Er Dogecoin en reel investering eller en vittighed?

Er Dogecoin en vittighed eller en rigtig investering?

  • Dogecoin, en digital Crypto, der oprindeligt blev grundlagt som en vittighed, er steget over 800%, efter at et Reddit-bestyrelse talte om at gøre det til kryptokurrencyækvivalenten til GameStop.
  • Prisen på Dogecoin er steget med 800%, da Reddit-investorer sætter deres syn på digitale valutaer.

Dogecoin (DOGE) startede oprindeligt som en vittighed, men har over tid sat et mærkbart mærke i kryptovalutas verden.

Den australske skaber, Jackson Palmer kiggede på CoinMarketCap og en meme af Doge, baseret på den berømte Shiba Inu og ved hjælp af tegneserien sans skrifttype, på samme tid og tweetede ideen som en vittighed.

Palmer blev opfordret af kolleger fra Adobe Systems ‘marketingafdeling i Sydney til at gøre vittigheden til virkelighed. Palmer købte derefter domænenavnet dogecoin.com.

Han derefter fortsatte vittigheden og troede, at den til sidst ville forsvinde med medstifter Billy Markus, en programmør fra Portland, USA, der nåede ud til ham online.

Ideen var at være så latterlig som muligt. De havde endda ideen om at have tilfældige blokbelønninger fra 0 til 1 million hver gang en blok blev udvundet.

Duoen blev overrasket over, at den ikke døde som en vittighed, og til sidst så de to Dogecoin som en måde at nå en bredere demografisk end Bitcoin og en stærk kultur voksede omkring mønten og meme.

Vil du handle kryptokurver som en professionel? tjek ud eToro!

Elon Mush og Dogecoin

"Hr. Musk er sammen med Dogecoin-investorer til månen. ”

Elon Musk har tidligere tweetet om dogecoin og angav i april 2019, at det var hans “bedste kryptokurrency.”

Torsdag tweeterede han et billede af et magasinomslag af Dogue. Mange brugere på Twitter og Reddit antog det for at betyde, at Musk kastede sin støtte bag dogerallyet.

Tesla-formand Elon Musk tweetede et foto af magasinets omslag på "Dogue" på torsdag – et stykke med en fælles titel på "Vogue," trend, som blev spillet på Twitter og Reddit.

Tweets fra Musk har tendens til at påvirke hans fans eller folk generelt. Tilsvarende opfordrede han presserende sine fans til at bruge en "Brug Signal," på Twitter, og millioner af andre strømmede til beskedwebstedet.

Han sagde også, at en potentiel Mars-økonomi, såsom Bitcoin, vil være fokuseret på kryptokurver. Musk tweetede i sidste måned "Et ord: Doge," til hans 40 millioner tilhængere. Han tilføjede også "Mars økonomi kører på krypto," ved at svare på en tweet.

Derudover tilføjede Musk tidligt fredag ​​morgen #bitcoin til sin Twitter-profil.

Hvad er der sket med Dogecoin Price ?

Dogecoin, den digitale meme-valuta, steg med 800%, da handelstakten voksede hurtigt.

WallStreetBets ‘ "formand, ” skrev torsdag på Twitter, "Har doge nogensinde været i en dollar?" Et par timer senere sluttede en million mennesker sig til Satoshis Street Bets og skrev om "tager doge til månen."

Har doge nogensinde været i en dollar?

– WSB formand (@WSBChairman) 28. januar 2021

Det subreddit “WallStreetBets” -samfund i Reddit fik den kæmpende elektroniske detailhandler Gamestop til at stige med næsten 2.000%. Redditors har øget aktiekursen og slog let hedgefonde på Wall Street.

Kilder specificerer dog, at Redditors Dogecoin-drev på webstedet, som det gjorde med Gamestop, ikke har nogen genveje. Folk stræber derfor efter at tjene ekstra fortjeneste ved at køre kryptovalutaen.

Softwareingeniører Billy Markus og Jackson Palmer byggede Dogecoin og startede det som en vittighed i 2013. Det digitale valutalogo er baseret på den berømte meme, der blev brugt af en Shiba Inu-hund på det tidspunkt. En Shiba Inu er Dogecoin-emblemet.

Hvordan fungerer Dogecoin?

Dogecoin blev oprettet, da Markus gaffelede Luckycoin, som nu er inaktiv og oprindeligt var en gaffel af Litecoin, som er en gaffel med Bitcoin.

Det bruger en anden bevis for arbejdsalgoritme end Bitcoin og ligner ret Litecoin, hvordan det fungerer. Faktisk vil alle ændringer og opdateringer foretaget på Litecoin også blive foretaget på Dogecoin.

Selvom Dogecoin understøtter ikke smarte kontrakter, det er billig og hurtig. Nogle mennesker endda brug Dogecoin at overføre penge mellem børser fordi det har lave transaktionsgebyrer og er ret hurtigt.

Dogecoin-minedrift er en dyr proces og tager meget tid, noget Palmer ikke er glad for, da det ikke er godt for miljøet.

Det er også oprettet, så minedrift Dogecoin bliver sværere over tid. Imidlertid, efter at den 600.000. blok blev udvundet, har der været en permanent belønning på 10.000 pr. blok.

Dogecoin har heller ikke et samlet loft. Dette blev gjort for at sikre, at minearbejdere fortsatte med at arbejde på projektet og ikke forlade, hvis den samlede forsyning blev nået.

Dette betyder også, at ekstreme høje transaktionstider kan undgås, da der altid er et incitament til at udvinde.

De fleste andre kryptokurver, såsom Bitcoin, har et samlet loft på antallet af mønter, og når det loft nås, vil folk sandsynligvis stoppe med at bruge dem.

I denne forstand kan dette betyde, at Dogecoin kunne overleve mange andre kryptokurver.

Som mange andre kryptokurver har Dogecoin også en offentlig hovedbog, hvilket betyder gamle transaktioner kan ikke slettes.

Dogecoin har også fusioneret minedrift med Litecoin.

Hvad forsøger Dogecoin at opnå?

hvad er dogecoin

Da Dogecoin begyndte at blive taget mere alvorligt, begyndte holdet bag det at udvikle ideer om, hvad det skulle opnå.

Det blev klart, at ideologien bag Dogecoin skal være enkel; for at skabe en brugervenlig kryptovaluta, ikke noget teknologisk imponerende.

Palmer mener, at det vigtigste for en kryptovaluta at gøre er at kunne behandle betalinger.

For ham er kryptokurver, der betaler folk for tjenester, såsom at se reklamer eller andre koncepter, der er meget nye, ikke en god idé, fordi de endnu ikke er testet med fiat-penge, og folk er ikke vant til ideen endnu.

Kryptovalutaer skal give mennesker håndgribelige brugssager, såsom at købe hverdagsgenstande. Medmindre dette er gjort, vil folk ikke vedtage det.

For at opnå dette skal betalinger være så effektive som muligt.

Dogecoin begyndte også at blive brugt som et tippesystem, hvor folk tipset folk online for det indhold, de nød.

Medlemmer af Dogecoin-samfundet kaldes ‘Shibes’. Mange af dem fandt Dogecoin tiltalende, fordi det ikke var så seriøst og politisk som de fleste andre kryptokurrencyprojekter.

Dogecoin-samfundet er velkendt for at have udført forskellige handlinger om velgørenhed.

En af de mest bemærkelsesværdige velgørenhedsårsager var, da Dogecoin arbejdede med velgørenhed: vand, en nonprofitorganisation, der har til formål at levere drikkevand til mennesker i udviklingslande.

Samfundet formåede at rejse svarende til $ 30.000 for at bygge en brønd i Kenya.

Andre bemærkelsesværdige begivenheder inkluderer vinter-OL 2014, hvor samfundet forsøgte at rejse $ 50.000 til det jamaicanske bobslædehold og sponsoreret NASCAR-chauffør Josh Wise, der kørte en Dogecoin-tema bil.

Samfundet er blevet bemærket som meget støttende. Den 25. december 2013 fandt der et hack sted, hvor mange Dogecoin-indehavere blev stjålet deres mønter.

Dogecoin startede et initiativ kaldet ‘SaveDogemas’ og formåede at rejse nok til at dække det, der blev stjålet.

Der er også en almindelig sætning i Dogecoin-samfundet, der siger ‘1 DOGE = 1 DOGE’, hvilket antyder det Dogecoin bør kun bruges til transaktioner og ikke som en investering.

Der er også et fremtidigt projekt for at bygge bro over Ethereum med Dogecoin (Dogethereum), så det kan bruges på Ethereum blockchain som et ERC 20-token.

Palmer forlod Dogecoin, og Billy Markus er nu den primære figur bag dens udvikling.

Hvordan har Dogecoin klaret sig?

dogecoin-prisdiagram

Som mange andre kryptokurver er Dogecoin relativt ustabil.

I skrivende stund har Dogecoin en markedsværdi på $ 6.089B og der er 120.801.435.050 (120 milliarder) mønter i omløb, ifølge CoinMarketCap.

Den store blokbelønning på 10.000 mønter pr. Minedrift er sandsynligvis årsagen til, at Dogecoins markedsværdi er ret lav.

Da Dogecoin først blev introduceret, var det relativt højt over for Bitcoin, mens den amerikanske dollar forblev lav.

Dette kan tyde på, at de fleste mennesker handlede Bitcoin mod Dogecoin, men ikke mod den amerikanske dollar.

Oven i købet er det også værd at overveje det inden 2015 100 mia Dogecoins var allerede blevet udvundet, hvilket er de fleste mønter, der er i omløb i dag.

Når man ser på Dogecoin historisk, har den allerede gennemgået adskillige toppe mod Bitcoin, ofte skyder dramatisk op og derefter gradvist falder i pris.

I januar 2014, Dogecoin overgik endda kortvarigt Bitcoin og alle andre kryptokurver med hensyn til handelsvolumen.

Dogecoin begyndte først at få større trækkraft mod den amerikanske dollar i april 2017. Derefter nåede en markedsværdi på næsten 2,8 milliarder dollars i januar 2020, hvilket var den største markedsværdi, den nogensinde har nået.

Vil Dogecoin møde sådanne højder igen?

Dette skal endnu ikke ses.

Efter at have nået sit højeste punkt på $ 2 mia. Har Dogecoin fået mere værdi over for den amerikanske dollar og ser ud til at gentage de samme bevægelser – skyder op og falder derefter langsomt.

Det er også vigtigt at huske, at mange markedseksperter mener, at kryptokurrencymarkedet er meget mere modent i disse dage, og det kan derfor ikke ske at nå de samme højder..

Derefter tror andre kryptokurrencyentusiaster sandsynligvis, at en anden, meget større kryptokurrencyboble vil finde sted.

Hvis det gør det, kan priserne stige igen, før de falder enormt.

Det skal også bemærkes, at Dogecoin er den mest succesrige kryptokurrency baseret på et meme (meme mønt).

Hvis det fortsat forbliver som en måde at tip folk online om deres indhold, kan dette også øge dets værdi.

Hvorfor er prisen på Dogecoin steget?

Dogecoin er ifølge CoinMarketCap steget med ca. 340% i løbet af de sidste 24 timer til $ 0,19 (£ 0,14).

Det kommer fra en masse Reddit-indlæg, der kræver en møntværdi på $ 1.

Målet er at repræsentere den nylige stigning i andelen i virksomheder som GameStop, som stort set er korte.

Kilde: CoinMarketCap

I løbet af de sidste par dage er aktier steget fra 96,80 $ til 347,50 $ med forbløffende 359%.

Efter at en hær af amatørhandlere angreb virksomheden, gik markederne op og førte til et tab på milliarder fra erfarne hedgefonde. Men bommen så, at de uerfarne handlende betalte en masse penge.

Kort sagt, når erfarne investorer låner aktier til salg og derefter køber dem tilbage til en lavere pris, a "short selling" salg er let.

De satsede effektivt på, at aktien ville blive sænket i værdi for at få fordelen i lomme, når den blev overdraget til det selskab, som den har lånt fra..

For at illustrere en ting har WallStreetBets-gruppen på Reddit aftalt at tage hedgefonden ved at erhverve GameStop-aktier tidligere snarere end senere.

Hedgefonden har dog endnu ikke tilbagebetalt sin lånte aktie, hvilket i sidste ende koster dem millioner at tilbagebetale egenkapitalen til et meget højt beløb.

Efter GameStops stigning i aktiefonde henviste Reddit-brugere i andre stillinger til WallStreetBets forsøg på at presse Wall Street-hedgefonde ud.

Et indlæg kaldes "Dogecoin er næste GME / Bitcoin."

Og tilføjet, "Skift kryptomarkedet fuldstændigt … Dogecoin til månen."

Dogecoin har fået et løft efter at have tweetet det fra en "WSB formand" konto, der fastholder, at den ikke er forbundet til Reddit-samfundet.

Desuden henledte Tesla-grundlægger Elon Musk for nylig opmærksomheden på kryptovalutaen, som i december sendte værdiansættelsen for at øge.

På Twitter sagde han lige, "Et ord: Doge."

Er Dogecoin værd at investere i?

er dogecoin værd at investere i

Dogecoin kan være en god investering og værd at overveje. Dens overførselshastighed er meget hurtigere end bitcoin.

Hvis du er overbevist om, at smarte kontrakter og andre funktioner som dApps ikke er så vigtige, kan det være en god investering.

På den arena klarer Dogecoin sig godt. Det er hurtigt og billigt at bruge.

Dogecoin kan være mere nyttigt for handlende at gemme værdi i, når de skifter mellem børser, eller når markedet er meget ustabilt.

Hvis Dogecoin vedtager flere funktioner, vil dette sandsynligvis forbedre prisen.

Dog ser det ud til, at Dogecoins styrker hovedsagelig ligger i at sprede bevidsthed om kryptokurrency og forblive modstandsdygtige over for ændringer.

Når det er sagt, har det værdi, idet det kan bruges til tip, da det er meget hurtigt. Ikke at have en token cap holder også minearbejdere tilskyndet til at fortsætte med at arbejde.

Plus, det er værd at bemærke, at samfundet omkring Dogecoin ikke ønsker, at det skal bruges på en sådan måde, men som en reel valuta.

Så er Dogecoin en god investering? Ja, Dogecoins betragtes som en stærk investering af mange investorer, hvorfor prisen er steget kraftigt.

Digitalcoin forudsiger, at Dogecoin kan gå så højt som $ 0,090 inden juni 2021. Desuden forudsiger det inden juni 2024, at Dogecoin kan nå $ 0,164.

Previzioni Bitcoin er endnu mere optimistisk til at forudsige prisen på Dogecoin, da de mener, at DOGE kan nå $ 0,27 i december 2021 og nå $ 0,42 i 2022.

Selvom det blev lanceret som en vittighed, ser Dogecoin nu ud til at blive taget alvorligt af investorer og kryptosamfundet.

Skal du tilføje Dogecoin til din portefølje?

Uanset Dogecoins relative svaghed de sidste to år har den samlede vækst i værdiansættelsen af ​​krypteringsaktiver været til fordel for Dogecoin. Desuden er den engang almindelige Altcoin tilbage på kortet og i krypto-investordiskussioner med det seneste Dogetherum-projekt.

Hvis dette projekt fungerer, vil prisen på altcoin være godt. Dogecoin tjener ofte på mindre vekselafgifter end mange af sine kolleger, hvilket gør det til et levedygtigt digitalt aktiv til udgifter og afsendelse.

I betragtning af Dogecoins mangeårige status inden for kryptokurrencyområder er der lovende initiativer med større potentiale for kryptovaluta end Dogecoin. Derfor, i forventning om at Dogethereum-projektet vil hæve satserne, hvis du køber Dogecoin, skal det være en lille virksomhed i din krypto-aktiver portefølje.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Dogecoin, en digital Crypto, der oprindeligt blev grundlagt som en vittighed, er steget over 800%, efter at et Reddit-kort har talt om at gøre det til kryptokurrencyækvivalenten til GameStop.
  • Prisen på Dogecoin er steget med 800%, da Reddit-investorer sætter deres syn på digitale valutaer.
  • I januar 2020 Dogecoin nåede en markedsværdi på næsten $ 6 mia. I skrivende stund er det tættere på $ 6,09 B.
  • Handlende bruger Dogecoin at overføre krypto til andre børser. Fordi det er relativt hurtigt og billigt at bruge.
  • Dogecoin har været meget succesrig med at sprede bevidstheden om kryptokurrency. For mange introducerede det dem til, hvad kryptovaluta er.

Invester i Dogecoin med eToro

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Hvis du nød at læse Er Dogecoin en rigtig investering eller en vittighed? del det med andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Læs mere:

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle i 2021?

7 Cryptocurrency-forudsigelser for 2021, som alle ville være enige med

Kunne Bitcoin nå prisen på $ 100.000 i 2021

Hvad er de 10 bedste altcoins, der skal eksplodere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner