Orion Protocol ($ ORN) forklaret

Orion Protocol ($ ORN) tilbyder en unik likviditetsaggregator, der forbinder større børser til en simpel platform. Orion ser forhandlere, der har svært ved at udføre rentable transaktioner fra populære børser. Og mens der er mange børser at vælge imellem, er likviditeten i disse børser et problem, og ikke alle har tid til at undersøge, hvilken børs der giver det bedste afkast. Derfor ønsker Orion at skelne sig ikke ved at konkurrere med børser, men ved at samle deres ordrebøger i en simpel terminal.

Baggrund

Alexey Koloskov, administrerende direktør og medstifter af Orion-protokollen, lancerede projektet i 2020 i et forsøg på at tackle problemerne med store børser, der monopoliserede markedet for udveksling af kryptokurrency. Efter hans opfattelse har både centraliserede og decentraliserede børser en rimelig andel af udstedelserne. Centraliserede børser er sårbare over for hacks, mens decentraliserede børser stadig er relativt underudviklede.

Derfor ifølge Yanush Ali, CSO for Orion Protocol, er deres projekt nøjagtigt hvad kryptovalutaindustrien har brug for i dag, da det er en virkelig decentraliseret platform, der imødekommer kravene fra både virksomheder og forbrugere.

Hvad er Orion Protocol?

Orion Protocol er et decentraliseret finansieringsprojekt med open source, der hovedsagelig er oprettet for at samle likviditet fra forskellige større likviditetsudbydere, dvs. børser. Primært hjælper Orion brugere med at få det bedste udbytte af deres midler, samtidig med at de sænker risiciene ved at gå på flere børser (både centraliserede og decentrale).

Orion opererer ved at indsamle den likviditet, der tilbydes på tværs af flere børser på kryptokurrencymarkedet i en enkelt, universel API. Denne API kombinerer flere ordrebøger fra børser for at gøre det lettere for brugerne at foretage handelsopkald, når de ønsker det.

For eksempel, når brugeren foretager en ordre, og der foretages et enkelt API-opkald, vil Orion selv opdele og dirigere denne handling til flere udvekslinger på én gang. Dette fører til, at de er i stand til at finde lavere købs- og salgsspænd og til sidst de bedste valutakurser for brugerne.

Med Orion behøver forhandlere ikke at forstyrre sig for meget med API’er fra forskellige udvekslinger, dataformater, tilstande og ordretyper. De kan bare fokusere på at udføre deres handler eller styre deres aktiver.

Derudover søger Orion at tackle en anden risiko fra centraliserede børser – hacking. Hot-tegnebøger, der normalt leveres af online kryptokurrencyudvekslinger, er modtagelige for hacking. Nylige rapporter afslørede allerede, hvor sårbare centraliserede udvekslinger (og endda decentrale) er. Og brugerne har ingen anden mulighed end at deponere deres kryptokurver der til handel, hvilket uundgåeligt sætter dem i fare. Orions ikke-frihedsberøvende løsninger forsøger at løse dette ved at lade brugerne administrere deres aktiver frit på platformen, når som helst og uanset hvad de vil, uden nogensinde at opgive deres private nøgler bare for at gøre det.

Sammen med Orions multi-valuta tegnebog er det lettere at holde styr på din porteføljes samlede præstation, da de let kan findes i kun en enkelt API. Besværet med at bruge og vedligeholde flere tegnebøger bare for at handle i flere børser elimineres.

Da Orion er open source, kan tredjepartsudviklere tilslutte sig protokollen og lave deres egne decentrale applikationer oven på den.

Orion-produkter

Orion sigter mod at være en one-stop-shop, så de har naturligvis en hel række produkter og økosystem til forhandlere. Lad os se på dem igen.

Orion Trading Terminal

Handelsterminalen er Orions platform, der giver handelsfolk og investorer mulighed for bekvemt at udføre handler i sin universelle API. I et enkelt opkald kan brugerne foretage handelsordrer, der automatisk udføres på tværs af forskellige udvekslingsplatforme for at finde de bedste spotpriser.

Hvis brugere vil investere i nye blockchain-initiativer eller er interesserede i at købe nye tokens, kan de også udføre sådanne transaktioner med Orions handelsterminal.

Porteføljestyringsapplikation

I stedet for at skulle kontrollere forskellige konti fra flere børser en efter en bare for at overvåge din portefølje, forenkler Orion processen ved at samle alle relevante oplysninger sammen i et enkelt værktøj til brugeren.

Orions porteføljestyringsapplikation giver brugerne mulighed for at overvåge og registrere deres aktivitet på tværs af børser, indstille alarmer til arbitragemuligheder og automatisere aktivstyringsprocesser, blandt andre.

Alle disse processer kræver ikke, at brugeren opgiver forældremyndighed over deres midler, fordi applikationen tilbyder en ikke-depotporteføljestyringsfunktion. Det er ikke længere nødvendigt at aflevere dine private nøgler til en tredjepart.

App butik

Orion har en markedsplads for decentrale applikationer, som brugerne kan få adgang til at købe Orion-baseret software. Mange af denne software kan være tredjepartsudviklinger bygget oven på protokollen. Nogle applikationer, som brugere kan få adgang til, er:

 • Arbitrage apps;
 • Algoritmisk handels bot; og,
 • Betalingsintegrationssystemer.

Erhvervshandel

Mens interoperabilitet er en bekymring for nogle aggregatorer, har Orion udviklet et system, der er designet til at løse dette. Orion har sin egen udvidelse, som firmaer og handlende kan integrere i deres egen software for at give adgang til Orions API.

Plugin til likviditetsforøgelse til udveksling

Orion har sit eget plug-in, som centraliserede og decentrale børser kan placere på deres egne platforme for at bidrage til Orions samlede likviditet. Dette hjælper også med at bringe markedsproducenter til børser til et rimeligt gebyr.

Orion delte likviditetspulje – mæglere er likviditetsudbydere, der holder penge i børs, mens de også udfører ordrer på vegne af brugerne. De spiller et minimum af ORN-tokens for at deltage i likviditetspuljen. Jo mere ORN de har, jo flere gebyrer får de ved at udføre ordrer.

DEX launcher

Dette er den platform, hvor brugere kan starte deres egen decentrale børs med adgang til Orions likviditet. Det er ikke kun en enkel metode til at åbne nye børser, men giver også øjeblikkelig likviditet.

Orion-token ($ ORN)

Orion Protokols native utility token, $ ORN, er et ERC-20-token. Tokenforsyningen er begrænset til 100.000.000 ORN, og den cirkulerende forsyning er omkring 3,8 millioner mønter. Orion hævder, at det er forpligtet til at sikre ORNs bæredygtighed, og de sigter mod at opnå dette på flere måder:

 • tilvejebringelse af anvendelser til tokenet;
 • ikke-inflationær indsats
 • faldende forsyning
 • fordele for indehavere og
 • refusionsmuligheder.

Anvendelser til ORN

ORN kan bruges i alle dets forskellige produkter. For eksempel:

 • Orion terminal: Brugere modtager gebyrrabatter, når de betaler ved hjælp af ORN, og kan optjene terminaltransaktionsgebyrer og renter ved at indsætte ORN-tokens.
 • Decentral mæglervirksomhed: mæglere skal investere ORN for at blive valgt til at udføre handler. Mens ikke-mæglere kan stake ORN for at stemme på deres valgte mægler.
 • Orion Enterprise: Alle genererede licensgebyrer bruges til at købe ORN fra markedet og fjernes fra den samlede levering.

Ikke-inflationær indsats

I øjeblikket har Orion et multi-exchange pre-staking-initiativ, og ifølge dem giver det en 39% apr. Det er tilsyneladende så lukrativt, at 50% af cirkulerende ORN ahs allerede er blevet sat.

Ved Mainnet-lancering i 4. kvartal 2020 vil Orion bruge en delegeret Proof of Broker (DPoB) indsatsmodel. Denne model har 2 komponenter: Broker Stakers og Non-Broker Stakers. Mæglere kører Orion Broker Software, som automatisk udfører handler, der dirigeres der fra Orions likviditetsaggregat. Jo mere ORN der indsættes af mægleren, jo mere sandsynligt vælges de til at udføre handler. Mæglere kan også øge deres chancer for at blive valgt gennem ikke-mægler-stakers, der spiller ORN for at “stemme” på deres valgte mægler til at udføre handlerne. Både Broker Stakers og Non-Broker Stakers modtager belønninger. Broker Stakers modtager en del af gebyrer fra hver handel, de udfører, mens Non-Broker Stakers en variabel belønningsandel, der tilbydes af mæglerne i bytte for deres stemme.

DPoB-modellen til indsats af ORN er ikke-inflationær, fordi miner / staker-fordele under eksisterende mekanismer, der anvendes af andre børser, typisk bliver præget som nye tokens, der skader det underliggende aktiv over tid. Orion afviger fra denne eksisterende mekanisme, fordi Orion ikke mønter tokens med det formål at give belønninger, i stedet modtager DPoB-stakere belønninger, der genereres gennem Orions 13 indtægtsstrømme. Dette bevarer igen ORN-tokens nødvendighed og værdi.

Orions 13 indtægtsstrømmeOrions 13 indtægtsstrømme

Mindsket udbud

Orion fjerner aktivt ORN fra cirkulation (øger dermed sin værdi over tid) på følgende måder:

 • Indsats: I henhold til DPoB-modellen fjerner både mægler- og ikke-mæglerselskaber deres ORN fra den cirkulerende forsyning. De genererede belønninger er sammensat i deres indsats, hvilket yderligere reducerer cirkulationsforsyningen.
 • Licensgebyrer: 100% af licensgebyrer genereret fra Orions DeFi-løsninger vil blive brugt til at købe ORN fra markedet og fjernet fra omsætning.
 • Refusioner: ORN-tokens, der refunderes via Dynamic Coin Offering (DYCO), ødelægges.

Fordele for ORN-indehavere

Som det ses ovenfor, får Orion Terminal-brugere gebyrrabatter, når de betaler med ORN, og stakers får yderligere incitamenter.

Refusionsmuligheder

Orion er det første projekt nogensinde, der implementerer en DYCO. 80% af de midler, der blev rejst under tokensalget, blev afsat til tilbagekøb af indehaveres tokens, hvis de anmodede om det. Eventuelle refunderede tokens brændes.

Hvor kan jeg handle ORN?

ORN kan købes med Ethereum (ETH) eller USDT i flere børser som KuCoin, BitMax eller Uniswap (v2), selvom det ifølge Coingecko mest handles på Bilaxy-børsen. Orion hævder også, at ORN-tokens gennem et multi-exchange pre-staking-program kan være sat på Bitmax, KuCoin og Biki for at belønne belønninger på ca. 39% i april.

Orion-køreplan: Hvad kan vi forvente?

Orions tokensalg var afsluttet den 14. juli 2020, og som nævnt ovenfor er ORN allerede noteret på flere børser. I det kommende 4. kvartal 2020 kan vi forvente lanceringen af ​​den offentlige mainnet, decentral mæglervirksomhed og Orion-prisoraklet. Vigtigst af alt ved offentlig mainnet-lancering vil DPoB-indsatsmodellen være på plads.

Her er et kig på Orions køreplan:

Orion køreplanOrion køreplan

Konklusion

Udfordringen for forhandlere og investorer er, hvordan de kan sikre, at de transaktioner, de foretager, stadig er rentable. Dette skyldes, at de daglige markedspriser kan manipuleres af kryptohvaler og andre store investorer, da de påvirker den samlede likviditet.

Orions aggregerede likviditet lovede at løse dette problem, og indtil videre er det en god start. Med Orion kan ingen enkelt enhed eller investor påvirke dets samlede likviditet. Brugere kan overveje denne platform, hvis de vil udføre handler, der er meget mere rentable, eller hvis de bare bare vil have et bedre overblik over, hvordan deres portefølje klarer sig på forskellige børser..

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, se vores YouTube DeFi-serie, der indeholder vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Vejledninger og vejledninger til VÆSENTLIGE DEFI-VÆRKTØJER:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner