Changelly Review [2021] Onko se laillista ja huijausta?

Changelly on yksi tunnetuimmista kryptovaluuttakauppapaikoista tänään. Sen avulla voit ostaa täyden valikoiman suosittuja digitaalisia valuuttoja nopeasti ja helposti. Vaikka siellä on monia vastaavia palveluja, Changelly on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista palveluista edistyneiden ominaisuuksiensa ja laajan kaupankäynnin kohteena olevien kryptovaluuttojen ansiosta..

Changelly-kaupankäyntialgoritmi on integroitu suurimpiin kryptovaluutan vaihtoalustoihin, mukaan lukien Binance, Bittrex jne. Millisekuntien kuluessa Changelly tekee tarjouksia ja kysyy alustoilta, valitsee ja ehdottaa sitten parasta käytettävissä olevaa kurssia, jotta voit aina saada parhaan hinnan Marketissa. Palvelu tarjoaa yleensä parhaat krypto-salaus-hinnat ja tukee yli 140 vaihdettavissa olevaa salausta.

Changelly on tehnyt osto- ja kauppaprosessit erittäin helpoksi sekä uusille että kokeneille sijoittajille. Alustan avulla voit ostaa erilaisia ​​kolikoita maksamalla luotto- tai maksukortillasi, mutta voit myös vaihtaa salausta ja siirtää digitaaliset omaisuutesi muihin kuumiin tai kylmiin lompakkoihin.

1- Rekisteröinti on ilmaista:

Rekisteröinti Changellylle on 100% ilmainen. Prosessi on yksinkertainen ja nopea, voit käyttää esimerkiksi sosiaalisen median tilejä Facebook rekisteröityä.

LUE USA: n valtiovarainministeriö joutuu kongressin vastustamaan salauksen hallintaa

2- Vaihtopalkkio on 0,25%:

Changelly veloittaa melko alhaisen palkkion (0,25%) salauksesta salaukseen -vaihtoon ja tarjoaa parhaan mahdollisen hinnan tapahtumahetkellä. Se on ainoa maksu, jonka maksat.

3- Reaaliaikaiset valuuttakurssit:

Changelly-kaupankäynnin algoritmi on integroitu suurimpiin krypto-valuutanvaihtofoorumeihin verkossa, mukaan lukien Binance ja Bittrex. Millisekuntien kuluessa Changelly tekee tarjouksia ja kysyy alustoilla, valitsee ja ehdottaa sitten parhaan mahdollisen hinnan ja näyttää arvioidun hinnan sinulle.

4- Changelly on nopea:

Digitaalisten valuuttojen ostaminen Changellystä on saumatonta. Ei tarvitse odottaa pitkiä vahvistuksia. Valuuttoja ostetaan ja vaihdetaan muutamassa sekunnissa, takana minuutteina verkon toiminnasta riippuen.

5 – Osta kryptovaluutta luotto- tai maksukortilla:

Yksi Changellyn tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky ostaa kryptovaluutta pankkikortillasi. Ollakseni rehellinen, monet vaihtot eivät salli sitä. Voit maksaa millä tahansa 3D-suojatulla kortilla mistä tahansa maasta ja missä tahansa valuutassa. Tapahtumat tehdään kuitenkin joko USD: nä, GBP: ksi tai EUR: ksi. Ylimääräisten tapahtumakustannusten poistamiseksi suosittelemme joko USD- tai EUR-pankkikorttien käyttöä.

6- Changelly on oikeutettu:

Changelly toimii yhteistyössä MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet ja muiden tunnettujen salausteollisuuden kanssa. Vuodesta 2015 lähtien toiminut foorumi ja sen mobiilisovellus houkuttelevat kuukausittain yli miljoona kävijää, jotka nauttivat korkeista rajoituksista, nopeista tapahtumista ja 24/7 reaaliaikaisesta tuesta. Yli 2 miljoonalla käyttäjällä ympäri maailmaa se on hyvin tunnettu yritys salausalalla.

LUE VET on mahdollisesti yksi kuumimmista kolikoista nyt

7 – Osta Crypto älypuhelimellasi.

Sekä iPhonen että Android-puhelimen käyttäjät voivat hyödyntää mobiilialustan kaikkia mahdollisuuksia. Sen älypuhelinten käytettävyys on sama kuin Changelly-verkkosivustolla on tarjottavanaan. Sovellus sisältää kiinteäkorkoisia ja vaihtuvakorkoisia kaupankäyntimekanismeja ja antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa mitä tahansa cryptoja reaaliaikaisesti korotettuna luottokortilla suoraan älypuhelimelta.

Kuinka ostaa kryptovaluuttoja Changellystä?

Digitaalisen valuutan ostaminen Changellystä on melko vaivatonta. Henkilötodistuksen vahvistamista ei vaadita aluksi. Kun olet lisännyt luotto- tai maksukorttitietosi, voit selata yli 140 salausvaluutan luetteloa ja ostaa minkä tahansa niistä. Luotto- tai maksukorttisi. Kolikot ilmestyvät tilillesi hetken kuluttua.

Päätelmä:

Alhaiset palkkiot ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät Changellystä ihanteellisen alustan yli 140: n erilaisen kryptovaluutan ostoon ja kauppaan, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään. Niiden reaaliaikainen hintaseurantamekanismi varmistaa, että saat parhaan tarjouksen, kun taas mahdollisuus ostaa kryptovaluutta luotto- tai maksukorteilla tekee prosessista nopean, kätevän ja helpon kaikille aloittelijoille.

Jos etsit muita vaihtoehtoja salauksen ostamiseksi luotto- tai maksukortilla, tässä on vaiheittainen opas siitä, miten voit tehdä niin tänään. Askel askeleelta ostaa kryptovaluutta luottokortilla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner