0x ZRX Coin Price Prediction för 2021, 2022 och 2025

Ett av de betydande problemen som har drabbat kryptovalutaindustrin är de ihållande säkerhetsöverträdelserna av centraliserade börser. Big 4-revisionsföretaget KPMG citerade detta som en av anledningarna till att kryptovalutor inte har nått massanpassning.

Innovatörer förvandlade detta hot till en möjlighet och har infört många innovativa lösningar som fungerar som alternativ till vad många anser vara den svagaste länken i rymden. Ett sådant initiativ är 0x, ett open-source blockchain-baserat protokoll som ger smart kontraktsinfrastruktur och likviditet för att möjliggöra peer-to-peer-utbyte av Ethereum-baserade tokens..

Det är protokolltoken, ZRX, kan satsas för att tjäna likviditetsbelöningar i ETH och kan användas som en styrningstoken för att rösta om förbättringsförslag som kan väcka 0x utvecklingsväg. Att hålla ZRX kan visa sig vara ett utmärkt tillfälle för passiv inkomst. När användningen av token ökar kan det öka i värde över tid, vilket gör det till en digital tillgång värt att titta på.

I denna ZRX-myntprisförutsägelse artikeln kommer vi att ta en djupare titt på detta projekt för att göra en exakt ZRX-prisförutsägning för kortvariga (2020), medellångsikt (2022) och långsiktiga (2025).

Vi kommer att göra detta genom att se tillbaka på den tidigare prisrörelsen och dess nuvarande utveckling för att kontrollera vilket värde den har levererat. Dessa kommer att vara vår grund för att bestämma vad som är den mest troliga prisbanan för denna digitala tillgång och själva avgöra om det är värt att investera i.

0x (ZRX) historisk prisanalys 

0x ICO ägde rum från 14 augusti 2017 till 15 augusti 2017 de lyckades samla in 24 000 000 USD med hjälp av en hård cap på det insamlade beloppet.

De lyckades också något decentralisera tokens genom att begränsa det totala antalet tokens som en part kunde köpa. Över 13 000 Ethereum-adresser var inblandade.

Varje token såldes för $ 0,048 vid ICO-tiden, de handlar för närvarande för 7 gånger sitt ursprungliga ETH-värde men är bara värda 3 gånger sitt USD-värde. Den nådde sin historiska topp under kryptotjulkörningen i slutet av 2017 och januari 2018, där den berörde prisområdet $ 2,50 USD. Detta varade dock inte länge och snart började det sin gradvisa nedgång.

Det hade förekommit enstaka prishöjningar under 2018 i maj, juli och oktober 2018, men de präglas av lägre toppar. Sedan dess har den handlat horisontellt under hela 2019 och Q1 2020

Liksom många av Altcoins har priset på 0x (ZRX) sjunkit sedan början av björnmarknaden 2018. Det finns flera anledningar till att token sjunker i pris.

Det är endast Ethereum-baserat; de flesta marknadsförare vill inte ha token och säljer dem efter avslutade kontrakt. Decentraliserade börser fungerar i vinstsyfte och kommer att avveckla alla sina innehav av ZRX efter behov.

Det går inte bra med altcoins; detta har en knock-on-effekt eftersom alla mynt som fångas i en nedåtgående spiral ser mindre och mindre ut som en bra investering, vilket tvingar innehavarna att sälja innan de drabbas av förluster.

När detta händer kommer fler och fler investerare med förluster att kasta in handduken och trycka ner myntens värde.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

0x0x (ZRX)

Rank: 73$ 1,38Pris (BTC) .000,00002700 Marknadslock$ 1.05 BVolume$ 174,63 M24h Förändring0,03% Total tillförsel1,000,00 M ZRX

ZRX Coin framtida prisprognos

0x är en token och ett protokoll som ligger före tiderna. De tillhandahöll tjänster som kräver massanpassning för att kunna utnyttjas. Den nuvarande marknaden för ERC-20 och ERC-721 är begränsad, både på grund av kostnaden för Etherium och det totala börsvärdet på kryptovalutamarknaden.

Kryptoutrymmet har inte tillräckligt många användare som använder tillgängliga Dapps, eftersom de flesta detaljhandlare fokuserar på kortfristiga kapitalvinster istället för teknik. Det är inte omöjligt att se att den här tekniken kan avveckla aktiemarknaderna i framtiden. Om 0x kommer att göra det är en helt annan fråga helt.

Kryptovalutamarknaden har sett mer än två år av Bitcoin inte göra en ny höjdpunkt. Detta har beskattat nerverna hos många investerare och handlare, vilket förvärrar utflyttningen till fiatvalutor runt om i världen. Dessutom har Bitcoin inte lyckats bevisa sin värdeförråd för tillfället, utan att synkronisera med S&P 500 och DJIA Dow Jones Industrial Average.

Det hausseartade fallet är dock inte allt undergång och dysterhet. Lyckligtvis kunde Bitcoin ha bottnat eller kommer att hamna mycket snart, vilket tvingar tillräckligt med kapitulation för att resultera i att mynt byter händer från björnar till tjurar.

När tjurarna har fått tillbaka kontrollen kan det bli en vildare åktur än björnmarknaden under de närmaste åren.

Till det nuvarande priset på 2600 sats, om Bitcoin går till 100 000, skulle token vara värt $ 2,60. Om ZRX lyckas bryta hela tiden och driva mot 26000 statistik, skulle myntet vara värt $ 26,00.

Nyckeln till denna förutsägelse är en långsiktig tidshorisont, med en bred portfölj, investerar små belopp i varje projekt som 0x, och ZRX kan i slutändan misslyckas.

På kort sikt, om priset på Bitcoin når 10 000, kan vi se ett 2x prishopp till 0,34 dollar. Denna förutsägelse för ZRX-priser måste också korrelera med Ethereum-marknaden, som också behöver varje mynt vara värd $ 250 – $ 300.

ZRX Coin-prisförutsägelse

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag 0,26 dollar 7%
1 vecka 0,39 dollar 50%
1 månad $ 0,52 200%
6 månader 0,78 $ 300%
1 år 2,99 USD 1150%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
1 år 2,99 USD 1150%
2 år 2,47 $ 950%
3 år 3,90 $ 1500%
4 år $ 19,50 7500%
5 år $ 26,00 10000%

ZRX Coin Price Prediction 2020

Vi förväntar oss att ZRX kommer att prestera mycket bättre 2020 än föregående år, vilket ZRX handlade i sidled under hela året.

Den primära katalysatorn för detta kommer att vara BTC-belöningshalveringshändelsen, som historiskt sett har varit en föregångare för en stor tjurkörning på kryptomarknaden.

Naturligtvis kan vi inte avfärda det faktum att marknaden kan gå i motsatt riktning. Det är anmärkningsvärt att indikera att många handlare har intagit långa positioner på terminsmarknaden för BTC, vilket antyder att priset på BTC kommer att öka på kort sikt. 

Liksom många kryptovalutor är ZRX-prisförutsägelser starkt beroende av prisrörelsen för BTC; med ökande hausseartade känslor kan vi med viss säkerhet förutse att ZRX-tokens sannolikt kommer att gå en mer hausseartad väg än tidigare år.

Om priset på BTC kommer att öka mot sina tidigare rekordhöga toppar, skulle det inte vara förvånande att se stora potentiella projekt som 0x öka 3X sitt nuvarande värde till 0,78 USD vid årets slut.

ZRX myntpris Förutsägelse 2022

Precis som många av de tidigare bitcoinhalveringshändelserna kommer vi sannolikt att se en långvarig hausseartad prisåtgärd efteråt, med sin fart över år 2020. Vi kan se de största effekterna av denna händelse 2021-2022, där ZRX kan nå en ny rekordhög nivå på 2,99 USD.

Ethereum 2.0 skulle ha släppts vid den här tiden och kan också fungera som en annan katalysator som ger ZRXs priser mer positiv fart. Protokolluppgraderingen förväntas ta itu med den största svagheten i Ethereum blockchain: skalbarhet och hög transaktionsavgift.

Med den här protokolluppgraderingen kunde vi se ett förnyat intresse för Ethereum liksom de många ERC20-tokens som har utfärdats i Ethereums nätverk, inklusive ZRX.

Detta kan ha en betydande inverkan på priset på Ethereum för dessa tokens, vilka kommer att hjälpa till att upprätthålla sitt förutspådda prisintervall på $ 2,47- $ 2,99 USD trots det förväntade vinsttagandet av vissa investerare.

Vi kan förvänta oss enstaka nedgångar i priserna 2022, men vi tror att det inte kommer att bli så svårt som tjurmarknaden 2018. Nu skulle ZRX ha etablerat sig som en av de ledande teknikerna som möjliggör decentraliserad finansiering (Defi).

ZRX Förutsägelse av myntpris 2025

I år skulle en ny bitcoinhalveringshändelse ha inträffat. Detta skulle utlösa en ny cykel av hausseartade prisåtgärder som kan leda till att många digitala tillgångar uppnår nya heltidshöjder. Liksom de flesta kryptovalutor kommer prisrörelsen för BTC att påverka priset på ZRX avsevärt.

Utöver detta förväntar vi oss att kryptovalutaindustrin vid denna tidpunkt skulle ha uppnått tydlig reglering och nå samma nivå av erkännande för traditionella finansmarknader. Det betyder att massantagandet av kryptovalutor mycket väl kan pågå under denna tid.

Massöverföring innebär att vi kommer att uppleva en betydande ökning av efterfrågan på digitala tillgångar, med många investerare som rusar in för att få bättre positioner.

Många spekulanter tror att BTC: s värde skulle ha uppskattat 10 gånger dess nuvarande värde vid den här tiden ($ 100 000 USD) med många andra digitala tillgångar som följer samma prisväg. I linje med denna förutsägelse, vi tror att ZRX skulle nå prisintervallet $ 19,50 – $ 26,00

Är ZRX Coin en bra investering?

0x planerar att vara snabbare än sina konkurrenter. De tillåter sina användare att byta mellan tokens eller tillgångar för sömlös användning av Ethereum-baserade Dapps, utan att låsa tokens på blockchain och generera gasavgifter, till skillnad från de flesta decentraliserade börser.

Målet är att tillåta användare att använda Ethereums ekosystem mer effektivt utan att behöva gå igenom utbyten. Utbyten tvingar för närvarande tokeninnehavare att handla i antingen Bitcoin BTC, Ethereum ETH eller USD stablecoins.

Då måste användarna göra ytterligare en handel från BTC, ETH eller USD till den nya token de vill köpa.

Genom att använda kryptovalutabörser på detta sätt genereras flera transaktionsavgifter, båda riktningarna får handelsbara tillgångar eller tokens på börsen och utanför börsen; handlingen att behöva handla flera gånger kommer också att generera ytterligare handelsavgifter.

0x planerar att göra detta i en transaktion med en atombyte genom att utnyttja de funktioner som är inbyggda i Ethereum blockchain. 0x kommer att använda smarta kontrakt på Ethereum-blockchain för att underlätta peer-to-peer trustless utbyte av en token eller tillgång för en annan mellan användare.

Genom att använda smarta kontrakt kan de byta ut tokens eller tillgångar i en transaktion, vilket undviker ytterligare avgifter från tredje part. Detta sänker transaktionskostnaderna och minskar nätverkstrafiken, samt tar bort behovet av att betala orimliga avgifter till kryptovalutabörser.

Allt detta innebär effektivt att 0x kostar mindre än konkurrenterna. För att kunna använda deras tjänster måste du ha ZRX-mynt, som är deras ERC-20-symbol.

Bästa stället att köpa eller byta ut 0x ZRX-mynt

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg: 5

Gå till Köp

ChangeNOW

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Myntbrytare

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Changelly

 • Kreditkort
 • Kontokort
Betyg: 4

Gå till Köp

Bästa plånböcker för att förvara 0x ZRX-mynt

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Hårdvara Betyg: 5

Skaffa plånbok

Ledger Nano X

Hårdvara Betyg: 5

Skaffa plånbok

Atomic Wallet

Desktop-klient Betyg: 4

Skaffa plånbok

0x ZRX-nyheter har varit sparsamma för sent, med det sista anmärkningsvärda tillkännagivandet att de introducerar ZRX Portal, som är deras nya hem för staking och röstning med ZRX-token. Deras blogginlägg beskriver framstegen.

Staking erbjuder belöningar till användare som låser upp sina mynt. Tyvärr följer dessa belöningar inte deflationen av deras valuta, vilket kommer att leda till en nettoförlust.

Insättning bör endast göras av långsiktiga investerare som har en flerårig väntetid. Det kan leda till betydande vinster eller en enorm förlust.

Hur man köper 0x (ZRX)?

Det finns olika sätt att köpa 0x (ZRX). Den finns på mer än 190+ marknader, mestadels i centraliserade börser. De flesta av de största och väletablerade centralbörserna (CEX) har listat ZRX, vilket är ett tydligt tecken på förtroende för den digitala tillgången.

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, och Poloniex är några av de få välkända kryptobörserna som har listat denna digitala tillgång. Många av dessa utbyten tillåter användare att köpa kryptovalutor med banköverföringar och bankkort, vilket gör det lättare för icke-myntare att köpa ZRX.

De flesta av dessa centraliserade utbyten tillåter dock inte direktköp av ZRX med fiat. Köpare måste köpa BTC eller ETH och få dem att byta mot ZRX. Ett alternativt direkt sätt att göra detta är att använda Instant Crypto Exchange som ChangeNow. Det tillåter användare att direkt köpa ZRX med kredit- eller bankkort.

De som har kryptovalutor ETH och USDT kan också använda decentraliserade börser (DEX) som IDEX eller omedelbar likviditets-DEX som Kyberswap och Uniswap.

Alternativt sätt att köpa ZRX-mynt

Mer information om 0x (ZRX)

Vad är 0x (ZRX)?

0x eller Zero Exchange är ett protokoll med öppen källkod och icke-hyra, vilket möjliggör och tillåter peer-to-peer-utbyte av Ethereum-härledda tillgångar eller token direkt på Ethereum blockchain.

0x kan beskrivas som en öppen offentlig infrastruktur. Det är inte en Dapp utan ett pålitligt utbyte som DEX kan baseras på.

Detta underliggande protokoll är gratis att använda för alla som är intresserade av att skapa ett decentraliserat utbyte som kan ställas in på under 1 minut.

Vi tänker på 0x och ZRX-token som en pålitlig, decentraliserad OTC-handdisk. En mellanhand som håller båda parternas tokens och byter dem om båda parter respekterar sina respektive avtal.

Något som en utbyte utan att fokusera på fasta par, än mindre att ha en fast basvaluta eller fast offertvaluta.

Detta möjliggör tillförlitliga peer-to-peer-transaktioner att ske i en kontrollerad och säker miljö. 0x designades som ett protokoll som DEX: s decentraliserade börser kunde använda för att förbättra några av de problem de möter.

Teamet bakom 0x (ZRX)

0x grundades av Will Warren och Amir Bandeali i oktober 2016. The 39 medlemmar team består av ingenjörer, datavetare och fysiker. De har ytterligare 5 rådgivare från Paradigm, Polychain Capital, Pantera Capital, Augur, Scalar Capital och Craft Ventures.

Börslistor

0x är noterat på några av de bästa börserna, inklusive; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro och många fler, inte så bra utbyten. CoinMarketCap visar 167 tillgängliga handelspar.

0x har en av grundarna av Coinbase som en av deras rådgivare. Utbytet gav också bort gratis ZRX i utbyte mot att titta på videor om symbolen.

Deras partnerskap med Coinbase öppnade dem för en uppsjö av juridiska skyldigheter som kan kränka dina suveräna rättigheter att spåras och övervakas.

Coinbase har varit på krigsstigen och har nyligen förvärvat och samarbetat med företag som kan förbättra sin kedjeanalys och KYC-processer genom ansiktsigenkänning.

Brian Brooks, Chief Legal Officer på Coinbase, har utsetts till nästa Chief Operating Officer och First Vice Comptroller of the Office of the Comptroller of the Currency (OCC). Detta påminner oss om hur Goldman Sachs tog över det amerikanska finansdepartementet. För en snabb förståelse, titta på Inside Job (2010).

Enligt vår uppfattning signalerar detta snart ett aggressivt tryck för att ta bort kontanter. Detta gör oss också extremt hausse på kryptovalutor som alternativ. Kryptovalutor kan på allvar vara framtiden för alla globala pengar.

0x ZRX-säkerhet

Vi skulle inte gå så långt som att ringa 0x decentraliserat, men de är inte lika centraliserade som börser som Coinbase, Kraken eller Bitstamp.

DEX betraktas som illikvida, långsamma och dyra. De är decentraliserade av design. Denna brist på centralisering får dem att inte fungera med varandra, men de erbjuder större säkerhet ur anonymitetssynpunkt.

DEX driver också orderböcker direkt på huvudkedjan. Varje order eller annullering av order kommer att motivera nätverksavgifter eller betald gas, vilket också tillför nätverksuppblåsning. I slutändan kommer vi inte att använda DEX på grund av säkerhetsproblem på grund av antalet uppmärksamhet som hackare ger dem på grund av deras anonymitetsfunktioner.

Alla förlorade medel återvinns inte eller återbetalas via en försäkringsfond, och på grund av den decentraliserade karaktären kan ingen tredje part stämas för att återkräva medel.

0x säkrar sina transaktioner genom att använda deras protokoll för att fungera som mellanhand. I stället för att låsa din token eller tillgångar till salu på Ethereum blockchain, sker handeln på ett off-chain-relä med Ethereum-drivna smarta kontrakt som bara genomförs när en affär är klar..

För att en handel ska kunna ske måste båda parter kunna ansluta direkt. Vem som helst kan generera och sända en beställning genom att skicka en länk via vilken metod som helst som möjliggör teckenöverföring; WhatsApp, Twitter, e-post, vanlig post, på ett papper, till och med morse-kod.

Så länge du kan ansluta direkt till motparten till handeln kan du utföra den omedelbart. 0x API förbättrar DEX-infrastrukturen drastiskt genom att tillhandahålla en universell orderbok som delas mellan alla 0xs decentraliserade börser. Sändningar skickas till både offentliga och privata orderböcker.

0x samlar orderböcker från 0x Mesh, Kyber, Uniswap och Oasis. Anslutning av flera DEX förbättrar likvidering, vilket möjliggör korrekt prissättning för båda parter.

Marknadsförare och reläer belönas med ZRX för sina transaktioner; dessa belöningar betalas av marknadsaktörerna.

Slutsats

Vi känner oss under rätt förhållanden, ZRX kan göra mycket bra. Det är inte det mest riskabla myntet att investera i på grund av deras utveckling, partners och tillgängliga finansiering. Avkastningen blir blygsam.

Enligt kryptostandarder ser vi inte 100x prisökning när som helst snart. Kryptomarknader är extremt volatila beroende på hur snabbt de når 10x, 100x är inte så långt borta.

Tyvärr är björnfallet ett mynt utan värde, ZRX handlar runt hela tiden. Medan det återhämtar sig något kommer bara tiden att avgöra om det räcker eftersom de inte har brutit en lokal höjdpunkt på länge.

Även om detta projekt kan gå till noll är tekniken imponerande. Om de kan expandera för att göra atombyten över blockkedjor på något sätt kan de göra 100 gånger på snabb tid.

Medan de lyckas marknadsföra markeringen på ett rimligt sätt måste de fokusera på ombord mer utbyte. De måste också fokusera på att integrera sina 0x direkt till fler webbplatser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner