Nyhedsbrev nr. 17: Bitcoin-markeder vælger mellem gode og dårlige nyheder

Vil du høre de gode nyheder … eller de dårlige nyheder først? Dette har været et ældgammelt spørgsmål, som Bitcoin-markederne måtte kæmpe med i denne uge. Som vi vil se nedenfor, ER der et korrekt svar på dette … men har Bitcoin valgt klogt?

Alt jeg vil have til jul er en Ledger!

Ledger laver en kryptostarterpakke! Få en USD $ 25-kupon for at købe krypto med hvert Ledger Nano X-køb! Begrænset til 5.000 kuponer og kun tilgængelige indtil 29. december 2020!

Giv dig selv eller din familie et bundt, de virkelig vil have! Sig NEJ til håndcreme-gave sæt og sokker!

Tjek vores Ledger Nano X anmeldelse og KLIK HER FOR AT KØbe!

Giv bedre gaver denne jul!

Markedsstemning: går sidelæns?

Denne uges markedsprishandling var ikke særlig spændende, da Bitcoin og Ethereum for det meste gik sidelæns. Den 12. december 2020 så vi en reaktion, der stadig fortsætter i dag og har bragt $ BTC tilbage til $ 19000-området og $ ETH tættere på $ 600.

$ BTC og $ ETH (daglige diagrammer) ved ugentlige modstande$ BTC og $ ETH (daglige diagrammer) ved ugentlige modstande

Begge mønter har stadig ugentlige modstander, der prøver at skabe momentum omkring det 21 EMA (eksponentielt glidende gennemsnit) på det daglige diagram. Vi kunne forvente endnu et forsøg på at bestå ATH i de næste par dage!

Vigtige nyheder i denne uge

Store investorer bliver ved med at akkumulere

Store fonde / virksomheder køber og akkumulerer Bitcoin og Ethereum.

Massachusetts gensidige livsforsikringsselskab (MassMutual), har netop købt $ 100 mio. $ BTC gennem NYDIG, et fondsforvaltningsselskab i New York. Dette er angiveligt deres første Bitcoin-køb og svarer til mindre end 1% af deres samlede investeringskonto til en værdi af USD 235 mia.

Gråtoner har også øget deres beholdning. Mens de ikke er nye med at investere i krypto, har de bare købt yderligere 130000ETH og når i alt 3 millioner tokens på deres konti.

Mikrostrategi annonceret de havde gennemført ”et $ 650 mio. tilbud på 0,75% konvertible seniornoter på grund af 2025” for at investere i $ BTC i overensstemmelse med deres reservepolitik. Et par dage tidligere tweetede administrerende direktør Michael Saylor, at de ejer cirka 40.824 Bitcoin.

Interessen for krypto fra finansielle giganter peger på øget efterspørgsel fra de velhavende som en form for diversificering og satser på priser for at stige i fremtiden.

Mt. Gox’s refusionsfrist nærmer sig

15. december 2020 markerer den næste deadline for Mt. Gox Exchanges kreditorer for forhåbentlig at få tilbage, hvad de mistede på platformen. Børsen, en af ​​de mest kendte på det tidspunkt og lanceret i 2010, ophørte med at operere i februar 2014 efter indgivelse af konkurs. Der manglede “kæmpestore 860.000 $ BTC”, hvoraf 200.000 er blevet “inddrevet” (og dette inkluderer ikke engang andre kryptokurver, som også “manglede”). I 2015 nyt beviser af Tokyo sikkerhedsfirma WizSec viste, at “de fleste eller alle de manglende bitcoins blev stjålet lige ud af bjerget. Gox hot cryptocurrency tegnebog over tid, begyndende i slutningen af ​​2011. ”

Brugere af platformen kan forvente at modtage i alt 140.000 $ BTC ($ 2,6 milliarder dollars værd), som nu er i hænderne på Nobuaki Kobayashi, den japanske advokat, der er ansvarlig for processen.

Intet er dog sikkert, da refusionsfristen allerede tidligere var blevet udsat flere gange, hvoraf den sidste var i oktober 2020. Der er også en alvorlig bekymring på markedet for de mulige konsekvenser af et stort Bitcoin-markedssalg af ofre, når de modtager deres midler efter 6 år. I betragtning af at Bitcoin i 2014 var mindre end $ 1000 værd, ville det nu repræsentere omkring 20 gange deres genanskaffede midler!

YouTube-plakat Tanker om bjerget Gox refusion

Singapores DBS til at lancere digital udveksling med krypto

Efter at rygter dukkede op for et par måneder siden, er det nu officielt: Singapores DBS vil være den første bank, der lancerer en digital valutaveksling.

Platformen vil kun være åben for institutionelle og akkrediterede detailinvestorer. Der vil være 4 store omsættelige kryptokurver: $ BTC, $ ETH, $ XRP og $ BCH, parret med 4 FIAT-valutaer: USD, SGD, HKD OG JPY.

Børsen vil også tilbyde Security Token Offerings (STO) og en platform for tokeniserede aktiver som obligationer, private equity fonde, fast ejendom og så videre. DBS administrerende direktør Piyush Gupta sagde:

“Jeg tror, ​​at tiden er inde til dette”, og tilføjede “Vi er på vej mod en massiv tokenisering, og derfor finder du tokenisering af alle slags aktiver rundt om i verden, og jeg tror, ​​at flere og flere børser vil begynde at beskæftige sig med de tokeniserede aktiver ”.

Amerikanske kongresmedlemmer, der manifesterer sig tvivl om nye regler for tegnebøger med egenhost

For et par uger siden nævnte vi, at Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong var bekymret over rygter om, at det amerikanske finansministerium planlagde at indføre regler for selvhostede kryptovaluta-tegnebøger.

Selvhostede tegnebøger, hvad enten det er online (hot) som Metamask eller offline (kolde) tegnebøger som Ledger og Trezor, giver dig mulighed for at bevare personlig og total adgang til dine midler uden nogen formidlende enheder eller tredjeparter. Ejeren besidder deres egne private nøgler og tager det fulde ansvar for deres midler. Vigtigst er det, at tegnebøger normalt ikke har brug for KYC-procedurer for at oprette dem. Lær mere om varme og kolde tegnebøger og deres fordele og ulemper.

Armstrong erklærede sine tanker (delt af mange andre fremtrædende navne i kryptorummet), blandt hvilke muligheden for, at regler kunne resultere i at være mere skadelige end noget andet. Dette skyldes, at det i det væsentlige kunne udelukke dem, der ikke kan få dokumenter og bevis for almindelige KYC’er, og det er normalt de mest ugunstigt stillede grupper, der måske allerede er udelukket fra det finansielle system. Desuden kan dette forslag være et skridt tilbage i innovation fra USA, hvilket fører virksomheder og brugere til at omgå dem for andre lande.

For et par dage siden omfavnede Warren Davidson, amerikansk kongresmedlem, der betjener Ohio’s 8. distrikt, sammen med et par kolleger disse meninger ved at sende et brev til US Treasury. Brevet påpeger også, at “flere rapporter har vist, at digitale aktiver ikke bruges i vid udstrækning af ulovlige aktører”.

Warren Davidsons brev til det amerikanske finansministerium

Hvad med Europa?

I mellemtiden fortsætter udviklingen af ​​den digitale euro i Europa. Imidlertid kilder har angivet, at det franske finansministerium forbereder sig “på ikke kun at hærde KYC-regler (KYC) for kryptofirmaer, men også at regulere krypto-til-kryptotransaktioner, ifølge Simon Polrot, præsident for den franske kryptoforening ADAN.”

Dette kommer tilsyneladende som et svar på nylige terrorangreb, da 29 mennesker blev arresteret for ulovlig finansiering af terrorisme via kryptokurver.

Andre vigtige nyheder

  • Canada er blevet det første land, der har en Ethereum-baseret fond, der er noteret på en større børs. Etherfonden (TSX: QETH.U) tilbydes af 3iQ Corp, en digital aktivforvalter med base i Toronto. Ether Fund handler i dag på omkring $ 11 pr. Aktie.
  • Den anden gave af DCEP (Kinas nationale digitale valuta) startede i Suzhou, Kina, den 12. december 2020 for 10.000 vindere. I sidste uge bekræftede Hong Kong Monetary Authority (HKMA) også, at de arbejder med Digital Currency Institute of the People’s Bank of China om teknisk pilotprøvning af DCEP for grænseoverskridende betalinger mellem Kina og Hong Kong. Du kan læse mere i vores artikel.
  • Messari, en førende krypto-forsknings- og datafirma, har for nylig opført deres syn på de “top 10-folk at se i 2021”

$ YETI-indeks: længes efter økosystem i et token

Efter alle de nyligt annoncerede samarbejder mellem Yearn Finance-teamet og mange andre store Defi-projekter, såsom Cover Protocol ($ COVER) eller Sushiswap ($ SUSHI), har Yearn Ecosystem Token Index, $ YETI, været oprettet af Powerpool ($ CVP).

Indekset består af 8 poletter: $ YFI, $ SUSHI, $ CREAM, $ AKRO, $ COVER, $ K3PR, $ CVP, $ PICKLE med en foreslået vægtet fordeling på 35% for $ YFI, 17% for $ SUSHI og 8% hver til resten. Så investorer har nu chancen for at investere i hele Yearn-økosystemet i et token og modtage “pengestrømme fra Vault-strategier anvendt på sammensatte tokens og stemme om forslag i Yearn-økosystemstyringen ved hjælp af PowerPools meta-governance-tilgang.” Det giver også indehavere mulighed for at spare på gasafgifter, som normalt kræves for at indsætte flere tokens.

Apropos $ YFI, denne uge har vi også været vidne til det første gasløse (for brugernes) transaktionshvelv Læng efter finans.

Ugens røde flag

DeTrade Fund, første tilfælde af dyb falsk i krypto?

DeTrade Fund, et formodet kommende arbitraging og front-running Defi-projekt er forsvundet med 1450ETH et par timer før notering.

Holdet syntes at være ikke-anonyme med offentlige Linkedin-profiler, et offentligt registreret firma, en Twitch-profil og en video, hvor “CEO” Mark Jensen talte til samfundet. Videoen er hurtigt blevet berømt på krypto Twitter, hvor samfundet har mistanke om, at det var en dyb falsk brug af kryptohackere. En anden teori, der cirkulerer rundt i samfundet, er, at hackerne hyrede en skuespiller til at efterligne den administrerende direktør.

Video fra DeTrade “CEO” Mark Jensen

Gennem to runder med forhåndsinvesteringer lykkedes det DeTrade-fondsteamet at rejse et bemærkelsesværdigt beløb på 1.450 $ ETH på få timer. Deres kontrakter blev revideret af Solidity Finance, som straks rejste nogle få bekymringer i deres revision rapport, vurderer, at holdet var ansvarlig for for meget magt over brugernes midler. Det er sandsynligt, at holdet udnyttede dette og stjal forsalgsfondene engang mellem den anden forsalg og den officielle notering, som skulle have fundet sted et par timer efter.

Flere timer senere og sandsynligvis fordi nogen var i stand til at spore de misbrugte midler, blev 70% af den stjålne $ ETH sendt tilbage til investorer via interne transaktioner.

Denne “delvise tilbagevenden bliver mere og mere almindelig i DeFi-angreb. For eksempel sendte Eminences hacker 50% tilbage, mens Harvest Finance-brugere kun modtog 10% af deres beløb tilbage.

12 millioner dollars er blevet stjålet af Compounder Finance

Den 1. december 2020 har Compounder.Finance ($ CP3R), en klon af Harvest and Yearn Finance, “trukket tæppet”. Det ser ud til, at det anonyme team bag projektet er den, der har skylden.

Compounder var blevet revideret af Solidity Finance. I chatlogfiler mellem de to virksomheder kan vi se, at Solidity Finance påpegede, at projektets Treasury-kontrakt og opdatering af strategipuljer styres af deres team. Solidity Finance påpegede også, at de mente, at denne kendsgerning skulle offentliggøres i deres revisionsberetning. Udnyttelsen var nøjagtigt som påpeget af Solidity Finance. Efter revisionen blev tilbagetrækningsfunktionen byttet med en ondsindet funktion, som senere blev brugt til at dræne alle pengene i kontrakten til deres installationsadresse. Ingen anerkendte bedrageriet i tide, så brugerne ikke var i stand til at trække deres midler ud.

Angrebet består af 4 trin og forklares detaljeret i denne post mortem af udvikleren Vasa og Soliditetsfinansiering.

Det er ikke første gang, at et revideret projekt blev ramt af et hack, og vi ved alle ret godt nu, at revision ikke kan garantere 100% sikkerhed. Dette skal altid mindes.

En kendt udvikler af Defi-rummet og ejer af Defiyield.info var også et offer for angrebet. Han undersøger også sagen og arbejder hen imod indgivelse af en sag til de relevante håndhævelsesmyndigheder.

Falske deriswap-tokens

Ondsindede skuespillere har for nylig oprettet forskellige falske Deriswap-tokens for at drage fordel af hype omkring dette seneste eksperiment fra Andre Cronje. De ondsindede aktører ville skabe tokens med lignende navne som Deriswap og godkende det til handel på Uniswap for at lokke folk til at købe.

Lad os huske, at Deriswap ikke har noget officielt token i øjeblikket!

Boxmining begivenheder

  • Vægten er nu Diem! Alt hvad du behøver at vide på Facebooks kryptokurrency!

Diem ($ DIEM) – Facebooks Libra 2.0

YouTube-plakat Den næste XRP-morder? Velo-protokollen gør ENORME bevægelser

Klik her for at få udgaver af vores nyhedsbreve!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner