Fem grunde, der gør august 2018 fantastisk til markedet for kryptovalutaer

 

Krisen i Bitcoin og kryptokurver fortsatte siden 9. januar 2018, den blev født den første måned i kalenderåret, den har været der så længe, ​​at mange investorer og handlende har mistet håbet om, at denne vanskelige periode vil ende for markedet.

Men som jeg sagde tidligere, drejer den nuværende krise sig om en ting: regulering og rationering for at gøre handel og investeringer lovlige og anerkendte, men også for at beskytte investorernes penge mod tyveri, svindel og for at bekæmpe smertefuld hacking og handel med disse aktiver.

I øjeblikket er der i juli skridt til at regulere disse aktiver mere tydeligt, og der er flere grunde, der får mig til at forvente afslutningen på kryptokurrency-krisen i august.

Europa-Parlamentets rapport rådgiver tilsynsmyndighederne om at engagere sig rationelt med kryptokurver:

Tidligere på måneden udsendte Europa-Parlamentet en rapport, der rådede tilsynsmyndighederne om at behandle Bitcoin og kryptovalutaer som ethvert andet finansielt instrument.

Rapporten på 33 sider sagde: ”Politikere og regulatorer bør ikke ignorere virtuelle valutaer og bør ikke forsøge at forbyde dem. Begge ekstreme tilgange er ukorrekte. ”

Ignorering eller blokering af kryptovalutaer er ikke en løsning til at håndtere en selvpålagt sektor med en god fremtid, og mange traditionelle investorer planlægger at investere i det.

Denne rapport vil være hjørnestenen i EU’s holdning til disse digitale aktiver.

Møde med G20-finansministrene i Argentina:

I 21 og 22 i denne måned mødes G20-finansministrene i Argentina om vigtige økonomiske emner, herunder regulering af krypterede digitale valutaer..

Under det foregående møde blev juli identificeret som reguleringsmåneden, og at finansministrene og centralbankledere for verdens 20 økonomiske magter, som inkluderer Saudi-Arabien og den arabiske verden, ville indføre love for at regulere den nye handel.

LÆS Ripple-partner Santanders One Pay FX-app understøtter betaling til Polen fra Storbritannien

Det kommende møde vil være afgørende og vil forklare retningen for de 20 vigtigste økonomier i verden, og hvordan disse systemer vil håndtere digitale valutaer, især Bitcoin.

Ripple-prøve den 8. august:

krusning retssag

 

Den 27. juni modtog administrerende direktør Brad Garlinghouse og Ripple Labs Inc. en invitation til at møde for Californiens højesteret for påstået manipulation af XRP Ripple-priserne til deres fordel.

Sagen mod Ripple er for aktiesvindel. Sagsøger hævder denne gang, at Ripple Lab Inc. manipulerer prisen på sin egen krypterede valuta for at drage fordel af vildledende træk. Og at de er kontante og ikke ægte valuta.

Sagsøger hedder Vladi Zakinov. Den første høring om denne sag er planlagt til 8. august 2018.

Dommen forventes ikke at blive hørt fra en enkelt session, men denne session viser os, hvor meget vi kan satse på denne kodede digitale valuta, der vil blive diskonteret i år.

US Securities and Exchange Commission studerer Bitcoin ETF-indeks:

En anden anmodning blev fremsat om, at ETF skulle blive akkrediteret til Securities and Exchange Commission (SEC), denne gang af CBOE fra Chicago Board.

 Disse dokumenter, der blev indsendt af CBOE Global Markets den 20. juni, tilbyder investering i KFH og muliggør cirkulation af den digitale valuta til offentligheden samt letter handel. Agenturet søger også at samarbejde med VanEck Investment og SolidX med henblik på oprettelse af denne investeringsfond.

CBOE kræver notering og handel med aktierne i VanEck SolidX Bitcoin Trust, der er resultatet af et partnerskab mellem VanEck og SolidX, der ansøgte om en ETF-supportfil i begyndelsen af ​​juni. 

Ifølge Securities and Exchange Commission’s meddelelse er VanEck SolidX Bitcoin Trust-aktier værd omkring 25 Bitcoin.

LÆS At købe eller ikke købe Bitcoin, Mullings på Cryptocurrency-markederne

Hvis CBOE modtager en godkendelse fra Securities and Exchange Commission om ETF, vil de forventede investeringsmuligheder være tilgængelige engang i første kvartal af 2019.

Emissionen forventes at blive afgjort den 10. august eller 16. august 2018. Aftalen forventes at åbne døren for traditionelle investorer til at investere i denne fond, derfor vil Bitcoin og markedet for digitale valutaer have flere investeringer.

• August 2018 er kandidat på baggrund af historien:

Juni-juli sidste år oplevede et kraftigt fald i digitale valutaer fra 2.900 $ for en Bitcoin-enhed til 1965 $ i slutningen af ​​17. juli-sessionen og begyndte derefter at komme sig stærkt i august, hvor verdens største valuta gav gode gevinster og steg langs den ottende måned til 4.700 $ pr. 31. august.

Dette scenario vil sandsynligvis ikke gentage sig i år, da verdens største valuta med resten af ​​valutaerne kan begynde at komme sig i den kommende periode.

Det er ikke mærkeligt for augustmåneden, det historiske vidne om Japans nukleare fald, afslutningen af ​​anden verdenskrig i 1945, forbrydelsen fra at opgive det gyldne system i 1971 og fødslen af ​​krisen i 2008 og Kinas succes over Japan økonomisk for at vidne også til afslutningen på de digitale valutaers lidelse, etableringen af ​​dens æra og afslutningen af ​​æraen med kontante valutaer!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner