Cryptocurrency στην Αυστραλία – Κορυφαία Cryptocurrencies για επενδύσεις στην Αυστραλία το 2021

Αναρωτιέστε ποια κρυπτονομίσματα θα είναι τα καλύτερα που θα επενδύσουν στην Αυστραλία το 2021; Σε αυτήν την ανάρτηση, θα διερευνήσουμε τις τάσεις κρυπτογράφησης για να σας προσφέρουμε δέκα δυνητικά εκρηκτικά κρυπτονομίσματα τα επόμενα χρόνια.

Ποια είναι τα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021?

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Μετρητά Bitcoin (BCH)

4. Κυματισμός (XRP)

5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Αστρικό (XLM)

10. EOS (EOS)

Κορυφαία 4 κρυπτονομίσματα για αγορά και πώληση σε δολάρια Αυστραλίας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επένδυσης κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Κορυφαίος μεσίτης κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Βασικά σημεία

Υπάρχουν περισσότερα από 7000 κρυπτονομίσματα και συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό κάθε μέρα. Η επιλογή του σωστού κρυπτονομίσματος για επένδυση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχετε μια εξαιρετική απόδοση της επένδυσης.

Εάν είστε από την Αυστραλία και ψάχνετε το σωστό κρυπτογράφηση για να επενδύσετε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε απαριθμήσει τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021, οπότε θα έχετε μια ιδέα για το πού να ξεκινήσετε.

Ο Warren Buffet έχει δύο κανόνες σχετικά με τις επενδύσεις: "Κανόνας Νο. 1: Μην χάνετε ποτέ χρήματα. Κανόνας 2: Μην ξεχνάτε ποτέ τον κανόνα Νο".

Και είμαστε εδώ για να μην χάνετε χρήματα κάνοντας ακατάλληλες επενδύσεις. Παρόλο 7000 είναι πράγματι ένας σημαντικός αριθμός, όσον αφορά την επένδυση σε κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία, οι άνθρωποι συνήθως πηγαίνουν με τα πιο αξιόπιστα νομίσματα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες για τους οποίους κάποιος θα πάει με μια αξιόπιστη κρυπτογράφηση, αλλά ο κύριος λόγος είναι ασφάλεια.

Ωστόσο, ας μην ξεγελιόμαστε. Πολλές φορές τα νέα νομίσματα είναι αυτά που μεγαλώνουν περισσότερο. Έτσι, η επένδυση σε αυτά αποδεικνύεται η σωστή απόφαση, παρά την έλλειψη βεβαιότητας.

Επιπλέον, το 2020 ήταν μια υποχρεωτική χρονιά όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Με το ήμισυ που έλαβε χώρα τον Μάιο και με την εμφάνιση πανδημίας κοροναϊού, η αστάθεια έχει έρθει στο προσκήνιο. Λόγω της πανδημίας του κορανοϊού, οι τιμές κρυπτογράφησης μειώθηκαν αλλά στη συνέχεια αυξήθηκαν.

Λάβετε υπόψη ότι το μισό του Bitcoin πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια και έχει συμβεί τρεις φορές στην ιστορία των κρυπτονομισμάτων. Συνήθως, μετά, τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται δραστικά.

Και, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το 2021 μπορεί να είναι έτος κατά την οποία θα εκραγούν τα κρυπτονομίσματα. Οι ειδικοί προβλέπουν σημαντική αύξηση της αξίας των κρυπτονομισμάτων και επενδύουν μεγάλες εταιρείες τεράστια χρηματικά ποσά σε κρυπτονομίσματα, που είναι ένα σημάδι του τι θα έρθει.

Επομένως, μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε τα καλύτερα νομίσματα για επενδύσεις στην Αυστραλία το 2021.

Θέλετε να μάθετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων; Εδώ στο Trading Education, έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα μαθήματα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, όπου μπορείτε να μάθετε να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα από τα πιο εξέχοντα άτομα του κλάδου.

Ποια είναι τα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021?

Ακολουθεί μια ματιά στα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα που θα αγοράσετε στην Αυστραλία το 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Καπάκι αγοράς: 302.165.391.228 $

Το να μιλάς για κρυπτονομίσματα και να μην αναφέρεις το Bitcoin είναι σαν να μιλάς για μέρη του αυτοκινήτου και να μην αναφέρεται στον κινητήρα. Το Bitcoin είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που επενδύει στην Αυστραλία. Ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε το 2009, σηματοδοτώντας την αρχή της εποχής κρυπτογράφησης. Συχνά αναφέρεται ως "ένα νέο είδος χρημάτων". Το Bitcoin παραμένει το προτιμώμενο κρυπτονομίσμα για επενδύσεις για τους Αυστραλούς.

Το Bitcoin έμεινε περίπου 10.000 $ τις περισσότερες φορές φέτος, αλλά σύμφωνα με ειδικούς, τα διαγράμματα δείχνουν ανοδικά σημάδια μπροστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Altana Digital Currency, Alistair Milne μοιράστηκε ένα γράφημα στο Twitter, προβλέποντας ότι το Bitcoin μπορεί να φτάσει την τιμή των 120.000 $ έως το 2021. Σύμφωνα με τον Milne, το γράφημα στάλθηκε στο Citibank Λίστα αλληλογραφίας FX Wire.

Το Bitcoin έφτασε το υψηλό όλων των εποχών στα 20.000 $ το 2017 και μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό να πούμε ότι θα ανέλθει στα 100.000 $ σύντομα. Ωστόσο, το Bitcoin ξέρει πώς να εκπλήξει. Λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι!

2. Ethereum (ETH)

Καπάκι αγοράς: 51.507.291.691 $

Το Ethereum είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα που επενδύει στην Αυστραλία. Με την κυκλοφορία του Ethereum παρουσιάστηκε κάτι νέο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. έξυπνες συμβάσεις. Η εισαγωγή της πλατφόρμας επέτρεψε στους χρήστες να δημιουργήσουν Διακριτικά ERC-20.

Το Ethereum εξέπληξε τους λάτρεις της κρυπτογράφησης όταν έφτασε τα 480 $ στις 2 Σεπτεμβρίου, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν η υψηλότερη τιμή για το 2020.

Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές στο δίκτυο μέσω του blockchain Ethereum. Αυτά ονομάζονται επίσης dApps σε κρυπτογράφηση αποκεντρωμένες εφαρμογές. Μια σημαντική εξέλιξη πρόσφατα ήταν η ανάπτυξη του DeFi που σημαίνει "αποκεντρωμένη χρηματοδότηση". Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια πρόσθετη εξέλιξη των dApps.

Οι εταιρείες DeFi είναι πάροχοι υπηρεσιών που, για παράδειγμα, παρέχουν πιστωτικές υπηρεσίες στο blockchain Ethereum όπου απαιτείται μόνο έξυπνο συμβόλαιο για εξαγωγή.

Σύμφωνα με DigitalCoin Μέχρι τον Μάιο του 2021, η τιμή του Ethereum θα φτάσει τα 1.040 $ περίπου.

Η Vitalik Buterin ανέπτυξε το Ethereum το 2015 και έγινε δημοφιλές το 2017 όταν η αξία του έφτασε από 10 $ σε σχεδόν 900 $.

3. Μετρητά Bitcoin (BCH)

Καπάκι αγοράς: 4.630.146.203 $

Το Bitcoin Cash είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα κρυπτονομίσματα που επενδύουν στην Αυστραλία. Το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin που δημιουργήθηκε το 2017 και μερικές φορές αναφέρεται ως Bcash.

Το Bitcoin Cash είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα μετρητών που στοχεύει να γίνει παγκόσμιο χρήμα με γρήγορες πληρωμές, χαμηλές χρεώσεις, ιδιωτικότητα και υψηλή χωρητικότητα συναλλαγών (μεγάλα μπλοκ).

Σύμφωνα με Primexbt τον Ιανουάριο του 2022, το Bitcoin Cash αναμένεται να κοστίσει περίπου 318 $ και μέχρι το τέλος του 2021, θα είναι 405 $.

Το 2017 υπήρχε μια ανησυχία για την επεκτασιμότητα του Bitcoin και το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε ως ένα σκληρό πιρούνι για την εκτέλεση της αποστολής του Bitcoin ως "σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών peer-to-peer". Ο σκοπός του Bitcoin Cash είναι να κλιμακωθεί έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση για ψηφιακές πληρωμές.

4. Κυματισμός (XRP)

Καπάκι αγοράς: 12.393.914.767 $

Το Ripple δεν είναι μόνο κρυπτογράφηση. Είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που έχει δημιουργηθεί για πληρωμές. Το μοναδικό για το Ripple είναι ότι είναι μια τεχνολογία blockchain χωρίς άδεια και αποκεντρωμένη που μπορεί να διευθετήσει συναλλαγές σε 3-5 δευτερόλεπτα.

Το Ripple είναι γνωστό για τη χαμηλή του τιμή, γεγονός που καθιστά δυνατό για οποιονδήποτε με μικρό προϋπολογισμό να συνεισφέρει στο Ripple. Αυτό καθιστά πραγματικά το XRP μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για άτομα που θέλουν να επενδύσουν μικρά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το Crypterium με την τεχνολογία blockchain να αναγνωρίζεται περισσότερο και το XRP να διατηρεί ή να αναβαθμίζει την τρέχουσα θέση του στην αγορά, είναι βιώσιμο να δούμε κινήσεις πάνω από τα $ 2 το 2021, κυρίως εάν το θεσμικό ενδιαφέρον συνεχίζει να αυξάνεται.

Προβλέψεις τιμής κυματισμού: Πόσο θα αξίζει ο κυματισμός το 2021 και πέρα?

5. Litecoin (LTC)

Καπάκι αγοράς: 4.451.393.965 $

Το Litecoin είναι ένα από τα πιο εξέχοντα κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία. Το Litecoin κυκλοφόρησε το 2011 από τον Charle Lee, πρώην διευθυντή μηχανικών στο Coinbase και είναι απλώς ένα spinoff του Bitcoin. Η Litecoin κέρδισε πολλή αναγνώριση τον Νοέμβριο του 2013 όταν γνώρισε τεράστια ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου ενός άλματος 100% εντός 21 ωρών.

Το Litecoin είναι γνωστό για γρήγορες συναλλαγές με στόχο την επεξεργασία ενός μπλοκ κάθε 2,5 λεπτά, ενώ το Bitcoin το κάνει κάθε 10 λεπτά.

Αν και το Litecoin μοιάζει με κρυπτογράφηση με ήσυχο χαρακτήρα, η κοινότητά της είναι ενεργή, η οποία υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον για το altcoin. Σύμφωνα με CoinSwitch έως το 2021, η τιμή της Litecoin μπορεί να φτάσει τα 600 $. Αυτά είναι εντελώς νέα ύψη για το altcoin.

6. Cardano (ADA)

Καπάκι αγοράς: 3.192.136.382 $

Το Cardano κυκλοφόρησε το 2015 και είναι μια πλατφόρμα blockchain με απόδειξη συμμετοχής. Το Cardano είναι μια σταθερά εξελισσόμενη τεχνολογία που έχει προσελκύσει καταλαβαίνους εμπόρους και επενδυτές. Η κρυπτογράφηση της ADA έχει εκπλήξει όλους στην Αυστραλία και παγκοσμίως με τη θετική της απόδοση.

Η Cardano έχει μια αφοσιωμένη ομάδα πίσω από αυτήν που χτίζει "ένα αποκεντρωμένο μέλλον χωρίς μεσάζοντες, στους οποίους η εξουσία επιστρέφεται στο άτομο".

Σύμφωνα με Coinmarketcap, Το Cardano αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 0,10 $. Σύμφωνα με Primexbt, μια νέα αύξηση των τιμών μπορεί να πάρει το Cardano στα 2,18 $. Στη συνέχεια, η πτώση προβλέπεται να είναι χαμηλή στα 0,10 $ πριν φτάσει το 2023.

7. IOTA (MIOTA)

Καπάκι αγοράς: 703.892.418 $

Το IOTA χρησιμοποιεί ένα κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα που ονομάζεται Tangle για να αποθηκεύει συναλλαγές στο καθολικό του. Το IOTA έχει σχεδιαστεί για την καταγραφή και ολοκλήρωση συναλλαγών μεταξύ μηχανών και συσκευών στο οικοσύστημα Internet of Things (IoT).

Στην IOTA πιστεύουν ότι το Tangle είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό από τα τυπικά blockchain που χρησιμοποιούνται για άλλα κρυπτονομίσματα.

Η IOTA έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 5,25 $ στις 19 Δεκεμβρίου 2017. Προς το παρόν η τιμή του IOTA είναι 0,25 $.

Σύμφωνα με Coinswitch, Η IOTA μπορεί να ανέβει προς τα πάνω και να φτάσει τα 5,62 $ έως το 2023. Επομένως, η επένδυση στο IOTA το 2021 φαίνεται σαν η σωστή απόφαση να ληφθεί, με καλές πιθανότητες για εξαιρετική απόδοση της επένδυσης.

8. TRON (TRX)

Καπάκι αγοράς: 1.825.286.288 $

Το TRON είναι μια άλλη πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ψυχαγωγίας ψηφιακού περιεχομένου. Αυτό το νόμισμα δημιουργήθηκε για να αλλάξει τον τρόπο δημοσίευσης του περιεχομένου και των δημοσιεύσεων. Βρέθηκε το 2017 από τον Κινέζο επιχειρηματία Justin Sun. Το cryptocurrency TRX παραμένει ένα από τα αγαπημένα που επενδύει στην Αυστραλία.

Το TRX κατέγραψε το υψηλό όλων των εποχών στα 0,23 $ στις 5 Ιανουαρίου 2018. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του TRX είναι στα 0,025 $.

Το TRX είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα νομίσματα, και σύμφωνα με Coinswitch, έχει μεγάλες δυνατότητες να αναπτυχθεί στην αγορά στο εγγύς μέλλον. Μέχρι το 2023, η τιμή TRON προβλέπεται να ανέλθει στα 0,54 $.

Η τιμή του TRX εξαρτάται από την αναλογία αποδοχής της πλατφόρμας που βασίζεται σε blockchain – TRON. Έτσι, καθώς περισσότεροι οργανισμοί υιοθετούν την τεχνολογία, το νόμισμα γίνεται πιο πολύτιμο.

9. Αστρικό (XLM)

Καπάκι αγοράς: 1.695.085.952 $

Το Stellar κυκλοφόρησε το 2014 από τον ιδρυτή του Med Jed McCaleb. Ο Gox και συνιδρυτής της Ripple, μαζί με τον πρώην δικηγόρο Joyce Kim. Το Stellar είναι διαφορετικά γνωστό ως το "Μυστικό έργο Bitcoin" έτσι ο McCaleb κάλεσε αρχικά τον ιστότοπο όπου αναζητούσε άλφα δοκιμαστές.

Το εγγενές του περιουσιακό στοιχείο, το cryptocurrency, ονομάζεται Lumen (XLM). Η XLM τροφοδοτεί το δίκτυο Stellar και όλες τις λειτουργίες του, όπως και ο τρόπος με τον οποίο ο αιθέρας (ETH) τροφοδοτεί το δίκτυο Ethereum.

Η τιμή του Stellar τώρα είναι στα 0,08 $ και μπορεί να φαίνεται πολύ χαμηλή, αλλά σύμφωνα με Ψηφιακό Bitcoin μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, η τιμή του Stellar θα μπορούσε να φτάσει τα 0,21 $.

Το Stellar είναι ένα από αυτά τα νομίσματα που έχουν χαμηλή τιμή, αλλά όπως είπαμε στην αρχή του άρθρου, δεν είναι πάντα τα πιο αξιόπιστα νομίσματα που είναι τα καλύτερα για επένδυση. Έτσι, το Stellar μπορεί να εκπλήξει όλους μας τα επόμενα χρόνια.

10. EOS (EOS)

Καπάκι αγοράς: 2.371.458.834 $

Αν και τα εξέχοντα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin είναι τα πιο προτιμώμενα από τους Αυστραλούς για να επενδύσουν, νομίσματα όπως το EOS δεν παραμένουν. Το EOS είναι μια έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων που στοχεύει στην εξάλειψη των τελών συναλλαγών και επίσης χειρίζεται εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Η ιδιωτική εταιρεία block.one κυκλοφόρησε ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα την 1η Ιουνίου 2018 ξεκινώντας να προσφέρει διακριτικά EOS. Στο EOS, στοχεύουν να είναι η πιο ισχυρή υποδομή για αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Η τιμή του EOS ανέρχεται τώρα στα 2,53 $. Στις 29 Απριλίου 2018, η EOS έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 22,71 $. Σύμφωνα με PrimeXBT, Η τιμή του EOS μπορεί να βιώσει μια άλλη εξαιρετικά ισχυρή έκρηξη προς τα πάνω, τοποθετώντας ένα νέο υψηλό όλων των εποχών κοντά στα 100 $ ανά EOS το 2021 ή το 2022.

Κορυφαία 4 κρυπτονομίσματα για αγορά και πώληση σε δολάρια Αυστραλίας

1. Bitcoin σε Δολάριο Αυστραλίας – BTC / AUD

bitcoin στην Αυστραλία

Το BTC / AUD σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin σε Δολάρια Αυστραλίας.

Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin στην Αυστραλία

Εάν είστε Αυστραλός και θέλετε να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin, είστε τυχεροί. Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin σε AUD. Οι έμποροι που πιστεύουν ότι η τιμή του Bitcoin θα αυξηθεί έναντι του AUD ενδέχεται να θέλουν να ανοίξουν μια θετική θέση και να αγοράσουν, ενώ εκείνοι που πιστεύουν ότι το αντίθετο θα ανοίξουν μια αρνητική θέση και θα πουλήσουν.

Πρέπει να επενδύσετε σε Bitcoin / Δολάριο Αυστραλίας?

Ανταλλάξτε Bitcoin σε Δολάριο Αυστραλίας

2. Ethereum Classic σε Δολάριο Αυστραλίας – ETC / AUD

κλασικό αιθέριο

Το ETC / AUD σάς επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε Ethereum Classic σε Δολάριο Αυστραλίας.

Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε Ethereum Classic στην Αυστραλία

Οι Αυστραλοί μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν ETC στο δικό τους νόμισμα, Αγορά και πώληση ζευγών ETC / AUD με βάση το εάν πιστεύετε ότι η τιμή ETC θα αυξηθεί έναντι του AUD.

Πρέπει να επενδύσετε σε Ethereum Classic / Αυστραλιανό δολάριο?

Εμπόριο Ethereum Classic σε Δολάριο Αυστραλίας

3. Κυματισμός σε Δολάριο Αυστραλίας – XRPAUD

κυματισμός στην Αυστραλία

Το XRPAUD σάς επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε το Ripple σε Δολάριο Αυστραλίας.

Αγορά και πώληση Ripple στην Αυστραλία

Αυτό είναι το ζεύγος νομισμάτων που αντιπροσωπεύει την τιμή κάθε νομίσματος Ripple στο Δολάριο Αυστραλίας.

Το XRP επηρεάζεται πράγματι από το πόσο καλά διαπραγματεύονται άλλα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως, καθώς και από την αποδοχή του από κορυφαία χρηματοοικονομικά ιδρύματα.

Ανοίξτε μια θετική θέση για να αγοράσετε αυτά τα νομίσματα ή μια μικρή για να τα πουλήσετε με βάση την προβλεπόμενη απόδοσή τους και την κρίση σας.

Πρέπει να επενδύσετε σε κυματισμούς / Αυστραλιανό δολάριο?

Ανταλλαγή κυμάτων σε Δολάριο Αυστραλίας

4. Ethereum σε Δολάριο Αυστραλίας – ETH / AUD

αιθέριο στην Αυστραλία

Το ETH / AUD σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε Ethereum σε Δολάριο Αυστραλίας.

Αγορά και πώληση Ethereum στην Αυστραλία

Το ETHAUD είναι το ζεύγος νομισμάτων που αντιπροσωπεύει την τιμή κάθε νομίσματος Ethereum σε Δολάρια Αυστραλίας. Το Ethereum είναι το δεύτερο δημοφιλές cryptocurrency στην Αυστραλία και παγκοσμίως. Το Δολάριο Αυστραλίας (AUD) είναι το επίσημο νόμισμα της Αυστραλίας. Και τα δύο νομίσματα είναι δημοφιλή, με το ETH να θεωρείται δεύτερο από το Bitcoin όσον αφορά το όριο αγοράς και το AUD να είναι το κορυφαίο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Οι έμποροι που προβλέπουν ότι η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί, ενδέχεται να ανοίξουν μια θέση θέσης και να αγοράσουν το ETCAUD και όσοι πιστεύουν ότι διαφορετικά θα ανοίξουν μια θέση πώλησης και θα πουλήσουν το ETCAUD.

Πρέπει να επενδύσετε σε Ethereum / Δολάριο Αυστραλίας?

Ανταλλάξτε Ethereum σε Δολάριο Αυστραλίας

Βασικά σημεία

  • Η επιλογή του σωστού κρυπτονομίσματος για επένδυση τη σωστή στιγμή είναι το κλειδί για την πραγματοποίηση κερδών.
  • Το Bitcoin και το ethereum παραμένουν τα κορυφαία κρυπτονομίσματα που επενδύουν στην Αυστραλία.
  • Το μισό του Bitcoin θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών κρυπτογράφησης τα επόμενα χρόνια.
  • Η αξία του Ethereum αναμένεται να αυξηθεί και να φτάσει τα 1040 $ μέχρι το τέλος του 2021.
  • Η τιμή της EOS αναμένεται να φθάσει τα 100 $ έως το 2022.
  • Οι Αυστραλοί έμποροι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν κορυφαία κρυπτονομίσματα σε Δολάριο Αυστραλίας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επένδυσης κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Για άλλη μια φορά, υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα στα οποία θα μπορούσατε να επιλέξετε και να επενδύσετε, αλλά η επένδυση στη σωστή είναι καθοριστικός παράγοντας για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

Εδώ στο Trading Education, διδάσκουμε τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές συναλλαγών κρυπτογράφησης. Εάν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μαθαίνετε, ρίξτε μια ματιά στα μαθήματα συναλλαγών μας εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω προβλέψεις τιμών μπορεί να σας φαίνονται μη ρεαλιστικές, αλλά τα κρυπτονομίσματα γνωρίζουν πώς να μας εκπλήξουν. Ας μην το ξεχνάμε κατά τη διάρκεια του έκρηξη κρυπτονομισμάτων το 2017, πολλοί άνθρωποι έκπληκτοι και έκπληκτοι.

Κορυφαίος μεσίτης κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Λοιπόν, τώρα ξέρετε ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε στην Αυστραλία. Έτσι, εάν είστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε το εμπορικό σας ταξίδι, θα χρειαστείτε έναν μεσίτη κρυπτογράφησης.

eToro υποστηρίζει όλα τα κρυπτονομίσματα που αναφέρονται παραπάνω. Συνολικά, μπορείτε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και CFD έως και 90+ κρυπτονομίσματα στο eToro. Επιπλέον, το eToro ψηφίζεται ως ο κορυφαίος μεσίτης στην Αυστραλία.

Το eToro διαθέτει μια μοναδική δυνατότητα ανταλλαγής αντιγράφων όπου μπορείτε να αντιγράψετε έναν έμπορο και τυχόν συναλλαγές που ανοίγουν θα ανοίξουν αυτόματα στο λογαριασμό σας με αναλογικό ποσοστό των καθορισμένων χρημάτων σας.

Το eToro είναι ένας από τους ασφαλέστερους μεσίτες που χρησιμοποιεί, επειδή οι ελίτ χρηματοοικονομικές αρχές ρυθμίζουν τα όπλα της Αυστραλίας στην ΑΕ και είναι μια γνωστή εταιρεία fintech.

Πολλές χώρες δεν επιτρέπουν συναλλαγές CFD, αλλά στην Αυστραλία μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές CFD χρησιμοποιώντας το eToro. eToro Η AUS Capital Pty Ltd. είναι κάτοχος μιας άδειας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Αυστραλίας (AFSL) 491139 που εκδόθηκε από την Αυστραλιανή Επιτροπή Κινητών Αξιών και Επενδύσεων (ASIC) και διέπεται από τον περί εταιρειών νόμο (Κοινοπολιτεία).

Είτε δεν έχετε διαπραγματευτεί ποτέ κρυπτονομίσματα είτε είστε έμπειρος έμπορος, αλλά θέλετε να διαμορφώσετε τις εμπορικές σας ικανότητες, ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο πολύτιμο και χρήσιμο. Εάν σας άρεσε, δώστε μας ένα like και μοιραστείτε το σε περίπτωση που κάποιος άλλος θα ήθελε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner