Hur man handlar Ethereum 2021: Den ultimata guiden till ETH-handel

Hur man handlar Ethereum: Omfattande guide till handel med Ethereum 2021

Ethereumhandel är ganska enkelt när du förstår det.

Det verkar som att först i går såg världen sin första någonsin handeln med kryptovaluta. Snabbspolning fram till 2021 och den digitala valutaindustrin ser miljarder dollar handla händer varje dag.

Det finns nu tusentals olika digitala valutor, med Ethereum som den näst mest efterfrågade globalt. Som sådan växer Ethereums handelsplats nu i popularitet bland dem som söker en kombination av likviditet och volatilitet.

Vi bör göra det klart att handel med Ethereum inte är någon promenad i parken. Med hänsyn till detta har vi skapat en omfattande guide om hur man handlar Ethereum 2021.

Vi dyker in i allt som finns att veta om denna kryptotillgång, från grunderna med bara ben och risk / belöningsstrategier, till hur man handlar Ethereum från ditt hem.

Hur man handlar Ethereum i 5 enkla steg

För att handla Ethereum är det första steget att öppna en kassa med en reglerad mäklare eller utbyte, deponera medel, välja Ethereum från plattformslistan och sist köpa Ethereum (Long) eller sälja ETH (gå kort).

Den här guiden om hur man handlar med Ethereum ETC kommer att bryta ner allt i Laymans termer så att du inte handlar ETH blindt. Men om du inte har tid att läsa igenom hela vägen är det här du behöver göra för att handla Ethereum nu.

Steg 1: Öppna ett konto med en reglerad börs

Steg 2: Finansierar ditt konto

Steg 3: Välj hur mycket Ethereum du vill handla

Steg 4: Köp ETH (gå lång) eller sälj ETH (gå kort)

Steg 5: Bekräfta handelsorder

Låt oss börja lära oss att handla Ethereum 2021!

Vad är Ethereum Trading?

Som det är fallet med alla tillgångar man väljer att handla – vare sig det är aktier, valutor eller Ethereum – är det övergripande målet att korrekt förutsäga om du tror att priset på Ethereum, den digitala valutan, kommer att stiga över eller sjunka under sitt nuvarande värde.

Om du råkar spekulera korrekt kommer du att göra vinster på din Ethereum-handel. Och naturligtvis – beloppet du gör beror på hur mycket du satsade på positionen.

Det säger sig självt att ju högre värde din Ethereum-position är, desto mer står du för att göra om du förutsäger rätt. De allra flesta Ethereum-handlare beräknar handelns framgång i procent.

Låt oss visa dig ett grundläggande exempel på hur handel med Ethereum fungerar i praktiken:

 • Du väljer att handla Ethereum mot den amerikanska dollarn
 • Det betyder att du handlar med kryptoparet ETH / USD
 • ETH / USD är prissatt till $ 611,46
 • Att tro att priset kommer att se en ökning – du gör en köporder
 • Din insats på denna order är $ 1 000
 • På några dagar har parets värde ökat med 6%
 • Du spekulerade korrekt – alltså gjorde du $ 60 på denna kryptohandel (6% av $ 1000-insatsen)

Som framgår av vårt exempel ovan är grundlagen för Ethereum-handel samma som alla andra tillgångsslag. Du kunde tjäna pengar i vår hypotetiska handel – för att du korrekt spekulerade på marknadssentimentet på Ethereum.

Hur fungerar Ethereum-handel?

När vi berörde fungerar Ethereum-handel på ungefär samma sätt som när man köper och säljer något annat finansiellt instrument. Med detta sagt är det inte så klippt och torrt som det låter.

När allt kommer omkring har människor handlat aktier i över 100+ år – medan kryptovalutor bara har varit på plats i ett decennium eller så.

Med detta i åtanke tror vi att det bästa sättet att börja handla Ethereum online är att först få en förståelse för hur detta digitala mynt fungerar.

Ethereums handelsrörelser

Värdet på alla omsättbara tillgångar dikteras av tillgång och efterfrågan på ”produkten”. Som sådan, om känslan av Ethereum-projektet är positiv, tenderar detta att leda till att fler köper den digitala valutan än de som säljer den.

Detta ökade intresse betyder att priset på Ethereum sannolikt också kommer att öka. Om det motsatta skulle vara fallet och entusiasmen för Ethereum avtar – kommer priset att minska. Detta är typen av utbud och efterfrågan och detta – detsamma med alla finansiella marknader.

Många saker kan förändra Ethereums utbud och efterfrågan, till exempel – makroekonomiska nyheter, spekulation, reglering, aktuella frågor och kryptoplånbok eller utbyta hackinghistorier.

Vi nämnde reglering där. För att ge dig ett specifikt exempel – låt oss säga att en uppfattningsvis stark och säker regering, som USA, skulle reglera Ethereum. Detta skulle sända ett positivt meddelande om att den digitala valutan är här för att stanna, fast rotad i det moderna samhället.

Å andra sidan – om den amerikanska regeringen istället tillkännagav en plan för att förbjuda användningen av virtuella valutor – skulle priset på Ethereum förmodligen falla snabbare än en snabbkula. Detta kan vara katastrofalt för framtiden för kryptovalutamarknaden.

Det är viktigt att notera att priset på Ethereum på grund av utbudet och efterfrågan kommer att stiga och sjunka under varje dag – på sekund för sekund.

Vad som helst, denna digitala tillgång kan handlas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan via en online-mäklare.

Par för handel med Ethereum

eterumprisdiagram

Om du är en helt nybörjare och inte riktigt vet hur du handlar Ethereum, kan det vara lättare att göra en jämförelse med valutahandel. När allt kommer omkring handlar du två olika valutor mot varandra.

När det gäller Ethereum kommer detta också att handlas som en del av ett par. Det finns två alternativa sätt på vilket detta kan göras med kryptomynt.

Det första alternativet är att handla Ethereum mot en större ‘fiat’-valuta. Ett perfekt exempel på detta är Ethereum mot den amerikanska dollarn – visad som ETH / USD.

Den amerikanska dollarn är en av de mest handlade valutorna i världen, så handlas ofta tillsammans med kryptomynt. Vissa handelsplattformar – som eToro, erbjuder Ethereum mot det brittiska pundet, euron och till och med den japanska yenen.

Avgörande är att parning av Ethereum med andra valutor än amerikanska dollar leder till lägre likviditet och lägre handelsvolymer. Även om det kanske inte stör dig, är det något att vara medveten om.

Det andra alternativet, när det gäller Ethereum-handelspar, är att ta en tur på krypto-till-kryptomarknader. Vissa handelsplattformar refererar till dessa par som kryptokorspar. Hur som helst innebär detta att handeln med Ethereum mot en annan digital valuta (snarare än en fiatvaluta).

För att ge dig ett exempel, vi pratar om sådana som Bitcoin (ETH / BTC), Litecoin (ETH / LTC) och Ripple (ETH / XRP). Alla de ovannämnda paren är populära bland människor som väljer krypto-kryptohandel, men det finns massor mer att välja mellan.

Om kryptotillgångsmarknaderna upplever en “hausserad” period kommer du sannolikt att märka att de tidigare nämnda “fiat” -valutorna upplever en hälsosammare tillväxttakt än Ethereum.

Det betyder att om det finns en ”baissär” period på marknaderna, så är det motsatta. Ergo, det finns en tid och en plats för båda kategorierna av kryptopar – vare sig det är crypto-fiat eller crypto-crypto.

Redo att dyka in i Ethereum-handel?

Äga Ethereum eller handel med CFD: er

När du handlar Ethereum online finns det två olika vägar du kan ta. Den första vägen är den traditionella – helt enkelt köpa den digitala tillgången, med stora förhoppningar om att myntets värde kommer att stiga över tiden.

Den andra vägen du kan ta handel med Ethereum, och en av de mest populära, är via kryptovaluta-CFD (kontrakt för skillnader). Även om vi kort täcker Ethereum CFD-marknader bör vi notera att medborgare i vissa länder inte kommer att ha tillgång – till exempel USA.

Handel och eget Ethereum

Om du vill handla Ethereum men hellre åtnjuter ägande av den underliggande tillgången – social handelsplattform eToro möjliggör detta. Det betyder att det underliggande instrumentet är ditt tills du självklart bestämmer dig för att sälja det och gå vidare.

Om du är oerfaren när det gäller handel med digitala valutor, minskar detta behovet av att spendera månader på att lära sig teknisk analys och sådant. Inte bara det, men du behöver inte längre vara bekymrad över Ethereums kortsiktiga volatilitet.

Alternativt kan du handla hundratals Ethereum-par via en kryptovalutautbyte. Generellt sett handlar du inte bokstavligen ETH mot USD, eftersom US-dollar ofta avbildas som USDT

För de omedvetna är USDT en kryptovaluta som heter ‘Tether’, och varje token är knuten och representerar en underliggande USD.

Ethereumhandel via CFD: er

Vi bör säga att CFD är förbjudna i USA enligt CFTC-regler. Inte bara det, men ett nyligen meddelat bekräftade att från och med januari 2021 kommer krypto-CFD inte längre vara tillgängliga för brittiska medborgare – enligt FCA.

Lyckligtvis, om du är baserad någon annanstans – till exempel i Europa, Australien eller Nya Zeeland – har du obegränsad tillgång till Ethereum CFD-handelsplatsen.

För de omedvetna äger du inte den underliggande tillgången när du handlar med CFD. I stället har CFD i uppdrag att övervaka Ethereums prisförändringar i verkligheten. Allt du behöver göra som Ethereum-handlare är att försöka spekulera i dess framtida värde på kort sikt.

En av de största fördelarna med att handla Ethereum via CFD är att du kan välja mellan att gå kort eller lång. Det betyder att om du tror att Ethereum kommer att sjunka i värde – kan du fortfarande göra vinst. Naturligtvis måste du först spekulera korrekt.

Utöver detta kommer du att kunna handla med en marginal via din CFD-mäklare. Förhållandet som erbjuds av mäklare för kryptovaluta-CFD: er är begränsat till 1: 2 om du bor i Europa. Denna gräns kommer också att införas för australierna från april 2021.

Icke desto mindre innebär detta förhållande att du kan komma in på Ethereum-marknaden till 1 000 $ och behöver bara lägga in 500 $. Som sådan lånar mäklaren dig i princip resten.

Observera att de som bor utanför de ovannämnda länderna ofta kan få mycket högre hävstångsgränser när de handlar Ethereum.

Varning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk

Hur man handlar Ethereum online – Ställa in en handel

handel ethereum

Låt oss ta en titt på hur du kan ställa in en order när du handlar Ethereum online. Senare kommer vi att dyka in i hur vi väljer en bra mäklare för att behandla dessa beställningar åt dig.

Även om det finns några olika alternativ när det gäller att göra en beställning – kommer du alltid att använda det mest grundläggande köp och sälj.

Köp eller sälj order

Som sagt måste du alltid göra en köp- eller säljorder när du handlar Ethereum online.

Köp- och säljorder anger för din mäklare om du tror att priset kommer att stiga eller sjunka. Så det är enkelt men absolut nödvändigt.

Låt oss erbjuda ett exempel på en enkel order som använder Ethereum mot US-dollarn:

 • Låt oss säga det ETH / USD har citerats till $ 580,00
 • Om du tror att värdet kommer att överstiga $ 580,00 – gör en köporder
 • Om du dock tror att priset kommer att falla under $ 580,00 – gör en säljorder

För att klargöra kommer en order att göra det möjligt för dig att komma in på marknaden, medan den andra gör det möjligt för dig att avsluta affären. Så om du går in i positionen med en köporder måste du gå ut med en försäljningsorder – och vice versa.

Ingångspris

När det gäller att göra en order med din Ethereum-handelsplattform – kan du välja antingen en begränsningsorder eller en marknadsorder.

För att rensa dimman:

 • Om du vill att din Ethereum-parposition ska starta omedelbart – gör en marknadsorder hos din online-mäklare. Det är viktigt att notera att på grund av Ethereums handelsarenas flyktiga natur kommer priset att ha skiftat någonsin så lite från vad du ser på beställningsformuläret. Detta händer inom de sekunder som det tar att utföra ordern och är oundvikligt.
 • Om du vill ange ett pris till vilket du vill komma in på marknaden – välj att skapa en gränsorder med din Ethereum-handelsplattform. Till exempel, om ETH / USD är prissatt till $ 580,00, kanske du inte vill gå in förrän det når $ 599,00. Om, eller när det händer, kommer mäklaren att genomföra din Ethereum-handel åt dig.

Vilken ordning som är mest lämplig beror på olika aspekter. Till exempel, om Ethereum flyger högt, kanske du vill få en del av åtgärden utan dröjsmål. Detta kan uppnås genom att skapa en marknadsordning. Din mäklare kommer sedan att utföra din handel omedelbart – sälja dig det nuvarande eller näst bästa Ethereum-priset.

Som vi sa är gränsorder olika, i den meningen att du kan ange ett exakt pris. Detta är ett utmärkt sätt att låsa in potentiella vinster, eftersom du kan behålla en viss nivå av kontroll över priset.

Utgångsstrategi

Det är grunderna ur vägen. Så när du har använt din köp- eller säljorder såväl som din marknads- eller begränsningsorder kan du stänga affären när du känner att tiden är rätt.

Vi nämnde kort att om du går in i en position en väg måste du lämna med motsatt ordning. Så om du går in i en handel med en säljorder måste du göra en köporder för att stänga den.

När det gäller en exitstrategi – det är också en bra idé att dra full nytta av stop-loss och take-profit-order. Både stop-loss och take-profit-order utförs automatiskt till det pris som du anger.

Därför kan du ta en baksätet utan att behöva oroa dig för att ta tid på marknaden. Om du fortfarande är lite osäker på hur du kan handla Ethereum genom att använda stop-loss och take-profit order, kommer vi att förklara ytterligare med ett enkelt exempel.

Så låt oss säga att du inte vill förlora mer än 3% på din handel. Som sådan skulle du skapa en stop-loss-order till ett pris som är 3% högre eller lägre än ditt ingångspris – beroende på om du är lång eller kort på Ethereum.

När det gäller vinst-order är detta ungefär samma process men att låsa in dina vinster. I det här exemplet skapar du en vinst-order till 5% över / under det aktuella priset. Om Ethereum når det priset utförs din beställning automatiskt – vilket säkerställer din vinst och stänger positionen.

Låt oss visa dig ett exempel på hur det kan se ut i verkligheten:

 • Föreställ dig att ETH / USD värderas till $ 560
 • Du väljer att gå länge så gör en köporder hos din mäklare
 • Du bestämmer att du vill förlora inte mindre än 3%
 • Med detta i åtanke placerar du en stop-loss-order på $ 543,20
 • Låt oss säga att du vill ha en vinst på 5% från din position
 • Med detta i åtanke placerar du en vinst-order på $ 604,80

Som du kan se ställer dessa order dig snyggt. Så snart paret sjunker till $ 543,20 kommer din stop-loss-order att åtgärdas. Omvänt, skulle paret öka till $ 604,80 – din vinst-order kommer att åtgärdas

Sammantaget tillåter inte bara dessa beställningar dig att ställa in tydliga in- och utgångsmål – men du behöver inte manuellt titta på prisåtgärden för Ethereum i realtid. Istället stängs din position automatiskt – oavsett om du gör vinst eller förlust.

Redo att börja handla Ethereum?

Hur man tjänar pengar på handel med Ethereum

handel ethereum, hur man handlar ethereum

Om du undrar hur man kan tjäna pengar på Ethereum är det en liknande historia som forex och aktier. Det enda sättet att tjäna pengar är att korrekt hypotesera vad som kommer att hända med värdet på den digitala valutan i fråga. Vanligtvis är detta baserat på kortsiktiga trender och sådant.

Visst, vi har täckt grunderna för handel med Ethereum, men det finns mer att lära sig. Det beror på att när du handlar med digitala valutor finns det några fler viktiga mätvärden att förstå.

Hur kan du tjäna pengar på Ethereum ETC?

1. Insats

Att börja med ”insatsen” är vettigt – med tanke på att storleken på din position kommer att diktera mängden potentiell vinst du kan se från en Ethereum-handel.

Varje handelsplattform kräver olika insatsvärden. För att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig – vår How to Trade Ethereum Guide hittade den populära online-mäklaren eToro kräver mycket rimliga $ 25 för att börja handla. Detta är fallet i vart och ett av de kryptovalutapar som stöds.

Andra plattformar i utrymmet kan kräva hundratals dollar för att titta in, så kolla alltid dessa viktiga villkor vid valfri mäklare.

Det är också en bra idé att ha någon form av plan för att hindra dig från att gå ur banan. Till exempel har många Ethereum-handlare planerat att aldrig satsa mer än 1% av vad de har på sitt handelskonto.

Det betyder att om du har $ 1000 på ditt konto – bör din insats inte vara mer än $ 10. Om du har $ 5000, skulle du inte spela mer än $ 50 – och så vidare och så vidare.

Detta är ett utmärkt sätt att behålla kontrollen över din ekonomi när du handlar i en sådan volatil miljö. Genom att använda en procentsats kommer du att kunna omvärdera din minsta insats beroende på dina tillgängliga handelsfonder vid den tiden.

2. Vinster i procentvillkor

Detta leder oss smidigt till att räkna ut dina potentiella Ethereum-handelsvinster i procent. I ett nötskal tycker vi att det är lättare att beräkna vinster med hjälp av procentsatser – i motsats till “pips”.

Som du nu är medveten om, förutom storleken på din ursprungliga insats på Ethereum som påverkar din vinst – liksom prisförskjutningarna för respektive par.

 • Om du till exempel gjorde en köporder på 1 000 USD och sedan ökade priset på Ethereum med 8% skulle du göra vinster på 80 $
 • På samma sätt, om du skapade en säljorder på $ 2000 och priset på det virtuella myntet sjönk med 10%, skulle du göra en vinst på $ 200

När du tittar på ovanstående exempel tänker du förmodligen – de vinsterna är inte halvt dåliga! Du kan dock öka vinsten ännu mer genom att använda hävstångseffekt för handeln.

3. Handelshävstång för Ethereum

Innan vi går in i hävstångseffekten och hur det fungerar när vi handlar Ethereum – bör vi återigen klargöra att om du bor i USA kan du inte få tillgång till CFD-instrument. Detta innebär ingen hävstång om du inte använder en oreglerad offshore-handelsplats – vilket vi starkt rekommenderar mot.

Glöm inte, om du är bosatt i Storbritannien – från och med januari 2021 anger FCA att kryptovaluta-CFD: er inte längre kommer att finnas tillgängliga. Så detta tar CFD-hävstång från bordet för brittiska kryptohandlare också.

Om du bor i Europeiska unionen kan du handla Ethereum via CFD-instrument och använda hävstång på upp till 1: 2. Andra länder med olika gränser – eller inte alls.

Ändå har vi sammanställt ett grundläggande exempel på en Ethereum-handel med den ovan nämnda hävstången.

 • Du bestämmer dig för att placera en säljorder på $ 2000 på Ethereum
 • Du använder hävstång på 1: 2
 • Värdet på Ethereum sjunker med 12%
 • Utan hävstång hade din vinst varit $ 240,00
 • Eftersom du använde 1: 2 hävstångseffekt – dina vinster från denna handel är $ 480,00

Det är väldigt viktigt att vara medveten om det faktum att hävstång, precis som ett lån, kan vara ett tveeggat svärd. Det betyder att även om det kan fördubbla din insats kan det också förstärka dina förluster – om du skulle vara felaktig i din hypotes.

Fess to Trade Ethereum Online

Inga två mäklare är desamma, men du kan ganska mycket garantera att det kommer att bli avgifter för någon beskrivning. Trots allt är Ethereums online-handelsplattform ett företag och företag måste tjäna pengar för att kunna fortsätta erbjuda en tjänst.

För att ge dig en indikation på vilken typ av avgifter du kan förvänta dig att se på din valda Ethereum-handelsplats, se listan nedan.

Ethereum Trading Commission

Mycket få handelsplattformar gör det möjligt för dig att handla Ethereum utan provision, medan de flesta debiterar kunder för både att gå in och ut ur en handel.

Vår How to Trade Ethereum 2021 Guide visade att denna provision, när den debiteras, vanligtvis illustreras i procentform – och mäts mot din insats.

För att ge dig en idé debiterar plattformar som Coinbase klienter nästan 1,49% för att handla Ethereum. En handel på 1 000 dollar på den här webbplatsen kostar därför 14,90 dollar.

Om din handel var värd $ 1 500 vid tidpunkten för avslutningen, skulle du åter betala en 1,49% provision. Den här gången skulle det uppgå till 22,35 dollar. Sammantaget skulle det ha kostat dig $ 37,25 att komma in och lämna din Ethereum-position på Coinbase.

I skarp kontrast, eToro gör det möjligt för kunder att investera i och handla Ethereum med 0% provision. Istället debiteras du via spridningen, som vi kommer att prata om nästa.

Ethereum Spread

Enkelt uttryckt är spridningen som citeras med ditt Ethereum-paret klyftan mellan köpeskillingen och försäljningspriset. Om du någonsin har handlat forex kommer du att veta att “spread” alltid illustreras med pips.

Pips tillåter mäklare att citera mycket mindre prisförskjutningar för ett par. För att ge dig ett exempel kan du se att EUR / USD är noterat till ett köppris på 1.2050 och ett försäljningspris på 1.2052. Detta visar en spridning på 2 punkter.

När det gäller kryptovalutor bestäms emellertid spridningen bäst i procent. Detta beror på att kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum har ett mycket större värde och därmed – pips skulle inte vara värda att använda.

Ändå kan spread jämföras med en indirekt avgift som betalas till din valbara handelsplattform.

Det är viktigt att vara uppmärksam på den spread som erbjuds av din mäklare, eftersom i slutändan desto högre spread desto sämre har du ekonomiskt.

Om spridningen är 0,5% börjar du din Ethereum-handel 0,5% i rött. För att bryta jämn måste du tjäna 0,5% på handeln. Med andra ord, för att få en verklig vinst måste du tjäna över 0,5%.

Andra Ethereum-handelsavgifter

Med risk för repetitivitet – alla mäklare kommer att skilja sig något. Med detta i åtanke har vi inkluderat nedan ett par andra vanligt debiterade avgifter i Ethereums handelsutrymme.

 • Transaktionsavgifter: Vissa Ethereum-handelswebbplatser kan debitera dig för att göra en insättning och / eller begära uttag
 • CFD-avgifter: När du handlar Ethereum CFD: er – oavsett om du använder hävstång – kommer det att finnas daglig finansiering över natten (eller swap-avgifter) för alla positioner som är öppna över natten

Av denna anledning är det viktigt att du aldrig registrerar dig för en Ethereum-handelsplattform som är blind för potentiella avgifter, så kontrollera alltid T&Cs.

Börja handla Ethereum nu!

Hur man handlar Ethereum – steg-för-steg-genomgång

Vid denna punkt i vår How to Trade Ethereum Guide, kliar du förmodligen att komma igång.

Förstå grunderna, hur man gör beställningar och risk / belöningshantering är viktigt när det gäller att ge dig själv den bästa chansen att handla Ethereum och göra konsekventa vinster.

Med det sagt, om du är redo att börja köpa och sälja denna enormt populära digitala valuta just nu – följ stegen nedan.

Steg 1: Välj en Ethereum Trading Broker

Det är irrelevant om du vill handla Ethereum på din mobil eller hemma. Att hitta ett anständigt och respekterat mäklarföretag online är en viktig del av handeln.

Det finns massor av hajar i Ethereums handelsutrymme – så det är viktigt att du verkligen gör dina läxor. Du bör aldrig sätta in dina surt förvärvade pengar på en okänd eller oreglerad plattform.

Nedan har vi listat några viktiga mätvärden att tänka på när du söker efter den perfekta mäklaren för dina Ethereum-affärer.

 • Förordning: Är Ethereums handelsplattform licensierad och reglerad?
 • Avgifter: Hur mycket kostar Ethereumäklaren för provision och avgifter?
 • Betalning: Vilka betalningsmetoder accepterar mäklarsidan?
 • Kontominimum: Bestämmer mäklaren ett lägsta insats- och insättningsvärde?
 • Ethereum-par: Vilka Ethereum-par finns på handelsplatsen?
 • Handelsplattform: Är mäklarens webbplats användarvänlig?
 • Mobil app: Har Ethereum-mäklaren en mobilapp?

Det är tydligt att se, det finns mycket att tänka på innan du går in på en Ethereum-handelsplats. Vi rekommenderar starkt att du klistrar som lim på reglerade plattformar. Förordning finns för att hålla utrymmet rättvist och säkert från skurkar. eToro, till exempel, är licensierat av tre väl respekterade organ – FCA, CySEC och ASIC.

Om du inte har en mäklare i åtanke ännu – eToro är en fantastisk social handelsplattform som erbjuder Ethereum-par – och dess 13 miljoner kunder är överens. Som nämnts ovan är webbplatsen helt reglerad av olika jurisdiktioner och innehåller användbara funktioner som ‘Copy Trader’.

Copy Trader låter dig investera i och kopiera en pro-kryptovalutahandlare som-för-liknande – utan att röra en muskel. Först måste du välja en ‘Copied Trader’ med liknande handelsmål och naturligtvis tidigare framgång.

Utöver kryptovalutor erbjuder eToro också aktier och ETF.

Steg 2: Öppna ett Ethereum-handelskonto

Nu, förutsatt att du har valt en mäklare för att utföra dina Ethereum-affärer – måste du registrera dig. På mäklare webbplatser som eToro, processen tar mindre än tio minuter från början till slut.

Ange bara de uppgifter som krävs. Du kommer alltid att uppmanas att ange ditt fullständiga namn, adress, e-postadress och mobilnummer.

Beroende på handelsplattformen kommer du troligtvis att behöva ladda upp en kopia av ditt regeringsutfärdade foto-ID – tänk i linje med ditt körkort eller pass.

Steg 3: Sätt in medel

Därefter måste du sätta in pengar på ditt nya mäklarkonto. Om du använder en oreglerad börs måste du först ändra din fiatvaluta till valutakurrency.

Om du använder en mäklare som eToro kan du göra insättningar i amerikanska dollar, eller så kan du betala i din egen valuta och eToro byter ut den mot en mindre avgift på 0,5%.

Du kommer vanligtvis att upptäcka att handelsplattformar accepterar en rad olika betalningstyper. Men om du behöver betala med en speciell – är det bättre att se till att det accepteras innan du höjer dina förhoppningar.

Medan du håller på med det, kontrollera vad minsta insättning kommer att vara. 200 dollar är ungefär genomsnittliga, även om det inte betyder att du måste satsa 200 dollar. När vi berörde kan du handla Ethereum på eToro för bara $ 25 per pop.

Steg 4: Välj en Ethereum-handelsmarknad

Nu när du har finansierat ditt handelskonto – måste du välja en Ethereum-marknad. Vi nämnde tidigare att du kan handla Ethereum mot krypto, eller så kan du handla det mot en fiatvaluta som den amerikanska dollarn.

Om du återvänder till eToro, om du vågar över till avsnittet ‘Handelsmarknader’ på webbplatsen, kommer du att se alla kryptovalutamarknader lagda. Detta kan hjälpa dig att bestämma vilken rutt du vill gå till att börja med.

Oavsett vilket online-mäklarföretag du undersöker, kontrollera alltid vilka Ethereum-par som är tillgängliga för dig.

Steg 5: Placera Ethereum Trade

Vid denna tidpunkt är du registrerad, ditt konto finansieras och du kan börja handla Ethereum.

Vi diskuterade olika beställningar tidigare, så om du känner att du behöver en påminnelse, gå tillbaka till avsnittet ”How to Trade Ethereum Online – Setting up a Trade”.

Bekräfta ett par inklusive Ethereum, skapa din beställning och ange din insats. Slutligen, tryck på bekräfta för att stärka din första Ethereum-handel!

Förhoppningsvis kommer din första handel att lyckas.

Hur man handlar Ethereum Guide – Bedömningen

Även om det kan ta månader, om inte år, att behärska konsten att handla Ethereum – låt inte det skjuta upp dig.

Många tror att kryptovalutor är framtiden, så det är vettigt att digitala par till ett värde av miljarder dollar handlas varje dag.

Vi rekommenderar att du väljer en reglerad online-mäklare som kan erbjuda dig ett antal kryptopar.

Om du fortfarande är lite avskräckt av möjligheten att handla digitala valutor – varför inte prova eToros “Copy Trader” -funktion eller det kostnadsfria demo-kontot som inkluderar 100 000 dollar i pappersmedel.

Eller om du kliar att börja handla Ethereum med riktiga pengar – eToro kräver en minsta insats på bara $ 25. Det bästa av allt är att mäklaren inte tar ut några provisioner eller månadsavgifter!

eToro – Den bästa plattformen för handel med Ethereum

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Handlar i Ethereum säkert?

Ja, men vi rekommenderar att du väljer en reglerad handelsplattform som innehar en licens från sådana som FCA, CySEC eller ASIC – eller alla 3, som är fallet med eToro.

Hur handlar jag i Ethereum?

Registrera dig helt enkelt med en reglerad online-mäklare som erbjuder Ethereum. Därefter finansierar du ditt handelskonto, bestäm om värdet på Ethereum ska stiga eller sjunka – och placera en order.

Kan du bli rik genom att handla Ethereum?

Som med handel med någon tillgång – det finns ingen magisk kula. Vissa människor försörjer sig på handel, medan andra inte gör några vinster alls. Vi rekommenderar att du använder stop-loss-order för att försöka mildra förluster. Och viktigast av allt – gör en poäng att lära dig Ethereum-marknaden inifrån och ut.

Är Ethereum-handeln laglig i USA?

Ja, handel med Ethereum är laglig i USA. Men om du vill handla Ethereum CFD: er har du tur. Enligt Commodity Futures Trading Commission (CTFC) är CFD: er förbjudna.

Kan du handla Ethereum med hävstång?

Ja, du kan handla Ethereum med hävstång – beroende på var du bor. I USA är hävstångseffekt via CFD olagligt. I Storbritannien, från och med januari 2021, är kryptovaluta-CFD inte längre tillåtet – vilket innebär ingen hävstång. Om du är bosatt i EU kan du fortfarande använda hävstång på upp till 1: 2 enligt ESMA-reglerna. Andra länder kan ha tillgång till ännu högre hävstångsgränser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner