Coinbase-arvostelu – Totuus Coinbasesta

Onko sinulla vaikeuksia löytää paras vaihto Bitcoin-kaupankäynnille? Etsitkö täydellisiä tietoja parhaasta tavasta ostaa bitcoineja ennen rekisteröitymistä? Jos näin on, olet laskeutunut oikealle sivustolle. Tässä artikkelissa annamme sinulle täydellisen tiedon yhdestä suurimmista bitcoin-pörsseistä; Kolikkopohja.

Ei ole väliä oletko aloitteleva käyttäjä tai taitava kauppias, Coinbase tarjoaa parhaan käyttöliittymän yhdessä kehittyneiden työkalujen kanssa kaikenlaisille käyttäjille. Coinbase on helposti saatavilla kaikilla laitteilla, ja sen lompakko on käytettävissä mistä tahansa.

Coinbase on maailman suurin Bitcoin-pörssi / kaupankäyntialusta, jolla on yli 15 miljoonaa käyttäjää ja yhteensä 20 miljardia dollaria vaihdetuilla kryptovaluutoilla. Tämä osoittaa bitcoinien merkityksen nykymaailmassa.

ALOITA COINBASE

(Käytä linkkiä ja hanki 10 dollarin arvoinen Bitcoin ilmaiseksi, kun ostat yli 100 dollarin arvoisen Bitcoinin)

Tausta Coinbasessa

Coinbase-arvosteluCoinbase perustettiin vuonna 2012 San Franciscossa Kaliforniassa osana Ycombinatoria. Se on yksi maailman vanhimmista ja suurimmista pörsseistä. Tällä hetkellä sillä on toimintaa yli 32 maassa, jotka palvelevat yli 15 miljoonaa käyttäjää ja joilla on 28,7 miljoonaa lompakkoa ja 46k kauppiaita.

Coinbase koostuu erilaisista maksuvaihtoehdoista, joista yksi on luottokortti. Kaikki vaihdot eivät salli luottokortilla maksamista. Sen avulla käyttäjä voi käydä kauppaa kiinteällä (jo asetetulla) hinnalla, joka perustuu markkina-arvoon, joka ei ole sama muiden pörssien kanssa, joissa käyttäjien on käydä kauppaa markkinoilla. Tämä ominaisuus nostaa transaktioprosenttia nopeammin.

Coinbasen toiminta

Coinbase on maailman suurin kryptovaluuttojen vaihto. Siinä on intuitiivinen käyttöliittymä, joka on hyödyllinen kaikille aloittelijoille. Coinbase on helposti saatavilla kaikilla tietokoneilla, Android- ja iOS-laitteilla. Siirrot tapahtuvat heti, kun vahvistus on valmis. Maksujen suorittaminen edellyttää, että pankkitilisi on linkitetty Coinbase-tilillesi. Coinbase-tilin luominen on myös helppoa, vaiheet ovat.

Rekisteröityminen – nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi vaaditaan Kirjaudu.

Tilin tyyppi – on mahdollisuus luoda joko yritystili tai henkilökohtainen tili. Sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi ja valitsemaan sitten tilin tyyppi.

Vahvista puhelinnumerosi – Puhelimen vahvistaminen on välttämätöntä, jotta kaksivaiheinen todennus voidaan ottaa käyttöön osana suojausprosessia.

Valitse maksutapa – Sinun on valittava tapa suorittaa maksu pankkisiirron ja luottokortin välillä. Coinbase kuitenkin asettaa pienet siirrot tililtäsi ja tililtäsi pankkitilille vahvistusta varten. Luottokortin kuvakaappaus on välttämätön, jotta luottokorttitapahtumat voidaan ottaa käyttöön. Luottokorttitapahtumat ovat välittömiä useimmissa maissa.

Osta kryptovaluutta – Kun olet määrittänyt kaikki yllä olevat vaiheet, voit ostaa kryptovaluuttoja, kun tililläsi on varoja.

Kuinka turvallista Coinbase on?

Coinbase on yksi nykypäivän turvallisimmista alustoista. Se on sisällyttänyt kaikki mahdolliset turvatoimet käyttäjien tietojen suojaamiseksi. AES-256 on käytössä pankkitasolla kaikissa palvelimissa reititys- ja tilinumeroiden tallentamiseksi. Coinbasen työntekijöillä on pääsy mihinkään tietoihin, jota säännellään heidän usein tekemillä taustatarkistuksilla.

Kolmannet osapuolet poistetaan käytöstä ottamalla käyttöön SSL-tekniikka, joka estää kolmansia osapuolia kuuntelemasta Coinbase-käyttäjää. Kolmas osapuoli, joka tunnetaan nimellä Plaid Technologies Inc., vastaanottaa vahvistamiseen tarvittavat pankkitietosi. Mitään tunnistetietoja ei jaeta Coinbasen kanssa.

Voit myös rajoittaa pankkitietojesi jakamista Coinbaseen valitsemalla “Muu pankki”, kun linkität pankkitiliäsi. Coinbase käyttää FIPS-140-USB-asemia, jotka koostuvat tapahtuma- ja tilitiedoista, jotka sitten tulostetaan ja jaetaan säilytyslaatikoihin maailmanlaajuisesti. 98% käyttäjän tiedoista tallennetaan offline-tilaan.

Lisäksi Coinbase koostuu usean allekirjoituksen (multisig) holvin lisäavaimesta, jossa on 3 avainta Coinbase-tileillesi ja lompakkoillesi. Rahojasi ja tapahtumiasi on kolme avainta (Coinbase-avain, jaettu avain, käyttäjän avain). Kaikkien näiden turvatoimenpiteiden lisäksi Coinbasella on myös Lloyd’s of Londonin tarjoama vakuutus, joka kattaa kaikki tappiot, jotka ovat seurausta Coinbasen kyber- tai fyysisen turvallisuuden rikkomisesta..

Todentaminen

Henkilöllisyyden vahvistus on välttämätöntä Coinbasen asiakkaiden tunnistamiseksi, mikä voidaan tehdä verkkosivuston tai älypuhelimen kautta. Coinbase suosittelee henkilöllisyyden vahvistusprosessin suorittamista Google Chromen avulla. Henkilötodistuksen vahvistus sisältää henkilötodistuksen tai ajokortin. Coinbasen suurten asiakkaiden on vahvistettava fyysinen osoitteensa.

Vahvistuspostikortti lähetetään koodilla käyttäjän osoitteeseen, joka on syötettävä osoitteenvahvistussivulle tilin toiminnan jatkamiseksi. Käyttäjälle lähetetty koodi on voimassa vain 14 päivää.

Palkkiot

kolikkopohjamaksutCoinbasen esittämät lompakot ovat maksuttomia. Siirtoihin toiseen alustan osoitteeseen sovelletaan kuitenkin verkkomaksumaksua. Kryptovaluuttojen ostamiseen ja myyntiin sovelletaan valuuttakursseja, jotka perustuvat täysin GDAX-alustan markkinahintaan, jota sovelletaan vaihtohetkellä, ja hintaero voi olla enintään 50 peruspistettä.

Transaktiopalkkio riippuu pääasiassa maksutavasta, sijainnista ja muista tilanteista, joka lasketaan suurimpana vähimmäismaksusta ja prosenttimaksusta.

Vähimmäismaksu on kiinteä maksu, jota sovelletaan yli 200 dollarin tapahtumiin, joka lisättiin suorituksen yhteydessä. Prosenttimaksu ei ole vakaa, se vaihtelee maksutavan ja käyttäjän sijainnin mukaan.

Eri alueiden prosenttimaksu mainitaan alla

Luotto- / maksukortilla ostettujen bitcoinien ostomaksu on 3,99% Australian käyttäjille. Kanadan käyttäjiltä veloitetaan 3,99%: n maksu myös luotto- / maksukorttien käytöstä bitcoinien ostamiseen. Eurooppalaisilta käyttäjiltä veloitetaan kiinteä 1,49%: n maksu ja 3,99%: n maksu luotto- / debit-korteilta ostaessasi bitcoineja.

Pankkisiirrot (SEPA), joihin sisältyy talletuksia eurooppalaisille käyttäjille, ovat maksuttomia, kun taas nostoista veloitetaan 0,15 euron maksu. Ison-Britannian käyttäjille perittävä maksu on sama kuin eurooppalaisille käyttäjille. Singaporesta tulevien käyttäjien on maksettava kiinteä 1,49%: n maksu bitcoinien ostamisesta ja 3,99%: n maksu luotto- / debit-korteista.

Yhdysvalloista tuleville käyttäjille 4%: n peruskorkoa sovelletaan kaikkiin tapahtumiin. Yhdysvaltain pankkitili ostamiseen (1,40% 0,15 dollarin vähimmäismaksu), myyntiin (1,40% 0,15 dollarin vähimmäismaksu); Coinbase USD -lompakon osto (1,49%), myynti (1,49%); luotto- / maksukortit sisältävät 3,99%: n maksun. Talletukset ovat ilmaisia ​​yhdysvaltalaisille käyttäjille.

Tietyt palkkion määrät koskevat myös kauppiaiden työkaluja

Jos maksaminen bitcoinilla hyväksyt puolestasi kauppiaana ja jos varastoit varat itse Bitcoiniin, tapahtumista ei peritä maksua. Bitcoineiden vaihto paikallisessa valuutassasi maksaa kuitenkin 1%: n maksun (vaihtelee määrän mukaan). Coinbase ei veloita talletuksista ja nostoista, mutta pankkisi saattaa veloittaa lisämaksun käsittelystä.

Osto- ja myyntirajat

Osto- / myyntirajat ovat erilaiset kullekin henkilölle. Voit tarkastella rajoituksia vahvistussivulla. Sivulla näkyy viikoittainen osto- / myyntiraja sekä luotto- tai maksukortin osto- / myyntiraja. Käytetyt rajoitukset riippuvat puhtaasti kolmesta tekijästä – Coinbase-tilisi iästä, aktiviteeteistasi ja ostohistoriastasi sekä tilisi vahvistustasosta.

Asiakaspalvelu

Coinbasella on tietopankki ja usein kysytyt kysymykset -sivu, josta löydät vastauksia moniin kyselyihin. Jos kyselyitä ei ole ratkaistu, voit ottaa yhteyttä Coinbaseen sähköpostitse tai lähettää lipun tai pyytää tukibotilta Adalta apua live-chatin kautta. Kasvavan kysynnän takia tukijärjestelmä saattaa kuitenkin vaatia 24–72 tuntia ongelman ratkaisemiseksi.

Tuetut maat

Coinbase tarjoaa palveluitaan seuraaviin maihin:

Australia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kanada, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Coinbase-vaihtokortti

Coinbasessa on tämä uusi ominaisuus nimeltä Shift Card, jonka VISA tarjoaa Yhdysvalloissa sijaitseville Coinbase-asiakkaille. Shift Cardia tuetaan tietyissä Yhdysvaltojen osavaltioissa ja alueilla, joiden kautta voit käyttää tililläsi olevia Bitcoineja paikoissa, joissa VISA hyväksytään. Vaihtokortin alkuperäiset kustannukset ovat 10 dollaria, mutta se ei sisällä mitään maksuja kotimaisista tapahtumista tai mitään maksua vastineeksi Bitcoinista USD: ksi.

GDAX-alusta

gdax-alustaCoinbase koostuu kahdentyyppisistä rajapinnoista. Yksinkertainen käyttäjäystävällinen foorumi aloittelijoille ja monimutkainen kaupankäyntialusta ammattimaisille kauppiaille. Voit kirjautua GDAX-alustalle samalla Coinbase-tilillä ja kirjautumistiedoilla.

Edistyneet käyttäjät käyttävät tätä alustaa odottavien tilausten käsittelemiseen yhdessä sisäänpääsyn ja pääsyn rajoitusten kanssa muun tyyppisten tilausten kanssa. Se sisältää kaksitasoisen hinnoittelun ja syvällisen kirjan, joka ohjaa kauppiaita tutkimaan hintoja ja käytettävissä olevaa likviditeettiä tarkemmin.

Coinbase Bitcoin -lompakko

Coinbase-lompakko tilillesi on helposti saatavilla, ja sitä voi käyttää joko verkosta, Android-älypuhelimesta tai jopa iPhonella tai iPadilla. Sen sijaan, että Coinbase toimisi puhtaana Bitcoin-lompakkona, se toimii enemmän kuin pankki hallitsemalla kaikkia yksityisiä avaimia.

Lompakon turvallisuus

Lompakko, jossa on multisig-holvi, on loistava lisä Coinbaseen. Yritys hallitsee lompakkosi bitcoineja, ja sinun tarvitsee vain suojata Coinbase-tilisi kirjautumistunnus ja salasana. Coinbase tarjoaa edistyneen suojausasetuksen. Turvatasolle lisätään holvi ratkaisuna bitcoinien varastointiin irtotavarana. Tämä on olennainen ominaisuus, johon liittyy liiketapahtuma useiden käyttäjien kanssa.

Holvi vaatii useita hyväksyjiä. Esimerkiksi, jos varastotila koostuu kahdesta käyttäjästä, molempien tulisi hyväksyä tapahtuma, jotta peruuttamista voidaan jatkaa. Jos et ole tyytyväinen toisen käyttäjän esittämään nostopyyntöön, peruutus peruutetaan. Kaikkien varastosta nostojen käsittely on 48 tuntia. Coinbase voi keskeyttää holvatilisi milloin tahansa.

Multisig-holvi on otettu käyttöön lisäturvatoimenpiteenä. Siinä on kolme avainta, joista yksi avain on käyttäjän tai tilin haltijan hallussa. Mikä tahansa näistä kahdesta avaimesta liittyy varojen käyttämiseen. Jaettu avain salataan salasanallasi, mikä estää toisen käyttäjän hallussa olevia varoja.

Yksityisyys

Coinbase-lompakon tietosuoja sisältää käyttäjän henkilökohtaiset tiedot, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron osana vahvistusta. Se noudattaa kaikkia KYC / AML-lakeja. Kaksivaiheinen todennus suoritetaan tekstiviestillä tai sähköpostiosoitteella. Maksuosoite muuttuu jatkuvasti joka kerta, eikä muut pääse siihen.

Plussat

Coinbase on suositeltavin ja erittäin luotettava bitcoin-vaihtoalusta. Coinbasen yksinkertainen ja tyylikäs käyttöliittymä tekee siitä moitteettoman kaikille aloittelijoille.

Edistyneet kauppiaat käyttävät GDAX-alustaa, joka koostuu edistyneistä työkaluista ja pienestä monimutkaisesta käyttöliittymästä. Käyttäjät voivat käydä kauppaa suoraan markkinoilla GDAX-alustan avulla. Coinbase tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​vaihtoehtomenetelmiä. Coinbase on laajentanut itseään pidemmälle turva-asetusten suhteen.

Multisig-holvi otetaan käyttöön ylimääräisenä turvatoimenpiteenä. 98% tapahtumadatasta tallennetaan offline-tilassa kovalle lompakolle tai paperilompakolle. Coinbase tarjoaa palveluitaan tällä hetkellä noin 32 maahan.

Haittoja

Oli käynyt kiista, jossa todettiin käyttäjän tili, jota seurataan. Asiakastukea tulisi parantaa, mutta tämä on sama kaikille Bitcoin-pörsseille.

Bottom Line

Olet ehkä hankkinut kaikki Coinbasea koskevat yksityiskohdat lukiessasi tämän melko pitkän arvostelun. Jos olet aloitteleva käyttäjä, Coinbase on täydellinen tapa astua tähän kasvavaan kryptovaluuttojen maailmaan. Coinbase on erittäin luotettava ja luotettava monille käyttäjille ympäri maailmaa. Valuuttakurssit ovat melko alhaiset verrattuna muihin sivustoihin, joissa on mahdollisuus suorittaa luottokorttimaksuja. Coinbase-lompakko ja Shift-kortti ovat hyödyllisiä monille käyttäjille sujuvien tapahtumien suorittamisessa.

ALOITA COINBASE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner