15 bedste måder at tjene GRATIS Bitcoin 2021 – Den ultimative liste

I nutidens digitaliseringsalder er det sikkert at antage, at digital valuta er fremtiden, og investering i den kan høste betydelige afkast. Den mest populære måde at tjene Bitcoin på er at købe dem på en Bitcoin-børs. Mens de fleste med det samme sælger deres Bitcoins for at akkumulere øjeblikkelig fortjeneste, vil andre gerne se bedre muligheder i fremtiden og har tendens til at holde fast i det længere, da det vinder værdi afhængigt af markedskurser.

Bitcoin har oplevet en enorm stigning i værdi gennem årene. Grundlæggeren og administrerende direktør for Coin Center, Jerry Britto, var grundigt overbevist om det praktiske ved at investere i digital valuta og fortalte, at kryptokurrency og dens tilknyttede teknologi ville ændre vores fremtid og demografien i økonomien.

måder at tjene bitcoin påDa Bitcoin brød alle rekorder og opstod med en dobbelt fordeling af nettoværdien siden begyndelsen af ​​2017, stod Britto tro mod vidnesbyrdet. ”Det har været ganske indlysende for mig, at denne teknologi er lige så dybt revolutionerende som Internettet var og er,” siger Britto. For ægte troende var den store skala fremkomst af kryptokurver i stedet for konventionelle metoder længe forsinket.

Spidsen i handel med Bitcoin repræsenterede også starten på en ny æra. Flere investorer begyndte at slå sig sammen og ansporede dermed en enorm vanvid. “Når det er vellykket, er det en kedelig investering, en måde at flytte penge rundt i verden,” siger Martin Garcia, administrerende direktør hos Genesis Trading, en licenseret amerikansk mægler og forhandler af Bitcoin.

I august 2010, næsten to år efter at have udtænkt Bitcoin, Satoshi Nakamoto, foreslog projekterne pseudonymer eller rettere uidentificerede skabere et tankeeksperiment for bedre at forstå begrebet kryptokurrency. I et onlineforum sagde han: “Forestil dig et basismetal, der er så skarpt som guld, med en særlig egenskab, at det kan transporteres over en kommunikationskanal”. Dette var den mest relevante fysiske analogi til Bitcoin, hvor de beskrev et virtuelt valutavekslingsmedium.

Imidlertid argumenterede de fleste for gyldigheden af ​​penge som udvekslingsmiddel, når deres eneste værdi ligger i udvekslingsmediet. Det enkle svar: tro på det begrænsede udbud og den enorme transportabilitet af kryptokurrency for at retfærdiggøre dens markedsværdi. Bitcoin kaldes ‘digitalt guld’, fordi de uden tvivl er gode til at gemme værdi, men de digitaliserede penge, der erstatter Visa og Mastercard og erstatter alternativer til banker, er i en fjern fremtid.

Fred Ehrsam, tidligere præsident for Coinbase bemærkede den usædvanlige stigning i magiske internetpenge. “Den ting, der giver den (Bitcoin) værdi, er andre mennesker, der giver den værdien”. Dette fremhæver det faktum, at netværkets værdi stiger med den eksponentielle stigning i deltagere.

Bitcoin nyder også en anerkendt brandgenkendelse med Google i søgning, Amazon inden for e-handel og Facebook i netværk, og store investorer har en tendens til at ankomme tidligt og dominere hurtigt. Bitcoin belønner minearbejdere for at støtte deres netværk med deres computere og giver også en værdifuld tilføjelse. I virkelige situationer, når udbuddet er mindre end efterspørgslen, har priserne på varer en tendens til at stige. Imidlertid er Bitcoins forsyning for altid fast ved hjælp af computerkode til 21 millioner mønter, hvoraf ca. 80% allerede er produceret.

Det var først i 2017, at Bitcoin oplevede sin første fænomenale stigning, da Coinbase på de største amerikanske baserede Bitcoin-børser noterede sig en abonnentbase på 12 millioner kunder og tippede over barrikaden for almindelig popularitet. Coinbase blev snart en af ​​de mest downloadede iPhone-apps inden for få uger og skabte massehysteri. Bitcoin var dengang tæt på $ 300 milliarder i rigtige penge.

Uanset om de stoler på dem eller ej, vil banker og kapitalforvaltere i sidste ende også strømme til Bitcoin, som bemærket af Tyler Winklevoss, administrerende direktør og medstifter af Gemini, en populær kryptovalutaudveksling. ”Wall Street er lige begyndt at dyppe tæerne ind, det er bunden af ​​den første inning“, sagde han.

I modsætning til guld er Bitcoin ikke en statisk form for penge. Dens kode er under konstant udvikling, og der kan foretages ændringer for at forbedre dets potentiale for at frigøre større værdi. De fleste Bitcoin-fans er håbefulde for udviklingen af ​​en hurtigere og tilgængelig tilstand af netværk, der muliggør grænseoverskridende betalinger. Hvis og når Bitcoin opnår hjælpeprogrammet for at muliggøre en universel rækkevidde gennem billige priser, kan de, der ejer indsatser, finde andre brugere eller virksomheder, der kæmper for at købe Bitcoin fra dem.

De fleste af de tidlige investorer holder fast ved denne ekstra fordel. Folk, der har Bitcoin i mindst tre år og mere, kaldes hodlers, og deres Bitcoins tegner sig for 4% af de Bitcoins, der udveksles i 2017. Folk vælger muligheden ‘Vent til at se’ på grund af det faktum, at priserne kan stige i morgen og høste enorme overskud.

Selvom Blockchain-teknologien vil være en potentiel spilskifter, står Bitcoin i sig selv over for visse åbenlyse mangler. Den igangværende økonomiske spekulation indikerer, at jo mere Bitcoins-prisen stiger, desto mere sandsynligt er det, at dens teknologi indhenter hype. Jo mere velstand der strømmer ind i den, jo mere attraktiv er dens langsigtede politikker og trækker derfor en betydelig mængde menneskemængde ind i denne satsning..

Top 15 bedste måder at tjene Bitcoin gratis 2021

Der er ingen væsentlig og nem måde at tjene Bitcoin på, det koster dig mere end bare penge at tjene det i Bitcoin-forretningen, såsom tid, tålmodighed, sårbarhed og privatliv. Den gode nyhed er, at hvis du er villig til at gøre en indsats, er Bitcoin et let pengestrømsforetagende.

1. Mikroventures

Sandsynligvis den nemmeste, men tidskrævende metode, mikroindtjening er en meget lille måde at tjene Bitcoin og tjene overskud på. PTC eller betalte klik-websteder er et eksempel på denne metode. De giver dig en lille mængde Bitcoin til at besøge deres websteder eller se deres annoncer.

De tilbyder en varighed på 5-20 sekunder. Selvom indtægterne kun er omkring 0,021 BTC, hvilket betyder $ 9,612 for 24 timers arbejde. Det mest populære PTC-websted i dag er ads4BTC. Bitcoin Faucets er et andet websted, der giver brugerne en lille mængde Bitcoin hvert par minutter. Det hævdes, at det kan være rentabelt at køre en Bitcoin-vandhane, men det samme kan ikke siges om at bruge en. I 24 timers arbejde får brugerne kun 0,0028 BTC eller ca. $ 1,31, selvom de bruger en højt betalende vandhane, der betragtes som et mindre betydeligt beløb..

2. Mikrojob

Micro-job kan variere fra at teste en webapplikation i en browser, der skriver til websteder. Dette indebærer en lille løn for at udføre sådanne opgaver. Coinworker er et sådant eksempel på et mikrojobs Bitcoin-websted. Gennem skrivning kan man begynde at tjene et anstændigt beløb afhængigt af mængden af ​​viden og evnen til at skrive velundersøgte artikler.

Mange sider har brug for at udfylde en ønsket kvote af stillinger og ansætte forfattere med god viden om kryptokurrencymarkedet. Lønnen til en blogforfatter vil variere betydeligt afhængigt af varieret erfaring og ekspertise. Topskribenter får betalt $ 80 pr. 1000 ord blogindlæg, og i gennemsnit kommer de fleste forfattere tæt på $ 35 for at skrive et blogindlæg på 1000 ord. Kvalitetsarbejde har en tendens til at tage en god mængde tid og forskning, men dette er en sådan metode til at tjene gennem Bitcoin.

For nylig udgav BitcoinTalk en underskriftskampagne, hvor folk får betalt for at annoncere for et Bitcoin-produkt. Folk bliver betalt baseret på deres medlemskabsniveau med BitcoinTalk, og et fuldt medlem har sikret et afkast på 0,0005 BTC pr. Post. Indlæg skal være legitime, og forfattere skal producere originale indlæg uden noget ulovligt indhold og må ikke offentliggøre reklamer.

Det forventes, at du tjener mindst 0,144 BTC eller 64,08 $ for 24 timers arbejde. Flere Bitcoin-relaterede tjenester er også muligheder for job, og folk tilbyder løn til Blockchain-udviklere, webstedsadministratorer, grafiske designeksperter, minedrifteksperter, online marketingmedarbejder og så videre. Selvom det er et bredt spektrum, tilbyder folk, der ansætter under disse tjenester, en velopfyldt løn.

En tjeneste, som du kan få betalt for, bliver en Bitcoin-escrow-agent og voldgift i Bitcoin-transaktioner. Aktivering af sådanne job vil kræve et anstændigt omdømme og baggrund.

3. Bitcoin-udlån

Bitcoin-udlån er en måde, hvorpå du kan øge værdien af ​​Bitcoins, du ejer. Det fungerer ud fra principperne for realkreditudlån og børser, hvor du kan låne en vis mængde mønter til en kryptovirksomhed og få dem tilbage med renter. Selvom du sandsynligvis vil give et godt afkast, er der også en flipside til dette, hvilket er risikoen involveret.

Mens nogle mennesker muligvis ikke returnerer dine penge, skal andre jages ned for at få dine penge tilbage. Du kan låne direkte til en kendt medarbejder og derved vurdere låntager baseret på gensidig tillid. Oftere end ikke er det ret vanskeligt at få en ven / kendt person, der matcher dine krav til beløb, renter og betaling.

En anden mulighed er gennem udlån af hjemmesider som Bitbond, hvor låntagere offentliggør lånekrav, og du kan bidrage til deres lån. Det er muligt at investere i små beløb og derved mindske den samlede risiko. Brugere skal altid være forsigtige med valg af websteder såvel som låntagere, før de låner penge.

De fleste websteder har effektive vilkår og betingelser og viser kontaktoplysninger for brugernes krav, men nogle sider udøver ikke denne fleksibilitet og skal derfor kontaktes med forsigtighed.

Derfor er det ekstremt vigtigt at vælge dine udlånsprojekter omhyggeligt. I øjeblikket er de tre vigtigste websteder, der beskæftiger sig med BTC-udlån – BTCJam, Bitbond og Loanbase.

4. Bitcoin Mining

For det første er minedrift Bitcoin ikke en hurtig eller gratis metode til at tjene Bitcoins. Du bliver nødt til at investere meget tid, forskning og penge. I denne proces genereres nye Bitcoins, fordi din computer tilføjer nye transaktioner til blockchain og finder nye blokke.

Når du opdager en ny blok, modtager du en vis mængde Bitcoins. I øjeblikket indeholder en blok 25BTC, og dette nummer kan ændre tidsforløbet. Da Bitcoin-minedrift er en kedelig og dyr proces, deltager de fleste minearbejdere i en minepulje som BitMinter.

Bare ved at tilføje computerkraft til puljen kan du tjene Bitcoins uden at skulle bygge din egen Bitcoin-minedrift. Dette er også en sjov måde at møde nye mennesker online og få dybdegående viden om Bitcoin-minedriftsteknologien.

5. Bitcoin-dagshandel

Der er mange former for Bitcoin-handel til rådighed. Bitcoin-dagshandel indebærer køb og salg af Bitcoins samme dag på basis af kortsigtede prisudsving. Afhængigt af markedstendenser tilrådes det at købe og sælge Bitcoin netop, når salgspriserne stiger for at opnå fortjeneste.

Bitcoin CFD’er svarer til daghandel, men du behøver ikke at købe Bitcoins. Konceptet er ret simpelt, i stedet for at købe aktivet og sælge det senere, købes en kontrakt på plads for det pågældende aktiv. Dette undgår behovet for at gemme og opbevare de købte Bitcoins sikkert. Populære Bitcoin-mæglere er plus500 eller AvaTrade.

Bitcoin binær er en mulighed, hvor du forudsiger stigningen eller faldet i Bitcoin-værdien på markedet. En let modificeret form for hasardspil, hvis du gætter den rigtige mulighed, tjener du optionens udbetaling, ellers mister du hele din investering. Det kaldes ‘Binære optioner’, fordi du enten vinder eller mister din investering, der er ingen mellemvej.

6. Bitcoin Affiliate Marketing

Et tilknyttet program involverer markedsføring af et produkt og betaling for at få det salg, der rakes ind. Hvis du beslutter at promovere et bestemt kryptovalutaprodukt, såsom TREZOR, og hvis deres salg stiger fra din markedsføring, vil du sandsynligvis blive bestilt for salget. bragt ind. Denne metode tilføjer et anstændigt beløb og er også praktisk for et soloprojekt.

7. Spil spil for at tjene Bitcoin

Sandsynligvis den mest sjove form for arbejde, der er en række Bitcoin-spil, der ikke kræver en investering og giver en idiotsikker måde at tjene Bitcoin på. ChopCoin, Coinbrawl og Bitcoins Aliens-mobilapp er et par sådanne muligheder

8. Tjen Bitcoins gennem tip

Der er forskellige måder, hvorpå du kan tjene Bitcoins gennem tip, og det svarer til at acceptere Bitcoin som betaling. En blog er et sådant eksempel, hvor du kan vise enten en QR-kode eller din Bitcoin-adresse, som folk kan tipse dig ud fra kvaliteten af ​​dit arbejde.

En anden måde at få tip online på er via Bitfortip, som er en tjeneste, der giver dig mulighed for at få tip i Bitcoin. Restauranter og andre offentlige forretninger kan også bruge en funktion kaldet bctip som giver dig mulighed for at udskrive kuponer med en Bitcoin-saldo på, som kan belønnes til medarbejdere baseret på kundetilfredshed, og det samme kan derefter indløses.

9. Tjen Bitcoin ved at acceptere som betalingsform

Denne metode er kendt som den bedste og nemmeste måde at tjene Bitcoins på. Uanset hvilken type venture, kan Bitcoin accepteres som en levedygtig betalingsform, hvilket gør det meget efterspurgt. For at modtage Bitcoin skal visse krav være opfyldt.

Få en gratis Bitcoin-tegnebog fra Coinbase eller LocalBitcoins for at vælge fra en bred vifte af muligheder med forskellige funktioner. Undersøg den bedst egnede mulighed, og vælg din tegnebog for at være sikker, skal du gemme penge i forskellige muligheder.

For en forretningsbutik eller virksomhed skal du vise en QR-kode ved siden af ​​vores kasseapparat. Denne Qr-kode kan fås fra afsnittet “modtag penge” i din Bitcoin-tegnebog, hvor din Bitcoin-adresse er kodet. Udskriv QR-koden. Kunderne kan scanne denne kode og gennem Bitcoin-appen installeret på deres telefoner kan værdien af ​​beløbet i enten USD eller EUR indtastes.

Appen beregner derefter realtidsværdien for at få det tilsvarende BTC-beløb baseret på aktuelle valutakurser. Din konto viser derefter bekræftelse på betaling. En anden metode til at lette kundeoplevelsen er at bruge muligheden ‘Modtag penge’.

‘Opret betalingsanmodning’ kan bruges til folk, der ofte bruger accepterer Bitcoin som betalingsmetode. QR-koden vises automatisk, når du indtaster det Bitcoin-beløb, som kunden skal betale. Brugere kan også integrere ‘Bitcoin accepteret her’ logoet i deres butiksfront, svarende til andre betalingsmuligheder som Paytm eller Tez.

10. Udfør opgaver, og tjen Bitcoin

Jeg er sikker på, at de fleste af os kan lide at læne sig tilbage og se godt tv eller følge den nyeste online video-dille. Forestil dig, om du kunne tjene penge ved bare at se videoer? Nogle websteder giver et godt afkast på Bitcoin kun for at se deres reklamer og følge deres hjemmeside.

Ads4btc er et sådant websted, hvor seerne skal se en annonce, der varer mellem 2-60 sekunder og belønnes med en lille mængde BTC. Skønt afkastet er ret mindre for den investerede tid. COINADDER og Vidybit er mere sådanne websteder, der kun betaler for at se deres udsendte reklamer. Brugere kan også udføre små opgaver og besvare spørgsmål for at tjene nogle penge.

CoinWorker og Bitfortip belønner penge for at tage små analytiske opgaver eller besvare korrekt i miniature-quizzer. At tjene Bitcoins ved at udføre menige job som dem, der er nævnt ovenfor, er en levedygtig og anstændig mulighed, men en betydelig stigning i løn kan ikke forventes.

11. Tjen som almindelig indkomst

For at tjene Bitcoin som kilde til regelmæssig indkomst skal det være i form af din månedlige / årlige løn. Derfor er det vigtigt at slutte sig til virksomheder, der bruger Bitcoin som en betalingsmulighed for medarbejderne. Du kan enten freelance eller arbejde for en organisation, som begge er meget bekvemme.

Man kan søge og ansøge om job ved hjælp af forskellige rekrutteringsportaler som BitGigs, Coinality, XBTFreelancer, Jobs 4 Bitcoins, bitWAGE og så videre. Sektionen for Bitcointalk-forumtjenester er en anden platform til at søge efter joboversigter, hvor de fleste job er nemme at udføre og anbefales af brugerne. Mens Jobs 4 Bitcoins på Reddit fokuserer på det tekniske marked og tilbyder jobmuligheder til programmører, tilbyder BitGigs en bred vifte af muligheder og øger mangfoldigheden på jobmarkedet.

Coinality bruger en unik tilgang til at vise job baseret på deres placering og er derfor praktisk for folk, der leder efter kortsigtede og lokale projekter. bitWAGE tilbyder en innovativ service, hvor brugeren kan fakturere deres kundekreds i mange valutaer inklusive Bitcoin, hvilket muliggør en stabil indtægtskilde i Bitcoins gennem et almindeligt job.

Kunder i regioner i Storbritannien, USA og EU kan kontaktes med dette initiativ og er et meget populært valg blandt ægte Bitcoin-entusiaster. For alle programmører og eksperter i IT-afdelingen er XBTFreelancer den hurtigste og nemmeste måde at tjene Bitcoins på. Brugere anbefales også at vove sig ud i forretningsområdet og tjene Bitcoins.

12. Tjen Bitcoin gennem handel

Bitcoin-handel er en mere sofistikeret og dybt kompleks form for spil, der kræver en vis forståelse af systemet og en oversigt over konceptet, før man investerer tunge aktiver. Den sikreste og hurtigste metode er gennem arbitrage.

Brugere får mest ud af en god mulighed og køber et aktiv og sælger det straks til en højere pris, kun med den fulde viden om, at aktivet kan sælges med det samme til den krævede pris. Dette må ikke forveksles med spil, fordi der i denne metode kræves en vis grad af kaution. Bitcoin-forretningen tilbyder dog arbitrage, men de er ikke enkle at udføre.

Brugere kan søge efter solide, konkrete muligheder på Bitcoin Stack Exchange. Prisforskellen mellem børser er den eneste ulempe. En af de få hjemmesider til arbitrage er bit4coin som tilbyder øjeblikkelig akkumulering af Bitcoins efter at have set en god mulighed. En anden mulighed at tjene gennem handel er den enkle spekulationskunst.

Folk køber Bitcoin til en bestemt pris og venter, indtil dens værdi når en god top og sælger den til fiat-valutaer. Dette er ikke en garanteret måde at tjene Bitcoins på, for hvis og når prisen falder, vil du sandsynligvis miste alle optjente Bitcoins og bliver nødt til at starte forfra. Denne metode er baseret på høj spekulation drevet af held, som ikke giver gode odds for de fleste.

13. Invester i Bitcoin

I årenes løb har Bitcoin udviklet sig som en investeringsmetode, som sandsynligvis betragtes som et vigtigt aktiv. Det involverer køb og opbevaring af Bitcoins, indtil du ser en konstant stigning i markedsværdien nok til at give et overskud. Som vi ved, har Bitcoin et højt niveau af volatilitet, og derfor har Bitcoin introduceret visse fordele for folk, der vælger at investere.

En stor ulempe ved denne metode er imidlertid manglen på pålidelighed i de fleste børser. Selvom der kommer visse bedre kørte børser som Coinbase, som er blevet pålidelig og efterspurgt mulighed blandt de fleste investorer. En anden velkendt måde at investere på er at handle det som CFD eller indgå kontrakt om forskel.

CFD’er involverer ikke køb af et aktiv, men er baseret på prisen på det involverede aktiv, hvor forhandlere åbner en investeringsmulighed med CFD-mæglere. Hvis de anvendes korrekt, er CFD’er meget rentable, fordi de påløbne gevinster og tab er meget højere end andre optioner på grund af de høje gearingsrenter.

14. Blockchain-udvikler

For folk, der søger seriøse muligheder for at tjene penge gennem Bitcoin, er Blockchain-udvikling for det stigende antal websteder, der bruger digitale penge eller kryptokurrency, en ekstremt levedygtig mulighed. For hvert nyt websted, der accepterer betaling i Bitcoins, vil der være en potentiel jobmulighed for Blockchain-udviklere.

Mennesker med avanceret viden inden for computerprogrammering og matematik er bedst egnede til denne stilling. I øjeblikket ligger den gennemsnitlige løn for Blockchain-udviklere mellem $ 80.000 og $ 300.000 for erfarne og topudviklere.

Denne metode bliver en meget efterspurgt mulighed, fordi de fleste virksomheder i disse dage inkorporerer Bitcoin-teknologi, og med den hurtige stigning i popularitet er behovet for dygtige programmører sandsynligvis kun stigende i den nærmeste fremtid.

15. Undervisning om Bitcoin

Når du først får et højt kendskab til Bitcoin-markedet og kryptokurrency generelt, kan du altid formidle viden til andre, der starter i virksomheden og søger vejledning. Uanset om det er investeringsstrategier, valg af omkostningseffektiv minedrifthardware eller oprettelse af en minedrift, er mennesker over hele verden konstant på udkig efter erfaren vejledning eller mentorskab.

En måde at komme ind i undervisningen er ved at oprette en Youtube-konto og uploade daglige / ugentlige lektioner om de nyeste trends og tip. Hvis dit indhold er godt, vil du sandsynligvis få betalt et anstændigt beløb eller hjælpe folk med værdifuld information. Blogging om de nyeste markedstendenser og skrivning af anmeldelser om produkter vil samle god popularitet og efterspørgsel.

Online kurser er også en anden god måde at tjene penge på, kun anbefalet til veteraner i marken. Udemy er en god mulighed, som du kan uploade og sælge dit kursus til den pris, du kan lide, som derefter kan ses af millioner af mennesker over hele verden. Sørg altid for at levere kvalitetsindhold og gavnlig rådgivning.

Konklusion

Som du kan se, er måderne til at tjene Bitcoins ubegrænsede og er en enorm indtægtskilde for mange mennesker rundt om i verden. Randing fra at investere i kryptokurrency, handel eller tjene penge ved at levere tjenester, markedet har en bred og åben vej for Bitcoin-entusiaster. Med det fulde potentiale af Bitcoin-teknologi langsomt at blive realiseret, vil værdien og pengene bag de fleste job kun fortsætte med at stige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner