Ethereum-prisförutsägelse: Hur mycket kommer Ethereum att vara värd 2021 och därefter?

 • Crypto Research Report har förutspått att Ethereum-priset skulle uppgå till 1 650 $ senare 2021.
 • Enligt James Todaro kommer Ethereum att gå upp och nå en prispunkt på 9000 dollar så småningom. Han tror starkt att ETH potentiellt kommer att skala upp till 1 biljon dollar marknadsvärde.
 • Long Forecast förutspådde att Ethereums prisprognos i slutet av 2021 är 2449 dollar.
 • Myntprisprognosen tror att priset på Ethereum kan stängas till $ 2000 i slutet av 2021.

Kommer Ethereum att gå upp eller krascha? Läs våra Ethereum-prisförutsägelser 2021 – 2025

Letar du efter de bästa Ethereum-prisförutsägningarna 2021? Eller har du kämpat för att svara på frågan ”är Ethereum en bra investering?” Du är på rätt plats. Vi kommer att undersöka vad experterna har att säga om Ethereums framtida resultat. Ta reda på den bästa prognosprognosen för Ethereum för 2021 och därefter och upptäck hur mycket Ethereum kan vara värd 2021-2025.

Oavsett om du är en befintlig investerare eller inte har Ethereums senaste resultat förmodligen fångat ditt öga. Tillbaka i december 2020 startade kryptovalutamarknaden skyrocket – och en månad senare verkar dess hausseartade körning inte sakta ner..

När vi släppte våra första Ethereum-prisprognoser i oktober var ETH-priset $ 387,09 och dess börsvärde var $ 43822840729. I dag har priset stigit till svimlande $ 1 309,70 och dess marknadsvärde är nu $ 150,707,844,344.

Om du undrar “kommer Ethereum att fortsätta att gå upp?”, Är du inte ensam. Investerare och analytiker har försökt ta reda på om den explosiva marknaden kommer att fortsätta under 2021 och därefter.

I den här uppdaterade artikeln kommer vi att dela några av de bästa Ethereum-prisförutsikterna för 2021-2025. Läs vidare för att upptäcka om ETH är en smart investering eller ett altcoin på väg ner.

Ethereum lanserades först 2014 och är en av världens äldsta altcoins. Det är också det mest framgångsrika. Med ett aktuellt börsvärde på $ 43822840729 och ett pris på $ 387,09 är Ethereum den näst största kryptovalutan efter Bitcoin – och den har vunnit en mängd dedikerade investerare genom åren.

Även om Ethereum ofta används som en catch-all-term är det faktiskt namnet på blockchain-nätverket som dess ursprungliga valuta (Ether, ETH) körs på. Detta nätverk använder smarta kontrakt för att genomföra transaktioner som är 100% säkra. Till skillnad från Bitcoin finns det ingen fast tillförsel av Ether, vilket betyder att den är mycket mer skalbar än andra kryptoalternativ. Detta är bara en av anledningarna till att många investerare tror att Ethereum i slutändan kommer att överträffa Bitcoin.

Men hur realistiska är dessa övertygelser? Om du någonsin undrat “är Ethereum en bra investering”, läs vidare. Vi kommer att utforska några av de bästa Ethereum-prisförutsikterna för att se hur mycket krypto kan vara värd mellan 2020 och 2025.

Om du vill köpa Ethereum snabbt och enkelt, med 0% provision, kolla in eToro Exchange!

Vad är Ethereum?

Som vi nämnde i inledningen är Ethereum en blockchain-teknikplattform med öppen källkod som utför säkra kryptotransaktioner. Denna blockchain med öppen källkod är känd som en decentraliserad applikation, annars kallad a dApp.

Förutom sin inhemska Ether stöder Ethereum-plattformen också många andra kryptovalutor. Många av dessa kryptor är aktiva i decentraliserad ekonomi (DeFi) -marknaden – en snabbt växande sektor som tillhandahåller tjänster som lån, försäkringar och sparprogram gratis från stora bankers och andra centraliserade företags.

Under 2020 har Ethereum bearbetat decentraliserade börser till ett värde av 13,5 miljarder dollar, jämfört med mindre än 3 miljarder dollar 2019! Eftersom efterfrågan på mer decentraliserade tjänster fortsätter att växa kommer Ethereum att dra nytta av framgången för altcoins som drivs på dess plattform.

Förutom att vara världens näst största kryptovaluta, Financial Conduct Authority (FCA) har också upptäckt att Ethereum är den fjärde mest kända krypto i Storbritannien. 17% av respondenterna rapporterade att de hade hört talas om altcoin tidigare, placera det bakom Bitcoin, Facebooks Vågen och Bitcoin Cash.

Upphetsad av Ethereums senaste tillväxt? Vill du svara på frågan ”är Ethereum en bra investering”? Du är på rätt plats. Vi har undersökt vad experterna har att säga om priset på Ethereum 2021-2025.

Kortfristiga förutsägelser för Ethereum: 2021

Ethereum-pris förutsägelse för 2021

Efter ett händelserikt 2020 på grund av den världsomspännande koronaviruspandemin (som orsakade att priserna sjönk i mitten av mars) har kryptovalutamarknaden studsat med hämnd. Så vad tror kryptoexperter att skulle kunna hända med priset på Ethereum 2021?

Vår första kortsiktiga Ethereum-prisförutsägelse kommer från WalletInvestor. Investeringsanalysplattformen har gett en ytterst hausseartad förutsägelse, även om den förutspår en liten nedgång i mars:

Som vi kan se i diagrammet ovan förväntar sig WalletInvestor Ethereum att minska i värde i början av året och nå ett potentiellt lägsta värde på under $ 900 i slutet av mars enligt dess minsta förutsägelser. Detta skulle utgöra en förlust på över $ 400, vilket är en stor besvikelse för investerare som hoppas att tillgången kommer att kunna upprätthålla sin hausseartade strimma. Den goda nyheten är dock att denna baisseartade period inte kommer att pågå länge – i början av maj lägger även den mest konservativa prognosen tillbaka ETH-priset till 1015 $. (Dess genomsnittliga uppskattning är $ 1172,04 och dess högsta är $ 1334,150).

Från och med den här tiden och framåt kommer ETH att fortsätta öka och få värde under resten av året. I slutet av 2021 har WalletInvestor listat följande potentiella priser:

 • Lägsta pris: $ 1274,290
 • Genomsnittspris: 1465,930 $
 • Högsta pris: $ 1677,270

Även om dess minsta förutsägelse är lägre än Ethereums nuvarande värde på $ 1 309,70, är ​​dess genomsnittliga och maximala förutsägelser mer uppmuntrande. Ingen av dess utsikter är förbluffande höga jämfört med ETH-priset idag, men de antyder att tillgångens tillväxt ännu inte har nått max..

För vår andra kortsiktiga Ethereum-prisprognos för 2021 har vi vänt oss till Previsioni Bitcoin. Den italienska kryptanalyswebbplatsen är ofta optimistisk när det gäller de kortsiktiga utsikterna för digitala tillgångar, främst för att den förutser massanvändning av kryptovaluta under de kommande åren. De tror att Ethereum är inne för ytterligare ett rekordår, med sitt pris som stiger till en ny rekordhög (ATH) på 5796.076 $ i december. Ethereums nuvarande ATH är 1 392 $, vilket den slog tillbaka under 2017-18.

Previsioni Bitcoin speglar marknadsexplosionen som inträffade i december 2020 och tror att ETH kommer att uppleva majoriteten av sin 2021-tillväxt i form av en massiv tjurkörning mellan september och oktober. Det förutspår att priset på Ethereum kommer att öka från $ 2898,038 till $ 5664,347 på bara en månad – en tillväxttakt som, om det är sant, kommer att innebära att tillgången kommer att fördubblas i värde på 30 dagar!

En annan sak att notera om Previsioni Bitcoins förutsägelse är det faktum att de förväntar sig att Ethereum ska klättra till 1962,7621 $ före slutet av januari. Under de närmaste veckorna kan det innebära att vi ser ETH vinna mer än $ 600 i värde. Det ger ett intressant alternativ till WalletInvestors förväntningar att ETH kommer att sjunka till under $ 900 innan det kommer tillbaka i maj.

Innan vi går vidare till våra långsiktiga Ethereum-prisprognoser, låt oss ta en titt på vad DigitalCoinPrice tror kan hända med ETH-priset 2021. Enligt sina prognoser kommer Ethereum i slutändan att få värde under hela året. Men priset kommer sannolikt att fluktuera, med ett lägsta pris på $ 1 759,29 och ett högsta pris på $ 2,075,12.

Precis som både WalletInvestor och Previsioni Bitcoin förväntar sig DigitalCoinPrice att se en brant hausseartad körning mot slutet av året. Denna sena stigning kommer att bli kulmen på en serie toppar av tråg – ingen av dem är särskilt drastiska, men ändå en kontrast till de långsamma och stadiga ökningarna vi har sett tidigare.

BeinCrypto.com har en ännu mer optimistisk syn. Plattformen använde teknisk analys, en process som involverar analys av viktiga höjder och nedgångar i historien om en kryptovalutas pris för att förutsäga framtida prisrörelser. BeinCrypto identifierade följande utmärkta priser för sin tekniska analysstrategi:

värdet av eter

Genom att tillämpa det uppåtgående mönstret som vi kan se i den första grå rutan på den andra rutan, ger detta diagram ett pris på cirka 2 800 dollar före december 2021. Som en förutsägelse kan det verka för hausse jämfört med de mer blygsamma förväntningarna hos de andra kryptoplattformar vi har nämnt.

Eftersom BeinCryptos förutsägelse är mer än två gånger Ethereums ATH, är det säkert att säga att detta verkligen är en mycket optimistisk projektion!

Så är Ethereum en bra investering för 2021? De kortsiktiga Ethereum-prisförutsägelserna som vi har inkluderat i den här artikeln antyder att det kan vara. Ingen förutspår att ETH kommer att stänga 2021 till ett lägre pris än det nuvarande värdet på $ 1 309,70, vilket borde vara ett lugnande tecken för investerare. Nyckelfrågan är nu om dess långsiktiga utsikter är lika lovande som de korta.

Vad blir Ethereums pris 2021?

Kommer Ethereum att gå upp 2021?

Ethereum ser ut att stiga 2021. Ethereum-investerare kan se $ 1500 på kort sikt och $ 2500 någon gång i slutet av 2021.

Crypto Research Report har förutspått att Ethereum-priset skulle uppgå till 1 650 $ senare 2021.

Enligt chefspartnern i Blocktown-huvudstaden, James Todaro, kommer Ethereum att gå upp och nå en prispunkt på 9000 dollar så småningom. Han tror starkt att ETH potentiellt kommer att skala upp till 1 biljon dollar marknadsvärde.

Long Forecast förutspådde att Ethereums prisprognos i slutet av 2021 är 2449 dollar.

Myntprisprognosen tror att priset på Ethereum kan stängas till $ 2000 i slutet av 2021.

Även om ingen av dessa framskrivningar konkurrerar med prognosen om 2800 dollar som vi såg från BeinCrypto, borde de fortfarande vara uppmuntrande nyheter för alla näringsidkare som undrar Kommer Ethereum att gå upp 2021? Eller ”är Ethereum en bra investering för 2021?” Enligt dessa siffror kan ETH definitivt vara en bra investering, med priset stigande jämfört med året innan.

Skulle du överväga Ethereum ETH år 2021?

Ethereum-förutsägelser för 2021 är otroligt varierade och sträcker sig från under 1600 dollar till cirka 3800 dollar! Om du gillar en långsiktig investeringsstrategi, låt oss ta en titt på Ethereums prisförutsägelser för 2022-2025.

Långsiktiga Ethereum-prisförutsägelser: 2022-2025

Vad förutspår kryptoexperter för Ethereum 2022 och därefter?

Ser vi fram emot 2022-208, hur kan priset på Ethereum förändras de närmaste fem åren? Vår första förutsägelse kommer från Trading Beasts. Enligt sin analys förväntar det sig att ETH ser en blygsam tillväxt under 2022, med långsam men stadig framsteg på cirka $ 30 per månad enligt dess maximala förutsägelser.

Som tabellen ovan visar är Trading Beasts genomsnittliga och lägsta prisförutsägelser lite mer nedslående. Båda kolumnerna antyder att Ethereums pris kan sjunka under 2021, eftersom prognoserna för januari 2022 är lägre än ETH: s nuvarande värde på $ 1 309,70.

Även om alla tre kolumnerna visar att priset ökar när året fortsätter, är den högsta priskolumnen den enda som öppnas och stängs till ett högre värde. Även då liknar den anmärkningsvärt några av de förutsägelser vi såg för 2021. Om Trading Beasts är korrekt betyder det att vi kanske inte ser så mycket framsteg under de närmaste åren som de kortsiktiga förutsägelserna har föreslagit.

För 2023 och 2024 har plattformen gett följande Ethereum-prisprognoser:

 • Öppet 2023: minimum = $ 1,231,115, maximum = $ 1,810,464, genomsnitt = $ 1,448,371
 • Stäng 2023: minimum = $ 1.457.230, maximum = $ 2142.986, genomsnitt = $ 1.714.389
 • Öppet 2024: minimum = $ 1.478.247, maximum = 2.173.892 $, medelvärde = $ 1.739.114
 • Stäng 2024: minimum = $ 1,699,011, maximum = $ 2,498,546, genomsnitt = $ 1,998,837

Den goda nyheten är att dessa förutsägelser antyder att den övergripande trenden för Ethereum är hausse. Även om Trading Beasts uppenbarligen förväntar sig att framstegshastigheten blir relativt långsam, tror den inte att Ethereums senaste tillväxt är en kortvarig lycka.

För vår andra långsiktiga Ethereum-prisförutsägelse återvänder vi till DigitalCoinPrice. Plattformen förutspådde ett högsta pris på $ 2075,12 för ETH 2021, så vad förväntar sig det att se 2022-2025? Om du undrar “kommer Ethereum att gå upp?”, Kommer du troligen att känna dig uppmuntrad av DigitalCoinPrices prognoser. Mellan 2022 och 2025 tror man att ETH kommer att stiga från 2334,40 $ till 4,039,23 $ – en drastisk förbättring jämfört med dess tidigare ATH

Enligt plattformen DigitalCoinPrice.com kommer Ethereum ETH att vara en lönsam investering för 2022 och därefter. Nedan visar grafen sina förutsägelser för priserna på Ethereum ETH 2022-2028:

Enligt DigitalCoinPrices förutsägelser kommer Ethereums stadiga framsteg att kulminera år 2026, för vilket år plattformen har förutsagt ett topppris på 4639,04 dollar. Även om priset på Ethereum 2027 kommer att sjunka ner till 4 072,13 dollar, kommer 2028 att bli ytterligare ett rekordår, där ETH når ett värde av 5 858,47 dollar. Om du undrar ”vad kommer Ethereum att vara värd 2030?” Betyder det att svaret kan vara så högt som $ 6000.

Vår slutliga långsiktiga Ethereum-prisförutsägelse kommer från Crypto Rating. Analysplattformen för kryptovaluta använder en AI-algoritm för att nå sina förutsägelser, som för närvarande placerar priset på Ethereum på $ 16 000 till 2025. Detta kommer att utgöra en tillväxttakt på 3 274% från mitten av januari 2021. Vi kan se detta pris återspeglas i diagrammet nedan :

Mellan 2023 och 2025 förväntar sig Crypto Rating också att ETH kommer att nå följande milstolpar:

 • 2023: 4100 dollar per mynt (en tillväxttakt på 760% sedan mitten av januari 2021)
 • 2024: 8 000 dollar per mynt (en tillväxttakt på 1 600% sedan mitten av januari 2021)

Plattformen tror att 2024 kommer att se den största prishöjningen under de kommande fem åren. Detta beror på att det förväntas att den efterlängtade Ethereum 2.0 bara kommer att implementeras helt i år. Den ökade effektiviteten och möjligheterna med uppgraderingen kommer att leda till en höjning av priset och bidra till att öka ETHs värde upp till $ 16 000 fram till 2025.

Kryptoplattformen har förutspått att genomsnittspriset för Ethereum kommer att stiga från 2250 dollar i januari 2022 till 2900 dollar i december 2023, med potentiella högsta priser till och med över 3,00 dollar.

Men alla dessa förutsägelser bleknar i jämförelse med de för PrimeXBT. Med hjälp av teknisk analys för att förlänga det tre nedersta mönstret som vi såg i prisförutsägelserna i Ethereum 2022 har plattformen förutspått ett svindlande värde på $ 35 000 innan 2025 slutar!

eterumprisdiagram

35 000 $ är mer än 20 gånger högre än Ethereums tidigare ATH, så det skulle vara en extrem prestation för kryptotoken om denna förutsägelse från PrimeXBT blir verklighet.

Hur mycket kommer Ethereum att vara värd 2021 – 2025?

Enligt ETH-prisförutsägningen som erbjuds av WalletInvestor.com kommer ETH att stiga till $ 1872 vid slutet av 2021, $ 2 276 $ 2022, för att sväva hela vägen till $ 3 735 i december 2025.

Baserat på Ethereum-prognoser från DigitalCoinPrice.com förväntas myntpriset stiga avsevärt de kommande åren och handlas med cirka 1 993 dollar 2021, 2 517 dollar i december 2023 och 3 255 dollar i december 2025. Longforecast förutspår ETH att uppgå till 3 698 dollar i slutet av 2025.

Långsiktiga prisförutsägelser tyder på att inte bara Ethereum skulle kunna nå 10 000 dollar, men det kan också nå priser långt över det i framtiden efter att ha brutit sig över dess tidigare all-time high.

Ytterligare Ethereum (ETH) prisförutsägelser 2023-2025:

Ethereum-prisförutsägelser 2023:

Lång prognos: $ 1 694

Myntprisprognos: $ 2000

Ethereum-prisförutsägelser 2025:

Brian Schuster, Ark Capital Company: $ 100.000

Prognos för myntpris: 5 000 dollar

Simon Dedic, Blockyre: 9 000 dollar

Crypto Research Report: $ 3.500

Crypto Newsz: 2500 dollar

Slutsats: Ethereum ETH-prisförutsägelse

Nedanstående prognos siffror beskriver några av Potential höga och låga prognoser för Ethereum ETH-pris förutsägelser 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027 och 2028 som erbjuds av tekniska analytiker och branschexperter.

År Hög Låg
2021 2400 dollar 1100 dollar
2022 3 300 $ 1 455 $
2023 6 200 dollar 2200 dollar
2024 5 150 dollar 2865 $
2025 9 500 dollar 3.560 $
2026 12 150 dollar 4500 dollar
2027 17 560 dollar 6.470 $
2028 22 690 dollar 9 850 dollar

Ethereum kan prestera mycket starkt under de kommande åren. Enligt dess förutsägelser kan värdet på Ethereum-tokens stiga till 2500 $ i slutet av 2021, öka till 3 300 $ 2022, slå till 6 200 $ 2023 och uppnå ett genomsnittligt pris på 12 500 $ 2025.

Vem har investerat i Ethereum?

Det är inte bara kryptoplattformar som tror att Ethereum är avsedd för storhet. Olika anmärkningsvärda Ethereum-investerare har också vägt in i debatten. Faktum är att om du undrar ‘kommer Ethereum att stiga som Bitcoin?’ Eller till och med ‘kommer Ethereum att slå Bitcoin?’, Kanske du är glad att veta att många investerare tror att altcoin kommer att utmana – och till och med kunna ersätta – kryptokungen i framtiden.

Ian McLeod, en teknikexpert, har förutspått att Ethereum kan ta 50% av Bitcoins marknadsandel inom de närmaste fem åren. Grundaren av Ark Capital LLC, Brian Schuster, är på samma sätt optimistisk. Han förutspår 100 000 dollar växelkurser för Ethereum till 2025 och tror också att ETH snart kan ersätta guld på den globala finansmarknaden.

James Todaro, Managing Partner på Blocktown Capital, är en annan kryptoinvesterare som tror att Ethereum kommer att nå ett börsvärde på 1 biljon dollar de närmaste åren. Han tror att detta är tack vare det växande intresset för dApps, som Ethereum är väl lämpade att dra nytta av. Baserat på det totala utbudet av Ethereum betyder detta att varje Ether-mynt skulle behöva värda $ 9000 för att nå detta marknadsvärde.

Om någon av dessa Ethereum-prisförutsägelser går i uppfyllelse kommer de att vara i gott sällskap. Det skulle inte vara första gången som en ETH-entusiast korrekt förutsett kryptos framtid. Kommunikationsdirektören på ConsenSys, Andrew Keys, förutspådde korrekt att Ether skulle slå ett pris på $ 1,15 den 29 februari 2016 när han intervjuades av CoinDesk. Hans förutsägelser gick i uppfyllelse bara två veckor in i året – så om du letar efter de bästa Ethereum-förutsägelserna 2020-2028, bör du inte förbise åsikterna från de investerare som har kämpat för krypton från början.

Hur har priset på Ethereum förändrats över tiden?

När Ethereum gick in på kryptomarknaden 2015 var priset ganska stillastående, allt från 0,31 dollar till 2,83 dollar. Under 2016 var dess ATH $ 8,21 – men 2017 såg vi en taktförändring. 2017 var ett rekordår för kryptovalutasektorn, där nästan alla större kryptor upplevde snabb och oöverträffad tillväxt. Bitcoin steg till exempel till sin dåvarande ATH på $ 20.000, medan Ripple XRP växte med svimlande 36.000%. Ethereum var inget undantag från regeln och hoppade till ett pris på $ 740 från drygt $ 8. Det är en ökning med cirka 9 000% på mindre än ett år.

En besvikelse för många investerare var tillväxten kortlivad. Många kryptovalutor tappade snabbt värde 2018, och efter att ha nått ATH på $ 1 389,18 den 15 januari 2018 sjönk priset på Ethereum tillbaka till cirka $ 100 i augusti. Detta är en viktig anledning till varför marknadens senaste bull run har gjort att människor känner sig oroliga. Kan det vara så kortlivat som tillväxten vi såg 2017?

I det här skedet tror tack och lov många analytiker inte. Efter att ETH-värdet sjönk från $ 245 den 7 mars 2020 till $ 111,28 den 17 mars verkade det som om den globala koronaviruspandemin skulle vara skadlig för kryptovalutan. Osäkerheten varade dock inte länge. Faktum är att vårt plötsliga beroende av teknik och kontaktlösa betalningar förnyade investerarnas intresse, något som delvis förklarar tjurkörningen som följde.

Under resten av 2020 fortsatte Ethereum (och marknaden som helhet) att klättra. I slutet av november hade ETH nått $ 500 – och tillväxten stannade inte där. Dess nästa milstolpe var $ 1 000, och den 20 januari började den mot sin tidigare ATH. Ska vi förvänta oss att se en ny ATH under de kommande åren?

Vilka faktorer påverkar priset på Ethereum?

För att göra de mest exakta Ethereum-prisförutsägelserna 2021-2025 och i slutändan svara på frågan ”är Ethereum en bra investering?” Är det viktigt att förstå de olika faktorer som kan påverka ETH-priset.

1. Efterfrågan på decentraliserad ekonomi

Intresset för decentraliserad ekonomi, även känt som DeFi, har ökat kraftigt. Decentraliserad finansiering är tanken att vi ska kunna få tillgång till finansiella tjänster som inte ägs av centrala organ som banker och stora företag. Kryptovaluta är helt decentraliserad, ett viktigt drag för många människor som tror att dess självförsörjning gör det till en mer demokratisk form av valuta. I kölvattnet av coronavirus har denna dragning bara blivit starkare. Med digitala betalningar den nya normen, tror experter nu att krypto kommer att bli mer populär än någonsin.

Ethereum är perfekt placerat för att dra nytta av detta. Ethereum-plattformen driver mer än 280 000 ERC-tokens – namnet som används för att beskriva kryptovalutor som har lanserats på dess nätverk. Av dessa finns mer än 40 på listan över världens 100 bästa kryptovalutor efter marknadsvärde, och många fler är aktiva inom DeFi-sektorn. Eftersom efterfrågan på decentraliserade tjänster fortsätter att växa kommer efterfrågan på Ethereum att växa också. Detta kommer att höja ETH-priset.

2. Coronavirus

Som vi nämnde tidigare tror många analytiker att coronavirus (COVID-19) kommer att ha en positiv långsiktig effekt på priset på valutor som Ethereum. Tillbaka i mars skulle detta påstående ha låtit löjligt – men med tanke på den senaste tjurkörningen är det tydligen sant. Detta beror på att behovet av digitala kontaktlösa betalningar garanterat kommer att öka när världen kämpar för att innehålla viruset. Eftersom företag letar efter nya betalningsalternativ kan tjänster som Ethereum blockchain visa sig vara avgörande för att underlätta säkra transaktioner.

3. Lanseringen av Ethereum 2.0

Den första fasen av Ethereum 2.0, den efterlängtade uppgraderingen till Ethereum-nätverket, lanserades den 1 december 2020. Även om tillgången uppenbarligen har fångats upp i den marknadsmässiga tjurkörningen, förväntas Ethereums prisprognoser redan se värdet av ETH-ökning till följd av uppgraderingen. Detta beror på att Ethereum 2.0 ger plattformen ett antal viktiga fördelar.

 • Den nya Eth2-plattformen är utformad för att bearbeta fler transaktioner och samtidigt förbättra sin energieffektivitet. För närvarande kräver en enda Ethereum-transaktion en häpnadsväckande 22,65 kWh energi. Under bara ett år innebär detta att Ethereums energiförbrukning är jämförbar med hela Costa Rica!
 • Ethereum byter från en proof-of-work-algoritm (PoW) till en proof-of-stake-algoritm (PoS). I ett PoW-system måste kryptovalutagruvare lösa komplexa ekvationer med sin dator för att verifiera transaktioner och lägga till dem i blockchain. Denna process kräver enorma mängder energi, vilket bidrar till Ethereums enorma energiförbrukning. I ett PoS-system kan användarna dock helt enkelt ”sätta” sin kryptovaluta som säkerhet för att verifiera sina transaktioner.

Den första fasen försenades allvarligt, så många analytiker tror att vi inte kommer att se fördelarna med den fullständiga uppgraderingen på ett tag. (Crypto Rating, till exempel, tror att vi kommer att se betydande höjningar av ETH-priset omkring 2024, eftersom det är osannolikt att de återstående faserna har genomförts innan dess). Men om Ethereum kan hantera fler transaktioner, sänka avgifterna och öka sin transaktionstid, kommer vi troligen att se en enorm ökning av efterfrågan på dess tjänster. Detta kommer i sin tur att ha en positiv inverkan på ETH-priset.

Har du funderat på att investera Ethereum?

Nyckelord

 • I slutet av 2021 tror WalletInvestor att ETH kan nå ett maximalt potentiellt pris på 1 677,270 dollar.
 • Previsioni Bitcoin tror att Ethereum är inne för ytterligare ett rekordår, med sitt pris som stiger till en ny heltidshög (ATH) på 5796.076 $ i december.
 • Enligt sina prognoser tror DigitalCoinPrice att priset på Ethereum kommer att fluktuera 2021, med ett lägsta pris på 1 759,29 $ och ett högsta pris på 2 075,12 $..
 • Mellan 2022-2025 har Trading Beasts gett en långsam men stadig haussiprognos.
 • DigitalCoinPrice tror att ETH kommer att stiga från 2334,40 dollar till 4,039,23 dollar mellan 2022-2025.
 • Crypto Rating har gett den mest hausseartade förutsägelsen och tror att framgången med Ethereum 2.0 kan driva upp till $ 16 000 till 2025.
 • Ethereums nuvarande ATH är $ 1 392.
 • Nyckelfaktorer som kan påverka priset på Ethereum inkluderar efterfrågan på decentraliserad finansiering, effekterna av coronaviruspandemin och den förväntade uppgraderingen av Ethereum 2.0.

Oavsett om du är en befintlig ETH-investerare eller en vaksam blivande hoppas vi att den här artikeln har varit till hjälp. Även om minimi- och maxprognoserna varierar är det uppmuntrande att se att alla korta och långsiktiga prognoser tror att Ethereum kan vara en bra investering. Om dessa förutsägelser har gett dig chansen att kolla in ETH själv, kanske du vill veta den multi-asset mäklarplattformen eToro kan ge möjlighet att handla med Crypto-tillgångar och CFD-filer på upp till 90 + kryptovalutor (inklusive Ethereum).

eToro – Bästa Ethereum-plattformen

investera i ethereum

Bli Medlem för eToro och börja handla Ethereum eller kopiera topp ETH-investerare utan extra kostnad. Det finns inga administrativa avgifter eller andra dolda kostnader inblandade.

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor om Ethereum Price Prediction

Vad är Ethereum-prisförutsägelse 2021?

Ethereum kan nå 2380 $ till 2021.

Kommer Ethereums pris att stiga?

Enligt marknadsanalytikerna och entusiasterna har Ethereum stor sannolikhet för prisstegring. Ethereum har en fantastisk färdplan planerad till 2021 och därefter.

Är Ethereum värt att köpa?

Enligt många experter kan Ethereum överträffa Bitcoin inom en snar framtid. Som världens näst största krypto är det definitivt det mest framgångsrika altcoinet. Det betyder att om du funderar på att köpa kryptovaluta är Ethereum en värdig konkurrent för din portfölj.

Kommer Ethereum att nå 2000 dollar?

Många analytiker är överens om att $ 2000 är ett realistiskt mål för Ethereum. Nuvarande förutsägelser är nästan enhälliga när de hävdar att ETH sannolikt kommer att slå $ 2000 inom de närmaste månaderna, särskilt med tanke på Ethereum 2.0-uppdateringen som inträffade.

Vad blir Ethereum-prisförutsägelsen 2025?

Ethereum kan nå $ 3500 till 2025.

Ska jag köpa Bitcoin eller Ethereum?

Även om varje krypto har sina egna fördelar och nackdelar, är det värt att komma ihåg att Ethereum lanserades efter Bitcoin – vilket innebär att den var utformad för att lösa några av de problem som plågar den så kallade kryptovalutakungen. Ethereum är allmänt överens om att vara mer skalbar och kommer snart att bli mycket mer energieffektiv. Det kan potentiellt betyda att den har en mer robust framtid.

Vidare läsning:

Vilka topp 10 valutor att investera i 2021?

Ethereum Vs. Bitcoin: Är Ethereum en bättre investering än Bitcoin?

Är Ethereum en bra investering och ska jag investera i Ethereum?

Ethereum VS. Ripple: Vilken som ska finnas i din portfölj?

Ethereum är en av de mest populära kryptovalutorna i USA?

Förutsägelser om krusningspris: Hur mycket kommer krusning att vara värt 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner