WAX Review (WAXP) – Ένα λαμπρό μέλλον μπροστά

Παρόλο που μπορεί να έχει βοηθηθεί από πρόσφατα γεγονότα καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διασκεδάσουν ενώ βρίσκονται σε κλειστούς χώρους, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών έχει δει μια τεράστια έκρηξη στην ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία περίπου. Καθώς οι ετήσιες πωλήσεις αγαθών σε αυτούς τους εικονικούς κόσμους έχουν κορυφωθεί στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών σε ένα επιβλητικό 100 δισεκατομμύρια δολάρια, μας οδηγεί έτσι στο ερώτημα – τι θα ακολουθήσει; Έρχεται η αναθεώρηση WAX για να εξετάσουμε βαθύτερα το λεγόμενο ο «Βασιλιάς των NFTs.”

Το WAX στοχεύει να ξαναγράψει τα βιβλία σχετικά με τα ψηφιοποιημένα προϊόντα, τι είναι, πού μπορούμε να τα ανταλλάξουμε και πώς θα μπορούσαμε να προσφέρουμε την αξία μιας άλλης συλλογής 1s και 0s που είναι ντυμένη με λαμπερά ρούχα έξω και στον πραγματικό κόσμο; Υπάρχουν εκείνοι που συνεχίζουν να αποτυγχάνουν λυρικά (προορίζονται για) σχετικά με την αξία αυτών των μαρκαρισμένων αγαθών και αν διαβάσετε μαζί με την κριτική WAX, ίσως ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος που δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει.

NFTs, ή μη εύχρηστα tokens, γίνονται γρήγορα ένας νέος τρόπος ανταλλαγής αντικειμένων στο Διαδίκτυο, συμβολίζοντας τους σε ένα εξειδικευμένο δίκτυο blockchain που υποστηρίζεται από ισχυρά και ασφαλή κρυπτονομίσματα. Έχει προωθηθεί ως τρόπος για να δημιουργήσουμε, να αγοράσουμε, να πουλήσουμε και να ανταλλάξουμε οτιδήποτε στο διαδίκτυο, ως τρόπος για να έχουν αξιοσημείωτη αυθεντικότητα και αξία. Με Το εκτεταμένο αποκεντρωμένο οικοσύστημα του WAX, μπορείτε να συμβολίσετε τα πάντα, από βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, μουσική, βιβλία, έργα τέχνης, καθώς και τα μικρότερα ενδιάμεσα. Ας συνεχίσουμε να ανακαλύψουμε τι ισχύει το μέλλον.

Αναθεώρηση WAX

Τι είναι το WAX?

Το WAX είναι συντομογραφία του Worldwide Asset eXchange. Είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain σχεδιασμένη ως ανοιχτή, διαφανής, δίκαιη, αμετάβλητη, αξιόπιστη και ευρέως προσβάσιμη αγορά για την ανταλλαγή εικονικών αγαθών, που χαρακτηρίζονται ως NFT. Αυτά τα αντικείμενα κυμαίνονται από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε ένα βιντεοπαιχνίδι, συλλεκτικά αναμνηστικά ή σπάνιες κάρτες συναλλαγών. Οι παραδοσιακές αγορές συχνά συγκεντρώνονται σε ένα κλειστό οικοσύστημα. Για παράδειγμα, μια βιτρίνα εντός ενός βιντεοπαιχνιδιού είναι προσβάσιμη μόνο σε αυτό το παιχνίδι, ελεγχόμενη από τρίτο μέρος.

Το κάνει πιο δύσκολο να μπεις και να περιοριστείς σε ό, τι μπορείς να ανταλλάξεις, ενώ είναι επίσης επιρρεπείς σε πλαστογραφίες και απάτες ή να πληρώνεις παραπλανητικές και διογκωμένες τιμές. Επιπλέον, τα ψηφιακά προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με την παραδοσιακή έννοια δεν έχουν πραγματική αξία. Εδώ μπαίνει η ισχύς των NFT, μαζί με αγορές όπως αυτές που υποστηρίζονται από το WAX. Στο εκτεταμένο αποκεντρωμένο δίκτυο της WAX, τα ψηφιακά προϊόντα πιστοποιούνται και πιστοποιούνται μέσω του blockchain και μια διαφορετική σειρά αγαθών μπορεί να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα συναλλαγές.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια NFT, το WAX έχει συνεχώς προληπτικό να προσεγγίζει νέες αγορές και πελάτες για να συνεργαστεί για να φέρει μοναδικά NFT στο σύστημά του. Έχουμε δει ολόκληρες συλλογές να εξαντλούνται στο WAX μέσα σε λίγα λεπτά, να διανέμουν εκατοντάδες χιλιάδες μοναδικά αντικείμενα που φέρουν την κρυπτογράφηση WAXP. Ακόμα και στις δευτερεύουσες αγορές της – με άλλα λόγια, αγορές μεταχειρισμένων προϊόντων – έχουμε δει πώς οι συλλέκτες και οι έντονοι λάτρεις έχουν ανταλλάξει αντικείμενα NFT αξίας χιλιάδων δολαρίων το καθένα.

Τι μπορείτε να κάνετε με το WAX?

Με την υποστήριξη του blockchain του WAX, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας, να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε διάφορες μορφές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ή NFT. Το WAX είχε αρχικά σχεδιαστεί για να ανταλλάσσει εξαιρετικά περιζήτητα ή συλλεκτικά αντικείμενα σε βιντεοπαιχνίδια, όπως όπλα, πανοπλία, οχήματα, ιδιότητες, δέρματα χαρακτήρων, ρούχα, power-ups, προνόμια, επιτεύγματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να εκτιμηθεί. Ωστόσο, έκτοτε έχουν αναπτυχθεί πέρα ​​από την αναπτυσσόμενη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών μέσω συναλλαγών και παιγνιοχάρτων, ειδικών προϊόντων, συλλεκτικών έργων τέχνης και αφισών και πολλά άλλα.

Η WAX γνώρισε απίστευτη ανάπτυξη πρόσφατα, καθώς η πλατφόρμα blockchain συνεχίζει να προσελκύει μεγάλες μάρκες και προσωπικότητες που ενσωματώνονται στις αγορές τους, επιτρέποντας σε ένα άλλο μέσο να αλληλεπιδράσει με το κοινό τους. Ακολουθούν μερικές από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες τους:

 • Γουίλιαμ Σάτνερ – Μια αγαπημένη και θρυλική προσωπικότητα του Χόλιγουντ που εκτείνεται σε πάνω από 60 χρόνια αστέρι, πιο αξιομνημόνευτα ως ο Captain Kirk του Star Trek. Τα προσωπικά του αναμνηστικά αναγνωρίστηκαν ως μια μεγάλη συλλογή καρτών συναλλαγών NFT, η οποία κατάφερε να πουλήσει 10.000 πακέτα γεμάτα με 125.000 φωτογραφίες που σηματοδοτούν ζωτικές και αξέχαστες στιγμές στη ζωή του και εξαντλήθηκε σε μόλις 9 λεπτά!
 • Κορυφαία – Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές καρτών συναλλαγών στον κόσμο και τα επιτεύγματά τους με NFTs είναι εξίσου αξιοσέβαστα. Η πρώτη του πώληση NFT στο blockchain του WAX από το franchise Garbage Pail Kids (GPK) εξαντλήθηκε σε μόλις 28 ώρες. Και ακόμη πιο αξιοσημείωτο, η πιο πρόσφατη πώληση της σειράς GPK Goes Exotic έχει πουλήσει 20.000 πακέτα που περιέχουν 240.000 εξατομικευμένες κάρτες σε μόλις 67 λεπτά – αξίας 204.800 $.
 • Deadmau5 – Μια νέα συνεργασία με το WAX θα δει το περίφημο deadmau5 να κυκλοφορήσει τη νέα τους μάρκα RAREZ. Μια σειρά συλλεκτικών εμπορευμάτων στο WAX αξίας 100.000 $ περίπου για πάνω από 6.000 μοναδικά πακέτα NFT παρατίθενται, μια άλλη ώθηση στην υιοθέτηση blockchain από τη μουσική βιομηχανία.
 • Ατάρι – Πάντα ένας εμβληματικός και θρυλικός κατασκευαστής βιντεοπαιχνιδιών από το προηγούμενο έτος, ο Atari ξεκινά μια συνεργασία για την πώληση ψηφιακών έργων τέχνης ποπ-κουλτούρας στο WAX, εμπνευσμένο από την εικονική τέχνη του κουτιού που κάλυψε τη χρυσή εποχή των κλασικών βιντεοπαιχνιδιών από πριν από 40 χρόνια. Μπορείτε να ξαναζήσετε αυτήν τη μνήμη με εξώφυλλο που ζωντανεύει με τρισδιάστατα γραφικά και κινούμενες εικόνες σε μια εκπληκτική και καλλιτεχνική μορφή.
 • μαχητής του δρόμου – Μια επερχόμενη συνεργασία αφού το WAX υπέγραψε μια νέα συνεργασία με την Capcom, το WAX θα δει το εικονικό σύμπαν του Street Fighter και τους αξέχαστους χαρακτήρες του να φτάσουν στο blockchain. Προσφέρουν σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα με τη μορφή καρτών συναλλαγών και έναν μοναδικό νέο μηχανισμό χειροτεχνίας που σας επιτρέπει να συνδυάσετε παρόμοιες κάρτες και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε μια πιο ισχυρή και μοναδική κάρτα.

Αν και υπήρξαν πολλές συνεργασίες και συνεργασίες που ξεκίνησε από το WAX για να επεκτείνει και να προσελκύσει τις αγορές NFT σε πιο mainstream κοινό, υπήρξε επίσης μια σειρά από νέα έργα που ενσωματώθηκαν στο WAX ανεξάρτητα, βλέποντας την ευκολία χρήσης και την ευρεία βάση χρηστών του αξιοθεατο. Ακολουθεί μια άλλη λίστα που βρήκαμε για την αναθεώρηση WAX:

 • Bitcoin Origins – Μια συνεχής συλλογή σπάνιων και συλλεκτικών έργων τέχνης έχει δημιουργηθεί από μια ευρεία συνεργασία καλλιτεχνών παγκοσμίως για να γιορτάσουν το Bitcoin μέσω της ιστορίας του και πολλών επιτευγμάτων που αναφέρονται στο WAX. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα ιστορικό για να σημειώσετε τη συνεχιζόμενη άνοδο και την ευημερία του Bitcoin μέσω ειδικών καρτών, συμπεριλαμβανομένων ενδείξεων για να μπείτε σε ένα κυνήγι θησαυρού για 1 Bitcoin.
 • Υψηλή τέχνη – Μια πρωτοβουλία που βασίζεται στην ανθρωπιστική βοήθεια, η Uplift Art έχει εκδώσει μια νέα συλλογή καρτών ψυχαγωγίας που εμφανίζουν μοναδικά έργα τέχνης και μουσική στο WAX. Ο απώτερος στόχος τους είναι να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και πρόσφατα συγκέντρωσαν πάνω από 20.000 $ έως 486.664 μάρκες για να χτίσουν ένα σχολείο στην Αϊτή.
 • Kogs – Είναι ένα παιχνίδι τύπου POGs της δεκαετίας του 90 που χρησιμοποιεί κουπόνια WAX ως στοιχείο που μπορεί να παίξει. Μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να ανταλλάξετε και να συλλέξετε μάρκες KOGs, ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μάθετε άλλους παίκτες σε παιχνίδια που υποστηρίζονται από KOG σε διαδικτυακά τουρνουά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα NFT του για να ξεκλειδώσετε ειδικές λειτουργίες και λειτουργίες σε άλλα παιχνίδια που λειτουργούν με RFOX στο εικονικό οικοσύστημα του.
 • Ήρωες Blockchain – Ένα συλλεκτικό πακέτο καρτών συναλλαγών με 40 πρωτότυπους χαρακτήρες εμπνευσμένους από σημαντικές προσωπικότητες της βιομηχανίας blockchain, σε 9 μοναδικές σπανιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν πλήρως κινούμενους χαρακτήρες, τρισδιάστατα γραφικά, συλλεκτικά αντικείμενα και πολλά άλλα για να γιορτάσουν το blockchain, που διατίθεται αποκλειστικά στο WAX.

Η Ιστορία Πίσω από το WAX.

Το WAX ιδρύθηκε το 2017 από τους William E. Quigley, Jonathan Yantis και John Brechisci Jr. Είναι επίσης γνωστοί ως δημιουργοί του διαβόητου OPSkins, το οποίο ήταν η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά στον κόσμο για την ανταλλαγή αγαθών στο παιχνίδι. Υποστήριξε κάποτε σημαντικούς τίτλους όπως Counter-Strike Global Offensive (CSGO), Player Unknown Battlegrounds (PUBG), King of the Kill (KotK), μεταξύ άλλων. Ωστόσο, η ιστορία του WAX πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από αυτό, έχοντας συσσωρεύσει έμμεσα 20 χρόνια εμπειρίας από τους ιδρυτές της στην πρωτοπορία του ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλων διαδικτυακών αγορών.

Η WAX πραγματοποίησε δύο πωλήσεις διακριτικών για την εγγενή κρυπτογράφηση WAXP. Τον Οκτώβριο του 2017, η πρώτη πούλησε συνολικά 520 εκατομμύρια κουπόνια WAXP σε δύο στάδια τόσο σε θεσμικούς επενδυτές όσο και σε επιλεγμένους δημόσιους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση 45,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αργότερα τον Νοέμβριο του 2017, πραγματοποιήθηκε ένα δημόσιο ICO που πούλησε 136,9 εκατομμύρια μάρκες WAXP στο κοινό, συγκεντρώνοντας άλλα 9,6 εκατομμύρια δολάρια για τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του blockchain WAX.

Το WAX είχε αλλαγές ή ενημερώσεις?

Αρχικά, το WAX δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum αλλά αργότερα μεταφέρθηκε σε μια τροποποιημένη έκδοση στο EOS. Ως εκ τούτου, τα αρχικά μάρκες ERC-20 WAXP ανταλλάχθηκαν με ένα νέο πρότυπο μετά την κυκλοφορία του main-net. Ωστόσο, το WAX είναι συνεχώς οικοδόμηση περισσότερων «γεφυρών» για καλύτερη υποστήριξη της συμβατότητας και της διαλειτουργικότητας μεταξύ αλυσίδων με το Ethereum blockchain, διασφαλίζοντας ότι οι προγραμματιστές θα μπορούσαν εύκολα να μεταναστεύσουν στο WAX, διατηρώντας παράλληλα την απρόσκοπτη πρόσβαση μεταξύ του οικοσυστήματος και των δύο αλυσίδων, όπως η δυνατότητα συνεργασίας με ERC-721 και ERC-1155 NFTs.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής WAX, Αυτή είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση δικτύου που προέρχεται από το blockchain WAX; ένα νέο μοντέλο «tokenomic» εμπνευσμένο από το DeFi για τη δημιουργία ενός υβριδικού inter-blockchain, που συνδέει τη λειτουργικότητα της WAX NFT tokenization και τις ευπροσάρμοστες αγορές, και συνδυάζεται με τις ανώτερες νομισματικές ικανότητες και την κλίμακα του Ethereum. Ο στόχος είναι οι συμμετέχοντες στο δίκτυο στο WAX να επωφεληθούν από την καλύτερη αξιοποίηση και βελτιστοποίηση των βασικών δραστηριοτήτων τους τόσο για το WAX όσο και για το Ethereum.

Με άλλα λόγια, η αγορά σε επίπεδο καταναλωτή θα υποστηρίζεται από το WAX και η Ethereum θα παραμείνει δίπλα της για να χειριστεί πιο περίπλοκες οικονομικές πτυχές της λειτουργίας του blockchain WAX. Αυτό έχει πολλαπλασιαστεί τα οφέλη για τους χρήστες και στις δύο αλυσίδες. Αυτή η «γέφυρα» θα επιτρέψει στους χρήστες να συλλέγουν NFT με βάση το Ethereum – όπως αυτά που συμβολίζονται με τα κρυπτονομίσματα ERC-721 και ERC-1155 – και να τα ανταλλάσσουν σε WAX χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν τέλη αερίου. Εν τω μεταξύ, τα τέλη δικτύου αναδιανέμονται στην κοινότητα WAX.

Αυτή η προσπάθεια ελπίζει να καταστήσει το WAX μεταξύ των πρώτων δημόσιων blockchain που θα εισέλθουν σε ένα οικονομικό μοντέλο 4ης ​​γενιάς, όπου η αξία ενός token συνδέεται άμεσα με την οικονομική δραστηριότητα σε πολλές αλληλοσυνδεόμενες μπλοκ αλυσίδων, καθένα επιλεγμένο για τη βέλτιστη απόδοση και χρηστικότητα. Ακολουθεί μια περιεκτική ματιά σε μερικά από τα νέα στοιχεία για αυτό το νέο μοντέλο tokenomic inter-blockchain για την αναθεώρηση WAX:

 • WAXP to Ethereum Bridge – Αυτή η νέα «γέφυρα» θα επιτρέψει στους κατόχους WAXP να μετατρέψουν τις εκμεταλλεύσεις τους σε WAXE κάνοντας τους WAXP μάρκες.
 • WAXE – Ένα νέο διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα ERC-20 για τους κατόχους να συμμετάσχουν στο νέο tokenomics WAX και στη συνέχεια να καταθέσουν και τα δύο WAXE και ETH σε μια ομάδα ρευστότητας WAXE-ETH.
 • WAXE-ETH Liquidity Pool – Μια ομάδα ρευστότητας για ζεύγος συναλλαγών WAXE-ETH που αποτιμάται χρησιμοποιώντας τους αλγόριθμους τιμολόγησης, όπου οι καταθέτες θα μπορούσαν επίσης να κερδίσουν WAXE-ETH Liquidity Pool tokens.
 • WAXE-ETH Liquidity Pool Token – Ένα διακριτικό ERC-20 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συμμετοχή στο WAX Economic Activity Pool για να κερδίσει WAXG και ETH.
 • WAXG – Ένα νέο διακριτικό διακυβέρνησης ER-20, όπου μπορείτε είτε να κάψετε το WAXG για να λάβετε περισσότερα ETH από το Piggybank Pool ή να χρησιμοποιήσετε το WAXG για να ψηφίσετε τη διακυβέρνηση του δικτύου.

Το WAX Economic Activity Pool είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο στο Ethereum που θα διέπει δύο ξεχωριστές ομάδες:

 • Συγκέντρωση διανομής – Σχεδιασμένο για να συσσωρεύει αξία που προέρχεται από το blockchain WAX. Οι χρεώσεις που δημιουργούνται στο blockchain WAX θα μετατραπούν στο ETH και θα διανεμηθούν στους κατόχους του WAXE-ETH, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να τους τοποθετήσουν στο WAX Economic Activity Pool.
 • Piggybank Pool – Σχεδιασμένο για να συσσωρεύει διαρκώς αξία που προέρχεται από το blockchain WAX. Οι κάτοχοι διακριτικών WAXG που αποφάσισαν να κάψουν τα διακριτικά τους στο WAX Economic Activity Pool θα λάβουν το επιτρεπόμενο ποσοστό της αξίας ETH που έχει αποθηκευτεί στο Piggybank Pool.

Για ποιον είναι το WAX?

Το WAX έχει σχεδιαστεί για όποιον θέλει είτε να καταναλώνει και να συλλέγει εικονικά προϊόντα είτε για δημιουργούς που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι που μπορεί να έχει απτή αξία. Το WAX προσφέρει όχι μόνο μια ευρεία πλατφόρμα με αγορές για την ανταλλαγή αυτών των περιουσιακών στοιχείων με ευκολία, αλλά και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές (dAPP) που είναι αρκετά ισχυρές για να δημιουργήσετε δικά σας NFT.

Το blockchain του WAX διασφαλίζει ότι μπορείτε να τα ανταλλάξετε σε μέρη που είναι ευρέως προσβάσιμα, κατασκευασμένα με διαφάνεια, διατηρώντας πιστοποιημένη αυθεντικότητα και σε αποκεντρωμένο δίκτυο που διαδίδεται σε όλο τον κόσμο – όχι μόνο τα συνήθη όρια περιορισμού καταστημάτων σε ένα περιβάλλον ή άλλο.

Από τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου αξιολόγησης WAX, περισσότερες από 300.000 μέσες ημερήσιες συναλλαγές χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 320.000 ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Μεταξύ αυτών, έχουν διαπραγματευτεί πάνω από 100 εκατομμύρια μοναδικά αντικείμενα NFT, με περισσότερα από 50 εκατομμύρια από αυτά να έχουν δημιουργηθεί ολοκαίνουργια στο ίδιο το WAX – με συνολική αξία άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό, λοιπόν, δείχνει τις δυνατότητες ανάπτυξης του WAX και της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς για NFTs και το ευρύ φάσμα χρηστικότητάς του.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να ανταλλάξουν αντικείμενα μεταξύ τους, αυξάνοντας περαιτέρω τις εμπειρίες τους στο παιχνίδι, από σπάνια και ισχυρά όπλα που χρησιμοποιούνται σε σκοπευτές, μια ειδική πανοπλία σε ένα μεσαιωνικό παιχνίδι ρόλων ή μεγαλύτερα turbos για το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο. Κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει και να πουλήσει εμπορικές κάρτες, συγκεντρώνοντας μια ολόκληρη συλλογή για να πολεμήσετε με τους φίλους σας ή για δικαιώματα καυχησιμότητας.

Οι θαυμαστές θα μπορούσαν να συλλέξουν αξέχαστα προϊόντα, όπως αυτοκόλλητα και αφίσες από τα αγαπημένα τους συγκροτήματα για να σηματοδοτήσουν την περίσταση. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τα δικά σας σπάνια αριστουργήματα για να μαζέψουν οι γνώστες, όπως θα έκανε και ένας πίνακας από τον Πικάσο ή τον Ντα Βίντσι, αλλά με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της ψηφιοποίησης, όπως η κινούμενη ή η τρισδιάστατη τέχνη.

Επισκόπηση των δυνατοτήτων του WAX.

Από την άποψη του χρήστη, η κύρια διεπαφή για τη χρήση του WAX είναι μέσω του Πορτοφόλι Cloud WAX ή WCW. Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα NFT που σας ανήκουν στο απόθεμά σας. Το WCW έχει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές ή ειδικές πτώσεις από δημιουργούς NFT. Μέσω της εφαρμογής WCW, θα μπορούσατε επίσης να περιηγηθείτε στις πολλές αποκεντρωμένες εφαρμογές (dAPPs) που βασίζονται στο WAX και τροφοδοτούν το τεράστιο δίκτυο αγορών της – είτε μέσω πρωτογενών είτε δευτερογενών αγορών αγαθών.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του WAX είναι η εύκολη διαδικασία ενσωμάτωσής του με το WCW. Έχετε την επιλογή μιας διαδικασίας εγγραφής «δύο κλικ» για έναν νέο λογαριασμό ή χρησιμοποιήστε μία από τις πολλές επιλογές σύνδεσης που είναι διαθέσιμες για σύνδεση, όπως οι λογαριασμοί σας στο Facebook, Google, Steam, Twitter, Discord, Reddit , Twitch, Line και πολλά άλλα. Αυτή η δυνατότητα ενσωμάτωσης σημαίνει ότι η πρόσβαση στο WAX γίνεται πολύ πιο εύκολη από τις συγκρίσιμες αποκεντρωμένες πλατφόρμες blockchain, συμπεριλαμβανομένων εύκολων τρόπων εκτέλεσης ανάκτησης λογαριασμού.

Αυτό υπήρξε εδώ και πολύ καιρό το κύριο εμπόδιο για την υιοθέτηση των υπηρεσιών blockchain, καθώς συνήθως περιλαμβάνει συχνά περίπλοκες και επικίνδυνες διαδικασίες ρύθμισης, όπως η σύνδεση με πορτοφόλια τρίτων, και η ταχυδακτυλουργία μέσω φράσεων μεγάλων σπόρων και η διασφάλιση της διατήρησης των κλειδιών σας ασφαλής. Η απώλεια αυτών των κλειδιών ή φράσεων θα σήμαινε ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό σας, στις περισσότερες περιπτώσεις. Το WAX εξαλείφει αυτές τις ταλαιπωρίες, αν και οι πιο έμπειροι χρήστες θα μπορούσαν να επιλέξουν πιο ασφαλείς τρόπους κλειδώματος του λογαριασμού τους χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι WCW ως επιλογή.

Το WAX έχει επίσης μια ειδική πύλη προγραμματιστών και παρέχει υποστήριξη και πρωτοβουλίες για τη συνεχή επέκταση των προσφορών τους. Αυτή η περιεκτική προσέγγιση διευκολύνει τους προγραμματιστές να μεταβούν χτίζουν τις δικές τους πλατφόρμες που υποστηρίζονται από το WAX, με απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο πορτοφόλι WCW, συνδεδεμένο σε ισχυρά API για να αξιοποιήσετε μια ευρεία ροή δεδομένων και με ένα blockchain που είναι ασφαλές, γρήγορο, αποδοτικό, οικονομικό και ισχυρό. Το blockchain της WAX έχει ήδη δημιουργήσει περισσότερα από 54 εκατομμύρια μπλοκ με ταχύτατο χρόνο 500-χιλιοστών του δευτερολέπτου και με ταχύτητα υψηλής απόδοσης 5.000-TPS για την υποστήριξη της εικονικής οικονομίας της.

Το WAX είναι επίσης συμβατό με το EOS. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές που έχουν δημιουργήσει dAPPs στο EOS θα μπορούσαν εύκολα να μετεγκαταστήσουν ή να αντιγράψουν αυτές τις εφαρμογές για να εκτελεστούν στο WAX. Το WAX έχει επίσης δημιούργησε τη δική της αποκεντρωμένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (dRNG) ώστε οι προγραμματιστές να ενσωματωθούν στις εφαρμογές τους, δημιουργώντας έναν αποδεδειγμένο δίκαιο, αδιάβροχο και διαφανή μηχανισμό. Θα μπορούσε να αναπτυχθεί εύκολα σε βιντεοπαιχνίδια, αλλά θα μπορούσε επίσης να επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές, όπως λαχεία ή δώρα.

Εναλλακτικές λύσεις στο κερί.

Το WAX δεν είναι μακράν η μόνη πλατφόρμα που προσφέρει μια αγορά NFT, καθώς αυτή η συγκεκριμένη βιομηχανία αναπτύσσεται ραγδαία σε μέγεθος. Ακολουθούν ορισμένες άλλες εναλλακτικές λύσεις και οι υποψήφιοι ανταγωνιστές του WAX:

 • Ανοιχτή θάλασσα – Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγορά NFT και θεωρείται ο κύριος ανταγωνιστής του WAX, καθώς διαθέτει επίσης διασυνδεόμενες αγορές από μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών και πλατφορμών σε ένα μέρος. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει έργα τέχνης, κάρτες συναλλαγών, συλλεκτικά αναμνηστικά, αθλητικές κάρτες, μάρκες χρησιμότητας και ανταμοιβές ή ολόκληρα ονόματα τομέα για ανταλλαγή.
 • Enjin – Μια συνδεδεμένη αγορά για όλα τα αποκεντρωμένα παιχνίδια της Enjin, που υποστηρίζονται από το blockchain της Enjin. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν διάφορα αγαθά όπως όπλα, πανοπλία, προνόμια, power-ups, ρούχα και ούτω καθεξής – ακόμη και μεταξύ διαφορετικών παιχνιδιών. Η Enjin έχει ήδη δει τεράστια ανάπτυξη από την ίδρυσή της και έγινε πρόσφατα το πρώτο κρυπτογράφηση με επίκεντρο τα παιχνίδια που εγκρίθηκε στην Ιαπωνία.
 • Αποκεντρωτική – Μια άλλη πλατφόρμα βασισμένη σε παιχνίδια, το Decentraland είναι ένα μεγάλο διαδικτυακό εικονικό παιχνίδι, το οποίο είναι μια έκδοση blockchain του The Sims. Στην αναπτυσσόμενη αγορά NFT, οι χρήστες θα μπορούσαν να ανταλλάξουν ρούχα και άλλα φορητά είδη, ειδικά ονόματα για το διαδικτυακό σας avatar ή ακίνητα και ολόκληρους κόσμους εντός του Decentraland.
 • Εύθραυστο – Το Rarible είναι από τις πιο δημοφιλείς αγορές NFT για μεμονωμένους δημιουργούς. Δεν έχει την εταιρική ή βιομηχανική εμβέλεια του WAX μέσω συνεργασιών A-tier, αλλά έχει μια υγιή οικονομία όπου μπορεί κανείς να δημιουργήσει και να ανταλλάξει έργα τέχνης και άλλα αγαθά που σχετίζονται με την ψυχαγωγία.

WAX Review, Συμπέρασμα

Στο κλείσιμο της αναθεώρησης WAX, αναρωτιόμαστε πόσο πολύ μεγαλύτερος θα μπορούσε να αναπτυχθεί ο τομέας NFT. Όπως τονίσαμε στην εισαγωγή μας, υπάρχουν πολλά είδη αντικειμένων που θα μπορούσαν να αναγνωριστούν σε ένα NFT για να φέρει αξία στον εαυτό του μέσα σε ένα εικονικό οικοσύστημα και να το επαναφέρει στον φυσικό κόσμο. Επιτρέπει τόσο στους καταναλωτές όσο και στους δημιουργούς να εξερευνήσουν έναν εντελώς νέο κόσμο και να προσεγγίσουν ένα ευρύ φάσμα νέων ειδών κοινού. Δεν είναι μόνο οι νέοι, έμπειροι στην τεχνολογία και ενθουσιασμένοι που μπαίνουν στο σκάφος, καθώς έχουμε ακούσει ότι μια 70χρονη γυναίκα στη Φλόριντα συλλέγει τις κάρτες συναλλαγών του William Shatner.

Το WAX σίγουρα δεν έχει δει ακόμα το τέλος της ανάπτυξής του, δεδομένης της προληπτικής προσέγγισής του για την προσέλκυση νέων χρηστών και προγραμματιστών, καθώς και τις στενές συνδέσεις του με σημαντικούς παράγοντες της βιομηχανίας μέσω του Συμβουλευτικό Συμβούλιο WAX. Στα μέλη του περιλαμβάνονται στελέχη και φιγούρες σε Google, Microsoft, Marvel, Atari, Magic Leap, Exploding Kittens, Unity, Topps και άλλα για να βοηθήσουν στην προώθηση και τη μείωση της δύναμης της βιομηχανίας blockchain στη βασική υιοθέτηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν προκλήσεις, όπως κανονιστικές ανησυχίες για υπερβολικές διαδικτυακές δαπάνες και περιορισμοί ηλικίας, αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχουν πολλά να αναμένουμε από το WAX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner