Κορυφαία 8 καλύτερα πορτοφόλια Litecoin (LTC) 2021

Litecoin είναι ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα που διατηρούν τη θέση τους στην ομάδα των πέντε πρώτων. Είναι το μόνο alt-coin που έχει πάνω από 2000% άνοδο στην αξία του. Το Litecoin είναι επίσης ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που διευκολύνει τις άμεσες και άμεσες πληρωμές σε όλο τον κόσμο. Το Litecoin λειτουργεί επίσης στον μηχανισμό peer to peer και δεν υπάρχουν κεντρικές κυβερνητικές αρχές. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και έλεγχο χρήστη στους επενδυτές. Η Litecoin έχει το δικό της blockchain και λειτουργεί σε καινοτόμα πλαίσια κρυπτογράφησης. Αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα, έχοντας κατά νου τα ελαττώματα της τεχνολογίας blockchain του Bitcoin. Είναι το μόνο νόμισμα που έχει αυξήσει σταθερά την αξία του μετά το Bitcoin.

Τα καλύτερα πορτοφόλια Litecoin το 2021

Τα κρυπτονομίσματα αποθηκεύονται σε πορτοφόλια σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα πορτοφόλια μπορεί είτε να έχουν τη μορφή προγραμμάτων είτε ορισμένων συσκευών υλικού. Με άλλα λόγια, αυτά τα πορτοφόλια μπορεί να είναι υλικό καθώς και λογισμικό. Τα Πορτοφόλια μπορούν επίσης να έχουν τη μορφή εφαρμογών εκτός σύνδεσης και διαδικτυακών εφαρμογών που βασίζονται στο Διαδίκτυο. Διαφορετικά είδη πορτοφολιών προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας στους χρήστες. Τα πορτοφόλια μπορούν να δημιουργηθούν, να αγοραστούν και να ληφθούν. Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια στους χρήστες και τους επιτρέπουν αγοράστε και ανταλλάξτε τα litecoins τους. Οι προγραμματιστές της Litecoin έχουν επίσης αναπτύξει ένα πορτοφόλι αποκλειστικό για litecoins.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να διαβάσετε τις κριτικές άλλων χρηστών πριν αγοράσετε το καλύτερο πορτοφόλι για την αποθήκευση των litecoins σας. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες και διαβάζοντας τις κριτικές των χρηστών, τα παρακάτω είναι τα 8 καλύτερα πορτοφόλια litecoin χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.

 1. Πορτοφόλι Guarda
 2. Ατομικό πορτοφόλι
 3. Καθολικό Nano S
 4. Τζαξ
 5. Πυρήνας Litecoin (Litecoin IQ)
 6. Εξοδος πλήθους
 7. Liteaddress.org
 8. Ραχάκοτ 

1- Πορτοφόλι Guarda

πορτοφόλι

Το Guarda είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης πολλαπλών πλατφορμών που δεν είναι στερητικό για την αποθήκευση, τη διαχείριση και τη μεταφορά ψηφιακών στοιχείων με ευκολία. Η Guarda υποστηρίζει επί του παρόντος περισσότερα από 40 πιο δημοφιλή blockchain και πάνω από 10.000 από τα tokens τους (συμπεριλαμβανομένων των BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH και άλλα). Όλα τα νομίσματα μπορούν να αγοραστούν μέσα στα πορτοφόλια με τραπεζική κάρτα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν νομίσματα μέσω της ενσωματωμένης υπηρεσίας ανταλλαγής και να πραγματοποιούν γρήγορες συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Τα πορτοφόλια Guarda διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) και Chrome Extension.

Οι αποθήκες κρυπτογράφησης Guarda λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες και είναι προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Εκτός από τα κύρια πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων, η Guarda προσφέρει μια σειρά από πορτοφόλια κινητού ανοιχτού κώδικα ενιαίου νομίσματος.

Καθώς η Guarda παρέχει πορτοφόλια χωρίς φύλαξη, τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη ή τα ιδιωτικά κλειδιά δεν αποθηκεύονται ούτε χρησιμοποιούνται από την εταιρεία με κανέναν τρόπο – αυτό βελτιώνει την ασφάλεια κρυπτονομισμάτων και διακριτικών και αποτρέπει όλες τις πιθανότητες διαρροής πληροφοριών.

 1. Πρόβλεψη τιμής Litecoin 2021-2025
 2. Πραγματική πρόβλεψη τιμής 2021-2025 XLM 5 $ Δυνατότητα?
 3. Η πρόβλεψη τιμής συνδέσμου 2021-2025 θα φτάσει τα 100 $?

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Υποστήριξη 40+ blockchains και πάνω από 10.000 tokens.
 • Πλήρης έλεγχος χρήστη σε ιδιωτικά κλειδιά και στοιχεία.
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφηση
 • Ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων
 • Γραμμή υποστήριξης πελατών 24/7.
 • Ασφαλώς κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας πορτοφολιού.
 • Προσβασιμότητα μεταξύ πλατφορμών.

2- Ατομικό πορτοφόλι

Το Atomic είναι χωρίς νόμισμα πολλών νομισμάτων Πορτοφόλι Litecoin, που υποστηρίζει πάνω από 300 άλλα νομίσματα και μάρκες. Μπορείτε να ασφαλίσετε, να διαχειριστείτε, να ανταλλάξετε και να αγοράσετε XRP σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που προστατεύεται από μνημονικό σπόρο. Εσείς ελέγχετε πλήρως τα χρήματά σας.

Πολλαπλή πλατφόρμα

Το Atomic Wallet είναι διαθέσιμο για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, MacOS, Linux και Android. Η εφαρμογή για iOS θα κυκλοφορήσει το 2019.

Ασφάλεια και ανωνυμία

Στο Atomic, μόνο έχετε πλήρη πρόσβαση στα χρήματά σας. Το Atomic Wallet χρησιμοποιεί νοημοσύνη στη συσκευή και αποθηκεύει όλα τα ιδιωτικά κλειδιά στον υπολογιστή σας ή / και στο smartphone. Το απόρρητό σας προστατεύεται καλά με τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει και μια φράση 12 λέξεων μνημονικού σπόρου.

Πολλαπλά νομίσματα

Εκτός από το Litecoin, η Atomic υποστηρίζει πάνω από 300+ νομίσματα και μάρκες. Μπορείτε να τα ασφαλίσετε και να τα διαχειριστείτε, να ανταλλάξετε και να αγοράσετε χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες υπηρεσίες και να τα κάνετε όλα σε μία διεπαφή, χωρίς να μεταβείτε σε εξωτερικούς ιστότοπους. Επιπλέον, το Atomic σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιοδήποτε διακριτικό ERC20 με λίγα κλικ και να το διαχειριστείτε.

Μηδενικές χρεώσεις

Το Atomic είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας δημιουργεί μια μοναδική διεύθυνση πορτοφολιού.

Άμεση ανταλλαγή και επιλογή κρυπτογράφησης

Το Atomic Wallet σάς δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε Litecoin με 60+ κρυπτονομίσματα. Αυτή η υπηρεσία υποστηρίζεται από Shapeshift, Changelly και Changenow.

Η επιλογή αγοράς εντός εφαρμογής υποστηρίζεται από το Simplex που σας επιτρέπει να αγοράσετε litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash με πιστωτική κάρτα με λίγα κλικ. Η όλη διαδικασία διαρκεί αρκετά λεπτά και χρεώνει 2% χρέωση για την Atomic.

24/7 υποστήριξη

Η Atomic ενδιαφέρεται για τους χρήστες της. Το προσωπικό υποστήριξης λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει, αν κάτι πάει στραβά. Ο μέσος χρόνος απάντησης είναι περίπου 1 ώρα. Δείτε τον οδηγό μας για καλύτερα πορτοφόλια

3-Ledger Nano S (Επιλογή Επιμελητή)

πορτοφόλι καθολικού

Καθολικό Nano S είναι ένα από τα πιο διάσημα και ευρέως χρησιμοποιούμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης. Είναι το πορτοφόλι που προτιμάται από τις περισσότερες χρήσεις για την αποθήκευση των νομισμάτων κρυπτογράφησής σας για χρόνο αργότερα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει λόγω του μικρότερου μεγέθους και της εύκολης φορητότητάς του. Είναι πολύ φθηνότερο από πολλά άλλα πορτοφόλια και μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πολλά είδη κρυπτονομισμάτων. Επομένως, εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε λίκετιν για επενδυτικούς σκοπούς, μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ακολουθούν τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού υλικού.

 • Ενσωματωμένη οθόνη

Κουμπιά Ledger Nano S τώρα

Το πρώτο και το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Καθολικό Nano S είναι η μικρή ενσωματωμένη οθόνη του. Λόγω του μεγέθους του πορτοφολιού, η οθόνη είναι επίσης λίγο μικρότερη. Αυτή η οθόνη εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες των συναλλαγών που πραγματοποιούνται. Αυτό βοηθά τους χρήστες να επιβεβαιώσουν και να επεξεργαστούν τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν εύκολα τις λεπτομέρειες λόγω της υψηλής αντίθεσης οθόνης OLED.

 • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων

nano multicurrency καθολικού

Οι υψηλές τιμές των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων έχουν δημιουργήσει πολλά altcoin επίσης. Υπάρχουν περισσότερα από 1300 διαφορετικά νομίσματα που διακινούνται σε όλο τον κόσμο. Επομένως, οι άνθρωποι προτιμούν πάντα να αγοράζουν το πορτοφόλι που προσφέρει υποστήριξη για διάφορα κρυπτονομίσματα. Το Ledger Nano S είναι ένα εξέχον πορτοφόλι από αυτή την άποψη επειδή προσφέρει επίσης υποστήριξη για περίπου 30 κρυπτονομίσματα. Αυτό διευκολύνει τους χρήστες να ανταλλάσσουν και να αγοράζουν τα νέα κρυπτονομίσματα. Ο κατασκευαστής αυτού πορτοφόλι υλικού σχεδιάζει επίσης να προσθέσει υποστήριξη για περισσότερα κρυπτονομίσματα με την πάροδο του χρόνου.

 • Πολλαπλή πλατφόρμα

Ένα άλλο γοητευτικό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού υλικού είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές πλατφόρμες. Καθολικό Nano S υποστηρίζει Windows, iOS, Android, Mac και Linux. Αυτή η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών δημιουργεί επίσης ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα πορτοφόλια υλικού.

 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια των στοιχείων κρυπτογράφησης παρέμενε πάντα πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν προστατεύονται νομικά από κανένα νόμο. Το Ledger Nano S είναι επίσης ένα κορυφαίο πορτοφόλι κρυπτογράφησης όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όντας υλικό και πορτοφόλι εκτός σύνδεσης, είναι πολύ ασφαλές από πολλά άλλα πορτοφόλια. Χρησιμοποιεί επίσης έλεγχο ταυτότητας Universal Second Factor (U2F) για πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, όλα τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη αποθηκεύονται σε απομονωμένο περιβάλλον με τη βοήθεια ιδιωτικών κλειδιών.

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Χρησιμοποιώντας Καθολικό Nano S ανακουφίζει επίσης την ένταση καθώς οι λογαριασμοί των χρηστών δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας σε τακτική βάση. Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται σε ξεχωριστό φύλλο ανάκτησης που είναι εύκολο να αποκατασταθεί.

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού crypto υλικού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων.
 • Διατίθεται σε φθηνότερες τιμές.
 • Συμβατό με διάφορες πλατφόρμες.
 • Έχετε πολλές δυνατότητες ασφαλείας.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
 • Λειτουργεί επίσης για πολλές εφαρμογές για την εξυπηρέτηση των χρηστών.
 • Έχετε οθόνη OLED HD.
 • Έρχεται με κλειδιά ελέγχου ταυτότητας υλικού.
 • Έχετε την ικανότητα να επαναφέρετε χρήματα από ένα φύλλο ανάκτησης.

ΜΕΙΟΝ

 • Όχι δωρεάν.

Το Ledger Nano S ψήφισε # 1 «Το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για το 2019» από τους αναγνώστες μας!

4- Τζαξ

πορτοφόλι jaxx

Οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων είναι ατελής χωρίς να αναφέρεται το Πορτοφόλι Jaxx. Έχει μεγάλη δημοτικότητα με την πάροδο του χρόνου λόγω των μοναδικών και καινοτόμων χαρακτηριστικών του. Οι προγραμματιστές αυτού του πορτοφολιού είναι απασχολημένοι μέρα και νύχτα για να βελτιώσουν το περιβάλλον χρήστη του. Αυτό το πορτοφόλι προσφέρει επίσης υποστήριξη για διάφορα κρυπτονομίσματα με πολλές δυνατότητες ασφαλείας. Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτού του πορτοφολιού κρυπτογράφησης είναι η εισαγωγή και εξαγωγή ιδιωτικών κλειδιών που οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν σε οποιοδήποτε μέρος του υπολογιστή. Ακολουθούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού κρυπτογράφησης.

 • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων

Όπως πολλά άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, Τζαξ προσφέρει επίσης υποστήριξη για πολλαπλά νομίσματα. Όχι μόνο αυτό, οι χρήστες αυτού του πορτοφολιού μπορούν να ανταλλάξουν τα νομίσματα μέσα στο πορτοφόλι. Αυτή η ανταλλαγή μεταξύ διαφόρων κρυπτονομισμάτων πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας spaceshift. Τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν ότι το πορτοφόλι έχει σήμερα υποστήριξη για 13 κρυπτονομίσματα.

 • Πολλαπλή πλατφόρμα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό κορυφαίας ποιότητας αυτού του πορτοφολιού είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτό το πορτοφόλι είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις για κινητά, iOS, Mac, Linux, windows και android. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εν κινήσει.

 • Εύκολο και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού κρυπτογράφησης είναι η εύκολη και πολύ ελκυστική διεπαφή χρήστη. Η ομάδα των προγραμματιστών έχει κάνει τη διεπαφή της εύκολη και εξακολουθεί να εργάζεται για να το κάνει πιο σύντομο. Αυτό διευκολύνει τους αρχάριους να χρησιμοποιούν αυτό το πορτοφόλι.

 • Ασφάλεια

Όντας ένα πορτοφόλι HD, Τζαξ προσφέρει πολλή ασφάλεια στους χρήστες για την αποθήκευση litecoins. Το πορτοφόλι παρέχει στους χρήστες ένα πλήκτρο 12 λέξεων που μπορεί επίσης να ονομαστεί ιδιωτικό κλειδί. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν και να εξάγουν αυτό το κλειδί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι η ασφάλεια των χρημάτων είναι στα χέρια των χρηστών. Επομένως, αποθηκεύετε πάντα αυτό το ιδιωτικό κλειδί σε κάποιο μυστικό μέρος στο κινητό ή στον υπολογιστή.

Κορυφαία 5 καλύτερα μέρη για αγορά Bitcoin το 2021

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Προσφέρει υποστήριξη για περίπου 13 κρυπτονομίσματα.
 • Παρέχει τη δυνατότητα ανταλλαγής νομισμάτων εντός του πορτοφολιού.
 • Διατίθεται τόσο σε κινητές όσο και σε επιτραπέζιες εκδόσεις.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
 • Προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφαλείας.
 • Επίσης, έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τα χρήματα.
 • Πολύ εύκολο στη χρήση.
 • Επιτρέπει στους χρήστες την εισαγωγή / εξαγωγή των ιδιωτικών κλειδιών ανά πάσα στιγμή.
 • Ιδανικό για νέους χρήστες.

ΜΕΙΟΝ

 • Δεν είναι κατάλληλο για αποθήκευση μεγάλης ποσότητας λίτρων.
 • Πολύ νέος.
 • Λείπει ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

πορτοφόλι πυρήνα litecoin

Εάν θέλετε να επενδύσετε σε Litecoins, Πυρήνας Litecoin ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια για litecoin γιατί είναι το επίσημο πορτοφόλι που αναπτύχθηκε από την εταιρεία. Έρχεται με πολλές δυνατότητες ασφαλείας και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτό το πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές, επειδή είναι απολύτως δωρεάν. Συγχρονίζεται με ολόκληρο το blockchain του νομίσματος για πρόσθετη ασφάλεια. Ακολουθούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού.

 • Επίσημο Πορτοφόλι

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού είναι το να είναι επίσημο πορτοφόλι για την αποθήκευση των litecoins σας. Οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας.

 • Ασφάλεια

Η αποθήκευση των litecoins σε αυτό το πορτοφόλι είναι αρκετά ασφαλής επειδή προσφέρει επίσης στους χρήστες τη λειτουργία του πορτοφολιού με τη βοήθεια ιδιωτικών κλειδιών που είναι αποθηκευμένα στη διεπαφή του.

 • Εύχρηστος

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας είναι η εύχρηστη διεπαφή. Ολόκληρη η επιφάνεια εργασίας του χρήστη θα μετατραπεί σε πορτοφόλι κατά τη χρήση αυτού. Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται επίσης στην ίδια σελίδα.

 • Δωρεάν για χρήση

Το χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το πορτοφόλι αξίζει να χρησιμοποιηθεί είναι η δωρεάν διαθεσιμότητα. Η εταιρεία δεν χρεώνει τέλη για τη χρήση αυτού του πορτοφολιού επιτραπέζιου υπολογιστή. Οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν τα τέλη συναλλαγών μόνο όταν χρησιμοποιούν αυτό το πορτοφόλι.

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Επίσημο πορτοφόλι.
 • Δωρεάν χρήση.
 • Εύκολη και ιδανική διεπαφή χρήστη για αρχάριους.
 • Πολύ ασφαλές για το επίσημο πορτοφόλι litecoin.
 • Υποστηρίζει διαφορετικές πλατφόρμες.

ΜΕΙΟΝ

 • Δεν υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα.
 • Διατίθεται μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Πολύ πιο αργό λόγω συγχρονισμού με ολόκληρο το blockchain.

6- Ραχάκοτ – ένα νέο ασφαλές πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων

πορτοφόλι rahakott

Το Rahakott είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να στέλνει ή να λαμβάνει ψηφιακά νομίσματα και να παρακολουθεί το υπόλοιπό του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι για να παρακολουθείτε το υπόλοιπό σας στο διαδίκτυο από οπουδήποτε.

Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο Rahakott με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα χρήστη σας: απλά εισάγετε μια μνημονική φράση.

Το σύστημα διασφαλίζεται επίσης με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Rahakott για να δημιουργήσετε πολλά πορτοφόλια από έναν μόνο λογαριασμό – για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε δευτερεύοντες λογαριασμούς για συγκεκριμένες επιχειρηματικές σχέσεις.

Τα πορτοφόλια Rahakott είναι επίσης «αλγόριθμα», σύμφωνα με μια μελέτη του NewsBTC, που σημαίνει ότι για κάθε συναλλαγή δημιουργούνται νέες διευθύνσεις για την αύξηση της ανωνυμίας των χρηστών.

Το Rahakott Wallet κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου 2017.

7- Εξοδος πλήθους

πορτοφόλι exudos

Εξοδος πλήθους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο λόγω του ότι είναι δωρεάν και υποστηρίζουν πολλαπλά νομίσματα. Έρχεται γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης μιας φράσης ανάκτησης 12 λέξεων. Είναι επίσης ένα από τα διάσημα πορτοφόλια που λειτουργούν με τον μηχανισμό της τεχνολογίας spaceshift. Αυτό του επιτρέπει να υποστηρίζει την ανταλλαγή μεταξύ διαφόρων κρυπτονομισμάτων εντός του πορτοφολιού. Ακολουθούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού.

 • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο είναι η υποστήριξη για πολλαπλά νομίσματα. Προσφέρει υποστήριξη για σχεδόν όλα τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών altcoins.

 • Απίστευτο σχέδιο

Το Exodus είναι επίσης ένα από τα πιο ελκυστικά πορτοφόλια λόγω του πολύ όμορφου περιβάλλοντος χρήστη του. Ο συνολικός σχεδιασμός της διεπαφής είναι πολύχρωμος και μοναδικός. Μαζί με το να είναι όμορφο, είναι αρκετά εύκολο στη χρήση ακόμη και για τους αρχάριους.

 • Πολλαπλή πλατφόρμα

Αν και το Exodus είναι ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, ωστόσο υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες, όπως παράθυρα, Linux και Mac. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη σε όλες τις πλατφόρμες είναι το ίδιο και οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

 • Ασφάλεια

Η εταιρεία δεν έχει θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του πορτοφολιού στον εύκολο και ελκυστικό σχεδιασμό της. Προσφέρει ένα σύστημα ανάκτησης κλικ για τους χρήστες να επαναφέρουν το πορτοφόλι τους. Όπως πολλά άλλα πορτοφόλια, οι χρήστες πρέπει να υπενθυμίσουν τη φράση ανάκτησης 12 λέξεων.

 • Γρήγορη υποστήριξη

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού κρυπτογράφησης είναι η γρήγορη και άμεση υποστήριξη από τους προγραμματιστές.

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες πλατφόρμες.
 • Όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Δωρεάν χρήση.
 • Προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφαλείας.
 • Επιτρέπει την ανταλλαγή μεταξύ διαφόρων κρυπτονομισμάτων.
 • Ιδανικό και για αρχάριους.

ΜΕΙΟΝ

 • Διατίθεται μόνο ως έκδοση για υπολογιστές.
 • Χάνει την εφαρμογή για κινητά.
 • Δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

8- Liteaddress.org

Πορτοφόλι Liteaddress

Αυτό ονομάζεται επίσης πορτοφόλι, επειδή οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα ιδιωτικά τους κλειδιά σε χαρτί και να τα αποθηκεύσουν. Θεωρείται ως το πιο ασφαλές πορτοφόλι σε σύγκριση με πολλά πορτοφόλια. Εδώ, ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε είναι ότι μόνο οι δύσκολοι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς κίνδυνο απώλειας των χρημάτων τους. Η μέθοδος δημιουργίας χαρτιού πορτοφολιού για τα litecoins είναι παρόμοια με τον τρόπο δημιουργίας αυτών των πορτοφολιών για άλλα κρυπτονομίσματα. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού.

 • Δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο

Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού είναι ότι δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο για να δημιουργήσουν και να αποθηκεύσουν τα ιδιωτικά τους κλειδιά.

 • Υποστηρίζει διάφορα κρυπτονομίσματα

Αυτό το είδος χαρτοφυλακίου μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί για όλα τα κρυπτονομίσματα, επειδή η διαδικασία δημιουργίας είναι η ίδια για όλους.

 • Ασφάλεια

Liteaddress.org θεωρείται επίσης ως το ασφαλές πορτοφόλι λόγω του ότι είναι εκτός σύνδεσης. Τα ιδιωτικά κλειδιά δημιουργούνται και αποθηκεύονται από τον ίδιο τον χρήστη.

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πορτοφολιού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ φθηνό.
 • Μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα για διάφορα νομίσματα.
 • Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

ΜΕΙΟΝ

 • Δεν είναι εύκολο στη χρήση για τους αρχάριους.
 • Μπορεί να τοποθετηθεί / χαθεί εύκολα.

Παράγοντες για την επιλογή ενός καλού Πορτοφολιού Litecoin

Διαφορετικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ορισμένα επικεντρώνονται στην ασφάλεια, ενώ άλλα εστιάζουν σε ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Πριν επιλέξετε το Πορτοφόλια Litecoin, πρέπει να έχουμε κατά νου τους ακόλουθους παράγοντες.

1- Διεπαφή χρήστη

Το πρώτο και το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε στα πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Διαφορετικά πορτοφόλια έχουν διαφορετικά περιβάλλοντα χρήστη, αλλά οι χρήστες προτιμούν πάντα αυτό με ένα εύκολο στην κατανόηση περιβάλλον εργασίας χρήστη. Επίσης, προτιμήστε να επιλέξετε αυτό με το ίδιο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε διάφορες πλατφόρμες.

2- Υποστήριξη κρυπτονομισμάτων

Κατά την επιλογή των πορτοφολιών, έχετε πάντα υπόψη ότι πρέπει να έχει υποστήριξη για διάφορα ψηφιακά νομίσματα. Αυτή η υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων διευκολύνει την αγορά και την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ανά πάσα στιγμή.

3- Δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς

Καθώς τα κρυπτονομίσματα δεν μοιάζουν με φυσικά νομίσματα, τα πορτοφόλια αποθήκευσης θα πρέπει να διαθέτουν δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για να βελτιώσουν την ασφάλειά του. Αυτή η δυνατότητα βοηθά στην επαναφορά όλων των χαμένων συναλλαγών σε περίπτωση προβλήματος.

4- Έλεγχος χρήστη

Τα πορτοφόλια που προσφέρουν πλήρη έλεγχο στους χρήστες θεωρούνται καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Τα περισσότερα πορτοφόλια δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα ιδιωτικών κλειδιών για πρόσθετη ασφάλεια. Αυτά τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται από τους χρήστες στους ιδιωτικούς τους φακέλους εκτός σύνδεσης.

5- 24/7 Βοήθεια

Σε αυτήν τη σύγχρονη τεχνολογική εποχή, οι άνθρωποι προτιμούν να αγοράζουν πορτοφόλια που προσφέρουν 24ωρη βοήθεια. Αυτό αυξάνει την ικανοποίηση των χρηστών, επειδή σιγουρεύονται τη βοήθεια σε περίπτωση τυχόν ταλαιπωρίας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner