Forudsigelser for krusningspris XRP / USD

Forudsigelse af krusningspris: XRP-forudsigelse 2021-2025

Som du er vant til, forsøger vi at se realistisk på XRP på dette tidspunkt og estimere en realistisk pris i slutningen af ​​året. Det er naturligvis ikke en let opgave at estimere en sandsynlig pris for de næste 12 måneder. Der er en høj dosis fare i sådanne estimater. Vi vil dog forsøge at tage højde for så mange faktorer som muligt i dette skøn.

I 2017 var XRP stjernen på Crypto Market med en ROI på 30000%, en utrolig ROI. Ingen andre top 10 Crypto Market valutaer har nogensinde set så meget vækst. I en artikel i efteråret 2017 sagde jeg, at XRP kunne have en pris mellem 0,80 og 1 usd i slutningen af ​​2017. Derefter gav jeg de nødvendige argumenter, som jeg troede prisen ville stige for.

Mange mennesker var enige med mig, men de var voldsomme og anså mig for optimistiske. De var af den opfattelse, at XRP ville ikke nå 1 USD. I slutningen af ​​2017, tXRP-prisen var omkring 1,9 USD. Afslutningsvis har jeg været for optimistisk? Desuden nåede XRP i januar i år maksimalt $ 3,60 Lad os se på hvad vi kan forvente i 2018.

1. Markedsværdi vil ikke være en hindring for stigende XRP-priser:

Et af argumenterne fra dem, der var uenige sidste år med mit skøn over 1 USD er markedsværdi. Efter deres mening vil XRP ikke være i stand til at tiltrække for mange penge til at stige 1 USD. Nogle af jer forstår min pointe i denne henseende. Markedsværdi er relativ og meget variabel. Når en valuta er i en stigende tendens, og FOMO producerer sine virkninger på masserne af mennesker, tiltrækker den beløb, og implicit kan markedsværdien vokse i et utroligt tempo.

Det er ganske usandsynligt, at XRP når tre-cifret pris i år eller de næste 2-3 år, men i de næste 5-6 år kan der være meget. I betragtning af det Bitcoin var et par hundrede dollars værd for et år siden, der ville have troet, at det ville nå op på maksimalt $ 20.000?

Dette betyder dog ikke det XRP kan nå 1000 USD i fremtiden. Nå, i dette øjeblik virker det utopisk. XRP kan ikke sammenlignes med Bitcoin, fordi antallet af udstedte mønter er enormt, 100 milliarder mønter. Det ville kræve enorme mængder penge for at pumpe prisen op. Ingen har estimeret en så høj vækst på Bitcoins markedsværdi.

LÆS TransferGo introducerer TransferGo Now, der bruger Ripple Solutions til at flytte midler fra Europa til Indien

Begrænsning af XRP-pris stigning på grund af markedsværdi er et argument, som de, der har gennemgået markedsværdiproblemet, bruger. Afslutningsvis vurderer jeg tocifrede priser i slutningen af ​​2018 i betragtning af markedsværdien.

2. Nye partnerskaber og en mulig nyhed om brugen af ​​XRP (ikke-test) grænseoverskridende betalinger:

Kort efter, Cuallix meddelte, at den første XRapid instrumenttest ved hjælp af XRP blev udført. Ifølge officielle kilder var testene en succes. MoneyGram gjorde det til en behagelig overraskelse ved at slutte sig til over 100 finansielle institutioner, der bruger Ripple-teknologi. De sagde, at de i første fase kun vil bruge Ripple-teknologi, og i anden fase vil de også bruge XRP-valuta.

IDT og MecuryFX meddelte også, at de vil bruge Ripple-teknologi. Ripple-projektet materialiserer sig i stigende grad. Jeg ville ikke blive overrasket over at have de første nyheder i år om brug XRP i grænseoverskridende betalinger. Selvom dette ikke sker i år, vil XRP blive brugt til grænseoverskridende betalinger i fremtiden. Ripple gør alt, hvad der er nødvendigt for det.

3. De første effekter af Ripple Accelerator-programmet, nye kapitalindstrømninger fra andre markeder og Arrington XRP Capital Fund:

I år forventer jeg, at de første effekter af Ripple Accelerator-programmet (til en værdi af $ 300 millioner) øges XRP likviditet. At give incitamenter gennem dette program kan være en vigtig grund til at tiltrække nye partnere. Du kan finde flere detaljer om dette program ved en simpel søgning på Internettet. Der er lidt snak i online-miljøet om virkningerne af dette program, men jeg tror, ​​det vil spille en meget vigtig rolle i 2018.

Crypto Market er et yngre marked og tiltrækker flere og flere penge. Crypto Market er attraktivt på grund af de enorme udbytter, der opnås her. På andre markeder (WTI Oil, Gold, Forex) kan disse afkast kun opnås med gearede instrumenter (marginhandel). Præcis de penge, du tjener hårdere, har langt større risici. Crypto Market tiltrækker også flere penge fra aktiemarkedet. Her er afkastene meget lavere end på Crypto Market. Jeg er en af ​​dem, der kom ind på Crypto Market, efter at jeg handlede 10 år på aktiemarkedet. Der er mange handlende, der gjorde det samme, herunder investeringsfonde.

LÆS større udsigter: Hvorfor 2018 har været et stort år for krusning

Den 28. november 2017 Michael Arrington, grundlæggeren og tidligere redaktør af TechCrunch, annoncerede lanceringen af ​​sin nye kapitalfond. Fonden, der kaldes Arrington XRP Capital, er en af ​​de største kryptografiske fonde i verden og er helt denomineret i XRP. Derudover starter fonden med $ 100 millioner og vil bruge XRP at investere i blockchain-teknologi og aktivenheder.

Endelige konklusioner:

Under hensyntagen til alle disse faktorer estimerer jeg en XRP-pris på 8-10 USD ved udgangen af ​​2018. Det skal dog tages i betragtning, at dette skøn indebærer normale markedsforhold. Dette betyder, at Bitcoin ikke falder under $ 4000 – $ 5000, og efter et par måneders konsolidering har vi et nyt tyremarked.

Hvis markedet inden for få måneder ikke stabiliserer sig, og vi ikke har en tendens opad, betyder det, at markedet får en længere genopretningsperiode. At omdanne følelsen af ​​pessimisme fra Crypto Market til en optimistisk følelse kan ikke gøres om to uger. Hvis markedet ikke genopretter inden for få måneder, opnås vores målpris muligvis ikke ved udgangen af ​​2018. Vi behøver heller ikke at høre negative nyheder fra Ripple eller andre begivenheder, der har en negativ indvirkning på hele Crypto Market.

Uanset om markedet vender tilbage før eller senere, er priserne for øjeblikkelig adgang meget billige. På dette tidspunkt havde XRP registreret et fald på 78% fra den maksimale pris (3,6 USD). Enhver erhvervsdrivende med erfaring ved, at det nu er tid til køb XRP. Selvom markedet bliver hårdere, og vi ikke når vores prismål, vil XRP utvivlsomt stige til mindst den tidligere pris. Alle dem der vil køb nu vil have en godt overskud ved udgangen af ​​2021.

Glem ikke! Den største nyhed, der muligvis kommer i 2018, er den første (ikke-test) brug af XRP i grænseoverskridende betalinger. Denne nyhed kan skabe et aggressivt træk opad. En stigning på 500-800% vil sandsynligvis forekomme på det tidspunkt.

Alle oplysninger i artiklen kan kontrolleres på Ripple-websted (indsigt), eller på andre websteder på Internettet. Vær opmærksom på alle ovenstående faktorer, og lav din egen forskning, hvis du vil invester i XRP-valutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts