Prognoser for EOS-prisforudsigelse – hvor meget vil EOS være værd i 2021 og derover?

Forudsigelse af EOS-prisforudsigelse:

Hvor meget vil EOS være værd i 2021 og derover?

Vil EOS gå op eller gå ned? Læs vores EOS-prisforudsigelse 2021 – 2025

Leder du efter EOS-forudsigelse 2021 – 2025? Eller har du kæmpet for at besvare spørgsmålet ‘er EOS en god investering? Du er på det rette sted. Vi deler den bedste EOS-prisforudsigelse for 2021 og derefter. vi kigger på EOS for at finde ud af, hvad eksperterne har at sige om dets fremtidige ydeevne, og hvor meget EOS vil være værd i 2021 og derefter.

Tilbage i 2017—2018 eksploderede kryptovalutamarkedet. Prisen på næsten ethvert aktiv ramte en all-time high (ATH), da nye kryptoer oversvømmede børser og investorernes interesse steg kraftigt. Bitcoin nåede værdier på $ 20.000. Prisen på Ripple XRP steg med 36.000%. Og EOS slog rekorder ved at rejse mere end $ 4 mia. Under sit første møntudbud (ICO).

Ligesom de andre aktiver, der kom ind på markedet i 2017, er EOS en tredje generation af kryptokurrency. Dette betyder, at dets grundlæggere har været i stand til at lære af fejlene fra tidlige kryptoer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum. For eksempel, mens Ethereum kun kan håndtere 15 transaktioner i sekundet, er EOS i stand til at behandle tusindvis af betalinger på én gang.

Denne øgede effektivitet og skalerbarhed betyder, at EOS har en gruppe dedikerede investorer. I skrivende stund har EOS en markedsværdi på $ 2.475.364.014, hvilket gør det til verdens 13. største kryptokurrency. Men hvordan vil prisen på EOS sandsynligvis ændre sig i de næste par år? Hvis du spekulerer på, “er EOS en god investering?”, Kan du læse videre for at finde nogle af de mest overbevisende EOS-forudsigelser for 2021-2025.

Hvis du ønsker at købe eller investere i EOS hurtigt og nemt med 0% provision, skal du tjekke ud eToro Exchange!

Hvad er EOS?

Som vi nævnte i indledningen er EOS en tredje generation af kryptokurrency, der kom på markedet i 2017. Meget som Ethereum er det en decentraliseret blockchain-platform, der muliggør brug af smarte kontrakter og decentrale applikationer (dApps). Smarte kontrakter er automatiske kontrakter, der koder de specifikke vilkår for en aftale, inklusive prisen og den part, du betaler. Det faktum, at EOS understøtter dApps, betyder at nye apps kan bygges på EOS-platformen, der er kendt som EOSIO-blockchain. Når udviklere bygger dApps på blockchain, modtager de blokbelønninger i EOS.

EOS blev lanceret via en ICO den 26. juni 2017 og løb indtil den 1. juni 2018. Varende 350 dage var det den længste ICO nogensinde såvel som at hæve rekordniveauer af finansiering ($ 4 mia.). I slutningen af ​​sin ICO frigav virksomheden bag EOS – som kaldes Block – 700 millioner EOS-tokens, hvilket udgjorde 70% af den samlede forsyning.

Faktisk var EOS så populær, at nogle mennesker endda kaldte det ‘Ethereum Killer’! De troede, at EOS’s forbedrede hastighed og kapaciteter ville gøre Ethereum-platformen helt overflødig, da begge kryptoer har meget ens mål. Naturligvis er Ethereum stadig verdens 2. største kryptokurrency og ser ikke ud til at gå nogen steder på noget tidspunkt snart, så denne forudsigelse er endnu ikke gået i opfyldelse. Men hvilke andre forudsigelser er der taget for EOS’s fremtid? Læs videre for at finde ud af det.

Kortsigtede EOS-prisforudsigelser: 2021

EOS-prognose for 2021

Hvad forudsiger kryptoeksperter for EOS i 2021?

Nu hvor vi har forklaret lidt mere om EOS, skal vi se frem til 2021 og se, hvad nogle af de bedste kryptoanalytikere mener, kan ske med EOS-prisen. Ifølge DigitalCoinPrice, udsigterne for EOS er lovende:

eos pris forudsigelse diagram

Som vi kan se fra dette diagram, har DigitalCoinPrice forudsagt, at prisen på EOS vil stige inden udgangen af ​​2020. Dens forudsigelser fra januar 2021 placerer prisen på $ 6,07, hvilket er mere end det dobbelte af den nuværende pris på $ 2,64. Platformen mener, at prisen derefter vil stige til $ 7,49 i februar, før den glider ned til det laveste punkt i 2021 i april, da den kun kunne være værd $ 5,47. Denne dip varer dog ikke længe. I resten af ​​året forudsiger DigitalCoinPrice, at EOS vil svinge mellem $ 6,20 og $ 7,39, hvilket slutter året med en kort bullish tendens.

Hvis du spekulerer på, “er EOS en god investering?”, Er disse udsigter rimelig optimistiske. Det viser, at prisen på EOS vil stige fra 2020, men at dens fremskridt ikke vil være lineær hele året. De, der kan lide at foretage kortsigtede handler, kunne se diagrammet ovenfor som en mulighed for at tjene penge på kortsigtede udsving – for eksempel ved at sælge i marts, købe i april og sælge igen i juni.

Lad os gå videre til platformen WalletInvestor for at se, om dets forudsigelser stemmer overens med forudsigelserne fra DigitalCoinPrice. Vi kan se dens prognoser repræsenteret i denne graf:

eos prisudvikling graf

I starten af ​​året er det mønster, vi kan se på WalletInvestors graf, ikke ulig det på grafen fra DigitalCoinPrice. Begge har en kraftig stigning i starten af ​​året efterfulgt af en dukkert omkring maj, før de klatrer op igen i juni. De giver endda meget ens værdier for sin årlige ATH, hvilket tyder på, at EOS begynder at nærme sig priser på lige under $ 8.

Hovedforskellen mellem disse forudsigelser er tydelig i anden halvdel af året. Mens DigitalCoinPrice mener, at prisen på EOS i sidste ende vil lukke 2021 i en opadgående tendens, forudser WalletInvestor et meget pessimistisk bearish løb, hvor prisen falder ned til under $ 1. Dette er utvivlsomt dårlige nyheder for alle investorer, der spekulerer på, “vil EOS gå op?”.

Vores endelige EOS-prisforudsigelse 2021 kommer fra Prime XBT. Ved hjælp af teknisk analyse er platformen kommet til følgende prognoser for kryptovalutaen:

eos-handelsdiagram

Prime XBT har identificeret, at EOSs mest almindelige handelsmønster er den symmetriske trekant, en form, vi kan se på sit diagram ovenfor. Ifølge sin analyse foregår denne trekant typisk med en enorm stigning i prisen, inden den gennemgår en række stigninger og fald, der skaber den samlede trekantede form. Hvis dets forudsigelser er korrekte, kan EOS muligvis have en betydelig prisstigning mellem udgangen af ​​2020 og september / oktober 2021.

Prime XBT har givet den mest optimistiske forudsigelse ud af de tre, vi har inkluderet i dette afsnit af artiklen. Det mener, at prisen på EOS kunne ramme imponerende $ 15,7126, hvilket er omtrent seks gange den nuværende pris på $ 2,64. Men hvis disse forudsigelser er korrekte, vil denne stigning blive efterfulgt af en gentagelse af dens trekantede form, hvilket ville kræve et kraftigt prisfald. Samlet set er dets forudsigelser derfor gode nyheder for 2021 – men udsigterne er muligvis ikke så lyse i 2022. Lad os finde ud af.

Har du overvejet at købe EOS?

invester i eos

Langsigtede EOS-prisforudsigelser: 2022-2025

Hvad forudsiger kryptoeksperter for EOS i 2022 og derefter?

Crypto-investorer er ivrige efter at vide, hvad de kommende år kan have i vente for prisen på EOS.

Ser vi frem til 2022-2025, hvordan skal vi forvente, at prisen på EOS vil ændre sig på lang sigt? Ifølge Trading Beasts er udsigterne beskedne, men relativt positive. I løbet af året 2022 forudsiger kryptosiden, at EOS i sidste ende vil stige fra $ 2.90885 til $ 3.68734, hvilket betyder en langsom, men stabil vækstrate.

eos forudsigelsestabel

Disse priser kunne maksimalt variere fra $ 3,6306 til $ 4,60918 i stedet. I det mindste kunne vi se prisen på EOS starte året til en lavere værdi end den nuværende pris på $ 2,64, hvilket helt sikkert ville være skuffende. Dog handler Trading Beasts minimums-, maksimum- og gennemsnitlige fremskrivninger alle på, at EOS vil vinde værdi i løbet af året og lukke 2022 til en højere pris end den, hvor den åbnede året. Dette skal være betryggende, hvis du er bekymret for, at EOS mister værdi.

Vender tilbage til DigitalCoinPrice, det er dog klart, at Trading Beast’s fremskrivninger kan være lidt for forsigtige. DigitalCoinPrice har givet følgende forudsigelser for 2022-2025, som vi kan se i dens søjlediagram nedenfor:

eos pris forudsigelse barer

Mellem 2020 og 2026 har DigitalCoinPrice forudsagt, at prisen på EOS vil gennemgå en konstant, men markant stigning i værdi. Dens gennemsnitspris i løbet af 2022 vil være $ 7,88, hvilket er meget mere optimistisk end Trading Beasts gennemsnit på omkring $ 3,2. Længere fremme i 2023-2025 kunne vi se priser bryde 10 $ -barrieren i 2024, inden vi fortsatte med at klatre til 11,89 $. Omkring fem gange sin nuværende pris ville dette være en lovende vækstrate for alle investorer med EOS i deres portefølje.

Selv disse lovende forudsigelser kunne imidlertid være for lave, ifølge forskning foretaget af kryptoplatformen Coinliker. Det har antydet, at EOS kunne være inde i et par år med meget hurtig vækst og nævner følgende EOS-prisforudsigelser for 2022-2025:

2021-2022: Pris: $ 28,19, Vækst: + 1.010%

2022-2023: Pris: $ 89,64.31, vækst: + 3,430%

2025: Pris: $ 175,98, Vækst: + 6,830%

Om fem år tror Coinliker, at EOS kan ramme svimlende priser på $ 175,98. I betragtning af EOS’s tidligere ATH er ifølge $ kun 17,89 $ Nomics, dette ville være en utrolig velkommen (og helt hidtil uset) vækstrate. Det lyder måske alt for optimistisk, men på sin hjemmeside har Coinliker hævdet, at dens prognose ‘ikke er så vild som mange måske tror.’ Platformen nævner udviklingen af ​​EOS-teknologi og den øgede anvendelse af kryptokurrency som to faktorer, der kan lette dette niveau vækst inden for de næste fem år.

Som en langsigtet investering projicerer den, at EOS kunne fungere meget godt. Ifølge dets forudsigelser kunne værdien af ​​EOS-tokens-prisen stige til $ 3,5 i slutningen af ​​2020 og stige til $ 6,70 i 2021 og opnå en gennemsnitspris på $ 15,20 inden 2025.

Konklusion: Forudsigelse af EOS-prisforudsigelse

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af EOS-prognoseprognoser i 2020, 2021, 2022, 2023 og 2025+, der tilbydes af tekniske analytikere og eksperter i branchen.

År Høj Lav
2020 $ 4,5 $ 2,3
2021 $ 8,20 $ 3,5
2022 $ 22,10 $ 9,45
2023 $ 35,32 $ 12,20
2025+ 120,35 $ 20,90 $

Hvordan har prisen på EOS ændret sig over tid?

For at foretage de mest nøjagtige forudsigelser af kryptokurrency er et af de vigtigste trin at analysere et aktivs tidligere præstationer. Fordi EOS kun er blevet noteret på kryptokursudvekslinger siden 2017, er investorer ikke i stand til at studere år og års historie for at informere om deres fremtidige handelsstrategi. Men vi kan stadig lære af dets tidligere op- og nedture i de sidste tre år.

Denne graf fra Nomics har sporet, hvordan prisen på EOS har ændret sig siden 2017:

prognose for eos-prisforudsigelse

Da de kom ind på kryptovalutamarkedet i juni 2017, oplevede EOS en indledende stigning i prisen før et støt fald til $ 0,535659. Dette har været dets laveste tid. Kort efter oplevede markedet en periode med eksplosiv vækst, delvis takket være det enorme antal aktiver (inklusive EOS), der for nylig var begyndt at handle.

EOS’s ydeevne i 2018 er slående, fordi prisen gennemgik to markerede spidser. De fleste andre kryptokurver steg i slutningen af ​​2017 og begyndelsen af ​​2018, men styrtede hurtigt ned igen til et mere beskedent niveau. EOS steg dog først til $ 13,96 i januar 2018 og derefter til sin ATH på $ 17,89 i slutningen af ​​april.

Dens pris er aldrig faldet til priserne før 2018 igen. Det ramte $ 1,8930 i december 2018, hvilket har været den laveste værdi i de sidste to år. Samlet set har prisen været relativt konsistent med lejlighedsvise prisstigninger, der sjældent varer længe. Et eksempel på dette kom tidligere i år tilbage i marts 2020. Det såkaldte coronavirus-nedbrud, der opstod, da verden begyndte at gå i lås, førte til, at prisen på EOS faldt fra $ 5.0752 den 10. februar til $ 2.11130 den 16. marts..

Heldigvis genoprettede EOS sig ganske hurtigt fra denne banke. Dens pris har stort set svævet mellem $ 2 og $ 3 lige siden, hvilket viser bemærkelsesværdigt begrænsede niveauer af volatilitet.

Klar til at investere i EOS?

invester i eos

Hvilke faktorer påvirker prisen på EOS?

Ud over at studere EOSs tidligere præstationer er det vigtigt at forstå de forskellige faktorer, der kan påvirke prisen. For at lave de mest nøjagtige EOS-prisforudsigelser 2021-2025 og besvare spørgsmålet ‘er EOS en god investering?’, Er det bedst at være opmærksom på disse faktorer fra starten. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at foretage gyldige kryptokurrency forudsigelser. Selvom kryptomarkedet notorisk er uforudsigeligt, er det et godt sted at starte at vide, hvilke faktorer der kan have en positiv eller negativ effekt på prisen på EOS..

Udbud og efterspørgsel

Forholdet mellem udbud og efterspørgsel er den største ting at overveje, når man spørger ‘vil prisen på EOS stige?’. Når antallet af mennesker, der prøver at købe EOS, er større end antallet af dem, der sælger, betyder det, at efterspørgslen er højere end udbuddet. Dette vil øge prisen på EOS op. Når antallet af mennesker, der forsøger at sælge, er større end antallet af mennesker, der ønsker at købe det, er det modsatte tilfældet. Det betyder, at prisen på EOS sandsynligvis falder. Udbud og efterspørgsel påvirkes af en lang række faktorer, herunder dem, vi har nævnt nedenfor.

Sikkerhedsbrud

I en verden af ​​kryptokurrency holder ordsprogene ‘al reklame er god reklame’ simpelthen ikke. Når aktiver modtager dårlig presse i medierne eller på sociale netværk, kan det hurtigt banke investorernes tillid og få mange til at begynde at sælge deres aktiver. Som vi forklarede ovenfor, vil dette resultere i, at udbuddet bliver større end efterspørgslen, hvilket får priserne til at falde.

EOS ved det alt for godt. I februar 2019 gjorde et EOS-mainnet-sikkerhedsbrud en hacker i stand til at stjæle $ 7,7 millioner dollars i EOS, efter at en blokproducent ikke kunne opdatere en backlist. Hændelser som dette har en negativ effekt på prisen, da det ryster investorernes tillid til den underliggende teknologi.

Populariteten af ​​dApps

Efterspørgslen efter decentraliserede applikationer (dApps) er steget gennem årene, da folk sigter mod at demokratisere indhold og gennemføre forskellige økonomiske processer væk fra store virksomheder. Fordi EOSIO-platformen understøtter udviklingen af ​​dApps, er den ideelt placeret til at drage fordel af efterspørgslen. Da efterspørgslen fortsætter med at vokse, kan prisen på EOS også.

Forudsigelse af EOS-prisforudsigelse – nøglepunkter

 • EOS har en markedsværdi på $ 2.475.364.014 og en pris på $ 2.64, hvilket gør det til verdens 13. største kryptokurrency
 • I 2017 slog det rekorder med sin årelange ICO og $ 4 mia. Finansiering
 • Nogle mennesker kalder EOS ‘Ethereum-morderen’ takket være dens hurtige transaktionstider og øget skalerbarhed
 • DigitalCoinPrice forudsiger, at EOS vil svinge mellem $ 6,20 og $ 7,39 for størstedelen af ​​2021 og slutte året på et kort bullish løb
 • WalletInvestor er stort set enig med DigitalCoinPrice, men forudser et meget pessimistisk bearish løb mod slutningen af ​​2021, hvor prisen på EOS styrter ned til under $ 1
 • Ved hjælp af teknisk analyse mener Prime XBT, at prisen på EOS kunne ramme en imponerende $ 15,7126 $ i 2021, hvilket er omtrent seks gange den nuværende pris på $ 2,64.
 • I løbet af 2022 forudsiger Trading Beasts, at EOS i sidste ende vil stige fra $ 2.90885 til $ 3.68734
 • DigitalCoinPrice mener, at EOS kunne være værd $ 11,89 inden 2025
 • Den mest optimistiske forudsigelse kommer fra Coinliker, der mener, at EOS kunne ramme svimlende priser på $ 175,98 inden 2025
 • EOS’s ATH var $ 17,89 i april 2018
 • Nøglefaktorer, der påvirker prisen på EOS, inkluderer udbud og efterspørgsel, sikkerhedsbrud og populariteten af ​​dApps

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå nogle af de bedste EOS-prisforudsigelser for 2021-2025. Uanset om du er en eksisterende investor, overvejer du at føje EOS til din portefølje, har disse prognoser forhåbentlig givet dig tillid til at oprette en investeringsstrategi, der fungerer for dig.

Samlet set ser udsigterne for EOS positive ud. Selvom forskellige forudsigelser forudser forskellige vækstrater, er de platforme, som vi har medtaget her, overvejende enige om, at prisen på EOS muligvis vil stige inden 2025. Coinliker har givet den mest optimistiske forudsigelse, mens Trading Beasts er meget mere forsigtig. . Begge mener dog, at EOS vil vinde værdi i løbet af de næste fem år.

Kombineret med din egen due diligence har denne artikel inspireret dig til at begynde at investere i EOS? Du kan være interesseret i at vide, at eToro giver mulighed for at handle med kryptoaktiver (inklusive EOS) og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

eToro – Køb EOS med 0% provision

handel med eos

Tilmelde til eToro og start handel med EOS eller kopiering af EOS-investorer uden ekstra omkostninger. Der er ingen administrationsgebyrer eller andre skjulte omkostninger involveret.

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er

EOS-prisforudsigelser – ofte stillede spørgsmål

Har EOS en fremtid?

I henhold til de forudsigelser, vi har udforsket i denne artikel, har EOS en fremtid. Den generelle konsensus blandt kryptoeksperter er, at prisen på EOS vil stige i løbet af de næste fem år og endda kunne nå højder på $ 175.

Er EOS bedre end Ethereum?

EOS kan være blevet kaldt ‘Ethereum-morderen’, men begge kryptokurver lever i øjeblikket og har det godt. Der er ikke noget simpelt svar på spørgsmålet er EOS bedre end Ethereum, da det afhænger af din præference, men EOS kan helt sikkert behandle flere transaktioner pr. Sekund end Ethereum. Det er også betydeligt mere energieffektivt, hvilket potentielt gør det til en mere bæredygtig platform for fremtiden.

Opnår EOS $ 100?

EOS kan muligvis nå $ 100 inden for de næste fem år. Ifølge Coinliker kunne EOS ramme værdier på $ 175 inden 2025.

Hvad vil EOS være værd i 2020?

Både WalletInvestor og DigitalCoinPrice mener, at prisen på EOS vil stige i resten af ​​2020 og starte 2021 til værdier over $ 5.

Hvis du kunne lide vores artikel Forudsigelse af EOS-prisforudsigelse: Hvor meget er EOS værd i 2021 og derover, del venligst med dine medhandlere.

Ansvarsfraskrivelse: EOS for enhver krypto er meget ustabil. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Prognose og analyse afspejler forskellige eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan ændres til enhver tid. Desuden kan de ikke udgøre en forpligtelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner