Sådan køber du OmiseGO (OMG) [Vejledning til trinvis købere]

OmiseGO er en open source, blockchain-baseret platform til øjeblikkelige peer-to-peer-transaktioner og et af de mest succesrige projekter udviklet på Ethereum blockchain med støtte fra Ethereums grundlæggere selv, Vitalik Buterin og Gavin Wood. Hvis du læser denne artikel, ved du sandsynligvis allerede noget om projektet.

Måske er du en kryptoentusiast, der har fulgt projektet, eller måske er du en komplet novice i kryptovalutaverdenen og lige tilfældigvis skrev OMG, da du så, hvor mange forskellige tokens der er derude. Lige meget. I denne vejledning giver vi dig trinvise instruktioner om Sådan køber du OmiseGO (OMG).

HURTIG GUIDE: Sådan køber du OmiseGO

 1. Opret og log ind på din Binance-konto
 2. Gå til tegnebøger – Spot tegnebøger for at få din Binance BTC-adresse
 3. Overfør dine midler til Binance
 4. Kom til Binance Markets-siden
 5. Find siden Market for OMB / BTC-handelsparret
 6. Indtast hvor meget BTC du vil bruge, og klik på “Køb OMG”

Gå til Binance

Hvor kan man købe OmiseGO – Top 5 udvekslinger

Dit første skridt i at finde ud af, hvordan du køber OmiseGO, er at finde ud af, hvor du kan købe dem. Der er tusindvis af kryptobørser, fra velkendte, velrenommerede websteder som Binance eller Coinbase, til børser som Criptolago, som næsten ingen har hørt om. Ingen udveksling viser hvert eneste token. Der er bare for mange af dem. Så først skal vi vide, hvilke der er OMG.

Vi kan finde ud af det på websteder, der sporer kryptokurver, som cmc.io eller coincodex.com. Vi kan gå over til coincodex, skrive OMG i søgefeltet til højre og derefter klikke på “Fanen Udvekslinger”. Her er udvekslingslisten for OMG ifølge coincodex:

hvordan man køber omisego

Listen er som standard ordnet i henhold til 24-timers handelsvolumen og viser ikke kun selve børserne, men også de tilgængelige handelspar. Dette fortæller dig, hvad du kan bruge til at betale for din OMG.

Når man ser på billedet ovenfor, er de 5 bedste børser for OMG Binance (med langt det største volumen), Huobi Global, OKEx, Coinbase Pro og UPbit. På Binance kan du købe OMG med Bitcoin (BTC), USD Tether (USDT), Ether (ETH) og deres egen oprindelige Binance Token (BNB)

Lad os lave en hurtig sammenligning af disse top fem OmiseGO-børser:

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronisk pengeoverførsel
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Bankoverførsel
 • Ethana forældremyndighed
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Changelly

 • Kreditkort
 • Debit kort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Møntkontakt

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Coinbase Pro

 • Kreditkort / betalingskort
 • Kryptovaluta
 • Bankoverførsel
 • Paypal
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Trin-for-trin vejledning til køb af OmiseGO

Baseret på ovenstående oplysninger er Binance det bedste sted at købe OmiseGO. Det har den højeste handelsvolumen for OMG og også de mest handelspar. Selvom Binance accepterer kreditkortbetalinger til køb af kryptotokener, er det kun muligt for Bitcoin og et par andre. Køb af OMG er kun mulig med BTC, USDT, ETH og BNB.

Nu ved vi hvor. Lad os nu se på Sådan køber du OmiseGo (OMG). Lad os antage, at du ejer nogle Bitcoin, der er gemt på en personlig tegnebog (som du altid burde) og ønsker at købe 0,0003 BTC til OMG-tokens. Lad os gøre dette et trin ad gangen:

Trin 1: Opret en konto på Binance

Hvis du allerede har en Binance-konto, skal du gå videre og springe til næste trin. Hvis ikke … læs videre.

Gå over til www.binance.com og klik på den gule “Registrer” -knap i det øverste banner.

Udfyld din e-mail-adresse, skriv en sikker adgangskode, klik derefter på “Opret konto”, og følg alle trin for at bekræfte og aktivere din konto. Glem ikke at opsætte tofaktorautentificering (2FA) for ekstra sikkerhed.

Trin 2: Depositum

Nu hvor din Binance-konto er klar, skal du deponere de midler, du bruger til at købe OmiseGO. For at gøre det skal du overføre Bitcoin fra din personlige tegnebog til din Binance BTC-tegnebog.

Log først ind på din Binance-konto, og klik på “Wallet” fra det øverste bånd og derefter på “Spot Wallet”

Denne side viser din generelle saldo. Med andre ord den samlede værdi af tokens i alle dine tegnebøger. Klik på “Depositum” i menuen til venstre.

Vælg det token, du vil deponere, på denne side i rullemenuen. I dette tilfælde Bitcoin. Din Binance BTC-tegnebogadresse vises til højre. Her kan du kopiere adressen til udklipsholderen eller vise en QR-kode, du kan scanne.

hvordan man køber OMG

Gå nu til din personlige tegnebog, hvor du har gemt din Bitcoin, og overfør det ønskede beløb til den tegnebogadresse, du fik ovenfor. Om få minutter, efter at alle netværksbekræftelser er afsluttet, vil dine tokens være i Binance klar til køb.

Trin 3: Køb af OmiseGO

Nu hvor din BTC er på Binance, skal du gå over til kryptokurrencymarkedet. Klik på “Markets” i det øverste bånd.

Da vi køber med Bitcoin, skal du klikke på fanen “BTC-markeder” og derefter skrive OMG i søgefeltet til højre.

OMG / BTC-handelsparret vises i vinduet. Klik på den for at gå til handelssiden.

Dette er markedssiden for OmiseGO / Bitcoin-handelsparret. Den første del viser nogle prisoplysninger. Den del, du har brug for for at købe, er i bunden, så rul ned.

Den højre søjle er til køb af BTC med OMG, så vi skal se på den venstre søjle. I feltet “I alt” skal du udfylde, hvor meget BTC du vil bruge. I dette eksempel 0,0003 BTC. Vi kan se her, at vi får 2,48 OMG. Når alt er udfyldt, skal du klikke på knappen “Køb OMG” for at afslutte processen. Om et par minutter vil dine OmiseGO-tokens være i din tegnebog.

Bedste tegnebøger til OmiseGO

Nu hvor du ved, hvordan du køber OmiseGO (OMG) og er den stolte ejer af nogle tokens, kan du lade dem være i din Binance tegnebog. Men det er generelt en god ide at opbevare dine kryptokurver i personlige tegnebøger. Der er flere slags tegnebøger, du kan vælge imellem: hardware-tegnebøger (fysiske enheder, der skal tilsluttes en computer) eller softwaretegnebøger (web, desktop eller mobil).

Da OMG er et ERC20-kompatibelt token, vil enhver ERC20-kompatibel tegnebog gøre. Her er vores top fem tegnebøger til at holde OmiseGO. Trust Wallet har for nylig indgået et samarbejde med Binance, så det er en rigtig god mulighed, hvis du planlægger at handle der regelmæssigt.

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Atomic Wallet

Desktop-klient Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano S

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

TREZOR One

trezor en

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Guarda tegnebog

Mobil Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Tillid til tegnebogen

Mobil Bedømmelse: 5

Få tegnebog

MyEtherWallet

Web Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Flere oplysninger om OmiseGO [FAQS]

Hvad er OmiseGO?

Navnet OmiseGO gælder både for et blockchain-baseret projekt og en kryptokurrency. OmiseGO-projektet er en open source-platform til øjeblikkelige, peer-to-peer-betalinger og overførsler. Nogle mennesker har beskrevet det som at være som PayPal, men med kryptokurver. Platformen blev udviklet i det sydøstlige Asien, hvor over 75% af befolkningen ikke har bankkonti. Denne platform kan give ikke-bankerede mennesker fra hele verden adgang til at sende og modtage overførsler eller foretage betalinger.

OmiseGO (tickersymbol: OMG) er også navnet på den kryptokurrency, der driver OmiseGO-betalingsplatformen.

Fungerer OmiseGO kun i det sydøstlige Asien?

Nej. Virksomheden er baseret i Singapore, men er åben for mennesker og virksomheder fra hele verden. Uanset hvor du bor, kan du købe OMG. Og uanset hvor din virksomhed er placeret, kan du begynde at modtage OMG-betalinger lige nu.

Er OmiseGO en god investering?

I skrivende stund har 1 OMG en pris på 1,15 USD. Nogle af de mere optimistiske prisforudsigelser for symbolet siger, at det kunne være værd mellem 3,5 og 5 USD inden udgangen af ​​2020. De mindre optimistiske forudsigelser antyder, at det kunne ramme den 5 USD-værdi inden 2025. Så OMG ser ud som en god investering på mindst på lang sigt.

Sådan køber du OmiseGO – Konklusion

OMG-tokens succes afhænger helt af betalingsplatformens succes. Hvis OmiseGO virkelig bliver crypto-verdens PayPal, kan det helt sikkert stige til at registrere højder i pris. Med en yderligere detalje: 100% OMG’s samlede forsyning cirkulerer allerede, så der er ikke flere poletter, der skal udvindes. Hvis platformen starter, vil tokens knaphed tage prisen endnu højere. Det ser ud til, at OMG absolut er værd at lægge nogle penge i, og efter at have læst denne vejledning ved du nu, hvordan du gør det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner