Coinmama Review 2021, Är Coinmama Legit?

Trots kritik mot kryptovalutainvesteringar ökar antalet investerare. En av de främsta orsakerna bakom detta är ökningen av kryptovalutans värden under den sista veckan i december 2017. Här är det relevant att nämna att nästan alla kryptokurvor berörde sina höga värden hela tiden under den senaste veckan i december första veckan i januari 2018. Bitcoin var den bästa kryptovalutan med Ethereum och Ripple på andra och tredje rang. Denna ökning av antalet investerare orsakade upprättandet av många kryptobörser och plånböcker för lagring av dessa valutor. Konkurrensen mellan olika kryptobörser ökar med tiden och varje utbyte erbjuder olika fördelar för kryptovalutainvesterare.

Coinmama är också ett av de högst rankade kryptovalutabörserna som har en enorm kunddatabas. Det är förstahandsvalet för de användare som vill ha omedelbara medel på sina konton. Coinmama grundades 2013 och är registrerat i Slovakien. För närvarande äger Bit Ventures detta kryptobörs och har sitt huvudkontor i Israel. En av de mest attraktiva funktionerna i detta kryptobörs som skiljer den från andra börser är dess globala verksamhet. Börsen verkar i nästan alla 200+ länder i världen inklusive 24 amerikanska stater. Användare från hela världen kan köpa olika kryptovalutor från denna börs via sina kredit- / betalkort. Tidigare erbjöd den möjligheten att bara köpa Bitcoin och Ethereum men har nu utökat stöd för Litecoin, Cardano, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, QTUM och Ripple (XRP).

Coinmama-länder

coinmama köp bitcoin

Följande är fördelarna och nackdelarna med att använda detta kryptoutbyte.

FÖRDELAR:

Liksom alla andra topprankade kryptobörser erbjuder Coinmama också många fördelar för sina användare. Några av dessa fördelar är:

 1. Accept av Fiat-valuta
 2. Enkla betalningsmetoder
 3. Omedelbar överföring av medel
 4. Enkelt användargränssnitt
 5. Säkerhet på hög nivå
 6. Alltid tillgänglig hjälp och support

1-godkännande av Fiat-valuta

Den allra första och främsta fördelen med att använda Coinmama är att det till skillnad från många andra börser erbjuder användarna att köpa kryptovaluta i utbyte mot fiatpengar. De flesta av de andra börserna tillåter användare att köp kryptovaluta i utbyte med någon annan kryptovaluta. Oavsett i vilket land du bor tillåter utbytet dig att köpa kryptovaluta i utbyte med lokal valuta.

2-enkla betalningsmetoder

En annan anledning bakom framgången med detta kryptoutbyte är att det tillåter användare att köpa kryptovalutor och accepterar betalningar i olika lägen. Tidigare erbjöd utbytet möjligheten att köpa kryptovalutor i utbyte med medel som överförts via Western Union. Nyligen har det erbjudit stöd för att köpa kryptovalutor via kredit- / betalkort. Den accepterar både VISA- och MASTER-kort och gör det möjligt för användarna att köpa kryptovaluta efter eget val från alla delar av världen.

3-omedelbar överföring av medel i användarkonton

Kundernas recensioner visar att Coinmama alltid har varit det första valet för användare som vill att pengarna överförs direkt i plånboken. Nästan alla andra kryptobörser lagrar dina köpta mynt i tredjepartsplånböcker och användarna måste överföra pengar från plånboken till sina personliga plånböcker eftersom tredjepartsplånböcker inte är säkra för att hålla pengar. Här på Coinmama överförs dina pengar direkt till din personliga plånbok när du har angett informationen om dina kort.

LÄS Topp 6 bästa Zcash-plånböcker 2021

4-enkelt användargränssnitt

En annan mycket attraktiv egenskap hos Coinmama crypto exchange är att det har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Även nybörjare kan enkelt köpa och handla kryptovalutor via sin plattform. Det finns många sådana kryptobörser som är mycket svåra att använda för nybörjare eftersom det finns många diagram, grafer och statistik som gör dessa komplicerade. Å andra sidan är Coinmamas köpprocess också mycket enkel och enkel. Användarna kan köpa kryptovaluta efter eget val efter att ha registrerat och verifierat sitt konto.

5-hög säkerhetsnivå

Säkerhetsfunktioner för en börs anses alltid vara utmärkta om du vill lagra kryptovaluta i en tredje parts plånbok. Webbplatsen bör också alltid regleras av statliga organ för att spara dina pengar. Coinmama är registrerat hos FINCEN i USA vilket visar att det inte finns någon risk för att det hackas av hackarna och om det händer följer utbytesprocessen av utbytet de amerikanska lagarna. Coinmama har aldrig hackats; eftersom det alltid håller dina kredit- / betalkortsnummer på en annan server.

6-Alltid tillgänglig hjälp och support

Sist men inte minst är Coinmama också en föredragen webbplats för många användare eftersom börsen erbjuder lätt tillgänglig hjälp och support för användarna i händelse av problem. Eftersom börsen endast fungerar via webbplatsen erbjuds lätt tillgänglig support till användarna via denna plattform. Det finns möjlighet att chatta live. Men de flesta föredrar att använda e-poststöd. Svarstiden för supportteamet är vanligtvis längre på helgerna. De andra dagarna är supporten tillgänglig kl. 9.00 till 18.00 GMT + 3.

coinmama köp bitcoin

NEDELAR:

Tillsammans med många fördelar har Coinmama också några nackdelar som avskräcker användarna. Några av dessa är:

 1. Inget stöd för kryptovalutahandel
 2. Höga transaktionsavgifter
 3. Stöder endast ett fåtal valutor
 4. Endast tillgängligt som en webbplats

1-inget stöd för kryptovalutahandel

Den allra första nackdelen med att använda Coinmama är att användarna inte kan handla kryptovalutor. Det erbjuder endast köpfacilitet men tillåter inte försäljningsfacilitet. Å andra sidan, utbyten som Coinbase, tillåta användarna att handla och sälja kryptovalutor. Även, Coinbase tillåter försäljning av kryptovalutor i utbyte mot vissa fiatvalutor.

2-höga transaktionsavgifter

Coinmama är inte heller mycket populärt bland användarna på grund av sina höga transaktionsavgifter. Det tar 5,5% på varje transaktion som du gör. Dessutom tar utbytet 6% transaktionsavgifter om användarna köper kryptovaluta via sina kredit- / bankkort. Den exakta transaktionsavgiften beror på mängden kryptovaluta du köper från börsen.

3-stöder endast några kryptovalutor

En annan nackdel med att använda Coinmama är att den erbjuder möjligheten att köpa ett begränsat antal kryptovalutor. Tidigare tillät börsen att köpa Bitcoin och Ethereum men nu har det utökat stöd för Litecoin, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple (XRP) och några andra.

4-endast tillgängligt som webbplats

LÄS PayPal tillkännager att utvidga sitt kryptoverbjudande till brittiska invånare

Coinmama kritiseras också hårt av användarna eftersom det endast fungerar som en webbplats och inte har någon mobilapp. Detta gör användningen begränsad eftersom människor föredrar att handla på språng via sina mobiltelefoner. Du måste registrera dig på webbplatsen för att köpa kryptovalutor.

coinmama köp bitcoin

Steg för att köpa kryptovalutor genom Coinmama:

Att köpa kryptovalutor var aldrig så enkelt som det här kryptobörsen gör. Nedan följer några steg för att köpa kryptovaluta genom detta utbyte.

 • Registrering

Coinmama krusning xrp

Det första och det främsta steget in köpa kryptovaluta genom Coinmama är registreringen hos börsen. Det är ganska enkelt och kräver endast användarnas e-post-ID. Du hittar registerfliken längst upp till höger på webbplatsen. Genom att klicka på den här fliken öppnas ett registreringsformulär. Användarna måste fylla i sitt användarnamn, välja ett lösenord och ange sitt e-post-ID för verifiering. När registreringsformuläret har skickats skickas en länk till användarens e-postadress. Genom att klicka på länken kommer registreringsprocessen att slutföras. Användarna kan köpa 150 dollar i värde av vilken kryptovaluta som helst vid denna registrering. Men om du vill köpa en stor mängd kryptovalutor måste du gå igenom KYC-verifiering. Detta beror på att det tillåter användare att köpa $ 5000 i kryptokurvor på en dag och $ 20.000 på kryptokurvor på en månad.

 • Köper kryptovalutor

köp kryptovaluta Coinmama

Efter framgångsrik registrering och KYC-verifiering kan användarna köpa valfri kryptovaluta efter eget val. Om du loggar in på ditt konto kommer du till nästa sida där du måste välja kryptovaluta efter eget val och även den valuta du tänker betala i. Här är det relevant att nämna det Coinmama accepterar betalningar i många fiatvalutor om användarna tänker köpa kryptovalutor via sina betalkort / kreditkort. När du väl valt valutorna visas växelkursen på skärmen som gör det enkelt för användarna att bestämma. Transaktionsavgiften visas också här för användarens anläggning.

 • ID-verifiering

Om du vill köpa kryptovaluta till ett värde av $ 150 eller mindre kan du gå igenom processen efter registrering. Men om mängden kryptovaluta du vill köpa är större än värt $ 150, måste du slutföra din KYC-verifiering. I den här verifieringen måste användarna bevisa sin identitet genom ett statligt dokument som stöds som ID-kort, passnummer, körkort och även en synlig selfie som innehåller ett av dessa dokument. Det tar ungefär 10-20 minuter om identitetsbeviset är synligt. Efter att verifieringen är klar kan användarna köpa kryptovalutor efter eget val upp till $ 5000 per dag och till ett värde av $ 20 000 per månad.

Sammanfattningsvis kan vi säga det Coinmama är ett bra utbyte för att köpa kryptovalutor i stort eftersom det verkar i nästan alla länder i världen. Utbytet är också värt att använda på grund av köpfacilitet med kredit- / betalkort och även betalningsaccept i många fiatvalutor. Användningen av detta utbyte kommer att öka ytterligare om det utökar stödet för fler kryptovalutor och också erbjuder en mobilapplikation.

coinmama köp bitcoin

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner