Πώς να αγοράσετε Cardano (ADA) το 2021 [Οδηγός αγοραστών βήμα προς βήμα]

Εάν περιηγείστε ποτέ στις αγορές κρυπτογράφησης και ίσως σκέφτεστε να βυθίσετε τα δόντια σας σε κάτι νέο, τότε ίσως έχετε ακούσει για αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται Cardano. Πιθανότατα σκέφτεστε πώς να αγοράσετε το Cardano, δεδομένου του πόσοι άνθρωποι μιλούσαν για αυτό πρόσφατα.

Ήδη η 6η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση, η Cardano και οι εγγενείς μάρκες ADA έχουν συγκεντρώσει τεράστια προσοχή. Αυτό μπορεί να μην εκπλήσσει, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες υποσχέσεις και τις φιλοδοξίες του. Το Cardano προσφέρει ένα δημόσιο, αποκεντρωμένο blockchain που είναι ικανό να εκτελεί διαδικασίες και υποδομές μεγάλης κλίμακας.

Επιπλέον, το blockchain του Cardano μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί εξίσου εύκολα από τεχνολόγους και χομπίστες που θέλουν ασφάλεια, αποκέντρωση, ταχύτητα και κλίμακα. Έτσι, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να αγοράσετε το Cardano, γρήγορα και εύκολα.

Πώς να αγοράσετε Cardano Logo Blockchain Cryptocurrency ADA

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να αγοράσετε το Cardano

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Binance.

2. Ολοκληρώστε τη ρύθμιση λογαριασμού, την επαλήθευση και ορίστε έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA).

3. Καταθέστε νόμισμα fiat ή άλλα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι Binance.

4. Εάν κάνετε κατάθεση με fiat, κάντε κλικ στην καρτέλα «Αγορά Crypto», επιλέξτε το νόμισμα επιλογής σας και δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κατάθεσης για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα.

5. Εάν καταθέτετε σε κρυπτονομίσματα, μεταβείτε στην καρτέλα «Εμπόριο» και επιλέξτε «Μετατροπή».

6. Τώρα, μετατρέψτε από την κρυπτογράφηση που έχετε (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αγοράσατε με fiat) σε Cardano (ADA).

7. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο «Trade» και μετά στο «Classic» για μια πιο ολοκληρωμένη ρύθμιση συναλλαγών, όπου μπορείτε να δείτε τις τιμές, τα ζεύγη συναλλαγών και να ορίσετε τις δικές σας λεπτομέρειες αγοράς.

Μεταβείτε στο Binance

Πού να αγοράσετε Cardano ADA – Κορυφαίες 5 ανταλλαγές

Παρόλο που η κορυφαία κρυπτογράφηση της αγοράς, το Cardano είναι σχετικά νέο στην αγορά, και ως εκ τούτου, δεν έχει ακόμη την έκθεση ορισμένων από τους συναδέλφους της, όπως το Ethereum. Κατά συνέπεια, οι καταχωρίσεις του λείπουν από ορισμένες κορυφαίες χρηματιστηριακές αγορές, όπως το Coinbase, αλλά είναι άμεσα διαθέσιμες σε άλλες μεγάλες αγορές όπως το Binance, το Kraken, το Huobi και αλλού.

Έχουμε αναφέρει 5 κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης εδώ που περιλαμβάνουν ADA για να σας βοηθήσουν, μαζί με τον τρόπο αγοράς του οδηγού Cardano. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε ιστότοπους όπως CoinMarketCap ή CoinGecko για να βρείτε μια πιο ολοκληρωμένη λίστα όλων των ανταλλαγών που υποστηρίζουν το ADA του Cardano ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό κρυπτογράφησης.

Όνομα Μέθοδος Κατάθεσης Αγορά
Κάθισμα

ανταλλαγή δυαδικών συναλλαγών

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
 • τραπεζική μεταφορά
 • Κρυπτονόμισμα
 • Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Κράκεν

 • Κρυπτο
 • Πιστωτική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Χούμπι

 • Πιστωτική κάρτα
 • PayPal
 • TransferWise
 • Κρυπτο
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Κουκόιν

 • Κρυπτο
 • Πιστωτική κάρτα
 • Χρεωστική κάρτα
 • Paypal
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

ΟΚΕΧ

 • Κρυπτο
 • Πιστωτική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Χρεωστική κάρτα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο αγοράς του Cardano

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγοράσετε το Cardano και τα κρυπτονομίσματα ADA. Αυτές οι αναλυτικές μέθοδοι εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από το χρηματιστήριο που επιλέγετε, από ποιες μεθόδους κατάθεσης χρησιμοποιείτε και ούτω καθεξής. Προς το παρόν, θα πάρουμε το Binance ως παράδειγμα και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα για το πώς να αγοράσετε το ADA του Cardano εκεί.

Βήμα 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Binance

Φυσικά, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την αγορά κρυπτονομισμάτων, στο Binance ή αλλού. Ξεκινά πολύ απλά με τη δημιουργία λογαριασμού στο Binance exchange. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στη σωστή διεύθυνση URL για το Binance, καθώς υπάρχουν πολλές κακόβουλες πλατφόρμες που προσπαθούν να μιμηθούν νόμιμους ιστότοπους.

Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση URL έχει ορθογραφικό σφάλμα, όπως “binnance.com”, τότε γνωρίζετε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν είναι πραγματικός. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους που παρέχουμε παραπάνω. Απλώς κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί «Εγγραφή» πάνω δεξιά και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό του κινητού σας. Είναι αρκετά εύκολο και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Binance είτε στον ιστότοπό τους εδώ είτε χρησιμοποιώντας την διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά για iOS ή Android. Σε αντίθεση με τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού που απαιτεί από εσάς να καταθέσετε πρώτα ένα μικρό χρηματικό ποσό, το Binance ή άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων είναι ελεύθερα να δημιουργήσουν λογαριασμό.

Πώς να αγοράσετε το Cardano Binance Ρύθμιση λογαριασμού Crypto

Βήμα 2: Ολοκληρώστε τη ρύθμιση λογαριασμού στο Binance

Προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια, το Binance θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας απλά στέλνοντας έναν σύνδεσμο ελέγχου ταυτότητας στη διεύθυνση email σας. Αυτό θα πρέπει να ολοκληρώσει την κύρια ρύθμιση του λογαριασμού σας. Σας συνιστούμε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και να κάνετε αυτήν τη ρύθμιση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά όπως η υπηρεσία Επαληθευτής της Google για γρήγορη ρύθμιση ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA). Παρόλο που είναι προαιρετικό βήμα, αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία του λογαριασμού σας και το κλείδωμα για να διασφαλιστεί ότι είναι πιο δύσκολο για κακόβουλους παράγοντες να εισβάλουν και να κλέψουν τα χρήματά σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το 2FA για ενέργειες όπως η είσοδος στον λογαριασμό σας στο Binance, η αγορά, η πώληση ή η ανάληψη χρημάτων.

Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο εσείς μπορείτε να εγκρίνετε αυτές τις ενέργειες για να πραγματοποιηθούν. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στέλνοντας προσωπικά στοιχεία, όπως την προσωπική σας ταυτότητα ή την άδεια οδήγησης, στο Binance. Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα και απαιτείται μόνο εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε περισσότερη πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες στο Binance exchange ή εάν σκοπεύετε να ανταλλάξετε περισσότερους όγκους πέρα ​​από το προεπιλεγμένο όριό του.

Βήμα 3: Καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Binance

Αυτό είναι εξίσου εύκολο με την προσπάθεια κατάθεσης χρημάτων στον συνηθισμένο τραπεζικό λογαριασμό σας. Το Binance προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών κατάθεσης, από τραπεζικές μεταφορές, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας, PayPal, Western Union ή απλά καταθέτοντας άλλα κρυπτονομίσματα. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα παρακάτω.

Βήμα 4: Κατάθεση νομίσματος fiat στο Binance

Από τη στιγμή που το γράφετε αυτό, το Binance δεν υποστηρίζει άμεσα την αγορά των διακριτικών κρυπτογράφησης ADA της Cardano χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε άλλο κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές συμβατές με το fiat. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανταλλάξετε ή να ανταλλάξετε αυτά τα πρόσφατα αγορασμένα κρυπτονομίσματα σε Cardano.

Αρχικά, μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Binance, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα “Αγορά Crypto” πάνω αριστερά. Στην επιλογή που λέει “Πληρωμή με”, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων νομισμάτων fiat που υποστηρίζονται για χρήση στο Binance. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς ο τύπος του νομίσματος που θα επιλέξετε θα καθορίσει ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για να το καταθέσετε. Μπορείτε επίσης να το κάνετε από τη σελίδα “Πορτοφόλι” στο Binance.

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να καταθέσετε Δολάρια ΗΠΑ (USD), τότε θα σας δοθούν επιλογές όπως τραπεζική μεταφορά μέσω SWIFT. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα συμβατή με VISA ή Mastercard. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές. Το Binance διευκολύνει επίσης την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων peer-to-peer. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε συναλλαγές απευθείας με άλλα άτομα στο δίκτυο Binance.

Αυτές οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε νομίσματα fiat για να αγοράσετε απευθείας έναν επιλεγμένο αριθμό διακριτικών κρυπτογράφησης. Αυτό περιλαμβάνει γνωστά tokens όπως Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ή stablecoins όπως το Tether. Εάν οι προθέσεις σας είναι να ανταλλάξετε αμέσως όλα αυτά τα διακριτικά με το ADA του Cardano, τότε είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε ένα μη πτητικό stablecoin όπως το Tether (USDT).

Binance Account Exchange Deposit Fiat Αγορά Cryptocurrencies

Βήμα 5: Κατάθεση κρυπτονομισμάτων στο Binance

Αντί να χρησιμοποιείτε νομίσματα fiat, ίσως θα θέλατε να αγοράσετε τα κουπόνια ADA του Cardano χρησιμοποιώντας άλλα κρυπτονομίσματα. Δεδομένου ότι η Binance δεν επιτρέπει την άμεση αγορά ADA με fiat, αυτή είναι μια λιγότερο περίπλοκη λύση. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό Binance, μεταβείτε στην καρτέλα “Πορτοφόλι” επάνω δεξιά και κάντε κλικ στην επιλογή “Επισκόπηση”. Αυτό θα σας δείξει τη συνολική ματιά στο πορτοφόλι σας.

Στην κορυφή, ενδέχεται να παρατηρήσετε μια κίτρινη καρτέλα που λέει, “Κατάθεση”. Κάντε κλικ σε αυτό και θα σας ζητήσει να επιλέξετε ποια κρυπτογράφηση θα θέλατε να καταθέσετε στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε επίσης να καταθέσετε μέσω επιλογών συμβατών με fiat εδώ Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε εδώ κατά την κατάθεση. τον τύπο κρυπτογράφησης, τη διεύθυνση και τις πρόσθετες ετικέτες. Ας υποθέσουμε ότι παίρνουμε το Bitcoin ως παράδειγμα.

Εάν θέλετε να καταθέσετε το Bitcoin στο πορτοφόλι Binance, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε «Bitcoin» κάτω από τις επιλογές νομισμάτων. Ελέγξτε ξανά αυτό. Για να λάβετε μια κατάθεση Bitcoin στον λογαριασμό σας Binance, θα πρέπει να κάνετε ανάληψη Bitcoin από άλλο πορτοφόλι αλλού. Εάν, για παράδειγμα, αποσύρετε το Ethereum και το καταθέσετε σε μια διεύθυνση Bitcoin, το Ethereum ενδέχεται να χαθεί και δεν μπορεί να ανακτηθεί.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να λάβετε τη διεύθυνση σωστά. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση κατάθεσης στο Binance στη διαδικασία ανάληψης αλλού. Οι διευθύνσεις κρυπτονομισμάτων είναι πάντα μεγάλες και αποτελούνται από ένα συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων. Ελέγξτε ξανά μόλις αντιγράψετε τη διεύθυνση, καθώς ένας χαρακτήρας που λείπει μπορεί να σας διακινδυνεύσει να χάσετε τη μεταφορά σας.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι για να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε να ελέγξετε μόνο τους πρώτους και τελευταίους 5 χαρακτήρες. Εναλλακτικά, για να διευκολύνετε τα πράγματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να καταθέσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά στο τηλέφωνό σας, απλώς επιλέξτε να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR και σαρώστε αυτόν που βλέπετε στο Binance. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ποιο δίκτυο θα θέλατε να μεταφέρετε, και αυτό θα ποικίλλει ως προς το πόσα τέλη πρέπει να πληρώσετε ανάλογα με τη συμφόρηση σε αυτά τα δίκτυα.

Υπάρχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες που πρέπει να λάβετε σωστά. Ανάλογα με το διακριτικό κρυπτογράφησης, ενδέχεται να χρειαστείτε επιπλέον ετικέτες, όπως “MEMO” ή αναγνωριστικό πληρωμής. Κάθε φορά που προσπαθείτε να αποσύρετε το εν λόγω κρυπτογράφηση από άλλο πορτοφόλι, θα σας ζητήσει, όπως και το Binance, μέσω της διαδικασίας κατάθεσής του. Το ίδιο ισχύει και; απλώς αντιγράψτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και ελέγξτε ξανά. Τώρα, περιμένετε μέχρι να επιβεβαιωθεί η συναλλαγή.

Επισκόπηση Πορτοφολιού Binance Exchange Cryptocurrencies Κατάθεση επισκόπησης πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων Binance Exchange

Βήμα 6: Αγορά Cardano χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα

Σωστά, λοιπόν τώρα έχετε ήδη κάποια κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό Binance και σκοπεύετε να αγοράσετε κάποια ADA. Η διαδικασία εδώ είναι αρκετά απλή και υπάρχουν πολλές επιλογές για να το κάνετε. Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Binance μόλις συνδεθείτε και τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στην καρτέλα «Εμπόριο» στην επάνω αριστερή μέση. Μπορείτε να δείτε πέντε διαφορετικές επιλογές. Μετατροπή, κλασικό, προηγμένο, περιθώριο και P2P.

Το ευκολότερο είναι να “Μετατρέψετε” από το ένα κρυπτογράφηση σε άλλο μέσω μιας υπηρεσίας εξωχρηματιστηριακής (OTC). Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος μετατροπής ή ανταλλαγής διακριτικών στο Binance, αν και είναι διαθέσιμος μόνο σε έναν επιλεγμένο αριθμό ζευγαριών κρυπτογράφησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις χρεώσεις συναλλαγών ή την αντιστοίχιση με τα βιβλία παραγγελιών. Ωστόσο, δεν έχετε κανένα έλεγχο, καθώς η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα.

Εναλλακτικά, το “Classic” θα σας μεταφέρει σε μια πιο παραδοσιακή αγορά, όπου μπορείτε να δείτε γραφήματα, ένα ενεργό βιβλίο παραγγελιών και μια λίστα επιλογών που μπορείτε να επιλέξετε και να ορίσετε. Εάν το ζεύγος νομισμάτων σας δεν είναι διαθέσιμο μέσω της επιλογής “Μετατροπή” OTC ή εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο, όπως ο καθορισμός της προτιμώμενης τιμής αγοράς σε σχέση με την αγορά, τότε η χρήση της αγοράς “Κλασική” είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Τα καλύτερα πορτοφόλια για να κρατήσετε το Cardano ADA

Σωστά, λοιπόν, μέχρι τώρα, θα έχετε καταλάβει πώς να αγοράσετε το Cardano. Πιθανότατα αναζητάτε τρόπους για να τα αποθηκεύσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια, αντί να τα διατηρείτε στο πορτοφόλι ανταλλαγής. Η Cardano παραθέτει επίσημα δύο προτεινόμενα πορτοφόλια στον ιστότοπό της, τα πορτοφόλια Daedalus και Yoroi.

Το Daedelus είναι ένα πλήρες πορτοφόλι Cardano για την επιφάνεια εργασίας. Είναι μοναδικό στο ότι κατεβάζει ένα πλήρες αντίγραφο του blockchain Cardano, ώστε να μπορεί να επαληθεύει κάθε συναλλαγή, η οποία βελτιώνει περαιτέρω την ασφάλεια. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Yoroi για πιο ελαφρύ υπολογισμό και εύκολη εγκατάσταση. Σε αντίθεση με το Daedalus, το Yoroi μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα ως επέκταση προγράμματος περιήγησης ή μπορείτε να το κατεβάσετε ως εφαρμογή σε iOS ή Android.

Η χρήση μιας εφαρμογής πορτοφολιού θεωρείται πολύ ασφαλέστερος τρόπος για να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή, αντί να τα διατηρείτε στο διαδίκτυο. Οι επίσημες εφαρμογές της Cardano Daedalus και Yoroi δεν είναι τα μόνα εξωτερικά πορτοφόλια που υποστηρίζουν την ασφαλή αποθήκευση του ADA, ωστόσο, καθώς μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λύσεις από γνωστούς παρόχους πορτοφολιών όπως το Exodus ή το Ledger.

NameTypeGet
TREZOR Ένα

ένα τρελό

 • Σκεύη, εξαρτήματα
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Καθολικό Nano S

 • Σκεύη, εξαρτήματα
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Πορτοφόλι Έξοδος

 • Κινητό
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι

 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
Εκτίμηση: 4

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Δαίδαλος

 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
Εκτίμηση: 4

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Περισσότερες πληροφορίες για το Cardano

Τι είναι το ADA?

ADA είναι το εγγενές διακριτικό κρυπτογράφησης του blockchain Cardano. Το ADA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθεματικό αξίας, να στοιχηματίσει στο ευρύ δίκτυο των στοιχημάτων του Cardano για να κερδίσει ανταμοιβές για την εξασφάλιση και την τροφοδοσία του δικτύου ή για συμμετοχή στην κοινοτική κεντρική «ομοσπονδιακή» διακυβέρνηση της αλυσίδας. Το ADA πήρε το όνομά του από τον μαθηματικό Ada Lovelace του 19ου αιώνα, ο οποίος έχει επίσης αναγνωριστεί ως ο πρώτος προγραμματιστής υπολογιστών στον κόσμο.

Τη στιγμή της γραφής (4 Φεβρουαρίου 2021), το ADA διατίθεται σε 0,429130 $. Λόγω της αυξανόμενης υιοθέτησης της Cardano, είναι η 6η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 13.351.291.465 $. Αυτό πυροδότησε περαιτέρω την όρεξη των θεσμικών επενδυτών για τα κουπόνια ADA της Cardano, όπως αποδεικνύεται από Η επερχόμενη έναρξη της νέας εμπιστοσύνης για την ADA από την Grayscale, μεταξύ άλλων altcoins.

Η ADA της Cardano έχει συνολική προσφορά που ανέρχεται σε 45 δισεκατομμύρια ADA (45.000.000.000), με περίπου 31 δισεκατομμύρια ADA να κυκλοφορούν επί του παρόντος και τα υπόλοιπα 14 δισεκατομμύρια ADA να χρησιμοποιούνται για κίνητρα δικτύου. Λόγω του πρωτοκόλλου συναίνεσης Ouroboros, οι συμμετέχοντες στο δίκτυο ενθαρρύνονται πολύ για υγιείς συνεισφορές στην τροφοδοσία του Cardano. Έχει προγραμματιστεί ότι το ποσό των κατανεμημένων κινήτρων ADA θα αυξηθεί περαιτέρω καθώς αυξάνεται η χρήση του δικτύου.

Cardano ADA Logo Blue Επίσημος Ada Lovelace Computer Programmer

Τι είναι το Cardano?

Το Cardano είναι ένα αποκεντρωμένο, ανοιχτού κώδικα και δημόσιο δίκτυο blockchain που στοχεύει να βοηθήσει στην ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) μέσω του λογισμικού πολλαπλών στοιχείων και με επαληθεύσιμη λειτουργικότητα έξυπνων συμβάσεων. Ιδρύθηκε το 2015, το Cardano τροφοδοτείται από ένα εξειδικευμένο «OuroborosΤο μπλοκ μπλοκ Proof-of-Stake (PoS) που έχει υιοθετήσει ορισμένες λειτουργίες Proof-of-Work-like (PoW). Είναι βασισμένο σε μια τροποποιημένη έκδοση του μοντέλου UTXO (έξοδος συναλλαγής που δεν έχει δαπανηθεί) που χρησιμοποιείται από το Bitcoin, που ονομάζεται «EUTXO».

Το Cardano ισχυρίζεται επίσης ότι είναι το πρώτο blockchain με κριτές από ομοτίμους. Αντί να έχει μια λευκή βίβλο, η τεχνολογία του Cardano υποστηρίζεται από εκτεταμένη επιστημονική και ακαδημαϊκή έρευνα από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ως τέτοια, το blockchain της Cardano έχει κατασκευαστεί για να επιτύχει την επεκτασιμότητα, τη διαλειτουργικότητα, την ταχύτητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα που απαιτείται για ισχύουν πραγματικές εφαρμογές σε επιχειρηματική και βιομηχανική κλίμακα.

Το Cardano θεωρείται ένα blockchain 3ης γενιάς, μια αναβάθμιση σε αποκεντρωμένους blockchain 1ης γενιάς όπως το Bitcoin και blockchain αλυσίδας έξυπνης σύμβασης 2ης γενιάς όπως το Ethereum. Στην ουσία, σημαίνει ότι η τεχνολογία blockchain της Cardano είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη, με γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών και επεξεργασίας, ενώ παράλληλα είναι πιο ενεργειακά αποδοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Στατιστικά δικτύου Cardano ADA Blockchain Network

Είναι το Cardano μια καλή επένδυση?

Μπορούμε να δούμε ότι το blockchain της Cardano είναι απίστευτα αρθρωτό και ευέλικτο, προσαρμόζεται έτσι σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εφαρμογών. Η ταχύτητα, η επεκτασιμότητα και η ασφάλειά του της επιτρέπουν να τροφοδοτεί εύκολα λύσεις μεγάλων επιχειρήσεων. Μπορεί να δημιουργήσει ισχυρές αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps), ενώ επίσης (σύντομα, με την επερχόμενη ενημέρωση Goguen που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021) να είναι σε θέση να ενσωματώσει μια σειρά λειτουργιών έξυπνων συμβάσεων στο εκτεταμένο οικοσύστημα του.

Μπορεί ήδη να διαχειριστεί 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS) σε χρόνο αποκλεισμού μόλις 20 δευτερολέπτων. Αλλά με μελλοντικές ενημερώσεις, αυτό θα μπορούσε να αυξηθεί στρατοσφαιρικά για να υποστηρίξει την ικανότητα επεξεργασίας 1.000.000 TPS χωρίς να θυσιάζει την αποκέντρωση ή την ασφάλεια του δικτύου. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό, καθιστώντας το πιο φιλόξενο να υιοθετηθεί σε κλίμακα, βοηθώντας τον κόσμο να γίνει πιο βιώσιμο, ενώ βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Αν και εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά γεννημένο έργο, μπορούμε να πούμε ότι το Cardano είναι μια πολύ καλή επενδυτική πρόταση. Συνολικά, η Cardano δημιουργεί ένα απίστευτα ικανό δίκτυο blockchain τόσο για τακτικούς χρήστες όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι καθώς περισσότερα ιδρύματα αρχίζουν να δέχονται την ιδέα του blockchain και της αποκέντρωσης, το Cardano θα γίνει βασικός παράγοντας σε αυτόν τον χώρο.

Στόχοι δικτύου Cardano ADA Blockchain

συμπέρασμα

Καθώς μας συμπεραίνει πώς να αγοράσουμε τον οδηγό Cardano, ελπίζουμε ότι όχι μόνο μάθατε πώς να αγοράσετε το Cardano, αλλά και πώς να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια και να κατανοήσετε καλύτερα το έργο της Cardano στο σύνολό του. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή για να ζήσετε, έχοντας δει τον κόσμο επιτέλους να προσέχει σε έργα blockchain και να δέχεται τις αξίες της αποκέντρωσης, μαζί με τα χιλιάδες ισότιμα ​​οφέλη για όλους.

Το Cardano είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά blockchain μέχρι σήμερα, το οποίο είχε επίσης ευνοϊκές επιπτώσεις στα νομίσματα κρυπτογράφησης. Δεν μπορούμε ποτέ να συγκεντρωθούμε πραγματικά στον κόσμο εάν οι περισσότεροι από τους κυβερνητικούς και ελεγκτικούς θεσμούς του κόσμου δεν αποδεχθούν πλήρως την ιδέα της αποκέντρωσης και τη φέρουν στις μάζες. Με έργα όπως το Cardano να αυξάνονται, έχουμε προχωρήσει ένα τεράστιο άλμα σε εξέλιξη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner