Sådan udbetaler du store mængder Bitcoin

Det lykkedes dig at købe et par hundrede bitcoins tilbage i 2010, da de næsten var værdiløse og nu ser på mere end to millioner dollars i digital valuta. Nu er din helt egen luksuslejlighed, bil eller måske endda private tropiske ø inden for rækkevidde, men du undrer dig hvordan man udbetaler store mængder bitcoin. I denne kryptoguide forsøger vi at kaste lys over dette problem, som vi alle ønsker, vi havde.

Sådan udbetaler du store mængder Bitcoin hurtigt

Den bedste måde at udbetale store mængder Bitcoin på er noget, der kaldes en OTC-transaktion (over-the-counter). En OTC-transaktion opstår, når en privat køber og privat sælger er knyttet sammen af ​​en mellemmand for at lette swap. Mellemhandleren fungerer som den pålidelige mellemmand, der modtager midlerne og Bitcoin først, så ingen af ​​parterne bliver udnyttet. Når formidleren modtager indskud fra begge parter, letter de bort.

Faktisk har vi ved Crypto Coin Society lettet mange tilbud ligesom dette med vores netværk af private købere. Hvis du gerne vil blive matchet med en af ​​vores private købere, så klik på knappen nedenfor for at udfylde ansøgningsskemaet, og vi vil være i kontakt for at hjælpe dig med at lette en OTC-transaktion for nemt at udbetale ethvert beløb af Bitcoin.

Ting at tænke på, før du udbetaler bitcoin

Der er et par ting at overveje, før du udbetaler bitcoin, især i store beløb. Du skal tænke over:

  1. – Krypteringsgrænser
  2. – Bankbevægelser
  3. – Skatter
  4. – Bedste måde at udbetale bitcoins på

Lad os tackle hver enkelt.

Tilbagetrækningsgrænser for krypto-udveksling

De fleste krypto-udvekslinger lægger grænser for, hvor mange penge brugerne har lov til at trække hver dag. Disse grænser kan være så lidt som et par tusinde dollars, eller de kan være meget højere. For eksempel er Coinbase-tilbagetrækningsgrænsen 10.000 USD pr. Dag. For Kraken er grænsen 5.000 USD pr. Dag i krypto i niveau 1 (Fiat-valutakrævninger er ikke tilgængelige for dette niveau). Typisk giver krypto-udvekslinger dig mulighed for at øge dine udbetalingsgrænser ved at opgradere dit kontoniveau. For eksempel muliggør opgradering af en Kraken-konto til tier 2 fiat-udbetalinger (op til 100.000 USD pr. Dag) og øger den daglige kryptogrænsegrænse til 500.000 USD.

Sådan udbetaler du store mængder bitcoin

Hvis du vil udbetale en stor mængde bitcoin, skal du sørge for, at dine udbetalingsgrænser kan håndtere dette beløb. Alternativt kan du trække dig tilbage fra flere børser i stedet for kun en. Da opgradering af din konto betyder at give flere personlige oplysninger til udvekslingen, kan brugere, der ønsker at opretholde anonymitet, foretrække denne sidste mulighed.

Usædvanlige bankkontobevægelser

Hvidvaskning af penge er et alvorligt problem. Lad os antage, at du har haft din bankkonto i nogen tid, ved at holde en saldo på et par hundrede dollars ad gangen og pludselig modtage en meget stor overførsel. Nok til at købe en lille tropisk ø. Det er forståeligt, at din bank muligvis har nogle spørgsmål til dig. De fryser måske endda din konto, indtil du kan give tilfredsstillende svar på, hvor pengene kommer fra.

Der er virkelig ingen vej rundt dette undtagen at tale med dine bankledere, før du foretager indbetalingen. Fortæl dem, at du vil modtage en usædvanlig stor mængde penge og forklare, hvor disse penge kommer fra. Hvis du kan overbevise dem om, at midlerne blev opnået lovligt, kan de være okay med det. Hvis banken efter at have hørt dig, beslutter ikke at acceptere indskuddet (nogle banker nægter absolut at acceptere indskud i forbindelse med kryptovalutahandel), har du muligvis ikke andet valg end at åbne en konto i en anden bank.

Sørg for, at du betaler din skat på bitcoin-indtjening 

Richard Nixon endte naturligvis med at få mange problemer. Men det var ikke skatterelateret. Sandheden er, at modtagelse af store mængder penge betyder, at du bliver nødt til at betale mere skat, uanset om pengene kommer fra kryptohandel eller ej. Forudsat at du ikke vil være den næste Al Capone, skal du helt sikkert rapportere og betale din skat.

Rapportering og betaling af dine skatter er generel rådgivning, men skatteregler kan være meget forskellige afhængigt af dit land eller din region. Du skal konsultere en revisor eller advokat, der er specialiseret i skat. Endnu bedre, en advokat eller skatteregnskab, der er fortrolig med eller har specialiseret sig i kryptoskatter. Enhver af disse specialister kan muligvis hjælpe dig med lovligt at deponere dine midler med lavere skattesatser, hvilket mere end skulle kompensere for de gebyrer, de helt sikkert vil opkræve dig.

Bedste måde at udbetale bitcoin på

Der er flere måder at konvertere Bitcoin til fiat-valuta. Valg af den bedste måde for dig afhænger af, om du vil konvertere bitcoins til kontanter anonymt. Der er to generelle metoder til konvertering af bitcoin: på en børs eller uden for en børs.

  • On-exchange: kryptobørser giver fordelen ved hurtige, pålidelige og sikre transaktioner. Nogle af disse børser handler i fiat-valutaer og giver dig mulighed for at linke din bankkonto, så du kan trække direkte. For at øge tilbagetrækningsgrænserne til et interval, der er passende for store mængder bitcoin, skal du give personlige oplysninger, hvilket kompromitterer anonymiteten. Glidning kan også være et problem, når du indløser bytte.
  • Off-exchange: denne type handel sker direkte mellem to personer. Der er to mindre variationer af denne metode: Den ene er at handle med en OTC-mægler, og den anden er peer-to-peer-handel (p2p). I begge tilfælde handler du direkte med en person. Forskellen er, at førstnævnte er en professionel kryptohandler, mens sidstnævnte ikke er. Off-trading giver mulighed for større niveauer af anonymitet, men du skal være meget forsigtig med, hvem du handler med. Den samme anonymitet, der beskytter dig, tilbyder også et beskyttelseslag til svindlere, der kan være efter din bitcoin.

For nylig har en tredje mulighed vundet popularitet, og nogle siger, at det er fremtiden for kryptohandel. Denne tredje mulighed forsøger at tilbyde det bedste fra begge verdener: hastigheden og sikkerheden i børshandel med anonymiteten af ​​optioner uden for børsen. Dette alternativ er at bruge en decentral peer-to-peer-udveksling. Disse børser fungerer på samme måde som p2p-markeder. Lidt mere om dette nedenfor.

Lad os antage, at du er villig til at fortsætte med din udbetaling. Du har allerede fået klarhed fra din bank, konsulteret en advokat eller revisor og er klar til at indberette midlerne og betale dine skatter, før du går på pension til Fransk Polynesien.

Sådan udbetaler du store mængder bitcoin ved ombytning

Du bliver først nødt til at vælge en kryptobørs, der handler i fiat-valuta. Kraken, Coinbase og Bitstamp er blandt de mest populære muligheder for dette. Du bliver nødt til at tilmelde dig en konto, hvis du ikke allerede har en og bekræfte den til det niveau, der er nødvendigt for at hæve det ønskede beløb. Du kan endda beslutte at ikke nøjes med kun en af ​​disse børser, men snarere opdele dine bitcoins blandt to eller flere af dem og trække sig tilbage fra alle børser på samme tid. Dette giver dig mulighed for at tilføje de daglige udbetalingsgrænser fra hver børs.

bedste måde at udbetale bitcoins på

Når du har oprettet din (e) konto (r), kan du muligvis opdage, at du er forpligtet til at foretage en fiat-valutaindbetaling, før du kan foretage udbetalinger. Hvis dette er tilfældet, skal du gøre det. Selv en lille mængde vil gøre. Selvom dette ikke er påkrævet, kan det være en god ide at gøre det for at sikre, at linket til din bankkonto er konfigureret korrekt.

Når alt er konfigureret og klar til brug, skal du sende dine bitcoins til din udvekslings tegnebog. Når de er der, skal du trække det ønskede beløb ud på din bankkonto og vente på, at pengene vises. Husk, at det kan tage en til fem dage, før midlerne er tilgængelige.

Sådan udbetaler du store mængder bitcoin off-exchange

Hvis du har brug for et niveau af anonymitet, som krypto-udvekslinger ikke giver, eller finder deres gebyrer for høje eller tilbagetrækningsprocessen for langsom, så vil du gå ud af børsen.

Hvis du foretrækker at handle med en OTC-mægler, finder du ud af, at de ikke ligefrem er anført på de gule sider. Dette er mennesker, der regelmæssigt kan være involveret i handler med flere millioner dollars, så de har tendens til at forblive lavmælt. Men hvis din advokat eller revisor er specialist i kryptohandel, kan de muligvis foreslå nogle navne til dig.

Hvis din off-exchange-mulighed er en p2p-markedsplads, er de mest populære steder Localbitcoins og Paxful. Begge markeder opererer i næsten ethvert land i verden og fungerer på samme måde.

For at sælge dine bitcoins på localbitcoins skal du først oprette en konto. Når kontoen er oprettet, bliver du nødt til at give nogle personlige oplysninger, så processen vil ikke være helt anonym, men du behøver ikke at give så mange detaljer, som du ville gjort ved kryptobørs.

Når alt er oprettet, skal du søge på markedet for en person, der tilbyder at købe den mængde bitcoin, du ønsker at sælge. Når du har fundet en, skal du sende dem en handelsanmodning, og localbitcoins sender dem en underretning.

Når din handelsanmodning er accepteret, sender du dine bitcoins til localbitcoins, og de holder dem i spærring. Det betyder, at du i en periode ikke har dine tokens, men heller ikke din køber. Når du har modtaget din fiat-valuta (på din bankkonto, PayPal eller andre metoder), underretter du localbitcoins, og først derefter sendes tokens til din købers tegnebog.

Hvad med den tredje mulighed?

Den sidste mulighed for at indløse dine bitcoins er at bruge en decentral peer-to-peer-udveksling. I øjeblikket er den mest funktionelle af disse børser Hodl Hodl. Disse børser fungerer på samme måde som p2p-markedspladser som Paxful og Localbitcoins med to nøgleforskelle. Først og fremmest oprettes der en multi-sig smart kontrakt i stedet for selve børsen, der holder dine tokens i spærring, og spærringen holdes der. For det andet kan du vælge, om du vil give personlige oplysninger eller ej. Med andre ord kan handel på disse platforme være helt anonym. Læringskurven er lidt stejlere end på p2p-markederne, og disse børser har ikke mange brugere endnu. Men nogle eksperter siger, at fremtiden for kryptohandel vil være på denne form for udvekslingstjenester.

Afslutningsvis…

Det handler om, hvordan man udbetaler store mængder Bitcoin. Udbetaling af millioner af dollars til bitcoin er bestemt gennemførlig, og der er flere måder at opnå dette på, afhængigt af dit behov for hastighed, sikkerhed og anonymitet. Husk først at tale med din bank for at få grønt lys til transaktionen og konsultere en advokat eller revisor med ekspertise inden for skatteregler for kryptokurrency. Rapporter dine aktiver, betal dine skatter, og nyd. Endelig, hvis du har fundet denne artikel hjælpsom og ender med at købe Morakorako Island, så overvej at invitere mig til en weekend!

Giv mig besked i kommentarerne, hvis du har spørgsmål!

Læs mere: Sådan køber du altcoins med USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner