Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών IOTA – Πόσο θα αξίζει το IOTA το 2021 και πέρα ​​από αυτό;

Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών IOTA (MIOTA):

Πόσο θα αξίζει το IOTA το 2021 και πέρα?

Θα ανέβει ή θα συντριβεί η IOTA; Διαβάστε την πρόβλεψη τιμής IOTA MIOTA 2021 – 2025

Στο κυνήγι της πρόβλεψης του IOTA 2021 – 2025; Ή δυσκολευόσασταν να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι το IOTA καλή επένδυση; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα μοιραστούμε την κορυφαία πρόβλεψη τιμής IOTA για το 2021 και μετά. ρίχνουμε μια ματιά στο IOTA (MIOTA) για να μάθουμε τι έχουν να πουν οι ειδικοί για τη μελλοντική του απόδοση και πόσο θα αξίζει το IOTA το 2021 και μετά.

ο το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) είναι μια από τις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Από έξυπνα ρολόγια και ανιχνευτές φυσικής κατάστασης έως αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης, το IoT σημαίνει ότι σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να είναι μέρος ενός ψηφιακού οικοσυστήματος. Αυτό καθιστά εύκολη τη σύνδεση με μια ποικιλία διαφορετικών μηχανημάτων – είτε πρόκειται για έξυπνα προϊόντα γύρω από το σπίτι είτε για μηχανήματα στον κατασκευαστικό τομέα.

Το IOTA (MIOTA) είναι η πλατφόρμα και η εγγενής κρυπτογράφηση που στοχεύει στη διευκόλυνση συναλλαγών μεταξύ συσκευών στο δίκτυο IoT. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς 697.785.265 $ και τιμή 0,251044 $, αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ως το 29ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Μπορεί να μην είναι από τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα ακόμη, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια?

Εάν αναρωτιέστε «είναι η IOTA καλή επένδυση;», έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε μερικές από τις πιο συναρπαστικές προβλέψεις τιμών του IOTA για το 2021-2025. Είτε σκέφτεστε να προσθέσετε το στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας είτε έχετε ήδη επενδύσει στο altcoin, διαβάστε για να μάθετε τι θα μπορούσε να έχει το μέλλον για το IOTA.

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε στο IOTA γρήγορα και εύκολα, με προμήθεια 0%, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το IOTA (MIOTA)?

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το IOTA είναι ένα κατανεμημένο καθολικό που επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν (και να καταγράφουν) συναλλαγές μεταξύ συσκευών στο οικοσύστημα IoT. Σε αντίθεση με την πλειονότητα των άλλων κρυπτονομισμάτων, το IOTA δεν βασίζεται σε ένα blockchain. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ως αποκεντρωμένο Κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα (DAG).

Το DAG χρησιμοποιεί κόμβους αντί μπλοκ. Ενώ οι μπλοκ αλυσίδες μπορεί να είναι πολύ ευάλωτες σε επιθέσεις (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο επίθεσης 51%), οι DAG θεωρούνται γενικά πιο ασφαλείς. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπουν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση διαφορετικών αλυσίδων κόμβων, με αποτέλεσμα ένα πιο αδιαπέραστο σύστημα. Για τον ίδιο λόγο, είναι επίσης πιο επεκτάσιμες από τις περισσότερες πλατφόρμες που βασίζονται σε blockchain.

Όπως και η σχέση μεταξύ Ethereum και Ether (ή Cardano και ADA), είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το IOTA είναι το όνομα της πλατφόρμας DAG, ενώ το MIOTA είναι το όνομα του εγγενούς κρυπτονομίσματος. Το crypto ιδρύθηκε το 2015 από τους David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo και Serguei Popov. Ήλπιζαν ότι η MIOTA θα παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες να πληρώνουν χρήματα στο οικοσύστημα IoT – για παράδειγμα, να αγοράζουν είδη παντοπωλείου μέσω έξυπνου ψυγείου ή να γεμίζουν ένα έξυπνο αυτοκίνητο με βενζίνη.

Τα τελευταία χρόνια, η IOTA έχει πραγματοποιήσει μια σειρά συνεργασιών υψηλού προφίλ που έχουν προσθέσει νομιμότητα στις προθέσεις της. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές συνεργασίες της είναι με:

 • Bosch, η εταιρεία μηχανικών οικιακών συσκευών
 • Airbus
 • Πορτοκάλι
 • Φουτζίτσου
 • Schneider Electric
 • NTNU (το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Norweigan)
 • Accenture

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών IOTA: 2021

Πρόβλεψη τιμής IOTA για το 2021

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το IOTA (MIOTA) το 2021?

Με το Διαδίκτυο των πραγμάτων να γίνεται όλο και πιο ισχυρό, πολλοί αναλυτές κρυπτογράφησης προβλέπουν πιθανή ανάπτυξη για την τιμή του MIOTA. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα είναι διαβόητα ευμετάβλητα και το MIOTA δεν διαφέρει – οπότε αν σκέφτεστε να προσθέσετε το στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας, είναι σημαντικό να κάνετε τη δική σας έρευνα για να παραμείνετε στην κορυφή των τάσεων κρυπτογράφησης.

Όπως μπορούμε να δούμε από το παρακάτω γράφημα, την πλατφόρμα crypto WalletInvestor έχει προβλέψει ότι η τιμή του MIOTA θα βιώσει ένα τεράστιο άλμα στις αρχές του 2021, ξεπερνώντας το 1 $ για πρώτη φορά από το 2018. Αν και αυτή η ακίδα δεν θα είναι μακροχρόνια, η τιμή θα παραμείνει υψηλότερη από την τρέχουσα αξία των 0,251044 $ για η πλειοψηφία του έτους, παρά τις έντονες πτώσεις και τις αυξήσεις:

γράφημα πρόβλεψης τιμών iota

Ο αλγόριθμος του WalletInvestor προβλέπει μια πιο πτωτική πορεία προς το τέλος του 2021, οπότε αν προτιμάτε να κρατάτε μεσοπρόθεσμες θέσεις, αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να θυμάστε – είτε επιλέγετε να πουλήσετε το MIOTA σας σε υψηλότερο σημείο τιμής ή να κρατήσετε το περιουσιακά στοιχεία έως το 2020. Αλλά συμφωνούν και άλλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης με αυτήν την προβολή?

Εμπορικά κτήνη έχει μια ελαφρώς διαφορετική προοπτική για την τιμή του IOTA (MIOTA) το 2021. Οι προβλέψεις της είναι πολύ λιγότερο ασταθείς από αυτές του WalletInvestor, με υψηλό επίπεδο συνέπειας μεταξύ των μηνών. Στην πραγματικότητα, κατά τη στιγμή της γραφής, η Trading Beasts πιστεύει ότι η μέση τιμή του MIOTA θα μπορούσε να κυμαίνεται μεταξύ 0,32 $ και 0,35 $ για τη διάρκεια του έτους, με την υψηλότερη αξία του περιουσιακού στοιχείου των 0,3512678 $ να έρχεται τον Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, Bitcoin Previsioni έχει ακόμη πιο αισιόδοξη προοπτική. Η πλατφόρμα κρυπτογράφησης πιστεύει ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα μπορούσε να προκαλέσει συναρπαστική ανάπτυξη, με την τιμή του MIOTA να ξεπερνά τα 2 $!

γράφημα πρόβλεψης τιμών miota 2021

Όπως μπορούμε να δούμε από το γράφημα της Previsioni Bitcoin, το MIOTA θα μπορούσε να ξεκινήσει το έτος στην τιμή των 0,333165 $ (σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή του στα 0,251044 $) πριν απολαύσει μια ανοδική πορεία από τον Μάρτιο και μετά. Αυτό θα κλιμακωθεί τον Ιούλιο όταν το MIOTA θα ξεπεράσει τα 0,5 $ και θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, η κρυπτογράφηση θα έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί στην τιμή – φτάνοντας τα εντυπωσιακά 2,01402 $ πριν από τις αρχές του 2022.

Αν και αυτή η τιμή εξακολουθεί να είναι μικρότερη από το μισό από το υψηλό όλων των εποχών (ATH) της MIOTA των 5,3484 $, το οποίο πέτυχε το 2018, οι προβλέψεις της Previsioni Bitcoin πρέπει να είναι ευπρόσδεκτες ειδήσεις για τους τρέχοντες επενδυτές της IOTA Στον ιστότοπό της, η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι πιστεύει ότι η συνεχιζόμενη υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος θα μπορούσε να αποτελέσει κινητήριο παράγοντα για την επιτυχία του MIOTA.

Έτοιμοι να επενδύσετε IOTA (MIOTA)?

Μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών IOTA: 2022-2025

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το IOTA (MIOTA) το 2022 και μετά?

Πολλοί επενδυτές θέλουν να μάθουν τι θα μπορούσαν να έχουν τα επόμενα 5 χρόνια στην τιμή του IOTA (MIOTA).

Αν ψάχνετε για μια πρόβλεψη τιμής IOTA 2025, ή ακόμα και αναρωτιέστε «πρέπει να επενδύσω στο IOTA;» Είναι πιθανό να δούμε αυτές τις τάσεις κρυπτογράφησης να συνεχίζονται μετά το 2021; Εάν προτιμάτε να πάρετε μια μακροπρόθεσμη θέση και ψάχνετε για περισσότερες προβλέψεις τιμών IOTA, διαβάστε παρακάτω. Σε αυτήν την ενότητα του άρθρου, έχουμε συγκεντρώσει τι αναμένουν οι κορυφαίοι ειδικοί κρυπτογράφησης στην τιμή του MIOTA το 2022-2025.

Σύμφωνα με Τιμή DigitalCoinPrice, Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για την τιμή του MIOTA είναι σχετικά ανοδικές. Η πλατφόρμα crypto προβλέπει ανοδική τάση στην προσέγγιση του 2025, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα:

γράφημα iota miota

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ «θα φτάσει ποτέ το IOTA $ 1;», αυτές οι προβλέψεις θα πρέπει να είναι καλά νέα. Ο αλγόριθμος της DigitalCoinPrice προβλέπει ότι το MIOTA θα αξίζει 1.038628 $ τον Ιούνιο του 2024, με αυτό τελικά να ανοίγει το δρόμο για τιμές 1.240920 $ τον Νοέμβριο του 2025. (Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος και Οκτώβριος 2024 θα μπορούσε να δει μια αξιοσημείωτη πτώση των τιμών. θα πρέπει να ξεπεράσει αυτήν την περίοδο για να εκμεταλλευτεί πιθανά κέρδη αργότερα εκείνο το έτος και το επόμενο).

PrimeXBT πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να δούμε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Σύμφωνα με την εσωτερική τεχνική ανάλυσή της, η πλατφόρμα παρείχε τις ακόλουθες προβλέψεις για την τιμή του IOTA 2022-2025:

μοτίβο τιμής κεφαλής και ώμων iota

Στο πλαίσιο της τεχνικής ανάλυσής της, η PrimeXBT εντόπισε ένα μοτίβο «μαζικής κεφαλής και ώμου τριπλού πυθμένα» που φαίνεται να ακολουθεί η τιμή του MIOTA. Ένα μοτίβο κεφαλής και ώμων εμφανίζεται όταν ένα περιουσιακό στοιχείο υφίσταται μια σειρά από ανοδικές και πτωτικές τάσεις. Σε ένα γράφημα, αυτό απεικονίζεται οπτικά από τρεις κορυφές, η πρώτη και η τρίτη από τις οποίες έχουν παρόμοιο ύψος και η μέση της οποίας είναι η μεγαλύτερη. Αυτά είναι τα τρία πράσινα ανεστραμμένα τρίγωνα που μπορούμε να δούμε στο γράφημα PrimeXBT παραπάνω.

Ακολουθώντας αυτό το μοτίβο, η πλατφόρμα έχει προβλέψει ότι η τιμή του MIOTA είναι πιθανό να αυξηθεί κάποια στιγμή μετά το Μάιο του 2021. Στην ιστοσελίδα της, λέει ότι: «Εάν η IOTA μπορεί να επιβεβαιώσει το μοτίβο, θα επανεξετάσει τα υψηλά όλων των εποχών περίπου $ 3 ανά διακριτικό MIOTA, ωστόσο, η ανοδική δυναμική θα μπορούσε να υπερβεί και να ανεβάσει το περιουσιακό στοιχείο σε νέα κορυφή μέχρι το 2025 ». Εάν αυτό είναι σωστό, και πράγματι βλέπουμε «μια νέα κορυφή», αυτό σημαίνει ότι η τιμή της MIOTA θα μπορούσε ενδεχομένως να υπερβεί την προηγούμενη ATH της στα 5.3484 $.

Αυτή είναι μια πρόβλεψη ότι Coinswitch.com συμφωνεί με. Ο ιστότοπος αναμένει ότι η τιμή του MIOTA θα «αυξηθεί εκθετικά» τα επόμενα πέντε χρόνια και έχει κάνει την εντυπωσιακά αισιόδοξη πρόβλεψη ότι θα αξίζει 9,847 $ πριν από το τέλος του 2025. Έχει φτάσει ακόμη και στο βαθμό που υποδηλώνει ότι υπάρχει πιθανότητα η IOTA να μπορούσε κατατάσσεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Μέχρι το 2030, προβλέπει μια τιμή 12,43 $ – η οποία υπερβαίνει το διπλάσιο του προηγούμενου ATH του.

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, προβάλλει ότι η IOTA θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η αξία των διακριτικών IOTA (MIOTA) θα μπορούσε να αυξηθεί στα 0,35 $ έως το τέλος του 2020, να αυξηθεί σε 0,80 $ το 2021 και να επιτύχει μέση τιμή 4,20 $ έως το 2025.

Συμπέρασμα: Πρόβλεψη τιμής IOTA (MIOTA)

Τα παρακάτω στοιχεία προβλέψεων περιγράφουν ορισμένα από τα Δυνητικός υψηλές και χαμηλές προβλέψεις τιμών IOTA το 2020, 2021, 2022, 2023 και 2025+ που προσφέρονται από τεχνικούς αναλυτές και ειδικούς του κλάδου.

Ετος Υψηλός Χαμηλός
2020 0,42 $ 0,008 $
2021 0,81 $ 0,23 $
2022 1,22 $ 0,45 $
2023 2,32 $ 1,20 $
2025+ 6,35 $ 2,90 $

Πώς άλλαξε η τιμή του IOTA με την πάροδο του χρόνου?

Για να κατανοήσετε την εγκυρότητα αυτών των προβλέψεων του IOTA, είναι σημαντικό να αναλύσετε την προηγούμενη απόδοση της τιμής της MIOTA. Ωστόσο, καθώς το IOTA είναι ένα σχετικά νέο περιουσιακό στοιχείο, οι επενδυτές δεν έχουν χρόνια και χρόνια ιστορίας για ανάλυση – αλλά παρ ‘όλα αυτά, η τιμή του MIOTA έχει υποστεί διάφορες αλλαγές από τότε που το δίκτυο IOTA κυκλοφόρησε το 2016.

Μπορούμε να δούμε αυτές τις αλλαγές στο παρακάτω γράφημα από Νομικά:

γράφημα πρόβλεψης τιμών iota

Στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018 ήταν μια ξεχωριστή περίοδος για το MIOTA – και δεν είναι μόνο αυτό. Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στο σύνολό της γνώρισε άνευ προηγουμένου (και μέχρι στιγμής ανεπανάληπτη) ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, με την τιμή του Bitcoin να ανεβαίνει στα 20.000 ATH και το Ripple XRP να αυξάνεται κατά 36.000%.

Μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου 2017, η τιμή του MIOTA αυξήθηκε από 0,851553 $ σε 4,2369 $, παραμένοντας σε πάνω από 4 $ έως τις αρχές Ιανουαρίου 2018. Δυστυχώς, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, η MIOTA είχε μειωθεί κάτω από το 1 $ και δεν έχει υπερβεί ποτέ ξανά αυτό το ποσό ( μέχρι τώρα). Από αυτό το σημείο και μετά, η τιμή του MIOTA ήταν σχετικά πιο σταθερή, κυμαινόμενο σε μεγάλο βαθμό μεταξύ ενός μέτριου 0,2 και 0,5 $.

Η επόμενη αξιοσημείωτη συντριβή της, αν και λιγότερο καθορισμένη από την προηγούμενη πτώση στις αρχές του 2018, συνέβη τον Μάρτιο του 2020. Καθώς ο κόσμος μπήκε στο κλείδωμα ως απάντηση στην παγκόσμια πανδημία κοροναϊού, η εμπιστοσύνη των επενδυτών κλονίστηκε και η τιμή σχεδόν κάθε κρυπτονομίσματος γρήγορα κατακόρυφη πτώση. Αυτό έκτοτε έγινε γνωστό ως το συντριβή coronavirus.

Μεταξύ 17 Φεβρουαρίου και 16 Μαρτίου 2020, η τιμή του MIOTA μειώθηκε από 0,275654 $ σε 0,137891 $ – η χαμηλότερη τιμή της ποτέ. Παρόλο που η αγορά ανέκαμψε ευτυχώς, η MIOTA δεν έχει φτάσει ακόμη στα 0,4 $, οπότε δεν έχει ταιριάξει με την απόδοσή της το 2019. Ωστόσο, εάν ορισμένες από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που έχουμε καλύψει σε αυτό το άρθρο αποδειχθούν ακριβείς, οι επενδυτές πρέπει να Δεν ανησυχώ ακόμα.

Έτοιμοι να επενδύσετε IOTA (MIOTA)?

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του IOTA?

Η τιμή του IOTA (MIOTA) μπορεί να αλλάξει ανάλογα με μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων. Προκειμένου να κάνετε τις πιο ακριβείς προβλέψεις τιμών IOTA 2021-2025 και να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι η IOTA καλή επένδυση;», είναι καλύτερο να γνωρίζετε τους παράγοντες αυτούς από την αρχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις κρυπτογράφησης και να αυξήσετε την πιθανότητά σας να προβλέψετε επιτυχώς περιόδους μεταβλητότητας που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του MIOTA.

Προσφορά και ζήτηση

Η αλληλεπίδραση προσφοράς και ζήτησης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πραγματοποίηση προβλέψεων κρυπτογράφησης. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η ζήτηση για κρυπτογράφηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά (για παράδειγμα, πολλοί επενδυτές ψάχνουν να αγοράσουν αλλά δεν πωλούν πολλοί), έχει θετική επίδραση στην τιμή. Όταν η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση (όταν πολλοί επενδυτές προσπαθούν να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά κανείς δεν θέλει να αγοράσει), θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, προκαλώντας πτώση της τιμής.

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων

Το IOTA είναι μοναδικό μεταξύ των σημαντικότερων κρυπτονομισμάτων, καθώς έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις πληρωμές μεταξύ συσκευών στο οικοσύστημα Internet of Things. Αν και το IoT γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο σημαντικά δίκτυα στον κόσμο, τροφοδοτώντας τα πάντα, από την παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής μας μέχρι την επιτυχία των smartphone, δεν είναι ανθεκτικό στην επίθεση.

Εάν αναρωτιέστε «είναι το IOTA μια καλή επένδυση;», αξίζει να θυμηθούμε ότι το μεγαλύτερο σημείο πώλησης αυτού του crypto θα μπορούσε επίσης να είναι η μεγαλύτερη ευπάθειά του. Εάν τα μηχανήματα στο IoT έχουν παραβιαστεί ή απλά υποστούν διακοπή ρεύματος, θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τη ζήτηση για (και επομένως την τιμή) του MIOTA.

Ειδήσεις και κοινωνικά μέσα

Η αγορά κρυπτονομισμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κάλυψη ειδήσεων και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε πρόκειται για έναν εξέχον αναλυτή κρυπτογράφησης που κάνει τολμηρές προβλέψεις στο Twitter ή ένα κατάστημα πολυμέσων που μοιράζεται παγκόσμια νέα με οικονομικές επιπτώσεις, η τιμή του MIOTA (και κάθε κρυπτογράφηση) μπορεί να καταρρεύσει ή να αυξηθεί εν μία νυκτί με βάση τα αναφερόμενα δεδομένα. Αυτό το είδαμε με το σφάλμα coronavirus τον Μάρτιο. Καθώς οι ειδήσεις για τον κοροναϊό έφτασαν σε πυρετό, οι επενδυτές άρχισαν να πωλούν τα περιουσιακά τους στοιχεία – παρά το γεγονός ότι πολλοί ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι ο κοραναϊός θα μπορούσε να αυξήσει τη χρήση κρυπτογράφησης.

Βασικά σημεία

 • Το IOTA (MIOTA) είναι η πλατφόρμα και η εγγενής κρυπτογράφηση που στοχεύει στη διευκόλυνση συναλλαγών μεταξύ συσκευών στο δίκτυο IoT
 • Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίησή της στην αγορά είναι 697.785.265 $ και η τιμή της είναι 0.251044 $, καθιστώντας το το 29ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο
 • Το IOTA δεν βασίζεται σε ένα blockchain. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ως αποκεντρωμένο κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα (DAG), το οποίο θα πρέπει να είναι πιο επεκτάσιμο
 • Η IOTA έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Bosch και η Airbus
 • Η WalletInvestor προέβλεψε ότι η τιμή της MIOTA θα βιώσει ένα τεράστιο άλμα στις αρχές του 2021, ξεπερνώντας το 1 $ για πρώτη φορά από το 2018
 • Η Trading Beasts πιστεύει ότι η μέση τιμή του MIOTA θα μπορούσε να κυμαίνεται μεταξύ 0,32 $ και 0,35 $ για τη διάρκεια του έτους, με την υψηλότερη αξία του περιουσιακού στοιχείου να είναι 0,3512678 $ τον Δεκέμβριο.
 • Συνολικά, οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις υποδηλώνουν ότι η τιμή του MIOTA θα παραμείνει υψηλότερη το 2021 από ό, τι σήμερα
 • Για το 2022-2025, ο αλγόριθμος της DigitalCoinPrice προβλέπει ότι το MIOTA θα αξίζει 1.038628 $ τον Ιούνιο του 2024, με αυτό τελικά να ανοίγει το δρόμο για τιμές 1.240920 $ τον Νοέμβριο του 2025
 • Τόσο η PrimeXBT όσο και η Coinswitch πιστεύουν ότι η τιμή του MIOTA θα μπορούσε να φτάσει τα 5 $ ή περισσότερα έως το 2025
 • Το προηγούμενο ATH της IOTA ήταν 5,3484 $
 • Η τιμή του MIOTA μπορεί να επηρεαστεί από την προσφορά και τη ζήτηση, τη βιομηχανία IoT και τα νέα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Η πραγματοποίηση προβλέψεων τιμών IOTA (MIOTA) μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της απρόβλεπτης τιμής της αγοράς

Αν αναζητάτε μια αξιόπιστη πρόβλεψη τιμής IOTA για τα 2021, 2022, 2025 και μετά, ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Αν και είναι αδύνατο να προβλεφθεί με απόλυτη ακρίβεια, η ανάλυση της προηγούμενης απόδοσης της τιμής MIOTA είναι ένας βασικός τρόπος με τον οποίο οι ειδικοί επενδυτές μπορούν να κάνουν μελλοντικές προβολές.

Είτε ελπίζετε να ενημερώσετε τη στρατηγική διαπραγμάτευσης είτε αναρωτιέστε «είναι το IOTA μια καλή επένδυση;», εξετάζοντας τις προβλέψεις κρυπτογράφησης μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Τι μάθαμε λοιπόν; Σε γενικές γραμμές, οι προβλέψεις για το 2021 υποδηλώνουν ότι όποιος είναι ποτέ googled «θα ανέβει ο IOTA;» πρέπει να είναι σχετικά χαρούμενος. Αν και οι προβλέψεις για το 2021 δεν είναι υπερβολικά ανοδικές, σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η τιμή του IOTA (MIOTA) θα αυξηθεί, με το Previsioni Bitcoin να προσφέρει τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Για το 2022-2025, οι προοπτικές θα μπορούσαν να είναι πιο δραματικές. Οι περισσότερες από τις προβλέψεις συμφωνούν ότι η τιμή του MIOTA θα μπορούσε να υπερβεί το 1 $ και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να χτυπήσει ένα ολοκαίνουργιο ATH.

Εάν έχετε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσετε διαπραγμάτευση MIOTA εσείς, ίσως θέλετε να γνωρίζετε ότι το eToro παρέχει τη δυνατότητα συναλλαγών με περιουσιακά στοιχεία Crypto, συμπεριλαμβανομένων των MIOTA και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Εγγραφείτε για το eToro και ξεκινήστε τις συναλλαγές IOTA ή αντιγράφοντας κορυφαίους επενδυτές MIOTA χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν υπάρχουν χρεώσεις διαχείρισης ή άλλα κρυφά κόστη.

χρηματιστής etoro

Το 75% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν διαπραγματεύονται CFD

Προβλέψεις τιμών IOTA – Συχνές ερωτήσεις

Έχει το IOTA μέλλον?

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που έχουμε δει, ναι, το IOTA θα μπορούσε να έχει μέλλον. Η τιμή του θα μπορούσε να υπερβεί το 1 $ το 2021, με τις εξελίξεις στο IoT να οδηγούν στην αύξηση της υιοθέτησης του περιουσιακού στοιχείου από την αγορά.

Μπορεί το IOTA να φτάσει τα 10 $?

Ο Coinswitch πιστεύει ότι ο IOTA θα μπορούσε να φτάσει σχεδόν τα 10 $ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, φτάνοντας την τιμή των 9,847 $ πριν από το τέλος του 2025. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσαμε εύκολα να δούμε το IOTA να φτάνει τα 10 $ το 2026.

Μπορεί το IOTA να φτάσει τα 100 $?

Για να φτάσει τα 100 $, η IOTA θα πρέπει να επιτύχει κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 278 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό απέχει πολύ από το τρέχον όριο αγοράς της στα 697.785.265 $, επομένως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι δυνητικά, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβεί μέσα στα επόμενα πέντε ή έπειτα χρόνια.

Αποποίηση ευθυνών: Το IOTA και άλλα cryptos είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. Η πρόβλεψη και η ανάλυση αντικατοπτρίζουν τις απόψεις διαφορετικών εξωτερικών και εσωτερικών αναλυτών ανά πάσα στιγμή και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, δεν μπορούν να αποτελούν δέσμευση ή εγγύηση εκ μέρους της Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner