Hvad er Dash? En begyndervejledning til Dash og tip, inden du investerer i den

Oprindeligt kendt som Darkcoin, blev Dash udgivet i 2014 og var designet til at sikre forbrugernes privatliv og fortrolighed. I virkeligheden definerer hvidbogen om kryptokurrency, medforfatter af Evan Duffield og Daniel Diaz, den som “den første kryptografiske valuta centreret om privatlivets fred”, der trækker på resultaterne fra Nakamoto..

Dash har en hård hætte på 18,9 millioner mønter, hvilket sikrer, at kun 18,9 millioner Dash nogensinde vil blive lavet. Der er 9,9 millioner mønter i omløb i øjeblikket. I flere aspekter er Dash en arketypisk kryptokurrency. Dash følger i Bitcoin og Satoshi Nakamotos første store vision, i modsætning til kryptokurver som Ethereum og Ripple, der søgte at genopfinde hjulet. Det stræber efter at være et konkurrencedygtigt alternativ til daglige køb til fiat-valuta som medium.

Hvad er Dash?

For at sikre anonymitet blev Dash oprindeligt oprettet og var kendt som Darkcoin. Projektets grundlægger genopfandt målene med kryptokurrency senere og mærket den Digital Cash eller Dash. Ligesom Bitcoin afhænger Dash ofte af minearbejdere for at bekræfte transaktioner. Men ved at introducere ideen om Masternode har den foretaget flere tilpasninger til mekanismen.

For sin usædvanlige tilgang til markedet blev mønten populær. Dash fokuserer mere på fortrolighed og transaktionsrater. Dash-overførsler er også næsten øjeblikkelige og næsten vanskelige at spore.

På grund af sit imponerende udvalg af funktioner voksede Dash meget berømmelse omkring sin oprindelige lancering. Da Dash frigav sine funktioner, var de fleste af disse træk nye for branchen; derfor fangede de opmærksomhed. Dash fortsætter med at være en revolutionerende kraft inden for markedet for privatlivsmønter på denne måde.

Hvor startede det hele?

I januar 2014 blev kryptokurrency introduceret som “Xcoin” af Evan Duffield, som en Bitcoin-protokolgaffel. Duffield, en webudvikler, der har undersøgt Bitcoin siden 2011, så manglen på Bitcoin som en fejl og arbejdede med at bygge videre på den. Han udviklede anbefalinger til Bitcoins udviklere om at inkorporere dette, men i stedet begyndte han at designe sit eget altcoin, efter at de afviste hans forslag.

Dash er et altcoin, der var udsat for pumpe og dump hype i sine tidlige dage. Det blev senere omstruktureret og mærket som Darkcoin, da Duffield besluttede, at det ville være klogt for projektet at fremme dets fortrolighedsfunktioner yderligere. Omdøbningen resulterede imidlertid i, at darknet-markederne blev et kendetegn for Dash. Da ulemperne ved denne proces blev set, omdøbte Duffield mønten igen. Det blev omdøbt som Dash denne gang. Ordet Dash kommer fra blandingen af ​​ordene "digital" og "kontanter." Især blev Dash ikke længere brugt almindeligt på det mørke net i 2016, og der var cirka 1,9 millioner mønter, der allerede blev udvundet på dette stadium.

Dash begyndte at udvikle sig, og prisen steg langsomt. Den højeste prisvækst fandt sted i 2017, et år, der oplevede en betydelig vækst på tværs af den globale industri for kryptovalutaer. Derefter begyndte det i begyndelsen af ​​2018 at falde og efterlignede igen den større efterspørgsel efter kryptokurver.

Læs mere: Hvor meget vil Dash være værd i 2021 og derefter?

Skeptikere på Dash

Der er mindre bekymringer vedrørende Dash og enhver kryptovaluta for den sags skyld. Det er godt at være opmærksom på alle faktorer, når man overvejer at investere i kryptomarkedet. Nogle bekymrer sig for eksempel om dets synlighed på grund af deres brandomdømme. I betragtning af at Dash har ændret navn to gange på dette tidspunkt, er det vanskeligt at undersøge dybden for det.

På grund af sin lave barriereindgang har Dash-gruppen udtrykt tvivl om, at masternoder stemmer forkert og uden ordentlig information eller erfaring. Konkurrencen udgør også en ulempe for Dash.

Hvorfor investere i Dash?

Dash har flere attraktive funktioner, der er vanskelige at ignorere, når man sammenligner kryptovalutaer. Lad os se på et par af dem.

4 grunde til, hvorfor du skal investere i Dash:

1. InstaSend

Ved hjælp af sin Instasend-protokol er Dash i stand til at opnå næsten øjeblikkelige overførsler. Instasend omgår minearbejdere og bruger masternoder til at bekræfte en kontrakt ved konsensus. Denne proces fjerner den ventetid, der er forbundet med blockchain-netværksbekræftelser. Masternodes danner stemmekvorum for at udføre denne opgave.

En bestemt Masternode anerkender anmodningen, når brugere anmoder om en InstaSend og låser transaktionens input. Transaktionsdataene overføres derefter til andre masternoder på tværs af netværket. Denne teknik sikrer, at transaktionen er placeret i den næste transaktionsblok.

2. Kædelås

Chainlock er et andet vigtigt element, som Dash implementerer. Når den bruges parallelt med InstaSend, forsvarer denne protokol mod 51 procent af angrebene. Et angreb på 51 procent sker, når forkerte data implementeres af mere end halvdelen af ​​en Blockchain-node.

3. Sporks

Dash-gruppen konkluderede, at det var bedst at prøve en hurtigere opgraderingsplan efter at have stødt på nogle problemer med en 2014-opdatering kaldet RC3. Denne trang førte til, at der blev lavet Sporks. Sporks foretager store forbedringer, men uden behov for øjeblikkelige forbedringer, såsom bløde eller hårde gafler.

I en flerfasetilgang slutter Spork-opdateringerne sig til blockchain. Denne metode gør det muligt for udviklere at spore data relateret til opdateringen i realtid. Til sammenligning hjælper det netværket på én gang med til sidst at gøre opgraderingen uden dens troværdighed.

4. PrivateSend

En af de mest avancerede funktioner, Dash bruger, er protokollen til privat sending. Denne protokol hjælper Dash-brugere på blockchain med at foretage og modtage ikke-sporbare overførsler. Den måde, metoden fungerer på, er klar.

Dernæst kræver en kunde en transaktion fra PrivateSend. Indtil transaktionen udføres, tager platformen derefter transaktionen og kombinerer kundernes ubrugte Dash. Dernæst, når de er almindelige valører, river protokollen transaktionens input ned. Brugerens tegnebog sender derefter en besked til masternoderne derfra. Denne anmodning imødekommes, når tilsvarende anmodninger indsendes af to andre personer.

Derefter kombinerer en masternode alle indgange og instruerer tegnebøgerne for alle tre brugere om at betale den nu transformerede input tilbage. Din tegnebog gendanner pålydende værdi for sig selv. Interessant nok bruger tegnebogen det, der kaldes en adresse til justering. Det er afgørende, at tegnebogen gentager denne operation flere gange. Bedst af alt, dette sker på få sekunder og uden behov for ekstra trin for brugerne at gennemføre.

dash-prisdiagram 2021-2022

Dash (DASH) 2020-2022 prisforudsigelse. Kilde: WalletInvestor

Dash-prisen kan stige i de kommende år ifølge CoinSwitchs Dash-fremtidige prisprognose. Hvis behovet for privatlivets fred og tempoet for accept stiger, øges også Dash’s appel. CoinSwitch forudser, at Dash-prisen i 2021 vil stige til $ 950 og begynde at udvide til $ 2822 inden udgangen af ​​2025.

Læs mere: Hvad vil køre DASH-prisen i 2021?

Sådan investeres i Dash?

Hvis du blot vil have en gennemgang af, hvordan du laver en Dash-investering på mindre end 5 minutter, skal du følge 5-trins processen beskrevet nedenfor!

Trin 1: Åbn en konto hos en reguleret mægler

Trin 2: Indskyd penge med et debet- / kreditkort, e-tegnebog eller bankoverførsel

Trin 3: Vælg, hvor meget Dash du vil investere

Trin 4: Bekræft investeringen

Trin 5: Lad din Dash være gemt på eToro, indtil du beslutter dig for at udbetale

Hvis du vil investere i DASH hurtigt og nemt, skal du tjekke ud eToro Exchange!

At købe Dash er intet usædvanligt, og i dag er det faktisk ret simpelt. Møntens troværdighed og holdbarhed har givet mulighed for højere adgang med hensyn til handel på mange store platforme. Når du har fundet den platform, der passer dig bedst, registrerer du dig for en konto for at komme i gang. De fleste platforme beder om identitetsbekræftelse, så husk dette.

Du bliver nødt til at finansiere din konto, når du tilmelder dig. Du kan gøre dette via bankoverførsel fra et lån eller via et betalingskort. Når din konto begynder at virke, kan du derefter gøre din fiat til Dash nu, hvor du har midler til rådighed.

I ordningen spiller masternodes en vigtig rolle. De er absolut integreret i Dashs større stabilitet, synkroniserer brugeraktiviteter og spreder data blandt alle brugere. Dash nyder en høj grad af decentralisering på grund af masternodes indsats. Derudover giver styringen af ​​kryptovalutaen enhver bruger mulighed for at blive en officiel agent for en af ​​masternoderne i netværket og modtage ekstra kompensation.

Tip, før du investerer i Dash

1. Få fat i en kryptotegnebog

Som beskrevet ovenfor er digitale tegnebøger grundlæggende små hardwareværktøjer eller i nogle tilfælde en softwareportal som en app, hvor kryptokurver beskyttes af investorer og handlende. For enhver, der har til hensigt at bruge betydelige summer, er det en smart idé at få fat i en tegnebog.

Der vil være private nøgler til hver tegnebog, som kun du har adgang til, hvilket garanterer sikkerhed for dine Dash-mønter. eToro har lanceret sin autentiske udveksling og tegnebog eToroX hvor du kan opbevare dine mønter sikkert.

2. Hold dine oprindelige investeringer små

I betragtning af sin korte historie og allerede uforudsigelige opførsel er det generelt klogt at holde din oprindelige investering i Dash relativt lille. Så invester så meget, som du har råd til at tabe. Derfor skal du opretholde din investeringsdisciplin, købe ligesom du håber potentielt at mislykkes midt i spekulationer og prognoser og ikke blive båret af løfter om kæmpe opsving.

3. Vær tålmodig

Antag at du er en person, der er tiltrukket af day-trading. Det er klogt at se på at opbevare dine Dash-mønter på lang sigt. Dette medfører mindre risiko, hvilket gør det let for dig at forvente høje stigninger i værdiansættelsen. Enhver tålmodighed med højere præmier kan være værd at vinde med de ambitiøse forudsigelser, der lægges til Dash.

4. Bliv informeret

At holde øje med tendenser og alarmer er en af ​​de vigtigste krypto-investeringsteknikker. Tegn fortæller dig, at det kan være et godt tidspunkt at gøre sig klar til at investere. Markedsdynamik hjælper med at identificere, hvordan Dash kan være effektiv på kort sigt og over længere perioder. Det er dog altid godt at huske eksterne kræfter. Der er også nogle metrics, der påvirker Dash-værdier. Det er her muligt at tage Covid-19 i betragtning. Kryptomarkedet faldt i marts 2020 på grund af pandemien, og Dash blev også påvirket.

5. Skattelovgivning kan gælde for Dash Coin

Nye regler vil ud over muligheden for komplicerede rapporteringsprocesser også påvirke skatteforpligtelser. Den amerikanske beslutning om ejendom betyder, at din indkomst nu betragtes som en afgift på kapitalgevinster (15%) snarere end en normal indkomstskat (op til 25%).

I forskellige lande er skattebetingelser for kryptokurrency forskellige, og mange vil tilpasse sig, når de reagerer på det skiftende marked. Når det er sagt, er det klogt at føre en logbog over dine Dash-transaktioner sammen med enhver anden krypto, du måtte have, for at undgå fremtidige juridiske problemer.

Dash er fortsat en af ​​nutidens mest populære kryptokurver i brug. Dette unikke projekt er et godt eksempel på, hvordan blockchain-teknologi giver folk mere frihed og gennemsigtighed. Derudover kan du forvente at se Dash fortsætte med at spille en vigtig rolle i kryptoindustrien i de kommende år.

Begynd at investere i Dash med eToro

eToro er en af ​​de bedste platforme, hvor du kan starte din kryptokurrencyinvestering. Virksomheden fortsætter med at ekspandere ved at introducere nye produkter og andre kryptokurver oven på Dash, så begyndere og eksperter kan udforske forskellige muligheder i kryptoverdenen.

eToro – Bedste mægler at købe DASH

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Først kendt som Darkcoin, blev Dash udgivet i 2014 og blev designet til at sikre forbrugernes privatliv og fortrolighed.
  • Medforfatter af Evan Duffield og Daniel Diaz er Dash defineret som “den første kryptografiske valuta centreret om privatlivets fred.”
  • Dash-overførsler er også næsten øjeblikkelige og næsten vanskelige at spore.
  • Ordet Dash kommer fra blandingen af ​​ordene "digital" og "kontanter."
  • InstaSend, Chainlock, Sporks og PrivateSend er nogle af de mange attraktive funktioner i Dash.
  • Prognoser viser, at Dash-prisen i 2021 kunne stige til $ 950 og begynde at udvide til $ 2822 inden udgangen af ​​2025.
  • Det er vigtigt at holde dig informeret, holde dine oprindelige investeringer små og overveje juridiske regler, når du investerer i Dash.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner