Sådan investeres i kryptovaluta i 2021

Lær hvordan du investerer i kryptokurrencymarkedet i 2021

Cryptocurrency har været en af ​​de mest spændende investeringsmuligheder i de senere år, og tingene kunne være ved at blive endnu mere interessante efter 2020 så mere traditionelle finansielle institutioner, der tilbyder support til DeFi.

En anden vigtig udvikling for krypto i 2020 var den førende online betalingsplatform Paypal, der begyndte at støtte køb og brug af Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash – hvilket giver over 350 millioner brugere adgang til kryptokurrency til transaktioner i den virkelige verden. Dette betyder, at kryptokurrency fortsætter med at træde væk fra sin ‘socialt konstruerede’ værdi og komme ind som et legitimt og funktionelt handelsmiddel.

Uundgåeligt har denne udvikling ført til fornyet interesse for at investere i kryptokurrency. Faktisk har cryptocurrency-investering aldrig været mere efterspurgt – som et rekordstort antal kryptobøger blev åbnet i 2020. Alt i alt kan de næste 12 måneder være meget rentable for kyndige kryptoinvestorer.

Men hvis du er ny på kryptokurrencyinvestering eller finansiel investering generelt, kan du gå tabt af, hvor du skal starte. Derfor har vi sammensat følgende guide til, hvordan man investerer i kryptokurrency i 2021, som fortæller dig alt hvad du behøver at vide for at begynde at udvikle din portefølje.

Indholdsfortegnelse

En kort historie om kryptovaluta

Hvorfor investere i kryptovaluta i 2021?

Strategier for investering i kryptovaluta

Find de bedste kryptovalutaer til at investere i 2021

Sådan investeres i kryptovaluta i 2021

Hvor kan man købe Cryptocurrency

Sådan køber du Cryptocurrency

Cryptocurrency tegnebøger

Administration af din Cryptocurrency-investering

Konklusion

Ofte stillede spørgsmål om investering i kryptovaluta

En kort historie om kryptovaluta

Medmindre du har boet under en klippe, er du sandsynligvis allerede fortrolig med kryptokurrency i nogen grad. Inden vi tager et kig på, hvordan man investerer i kryptokurrency i 2021, er det dog vigtigt at vide, hvorfor digital finansiering er blevet et så varmt emne for investorer.

Blockchain kom først til verdens opmærksomhed i 2008, da Satoshi Nakamoto offentliggjorde sin nu legendariske hvidbog, der etablerede en model for verdens første store kryptokurrency: Bitcoin. Naturligvis blev teknologien ikke udviklet natten over, og Nakamotos arbejde var faktisk kulminationen på årtiers udvikling. Men med henblik på at lære om kryptokurrencyinvestering er 2008 et godt udgangspunkt.

Bitcoin blev derefter til i 2009 midt i et væld af mediespekulationer om, at det snart ville blive normen for traditionelle transaktioner. BTC har muligvis ikke gjort noget rigtigt indgreb i at erstatte fiat-valuta i løbet af de næste par år, og mange børser var stadig tilbageholdende med at begynde at notere digital valuta, men tidligt at investere i kryptokurrency havde vist sig at være en meget smart beslutning inden 2013, hvorved gang BTC var steget til $ 1.242.

Da adskillige tech-insidere, der ikke vidste lidt om investering, pludselig tjente en formue på BTC, tog det ikke lang tid for resten af ​​verden at fange og i 2017 havde Bitcoin toppet $ 10.000 pr. Token. Investering i kryptokurrency var nu en etableret porteføljemulighed for selv de mest ivrige traditionalister.

Hurtigt frem til slutningen af ​​2020, og kryptokurrencymarkedet er nu værd over $ 1 billioner i form af kombineret møntværdi – bevis på at investering i kryptokurrency kan være en meget smart beslutning.

Hvorfor investere i kryptovaluta i 2021?

Efter at markeder rundt om i verden blev enormt forstyrret på grund af COVID-19-pandemien, der ramte i 2020, har de fleste økonomier vist en vis modstandsdygtighed, og tidlige indikationer har vist, at de snart begynder at springe tilbage, når begrænsningerne ophæves.

Økonomisk opsving er en kæmpe mulighed for investorer, og mange ser frem til et vellykket år i 2021. Investering i kryptokurrency har indtil for nylig været set som noget niche, men som vi allerede har nævnt, syntes tingene at ændre sig i 2020, som et stigende antal mainstream-investorer og finansielle institutioner vendte opmærksomheden mod digital valuta.

Mens det måske engang er blevet betragtet som et kaotisk marked, der kun virkelig havde interesse for daghandlere, betragtes Cryptocurrency-investering nu som en langt mere levedygtig investeringsstrategi, og mange investorer på højt niveau inkluderer mindst en digital valuta i deres portefølje – en tendens, som forventes at fortsætte i de kommende måneder.

Selvfølgelig forbliver kryptokurrencymarkedet meget uforudsigeligt, men hvis du er parat til at tage en lille risiko og leder efter et udviklingsmarked at investere i, er det måske det perfekte tidspunkt at begynde at investere i kryptokurrency.

Strategier for investering i kryptovaluta

Hvis du er ny på markedet for investering i kryptokurrency, har du måske allerede hørt forskellige ting om det, såsom hvor uforudsigeligt det kan være, og hvordan uerfarne investorer ofte taber penge – begge er naturligvis helt sande. De gælder dog også for mange andre finansielle instrumenter.

Investering kan dog være meget lukrativ. Men for at starte i en stærkest mulig position er der et par grundlæggende strategier, som uerfarne investorer kan vedtage, når de lærer at investere i kryptokurrency i 2021.

1. Køb og glem

Kendt i branchen som HODLing, kan du investere i kryptokurrency på samme måde som du ville i aktier og aktier – identificer blot det token, som du mener vil stige i værdi på lang sigt og foretage din investering.

Fordelene ved dette skal være ret åbenlyse. Som vi har bemærket ovenfor, begyndte Bitcoin at handle for mindre end en dollar et token i sine tidlige dage, men på tidspunktet for skrivningen er en enkelt Bitcoin værd over $ 36.000. Så som du kan se, tilbyder investering i kryptokurrency potentiale for betydelige afkast, hvis du er parat til at spille det lange spil.

HODLing adskiller sig fra handel ved, at du faktisk køber det underliggende aktiv. Med andre ord ejer du den kryptovaluta, du investerer i, i modsætning til at handle med et derivat.

2. Gennemsnit

Gennemsnit er en etableret investeringsteknik, der ikke er speciel for kryptokurrency. De hurtigt skiftende kryptomarkeder gør det dog meget velegnet til nye investorer.

Gennemsnit betyder at opdele din kapital på tværs af adskilte investeringer i et målakt. Effektivt er dette en måde at mindske prisvolatiliteten over tid. Købene foretages med jævne mellemrum, uanset prisbevægelse.

Fordelen ved gennemsnit er, at det reducerer chancen for, at du investerer på et dårligt tidspunkt – noget næsten umuligt at forudsige nøjagtigt på kryptomarkedet. Gennemsnit ser også, at du holder dig til en etableret plan og reducerer den følelsesmæssige komponent i investering – afgørende for dem, der er nye på kryptomarkedet.

Naturligvis er den mest betydningsfulde ulempe ved gennemsnittet, at prisen på et aktiv har en tendens til at stige over tid, hvilket betyder, at du samlet set opnår en højere fortjeneste ved at investere et engangsbeløb tidligere. Men ideen her er at mindske risikoen.

3. Diversificering

Enhver erfaren erhvervsdrivende ved, at diversificering er nøglen til en vellykket portefølje. I en nøddeskal betyder diversificering at sprede din investeringskapital på flere aktiver. Dette kan opnås inden for og uden kryptokurrencymarkedet.

For eksempel rådgiver CNBC-finansforfatter, Darla Mercado, at investorer forpligte kun 1% af deres samlede investeringskapital til Bitcoin, dermed vinde eksponering for markedet og samtidig minimere risikoen gennem mere konservative investeringer andre steder. Tilsvarende har den tekniske investor Pondering Durian investeret mindre end 15% af den disponible kapital på de digitale markeder.

Hvor meget af din kapital du afsætter til kryptokurrencyinvestering, afhænger naturligvis af, hvor stor risiko du er parat til at påtage dig. Det er også værd at bemærke, at du kan diversificere inden for kryptosektoren. For eksempel er BTC en meget mere stabil investering end Tellor, men sidstnævnte har masser af vækstpotentiale. Som sådan kan du medtage begge mønter i din investeringsstrategi og afbalancere den forholdsvis risikable TRB mod den ‘sikre indsats’, der er BTC.

Hvilken kryptovaluta der skal investeres i 2021?

Uundgåeligt er et af de første spørgsmål, der stilles, når man lærer, hvordan man investerer i kryptokurrency i 2021, hvilket token man skal investere i?

1. Bitcoin

Der er ingen vej væk fra det, Bitcoin er langt den største kryptokurrency på markedet. Siden lanceringen i 2009 har BTC konsekvent haft topplaceringen med hensyn til markedsværdi, og på tidspunktet for skrivningen er et Bitcoin-token værd at imponere $ 36.000. Selvom du er helt ny med investering i kryptokurrency, vil du sandsynligvis kende til Bitcoin.

Som en investeringsmulighed er BTC uden tvivl det første indkaldelsessted for investering i kryptokurrency. Talrige brancheeksperter har forudsagt store ting for Bitcoin i 2021, herunder Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick, der mener, at BTC vil svæve forbi $ 300.000 i de kommende måneder. Som sådan er Bitcoin en god mulighed for din første cryptocurrency-investering.

2. Ethereum

Ved siden af ​​Bitcoin er Ethereum en anden kryptokurrency, der har skabt stor opmærksomhed fra investorerne. Med en markedsværdi, der nærmer sig 70 milliarder dollars i skrivende stund, har ETH holdt nummer to bag BTC i nogen tid nu.

Fra et teknisk synspunkt kan Ethereum-blockchain gøre ting, som Bitcoin ikke kan. Mens Bitcoin for eksempel simpelthen er et digitalt betalingssystem, tillader Ethereum-økosystemet oprettelse af smarte kontrakter og programmer, der er udviklet med sit eget programmeringssprog – samt at være vært for sin egen oprindelige kryptokurrency, Ether.

Ser vi frem til 2021, har en teknisk analyse udført af LongForecast Ethereum forventes at vokse med over 200% i de kommende måneder, hvilket helt sikkert gør Ethereum til en investering, der er værd at overveje.

3. Litecoin

En anden velkendt kryptokurrency, der konsekvent er blandt de ti bedste med hensyn til markedsværdi, er Litecoin. Ofte beskrevet som sølv til Bitcoins guld, de to er faktisk meget ens i, hvordan de fungerer, men Litecoin har forbedret skalerbarhed og hurtigere blokoprettelsestider.

LTC startede 2021-handel på over $ 140 og et populært krypto-websted Coinswitch har foreslået, at altcoin kan nå $ 600 ved årets udgang – hvilket svarer til en vækst på omkring 300%. Naturligvis gør dette Litecoin til en meget attraktiv investeringsmulighed. Som altid bør forudsigelser af kryptopriser benyttes med forsigtighed, og altcoins skal være en del af en diversificeret portefølje snarere end en enkeltstående investering.

4. Bitcoin kontanter

De tre ovennævnte kryptokurver skal være nok til, at enhver nybegynderinvestor begynder at opbygge deres portefølje. Men hvis du allerede ser på at træde længere ind i verdenen af ​​digital valuta, er Bitcoin Cash også værd at overveje.

Bitcoin Cash er en udløber af den oprindelige kryptokurrency, der blev dannet, da Bitcoin-blockchain oplevede en hård gaffel i august 2017. Mens det er rimeligt at sige, at Bitcoin Cash aldrig rigtig er kommet tæt på at konkurrere med Bitcoin, har det etableret sig som en af ​​de bedste kryptoer på markedet og har sjældent været uden for top ti med hensyn til markedsdækning siden starten.

For så vidt angår investering i kryptovalutaen, så Bitcoin Cash faldende priser i hele 2020, og mange insidere i branchen mener, at det skyldes et betydeligt opsving i 2021. Begynderinvestorer bør imidlertid nærme sig forsigtighed: BCH har ikke stabiliteten af ​​sin forgænger og er bestemt en mere risikabel investering.

5. Ripple

Et andet tegn, som det absolut er værd at være opmærksom på, er XRP, almindeligvis kendt som Ripple. Ripple oplevede en vis ulykke i slutningen af ​​2020, da den amerikanske Securities and Exchange Commission besluttede, at XRP blev klassificeret som et omsætteligt aktiv snarere end en valuta.

Hvis du ser på at investere i kryptokurrency, giver XRP uundgåeligt en mulighed – omend en mere risikabel. SEC-kendelsen så prisen på altcoin falde med omkring 50% i december 2020. Nu er kryptoværdens øjne rippelede for at se, om tokenet kan få et opsving.

Ripples styrke er, at det fokuserer på at lette hurtige, billige transaktioner for banker og finansielle institutioner, der ønsker at foretage interbank- og grænseoverskridende overførsler. Som sådan er der stadig masser af potentiale for XRP, og i betragtning af at priserne nu er forholdsvis lave, kan 2021 være et godt tidspunkt at tage et punkt på Ripple.

Sådan investeres i kryptovaluta i 2021

Hvis du seriøst ser på kryptokurrencyinvestering, jo bedre forskning kan du gøre, inden du forpligter dig til midler. Men hvis du allerede har foretaget en liste over de tokens, som du tror vil klare sig godt i de kommende måneder eller år, så er det næste trin at se på, hvordan man investerer i kryptokurrency i 2021.

Hvor kan man købe Cryptocurrency

Det første skridt i at investere i kryptokurrency er at finde ud af, hvor du rent faktisk kan købe tokens. Der er adskillige platforme på markedet, og der er et par faktorer, der skal overvejes, når du vælger den rigtige udbyder. Overvej følgende:

  • Uanset om du planlægger at holde kryptokurrency
  • Er du interesseret i daghandel?
  • Investerer du i andre aktiver?
  • Hvor meget ved du om investering?
  • Er du god med komplekse metrics og infostreams?

Dette er blot nogle få vigtige faktorer, der skal tages op, når du vælger en platform, som du skal foretage din kryptokurrencyinvestering med. For eksempel, hvis du er interesseret i dagshandel, skal du bruge en børs, der giver dig mulighed for at købe og sælge derivater. Eller hvis du er en nybegynderinvestor, kan du søge en platform, der har masser af uddannelsesmæssige ressourcer.

En af de bedste mæglere for både nye og mere erfarne investorer er eToro. Platformen har en ligefrem onboarding-proces og masser af information om, hvordan man investerer i kryptokurrency. Du får også mulighed for at lære grænsefladen med en praksiskonto at kende – foretage dummy investeringer uden at risikere kapital.

Sådan køber du en kryptovaluta

Når du har oprettet en handelskonto, er du klar til at foretage transaktioner. Typisk vil en kryptokursudveksling have et diagram, der viser den aktuelle pris for et givet aktiv. Du vil også kunne se, hvordan prisen har bevæget sig over en bestemt periode, hvilket yderligere kan informere din investeringsstrategi.

De fleste platforme er rettet mod den daglige forbruger og involverer normalt lidt mere end at klikke på “køb” -muligheden. Du skal derefter have mulighed for at specificere mængden af ​​et token, du vil købe, enten i tokenværdien eller dets ækvivalent i din valgte valuta.

Lad os sige, at du vil investere i Bitcoin. Sådan ser processen ud:

  1. Åbn en handelskonto hos din valgte mægler
  2. Indsæt om nødvendigt penge på din handelskonto
  3. Vælg muligheden for at købe BTC
  4. Indtast det beløb, du ønsker at købe
  5. Bekræft transaktion

Cryptocurrency tegnebøger

En af de ting, der ofte virker forvirrende, når man lærer at investere i kryptokurrency, er hvor du gemmer dine tokens.

Når kryptovaluta er erhvervet, skal den opbevares – ligesom enhver anden form for valuta. Enhver, der er seriøs med at investere i kryptovaluta, skal oprette en kryptotegnebog. Disse er faktisk kun et middel til at gemme kryptonøgler – lange strenge af numre, der angiver din tokenallokering.

Der findes flere typer tegnebøger, herunder hardwaretegnebøger, desktop-tegnebøger og webbaserede tegnebøger. Typisk er hardware-tegnebøger den mest sikre form, men en vis bekvemmelighed ofres, og det er ikke så simpelt at sende og modtage kryptokurrency, som det er med tegnebøger, der er permanent forbundet til internettet.

Du kan muligvis finde, at den børs, du vælger at bruge, tilbyder en kryptotegnebog som standard, men hvis du investerer i kryptokurrency på lang sigt, anbefales det at sikkerhedskopiere dem på en hardwaretegnebog.

Administration af din Cryptocurrency-investering

At lære at handle cryptocurrency er en løbende proces – markedet er stadig i sin barndom og er underlagt meget mere volatilitet end de mere etablerede finansielle indekser. Når du har foretaget din investering, er det vigtigt at holde dig opdateret med udviklingen i kryptoverdenen og reagere i overensstemmelse hermed.

En af de vigtigste ting at være opmærksom på er regulering. De fleste nationer og jurisdiktioner er stadig i færd med at få fat i digitale valutaer, og som vi allerede har bemærket med Ripple / SEC-sagen, kan ændringer i lovgivningen have en betydelig indvirkning på prisen på kryptokurrency. Ud over regulering oplever mange kryptokurver forkings – hvilket direkte kan påvirke dine beholdninger.

Selvfølgelig, hvis du holder dig til strategi, skal du være i stand til at udrydde generel markedsvolatilitet, men det er vigtigt at holde dig ajour med udviklingen i kryptoverdenen for at sikre, at du ikke bliver uvidende om væsentlige ændringer.

Konklusion

Enhver, der er seriøs med at lære at investere i kryptokurrency i 2021, skal være parat til at udføre omfattende forskning – forståelse af forskellen mellem de forskellige kryptokurver er ofte nøglen til at forstå, om de har noget investeringspotentiale.

Digitale markeder udgør en fantastisk mulighed for både langsigtede investorer og daghandlere, men det er vigtigt at huske, at kryptokurrencyinvestering adskiller sig fra de traditionelle finansielle markeder, og uerfarne investorer skal huske på, at de udsætter sig for risiko.

Men med en fornuftig strategi på plads og masser af omhyggelig forskning har investering i kryptokurrency potentialet for enorme afkast, og markedet bliver kun stærkere, da flere og flere forbrugere og institutioner omfavner begrebet digital valuta.

Kunne Bitcoin nå prisen på $ 100.000 i 2021

7 Cryptocurrency-forudsigelser for 2021, som alle ville være enige med

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle i 2021?

Forudsigelse af Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål om investering i kryptovaluta

Hvor kan jeg lære at investere i kryptokurrency i 2021?

At lære at investere i kryptokurrency i 2021 er en løbende proces, men det bedste sted at starte er ved at læse gennem et par guider og vejledninger fra en betroet platform. Trading Education tilbyder guider om alt fra, hvordan man vælger en kryptovaluta-tegnebog, som kryptokurver sandsynligvis vil være gode investeringer i det kommende år.

Er nu et godt tidspunkt at investere i kryptokurrency?

COVID-pandemien forårsagede en afmatning i de fleste økonomier rundt om i verden. Kryptovalutaer viste faktisk overraskende modstandsdygtighed, idet mange allerede var kommet sig igen sommeren 2020. Med udgangspunkt i 2021 har kryptokurrencyinvestering skabt stor interesse, da mange analytikere forudsiger betydelige prisstigninger for de store poletter..

Hvordan køber jeg kryptokurrency?

At lære at investere i kryptokurrency i 2021 inkluderer at lære, hvor og hvordan man rent faktisk køber digital valuta. Den nemmeste måde at komme i gang på er ved at åbne en konto hos en detailmægler, såsom eToro, som giver dig mulighed for at være i gang på få minutter samt give dig adgang til masser af uddannelsesmæssige ressourcer.

Hvilke kryptokurver skal jeg investere i?

Når du først har forstået, hvordan du investerer i kryptokurrency i 2021, skal du vælge hvilke tokens du vil føje til din portefølje. Forskning er nøglen her, og en af ​​de bedste måder for nybegyndere at foretage fornuftige valg er at tjekke pålidelige analyser af de bedste kryptokurver at investere i, da disse vil samle flere informationsstrømme for at præsentere et realistisk billede af, hvad der kan forventes i månederne foran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner