Vilka topp 10-valutor kommer att explodera 2021?

Topp 10 kryptovalutor 2021

Planerar du att köpa eller investera i kryptovalutor 2021? Med mer än 7000 kryptovalutor är det inte lätt att välja de bästa kryptovalutorna att investera 2021. Var inte rädd, vi på Trading Education har sammanställt en lista över de bästa kryptovalutorna att investera 2021!

Enligt en mängd olika experter är de bästa kryptovalutorna att titta på 2021 Bitcoin, Ethereum, Cardano, och Litecoin.

Om du har några planer på att investera i kryptomarknaden i år har vi goda nyheter för dig! Enligt många kryptoentusiaster kommer 2021 att bli det bästa året att investera i kryptovalutor.

När det gäller att bestämma vilken krypto som ska investeras i kan valet vara något överväldigande eftersom det finns tusentals kryptovalutor tillgängliga på marknaden..

Det är svårt och tidskrävande att göra din forskning och sortera de värdiga från de “ofruktsamma”.

Det är därför vi är här för att hjälpa dig. Följande är en lista över de 10 bästa kryptovalutorna som förväntas explodera 2021 och få en ännu större inverkan under de kommande åren.

I slutändan finns det ingen enda kryptovaluta som vi kan peka ut som den bästa av de bästa. Det finns helt enkelt för många att välja mellan och listan fortsätter att växa.

Många kryptovalutor erbjuder ganska attraktiva investeringsmöjligheter, beroende på vad du letar efter och vad dina investeringsmål är.

En annan sak att tänka på är den erfarenhetsnivå du har.

Till exempel kan vissa kryptovalutor vara en bra investering för nybörjare, medan andra är lämpliga för mer avancerade kryptohandlare.

Du måste också komma ihåg det att köpa de bästa kryptovalutorna räcker inte för att vara en framgångsrik kryptohandlare.

Ta en titt på dessa bästa kryptovalutor att investera i i år och börja din 2021 på höger fot.

Topp 10 kryptovalutor att explodera 2021:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Grundläggande uppmärksamhetstoken

5. Cardano

6. Bitcoin kontanter

7. Binance Coin

8. TRON

9. EOS

10. Krusning

Ett snabbt ord om säkerhet!

Många handlare har bevittnat att deras kryptoresa slutar eftersom de inte uppmärksammade tillräckligt med säkerhet.

Om du verkligen menar allvar med att investera i kryptovalutor, du måste anstränga dig för att skydda din investering genom att stärka din säkerhet.

Många av de misstag som kryptovaluta investerare gör är relaterade till säkerhet. Till exempel att glömma att aktivera 2FA (tvåfaktorautentisering), lämna dina mynt i en börs, inte äga en hårdvaruplånbok eller helt enkelt bli offer för bedrägerier.

Ett snabbt ord om altcoins: vad är altcoins?

Altcoins är mycket enkla att förklara. De är valutakurser som inte är Bitcoin. Så i princip är alla kryptovalutor utom Bitcoin altcoins.

Ordet “altcoin” skapades genom att kombinera orden “alternativ” och “mynt”.

Idag finns det nu tusentals tusentals altcoins. Det finns till och med altcoin-handlare som endast handlar dessa mynt.

Generellt sett ses altcoins som mer riskfyllda än att handla Bitcoin, men inte alla altcoins är desamma.

Relativt nya altcoins representerar mycket mer risk än de som har börjat etablera sig under de senaste tio åren.

Som sagt, altcoins som är värda att handla förändras ständigt. Kryptovalutamarknaden sitter aldrig still.

Men låt oss återgå till vårt diskussionsämne!

Så i den här artikeln kommer vi att ge dig allt du behöver veta om de bästa kryptovalutorna att köpa för 2021.

I slutet av artikeln borde du ha en gedigen förståelse för de bästa kryptovalutorna 2021, hur man investerar i dem och varför de bör vara dina bästa överväganden när du kommer igång, och några av de bästa kryptorna för att komma igång på din resa.

Om du vill dyka in på kryptomarknaden snabbt och enkelt, med 0% provision, kolla in eToro Exchange!

Vilka topp 10 kryptovalutor kommer att explodera 2021?

Den här listan kommer alltid att förändras när kryptovalutor kommer och går. Inte alla kryptor klarar tidens test, men det finns definitivt några 2021 som du kommer att känna till.

Här är en titt på de 10 bästa kryptovalutorna att titta på 2021:

1. Bitcoin (BTC) – 100 000 dollar i slutet av 2021?

bitcoin-logotyp

När man talar om topp 10 kryptovalutor att investera i just nu, kryptovalutor i allmänhet eller bara smarta kryptoinvesteringar, alla diskussioner måste börja med Bitcoin.

Varför är det så?

Det beror på att Bitcoin är den mest använda kryptovalutan hittills, ofta kallad “Kungen av kryptovalutor”.

Huvudmålet för Bitcoin är att bli globala, peer-to-peer, digitala kontanter, som är fristående från någon form av reglering och därmed helt decentraliserade. En idé som nästan alla andra kryptovalutor försökte replikera.

Bitcoin var också den första kryptovalutan och det finns fortfarande många som tror att det kommer att vara den sista som står till slut.

Annat än det, anledningen till att du borde hålla Bitcoin på din investeringsradar är att den har det den högsta likviditeten i kryptorummet, vilket också gör det till den bästa kryptovalutan att köpa om du är nybörjare.

I slutändan har du absolut inga problem köpa eller sälja Bitcoin. Människor köper och säljer Bitcoin oavbrutet.

Det kommer alltid att finnas någon i andra änden som är redo att matcha din beställning. Inte bara det, men Bitcoin är också känt för att vara en av de mest stabila kryptokurvorna, trots dess volatilitet.

Bitcoins inflytande, efterfrågan och massintag förväntas öka under de kommande åren (kanske mer än någon av dess konkurrenter).

När efterfrågan ökar förväntas Bitcoins pris stiga kraftigt eftersom det bara kommer att finnas 21 miljoner mynt.

Tesla investerade 1,5 miljarder dollar i Bitcoin och kan börja acceptera kryptovalutan som betalning i framtiden. När nyheterna gick upp steg priset på Bitcoin omedelbart med cirka 14% till mer än 44 000 dollar per mynt.

Men det slutade inte där! I februari 2021 överträffade Bitcoin 50 000 dollar för första gången när stora företag hoppade in i krypto och lyckades nå 58 000 dollar.

Många experter är överens om att Bitcoins pris skulle kunna överstiga 100 000 dollar i slutet av 2021 och gå efter de senaste trenderna. Bitcoin verkar vara på rätt väg för att möta eller till och med överträffa dessa förväntningar.

Allt detta får oss att tro att Bitcoin är den bästa kryptovalutan för 2021.

Har du funderat på att köpa Bitcoin 2021?

2. Litecoin (LTC) En återgång till $ 360 och mer 2021?

En av de främsta anledningarna att överväga att investera i Litecoin i år är dess höga likviditet och stora marknadsvärde.

Om du vill undvika risker, håll dig borta från mynt med mindre marknadsvärden och samhällen och gå med kryptovalutor som Litecoin.

Varför tror vi att Litecoin kommer att explodera i år och under de kommande åren?

Det finns ett begränsat utbud av 84 miljoner mynt (jämfört med Bitcoins 21 miljoner) och en blockbelöning på 12,5 LTC, vilket är en mycket hög blockbelöning jämfört med andra kryptor! (med en sådan belöning kommer gruvarbetare definitivt att hålla fast.)

Också, den genomsnittliga tiden att bryta ett block på Litecoin blockchain är ungefär två minuter, vilket också är snabbare än de flesta andra kryptor runt idag.

Detta, tillsammans med det faktum att Litecoin är en av de fyra stora på Coinbase, många experter tror att vad som än händer i framtiden kommer Litecoin säkert att förbli en av de altcoins som håller sig starka hela 2021.

År 2021 övervägs fortfarande Litecoin en av de bästa kryptovalutorna, trots den starka konkurrensen. Även om det kanske inte är tekniskt bäst, erbjuder det fortfarande utmärkta investeringsmöjligheter.

Prisförutsägelser för Litecoin 2021 ser bra ut. Enligt Delma Wilson skriver för CoinPedia, ”[Litecoin] kan nå de högre nivåerna på $ 360 senast i december 2021”, nivåer som vi inte har sett sedan 2017.

Har du funderat på att investera i Litecoin 2021?

3. Ethereum (ETH) Nå ut till $ 4569 i slutet av 2021?

ethereum-logotyp

Du kan inte gå fel med Ethereum.

Ethereum är en av de bästa kryptovalutorna att investera och var det första stora projektet som introducerades smarta kontrakt, tillåter utvecklare att starta stationära och mobila decentraliserade applikationer (dApps) på baksidan av blockchain-tekniken.

Sedan dess har Ethereum varit en av de tio bästa kryptovalutorna fram till 2021 och det kommer förmodligen att förbli så i årtionden framöver.

Inte bara det utan Ethereum är också den näst mest flytande kryptovalutan, rankning precis under Bitcoin. Det betyder att du inte har några problem med att köpa eller sälja Ethereum.

Precis som Bitcoin finns det alltid någon som väntar på andra sidan din handel för att köpa eller sälja Ethereum.

En ytterligare anledning att tro att Ethereum kommer att förbli en stark investering under de kommande åren är att det har en lojalt team och gemenskap.

Detta ger Ethereum en bättre chans att hålla sig stabil och bara öka i värde på lång sikt, långt efter 2021.

Mycket mer eter (Ethereum-tokens) kan också finnas i jämförelse med Bitcoin eller Litecoin, vilket innebär att det är mindre troligt att det stöter på problem med skalning och är mindre benägna att bli en ‘sluten ekonomi’ där endast ett fåtal har tillgång till tokens.

Ether-token driver dApp-ekosystemet, vilket innebär att miljontals utvecklare och företag behöver det för att stödja sina smarta kontrakt och lansera applikationer.

Och det är redan innan du överväger alla andra olika tokens som Ethereum stöder på sin blockchain (TRON startade till exempel som ett ERC-20-token)!

62% av de tillfrågade tror Ethereum, den näst största kryptokurrency efter marknadsvärde efter Bitcoin, kommer åtminstone att slå $ 1900 2021, vilket gör det till myntet att titta 2021.

Ekonomiprognosen ger Ethereum en prisprognos för 2021 på mellan $ 3 802 och 4569 $ till december!

Efter Bitcoin är Ethereum sannolikt nästa kryptovaluta som exploderar 2021.

Har du funderat på att investera i Ethereum 2021?

4. Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT) 30,99% ökning i slutet av 2021?

BAT-logotyp

BAT har varit en av de hetaste och bästa kryptokurvorna under 2018, 2019, 2020 och ser ut som att den kommer att fortsätta den trenden långt fram till 2021.

Basic Attention Token (BAT) är ett verktygstoken som används av Modig webbläsare.

BAT-token används för att tipsa innehållsskapare, liksom nästan alla du tycker är användbara på Internet. Det är ett nischområde som är moget för plockning.

Du kan välja hur du ska tipsa dem för insiktsfull information eller innehåll du får. Detta har stor potential eftersom webbläsarindustrin är ganska enorm.

Inte bara det utan användare som tittar på annonser kan också belönas i BAT. Detta är ett område som ännu inte ska utforskas och kan potentiellt leda till många nya möjligheter för både slutvisaren och den modiga webbläsaren.

Teamet bakom detta koncept är Brendan Eich som är en av grundarna av Mozilla Firefox och hjälpte till att skapa JavaScript. Med sådana uppgifter kan du satsa på att framtiden för BAT är ljus.

Med så många andra mynt som kollapsar förblir BAT förvånansvärt konsekvent, vilket är ett gott tecken på en sund ackumulering.

Efterfrågan på myntet förväntas växa, vilket sannolikt skulle leda till en ökning av prisvärderingen för token 2021.

I slutändan beror det verkligen på hur samhället växer runt den modiga webbläsaren och om människor ser värde i sin idé.

Digitalcoin prognoser att BAT senast i december 2021 kan vara värt så mycket som 0,77361743 dollar per mynt, en ökning med 30,99%!

Har du funderat på att köpa FLADDERMUS?

handelsfladdermus

5. Cardano (ADA) – en hel del $ 10 i slutet av året?

cardano-logotyp

Cardano har varit en stark spelare sedan det gick in i spelet 2015 och 2021 ser ut som det kommer att bli ytterligare ett starkt år för denna kryptovaluta..

Det viktigaste som sticker ut med Cardano är dess Ouroboros blockchain, som egentligen är två blockkedjor som fungerar tillsammans.

En blockchain behandlar allmänna, vanliga transaktioner, medan den andra hanterar smarta kontrakt.

Tanken är att genom att separera de två kan Cardano säkerställa skalbarhet och hastighet eftersom de två typerna av transaktioner inte saktar ner varandra.

Men det händer också mycket mer med Cardano än vad man först ser.

Cardano är en tredje generationens kryptovaluta som verkar göra mycket av det som Ethereum redan gör men redan använder en Proof of Stake-algoritm, ett drag Ethereum har planerat under lång tid.

Utöver det använder Cardano också tidsluckor (kallas en “epok”), där transaktionsblock måste skapas inom en viss tidsram av “slot ledare” som röstas på av intressenter.

Och här är lite intressant fakta om Cardano: Upp till 95% av personerna som äger Cardano är baserade i Japan, och Cardano kallas ibland ”det japanska Ethereum”.

I februari 2021 kom Cardano nära att nå ett marknadsvärde på 30,7 miljarder dollar och ett mynt var $ 1,07 (ganska överkomligt!).

Vissa tror att Cardano har mycket mer att erbjuda. Våga Shonubi, skriva för CoinPedia anser att det kan nå så högt som $ 10 i slutet av 2021, vilket, om det är sant, skulle göra det till ett av de bästa mynten att satsa överlägset.

Har du funderat på att investera i Cardano 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Fördubbling upp till 1 000 $ eller tredubblas till 1 500 $?

Bitcoin Cash har varit en bit i Bitcoins sida sedan den dag Bitcoin-kedjan gaffades i augusti 2017, och på sina tre korta år har den fått stor uppmärksamhet från några stora namn.

‘Bitcoin Jesus’ – Roger Ver – betraktas ofta som ansiktet bakom Bitcoin Cash, som tidigare varit en mycket stark anhängare av Bitcoin.

Liksom många Bitcoin Cash-supportrar tror han att den ursprungliga Bitcoin har förändrats alldeles för mycket från vad den var tänkt att vara.

Bitcoin Cash-anhängare pekar på hur Bitcoin har antagit saker som Lightning Network och SegWit2x, som de anser är onödiga och går bort från Nakamotos ursprungliga vision som visas i hans vitbok.

Emellertid arbetar Bitcoin Cash-teamet nu för att implementera smarta kontrakt, vilket många anser är en enorm sammandragning. Vissa kände så starkt om detta att de hoppade om igen, den här gången för att skapa Bitcoin SV.

En annan viktig sak som Bitcoin Cash har över Bitcoin är mycket billigare avgifter för transaktioner samt att det är mycket billigare att investera i också.

Trots allt drama har Bitcoin Cash fortfarande många möjligheter att investera och göra en stilig förmögenhet.

År 2020 var Bitcoin Cash högsta punkt i februari där den nådde nästan 9 miljarder dollar marknadsvärde och närmar sig $ 500 per mynt.

Och ett år senare i februari 2021 träffar priset på BCH 695 dollar per mynt. Experter har kommit överens om att myntet kan värderas till 1 500 dollar i slutet av 2021.

Finansanalytiker Crispus Nyaga, skriver för Investeringskub, gav en mer grundad prognos, och tro att BCH kommer att nå $ 1000 i år.

Har du funderat på att investera i Bitcoin kontanter?

7. Binance Coin (BNB) Tjurarna säger att vi kan slå $ 505 i slutet av 2021!

binance myntlogotyp

Binance Coin är en av de bästa kryptovalutorna att köpa 2021 om du vill diversifiera din portfölj och redan äger stora mynt som BTC eller ETH.

Företaget bakom myntet, Binance, har en gedigen affärshistoria och ett erfaret team bakom dess huvudkoncept, som är att vara ett ”verktygstoken‘.

Värdet på Binance Coin kommer från hur användbart det är, tillsammans med nivån på efterfrågan på dess nytta, vilket är att ge rabatter till handlare som använder det för att köpa andra kryptovalutor på Binance Exchange.

Framgången med Binance-börsen är ett bevis för många investerare att de har färdigheterna och resurserna för att göra detta mynt till en framgång.

Binance Coin är också en av de mest flytande kryptovalutorna just nu, rankas bland topp 10 på CoinMarketCap.

Dess volym visar också jämn tillväxt. Trots volatilitet multiplicerade priset på Binance Coin tre gånger under föregående år.

Binance Exchange är också ett av världens snabbast växande kryptovalutabörser och är oerhört populärt.

Eventuella transaktioner på börsen görs med Binance Coin, vilket gör BNB en av de snabbast växande kryptovalutorna i år, när det gäller handelsvolym.

Binance Coin har en fantastisk syn för 2021 med Ekonomiprognosen ger en ganska hausse förutsägelse mellan 439 $ och 505 $ för december, en absolut massiv ökning.

Skulle du investera i Binance Coin 2021?

8. TRON (TRX) – 185,89% ökning på fem år?

tron-logotyp

Anledningen till att vi är angelägna om att lägga till TRON i listan är att den för ett par år sedan förvärvade BitTorrent.

På lång sikt kan detta betyda stora saker för företaget och deras värde om de lyckas utveckla säkrare och decentraliserade torrentmetoder.

Vissa förväntar sig innovationer som att distribuera fildelar över ett nätverk och kombinera dem för att användare ska kunna ladda ner dem.

I slutändan anses TRON vara ett ambitiöst initiativ med mycket uppradade under de kommande åren.

En annan anledning till att TRON finns på vår lista är att TRX eller Tronix (namnet på kryptovalutan som används i Tron-nätverket) är en av de få ERC-20-tokens som gjorde det till huvudnätet. Dess blockchain är igång!

TRON har också över 4 miljoner konton från 2021 (även om det inte är klart hur många som är aktiva). Tillväxten är ganska imponerande och visar hur mycket potential TRON har; inte många andra kryptovalutor kan hävda att de har så många användare.

Under 2020 rankade TRX 15: e på listan över de största kryptovalutorna efter marknadsvärde, enligt CoinMarketCap.

Tronix kan också användas av innehållskonsumenter för att betala innehållsskapare för tillgång till originalmaterial, på ett liknande sätt som BAT.

Mynten skulle sedan gå till producenternas konton och kan bytas mot andra kryptor eller användas för att betala för olika blockchain-tjänster.

Av dessa skäl tror experter att TRX är ett altcoin med en framtid och investerare bör överväga att göra mer forskning innan de investerar i det 2021.

Plånboksinvesterare prognoser TRON att nå 0,0716 dollar på ett år och 0,152 dollar på fem år! Det är 185,89%!

Ska du investera i TRON 2021?

9. EOS (EOS) – En galen potential på $ 22 för 2021?

eos-logotyp

Många människor som har åtgärdat bristerna i Ethereum-nätverket flyttar redan sina investeringar till EOS eller som vissa kallar det “The Ethereum Killer”.

EOS har redan övervunnit några av Ethereums barriärer, såsom kravet att veta hur man kodar i Solidity för att utveckla dApps och är känd för att tillhandahålla tjänster till utvecklare, inklusive kontohanteringstjänster och skapa databaser som inte kräver programmeringskunskap.

Investerare berömmer också de många tekniska fördelarna med EOS, inklusive det faktum att plattformen fungerar mycket snabbare än Ethereum och Bitcoin och är mer skalbar.

Det finns inte heller något behov för användare att betala gasavgifter för att använda nätverket, utan det finns en centraliserad grupp med 21 portvakter som godkänner transaktioner.

En annan anledning till att EOS kan locka din uppmärksamhet i år är det enorma och mycket entusiastiska samhället.

Utöver det slutförde EOS en mycket framgångsrik tokenförsäljning och har förvärvat mer än det kapital det behöver för att utveckla sin fulla potential 2021 och de kommande åren..

PrimeXBT förutspår att EOS har en potentiellt låg på $ 1 och en galen potentiell topp på $ 22 för 2021.

Skulle du investera i EOS 2021?

10. Ripple (XRP) – Kan det komma tillbaka till $ 1 per token 2021?

När det gäller börsvärde kommer Ripple på sjunde plats och följer noga Polkadot och Cardano.

Konceptet och målen för Ripple skiljer sig lite från resten av kryptovalutorna på den här listan, vilket gör det ganska speciellt

Ripple är ett riskkontrollerat företag som erbjuder finansiella avvecklingstjänster till banker som gör det möjligt för dem att göra transaktioner direkt och direkt över landets gränser.

På grund av detta är Ripple mer inriktat på stora institutioner snarare än på enskilda användare.

Under åren har det samarbetat med stora banker runt om i världen, som t.ex. amerikanska banken, och fler finansiella institutioner vill anta Ripple-protokollet för att påskynda sina transaktioner.

Anledningen till att experter tror att Ripple kan explodera 2021 och under de kommande åren beror på rättsliga situation med SEC (U.S. Securities and Exchange Commission), som anser att Ripple bör klassificeras som ett värdepapper.

Priserna har sedan dess sjunkit dramatiskt och skapat en fantastisk köpmöjlighet eftersom många tror att Ripple kommer att övervinna denna tillfälliga kris.

Shine Li skriver för Blockchain. Nyheter säger:

“Ripple har fortfarande en enorm chans att slå kostym […] Till att börja med har Ripple redan formellt bedömts av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) som en virtuell valuta”.

XRP kommer säkert att förbli ett kraftpaket bland kryptovalutasamhället och verkligen en av de bästa kryptokurvorna, det behöver bara lite tid för att komma tillbaka på fötterna.

City Telegraph har gett Ripple en prisprognos för 2021 av $ 1 per mynt 2021.

Allt detta kan betyda att Ripple är en av de bästa kryptovalutorna att investera i för 2021.

Har du funderat på att investera i Krusning 2021?

Slutord om kryptovaluta 2021

Vi hoppas att du nu har en god uppfattning om några av de topp 10 kryptovalutor som kommer att explodera 2021 och kan sluta ge dig vinst om du funderar på att investera i dem.

Tänk på att investera alltid är en riskfylld process och att det inte är något att skynda sig.

Du bör bara fatta investeringsbeslut efter att ha spenderat mycket tid på att undersöka investeringsmöjligheten.

Helst borde du göra det vet så mycket som möjligt om hur din valda krypto fungerar, det är chansen att lyckas och, kanske viktigast, vad som påverkar dess pris.

Ärade nämner: Andra kryptor att titta på för 2021

Kryptovalutaspelet förändrades dramatiskt 2020 och flera nya mynt har stigit i början av 2021.

Medan vi inte nödvändigtvis skulle rekommendera dessa mynt för 2021 eftersom de ännu inte bevisar sig, borde du definitivt titta på dem också.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot är supernytt på marknaden och hoppar direkt in på topp 10 på CoinMarketCap efter att ha lanserats i augusti 2020.

Polkadots främsta fokus är att underlättar överföring mellan kedjor, vilket möjliggör en mängd olika tillgångar (inte bara kryptovaluta) som ska delas mellan olika blockkedjor.

Det är en väldigt cool idé och verkligen något som kryptovaluta-samhället behöver.

Vi har nu så många olika kryptovalutor där ute och ingen av dem kan kommunicera med varandra.

Polkadot är en sorts acceptans att istället för att alla dessa kryptor kämpar för att bli nummer ett, bör de börja arbeta med varandra istället.

Det bör dock nämnas, denna idé har föreslagits flera gånger nu av olika kryptovalutor, det är bara att Polkadot verkar göra det rätt.

Den enda riktiga saken som håller tillbaka Polkadot är dess relativa ungdom. Och det är därför det är bäst att hålla sig till sidorna för tillfället och se om Polkadot kan fortsätta uppåt och visa stabilitet.

Om Polkadot fortsätter att visa tecken på stabil tillväxt kan det bli nästa stora kryptovaluta på vår radar för slutet av 2021 eller 2022.

2. Stellar (XLM)

Stellar har fallit från nåd de senaste åren och dess framtid börjar bli oklar.

Men detta betyder inte att kryptohandlare bara ska dumpa det.

Kom ihåg det människorna bakom Stellar brukade arbeta för Ripple och de två projekten är kanske de mest lika när det gäller vad de försöker uppnå.

Och så kan detta betyda det Stellar kan göra den bästa häcken mot Ripple, särskilt med den nuvarande situationen med SEC.

Om Ripple fortsätter att kämpa med tillsynsmyndigheter kan vi se kryptohandlare som gillade Ripple flytta till Stellar.

Läs vår artikel om Stellar här.

3. Chainlink (LINK)

Efter ett fantastiskt 2020 har Chainlink sett en betydande uppgång uppåt och är också den topp DeFi-mynt också.

För de som inte vet, Chainlink syftar till att använda ”orakel” för att koppla blockchain med omvärlden.

Ett orakel är i huvudsak en informationskälla och genom att blockchains kan använda dem, smarta kontrakt kan reagera på händelser utanför blockchain.

Det här är definitivt supercool, men det finns ett problem med det: hur kan Chainlink verifiera informationen om att oraklarna ger blockchain som äkta?

Hur kan vi vara säkra på att denna information är helt korrekt? Vilka mekanismer finns för att förhindra falska eller vilseledande nyheter från att utlösa ett smart kontrakt?

Det åsido, Digitalcoin ger Chainlink en prisförutsägelse för 2021 av $ 48,49 vilket visar bra tillväxt.

Nästa år, 2022, kan vi se att Chainlink gör vår lista om den kan hålla jämna steg med resten av topp 10.

Läs vår artikel om Chainlink här.

4. Dogecoin (DOGE)

Mememyntet, Dogecoin, började som ett rent skämt och var aldrig avsett att någonsin tas på allvar.

Faktum är att många av oss trodde att det skulle vara för länge sedan, men tyvärr är det kvar på kryptoscenen.

Dogecoins primära användning har blivit ett sätt för människor att tipsa varandra när de hittar användbar information eller något roligt online.

Men den verkliga anledningen till att du bör titta på Dogecoin beror på det drama som följde efter Redditors pumpade upp priset till galna höjder i början av 2021.

De gjorde detta för att de trodde, och med rätta, att flera Wall Street-hedgefonder planerade att sälja Dogecoin och de ville förhindra att detta händer.

Det verkar nu som Redditors till stor del har gett upp men är beredda på möjligheten till en ny uppgång vid en senare tidpunkt 2021.

Läs vår artikel om Dogecoin här.

Bedöm inte kryptovalutor endast på börsvärde, myntpris och volatilitet!

Medan alla kastar pengar på flyktiga högrisk-kryptovalutor och förlorar allt, kan du ständigt göra din förmögenhet med något mer stabilt.

Det är du som skrattar till slut (handel handlar egentligen om att vara konsekvent, inte riskera alla).

Ha en plan när du väljer att investera och sätt dig förnuftiga mål som du vet är uppnåbara!

Det är till exempel välkänt att det kan vara mycket lönsamt att komma in i ett altcoin i början.

Vanligtvis börjar de nästan inget värde och när de börjar få lite uppmärksamhet skjuter de upp i värde.

Du kan inte skylla på folk för att de vill engagera sig med okända altcoins att veta att det är en möjlighet.

Men saken är att den fungerar åt båda hållen.

Även om det finns en chans att nya altcoins kan raketera i värde, finns det också möjligheten att de helt sjunker och aldrig återvinner det värde de fick, och lämnar dig där med ett mynt som är helt värdelöst och sannolikt aldrig kommer att återhämta sig i värde.

Därför föreslår vi på Trading Education att vi tittar på mer etablerade mynt.

Vilken kryptovaluta du ska investera i för 2021?

Alla ovan nämnda kryptovalutor betraktas som säkra investeringar av många experter och investerare för 2021.

De imponerar med solida team bakom sig, starka samhällen, ambitioner och beprövad historia. Några av de listade är också bra för nybörjare.

Oavsett om du är på väg att komma in i en värld av kryptovalutor eller vill diversifiera din befintliga portfölj med några av de bästa kryptovalutorna 2021, tror många kryptovalutaexperter att investering i någon av dessa kryptovalutor har potential att bli en stor framgångshistoria.

När det gäller okända kryptovalutor, där vi menar kryptovalutor som är väldigt nya och lite är känt om dem, bör en hög försiktighet utövas.

Detta är speciellt fallet för okända kryptovalutor som har skjutits upp i värde utan tydligt identifierbar anledning, och ännu mer när människor gör uttryckliga påståenden om att det finns en vinst att göra.

Helst bör du leta efter kryptovalutor som har en etablerad meritlista.

Och det är därför det inte är så förvånande att de flesta kryptovalutorna, om inte alla, på den här listan för 2021 är välkända för dig; deras prestationer har gett oss förtroende.

Bortsett från detta, här är en bra uppfattning om vad du förmodligen borde göra beroende på dina kryptovalutahandel:

Om du vill hålla fast vid solida kryptovalutor som vi vet kan fungera bra, vore det bäst att investera i Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

Men om du letar efter något mer äventyrligt kan du titta på Basic Attention Token, Cardano, TRON och EOS, som också kommer att ge bra häckar mot Ethereum också.

Crypto-handlare som letar efter ett bra alternativ till Bitcoin, Bitcoin Cash är det bästa alternativet.

Och handlare som är angelägna om Binance Exchange borde utan tvekan leta efter att investera i Binance Coin.

Slutligen, för dem som verkligen letar efter en “underdog-berättelse”, är Ripple crème de la crème, som erbjuder en fantastisk köpmöjlighet just nu om den besegrar SEC och studsar tillbaka.

eToro – Köp de bästa kryptovalutorna utan provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Varför ska du välja eToro

Nu känner du till de 10 bästa kryptovalutorna att investera i för 2021. Om du känner dig tillräckligt inspirerad för att börja handla kryptor, eller om den här artikeln har gett lite extra insikt i din befintliga handelskunskap, kan du vara glad att veta att eToro tillhandahåller förmågan att handla med kryptotillgångar och CFD: er på upp till 90+ kryptovalutor.

Att handla kryptovaluta med eToro har vissa fördelar, till exempel möjligheten att:

  • Handla med ett väletablerat, högt reglerat företag. Reglerad i USA, Storbritanniens Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission och Cyprus Securities and Exchange Commission.
  • Få tillgång till ett större antal kryptovalutor: Som en global pionjär inom kryptovalutahandel erbjuder eToros plattform redan många av världens mest populära digitala valutor.
  • Köp och sälj eller gå långa och korta kryptovaluta-CFD: er. Det betyder att du potentiellt kan dra nytta av både stigande och fallande marknader.
  • Var en del av en större kryptomiljö: Vi har hittat eToro / s kryptohandlare som innovativa, smarta och progressiva tänkare som är lika entusiastiska över blockchainens framtid som vi är! eToro är inte bara en plattform för investeringar – det är också den perfekta platsen att engagera, ansluta och dela kunskap med varandra.
  • Upptäck det smartaste sättet att investera i kryptovalutor: Den innovativa CryptoPortfolio ™ är ett förstklassigt finansiellt instrument; en diversifierad och balanserad portfölj av de bästa kryptovalutorna, som professionellt hanteras av eToros investeringsexperter för optimal investering.
  • Låt erfarna kryptohandlare arbeta för dig: eToros exklusiva CopyTrader ™ -teknologi gör det möjligt för kunder att jämföra topphandlarnas resultat och välja att replikera sin handelsaktivitet automatiskt och i realtid.

Nyckelord

Om du kommer ihåg något från vilka topp 10-kryptovalutor som kommer att explodera 2021, gör det till dessa viktiga punkter.

  • Glöm aldrig säkerheten innan du investerar i kryptovaluta. Du måste hålla din investering säker! Hackare 2021 kommer bara att bli smartare.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS och Ripple; Dessa är våra topp 10 kryptovalutor för 2021.
  • Håll dig till etablerade kryptovalutor när du vill investera. Undvik okända kryptovalutor, särskilt när de garanterar vinst.
  • eToro är för närvarande den bästa mäklaren att investera i kryptovalutor just nu. De har det bästa utbudet av kryptovalutor att handla med.

Topp 10 kryptovalutor att explodera 2021 (Infographic)

topp 10 kryptovalutor att explodera under 2021 infografik

Om du gillade att läsa Vilka topp 10-valutor kommer att explodera 2021, snälla ge det en gilla och dela den med någon annan som du tror att det kan vara av intresse för.

Vidare läsning:

Mest populära kryptovalutor i USA

Bästa Altcoins att handla 2021

Cryptocurrency Day Trading

Populära kryptovalutor i Storbritannien

De bästa kryptovalutorna att tänka på i Australien

En nybörjarguide till stavmynt

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara

Handelsanalys är inte en pålitlig indikator för aktuella eller framtida resultat, eftersom omständigheterna kan förändras över tiden. Innan du fattar några investeringsbeslut bör du söka råd från oberoende finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner