Tezos-prisforudsigelser – Hvor meget vil XTZ være værd i 2021 og derover?

Hvor meget vil Tezos være værd i 2021 og derover?

Vil Tezos gå op eller gå ned? Læs vores Tezos XTZ-prisforudsigelse 2021 – 2025

Hvordan har den nylige bull run påvirket udsigterne for Tezos? Hvis du undrer dig over ‘er Tezos en god investering?’, Er du på det rigtige sted. Vi deler den bedste Tezos-prisforudsigelse for 2021 og derefter. vi kigger på Tezos XTZ for at finde ud af, hvad eksperterne har at sige om dens fremtidige ydeevne, og hvor meget vil Tezos være værd i 2021 og derover.

I begyndelsen af ​​december var prisen på Tezos $ 2,41, og dens markedsværdi var $ 1.811.686.035. Dette betød, at det var verdens 19. største kryptokurrency – men hvordan har disse tal ændret sig i løbet af de sidste par måneder?

De nationale medier kan have været optaget af den monumentale vækst i Bitcoin, men for kryptoinvestorer har den seneste bull run bragt meget stof til eftertanke. Det er ikke kun den såkaldte ‘konge af kryptokurrency’, der er steget i værdi siden slutningen af ​​2020. Selv Tezos, der hovedsagelig har været langsomme og stabile siden sin rekordstore lancering via ICO i 2017, er blevet fanget i væksten.

I skrivende stund har Tezos en pris på $ 3,69 og en markedsværdi på $ 2,8 mia. Dette er dog ikke helt så imponerende som det lyder. XTZ kan have overgået sin tidligere all-time high (ATH) på $ 4,36, men dens ydeevne har ikke været nok til at give det en konkurrencemæssig fordel. Det er nu den 28. største kryptokurrency i verden, hvilket betyder, at ni andre aktiver har overhalet dens føring.

I denne artikel deler vi nogle af de bedste Tezos-prisforudsigelser for 2021-2025. Vi har fundet de opdaterede prognoser til at hjælpe med at besvare spørgsmålet ‘er Tezos en god investering?’, Så fortsæt med at læse for at finde ud af mere.

Tezos (XTZ) er verdens 19. største kryptokurrency. Det blev lanceret via et Initial Coin Offering (ICO) i 2017, da det slog rekorder med sin utrolige $ 232 millioner investering – men i størstedelen af ​​2020 har investorer og analytikere været temmelig modløse af dets nylige præstation. Heldigvis er det nu begyndt at ændre sig, så mange mennesker undrer sig over, hvad de langsigtede udsigter for dette digitale aktiv er.

Tezos er en smart kontraktplatform, der adskiller sig fra konkurrencen ved hjælp af sin on-chain-styringsmodel (mere om det senere). Dens oprindelige token er kendt som tez eller tezzie (XTZ). Som en tredje generation af kryptokurrency var grundlæggerne ivrige efter at undgå nogle af de faldgruber, som ældre kryptoer – især Bitcoin – er faldet i. Disse inkluderer Bitcoins algoritme til bevis for arbejde og dens kontroversielle hårde gafler.

Hvis du vil købe Tezos XTZ hurtigt og nemt, med 0% Kommissionen, tjek ud eToro Exchange!

Vil du vide mere om Tezos XTZ? Du er på det rette sted. Uanset om du undrer dig over ‘er Tezos en god investering 2021?’ Eller bare vil holde dig foran kryptokurrency-tendenser, læs videre for at finde nogle af de vigtigste Tezos-prisforudsigelser for 2021 og derover.

Hvad er Tezos (XTZ)?

For at forstå hver Tezos-prisforudsigelse er det vigtigt at forstå nøjagtigt, hvad Tezos er, og hvorfor det adskiller sig fra de fleste andre kryptoer på markedet.

Som vi nævnte i indledningen, er Tezos en platform, der understøtter brugen af ​​smarte kontrakter. Smart-kontrakterne koder automatisk de specifikke vilkår for en transaktion, såsom det beløb, du betaler, og den part, du betaler det til. Da vilkårene for hver transaktion er skrevet ind i teknologien, der letter betalingerne, betyder det, at Tezos er helt gennemsigtig – en attraktiv funktion for mange forhandlere. (Ifølge udviklerne af kryptokurrency kommer navnet ‘Tezos’ fra det græske ord for en smart kontrakt).

Et andet definerende træk ved Tezos er dens selvstyrende model. Dets styringsregler giver interessenter mulighed for at godkende protokolopgraderinger, som derefter straks kan implementeres på netværket. Dette betyder ikke kun, at netværket hurtigt kan tilpasse sig ændringer, men det betyder også, at brugerne er direkte involveret i styringen af ​​blockchain. Dette resulterer i et mere demokratisk netværk.

På trods af Tezos-blockchain-tiltrækningskraften – og den rekordstore karakter af dens ICO – blev kryptoen plaget af vanskeligheder ved frigivelsen. En tvist mellem dets grundlæggere betød, at lanceringen af ​​platformen blev forsinket på ubestemt tid, hvilket fik investorer til at indlede en retssag mod Tezos Foundation. Denne sag blev droppet, da Tezos oprindeligt blev lanceret, hvilket skete langt bagefter planen i 2018.

Kortsigtet Tezos-prisforudsigelse: 2021

Tezos XTZ-prisforudsigelse for 2021

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Tezos XTZ i 2021?

Da vi først udforskede Tezos-prisforudsigelserne i december 2020, troede mange platforme, at kryptoen var på vej til en ustabil tur. Selvom den italienske kryptoplatform Previsioni Bitcoin havde de mest optimistiske udsigter, idet de forventede, at XTZ skulle raket forbi sin tidligere ATH for at ramme svimlende værdier på over $ 18, var andre ikke så positive. Digital møntpris troede for eksempel, at Tezos kunne falde til – $ 4,76 på det årlige lavpunkt. Så hvad synes eksperterne nu?

Lad os starte med at revidere Digital Coin-prisen. I en velkommen sindskift er platformens opdaterede prognoser verdener væk fra dens dystre forudsigelser i 2020.

Selvom Digital Coin-pris stadig forventer at se et vist niveau af volatilitet, kan eksisterende Tezos-investorer ånde lettet op, hvis denne forudsigelse er korrekt. I stedet for de negative værdier, som vi så sidste år, viser denne graf, at prisen på XTZ kunne sættes til en ny ATH på $ 6,02 i april 2021. Selvom den ikke vil opretholde denne pris i hele året, er det årligt lav er imponerende $ 4,79 – stadig sikkert højere end sin tidligere ATH.

Disse priser giver Tezos en gennemsnitspris på ca. $ 5 i 2021. Dette er meget opmuntrende, især når man står i kontrast til de forudsigelser, vi så sidste år. Mens digital møntpris muligvis ikke forventer de skyhøje værdier, vi så fra Previsioni Bitcoin, antyder det stadig, at Tezos er inde i en lys fremtid.

En af de platforme, der tror, ​​at det kunne have svaret, er det italienske kryptoside Previsioni Bitcoin. Dette websted har tidligere været optimistisk med hensyn til udsigterne for mange forskellige kryptokurver, og det er klart, at Tezos ikke er nogen undtagelse, som vi kan se i nedenstående graf:

tezos prisdiagram 2021

Ifølge Previsioni Bitcoins interne algoritme forudsiger det, at prisen på Tezos åbner i marts 2021 til en værdi af $ 2,52. I de første seks måneder af året vil vi sandsynligvis se en meget gradvis vækstrate. Vendepunktet kommer tilsyneladende i juli, når prisen vil ramme $ 4.6059. Herfra bliver tendensen betydeligt mere bullish, hvor prisen på XTZ skyder op for at ramme en utrolig $ 18,78 inden december 2021.

Hvis denne forudsigelse er korrekt, betyder det, at Tezos kan indstilles til raket forbi sin tidligere all-time high (ATH) på $ 4.3606. Dette ville være fremragende nyhed for investorer og enhver, der håber på et positivt svar på spørgsmålet ‘vil Tezos gå op?’. Så er de andre Tezos forudsigelser enige med Previsioni Bitcoin?

Vores anden kortsigtede prisforudsigelse for Tezos (XTZ) kommer fra Long Forecast. Investeringsplatformen er ikke så optimistisk som den digitale møntpris, men mener ikke, at aktivet vil falde markant i løbet af året.

Tezos Price forudsigelser i 2021

Måned Åben Lav-Høj Luk Mo,% I alt,%
Mar $ 3,28 $ 1,88- $ 3,91 3,65 $ 11,3% 30,4%
Apr 3,65 $ $ 3,41- $ 4,53 $ 4,23 15,9% 51,1%
Kan $ 4,23 $ 3,30 – $ 4,23 $ 3,55 -16,1% 26,8%
Jun $ 3,55 $ 3,55- $ 4,41 4,12 $ 16,1% 47,1%
Jul 4,12 $ $ 3,43- $ 4,12 3,69 $ -10,4% 31,8%
Aug 3,69 $ $ 2,88 – $ 3,69 $ 3,10 -16,0% 10,7%
Sep 3,10 $ $ 3,10 – $ 3,79 $ 3,54 14,2% 26,4%
Okt $ 3,54 $ 3,54- $ 4,40 4,11 $ 16,1% 46,8%
Nov 4,11 $ $ 3,22- $ 4,11 $ 3,46 -15,8% 23,6%
Dec $ 3,46 $ 3,27- $ 3,77 $ 3,52 1,7% 25,7%

Med et årligt lavpunkt på $ 2,80 og et årligt højdepunkt på $ 5,63 – som begge lange prognoser forventer at ske i denne måned – er det klart, at aktivet får en rystende start. Da 2021 fortsætter, mener platformen dog, at prisen på Tezos vil begynde at stabilisere sig lidt og svæve omkring et gennemsnit på $ 3,50. Dette er muligvis ikke den monumentale bull run, som investorer har håbet på, men det er stadig en rimelig opløftende forudsigelse i lyset af en sådan usikkerhed..

Er Wallet Investor enig i en af ​​disse forudsigelser? Den gode nyhed er, at den favoriserer de samme udsigter som prisen på den digitale mønt. Begge platforme mener, at Tezos kan være på vej mod en ny ATH på omkring $ 6, som vi kan se fra nedenstående graf.

Ifølge Wallet Investors beregninger vil Tezos fortsætte med at klatre, indtil der kommer en lille nedgang omkring marts 2021. Dette vil reducere aktivets pris til lige under $ 4 (stadig en imponerende årlig lav), men kan bare være en baisse justering – trods alt en efterfølgende bull run kunne sende det skyhøje op igen og ramme højder på omkring $ 5,5 i juni. Dette mønster vil fortsætte, når året skrider frem, med Tezos synker ned til en respektabel $ 4, kun for at springe op til sin årlige højde på $ 6.

Wallet Investors gennemsnitlige prisforudsigelser hævder, at Tezos vil variere fra omkring $ 3,95 til $ 6. Dens maksimale forudsigelser placerer disse tal tættere på $ 5,6 og $ 6,8, mens dets minimumsprognoser spænder fra omkring $ 3,2 til $ 4,6. Selv de laveste tal er ikke for nedslående, hvilket er fremragende nyhed for nuværende investorer, der tidligere har fortvivlet over aktivets langsomme fremskridt.

Hvad bliver Tezos pris i 2021?

Ifølge forudsigelserne kunne prisen på Tezos ramme $ 6 inden udgangen af ​​2021. Dette ville signalere en ny ATH for aktivet efter år med temmelig overvældende priser forud for dets seneste bullish løb.

Selvom Long Forecast er mindre optimistisk med hensyn til udsigterne for XTZ, er selv dens minimale forudsigelser ikke alt for nedslående. Det mener, at Tezos i gennemsnit kan være værd mellem $ 4 og $ 5 og til sidst lukker 2021 til $ 3,77.

Vil Tezos gå op i 2021?

Det ser utroligt sandsynligt ud, at prisen på Tezos vil stige i 2021. Selv den mest pessimistiske af de forudsigelser, vi inkluderede, mener, at Tezos ikke vil synke under dets værdi i december 2020, hvilket tyder på, at 2021 kan være et fremtrædende år for det kontroversielle aktiv.

Yderligere 2021-prisforudsigelser for Tezos inkluderer:

 • Elevenews: $ 4,279
 • Handelsdyr: $ 3,0944
 • Previsioni Bitcoin: $ 9.14475

Vil du overveje at investere i Tezos XTZ?

invester i tezoer

Langsigtede Tezos-prisforudsigelser: 2022-2025

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Tezos XTZ i 2022 og derover?

En af de mest slående langsigtede Tezos-prisforudsigelser, som vi inkluderede i vores forrige artikel, kom fra Digital Coin Price. Ifølge sine (nu opdaterede) beregninger var det ikke kun 2021, der ville se aktivet glide i negative tal. I 2024 forudsagde platformen, at XTZ ville forblive mellem – $ 0,67 og – $ 3,89 i de første ni måneder af 2024, inden de hoppede tilbage til $ 4,80 i oktober.

Dette niveau af volatilitet ville have været hidtil uset. Så hvordan sammenligner Digital Coin Price opdaterede prognose?

Borte er de svimlende niveauer af volatilitet, som Digital Coin Price forudsagde tilbage i december. Når vi ser på forudsigelserne for 2022-2028, kan vi se, at udsigterne er langt glattere, hvor Tezos stiger støt i værdi år-til-år. Platformen har citeret følgende prismål for de kommende år:

 • 2022: $ 6,01
 • 2023: $ 7,39
 • 2024: $ 9,21
 • 2025: $ 11,25
 • 2026: $ 12,52
 • 2027: $ 13,56
 • 2028: $ 15,3

Selvom vi så lignende tal fra Previsioni Bitcoin, der sensationelt forudsagde, at Tezos ville nå $ 18 inden udgangen af ​​2021, synes denne prognose meget mere realistisk. Det er langt fra den forudsigelse, som Digital Coin Price fremsatte i december. Hvis dette viser sig at være nøjagtigt, ville det betyde, at prisen på Tezos ville mere end fordobles i tiden op til 2030. For enhver, der spekulerer på, ”er Tezos en god investering i 2030”, bør dette være imødekommende nyhed. Men er de andre forudsigelser enige?

Vores anden langsigtede prisforudsigelse for Tezos 2022-2025 kommer fra Trading Beasts.

Nedenstående tabel viser sin prognose for Tezos-priser 2024:

Måned Minimumpris Maksimumpris Gennemsnitspris
Jan 3,30 $ $ 4,85 $ 3,88
Feb $ 3,24 $ 4,77 3,82 $
Mar $ 3,23 $ 4,75 $ 3,80
Apr $ 3,29 $ 4,84 $ 3,87
Kan $ 3,35 4,92 $ 3,94 $
Jun $ 3,41 $ 5,01 4,01 $
Jul $ 3,46 $ 5,10 $ 4,08
Aug $ 2,41 $ 3,54 2,83 $
Sep 2,48 $ 3,65 $ $ 2,92
Okt $ 2,55 3,75 $ $ 3,05
Nov $ 2,62 3,86 $ $ 3,09
Dec $ 2,69 3,96 $ $ 3,17

Desværre lever Trading Beasts ‘forudsigelser ikke op til dem fra Digital Coin Price. På intet tidspunkt forventer platformen, at prisen på Tezos vil stige over $ 5,02 (hvilket er meget lavere end Digital Coin Price maksimale forudsigelser) og i stedet tro på, at det vil svæve mellem $ 2,5 og $ 4 i gennemsnit. Dette er mere pessimistisk end mange af de forudsigelser, vi så for 2021, så det ville helt sikkert være skuffende at se sådanne værdier om et par år.

Mærkbart har Trading Beasts givet meget lignende forudsigelser for både 2022 og 2023. Selvom det ikke forventer, at prisen på Tezos vil passere $ 4 inden 2023, er den samlede vækstrate utrolig lille. Dette lover ikke godt for alle investorer, der spekulerer på, om aktivets nylige bull run kun er en mode.

I december 2022, 2023 og 2024 har Trading Beasts givet følgende minimums-, maksimum- og gennemsnitsforudsigelser:

 • December 2022: minimum = $ 2,57, maksimum = $ 3,77, gennemsnit = $ 3,02
 • December 2023: minimum = $ 3,35, maksimum = $ 4,92, gennemsnit = $ 3,93
 • December 2024: minimum = $ 2,70, maksimum = $ 3,96, gennemsnit = $ 3,17

Den gode nyhed er, at Wallet Investor er meget mere optimistisk. Selv om dets minimale forudsigelser svæver omkring $ 5 i årets varighed, er dets maksimale forudsigelser meget sundere og maksimerer $ 16,15 inden udgangen af ​​december 2025. Dette giver en gennemsnitlig forudsigelse på omkring $ 10 det meste af året – et opmuntrende tegn på nogen spekulerer på, “vil Tezos ramme $ 10?”

Selv om det er almindeligt, at kryptokurrencyforudsigelser varierer, er disse prognoser utroligt udtømmende. Hvis du ikke er tættere på at besvare spørgsmålet “er Tezos en god investering?”, Er det vigtigt at se frem til 2022-2025 for at se, om de langsigtede udsigter er mere positive.

Lad os begynde med at vende tilbage til Previsioni Bitcoin. I betragtning af dets forudsigelser for 2021 var (langt) de mest optimistiske af de tre, vi har medtaget i denne artikel, tror platformen, at Tezos vil fortsætte sin bullish ydeevne frem til 2022 og videre?

tezos prisdiagram 2022

Det er klart, Previsioni Bitcoin forventer ikke, at Tezos ‘breakout-tendens er bæredygtig. Selvom denne graf ser optimistisk ud i forhold til 2021-prognoserne fra DigitalCoinPrice og Trading Beasts, viser den en utvivlsomt bearish kørsel. Platformen forudsiger, at prisen på XTZ vil glide tilbage til $ 12,83475 i april og fortsætte med at svæve mellem $ 12 og $ 14,5 i de næste seks måneder, før den styrter ned til $ 9,30225 i november. Det forventer, at dette vil stige op til $ 11,65725 inden årets udgang, men det er stadig meget mindre optimistisk end dets forventninger til 2021.

Heldigvis er den gode nyhed imidlertid, at andre forudsigelser er mere positive. Cryptocoinsociety.com mener, at Tezos vil ramme $ 24,06 i 2025. Platformen nævner Tezos ‘stabile selvstyre og dets evne til at være vært for smarte kontrakter som to faktorer, der kan hjælpe med at drive denne vækst.

Som en langsigtet investering projicerer den, at Tezos kunne klare sig meget godt. Ifølge sine forudsigelser kunne værdien af ​​Tezos XTZ-token stige til $ 4,56 i slutningen af ​​2021 og stige til $ 6,21 i 2022 og opnå en gennemsnitspris på $ 15,42 inden 2025.

Hvad bliver Tezos pris i 2025?

Vores langsigtede forudsigelser er mindre afgørende end dem for 2021. Handelsdyr forventer ikke, at Tezos-prisen vil stige meget mellem 2022-2025, idet de antager, at aktivet lukker i december 2025 til en gennemsnitspris på kun 3,17137 $..

Wallet Investor og Digital Coin Price er derimod meget mere optimistiske. De mener begge, at Tezos kunne være værd omkring $ 15 i 2025.

invester i tezoer

Vil Tezos gå op i 2025?

Alt i alt synes det sandsynligt, at Tezos vil stige i 2025 – i det mindste ifølge Wallet Investor og Digital Coin Price. Med en potentiel toppris på $ 16 er udsigterne i øjeblikket positive.

Andre langsigtede prisforudsigelser for Tezos i 2025 inkluderer:

 • Crypto Coin Society: $ 24,06
 • Elevenews: $ 18,634
 • Lang prognose: $ 5,40

Konklusion: Tezos XTZ-prisforudsigelse

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Tezos XTZ-forudsigelse af prisforudsigelser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025 tilbudt af tekniske analytikere og eksperter i branchen.

År Høj Lav
2021 7,30 $ $ 0,90
2022 $ 13,50 $ 2,50
2023 17,30 $ 1,90 $
2024 22,76 $ 3,18 $
2025 $ 34,42 $ 8,50

Hvordan har prisen på Tezos ændret sig over tid?

Analysering af Tezos ‘tidligere præstationer er et af de vigtigste skridt, du skal tage, hvis du ønsker at investere i, så lad os se på, hvordan prisen på Tezos XTZ har ændret sig tidligere.

Som vi nævnte tidligere i denne artikel, var Tezos ‘præstation ved indtræden på markedet lidt skuffende. Det faktum, at kryptokurrency tog så lang tid at blive frigivet, betød, at investorens interesse var faldet og i nogle tilfælde forvandlet til indignation. Som et resultat realiserede de høje priser, der var blevet lovet af dets rekordstore ICO, aldrig rigtig, hvilket efterlod mange mennesker desillusionerede, da det faktisk var muligt at begynde at handle XTZ.

Diagrammet fra Coinlib.io skitserer Tezos prishistorie siden 2017:

Når det blev lanceret, var Tezos præstation hovedsagelig ret statisk. I modsætning til størstedelen af ​​kryptovalutaindustrien gik det glip af de enorme inflationsniveauer, der rystede markedet i 2017-2018. Mens de fleste aktiver oplevede deres ATH i denne periode (Bitcoin ramte $ 20.000, mens Ripple XRP voksede med svimlende 36.000%), er Tezos usædvanlig, idet den næstsidste ATH skete i 2020.

Et af de største nedbrud, vi kan se på grafen, opstod tilbage i marts 2020. Selvom Tezos ikke blev fanget i markedseksplosionen 2017-2018, undslap det ikke det brancheomfattende nedbrud, der skete, da den nye koronavirus fejede gennem verden. Prisen på næsten enhver kryptokurrency faldt drastisk, da investorernes tillid tog et alvorligt hit.

Mellem mandag den 24. februar og mandag den 16. marts faldt prisen på XTZ fra en værdi på $ 2.8137 til kun $ 1.5099. Selvom det lykkedes at komme sig og endda klatrede op igen for at opnå en ny ATH i august, viste dette, hvor hurtigt globale begivenheder kan transformere markedet og få aktiver til at gå ned.

Heldigvis blev Tezos fanget i det seneste tyrløb, skønt dets fremskridt ikke har været så imponerende som andre. Fra 1. januar 2021 er prisen på Tezos steget fra $ 1.990 til den nuværende værdi på $ 3.59. Det skød endda til $ 5,419 den 15. februar – en kortvarig, men velkommen ATH.

I det næste afsnit af artiklen ser vi nærmere på nogle af de andre faktorer, der kan påvirke prisen på Tezos XTZ.

Klar til at investere i Tezos XTZ?

invester i tezoer

Hvilke faktorer påvirker prisen på Tezos?

Ud over at se på de bedste kryptokurrencyforudsigelser er det vigtigt at forstå nogle af de nøglefaktorer, der kan påvirke prisen på aktiver som Tezos. Dette gør det lettere for dig at forudsige potentielle breakout-perioder (eller crash) som reaktion på aktuelle begivenheder.

Selvom forudsigelser er et godt sted at starte, hvis du spekulerer på, “er Tezos en god investering?”, Kan du ikke stole på prognoser alene. Markedet kan rystes af faktorer, der virkelig er uforudsigelige, hvor årets coronavirus-crash fungerer som et godt eksempel. Ved at forstå, hvordan forskellige begivenheder kan påvirke prisen på Tezos, kan du oprette en mere effektiv beredskabsstrategi, hvis der sker noget uventet.

Lad os se på de tre øverste faktorer, der kan påvirke prisen på XTZ.

Udbud og efterspørgsel

Dette er den førende faktor, der vil afgøre, om prisen på Tezos sandsynligvis vil gå op eller ned. Når udbuddet af et aktiv er større end efterspørgslen, falder prisen, fordi der ikke er nogen konkurrence om aktien. Når efterspørgslen er større end udbuddet, vil prisen stige. Dette skyldes, at flere mennesker ønsker at købe det end at sælge det.

Både udbud og efterspørgsel afhænger af en række forskellige underfaktorer. Disse vil afgøre, om investorer ønsker at købe flere Tezos eller sælge deres eksisterende forsyning. Vi forklarer nogle flere af disse faktorer nedenfor.

Omtaler om sociale medier

Når det kommer til et ry for en kryptovaluta, kan sociale medier skabe eller bryde det. Der er en stærk sammenhæng mellem antallet af omtaler, et aktiv modtager online, og den mængde investoropmærksomhed, det tiltrækker. Hvis en kryptokurrency får dårlig presse på sociale mediesider, kan den knuse tilliden og få prisen til at falde som et resultat – selvom den dårlige presse stort set er uberettiget..

Da lanceringen af ​​Tezos blev forsinket som følge af spændinger mellem medlemmerne af dets stiftende hold, udløste det bred indignation blandt potentielle investorer. Folk, der havde lagt penge i sin rekordstore ICO, tog til sociale medier for at dele deres frustrationer – og som et resultat mistede flere og flere mennesker tilliden til det engang så forventede altcoin. Dette var en af ​​de drivende faktorer bag Tezos ‘skuffende pris, da den endelig kom ind på markedet i 2018.

Højt profilerede partnerskaber

En anden nøglefaktor, der kan påvirke prisen på Tezos, er dens partnerskaber. Når kryptokurrency samarbejder med en velrenommeret virksomhed, har det en enorm fordelagtig indflydelse på dens pris, fordi det forbedrer aktivets anvendelighed. Jo mere brugs tilfælde en bestemt krypto har i virkeligheden, jo højere er efterspørgslen efter dens service – og derfor jo højere er prisen.

Nogle eksempler på Tezos ‘partnerskaber inkluderer:

 • Banco BTG Pactual, kendt som Latinamerikas største investeringsbank
 • Alliance-investeringer i Storbritannien
 • Nomadiske laboratorier
 • Korea University Blockchain Research Institute

Vil du overveje at købe XTZ?

Centrale punkter

 • Tezos blev lanceret via en rekordstor ICO, men blev forsinket på grund af spændinger blandt dets stiftende hold
 • Tezos-netværket understøtter smarte kontrakter og er karakteristisk for sin selvstyrende struktur
 • I 2022 forudsiger Previsioni Bitcoin, at Tezos vil lukke året til en værdi af $ 11,65725 – meget lavere end dets 2021-forudsigelser
 • DigitalCoinPrice hævder, at prisen på XTZ vil forblive mellem – $ 0,67 og – $ 3,89 i de første ni måneder af 2024, inden den hopper tilbage til $ 4,80 i oktober
 • Cryptocoinsociety.com er alene om at forudsige, at Tezos kunne ramme over $ 20 inden 2025
 • Digital møntpris forudsiger, at Tezos vil have en gennemsnitspris på ca. $ 5 i 2021.
 • Long Forecast mener, at Tezos vil svæve omkring $ 3,50 i det meste af 2021.
 • Wallet Investor mener, at Tezos kan ramme $ 6 i 2021.
 • I 2025 mener Digital Coin Price, at Tezos kunne være 11,25 dollars værd og stige til 15,3 dollars inden 2028.
 • Trading Beasts er mindre optimistisk og forventer, at Tezos vil forblive under $ 5 i størstedelen af ​​2022-2025.
 • Wallet Investor har forudsagt en toppris på $ 16,151 inden udgangen af ​​december 2025.
 • Tezos ‘ATH på $ 4.3606 blev brudt i februar 2021.
 • Nøglefaktorer, der kan påvirke prisen på Tezos, inkluderer forholdet mellem udbud og efterspørgsel, hyppigheden af ​​sociale medier nævnt og dets højt profilerede partnerskaber.

Hvis du har været på udkig efter Tezos XTZ-prisforudsigelser for 2021-2025, håber vi, at du har fundet denne artikel nyttig.

Uanset om du allerede har Tezos i din portefølje eller overvejer at begynde at investere, håber vi, at denne artikel har hjulpet dig med at besvare spørgsmålet ‘er Tezos en god investering?’. De negative værdier, som vi kan se fra DigitalCoinPrice, er især nedslående, men Previsioni Bitcoin og Cryptocoinsociety.com forudser ikke den samme triste fremtid.

Selvom vi alle gerne vil tro, at DigitalCoinPrice er forkert, er det vigtigt at være opmærksom på alle de potentielle resultater, før du investerer i et aktiv. Ved at analysere forudsigelser som disse kan vi tilpasse vores investeringsstrategi og bedre forberede os på enhver fremtidig volatilitet.

Hvis du kunne lide vores artikel Tezos-prisforudsigelser: Hvor meget vil XTZ være værd i 2021 og derover, del venligst med dine medhandlere.

Hvis du er ivrig efter at begynde at handle Tezos selv, vil du måske vide, at handelsmægler med flere aktiver eToro giver mulighed for at handle med kryptoaktiver (inklusive Tezos) og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

eToro – Køb Tezos med 0% provision

Tilmelde til eToro og start handel med Tezos eller kopiering af top Tezos-investorer uden ekstra omkostninger. Der er ingen administrationsgebyrer eller andre skjulte omkostninger involveret.

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Er Tezos værd at købe?

Der er ikke noget direkte svar på spørgsmålet ‘er Tezos værd at købe’. Ifølge forudsigelserne spænder de langsigtede udsigter for Tezos fra en ny ATH til måneder med negativ værdi. Som med enhver investeringsbeslutning er det værd at købe, hvis du tror på teknologien og tror, ​​at aktivet virkelig kan fungere godt i fremtiden. Hvis du baserer dine investeringsbeslutninger udelukkende på forudsigelserne, bør du undersøge virksomheden mere for at se, om du har tillid til dets tilbud.

Kunne Tezos nå $ 100?

Det er meget usandsynligt, at Tezos når $ 100 inden for de næste fem år. Det er ikke umuligt, at det når $ 100 inden 2030, men inden for en femårsperiode er $ 25 et lidt mere realistisk ønske.

Er Tezos bedre end Ethereum?

Fordi Tezos blev bygget på Ethereum-platformen og letter smarte kontrakter, sammenligner mange mennesker de to aktiver. Folk, der mener, at Tezos faktisk er bedre end Ethereum, citerer normalt brugen af ​​en proof-of-stake (PoS) algoritme, som er mere bæredygtig end Ethereums proof-of-work (PoW) algoritme. (Ethereum skifter til en PoS som en del af den forventede Ethereum 2.0-opgradering).

Yderligere læsning:

Top 10 kryptovalutaer at investere i 2021

Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

Som altid er Tezos Price Predictions, der er diskuteret i denne artikel, synspunkterne fra brancheanalytikerne. Som sådan anbefaler vi på det kraftigste uafhængig forskning og / eller konsultation med en kvalificeret professionel, inden der træffes investeringsbeslutninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner