Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin Cash;

Επενδύσεις σε μετρητά Bitcoin

Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin μετρητά? Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση?

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της επένδυσης Bitcoin Cash, ίσως αναρωτιέστε εάν το Bitcoin Cash BCH είναι μια καλή επένδυση ή πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin Cash ;. Λοιπόν, ας σπάσουμε όλους τους μύθους που σχετίζονται με το Bitcoin Cash που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προτού σκεφτείτε να επενδύσετε στο Bitcoin Cash BCH.

Αυτό λοιπόν πρέπει να γνωρίζετε για το Bitcoin Cash: ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στον τομέα επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα.

Ξεκινώντας με το Bitcoin Cash Investing

Για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Bitcoin Cash BCH, πρέπει πρώτα να το κάνετε Εγγραφείτε στο διαδίκτυο με μια ανταλλαγή που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε και να επενδύσετε σε Bitcoin Cash. Ο χρηματιστής ανταλλαγής είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin Cash καθώς και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα που έχουν καταχωρήσει στην πλατφόρμα τους.

Αν θέλετε να αγοράσετε και να επενδύσετε σε Bitcoin Cash BCH γρήγορα και εύκολα με την πιστωτική σας κάρτα Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το Bitcoin Cash?

Προτού διερευνήσουμε τις δυνατότητες του Bitcoin Cash ως επένδυση, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη φύση του Bitcoin Cash.

Το Bitcoin cash BCH είναι ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα. Αν και όχι απλώς επενδύστε σε οποιοδήποτε στοιχείο μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές! Θα πρέπει αντ ‘αυτού να επενδύσετε σε κάτι που μπορείτε να καταλάβετε και να είστε σε θέση να αξιολογήσετε.

Επιστροφή στην ερώτηση, τι είναι το Bitcoin Cash? Το Bitcoin Cash είναι ένα cryptocurrency που δημιουργήθηκε το 2017 ως ένα σκληρό πιρούνι του Bitcoin. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα σκληρό πιρούνι αναφέρεται σε ριζικές αλλαγές στο πρωτόκολλο μιας πλατφόρμας blockchain. αλλαγές που πρέπει να συμμορφώνονται όλοι οι κόμβοι.

Αν και το Bitcoin θεωρείται το πιο επιτυχημένο κρυπτογράφηση, όλοι γνωρίζουμε ότι το Bitcoin δεν είναι ένα τέλειο κρυπτογράφηση.

Ταχύτητα ή ασφάλεια, αυτη ειναι Η ερωτηση!

Αυτό είναι σωστό, Μετά από πολλές έντονες συζητήσεις σε ολόκληρη την κοινότητα κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε το 2017 για να βελτιώσει την επεκτασιμότητα του Bitcoin και να διευκολύνει τις καθημερινές συναλλαγές και τις επενδύσεις.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, Το Bitcoin Cash σχεδιάστηκε με οκτώ φορές μεγαλύτερα μπλοκ από το Bitcoin – γεγονός που προσελκύει πολλούς επενδυτές σε κρυπτονομίσματα να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν Bitcoin Cash στο χαρτοφυλάκιό τους και να επενδύσουν σε Bitcoin Cash BCH.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το μέγεθος οποιουδήποτε μπλοκ Bitcoin περιορίζεται σε 1MB, το οποίο πιστεύεται ότι δίνει αρκετό χρόνο μεταξύ των συναλλαγών προκειμένου να βελτιωθεί η επικύρωση και η ασφάλεια.

Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση?

Ναι, το Bitcoin Cash μπορεί να είναι μια καλή επένδυση και ένας πολύ καλός τρόπος διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου σας όταν γίνει σωστά.

Η αλήθεια είναι ότι το Bitcoin Cash έχει ανώτατο όριο αγοράς 4.814.767.530 $ και όγκο συναλλαγών 24 ωρών 1.666.584.587 $, τη στιγμή της σύνταξης, γεγονός που καθιστά το Bitcoin Cash ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα που διαπραγματεύονται εκεί έξω.

διάγραμμα τιμών μετρητών bitcoin

Τι σημαίνει όμως αυτό για τους επενδυτές; Συχνά βομβαρδίζουμε με αριθμούς που δύσκολα καταλαβαίνουμε, οπότε ας βάλουμε τους αριθμούς σε προοπτική. Ο υψηλός όγκος συναλλαγών σημαίνει υψηλή ρευστότητα ή πόσο εύκολα μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί ένα περιουσιακό στοιχείο. Το ανώτατο όριο αγοράς, από την άλλη πλευρά, αναφέρεται στην αξία ενός περιουσιακού στοιχείου στην αγορά.

Ενώ πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τα ποσοστά επιτυχίας των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της ζήτησης και της προσφοράς, του κλίματος της αγοράς, των ειδήσεων κρυπτογράφησης και των τεχνολογικών καινοτομιών, η αλήθεια είναι ότι πολλοί μεγάλοι επενδυτές Bitcoin πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash είναι μια καλή επένδυση.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένας από τους κύριους υποστηρικτές του Bitcoin Cash είναι ο γοητευτικός Roger Ver, γνωστός ως το Bitcoin Jesus tweeted πριν από λίγες μέρες (13 Νοεμβρίου): «Το BCH λειτουργεί ως μετρητά. Το BTC δεν ισχύει πλέον. Γι ‘αυτό το Bitcoin Cash είναι για όλους. “

Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin μετρητά?

Γιατί πρέπει να σκεφτώ να επενδύσω σε Bitcoin Cash; Ωστόσο, δεν ενδιαφέρονται μόνο μεγάλοι επενδυτές για επενδύσεις Bitcoin Cash. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε Bitcoin Cash!

Αλλά είναι αρκετή η προσβασιμότητα για να επενδύσετε σε Bitcoin Cash? Ακριβώς επειδή μπορείτε να επενδύσετε σε Bitcoin Cash, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει.

Και εδώ, αγαπητέ επενδυτής κρυπτογράφησης, δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια ακριβή απάντηση. Απλό, επειδή δεν υπάρχει προσέγγιση ενός μεγέθους για όλες τις επενδύσεις σε κρυπτογράφηση και εξαρτάται από εσάς και τους οικονομικούς σας στόχους!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Και η αλήθεια είναι ότι το Bitcoin Cash παρέχει γρήγορους χρόνους συναλλαγών, χαμηλές χρεώσεις και καλύτερη επεκτασιμότητα από το Bitcoin.

Ετσι, εάν πιστεύετε ότι το Bitcoin δεν είναι το μόνο νόμισμα που αξίζει να παρακολουθήσετε και αν νομίζετε ότι μεγαλύτερα μπλοκ μπορούν να βελτιώσουν την επεκτασιμότητα, τότε η επένδυση σε Bitcoin Cash μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Ω, και παρόλο που δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση, μην εκπλαγείτε ότι ο αριθμός των επενδυτών που θέλουν να έχουν Bitcoin Cash στα χαρτοφυλάκια τους αυξάνεται, όπως:

 • Οι λάτρεις της Crypto που πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash είναι καλύτερο και πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin
 • Επενδυτές που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν έναν κίνδυνο και να επενδύσουν σε Bitcoin Cash και την υιοθέτησή του μακροπρόθεσμα
 • Οι έμποροι ημέρας που στοιχηματίζουν σε πιθανές μεταβολές τιμών και ενδιαφέρον κρυπτογράφησης στο Bitcoin Cash
 • Ανθρακωρύχοι που θέλουν να ξεφύγουν από το Bitcoin και τη συγκέντρωσή του στο hashpower

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Bitcoin Cash BCH?

Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin ή Bitcoin Cash?

Σας ενδιαφέρει λοιπόν να επενδύσετε σε Bitcoin Cash ή προτιμάτε το Bitcoin BTC, το πρώτο και πιο δημοφιλές στοιχείο κρυπτογράφησης?

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι, ας αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της επένδυσης Bitcoin Cash για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Αν και το Bitcoin Cash είναι πολύ παρόμοιο με το Bitcoin, με διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και περιορισμένη προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων, το Bitcoin Cash είναι διαφορετικό και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος κλιμάκωσης του Bitcoin.

Το Bitcoin Cash μπορεί να χειριστεί περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και έχει χαμηλότερες χρεώσεις (περίπου 0,20 $) σε σύγκριση με το Bitcoin.

Στην πραγματικότητα, το Bitcoin Cash μπορεί να χειριστεί περίπου 25.000 συναλλαγές ανά μπλοκ. σε σύγκριση, το Bitcoin επεξεργάζεται 1.000-1.500 συναλλαγές ανά μπλοκ.

Το Bitcoin Cash θεωρείται επίσης μια ασφαλής επένδυση που – παρά τα μεγαλύτερα μπλοκ του – δεν έχει παραβιαστεί από τότε που κυκλοφόρησε. Σε αντίθεση, Το Bitcoin εξακολουθεί κάπως να σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες και το Δρόμος του μεταξιού.

Στο τέλος, ωστόσο, εξαρτάται από εσάς και τις πεποιθήσεις σας. μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν το Bitcoin Cash είναι καλύτερη επένδυση από το Bitcoin.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που λειτουργεί για ορισμένους επενδυτές μπορεί να είναι μια φοβερή οικονομική επιλογή για εσάς, οπότε η τελική απόφαση – αν θα επενδύσετε σε Bitcoin Cash ή όχι – είναι δική σας!

Πόσο θα μπορούσε να αξίζει το Bitcoin Cash?

Ίσως θέλετε να μάθετε πόσα Bitcoin Cash θα αξίζει τα επόμενα χρόνια, προτού αποφασίσετε να επενδύσετε στο BCH.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει! Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη και εξαρτάται από τη ζήτηση και την προσφορά, επομένως είναι δύσκολο να δοθούν ακριβείς προβλέψεις τιμών.

Επιπλέον, η συνεχιζόμενη πανδημία και η bearish αγορά που προκάλεσε τον Μάρτιο του 2020 έδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο στον χρηματοοικονομικό κόσμο.

Ωστόσο, η προηγούμενη απόδοση και η ανάλυση δεδομένων μπορούν να βοηθήσουν τους επενδυτές και τους εμπόρους να κάνουν προβλέψεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Bitcoin Cash και την απόδοσή του στο παρελθόν. Όταν κυκλοφόρησε, το Bitcoin Cash είχε αξία ανοίγματος περίπου 290 $, η οποία έφτασε τα 700 $ την επόμενη μέρα. Στο τέλος του 2017, από την άλλη πλευρά, το Bitcoin Cash αυξήθηκε σε πάνω από 4.000 $.

απόδοση μετρητών bitcoin

Απόδοση μετρητών Bitcoin (Πηγή: Κεφάλαιο; Ανακτήθηκε από https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Από τότε, το Bitcoin Cash ήταν μια πιο σταθερή επένδυση, με μία συναλλαγή BCH στο 259,27 $ τη στιγμή της γραφής. Σύμφωνα με ορισμένες θετικές προβλέψεις, η αξία του Bitcoin Cash ενδέχεται να διπλασιαστεί το 2021.

Για να δώσω ένα παράδειγμα, σύμφωνα με την ψηφιακή τιμή νομίσματος, το Bitcoin Cash μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $ 500 (μέγ.) Και 60 $ (λεπτό) και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 700 $ στα τέλη του 2021.

Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε τι ισχύει το 2021 για επενδύσεις Bitcoin Cash!

Επενδύει σε Bitcoin Μετρητά με κίνδυνο?

Ναι, η επένδυση σε Bitcoin Cash ή οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Με απλά λόγια, κανένα εξαιρετικά κερδοφόρο περιουσιακό στοιχείο δεν είναι εντελώς ασφαλές και τα κρυπτονομίσματα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εξαίρεση σε αυτόν τον απλό κανόνα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που επηρεάζουν άμεσα το Bitcoin Cash ή οποιοδήποτε κρυπτογράφηση και, ως εκ τούτου, την ασφάλεια της επένδυσης σε Bitcoin Cash.

 • Μια μεγάλη κοινότητα υποστηρικτών και ενθουσιωδών
 • Μια ομάδα ανάπτυξης που εργάζεται στο έργο.
 • Ευρεία χρήση ή υιοθέτηση, δηλαδή η δυνατότητα χρήσης μετρητών Bitcoin για την πληρωμή διαφόρων πληρωμών και την ευκολία αγοράς και πώλησης.

Και οι τρεις από αυτούς τους παραπάνω δείκτες για το Bitcoin Cash βρίσκονται σε ισχυρό επίπεδο. Επομένως, μπορεί να θεωρηθεί ότι η επένδυση σε Bitcoin Cash είναι ασφαλέστερη από την επένδυση σε περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, αν και δεν είναι χωρίς κίνδυνο!

Η αλήθεια είναι ότι το Bitcoin Cash είχε πολλά σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά παρόλα αυτά, έχει μερικές μεγάλες ευκαιρίες για τους επενδυτές.

Συνεπώς, κάντε πάντα την έρευνά σας προτού αποφασίσετε να επενδύσετε σε Bitcoin Cash και να μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Διαχείριση κινδύνου είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσουμε να ορίσετε εντολές stop-limit και stop-loss και να ξεπεράσετε την οικονομική δυσχέρεια.

Συμπέρασμα: Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση

επενδύοντας σε μετρητά bitcoin

Πρέπει να επενδύσετε σε μετρητά Bitcoin?

Επενδύστε σε Bitcoin Cash BCH ή οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος αν δεν ξέρετε τι κάνετε, κυρίως σε αβέβαιες στιγμές. Ίσως να αναρωτιέστε, “πρέπει να αγοράσω Bitcoin Cash τώρα;” Λοιπόν, εδώ είναι ένα ρευστό, η επένδυση των χρημάτων σας δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη.

Αν και καμία επένδυση δεν είναι επικίνδυνη, η επένδυση σε Bitcoin Cash μπορεί να αποφέρει καλή απόδοση τα επόμενα χρόνια. Είτε είστε νέοι στο Bitcoin Cash επενδύοντας ή απλά περίεργοι για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κεφάλαιό σας, κατανοώντας τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε στο Bitcoin Cash BCH είναι κρίσιμος.

Τα παρακάτω στοιχεία προβλέψεων περιγράφουν ορισμένα από τα Δυνητικός υψηλές και χαμηλές προβλέψεις τιμής Bitcoin Cash BCH το 2020, 2021, 2022, 2023 και 2025+ που προσφέρονται από αναλυτές και ειδικούς του κλάδου.

Ετος Υψηλός Χαμηλός
2020 350 $ 250 $
2021 450 $ 280 $
2022 550 $ 330 $
2023 850 $ 400 $
2025+ 1.400 $ 500 $

Παρά την αμφιλεγόμενη ιστορία του και το ασαφές μέλλον του, Το Bitcoin Cash κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα.

Έτσι, εάν αναρωτιέστε εάν πρέπει να επενδύσετε σε Bitcoin Cash ή όχι, σας διαβεβαιώνουμε ότι η τελική απόφαση θα σας έρθει.

 1. Είτε αποφασίσετε να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε Bitcoin Cash, θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη πλατφόρμα, Like eToro.
 2. Ανάλογα με τους στόχους σας, μην ξεχνάτε ότι ένα αυστηρό σχέδιο και υγιείς ρουτίνες συναλλαγών είναι ζωτικής σημασίας, οπότε μην διστάσετε να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας για να σας βοηθήσουμε να ανεβείτε στη σκάλα της επενδυτικής επιτυχίας Bitcoin Cash.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Βασικά σημεία

 • Το Bitcoin Cash είναι ένα σκληρό πιρούνι του Bitcoin που δημιουργήθηκε το 2017 για να αντιμετωπίσει τα μειονεκτήματα και τα προβλήματα κλιμάκωσης του Bitcoin.
 • Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ Bitcoin και Bitcoin Cash είναι ότι το Bitcoin Cash έχει οκτώ φορές μεγαλύτερα μπλοκ από το Bitcoin.
 • Το Bitcoin Cash στοχεύει να κάνει τις συναλλαγές πιο γρήγορες, φθηνότερες και πιο αξιόπιστες σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το Bitcoin Cash γίνεται αποδεκτό από εκατοντάδες διαδικτυακούς λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο.
 • Το Bitcoin Cash μπορεί να είναι μια καλή επένδυση και ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας όταν γίνει σωστά.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin Cash, μοιραστείτε το με άλλους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον τομέα κρυπτογράφησης.

Bitcoin Cash Investing – Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο κύριος σκοπός του Bitcoin Cash?

Ο κύριος σκοπός του Bitcoin Cash είναι να λειτουργεί ως ψηφιακό σύστημα πληρωμών, να επιλύει τις ελλείψεις του Bitcoin και να βοηθά τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα εύκολα και με χαμηλό κόστος συναλλαγής.

Πού γίνεται αποδεκτό το Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash είναι πλέον αποδεκτό από περισσότερους από 945 διαδικτυακούς και 670 εμπόρους λιανικής πώλησης για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να εκτελέσουν πληρωμές κρυπτογράφησης για διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από το CNN.

Το Bitcoin Cash θα ξεπεράσει το Bitcoin?

Ενώ το Bitcoin Cash είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει μεγάλο επενδυτικό δυναμικό, είναι απίθανο το Bitcoin Cash να ξεπεράσει το Bitcoin, που θεωρείται το πιο δημοφιλές και εμπορικό ψηφιακό στοιχείο σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να αρχίσετε να επενδύετε σε Bitcoin Cash?

Η καλύτερη πλατφόρμα για επένδυση στο Bitcoin Cash είναι eToro που σας επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin Cash με 0% Επιτροπή.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner