Enjin (ENJ) Επεξήγηση: Blockchain Gaming Platform

Enjin είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών blockchain που εστιάζει στη δημιουργία ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων που ανήκουν πραγματικά στον χρήστη. Η πλατφόρμα προσφέρει μεθόδους για τη δημιουργία ψηφιακών στοιχείων (γνωστά ως μάρκες ERC1155) για χρήση σε πολλά βιντεοπαιχνίδια. Οι χρήσεις τους περιλαμβάνουν συλλεκτική τέχνη ή ακόμη και κουπόνια στο κατάστημα. Παιχνίδι Blockchain επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πραγματική ιδιοκτησία των αντικειμένων τους στο παιχνίδι και να τα ανταλλάσσουν με αξία.

Η Enjin Platform χρησιμοποιεί τεχνολογία Blockchain για αυτά τα βασικά οφέλη:

  • Αληθινή ιδιοκτησία αντικειμένου – με συναλλαγές που δεν μπορούν να λογοκριθούν από το blockchain Ethereum.
  • Βολική ανταλλαγή αξίας – τα ψηφιακά αντικείμενα μπορούν να ανταλλάσσονται ή να πωλούνται αμέσως. Το Enjin Wallet επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκεντρωμένες ανταλλαγές όπως το Kyber Network και το Changelly.
  • Αποθεματική αξία – τα ανεπιθύμητα ψηφιακά αντικείμενα μπορούν να «λιώσουν» στο κρυπτογράφηση Enjin Coin.
  • Μονό πορτοφόλι για όλα τα είδη – οι χρήστες του Πορτοφολιού Enjin να διατηρούν όλα τα ψηφιακά στοιχεία σε μία μόνο τοποθεσία.
  • ERC-1155 Token Standard – μια ανώτερη έκδοση του διακριτικού ERC20 και ERC721. Οι δυνατότητες συνδυασμού συναλλαγών και πολλαπλών αποστολών σημαίνουν ότι θα εξοικονομήσει το κόστος των χρηστών.

Τι είναι το Enjin Coin (ENJ)?

Η τιμή του Enjin coin (ENJ) προέρχεται από τη θήκη χρήσης του ως αποθηκευμένη αποθεματική αξία σε κάθε στοιχείο που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα Enjin. Το $ ENJ είναι κλειδωμένος όταν δημιουργούνται αντικείμενα και απελευθερώθηκε όταν καταστρέφονται αντικείμενα.

Τα είδη αποθηκεύουν (κλείδωμα) ένα ορισμένο ποσό ENJ, με αντικείμενα όπως το περίφημο “ΜονόλιθοςΑποθηκεύοντας 1.155.777 ENJ. ENJ από αντικείμενα μπορούν να εξαχθεί μόνο καταστρέφοντας το αντικείμενο («μέσω της διαδικασίας τήξης»). Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση όπου όλο και περισσότερο ENJ είναι κλειδωμένο και η συνολική προσφορά μειώνεται καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από περισσότερα παιχνίδια.

# μέλτισμουρντΤο δημοφιλές meme “Melt is Murder” αποθαρρύνει την καταστροφή αντικειμένων

Όσον αφορά τα οικονομικά, το ENJ είναι ένας λιγοστός πόρος και κάθε παιχνίδι λειτουργεί ως «παγίδα αξίας» για το ENJ – κλείδωμα του αποθεματικού ENJ και αύξηση της έλλειψης $ ENJ. Με περιορισμένη προσφορά 1.000.000.000 $ ENJ, αυτή η κρυπτογράφηση λειτουργεί ως μια μορφή «Ψηφιακού χρυσού» – η αξία του καθορίζεται από τη δυναμική της προσφοράς και της ζήτησης εντός του οικοσυστήματος του παιχνιδιού.

Το Enjinx παρουσιάζει όλα τα πολύτιμα στοιχεία και παιχνίδια στο Enjin Plastofrm

Είδη πολλαπλών παιχνιδιών – Enjin Multiverse

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του gaming Blockchain είναι η δυνατότητα δημιουργίας αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά παιχνίδια από διαφορετικούς προγραμματιστές. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να μεταφέρουν τα αντικείμενά τους μεταξύ παιχνιδιών, όπως είναι ένας μοναδικός κόσμος (επίσης γνωστός ως Multiverse).

Είναι δυνατή η χρήση πολλαπλών στοιχείων επειδή τα στοιχεία αποθηκεύονται σε αποκεντρωμένο blockchain – έτσι ανεξάρτητοι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το στοιχείο. Για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη αντικειμένων μεταξύ παιχνιδιών, η Enjin ανακοίνωσε το νεότερο πλεονέκτημά της το Stormwall. Είναι ένα παράδειγμα του τι μπορούμε να περιμένουμε με τα περιουσιακά του παιχνίδια. Το Stormwall είναι μια ασπίδα που κινείται στο Multiverse των παιχνιδιών της Enjin.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ότι το Stormwall είναι ένα αντικείμενο με δυνατότητα αναπαραγωγής σε 32 διαφορετικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων 9Lives Arena, Εποχή της σκουριάς, Γάτες σε Mechs και άλλα.

Γιατί είναι ένα Multiverse ευεργετικό?

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που τίθενται σχετικά με τα αντικείμενα μεταξύ παιχνιδιών είναι – γιατί είναι ευεργετικό για προγραμματιστές και παίκτες παιχνιδιών? Για προγραμματιστές, Η υποστήριξη αντικειμένων μεταξύ παιχνιδιών σημαίνει ότι κερδίζουν τα οφέλη της πρόσθετης έκθεσης από παιχνίδια που συμμετέχουν στο multiverse και αυξημένη διατήρηση από παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν το στοιχείο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτήν την εποχή καθώς η προσοχή των παικτών είναι εξαιρετικά πολύτιμη και οι παίκτες να «ελέγχουν» πώς λειτουργούν τα αντικείμενα σε ένα διαφορετικό παιχνίδι βελτιώνουν δραστικά το ενδιαφέρον των παικτών.

Για παίκτες, Η ύπαρξη αντικειμένων μεταξύ παιχνιδιών σημαίνει ότι τα αντικείμενά τους είναι φυσικά πολύτιμα, ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια που χρησιμοποιείται για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων δεν χάνεται εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νέα επερχόμενα παιχνίδια.

Το οικοσύστημα Enjin Coin

Η Enjin δημιούργησε ένα ολόκληρο οικοσύστημα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε, να ανταλλάξετε και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα είδη.

  • Πορτοφόλι Enjin – Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για την ασφαλή αποθήκευση κρυπτονομισμάτων, περιουσιακών στοιχείων παιχνιδιού blockchain και συναλλαγματικής αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την αναθεώρηση EnjinWallet.
  • EnjinX – Εξερεύνηση Blockchain για προβολή συναλλαγών και αντικειμένων
  • Πρόσθετο Unity – Επιτρέπει στους προγραμματιστές παιχνιδιών να εφαρμόζουν και να εκδίδουν αντικείμενα απευθείας σε παιχνίδια σε πολλές πλατφόρμες όπως iOS, Android, PC και MacOS.
  • Αγορά – αγορά και λίστα αντικειμένων με την ασφάλεια έξυπνων συμβάσεων που διευκολύνουν ανεξάρτητα το εμπόριο.
  • Το οικοσύστημα Enjin

Enjin για κινητά παιχνίδια

Μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις χρήσης μη εύχρηστων μαρκών είναι στα παιχνίδια για κινητά. Το gaming για κινητά αποτιμάται επί του παρόντος σε 63,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ παγκοσμίως και αυξάνεται σε ετήσια βάση (Πηγή: newzoo). Η Enjin έχει μια άμεση συνεργασία με παιχνίδι κινητήρα Unity που φιλοξενεί το Enjin SDK που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση των στοιχείων Blockchain απευθείας στο παιχνίδι.

Συνεργασίες Enjin

Η Enjin έχει στρατηγικές συνεργασίες με την αύξηση του ποσοστού υιοθέτησης Blockchain Gaming και την ανάπτυξη του οικοσυστήματος. Από την πλευρά των τυχερών παιχνιδιών υπάρχει μια συνεργασία με τη μηχανή παιχνιδιών πολλαπλών πλατφορμών Unity με την εισαγωγή του SDK

Το Enjinwallet έγινε πρόσφατα το πρώτο πορτοφόλι που προσφέρει πλήρη Binance Chain και όλα τα BEP-2 (Mithril, ChangeNow).

Συνεργασία Enjin και Samsung

Η παρουσίαση της Samsung s10 στο MWC Barcelona 2019 που έσπασε το διαδίκτυο

Η Enjin συνεργάστηκε με κατασκευαστής smartphone Samsung Electronics ως πάροχος τεχνολογίας. Το Enjin Wallet αλληλεπιδρά απευθείας με το Blockchain Keystore της Samsung, μια αξιόπιστη ζώνη σε νέες συσκευές Samsung, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή χρήση κρυπτογραφικών ιδιωτικών κλειδιών. Η Samsung θα υποστηρίξει επίσης το πρότυπο διακριτικών ERC-1155 της Enjin και θα αυξήσει την υιοθέτηση μη εύχρηστων μαρκών βασισμένων σε Blockchain.

Εταιρική σχέση Enjin και Microsoft

Microsoft Azure Heroes χρησιμοποιώντας το Enjin ERC 1155Microsoft Azure Heroes χρησιμοποιώντας το Enjin ERC 1155

Η Microsoft επέλεξε την Enjin ως πάροχο τεχνολογίας με την ανάπτυξη των Azure Heroes, ενός προγράμματος που θα χρησιμοποιήσει άμεσα τα ERC-1155 μη εύχρηστα tokens ως ανταμοιβή. Αυτή η ανταμοιβή με βάση το Blockchain θα δοθεί σε συνεισφέροντες που βοηθούν στην παραγωγή υλικού για την πλατφόρμα Microsoft Azure, με τους συμμετέχοντες να έχουν χαριτωμένα σήματα. Για παράδειγμα, στους κατασκευαστές που συμβάλλουν στην κοινότητα προγραμματιστών ή στους ήρωες περιεχομένου θα λάβουν σπάνια ασβούς.

Αυτά τα συλλεκτικά ασβούτα είναι μια απόδειξη επίτευξης ως Azure Hero που μπορείτε να επιδείξετε στα κοινωνικά σας μέσα. Δεδομένου ότι πρόκειται για διακριτικά στοιχεία στο blockchain, δεν μπορούν να παραποιηθούν. Δεν υπάρχουν ψεύτικα επιτεύγματα ή ήρωες εδώ!

Ο Enjin μπήκε στο παιχνίδι (DeFi)

Το Enjin Coin (ENJ) υποστηρίζεται πλέον από το πρωτόκολλο Aave. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν ENJ στο πρωτόκολλο Aave και να κερδίσουν τόκους ενώ άλλοι δανείζονται το ENJ σας. Το πρωτόκολλο Aave προστατεύει τις καταθέσεις σας καθώς ελέγχεται από αμετάβλητα και διαφανή έξυπνα συμβόλαια Ethereum. Το ENJ σας προστατεύεται επίσης από άλλα κρυπτονομίσματα που παραμένουν στο Πρωτόκολλο ως εγγύηση.

Πώς να συνδέσετε το Enjin Wallet στο πρωτόκολλο Aave

Τώρα με τη συνεργασία Enjin-Aave, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε απευθείας με το πρωτόκολλο Aave με το Enjin Wallet (το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι το καλύτερο πορτοφόλι για κινητά ΠΟΤΕ). Δείτε πώς: Στο πορτοφόλι Enjin, μεταβείτε στο “DApp Browser”. Στη γραμμή αναζήτησης, μεταβείτε στο app.aave.com. Κάντε κλικ στο “Πορτοφόλι προγράμματος περιήγησης” και όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε την αγορά σας, επιλέξτε “Aave Market”.

Συνδέστε το Enjin Wallet στο πρωτόκολλο AaveΣυνδέστε το Enjin Wallet στο πρωτόκολλο Aave

Enjin και BMW

Μετά από πολλές εικασίες, η Enjin επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την BMW για να ενσωματώσει το Enjin Coin token swap στην εφαρμογή Vantage της BMW. Η εφαρμογή Vantage είναι μια κορεατική εφαρμογή αφοσίωσης πελατών για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να πληρώσουν για αγαθά / υπηρεσίες όπως φυσικό αέριο, διόδια και διόδια στάθμευσης. Θα υπάρξουν επίσης ανταμοιβές παραπομπής για φαγητό και ψώνια.

Οι αγορές στην εφαρμογή BMW Vantage ανταμείβονται με τα κέρματα BMW που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δαπάνες για διάφορες δραστηριότητες και να ανταλλάσσονται για ENJ.

Λάβετε υπόψη ότι η δυνατότητα ανταλλαγής διακριτικών δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην εφαρμογή Vantage και σύμφωνα με την Enjin, περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες μόλις είναι ζωντανή.

Η Enjin βάζει ιδιοκτησία σε NFTs με τη συνεργασία του Ομίλου LABS

Η Enjin βοηθά τον Όμιλο LABS να θέσει ιδιοκτησία σε NFT και το blockchain με τη συνεργασία του.

Ο Όμιλος LABS θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα κοπής NFT της Enjin για να συμβολίσει τα ακίνητα στο blockchain. Ο Όμιλος LABS θα προσφέρει κλασματικές πράξεις ακινήτων με μόλις 100 $ USD, επιτρέποντας στους επενδυτές λιανικής (ιδίως χιλιετίες) να εισέλθουν και να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων.

Η γκάμα των προσφερόμενων ακινήτων θα περιλαμβάνει κτίρια, δωμάτια ξενοδοχείου και διαμερίσματα. Όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω του ρυθμιζόμενου LABS Security Exchange.

Αυτό σηματοδοτεί την εισαγωγή του blockchain στην παλαιότερη και μεγαλύτερη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, αξίας περίπου 228 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η Enjin εισέρχεται στην ιαπωνική αγορά κρυπτογράφησης

Η Enjin θα είναι η ΠΡΩΤΗ κρυπτογράφηση παιχνιδιού που θα εισαχθεί σε ιαπωνικά κέντρα κρυπτογράφησης. Και πηγαίνει κατευθείαν στην κορυφή με ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης- Coincheck.

Το Enjin ($ ENJ) θα εισαχθεί στο Coincheck από τις 26 Ιανουαρίου 2021.

Αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την Enjin στην ιαπωνική αγορά. Οι στόχοι της Enjin είναι διττοί – ώστε το ENJ να εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές χρηματοδότησης της Ιαπωνίας και να προωθήσει την υιοθέτηση της πλατφόρμας Enjin στην ιαπωνική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Αυτή η καταχώριση ήταν ενάμισι χρόνια στη σύνταξη, έπρεπε να περάσει τον αυστηρό έλεγχο και την παρακολούθηση της Ιαπωνικής Ένωσης Συνάλλαγμα Εικονικού Νομίσματος (JVCEA) – επίσημα αναγνωρισμένη από τις ιαπωνικές χρηματοπιστωτικές ρυθμιστικές αρχές, την Ιαπωνική Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA). Η διαδικασία έγκρισης κρυπτονομισμάτων στην Ιαπωνία είναι εξαιρετικά δύσκολη, με μόνο 15 κρυπτονομίσματα (συμπεριλαμβανομένης της Enjin) να εγκρίνονται για εισαγωγή στο Coincheck.

Η Ιαπωνία διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με πάνω από 20 ανταλλαγές σε λειτουργία. Το Coincheck είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στην Ιαπωνία με βάση τον όγκο, που ιδρύθηκε το 2014 με πάνω από 1,7 εκατομμύρια χρήστες και μετράει και υπερηφανεύεται για την κορυφαία λήψη κρυπτογράφησης στην Ιαπωνία.

Καθώς η Enjin έχει τώρα το πόδι της στην πόρτα της ιαπωνικής αγοράς, η ομάδα Enjin βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με διάφορες εγχώριες εταιρείες και έργα. Με την Ιαπωνία να είναι πρωτοπόροι στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών (σκεφτείτε το Super Mario, το Pokemon και το Final Fantasy), θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες καινοτομίες μπορεί να φέρει η Enjin στο διάστημα.

Βλέπω Η επίσημη ανακοίνωση της Enjin σχετικά με τη λίστα Coincheck.

Enjin Japan CoincheckΟ Enjin θα πάει στην Ιαπωνία! (Πιστωτική εικόνα: Coincheck)

Συχνές Ερωτήσεις

Κοστίζει ENJ για μεταφορά κουπονιών στο Enjin Chain?

Το Enjin δεν είναι ένα blockchain, αλλά είναι ένα έργο που βασίζεται στο Ethereum. Για να μεταφέρετε αντικείμενα (μη εύφλεκτα διακριτικά), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ethereum (παρόμοιο με τον τρόπο λειτουργίας των διακριτικών ERC20). Στο μέλλον, η Enjin είναι εξερευνητής πρόσθετων επιλογών κλιμάκωσης (Efinity) που επιτρέπουν δωρεάν μεταφορά αντικειμένων.

Ποιο είναι το πιο ακριβό αντικείμενο στο ENJIN

Ο Μονόλιθος είναι το πιο ακριβό είδος στο ENJIN, με 1.155.777 ENJ κλειδωμένο στο προϊόν. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, αυτό το είδος αξίζει $ 168.000 USD!

Τι κάνει το ENJIN πολύτιμο

Το ENJIN είναι ένας λιγοστός πόρος, που χρησιμοποιείται για να κλειδώσει την αξία σε πάντα αντικείμενο που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα ENJIN. Αυτό σημαίνει ότι καθώς ο χρόνος εξελίσσεται και περισσότερα παιχνίδια δημιουργούν στοιχεία στο ENJIN, όλο και περισσότερα $ ENJ θα κλειδωθούν δημιουργώντας έλλειψη προσφοράς

Πού μπορώ να αγοράσω το Enjin

Το $ Enj αναφέρεται σε όλες τις μεγάλες ανταλλαγές, όπως Κάθισμα.

Άλλοι πόροι:

EnjinX – Εξερεύνηση Blockchain που παρακολουθεί τα Ethereum Blockchain, ERC-20 και ERC-1155 αντικείμενα

Egamers – Ιστοσελίδα ειδήσεων Enjin Games

Όλα Enjin – Ένας υπέροχος ιστότοπος που καλύπτει τα νέα της Enjin

Multiverse Era – Κανάλι Telegram για το Enjin Multiverse

Κάστρο Κρυπτο – Κάλυψη παιχνιδιών Enjin

AsiaCryptoToday – κάλυμμα της πλατφόρμας Enjin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner