på $ 2.493.254. Da der er 21 millioner DCR-tokens, blev ca. 8% af token udvundet før token-lanceringen, og 4% blev distribueret som luftdråber. I modsætning hertil blev den anden halvdel distribueret til dækning af omkostninger erhvervet af Company 0 under udviklingen af ​​protokollen.

Bekendt hold

Decred er et outsourcet og samfundsfokuseret projekt. Det betyder, at det har stor støtte for at sikre dets vækst og bæredygtighed. Imidlertid inkluderer de, der står ved Decred’s anliggender;

Jake Yocom-Piatt fungerer som projektleder for Decred. Han er også grundlægger og administrerende direktør for Company 0 og har været involveret i flere kryptokurrency- og blockchain-projekter, herunder Lightning Network Daemons oprettelse.

Marco Peereboom fungerer som den direkte vejleder for flere hold, der arbejder på Decred-projektet. Han er også teknisk teknisk chef for Company 0 og var tidligere seniorarkitekt hos Dell.

Endelig dom

Decred er fokuseret på at løse problemet med decentral styring på blockchain. Hvis projektet med succes kan opretholde sin infrastruktur for styring og gå mainstream, vil prisen på DCR stige. Som det er, går token relativt godt på markedet og kan ramme ny ATH, når flere udviklinger finder sted. Da det er open source, er det gratis og let at bidrage og være en del af Decred vækstprocessen. Gennem denne retningslinje kan du lære “Sådan køber du Decred” og blive Decred community-medlem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner