Ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 (Αναθεώρηση σε βάθος)

Πρόβλεψη τιμών LTC για το 2021

Θα μοιραστούμε την κορυφή Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Litecoin το 2021.

Διαβάστε την Ανάλυση τιμών Litecoin LTC το 2021

Αναπτύχθηκε από τον απόφοιτο της Litecoin MIT και τον πρώην μηχανικό της Google, Τσάρλι Λι, η Litecoin αρχικά χαρακτηρίστηκε ως το ασήμι στο χρυσό του Bitcoin και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τις αντιληπτές αδυναμίες κλιμάκωσης και λειτουργικότητας στην αρχική κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Scrypt ως απόδειξη του προγράμματος εργασίας και προσφέρει πολύ ταχύτερη δημιουργία μπλοκ χρόνο, καθώς και ένα πολύ υψηλότερο όριο στη συνολική προσφορά κουπονιών Litecoin.

Ο τύπος φαίνεται να ήταν επιτυχής. Ενώ το Litecoin εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από τον προκάτοχό του όσον αφορά την αξία των συμβόλων, το altcoin έχει καθιερωθεί καλά και αληθινά στον κλάδο και κατά τη στιγμή της γραφής ήταν το πέμπτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, που ανήλθε σε πάνω από 10,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κοιτώντας μπροστά, η Litecoin παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για τους επενδυτές. Μετά από ένα κάπως ασταθές 2020 – ακόμη και στο φαινόμενο της πανδημίας COVID-19 – το altcoin γνώρισε αύξηση της αξίας τον Νοέμβριο και το bull bull φαίνεται να συνεχίζεται έως το 2021. Φυσικά, τα περισσότερα κρυπτονομίσματα βιώνουν καλή τύχη αργά, αλλά το η τιμή του Litecoin τριπλασιάστηκε λίγο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου πέρυσι.

Λοιπόν, πόσο καιρό μπορούμε να περιμένουμε να διαρκέσει αυτό το τρέξιμο; Η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 στοχεύει να ρίξει φως στις πρόσφατες περιουσίες του altcoin και να ανακαλύψει τι προβλέπουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αναλυτές της βιομηχανίας για το επόμενο έτος.

Εάν θέλετε να αγοράσετε LTC γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Περιεχόμενα

Litecoin – μια επισκόπηση

Ιστορία της κίνησης τιμών Litecoin

Ανάλυση τιμών Litecoin 2020

Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Litecoin το 2021

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή Litecoin

Ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021

Πρέπει να επενδύσετε στο Litecoin το 2021?

Ανάλυση τιμών Litecoin 2021: Συμπέρασμα

Ανάλυση τιμών Litecoin 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Litecoin – Μια επισκόπηση

Για να εκτιμήσετε εάν το Litecoin είναι μια καλή επένδυση, οποιαδήποτε αξιόπιστη ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 θα πρέπει να ξεκινήσει με μια επισκόπηση της τεχνολογίας πίσω από το κρυπτογράφηση και πώς διαφέρει από άλλα μεγάλα νομίσματα στην αγορά.

Το Litecoin κυκλοφόρησε το 2011, σχεδιασμένο από τον πρώην μηχανικό της Google Charlie “Satoshi Lite” Lee. Ο ίδιος ο κ. Lee ήταν κάτι που διαιρούσε τον χώρο της κρυπτογράφησης – κερδίζοντας περαιτέρω φήμη όταν πούλησε τα χαρτοφυλάκια του Litecoin όταν οι τιμές ήταν στο αποκορύφωμά τους. Ο κ. Lee υποστήριξε ότι η κίνηση έγινε για την ανακούφιση μιας πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων. Επίσης, επέμενε πάντα ότι η Litecoin δεν είχε ποτέ σκοπό να ανταγωνιστεί το Bitcoin, αλλά αντίθετα θα χρησιμοποιηθεί ως σύστημα πληρωμών peer-to-peer για συναλλαγές μικρής κλίμακας – ένας παράγοντας τον οποίο πρέπει να σημειωθεί από οποιαδήποτε ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021.

Ο κωδικός της Litecoin προέρχεται άμεσα από τον κωδικό Bitcoin, οπότε αναπόφευκτα υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο κρυπτονομισμάτων. Μια αξιοσημείωτη ομοιότητα είναι ότι και οι δύο χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Proof of Work, που σημαίνει ότι ο τρόπος εξόρυξης BTC και LTC είναι – τουλάχιστον στην επιφάνεια – πολύ παρόμοιος. Ωστόσο, όπου το Bitcoin βασίζεται στον αλγόριθμο SHA-256, η Litecoin χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατα ανεπτυγμένο αλγόριθμο Scrypt. Μια άλλη ουσιαστική διαφορά μεταξύ Litecoin και Bitcoin είναι ο χρόνος δημιουργίας μπλοκ. Το Litecoin διαρκεί μόλις 2,5 λεπτά για να δημιουργήσει ένα μπλοκ – πολύ πιο γρήγορα από τα δέκα λεπτά που παίρνει το Bitcoin blockchain. Το Litecoin μπορεί επίσης να φιλοξενήσει συνολικά 84 εκατομμύρια νομίσματα, σε σύγκριση με το όριο Bitcoin των 21 εκατομμυρίων.

Έτσι, η Litecoin μπορεί να παράγει μεγαλύτερο αριθμό νομισμάτων από το Bitcoin και η ταχύτητα συναλλαγής της είναι ταχύτερη, κάτι που σε χαρτί θα δώσει στο τελευταίο ένα σταθερό πλεονέκτημα. Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες είναι σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικοί όταν πρόκειται για επενδύσεις και έχουν πλεονεκτήματα αξίας ή χρηστικότητας στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε αυτές τις διαφορές για την ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021, καθώς η κατανόησή τους είναι το κλειδί για τον εντοπισμό της σχέσης μεταξύ των κινήσεων τιμών BTC και LTC.

Ιστορία της κίνησης τιμών Litecoin

Όταν πρόκειται για μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021, οι μόνες συγκεκριμένες πληροφορίες που πρέπει να αναθεωρήσουμε είναι η προηγούμενη κίνηση των τιμών. Κοιτάζοντας αυτό, μερικές φορές μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εικόνα για το πώς η Litecoin θα ανταποκριθεί σε ορισμένες πιέσεις της αγοράς και θα αρχίσει να σχηματίζει μια ρεαλιστική πρόβλεψη ως προς το δυναμικό αύξησης των τιμών της.

Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, το Litecoin ξεκίνησε τη ζωή που αξίζει πολύ. Στην πραγματικότητα, μεταξύ 2011 και 2013 υπήρξε πολύ μικρή κίνηση και το πιο ενδιαφέρον πράγμα που συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν όταν το LTC έφτασε στο ισοδύναμο με το δολάριο ΗΠΑ. Ωστόσο, μέχρι το 2013 η Litecoin – και γενικά η κρυπτογράφηση – είχε αρχίσει πραγματικά να συλλάβει τη δημόσια φαντασία και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, η τιμή του Litecoin ξαφνικά αυξήθηκε σε πάνω από 38 $. Ωστόσο, αυτό ήταν ένα βραχύβιο φαινόμενο και η LTC σημείωσε παρατεταμένη πτώση το 2014, βυθίζοντας πίσω κάτω από τα 3 $ μέχρι το τέλος του έτους. Από το 2015 και μετά, υπήρχε πολύ λίγος ενθουσιασμός με τη Litecoin και οι τιμές αυξήθηκαν σταδιακά από χαμηλά κάτω από 2 $ σε κάπου γύρω στα 4 $ μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Φέτος ήταν καλή για τη Litecoin. Οι τιμές αυξήθηκαν σταθερά το πρώτο εξάμηνο του έτους και έρχονται τον Αύγουστο, η LTC διαπραγματεύονταν σε πάνω από 72 $ ανά κουπόνι. Ωστόσο, ήταν το Νοέμβριο όταν τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ενδιαφέροντα. Αφού ανέβηκε στα 90 $ περίπου, ο LTC ξαφνικά ανέβηκε και έφτασε τα 237 $ μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτό χάρη στον συνδυασμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης, αναπόφευκτα, της ανάπτυξης του Bitcoin, της αυξημένης κατανόησης των επενδυτών για τη Litecoin και κάτι για την αυξημένη παρουσία των μέσων ενημέρωσης του Charlie Lee.

Φυσικά, αυτή η άνευ προηγουμένου ακίδα επέστησε πολλή προσοχή και, ενώ η τιμή του LTC σύντομα μειώθηκε σημαντικά – μειώθηκε στα 12 δολάρια έως τον Μάρτιο του 2018 και μειώθηκε ξανά στα 33 $ μέχρι τον Αύγουστο – η LTC διαπραγματεύτηκε σταθερά σε πολύ υψηλότερες τιμές από την άνοδο του 2017 . Τα πράγματα έφτασαν σε χαμηλά επίπεδα στις αρχές του 2019, με το LTC να κυμαίνεται γύρω στα 30 $ αλλά ένας ταύρος τον Ιούνιο σημείωσε αύξηση των τιμών στα 133 $. Στη συνέχεια, η Litecoin μειώθηκε περαιτέρω, μειώνοντας τα 42 $ στο τέλος του έτους.

Με δύο σημαντικές αιχμές στην ιστορία της έως το 2020, πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι μπορούμε να περιμένουμε παρόμοια κίνηση στο μέλλον. Φυσικά, οι τιμές του 2020 επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία COVID-19, αλλά όπως θα δούμε στην επόμενη ενότητα της ανάλυσης τιμών Litecoin για το 2021, η LTC είχε μια κάπως διαφορετική εμπειρία από την κρίση από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

γράφημα τιμών litecoin

Ανάλυση τιμών Litecoin 2020

Η πανδημία COVID-19 ήταν, τουλάχιστον, ένα απροσδόκητο γεγονός για τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ως εκ τούτου, δύσκολα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απόδοση των τιμών τους τελευταίους δώδεκα μήνες για να κάνουμε μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να δούμε πώς το altcoin αντιμετώπισε την καταιγίδα, καθώς και την ανάκαμψή του από την έναρξη της κρίσης.

Η Litecoin ξεκίνησε το 2020 με χαμηλή πτώση. Το διακριτικό διαπραγματεύτηκε στα υψηλά των 68 δολαρίων τον Ιανουάριο, προτού συνεχίσει να μειώνεται σταθερά μέχρι να φτάσει στο χαμηλό δύο ετών των 39 $ τον Μάρτιο. Ωστόσο, εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται λίγο ενδιαφέροντα, καθώς η Litecoin βρισκόταν ήδη σε ανοδική πορεία τον Απρίλιο, ενώ τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα εξακολουθούσαν να ξεφεύγουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στις αγορές. Οι τιμές είχαν αυξηθεί, έστω έμμεσα, στα 63 $ μέχρι τον Αύγουστο, προτού μειωθούν στα 45 $ τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο, η Litecoin ήταν εντυπωσιακά ανοδική και οι τιμές είχαν ανέλθει στα 129 $ μέχρι τον Δεκέμβριο – μια αύξηση των τιμών που σίγουρα δημιούργησε το ενδιαφέρον των επενδυτών καθώς κατευθυνόμαστε προς το 2021.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Litecoin?

Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Litecoin το 2021

Για να βρείτε μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 που αξίζει να διαβάσετε, είναι σημαντικό να λάβετε πληροφορίες από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές. Έχοντας αυτό υπόψη, αυτό που ακολουθεί είναι οι απόψεις ορισμένων βασικών στοιχείων της βιομηχανίας κρυπτογράφησης σχετικά με το τι πιστεύουν ότι ισχύει στο εγγύς μέλλον για την τιμή Litecoin.

Τζον Μακάφ

Ο John McAfee είναι σημαντικός επενδυτής σε εναλλακτικές αγορές και αδιάφορος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτου, οι προβλέψεις, οι αναλύσεις και οι επενδύσεις του συχνά επηρεάζουν τα κρυπτονομίσματα κρυπτογράφησης.

Ενώ ο κ. McAfee δεν έχει πραγματοποιήσει πλήρη ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021, έχει αναφερθεί ότι ο Litecoin δεν είχε την αύξηση της αξίας που θα έπρεπε να έχει. Έκανε επίσης τον τολμηρό ισχυρισμό ότι η Litecoin έχει τη δυνατότητα να αποδώσει το Bitcoin σε ό, τι αφορά την αύξηση της αξίας. Ο κ. McAfee έκανε στο παρελθόν προβλέψεις για το Bitcoin που ξεπέρασαν, οπότε υπάρχει κάθε ευκαιρία που αξίζει να ακούσει σχετικά με το Litecoin.

Τζορτζ Τουνγκ

Ο Τζορτζ Τουνγκ είναι ένας σεβαστός αναλυτής κρυπτογράφησης, ο οποίος έχει κάνει μια αρκετά τολμηρή ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021. Πιστεύει ότι η τιμή του Litecoin έχει πολύ πραγματική πιθανότητα να φτάσει τα 1500 $ μέχρι το τέλος του 2021 – κάτι που θα ήταν αύξηση άνω του 800% την τιμή κατά τη στιγμή της γραφής. Βεβαίως, αυτή είναι αναμφισβήτητα η πιο αισιόδοξη προοπτική που βρήκαμε για τη Litecoin, αλλά ο Τζορτζ Τουνγκ έχει επαινηθεί για τις γνώσεις του σε πολλές περιπτώσεις.

Dan Gambardello

Ο Dan Gambardello είναι ένας άλλος ένθερμος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων και είναι συχνά bullish στα Bitcoin και Litecoin. Ο Gambardello ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που προέβλεψαν με ακρίβεια ότι η μετεωρική άνοδος της Litecoin θα φτάσει τα 250 $ περίπου το 2017. Επιπλέον, έκανε αυτή την κλήση όταν το διακριτικό εξακολουθούσε να διαπραγματεύεται κάτω από 5 $. Κοιτώντας μπροστά, ο Gambardello ήταν επίσης πολύ αισιόδοξος όσον αφορά την ανάλυση τιμών του Litecoin για το 2021 – πιστεύει ότι η τιμή του Litecoin έχει τη δυνατότητα να φτάσει τα 1.000 $ έως το 2021.

Τσάρλι Λι

Ομολογουμένως, αυτή είναι μια κάπως προκατειλημμένη πηγή, αλλά ο Τσάρλι Λι, ο δημιουργός του Litecoin, πρόσφατα επέστρεψε σε επικριτές μετά το τρέξιμο του Δεκεμβρίου. Ο κ. Lee είπε ότι η LTC έχει υψηλή ρευστότητα σε κάθε ανταλλαγή και επεσήμανε ότι σύντομα θα έχει πρόσβαση σε 350 εκατομμύρια χρήστες PayPal και συνεχίζει να εκπληρώνει την υπόσχεσή της για χαμηλές χρεώσεις και γρήγορες συναλλαγές. Ήταν επίσης πρόθυμος να επισημάνει ότι το blockchain LTC απολάμβανε εννέα χρόνια με μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Το συναίσθημα εδώ είναι ότι η Litecoin αξίζει την πρόσφατη άνοδο των τιμών της και συνεχίζει να έχει σχετική πραγματική εφαρμογή που θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά τις τιμές.

Ράιαν Σελκίς

Φυσικά, δεν είναι όλοι αισιόδοξοι για τον Litecoin και τον Ryan Selkis, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Messari δεν τράβηξε καθόλου όταν εξέθεσε την ανάλυση τιμών του Litecoin για το 2021. Δεν κράτησε πίσω, περιγράφοντας το LTC ως «σωρό s ** * “- θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι το Litecoin είναι κάτι παραπάνω από ένα δοκιμαστικό δίκτυο για το Bitcoin. Έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα λόγω των τεράστιων αναβαθμίσεων δοκιμών blockchain της Litecoin, όπως το SegWit, οι κεραυνές και οι πλευρικές αλυσίδες πριν κυκλοφορήσουν στο δίκτυο BTC.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή Litecoin

1. Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin έχει πάντα επιπτώσεις για την υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης. Όχι μόνο το BTC είναι το μεγαλύτερο κρυπτονομίσμα, αλλά λειτουργεί ως ένα είδος αποθεματικού νομίσματος για κρυπτονομίσματα σε πολλά χρηματιστήρια μεγάλης κλίμακας. Ως εκ τούτου, η τιμή του BTC είναι ένας σημαντικός δείκτης ως προς την υγεία της αγοράς κρυπτογράφησης γενικά. Ένας άλλος παράγοντας που κάνει το Bitcoin σχετικό με μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021, είναι ότι τόσο το BTC όσο και το LTC έχουν παρόμοιες εφαρμογές πραγματικού κόσμου.

Παρά το γεγονός ότι ο Τσάρλι Λι επιμένει ότι η Litecoin δεν προοριζόταν να ανταγωνιστεί τον προκάτοχό της, τυχόν inroads Bitcoin κάνει μια βιώσιμη μέθοδο πληρωμής peer-to-peer για μικρότερες συναλλαγές θα μπορούσε να μειώσει την αξία της LTC με πρακτική έννοια, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει δυνατότητα αύξησης των τιμών.

2. Κανονισμοί που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση

Όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει σε κρυπτογράφηση θα πρέπει να παρακολουθεί τις τελευταίες κανονιστικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Πουθενά αυτό δεν ήταν πιο εμφανές από ό, τι με την απόφαση SEC που έπληξε τη Ripple τον Δεκέμβριο του 2020, όπου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ έκρινε ότι το εγγενές διακριτικό του δικτύου Ripple, το XRP, ήταν μια διαπραγματεύσιμη ασφάλεια και όχι ένα νόμισμα.

Αυτή η αλλαγή επηρέασε άμεσα τον τρόπο διαπραγμάτευσης του XRP στις ΗΠΑ και είδε την πτώση της τιμής του διακριτικού κατά σχεδόν 50% σε λίγες μόνο ημέρες. Ιδιαίτερη σημασία για αυτήν την ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 που πρέπει να εξεταστεί, είναι οι επικείμενες κανονιστικές αλλαγές της ΕΕ, οι οποίες περιγράφηκαν προς το τέλος του 2020 και αναμένεται να τεθούν σε ισχύ – σε κάποιο βαθμό – τους επόμενους 12 μήνες.

3. Λιανική υποστήριξη

Το Litecoin δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα peer-to-peer για μικρότερες συναλλαγές. Φυσικά, για να πραγματοποιηθεί αυτή η πρόθεση, η Litecoin πρέπει να έχει επαρκή υποστήριξη από καταστήματα λιανικής και εμπορίου σε όλο τον κόσμο.

Μια σημαντική εξέλιξη για την ανάλυση τιμών Litecoin 2021 ήταν τα νέα ότι το PayPal συμπεριέλαβε το LTC στον κατάλογο των υποστηριζόμενων κρυπτογράφησης. Όπως σημείωσε ο Τσάρλι Λι, αυτό σημαίνει ότι επιπλέον 350 εκατομμύρια άτομα μπορούν εύκολα να αγοράσουν και να ξοδέψουν Litecoin μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας πληρωμής.

4. Απαίτηση αγοραστή

Η τιμή κάθε χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου υπαγορεύεται από την προσφορά και τη ζήτηση – και τα κρυπτονομίσματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Ενώ οι επενδυτές έχουν πολύ μικτές απόψεις σχετικά με το Litecoin, έχει αρκετούς εξέχοντες υποστηρικτές του κλάδου και πρόσφατα έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση εκεί έξω.

Η σημαντική άνοδος που γνώρισε η LTC τον Δεκέμβριο του 2020 θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών και υπάρχει κάθε πιθανότητα ότι η Litecoin θα βιώσει μια περαιτέρω αύξηση της ζήτησης πίσω από αυτό, καθώς προχωράμε περαιτέρω το 2021.

Διαβάστε περισσότερα: Τι θα οδηγήσει στην τιμή του Litecoin το 2021?

Ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021

Καμία ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 δεν μπορεί να σας πει ακριβώς πώς θα αποδώσει το altcoin τον επόμενο χρόνο. Ακόμη και η προηγούμενη απόδοση δεν μας δίνει πολλά να συνεχίσουμε, καθώς η Litecoin, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σημαντική κρυπτογράφηση, έχει βιώσει μικρές, απότομες αυξήσεις τιμών που πολλοί αναλυτές έχουν χάσει να προβλέψουν με οποιαδήποτε ακρίβεια.

Εάν, για παράδειγμα, εξετάσουμε την τεχνική ανάλυση από το TradingBeasts, μπορούμε να δούμε ότι η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 έχει περιορισμένο εύρος: Η μέση τιμή για τους πρώτους τρεις μήνες του έτους αλλάζει μόλις, αλλά η πλατφόρμα προβλέπει ότι η LTC θα αυξηθεί σταθερά από 143 $ έως περίπου 165 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Ενώ ο χρόνος θα δείξει πόσο ακριβής είναι αυτή η πρόβλεψη, είναι σαφές ότι αυτή η τροχιά δεν ταιριάζει με την ιστορική μεταβολή των τιμών της Litecoin. Μπορούμε λοιπόν να αναμένουμε αύξηση των τιμών LTC κάποια στιγμή το 2021; Λοιπόν, το DigitalCoinPrice το πρότεινε ακριβώς αυτό. Οι αναλυτές στο site πιστεύουν ότι το altcoin αυξάνεται κατά 26% μόνο τον Ιανουάριο και θα σπάσει τα 220 $ στις αρχές του καλοκαιριού. Η ανάλυσή του βλέπει το Litecoin να κλείνει το έτος στα 217 $ τον Δεκέμβριο.

Πρέπει να επενδύσετε στο Litecoin το 2021?

επενδύοντας σε litecoin

Πολλοί εμπειρογνώμονες της κρυπτογράφησης είχαν επιφυλάξεις σχετικά με το Litecoin το 2020 και υπήρχαν αρκετές αξιόπιστες πλατφόρμες και φωνές της βιομηχανίας που προβλέπουν ότι το altcoin ήταν απίθανο να έχει καλή απόδοση στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, όπως είδαμε, η τιμή του LTC αυξήθηκε στα τέλη του 2020, προκαλώντας το νέο ενδιαφέρον των επενδυτών.

Ενώ η Litecoin εξακολουθεί να έχει τους επικριτές της, τελικά οι περισσότερες πλατφόρμες προβλέπουν ανάπτυξη για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Πόση ανάπτυξη ποικίλλει από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, αλλά η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 πιστεύει ότι το LTC θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση εάν διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.

Φυσικά, το διακριτικό μπορεί να χωριστεί σε τετραψήφια ψηφία, όπως έχουν υποθέσει ορισμένοι ειδικοί, αλλά οι σοβαροί επενδυτές πρέπει να ευθυγραμμίσουν τις προσδοκίες τους με τις προβλέψεις πλατφορμών όπως το TradingBeasts και το DigitalCoinPrice, με την LTC να έχει μικρά αλλά διατηρήσιμα κέρδη τους επόμενους 12 μήνες.

Έτοιμοι να επενδύσετε Litecoin?

Ανάλυση τιμών Litecoin 2021: Συμπέρασμα

Το Litecoin είχε ένα πολύ ανοδικό τέλος έως το 2020, αναγκάζοντας πολλούς αξιόπιστους αναλυτές κρυπτογράφησης να επανεκτιμήσουν τις προβλέψεις τους για το LTC το 2021. Οι επόμενοι 12 μήνες αναμένεται να είναι πολύ θετικοί για τις αγορές κρυπτογράφησης και η Litecoin έχει δείξει ότι εξακολουθεί να είναι πολύ οι μεγάλοι παίκτες. Ενώ η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως οδηγός και όχι υποκατάστατο της ανεξάρτητης έρευνας, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κάθε λόγος να αναμένουμε ανάπτυξη από τη Litecoin τον επόμενο χρόνο.

Εάν ψάχνετε να επενδύσετε στο altcoin, θα ήταν σκόπιμο να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς οι περισσότεροι αναλυτές εικάζουν ότι η πιο σημαντική αύξηση των τιμών LTC θα συμβεί το πρώτο εξάμηνο του 2021. Ωστόσο, όπως πάντα, τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ απρόβλεπτα και θα πρέπει να επενδύσετε μόνο στο Litecoin ως μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά LTC

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Ανάλυση τιμών Litecoin 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Ο Litecoin θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2021?

Η Litecoin σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση τιμών τον Δεκέμβριο του 2020 και συνέχισε τον Ιανουάριο. Στη συνέχεια, η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 διαπίστωσε ότι πολλοί αναλυτές είχαν επανεκτιμήσει τις δυνατότητες της LTC για το επόμενο έτος, με πολλούς να προβλέπουν ισχυρότερη ανάπτυξη από την αρχικά αναμενόμενη. Πόσο καιρό θα διαρκέσει η ταύρος της Litecoin, αλλά υπάρχει κάθε πιθανότητα το altcoin να έχει καλή απόδοση το 2021.

Πώς θα αποδώσει το Litecoin το 2021?

Διενεργήσαμε μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν μερικοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι το επόμενο έτος θα είναι θετικός για το altcoin. Παρόλο που οι τιμές ενδέχεται να μην φτάσουν τα τεράστια στοιχεία που παρατηρούνται με το BTC, οι καταλαβαίνεις επενδυτές μπορεί να διαπιστώσουν ότι η προσθήκη LTC στα χαρτοφυλάκια τους είναι μια αξιόλογη κίνηση.

Τι προβλέπουν οι ειδικοί για το Litecoin το 2021?

Οι γνώμες των εμπειρογνωμόνων είναι κάπως διχασμένες σε σχέση με μια ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021. Ωστόσο, η γενική συναίνεση είναι ότι η LTC θα βιώσει ανάπτυξη με συνέπεια. Ενώ ο αναλυτής Τζορτζ Τουνγκ μπορεί να είναι ελαφρώς αισιόδοξος με την πρόβλεψή του για $ 1500, πολλές αξιόπιστες πλατφόρμες βλέπουν ότι η LTC φτάνει σε πολύ πιστευτά 200 $ – 220 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Είναι τώρα καλή στιγμή να επενδύσετε στο Litecoin?

Η ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021 σημείωσε ότι το altcoin γνώρισε μεταβαλλόμενες περιουσίες τους τελευταίους μήνες, με πολλούς ειδικούς να προβλέπουν τεράστια ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του 2021. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές που θέλουν να προσθέσουν LTC στα χαρτοφυλάκια τους θα πρέπει πιθανότατα να κοιτάξουν να κινηθούν νωρίτερα παρά αργότερα.

Πού μπορώ να αγοράσω το Litecoin?

Εάν η ανάλυση των τιμών Litecoin για το 2021 έχει αυξήσει το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πού μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση, προτείνουμε μια αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών, όπως το eToro, όπου δεν θα έχετε μόνο πρόσβαση στις αγορές κρυπτογράφησης, αλλά και σε forex και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα. Υπάρχουν επίσης πολλά εκπαιδευτικά υλικά για όσους είναι νέοι στο εμπόριο και στις επενδύσεις.

Είναι η Litecoin καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

Το Litecoin αναπτύχθηκε ως «ασημί» στο «χρυσό» του Bitcoin. Ενώ το τελευταίο είναι ένα πολύ, πολύ μεγαλύτερο κρυπτογράφηση από άποψη κεφαλαίου και αξίας νομίσματος, το LTC δεν πρέπει να απορριφθεί. Σε τελική ανάλυση, η συγκριτικά χαμηλή τιμή σημαίνει ότι οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν περισσότερα μάρκες με μικρότερη οικονομική δέσμευση. Επιπλέον, πολλοί επενδυτές προτιμούν να HODL το BTC τους, γεγονός που καθιστά το LTC μια καλή εναλλακτική λύση για μικρότερες επενδυτικές στρατηγικές.

Διαβάστε περισσότερα για το Litecoin:

Τι είναι το Litecoin και αξίζει να επενδύσετε στο LTC το 2021?

Είναι το Litecoin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω στο Litecoin?

Πώς να αγοράσετε Litecoin – Οδηγός για αρχάριους 2021

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στη Litecoin, θα είναι εκατομμυριούχος δημιουργός?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner