Sådan overføres Bitcoin fra Coinbase til Kraken

Tror du, at du er klar til at tage din kryptooplevelse et skridt videre? Vi er begejstrede for at fortælle dig, at vi i dag går over 5 enkle trin til, hvordan du overfører Bitcoin fra Coinbase til Kraken (den bedste og nemmeste måde).

Kraken er en af ​​de “største og dårligste” blandt kryptovalutaudvekslingerne, og det er sandsynligvis det foretrukne valg for dem, der søger at handle Bitcoins og Ethers, for at købe andre altcoins som Ripple, EOS og så videre. Det er også en af ​​de sikreste og sikreste børser for at købe og handle digital valuta. 

Coinbase er blandt de mest populære kryptobørser og go-to-platformen for nybegyndere. At starte med Bitcoin kan være en dristig opgave, men Coinbase har gang på gang vist sig at være en pålidelig platform for begyndere.

Med det i tankerne kan de, når en temmelig ny bruger er klar til at prøve andre platforme, opleve nogle problemer med at overføre fra Coinbase-grænsefladen til forskellige børser eller tegnebøger. Hver handelsplatform er meget forskellig, og det kan være skræmmende at overføre fra Coinbase – som er en ret simpel platform – til Kraken. Vi er her for at hjælpe dig undervejs, lad os dykke lige ind!

Udfordringen: Krakens interface

Lad os starte med at tage fat på det åbenlyse: Krakens interface. Dette er altid et “hot topic”, da Krakens interface er populær for IKKE at være så brugervenlig som forbrugerne ønsker, at det skal være.

Kraken er kendt for ikke at være dyr og har mange aktive brugere. Krakens transfergebyrer er blandt de bedste i branchen sammenlignet med andre børser. Ikke desto mindre kan Kraken give dig en dårlig dag, når det kommer til kryptohandel. Du kan få problemer, når du først er klar til at deponere kryptokurver fra din tegnebog på Coinbase eller endda andre børser. 

Efter at have læst denne vejledning kan du sende Bitcoin fra Coinbase til Kraken på en ukompliceret måde.

Sådan overføres Bitcoin fra Coinbase til Kraken (Fra en Coinbase-konto)

Har nogle Bitcoin bare siddende i din Coinbase-tegnebog? Følgende trin er virkelig enkle at følge, og vi håber, at dette hjælper dig med at være en overførselsmester, når det kommer til at sende Bitcoin fra Coinbase til Kraken-platformen.

 1. Log ind på Coinbase og klik på “Konti” på Dashboard-bjælken.

  Sådan overføres Bitcoin fra Coinbase til Kraken

BEMÆRK: På mobilkonti vises dette i nederste bjælke, lige lige ud for “Startmenu.”

møntbase til kraken

      2) Vælg den kryptokurrency, som du vil sende fra dine tegnebøger.

send Bitcoin fra Coinbase til Kraken

      3) Dette trin er lidt mere udfordrende. For at give dig den bedste vejledning, lad os se på følgende punkter:

 • Indtast adressen, der findes i din Kraken-konto. 

       BEMÆRK: Hvis du ikke ved, hvor denne adresse er, skal du gå ind på din Kraken-konto og trykke på “Finansiering”, som er øverst til højre ved siden af ​​”Handel” -muligheden.

Krakens overførselsgebyrer

 • Husk, at hvis du er i mobilvisningen, skal du trykke på papirflyikonet øverst til højre på skærmen, og derefter kan du tilføje det beløb, du vil sende. Du sender ikke noget, før du har indtastet din Kraken-adresse til depositum. Tryk igen for at bekræfte.

Derefter skal du angive din Kraken-indbetalingsadresse.

 • Det første afsnit, der vil fange dit øje, når du begynder at udfylde overførselsanmodningen på Coinbase, er modtager- / destinationsfeltet. Når du kommer her, skal du vide, at dette er det sted, du skal angive, og indtast din tegnebogadresse, hvor du modtager din Bitcoin fra Coinbase. 
 • Vælg derefter den kryptokurrency, du vil deponere, i sidemenuen, du kan finde på venstre side af skærmen.

  møntbase til kraken

 • Når det er valgt, skal du klikke eller trykke på “Generer ny adresse” på den måde, så du kan få “Indbetalingsadresse.”

  hvordan man finansierer en Kraken-konto

    Ikke for kompliceret, ikke? Lad os fortsætte!

     4) Fantastisk! Til dette næste trin skriver eller indtaster vi den adresse, der netop blev genereret. Find det afsnit lige under “Modtager” i din Coinbase-menu. Derefter vælger du det beløb, du vil overføre.

BEMÆRK: Hvis du er i din mobil, skal du tilføje adressen og trykke på send. Det ville være det for dig på mobilen!

    5) Og sidst, men bestemt ikke mindst, klik på “Fortsæt”

      Sørg for at dobbelttjekke alle detaljerne i transaktionen, og hvis alle disse detaljer ser godt ud, skal du bekræfte overførslen.

Ekstra Noter

Vi håber, at dette hjælper dig med ikke at have nogen problemer, når det kommer til at udføre denne proces, så du kan finde den enkel, gavnlig og hurtig! 

På dette tidspunkt overføres din kryptokurrency normalt fra din Coinbase til din Kraken-konto, men husk først disse fakta:

Vær tålmodig! Lad 30-45 minutter, eller måske lidt mere, til transaktionen gennemføres. Mængden af ​​kryptokurrency er noget at overveje.

Du er velkommen til at kontrollere både dine Kraken- og Coinbase-konti for transaktioner og sørge for, at overførslen er gennemført. 

Så der går du, det er sådan at overføre Bitcoin fra Coinbase til Kraken uden så meget besvær!

Hvor lang tid tager det at sende Bitcoin fra Coinbase?

Vi ved, at du foretrækker, at denne type transaktioner udføres så hurtigt som muligt.

For os er det også vigtigt at fortælle dig, hvad du kan forvente, hver gang du har brug for at sende eller overføre penge mellem udvekslingsplatforme.

Først og fremmest er overførslen normalt en to, tre minutters proces og er meget let at udføre. I de fleste tilfælde kan du forvente og være i stand til at se dine midler i din tegnebog blot et par minutter efter du har sendt dem eller nogle timer efter din overførsel, selvom det normalt er en rigtig hurtig proces.

Processens hastighed varierer afhængigt af netværkene. Tag også i betragtning, at disse transaktioner er verificeret af minearbejdere. Igen er den hastighed, hvormed alt dette udføres, meget afhængig af netværket. 

Konklusion

Kunne du dele og overføre med de angivne trin? Vi ser frem til at høre fra dig og din oplevelse efter at have læst denne retningslinje. Husk bemærkningerne og anbefalingerne ovenfor, og vær særlig opmærksom på destinationsadressen, og hvor du finder den. Dobbeltcheck også altid den vellykkede overførsel til din Kraken-konto.

For enhver, der spekulerer på, hvordan man finansierer en Kraken-konto, er dette en sikker måde at gøre det på!

Fandt du dette nyttigt? Lad os vide i kommentarerne!

Vi ses snart!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner