ETHOS Voyager Price Prediction (VGX) for 2021, 2022 og 2025

Voyager har gennemgået mange ændringer siden dens frigivelse i 2017.

Det blev oprindeligt kaldt Bitsekvens med tickersymbol BQX, derfor hvorfor du kan finde nogle af børserne ved hjælp af dette tickersymbol, især Binance, der håndterer det meste af handelsvolumenet for dette token.

Senere samme år blev det omdøbt til ETHOS (med det samme tickersymbol), som blev det mest fremtrædende navn på projektet.

Imidlertid blev det omgjort igen i slutningen af ​​2019 til Voyager Token (VGX)erhvervelse ved Voyager, -en $ 60 mio. Krypto-aktiver mægler der er gået offentligt på TSX Exchange i Canada.

I denne ETHOS Voyager-prisforudsigelsesartikel vil vi tale om alt relateret til ETHOS for at hjælpe dig med at afgøre, om det er en god investering eller ej.

ETHOS Voyager Historisk prisanalyse 

Det kan være ret vanskeligt at bestemme den fremtidige pris for ethvert aktiv. Den meget ustabile karakter af kryptokurver gør dem endnu sværere at forudsige.

I en vis grad kan vi dog forudsige den mest sandsynlige pris på kryptokurver ved at se på nogle vigtige begivenheder, udvikling, markedscyklusser og prisbevægelser for et andet kryptotilgang, der har en høj priskorrelation med ETHOS VGX.

Som vi kan se fra grafen ovenfor følger prisbevægelsen af ​​VGX eller tidligere kendt som BQX meget prisbevægelsen for BTC.

Ligesom bitcoin eksploderede værdien af ​​BQX, da BTC begyndte at stige eksponentielt. Ligeledes korrigerede det også, da boblen sprang. 

Under det store tyrløb ETHOS var BQX (Voyager Token VGX) i stand til at nå et højeste niveau (ATH) $ 12,47. Dette var den 6. januar 2018.

Dens nuværende pris på $ 0,174818 er -98,6% lavere end denne ATH, hvilket kan udgøre en meget attraktiv akkumuleringspris for mange investorer. 

Der har ikke været nogen væsentlig prisbevægelse fra BQX’s side. Måske skyldes det, at holdet koncentrerede deres indsats om at udvikle deres produkt i de sidste to år uden fanfare eller hype. 

Deres enorme fokus på at udvikle deres produkt fik opmærksomhed fra et andet firma, som senere erhvervede dem, som du senere vil se i denne artikel.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

etosVoyager Token (VGX)

Rang: 55$ 6.12 Pris (BTC) .0000.00012100 Markedskap$ 1,36 BVolume$ 10,73 M24h Ændring 4,83% Samlet levering222,30 M VGX

ETHOS Voyager fremtidige prisforudsigelser

Historiske data, nuværende pris, markedsværdi og udbud gør det muligt for os at forudsige den generelle retning for dens pris og kombinere analyse af dens historiske prisbevægelser. Vi kan estimere, hvilken pris det kan nå i fremtiden.

Generelt markedssentiment

Ligesom mange kryptokurver synes ETHOS VGX-prisen at have en høj affinitet med prisbevægelsen på bitcoin.

Mange eksperter mener, at prisen på Bitcoin har fundet bunden i slutningen af ​​2018 og er begyndt at genvinde sin værdi i hele 2019 med lejlighedsvise dump og pumper undervejs.

Da bitcoin-blokbelønning halveres i år, bliver mange investorer i stigende grad bullish med kryptomarkedet igen og kan bekræftes med den stigende kapitalisering, der strømmer i bitcoin og altcoins som ETHOS VGX.

Dette betyder, at generelle markedsforhold indikerer, at prisen på ETHOS VGX sandsynligvis vil stige.  

 Forøgelse af værktøjet & Efterspørgsel

Voyagers erhvervelse af ETHOS og integrationen af ​​ETHOS-token i Voyagers økosystem betyder, at ETHOS VGX effektivt øgede dets anvendelighed.

Dette betyder en stigning i efterspørgslen efter det nævnte aktiv, og i henhold til den økonomiske lovgivning om udbud og efterspørgsel vil dette sandsynligvis øge dets pris.

Ud over at blive det primære nytteværdipunkt for et større økosystem, har Voyager afsløret, at de planlægger at lancere flere merværditjenester i sin platform, der er centreret i brugen af ​​ETHOS VGX, der yderligere udvider dets værktøj.

Forynget offentlig kryptointeresse

De forbedrede markedsforhold ser ud til at have genoptaget offentlighedens interesse i kryptokurver igen.

Større kryptokurver er normalt de første modtagere af ny kapitalisering, da de er dem, der er let tilgængelige på handelssteder, og de er de mest genkendelige af investorer..

Tokens som ETHOS VGX er entydigt positioneret til at have yderligere eksponering, da de er tokens, der er integreret med kundeorienterede produkter og tjenester.

Binance-mønt er et perfekt eksempel på en meget vellykket kryptokurrency, der har en lignende anvendelse som ETHOS VGX. 

Regulatory Clarity

Som vi tidligere har afsløret, er Voyager et børsnoteret selskab, og som sådan kan vi antage, at det er meget forsigtigt med overholdelse af lovgivningen.

Dette er meget vigtigt, da det navigerer i en industri i jurisdiktioner, der endnu ikke har opnået reguleringsklarhed, især i Nordamerika, hvor meget af dens forretning foregår.

Dens nylige erhvervelse af Circle Invest betyder flere forretninger i USA, hvilket gør overholdelse kritisk.

Mens reguleringsklarhed stadig er langt væk, er der altid håb om, at en dag, at regeringen på det mest likvide marked i verden endelig vil omfavne innovation og acceptere krypto som juridiske, økonomiske aktiver. 

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,16 $ -10%
En uge $ 0,21 20%
1 måned $ 0,41 60%
6 måneder 0,74 $ 320%
1 år 1,62 $ 820%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år 1,62 $ 820%
2 år 2,74 $ 1450%
3 år 2,21 $ 1250%
4 år 8,83 $ 4900%
5 år $ 13,28 7520%

ETHOS Voyager-prisforudsigelse 2020

 Året 2020 er et afgørende år for hele kryptovalutaindustrien. Det er et halveringsår for minedrift for BTC. Prisbevægelsen for næsten alle kryptokurver er stærkt korreleret med prisbevægelsen for bitcoin.

Det er blevet observeret, at BTC-markedet har en periodisk 4 års tyremarkedscyklus, som typisk opstår efter hver gang disse halveringshændelser opstår.

Vi tror, ​​at når disse tyrecyklusser begynder, vil vi se betydelige prisbevægelser for VGX.

Vi tror, ​​at prisen på VGX ved årets udgang og første kvartal 2021 kan stige så højt som 320% højere end den nuværende pris, som anslås til omkring $ 0,74.. 

Vi forventer også, at dette momentum overføres gennem mange dele af 2021. Der er en fremragende chance for, at prisen på VGX muligvis når prisen på $ 1,62, hvilket er omkring 820% styrkelse fra den nuværende pris lige nu.. 

ETHOS Voyager-prisforudsigelse 2022

I 2022 forventer vi, at prisen vil nå $ 2,74, hvilket er en kæmpe 1450% mere end den nuværende pris.

Selvom dette kan virke lidt ekstremt, er dette stadig langt fra de $ 12,47, det var i stand til at nå i løbet af den sidste store bull run på kryptokurrencymarkedet. 

Inden for dette år vil vi muligvis også se en mindre tilbagetrækning til $ 2,21, da nogle VGX hodlers måske tager noget overskud efter den enorme prisvækst.

Denne korrektion vil være god for tokenet, da det begynder at recoil og forberede sig på starten af ​​den næste bull run, der igen vil blive initieret af bitcoins halveringsbegivenhed. 

ETHOS Voyager-prisforudsigelse 2025

Dette år er et år efter den 4. halveringsbegivenhed, som, hvis historien gentager sig, kan tjene igen som katalysator for nettetyrmarkedet. 

Vi mener, at vedtagelse af mainstream på dette tidspunkt er godt i gang med mange nye detailinvestorer, der dykker ned i digitale aktiver.

Mainstream vedtagelse og reguleringsklarhed, som sandsynligvis er opnået, hvis ikke godt i gang, vil allerede give kryptokurver den opmærksomhed og legitimitet, den ikke har set før.

Derfor tror vi, at prisen på VGX kan nå en ny heltidshøjde på $ 13,28.

Bedste sted at købe eller bytte ETHOS Voyager

NameDeposit MethodBuy
Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

ChangeNOW

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Møntkontakt

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Changelly

 • Kreditkort
 • Debit kort
Bedømmelse: 4

Gå til Køb

Bedste tegnebøger til opbevaring af ETHOS Voyager

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano S

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Atomic Wallet

Desktop-klient Bedømmelse: 4

Få tegnebog

Er Voyager en god investering?

På trods af at man har taget et nyt navn og er erhvervet af en anden forretningsenhed, er det primære mål for ETHOS det samme.

Udviklingen af ​​Ethos Universal Wallet vil fortsætte, og Ethos Bedrock vil blive integreret med Voyagers nye applikation under samme navn.

Dette blev muliggjort gennem de to selskabers synergistiske karakter. Voyager fokuserede på de økonomiske og handelsmæssige aspekter af kryptokurrency, mens Ethos fokuserede på blockchain teknologi og abstraktion lag protokol udvikling.

Sammen forsøger de at tilbyde detail- og institutionelle investorer produkter og tjenester, der løser udfordringer likviditet, forældremyndighed, og tilgængelighed.

Voyager Token (VGX)

Transformationen af ​​ETHOS til Voyager’s Native Broker Token (VGX) betyder, at det vil påtage sig en mere betydningsfuld rolle end hvad det oprindeligt var planlagt at gøre.

ETHOS Voyager-prisforudsigelse

Det vil repræsentere de kombinerede tilbud fra ETHOS og Voyager og vil give værdi og nytte på tværs af deres tilsluttede økosystem. ETHOS, nu kaldet VGX, vil blive brugt på forskellige måder.

Det kan bruges til billigere gebyrer for udbetalinger og handel, bestemmelse af cashback-belønninger, beregning af renter og til at etablere eksklusivt medlemskab fra de forskellige belønnings- og loyalitetsprogrammer, der er planlagt i fremtiden. 

Sådan køber du Voyager (VGX)?

Den bedste måde at købe Voyager Tokens på er gennem projektets kryptomæglerøkosystem ved hjælp af deres helt egen Voyager-app. Applikationen er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere.

Potentielle brugere af appen skal registrere sig for en konto og gennemgå KYC-verificeringsprocessen. Nogle begrænsninger kan gælde afhængigt af din jurisdiktion.

Når det er gjort, kan brugere af appen få adgang til de mange servicetilbud i Voyager-appen.

De, der ønsker at købe på sekundære markeder, kan købe Voyager-tokens (VGX) fra de mange centraliserede børser (CEX), der understøtter det. Den største og mest betroede blandt disse CEX er Binance.

Bemærk, at Binance stadig bruger det gamle tickernavn på VGX, som er BQX. Den har to par i Binance, BQX / BTC og BQX / ETH.

Flere oplysninger om ETHOS Voyager (VGX)

Hvad er ETHOS Voyager (VGX)?

ETHOS blev grundlagt af en 20-årig kandidat fra Brown University, Shingo Lavine, som sammen med fagfolk fra produktudvikling, fondsledelse og teknisk designudgivelse Bitsekvens (BQX).

Projektet var baseret i USA med det primære mål at give almindelige folk mulighed for fuldstændigt at kontrollere og få adgang til deres digitale aktiver.

Nærmer sig frigivelsen blev det omdøbt til ETHOS og lancerede en Universal Wallet kaldet ETHOS Universal tegnebog som holdet beskriver som en nem at bruge og kraftfuld komplet digital asset management platform.

 Ethos Universal Wallet tilbyder flere innovative funktioner, der gør den til en af ​​de mest avancerede universelle tegnebøger på kryptokurrency på markedet.

Den ene er Ethos SmartKey Teknologi. Det her fungerer som den universelle nøgle for alle digitale aktiver indeholdt i Ethos Universal Wallet.

Ud over dette tilbyder tegnebogen Fiat gateway og automatiseret et-klik-diversificeringsfunktion.

Den integrerede fiat-gateway giver brugerne mulighed for bekvemt at konvertere deres fiat til kryptokurver uden at passere gennem tredjeparts fiat on-ramp-tjenesteudbyder.

Diversificeringsfunktionen gør det let for brugerne at diversificere deres kryptobesiddelser.

Bortset fra Ethos Universal Wallet oprettede ETHOS også Ethos grundfjeld, hvilket ifølge ETHOS-udviklere er en højtydende Blockchain Financial Services (BFS) platform.

Dets primære mål er at gøre kryptokurver og blockchain-teknologi mere tilgængelig for både detail- og institutionelle investorer.

Ligesom Ethos Universal Wallet, Ethos Bedrock vil bruge SmartKey Technology, som igen udnytter bredt accepterede standarder som f.eks BIP32, BIP39 og BIP44.

Ethos Bedrock gør det muligt for institutioner at oprette tegnebogsløsninger med egen forvaring eller institutionelle forældremyndighedsprogrammer. 

Disse produkter –Ethos Universal tegnebog og Ethos grundfjeld, er måske de to hovedårsager til, at Voyager erhvervede den amerikanske blockchain-opstart.

Ifølge Voyagers officielle blogindlæg skrevet af Stephen Enhlich, CEO og medstifter af Voyager, Shingo Lavine, tiltræder Voyager som Chief Blockchain Officer.

Derudover vil han have en plads i Voyagers bestyrelse, hvor han kan hjælpe med at forme virksomhedens fremtid.

Stephen siger det Shingo er en bredt anerkendt ekspert og tankeleder i branchen, og Voyager vil have enormt godt af at have ham om bord.

Holdet

Voyager Teamet er sammensat af et team af finans- og teknologiveteraner, der er dedikeret til at styrke og servicere investorer i kryptokurver.

De er veteraner inden for branchen, der kom fra førende organisationer som E * Trade, Uber, Tradeit, Lightspeed Financial og andre førende organisationer inden for forskellige områder.

Stephen Ehrlich fungerer som administrerende direktør og en af ​​grundlæggerne af Voyager. Siden overtagelsen af ​​ETHOS har Shingo Lavine tilsluttet sig Voyagers team som dets Chief Blockchain Officer.

Partnerskaber og erhvervelser

Efter fusionen af ​​ETHOS og Voyager erhvervede det nyoprettede selskab det udkæmpede selskab Circle invest, som effektivt indbyggede mere end 40.000+ investorer i Voyages platform. 

Konklusion

Konsensus om prisbevægelser på kryptoaktiver er positiv. Denne stemning er opmuntret af ideen om, at vi i år vil opleve en anden bitcoin-minedrift-belønningshalveringsbegivenhed, som af mange blev set som en af ​​de primære katalysatorer for de tidligere betydelige tyrløb i fortiden.

På grund af den høje korrelation af prisbevægelser for de fleste altcoins til bitcoin kan vi antage, at dette sandsynligvis vil have en positiv indvirkning på prisen på ETHOS VGX.

Udsigterne for, at ETHOS VGX når en anden heltidshøjde, er mulig i de kommende måneder fremad, ledet af genopblussen af ​​interessen for krypto og ombordstigning af nye investorer.

Mens det generelle miljø i stigende grad bliver bullish, er der også mange udviklinger inden for ETHOS-projektet, der vil fremskynde denne stemning.

Den største er dens fusion med Voyager, som effektivt udvidede sit marked og de produkter og tjenester, det vil tilbyde.

Desuden er Voyager en børsnoteret licenseret kryptomægler, der har styrket sin overtagelsesstrategi for krypto- og finansrelaterede virksomheder, hvoraf den seneste er overtagelsen af ​​Circle Invest, der effektivt ombord sine 40.000+ detailinvestorer..

 Kun tiden vil vise, om Voyager-erhvervelsesstrategien vil bære frugt. For ETHOS VGX selv, som mæglertoken for det nævnte selskab, vil det sandsynligvis stige i pris på grund af øget udnyttelse forårsaget af stigningen i Voyagers produkter og tjenester samt stigningen i efterspørgslen fra nye tokenbrugere, der kommer fra de erhvervede virksomheder.

Dette er virkelig spændende tider for ETHOS VGX-token, og for dem der leder efter et dejligt altcoin at investere i ETHOS, bør VGX være en af ​​toppe på deres liste. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner