Hvad er Ripple? En begyndervejledning til krusning og tip til investering i XRP

Hvis du ønsker at investere i Ripple, er det vigtigt at holde dig informeret om alt, inden du beslutter dig for, hvor du skal placere din kapital. For eksempel, hvad der præcist er Ripple, hvorfor skal du investere i XRP, hvad skal du passe på, og hvordan man investerer i det er alle nødvendige spørgsmål at stille dig selv, så du kan påvirke din beslutning til det bedre.

Ripple er utvivlsomt en af ​​de mest værdsatte kryptokurver af kryptosamfundet. Selvom Ripple i øjeblikket gennemgår nogle problemer med Securities and Exchange Commission S.E.C, holder kryptokurrency stadig fast. Lad os dog se på, hvad der kunne være din fremtid i kryptobesiddelser.

Hvad er krusning??

Ripple er en digital valuta, der leveres og drives delvist af Ripple Inc., et betalingsløsningsfirma, der også driver det grænseoverskridende betalingsnetværk af RippleNet. I virkeligheden, Ripple, har firmaet en tradition for at kontekstualisere, hvordan XRP integreres i sit værdiproposition, og oprindeligt støtter det som den energi, der driver sin teknologi til grænseoverskridende betalinger.

Som både en platform og en valuta er Ripple en open source-protokol med en ramme bygget til at muliggøre hurtige og billige transaktioner. Netværket har sin egen valuta (XRP), men det opfordrer også alle til at bruge platformen via RippleNet til at oprette deres egen. RippleNet består af et samfund, der involverer institutionelle betalingsleverandører, der udnytter Ripples teknologier til at tilbyde en omfattende løsning til overførsel af penge internationalt.

XRP er det digitale token, der bruges på tværs af Ripple-netværket. Møntens primære mål er at være mægler med andre børser, herunder kryptokurver og fiat.

Hvor startede det hele?

Det første planudkast var udviklet i 2004, dog kun som en prototype. I 2013 var Jeb McCaleb og Chris Larsen sammen med hjælp fra Arthur Britto og David Schwartz i stand til at bringe RippleLabs til live.

Skaberen af ​​EDonkey-netværket, Jed McCaleb, besluttede at samle verdenskendte investorer for at starte lanceringen af ​​Ripple ved at placere deres midler i RippleLabs. McCaleb er velkendt i kryptoverdenen. Først startede han som udvikler og programmør, han er nu kendt for oprettelsen af ​​flere kryptostarter som Mt.Gox, Stellar, eDonkey og Ripple.

Chris Larsen var også medstifter sammen med McCaleb. Larsen var tidligere iværksætter i Silicon Valley og grundlagde en online realkreditplatform kaldet e-Loan i 1996.

I januar 2013 udgav Ripple sin XRP-mønt. Ligesom Bitcoin er XRP bygget på en offentlig kæde med kryptografisk signatur og havde derfor ikke brug for den oprindelige tillidsweb eller gatewayarkitektur. Ripple, forretningen bag XRP, tiltrak flere højt profilerede investorer, såsom Andreessen Horowitz, Pantera Capital og Google Ventures, i april 2013.

Skeptikere om krusning

Desværre er et af de primære forudsætninger omkring kryptokurver at undgå bureaukratisk magt, og Ripple falder ikke ind under denne parentes. Mange klager over dens høje niveauer af centralisering med Ripple-udvikleres banklignende evne til at kontrollere hele mængden af ​​XRP, der skal frigives (eller ej).

I modsætning til andre kryptoer besidder Ripple sin nicheposition i internationale transaktioner mellem banker, hvilket undertiden skaber skepsis blandt digitale brugere. Dette fjerner imidlertid ikke rampelyset fra de fordele, Ripple har.

Også Securities and Exchange Commission S.E.C. beskyldte Ripple for at sælge uregistrerede værdipapirer, da den solgte den digitale token XRP til investorer over hele verden, i hvilket tilfælde mange børser fjernede Ripple fra deres platforme. Derfor har dette gjort investorer skeptiske over for at investere i Ripple og har forårsaget enorme tab for kryptovalutaen.

Hvorfor investere i krusning?

De bedste fordele ved Ripple er, at det er hurtigt og sikkert, udfører transaktioner let og har en ret stor tilstedeværelse på markedet. Det gør også processen klarere og mere strømlinet.

Ripple har bestemt mange fordele, som mange andre kryptokurver ikke gør. Det faktum, at det er beregnet til at blive brugt af store finansielle virksomheder og bliver adopteret som sådan, betyder, at der er meget plads til vækst i Ripple, og det kan gøre Ripple til en god mønt at investere i, da prisen kan stige i værdi.

Ripple og dets oprindelige valuta, XRP, er blandt de mest populære blockchain-netværk baseret på bred accept af digitale tokens. I uudforskede regioner og markeder har platformen arbejdet ubarmhjertigt for at udvide penetrationen og opnået partnerskaber med store virksomheder.

Ripple er vokset meget i Asien, Nordamerika og Europa. XRP er også tilgængelig på betalingsportalen med hovedkontor i Storbritannien, Uquid, og er åben i mere end 150 lande. Et af dets berømte partnerskaber med den Indien-baserede teknologikæde, Tata Consultancy Services, som har en brugerbase på over en milliard, åbner derfor uendelige muligheder for Ripple.

Alt dette giver ikke kun fordele for brugere af Ripple og XRP, men for hele kryptoindustrien. Kryptovalutaer og blockchain er bragt til forskellige markeder gennem en forpligtelse til at optage krypto gennem netværk som XRP, Stellar, SWIFT, som tidligere var tøvende. Især har XRP spillet en vigtig rolle i det stigende globale betalingsmarked.

Hovedformålet med Ripple har altid været at etablere en betalingsmekanisme, der gør det muligt for banker at bruge det til at fremme pengestrømmen på både indenlandske og udenlandske markeder. Projektet fik hidtil tillid fra mange fremtrædende finansielle institutioner, såsom Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) og MoneyGram.

forudsigelse af krusningspris 2021-2022

Forudsigelse af krusningspris 2021-2022. Kilde: Prime XBT

Berømt kryptohandler, Troværdig krypto forudsagde på Twitter XRP at nå en pris på $ 25 – $ 30 inden for 2-3 år, men han forventer også et fald i markedet, før dette sker i den kommende fremtid.

Tidligere Goldman Sachs-medarbejder og billionaire hedge fund manager Will Meade købte XRP, også hans første kryptokøb, og forudsiger at den vil vokse højt i værdi i den nærmeste fremtid.

Så når det kommer til Ripple-investering, er det vigtigt at vide, hvad der gør denne kryptovaluta så forskellig fra andre.

Læs mere: Ethereum VS. Ripple: Hvilken der skal være i din portefølje?

Sådan investeres i krusning?

Nedenfor finder du en super simpel 4-trins gennemgang af, hvordan du investerer i Ripple.

Trin 1: Åbn en konto hos en reguleret mægler l

Trin 2: Indskyd midler

Trin 3: Vælg det beløb, du vil investere i Ripple

Trin 4: Bekræft investeringen

Det beløb, du køber, afhænger af markedsprisen på XRP på købstidspunktet. At gemme det og beholde det som en langsigtet investering er altid en god vej at gå, da det kan bringe en sund fortjeneste på din vej mod fremtiden.

Du kan købe Ripple ved hjælp af fiat-valutaer, inklusive USD og EUR. Du kan også købe et fast beløb af en anden kryptovaluta, for eksempel Bitcoin, og derefter købe den mængde Ripple, du kan lide med den.

Ripple er også tilgængelig på mange børser, såsom Binance, Kucoin og Bittrex. Du kan vælge en udveksling efter eget valg og starte din investering.

Et godt sted at investere i Ripple er eToro. Du kan bruge eksisterende kryptokurver til at handle med XRP, hvis du har nogen. Du kan bytte dem gennem din børs. For at disse midler kan opstå, tager det kun et par minutter. Når de vises, kan du gå til handelsvinduet for Bitcoin / XRP og gennemføre din udveksling.

Der er også mulighed for at investere i Ripple-aktier. Dette er dog ikke det samme som at investere i XRP. For at investere i aktierne skal du være ganske fortrolig med aktiemarkedet og overholde alle gældende værdipapirlove, der er på plads i USA.

Vil du overveje at investere i Ripple XRP?

Tips og strategier inden investering i krusning

1. Sikkerhed er nøglen

Cryptocurrency opbevares normalt i crypto-tegnebøger. Tegnebogen er i det væsentlige et softwareprogram eller nogle gange en mini-hardwareenhed, der gemmer de private og offentlige nøgler, der binder dig til blockchain, hvor din kryptokurrency befinder sig.

De gemmer ikke nødvendigvis din krypto, men tillader din offentlige nøgle (som fungerer som en adresse) og din private nøgle at få adgang til den i blockchain (kun kendt af dig). eToro har lanceret sin autentiske udveksling og tegnebog eToroX hvor du kan opbevare dine mønter sikkert.

2. Start lille, snarere end stor

At tage økonomiske risici efterlader nogle individer spændte, mens nogle griber muligheden, når den opstår, og springer på en fremtidig chance. Spørg dig selv, hvor du hører hjemme her. Det er vigtigt at huske på, at du kun skal investere det beløb, du er villig til at tabe, hvis ting ikke fungerer, som vi forventer, at de skal.

Også den gyldne regel, når man planlægger at investere, er at diversificere. Reducer dit risikoniveau ved at sprede dine investeringer på tværs af kryptovalutaer. Prøv ikke at investere al din kapital i Ripple eller andre mønter – diversificer. Selvom de er ustabile, er det usandsynligt for dem alle at følge den samme nedadgående tendens på én gang.

3. Tålmodighed er en dyd

Prøv ikke at dvæle for hårdt på, hvad der sker i dag, medmindre planen kræver det. I stedet stræber du efter at vælge en plan og investering, holde fast ved den og opretholde et langsigtet markedssyn. Som du forstår mere, er det fint at ændre din tilgang midtvejs, bare sørg for at du har en mission med klare intentioner.

Samlet set har Ripple klaret sig godt. Medmindre du vil begynde med day-trading – kan køb og beholdning være en god idé, når du vælger din Ripple-investeringsstrategi.

4. Forsink ikke bag tendenser

Det er nyttigt, hvis du ved, hvordan man analyserer markedstendenser. Eksterne faktorer uden for markedet spiller dog også en rolle i forudsigelsen af ​​XRP’s træk. Covid-19-pandemien kan bruges her som et godt eksempel på, hvordan force majeure kan påvirke de finansielle aktiver af alle slags.

Mange kryptokurver har mistet deres værdi efter det bredere markedskollaps i marts 2020. Møntens pris har dog siden genvundet sine tab for at handle i sit før-Covid-tempo på $ 0,25 efter at være faldet til ca. $ 0,15. Visse tegn som dette vil medvirke til din samlede beslutning om at placere dine væddemål på Ripple.

5. Husk skatter

Komplekse skatteregler og et par regler er tilbage. Når du planlægger på forhånd, er intet ufatteligt, men intet du heller ikke kan forsømme. Kryptovalutaer falder nu under amerikansk kapitalgevinstskat. Dette betyder, at hvis du sælger din Ripple for mere end hvad du købte dem til, er du forpligtet over for kapitalgevinstskat. For at undgå eventuelle problemer med loven skal du holde en transaktionshistorik over alle dine indkøb.

Investering handler stadig om at diversificere og sikre, at væddemålene kan afdækkes. Investering i kryptovaluta er også udfordrende, da et antal mønter er meget ens, og Bitcoin ofte drives af deres markeder.

Selvom Ripple er en enkeltstående virksomhed, der sigter mod at prøve noget nyt i det økonomiske rum til blockchain, bevæger det sig også separat. Sammenlignet med andre veletablerede spillere, såsom BTC, ETH eller LTC, er mønten stadig relativt billig, hvilket gør den til en anstændig pasform for afslappede eller nybegynder krypto investorer.

Investering i XRP er virkelig virkelig umagen værd, da det ikke kun er en god mulighed med dets uoverensstemmelser i kryptorummet, men også en mønt, der faktisk er på den nedre side. Dette antyder, at det har plads til at gå højere og passere tilbage over tærsklen på $ 1.

Begynd at investere i krusning med eToro

eToro er et fantastisk sted, hvor du kan invester i Ripple. Bortset fra Ripple fortsætter eToro med at udvide ved at introducere nye produkter og andre kryptovalutaer, der giver begyndere og professionelle investorer mulighed for at udforske flere muligheder i kryptoverdenen.

eToro – Den bedste Cryptocurrency-platform at købe Krusning

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Ripple er utvivlsomt en af ​​de mest værdsatte kryptokurver af kryptosamfundet.
  • Ripple blev vækket af Jeb McCaleb og Chris Larsen i 2013.
  • Som både en platform og en valuta er Ripple en open source-protokol med en ramme bygget til at muliggøre hurtige og billige transaktioner.
  • xRapid og xCurrent er i spidsen for internationale pengeoverførsler.
  • Ripple har fremtrædende partnerskaber med finansielle institutioner; Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) og MoneyGram.
  • Ripple er den nuværende driver for sin teknologi til grænseoverskridende betalinger.
  • Ripple er en af ​​de første mønter, der genvinder sine tab efter Covid-styrtet.
  • Vælg en sikker tegnebog, og udarbejd en investeringsstrategi, før du investerer i Ripple.
  • Vær opmærksom på skatteforpligtelser, når du investerer i Ripple.

Læs mere:

Er Ripple en god investering, og skal jeg investere i det?

Hvad vil køre Ripple XRP-prisen i 2021?

Ripple-prisanalyse for 2021 (dybtgående gennemgang)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner