Paras Yearn Finance (YFI) -lompakko vuonna 2021 | YFI: n tukemat lompakot

Yearn Finance (YFI) on pohjimmiltaan ERC20-tunnus, joka perustuu Ethereum blockchain -tekniikkaan. YFI-kolikon perustajan pääpaino oli häiritä DeFi-verkkoa sen käynnistämisen jälkeen, kun YFI: stä tuli suosituin salausmarkkinoilla. Kuten tiedämme, blockchain-tekniikan verkosto leviää joka puolella maailmaa ja soveltuu myös kaikkiin henkilöstöresurssien kehittämiseen liittyviin osastoihin. Blockchain-varojen tai digitaalisten omaisuuserien syntyminen käytettäväksi blockchain-verkossa tapahtuu.

Tässä artikkelissa Ripple coin News Team löytää parhaat Yearn Finance (YFI) -lompakot. Koska YFI on rakennettu Ethereumsin ERC20-protokollalle, joten voit käyttää mitä tahansa Ethereum ERC-20 -merkkejä tukevaa lompakkoa Yearn Finance (YFI) -asi tallentamiseen..

Parhaat Yearn Finance YFI -laitteiston lompakot

YFI-rahakkeiden tallentamiseen on olemassa useita laitteistolompakoita, jotka takaavat parhaan mahdollisen tietoturvan ja tarjoavat kattavan luettelon ominaisuuksista. Seuraavat ovat markkinoiden parhaat laitteiden lompakot YFI: lle.

1. Ledger Nano S (suositus)

Ledger Nano S on yksi halvimmista laitteistolompakoista, joka on kohtuulliseen hintaan. Se on myös yhteisön suosituin ja suositeltavin laitteistolompakko.

Kun on kyse omaisuuden turvallisuudesta, Ledger Nano S on paras kaikista. Se on saatavana kuudella eri värillä ja tukee monikielisiä. Yhtiö tarjoaa palkkioita salattujen varojen sijoittamisesta Ledger-lompakkoon.

2. Ledger Nano X

Ledger Nano X: ssä on poikkeuksellisia ominaisuuksia, ja sitä pidetään ominaisuuksiltaan päivitetyimpänä kuin Ledger Nano S.Esimerkiksi se muodostaa yhteyden Ledger Live Mobile -sovellukseen Bluetooth-vaihtoehdon kautta.

Ledger-lompakko on pohjimmiltaan yksi parhaista laitteistolompakoista. Se on suunniteltu tallentamaan salausvaluuttoja, joissa on massiiviset turvaominaisuudet. Salauskauppiaat ja sijoittajat käyttävät intohimoisesti kirjanpitolompakoita krypto-valuutassaan, jota he myös ylistävät.

Suunnittelu on erittäin viehättävä ja houkutteleva käyttää. Palauttamisen siemenkorttien mahdollisuus ja USB-C-kaapelin saatavuus tekevät Ledger Nano X: stä houkuttelevan salausyhteisössä.

voit myös tarkistaa meidän parhaat Loopring-lompakot 2021-luettelo

3. Pidä avainta

KeepKey on toinen kuuluisa laitteistolompakko Ledgerin ja Trezorin lisäksi. Se on parasta Yearnille. Rahoitusmerkit, ja se tukee monenlaisia ​​kolikoita.

Pakkaussuunnittelu on hienoa, ja käyttäjät voivat nauttia poikkeuksellisesta kokemuksesta käyttämällä sitä omaisuudensa varastointiin. Se ei vain tue YFI-tunnusta, vaan myös monituettua laitteistolompakkoa. Kaikista markkinoiden näkyvistä laitteistolompakoista, Pidä avainta on halvempi, sillä sillä on kaikki poikkeukselliset ominaisuudet.

4. Trezor

Trezor ei ole uusi salausmaailmassa, mutta sillä on kirjattu historia, ja monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​siitä. Trezorin upein asia on, että se tukee kaikkia ERC-20-merkkejä, mukaan lukien YFI, täydellä salauksella.

LUE 10+ parasta ERC20-lompakkoa Ethereum Token -lompakot 2021

Siinä on kaksi tuotetta, nimittäin Trezor Model T ja Trezor One, jotka tukevat erilaisia ​​salauksia sekä online-turvallisuutta. Se on halvempaa kuin muut lompakot. Trezor on erittäin helppo ja helppo käyttää erityisesti aloittelijoille.

Siinä on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit helposti palauttaa rahasi tai varasi, jos kadotit laitteen. Trezor on erittäin turvallinen ja läpinäkyvä alusta, jonka avulla käyttäjät voivat helposti seurata toimintaansa, lompakko tukee tuhansia kolikoita.

Se aktivoituu, kun se kytketään tietokoneeseen. Kun aktivoit laitteistolompakon, sinun on asetettava 12-numeroinen palautuskoodi, jota käytetään varojen palauttamiseen menetysten sattuessa. Muita palveluja ovat PIN-koodi, OLED-näyttö ja salasanavaihtoehto.

  1. Litecoin-hintaennuste 2021–2025
  2. Tähtien hintaennuste 2021-2025 XLM 5 dollaria mahdollista?
  3. Chainlink-hintaennuste 2021-2025 LINK saavuttaa 100 dollaria?

Parhaat YFI-lompakot

Jos haluat nauttia ilmaisista lompakoista, joilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia, seuraava on luettelo ilmaisista lompakoista ERC-20-resursseillesi.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet on Ethereum-pohjainen blockchain-lompakko, joka tunnetaan parhaiten Etherin ja kaikkien ERC-20-merkkien tallentamisesta täysin salatulla suojauksella. Se on verkkopohjainen lompakko, jonka avulla pääset suoraan Ethereumin estoketjuun. Tämä ilmainen lompakko sisältyy luetteloomme suositelluista lompakoista ERC-20: lle.

MEW on voittanut salausyhteisön luottamuksen ja tunnetaan tarjoavansa ylimääräisiä suojaustasoja digitaaliselle omaisuudellesi. Dynaamista käyttöliittymää on erittäin helppo seurata, ja voi helposti tehdä tapahtumia ja muuntaa tunnuksia vaihtamalla. On myös huomionarvoista, että lompakko on yhteensopiva laitteistolompakoiden, kuten Ledger Nano S: n, kanssa. MyEtherWalletin avulla voit tehdä offline-tapahtumia yrityksen antamien ohjeiden mukaisesti. Tätä vaihtoehtoa suositellaan kuitenkin ammattilaisille eikä aloittelijoille.

6. MetaMask

MetaMask on verkkopohjainen ilmainen lompakko, joka toimii laajennuksena eri selaimille, kuten Chrome, Opera, Brave ja Firefox. Se on suosittu ilmainen lompakko Ethereumille, koska se antaa sinulle myös suoran pääsyn Ethereum-lohkoketjuun. Kaikki ETH-lohkoketjussa lyödyt rahakkeet voidaan tallentaa MetaMaskiin.

Se on HD-lompakko, jota voi käyttää jokaisella selaimella luomishetkellä asetetun siemenavaimen avulla. Käyttöliittymä on integroitu, ja maailmanlaajuinen kattavuus on käytettävissä monikielisen tuen ansiosta. Trezor-laitteistolompakko on yhteensopiva MetaMask ja pääsee myös Trezorin tilitietoihin verkkopohjaisella MetaMaskilla.

7. Atomic-lompakko

Atomic Wallet voi vapaasti käyttää salauksen ulkopuolista kryptovaluutta-lompakkoa, joka tukee kaikkia ERC-20-tunnuksia. Voit luoda ja avata Atomic-lompakon eri käyttöjärjestelmissä, kuten macOS, Windows, Linux, Android ja iOS. Mielenkiintoisin ja maineikkain ominaisuus on atomi-swapit tämän lompakon osassa, jonka avulla voit vaihtaa kryptovaluuttoja. Sisäänrakennetun vaihtovaihtoehdon avulla voit muuntaa useita kryptovaluuttoja Atomic Walletin alustalla.

LUE 9 parasta Polkadot (DOT) -lompakkoa 2021

Monialustainen

Atomic Wallet on saatavana useimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, macOS, Linux ja Android. IOS-sovellus on tarkoitus julkaista vuonna 2019.

Turvallisuus ja nimettömyys

Atomicissa vain sinulla on täysi pääsy varoihisi. Atomic Wallet käyttää laitteen älyä ja tallentaa kaikki yksityiset avaimet tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Yksityisyytesi on suojattu hyvin asettamallasi salasanalla ja 12 sanan muisteisella siemenlauseella.

Moni-valuuttainen

YFI-tunnuksen lisäksi Atomic tukee yli 300 kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata ja hallita niitä, vaihtaa ja ostaa sisäänrakennettujen palveluiden avulla ja tehdä kaiken yhdessä käyttöliittymässä käymättä ulkoisille verkkosivustoille. Lisäksi Atomicin avulla voit lisätä minkä tahansa ERC20-tunnuksen muutamalla napsautuksella ja hallita sitä.

Nollamaksut

Atomic on ilmainen ohjelma, joka luo sinulle yksilöllisen lompakon osoitteen.

Paras Yearn.Finance-lompakko Androidille (mobiili)

Siellä on monia Yearn Finance -lompakkosovelluksia, mutta jotkut suosivat salausmaailmassa niiden silmiinpistävien ominaisuuksien ja huipputeknologian ansiosta.

8. Luota lompakkoon

Luota lompakkoon tukee Ethereumia ja kaikkia Ethereumin lohkoketjusta lyötyjä ERC20-rahakkeita. Binance osti sen heinäkuussa 2018, ja sen lisäominaisuudet sekä laaja valikoima kolikoita lisättiin myöhemmin. Laitteeseesi tallennetut suojausavaimet muodostavat vahvan suojakerroksen hakkerointihyökkäyksiä vastaan.

Koska se on nyt Binance-pörssin virallinen lompakko, voidaan helposti tehdä kauppoja, koska Luota lompakkoon on yhteensopiva Kyber Networkin ja Binance DEX: n kanssa. Kun kysymys on nimettömyydestä, lompakko ei koskaan paljasta tietojasi, mutta pysyy yksityisenä. Se on saatavana Google Playssa ja App Storessa.

9. Coinomi

Coinomi on yksi markkinoiden vanhimmista liikkuvista salauslompakoista, kun se syntyi vuonna 2014. Se tukee yli 17,00 digitaalista omaisuutta, mukaan lukien kaikki YFI-tunnukset. Digitaaliset kolikot voidaan vaihtaa Coinomin käyttöliittymässä, koska se toimii salauspörssien, kuten Changelly ja ShapeShift, kanssa..

SegWit-toiminnon lisäosa tekee tapahtumista paljon kevyempiä, koska ne kuluttavat vähemmän tilaa blockchain-verkossa. Suojaus on tärkeintä, koska yksityisillä avaimilla ei ole pääsyä palvelimiin, vaan ne tallennetaan käyttäjän mobiililaitteeseen. Sinun on asetettava salasana, joka vaaditaan aina, kun haluat avata Coinomi. Katoamisen sattuessa syötät palautussiemilausekkeen uuteen osoitteeseesi, ja koko data palautuu sen seurauksena.

Johtopäätös

Olen esittänyt sinulle yksityiskohtaisen selvityksen erilaisista lompakoista, jotta saat kaikki tärkeät tiedot Yearnisi tallentamisesta. Rahoittaa YFI-rahakkeita. Eri käyttäjät tarvitsevat lompakoita vaatimustensa mukaan, kuten matkapuhelimet, työpöydät ja ilmaiset lompakot.

Olen listannut lompakot tarkistettuani niiden luotettavuuden ja turvallisuuden. Jotkut lompakot ovat kuitenkin silmiinpistävämpiä kuin toiset tarjoamalla hyödyllisiä ominaisuuksia ja varmistamalla huippuluokan turvallisuuden. Suosittelen, että hankit laitteistolompakon, kuten pääkirja, YFI-rahakkeiden tallentamiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner