Πρόβλεψη τιμής διακριτικού FTX (FTT) για 2021, 2022 και 2025

Όταν ένας νεοεισερχόμενος εισέρχεται στην αγορά κρυπτογράφησης για πρώτη φορά, κάποιος εκπλήσσεται από τα πολυάριθμα χρηματιστήρια που προσφέρουν στον χρήστη μια αγορά, πώληση και εμπορία κρυπτονομισμάτων, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Παράλληλα, έχουν προκύψει χρηματιστήρια για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για να παρέχουν στον αυξανόμενο αριθμό εμπόρων που εισέρχονται στο χώρο κρυπτογράφησης τις απαραίτητες φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες, εργαλεία και πληροφορίες.

Ένας από αυτούς, ο FTX, μπήκε στο frey πίσω στα μέσα του 2019 και, από τότε, τα πήγε πολύ καλά για τον εαυτό του. Έχει ένα εγγενές διακριτικό, που ονομάζεται FTT, το οποίο οι έμποροι μπορούν να αγοράσουν και να λάβουν οφέλη κατά τη διεξαγωγή των συναλλαγών τους.

Αυτό το άρθρο πρόβλεψης τιμής διακριτικού FTX θα καταδυθεί και θα εξετάσει το FTX, το διακριτικό του και ποια χαρακτηριστικά διαθέτει που το καθιστούν ελκυστικό για τους εμπόρους. Ουσιαστικά, είναι θεμελιώδες. Αυτό το άρθρο θα αναλύσει και θα προβλέψει μια πρόβλεψη τιμής για το διακριτικό FTT και θα δείξει πού βρίσκεται ο τίτλος του τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Πρόβλεψη τιμής διακριτικού ftx

Κουπόνι FTX Ανάλυση ιστορικών τιμών 

Από την κυκλοφορία του στις 31 Ιουλίου 2019, το FTX ήταν ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα που δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει σημαντικές πτωτικές τάσεις στην τιμή του. Το αντίθετο. Βρίσκεται σταθερή ανάπτυξη από την ίδρυσή της. Ξεκίνησε με τιμή 1,73 $ στα μέσα του 2019, σύμφωνα με το CoinMarketCap. Περίπου ένα μήνα μετά, η τιμή μειώθηκε λίγο, αλλά οι επιπτώσεις της ήταν μόνο σε σεντ, όχι σε δολάρια. Λίγο αργότερα, άρχισε να ανεβαίνει σταθερά και πάλι, ξεπερνώντας τελικά την αρχική του τιμή 1,73 $ στα μέσα Δεκεμβρίου 2019.

Το 2020 ήταν μια καλή χρονιά για κάθε FTT hodler. Ακόμα και όταν η πανδημία COVID-19 χτύπησε, προκαλώντας πτώση σχεδόν ολόκληρης της αγοράς (η τιμή του Bitcoin έπεσε ακόμη και σε λίγο περισσότερο από 5.000 $ μέχρι τα μέσα Μαρτίου!), Το FTX συνέχισε με την αργή, αλλά τη σταθερή ανοδική τάση του τιμή όπως δεν ήταν κακή συμφωνία. Υποθέτω ότι ο αργός και σταθερός κερδίζει πραγματικά τον αγώνα.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, η τιμή σχεδόν εξερράγη, σχεδόν διπλασιάστηκε τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, το διακριτικό FTT κοστίζει 10,17 $. Η τιμή του αυξήθηκε κατά + 3,46% τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά έχει σημειώσει μείωση -6,96% τις τελευταίες 7 ημέρες.

Αυτή τη στιγμή έχει ανώτατο όριο αγοράς 958.823.154 $, το οποίο κατατάσσει την 44η θέση σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης. Η κυκλοφορία της είναι 94.346.958 με συνολική προσφορά 345.219.294. Ωστόσο, δεν έχει μέγιστο όριο αγοράς.

διακριτικό ftxΚουπόνι FTX (FTT)

Κατάταξη: 35$ 30.08 Τιμή (BTC) .0000.00059600Marketcap$ 2.68 B Όγκος$ 27,07 M24h Αλλαγή 2,8% Συνολική προσφορά 339,63 M FTT

FTX Token (FTT) Προβλέψεις μελλοντικών προβλέψεων τιμών

Παρόλο που είναι πάντα δύσκολο να δώσουμε μια ακριβή πρόβλεψη για το πού θα πάει η τιμή ενός συγκεκριμένου νομίσματος, αφού κοιτάξουμε τα βασικά του, συμπεριλαμβανομένης της αυξανόμενης δημοτικότητας της χρήσης χρηματιστηριακών συμβολαίων, μπορεί να έχει μια πολύ καλή ιδέα.

Τούτου λεχθέντος, αφού επανεξετάσει διάφορες πηγές και ρίξει μια ματιά σε τι παρέχει το χρηματιστήριο μελλοντικής εκπλήρωσης, η τιμή για το διακριτικό FFT φαίνεται να είναι πολύ θετική τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Το Wallet Investor έχει κλιμακώσει το FTT να είναι πολύ ανοδικό. Προέβλεψε ακόμη και + 82,52% αύξηση της τιμής μέσα σε ένα χρόνο. Αυτή είναι μια τιμή 18,56 $ από την τρέχουσα τιμή των 10,17 $! Μέσα σε πέντε χρόνια, η τιμή θα μπορούσε να φτάσει τα 50,06 $!

Το Digitalcoin έδωσε επίσης μια πολύ θετική πρόβλεψη τιμών. Μέσα σε ένα χρόνο, προβλέπει ότι η τιμή θα είναι από 15,05 $ έως 36,60 $ έως ένα και πέντε χρόνια. Αν και είναι λίγο συντηρητικό από το Wallet Investor, αυτό εξακολουθεί να είναι + 32% και 359% αύξηση στην επένδυσή σας, αντίστοιχα.

Η ανάλυση τιμών του Tradingbeast είναι ακόμη πιο συντηρητική. Στην πραγματικότητα προβλέπει μείωση της τιμής για το έτος 2021. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο βραχύβιο, καθώς στη συνέχεια αναμένει ότι η τιμή θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2024, υπολόγισε μια μέση τιμή 16,80 $.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 μήνα 14.65 45,18%
2 μήνες 16.56 64,04%
3 μήνες 14.15 40,17%
6 μήνες 15.74 55,92%
1 χρόνος 15.14 49,98%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
1 χρόνος 19.96 97,78%
2 χρόνια 18.2 80,35%
3 χρόνια 29.82 195,44%
5 χρόνια 25.75 155,06%

Πρόβλεψη τιμής διακριτικού FTX 2021

Με βάση το παραπάνω διάγραμμα, μπορεί κανείς να αναμένει ότι η τιμή θα συνεχιστεί με την εκρηκτική ανάπτυξή της. Αναμένεται να έχει μέσο ποσοστό αύξησης + 45,01%, με την τιμή να ισορροπεί μεταξύ 14 $ και 15,50 $.

Πρόβλεψη τιμής διακριτικού FTX 2025

Το 2022 αναμένεται να είναι μια ακόμη θετική χρονιά για όλους τους FTT hodlers. Περίπου αυτήν την περίοδο, εκτιμάται ότι η τιμή του FTT θα διπλασιαστεί σχεδόν. Οι επενδυτές μπορούν να περιμένουν να δουν μια τιμή που κυμαίνεται από χαμηλά $ 15 έως υψηλά 19,50 $.

Πρόβλεψη τιμής διακριτικού FTX 2025

Το 2025 μπορεί να είναι η χρονιά όπου κάθε επενδυτής FTT θα έχει το σύμβολο του δολαρίου ΗΠΑ ($) να ξεσπάσει από τα μάτια τους. Φέτος, η τιμή ενός διακριτικού FTT θα είναι οπουδήποτε από 25,75 $ – 34,36 $. Αυτή είναι μια σχεδόν + 200% μέση αύξηση!

Είναι το FTX Token μια καλή επένδυση?

Αφού αναλύσαμε διάφορα διαγράμματα και λαμβάνοντας υπόψη ότι μόλις μπήκαμε σε μια αγορά ταύρων, υπάρχει σοβαρή αμφιβολία ότι υποδηλώνουμε ότι η επένδυση σε FTX δεν είναι καλή επένδυση. Στην πραγματικότητα, απλώς διατηρώντας τα κουπόνια FTT σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη τους για συναλλαγές, θα εξασφαλίσετε σχεδόν κέρδος. Για όσους ασχολούνται με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και μόχλευση, ο πλούτος που μπορεί να δημιουργηθεί μπορεί να είναι τεράστιος, αν και αυτό δεν είναι χωρίς σοβαρούς κινδύνους.

Πώς να αγοράσετε κουπόνι FTX?

Ένα πιθανό μειονέκτημα για το FTX είναι ότι υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ανταλλαγών που απαριθμούν το διακριτικό FTT με περιορισμένο όγκο. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι το ίδιο το FTX futures exchange. Άλλα γνωστά είναι τα Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx και Huobi Global. Για μια πλήρη λίστα ανταλλαγών, μεταβείτε στο CoinMarkCap ή CoinGecko.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FTX Token

Τι είναι το FTX?

FTX είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2019. Ανήκει στην FTX Trading LTD, μια εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, αλλά έχει γραφεία στο Χονγκ Κονγκ. Το εγγενές διακριτικό τους είναι FTT.

Η ομάδα & Συνεργάτες

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FTX δεν είναι άλλος από τον Sam Bankman-Fried, SBF. Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι, το SBF είναι το ίδιο άτομο που ανέλαβε και βοήθησε να σώσει την αποκεντρωμένη πλατφόρμα Sushiswap αφού ο ιδρυτής του, Chef Nomi, απέρριψε μια απάτη εξόδου που απειλούσε να μειώσει το έργο. Η SBF έχει πολυετή εμπειρία ως έμπορος και ίδρυση άλλων εταιρειών, δηλαδή της Alameda Research, της ίδιας εταιρείας που επωάστηκε το FTX. Αποφοίτησε από το MIT και έχει πτυχίο στη Φυσική.

Ο CTO της FTX και συνιδρυτής είναι ο Gary Wang, μηχανικός λογισμικού από την Google που ίδρυσε επίσης την Alameda Research. Ένας άλλος απόφοιτος του MIT, ο Gary έχει πτυχίο στα Μαθηματικά με την Πληροφορική.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αποτελούνται από καθιερωμένους επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

Το FTX υποστηρίζεται επίσης από συνεργάτες από πολλά γνωστά εξωτερικά ιδρύματα. Επιχειρήσεις όπως οι Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax κ.λπ. έχουν παράσχει στη FTX έως και 8 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια.

Ασφάλεια

Για να δώσει σε έναν έμπορο FTX την ηρεμία του μυαλού, το FTX παρέχει πολλά επίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας.  Σε αυτά περιλαμβάνεται ένας λογαριασμός κωδικού πρόσβασης και έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων για την είσοδο στο λογαριασμό σας, καθώς και την ανάληψη χρημάτων Το FTX παρέχει επίσης ασφάλεια δευτερεύοντος λογαριασμού. Αυτό είναι όπου οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες συνδέσεις εάν επιθυμούν να επιτρέψουν σε άλλα άτομα να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους με παραμετροποιήσιμα δικαιώματα.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ώστε να επιτρέπουν τις IP διευθύνσεις και τις διευθύνσεις πορτοφολιού τους στη λίστα επιτρεπόμενων. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, η επιτρεπόμενη λίστα είναι μια στρατηγική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στην οποία ένας χρήστης μπορεί να κάνει ενέργειες μόνο στον υπολογιστή του, τις οποίες ένας διαχειριστής έχει ρητά επιτρέψει εκ των προτέρων.

Εκτός από την προσθήκη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η FTX πρόσφατα συνεργάστηκε με την Chainalysis για την παρακολούθηση τυχόν ύποπτων συναλλαγών.

Ως τελικό μέτρο ασφάλειας, η FTX παρέχει ένα ασφαλιστικό ταμείο. Δεδομένου ότι η FTX είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών μόχλευσης, οι κύριοι κίνδυνοι που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι έμποροι είναι οι κίνδυνοι της αγοράς. Για όσους υφίστανται εκκαθάριση χωρίς να λαμβάνουν επαρκή προειδοποίηση, αυτό το ταμείο ασφάλισης δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην ανάκτηση ορισμένων, αν όχι όλων των περιουσιακών στοιχείων τους. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η FTX κατέχει περίπου 21,5 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.

Αμοιβές

Σε αντίθεση με άλλα χρηματιστήρια μελλοντικής εκπλήρωσης που έχουν τυποποιημένες χρεώσεις, τα FTX είναι λίγο πιο εξειδικευμένα. Έχουν μια τυπική χρέωση Maker και Taker, εκτός από τις αμοιβές τους βασίζονται στον όγκο. Όσοι έχουν μεγαλύτερο όγκο λαμβάνουν χαμηλότερα τέλη.

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε αυτά τα τέλη είναι να διατηρήσετε τα διακριτικά FTT. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα για να δείτε πόση έκπτωση μπορεί να λάβει ένας κάτοχος FTT.

Η FTX χρεώνει επίσης τέλη 0,02% σε συναλλαγές με μόχλευση 50x για όλες τις αγορές εκτός από τα ζεύγη BTC-PERP και ETH-PERP.

Ένας σημαντικός λόγος για την επιτυχία της πλατφόρμας διαπραγμάτευσης έχει περάσει με τα διάφορα προϊόντα και τα μέσα διαπραγμάτευσης.

Προϊόντα

Το FTX παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Παρέχει Futures (τόσο διαρκή όσο και κανονικά futures), Spot, Stocks, Leveraged Tokens, Αξιολόγηση μεταβλητότητας, υπηρεσίες OTC (Over counter), εργαλεία πρόβλεψης και συναλλαγές Fiat. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαπραγμάτευση, η FTX παρέχει ευρείες επιλογές αντιστοίχισης μεταξύ κρυπτονομισμάτων και σταθερών νομισμάτων.

Κουπόνι FTT

Και τέλος, αυτό με φέρνει στο εγγενές διακριτικό τους, FTT, η ραχοκοκαλιά του οικοσυστήματος της πλατφόρμας. Όπως προαναφέρθηκε, οι έμποροι που κατέχουν μάρκες FTT μπορούν να λάβουν έκπτωση. Ωστόσο, μπορούν να λάβουν και άλλα οφέλη. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση των διακριτικών σας FTT, συμπεριλαμβανομένων υψηλότερων ποσοστών παραπομπής, επιστροφών τελών κατασκευαστή, μπόνους ψήφων και αυξημένων ανταμοιβών.

Επιπλέον, έχουν υπηρεσίες αγοράς και εγγραφής, όπου το FTX επαναγοράζει και καίει μάρκες ίσο με:

  • 33% των τελών που δημιουργούνται σε αγορές FTX
  • 10% των καθαρών προσθηκών στο ασφαλιστικό ταμείο («Κοινωνικοποιημένα κέρδη»)
  • 5% των τελών που αποκτήθηκαν από άλλες χρήσεις της πλατφόρμας FTX

συμπέρασμα

Αναθεωρώντας τα πολλά ευεργετικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το FTX, δεν είναι περίεργο γιατί το εγγενές διακριτικό του έχει αυξηθεί από την κυκλοφορία του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της αγοράς αρκούδων του 2020. Καθώς όλο και περισσότεροι λιανικοί επενδυτές, έμποροι και ιδρύματα συνεχίζουν να εισχωρούν στην αγορά κρυπτογράφησης, αναμένεται ότι η τιμή για το FTT θα συνεχιστεί με τη μετεωρολογική άνοδο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner