Nyhedsbrev # 6

Uge i gennemgang

Taler DCEP om “Tiger Talk”

I sidste uge optrådte jeg i Kinas Phoenix-tv-show “Tiger Talk” (一 虎 一席談). Tiger Talk er et af Phoenix TVs længst kørende shows hver uge med et stort samfundsmæssigt emne eller begivenhed, som eksperter, akademikere og gæster vil diskutere. Ugens emne var “DC / EP: Kinas frigivelse af digital valuta, vil det ryste den amerikanske dollars hegemoni?”. Du kan se episoden nedenfor eller tjekke vores DCEP-oversigt:

Tiger Talk

Hvad jeg fandt interessant var, at showet gav et generelt overblik over blockchain-teknologi, Bitcoin, Vægt osv. Dette er sandsynligvis fordi showets mål er at uddanne offentligheden om disse koncepter i forventning om DCEP’s frigivelse. Showet fremhævede også fordelene ved DCEP og dets overlegenhed over Bitcoin på grund af dets centralisering.

På samme tid, fra showets diskussioner, tror jeg, at DCEP måske introducerer offentligheden til at udforske kryptokurver, fordi: (1) offentligheden bliver mere uddannet i koncepter omkring Bitcoin og kryptokurver; (2) der synes at være en reel bekymring for, at Kina kan blive smidt ud af SWIFT-systemet. Yderligere talte showet også om muligheden for frit at sende USDT / Tether, hvilket bekræfter fortællingen om, at USDT er stærkt brugt i Kina.

Landbrug er den nye 2020-lockdown-tendens

Surdejsbrød og mircrogreens er SO Q2 2020. Lige nu er ALLE afkast. Her er min landbrugsliste for denne uge.

Nuværende landbrugsliste$ SUSHI – WTF sindssyg vender tilbage (TY @binance @FTX_Official )$ PYLON – Golden Armada er landet$ YFV – EPIC$ YFII – Binance Baby!$ CRV ikke dårligt igen

– Boxmining (@boxmining) 1. september 2020

Fra vores forskning på Twitter, Telegram osv. Fandt vi det $ YFV og $ SUSHI er de mest omtalte gårde.

YFVærdi ($ YFV)

YFV (YFVærdi) stammer grundlæggende fra andre tokens fra det, vi kalder “Y-familien”. Forvirret? Her er et diagram, vi oprettede med Kryptonauter for at hjælpe dig med at navigere i dette felt:

Som med andre medlemmer af Y-familien symboliserer YFV-regeringsførelse, så du kan bruge det til at stemme om spørgsmål, der vedrører driften af ​​platformen. Selvom mange også simpelthen handler med tokenet og spekulerer i dets værdi. YFVs søster DFI.money ($ YFII) blev for nylig noteret på Binance Exchange, hvilket resulterede i dets priser fordobling på en dag. I mellemtiden er $ YFV noteret på OKEx Exchange, og fra at se på diagrammerne hjalp denne notering også med at skubbe $ YFV op til at fordoble prisen.

Tjek vores YFV landbrugsguide. Hvis du er interesseret, tilmeld dig YFV og kom i gang!

Sushiswap ($ SUSHI)

Sushiswap ($ SUSHI) er en gaffel af Uniswap og blev grundlagt for mindre end en uge siden af ​​en anonym udvikler kendt som “Chef Nomi”. Der er ord på gaden om, at Sushiswap blev oprettet af holdet bag FTX Exchange. Og dette er ikke helt umuligt, i betragtning af at FTX-teamet er en af ​​de største $ SUSHI-landmænd og var hurtig til at liste og tilbyde $ SUSHI-handelsprodukter. $ SUSHI-token er også noteret på Binance- og OKEx-børser.

I øjeblikket er der over USD $ 1,2 mia. Låst i Sushiswap, sindssyg, i betragtning af at det kun er 5 dage siden den første gang blev lanceret! Sushi-landbrug overvejer at være meget risikabelt, men kan potentielt være meget givende, da det kan have en ROI på omkring 1-7% om dagen afhængigt af poolen. Vigtige statistikker såsom Total Value Locked (TVL), beløb, der er sat og afkast, kan findes på SushiBoard.

Faktisk er Sushiswap også enormt populært i Kina, hvor det kaldes “Uniswap’s største rival”, og det populære nyhedswebsted for kryptovaluta 8btc har en hel Sushiswap-sektion dedikeret til nyheder og tutorials.

Udbytteopdræt risici

Udbytteopdræt har sine risici. En af de største risici er, at afkastopdræt alle drives på smarte kontrakter. Hvis de smarte kontrakter er defekte eller oprettet med smuthuller i det, kan det betyde, at midlerne går tabt. Dette er især fordi smarte kontrakter er selvudførende, så der er ingen måde at “afbryde” en smart kontrakt, når den først er blevet implementeret. Derfor er intelligent kontraktsrevision afgørende for udbytteopdræt eller DeFi-projekter generelt. Disse revisorer er tredjepartsvirksomheder, der gennemgår koden og kontrollerer, om der er sårbarheder og fejl. Tjek denne video fra Cryptonauts, der forklarer, hvordan smart kontraktrevision fungerer :

Smart kontraktrevision i decentraliseret finansiering

Til reference er YFV allerede blevet revideret af The Arcadia Group, og ifølge YFV-teamet blev der ikke fundet nogen problemer med høj eller kritisk sværhedsgrad. I mellemtiden vil Quantstamp foretage en “sikkerhedsanmeldelse”, IKKE en revision af Sushiswap. Quantstamp har afklaret at deres tjenester vil svare til det, de gjorde for Yearn Finance ($ YFI), som var en uformel kodevaluering begrænset til de mest fremtrædende kontrakter – dem, der har eller kan distribuere midler.

En anden risiko er at købe og spekulere i $ SUSHI ved at handle tokenet. Hvis der faktisk er sårbarheder og værre, at finde “minter-nøgler” i koden, der i det væsentlige giver udviklere mulighed for massivt at oprette nye tokens, så værdien af ​​$ SUSHI ville blive fortyndet til det punkt, hvor det i det væsentlige er mindre værd end en faktisk sushi-rulle.

DeFi øger transaktionsgebyret

Ethereum-transaktionsgebyrer er steget til heltidshøjder for anden gang på 3 uger. 2. september 2020 er de gennemsnitlige transaktionsgebyrer omkring USD $ 15,13.

transaktionsgebyrerSand historie

Disse høje transaktionsgebyrer og skyhøje Ethereum-priser (ETH) er en direkte konsekvens af det stigende antal DeFi-projekter og afkastopdræt, da landmændene skal betale ETH for hver transaktion, dvs. flytte midler ind / ud af puljer osv. gennemsnitlige transaktionsgebyrer 1. september 2020 menes at tilskrives lanceringen af ​​Sushiswap.

Gennemsnitligt transaktionsgebyr (billedkredit: Blockchair)

Mens denne stigning i gebyrer er gode nyheder for Ether-minearbejdere, hvis indtægter stiger med højere gebyrer og flere transaktioner, er der voksende bekymring for Ethereums bæredygtighed. Mange siger, at de høje transaktionsgebyrer betyder, at de “prissættes” for aktiviteter på DeFi-platforme. Flere transaktioner betyder også, at der er mere overbelastning på netværket, hvilket resulterer i et større antal ubekræftede transaktioner og ventetider. Længere taget kan det endda betyde, at nogle smarte kontrakter bliver næsten ubrugelige, hvilket derved sætter spørgsmålet om Ethereum i første række i tvivl.

Et svar på dette kan være Ethereum 2.0, men lanceringen af ​​mainnet er måneder væk.

Kommende arrangementer

3. september 2020 16:00: Skale Network token lancering. Kvalificerede købere kan købe op til USD $ 1.153 i værdi for SKL-tokens for USD $ 0,03 / token. detaljer her.

4. september 2020 12:00: Animoca Brands, udvikleren og udgiveren bag spil som The Sandbox og Crazy Kings osv. Vil lancere sit REVV-token på Uniswap. detaljer her.

5. september 2020 11:00: Lineær økonomi AMA. Tjek deres Telegram side for detaljer.

* Alle tider er angivet i UTC, medmindre andet er angivet.

Se her for bagudgaver af vores nyhedsbrev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner