Newsletter # 17: Οι αγορές Bitcoin επιλέγουν μεταξύ καλών και κακών ειδήσεων

Θέλετε να ακούσετε πρώτα τα καλά νέα ή τα κακά νέα; Αυτό ήταν ένα παλιό ερώτημα που οι αγορές Bitcoin έπρεπε να αντιμετωπίσουν αυτήν την εβδομάδα. Όπως θα δούμε παρακάτω, υπάρχει μια σωστή απάντηση σε αυτό… αλλά το Bitcoin επέλεξε με σύνεση?

Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα καθολικό!

Το Ledger κάνει ένα πακέτο κρυπτογράφησης! Αποκτήστε ένα κουπόνι 25 $ για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με κάθε αγορά Ledger Nano X! Περιορίζεται σε 5.000 κουπόνια και διατίθεται μόνο έως τις 29 Δεκεμβρίου 2020!

Δώστε στον εαυτό σας ή στην οικογένειά σας ένα πακέτο που πραγματικά θέλουν! Πείτε ΟΧΙ στα σετ δώρου κρέμας και τις κάλτσες!

Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Ledger Nano X και ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ!

Δώστε καλύτερα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα!

Market Sentiment: Πηγαίνοντας πλάγια?

Η δράση της αγοράς αυτής της εβδομάδας δεν ήταν πολύ συναρπαστική, με το Bitcoin και το Ethereum να πηγαίνουν στο πλάι. Στις 12 Δεκεμβρίου 2020, είδαμε μια αντίδραση που συνεχίζεται σήμερα και έχει φέρει το BTC $ πίσω στην περιοχή των 19000 $ και το ETH $ πλησιέστερα στα 600 $.

$ BTC και $ ETH (ημερήσια γραφήματα) σε εβδομαδιαίες αντιστάσεις$ BTC και $ ETH (ημερήσια γραφήματα) σε εβδομαδιαίες αντιστάσεις

Και τα δύο νομίσματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εβδομαδιαίες αντιστάσεις προσπαθώντας να δημιουργήσουν δυναμική γύρω από το 21 EMA (Exponential Moving Average) στο ημερήσιο γράφημα. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια άλλη προσπάθεια να περάσει το ATH τις επόμενες ημέρες!

Βασικά νέα αυτήν την εβδομάδα

Οι μεγάλοι επενδυτές συνεχίζουν να συσσωρεύονται

Μεγάλα κεφάλαια / εταιρείες αγοράζουν και συσσωρεύουν Bitcoin και Ethereum.

Η Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), έχει ακριβώς αγορασμένος 100 εκατομμύρια $ BTC μέσω της NYDIG, μιας εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη τους αγορά Bitcoin και ισοδυναμεί με λιγότερο από το 1% του συνολικού επενδυτικού λογαριασμού τους αξίας περίπου 235 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η κλίμακα του γκρι αύξησε επίσης τις συμμετοχές της. Ενώ δεν είναι καινούργιοι για επενδύσεις σε κρυπτογράφηση, έχουν ακριβώς αγορασμένος άλλα 130000ETH, φτάνοντας συνολικά 3 εκατομμύρια μάρκες στους λογαριασμούς τους.

Μικροστρατηγική ανακοίνωσε είχαν ολοκληρώσει «μια προσφορά 650 εκατομμυρίων $ 0,75% Μετατρέψιμων Senior Notes Due 2025», για να επενδύσουν σε $ BTC σύμφωνα με την πολιτική αποθεματικών τους. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος Michael Saylor, έγραψε στο Twitter ότι κατέχουν περίπου 40.824 Bitcoin.

Η MicroStrategy αγόρασε περίπου 2.574 bitcoin για 50,0 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά σύμφωνα με την Πολιτική Διαθεσίμων της Τράπεζας, σε μια μέση τιμή περίπου 19.427 $ ανά bitcoin. Τώρα έχουμε περίπου 40.824 bitcoin.https://t.co/nwZcM9zAXZ

– Μάικλ Σέιλορ (@michael_saylor) 4 Δεκεμβρίου 2020

Το ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση από χρηματοοικονομικούς γίγαντες δείχνει την αυξημένη ζήτηση από τους πλούσιους ως μορφή διαφοροποίησης και στοιχηματίζουν στις τιμές να αυξηθούν στο μέλλον.

Όρος Πλησιάζει η προθεσμία επιστροφής χρημάτων του Gox

Η 15η Δεκεμβρίου 2020 θα σηματοδοτήσει την επόμενη προθεσμία για το Mt. Οι πιστωτές της Gox Exchanges ελπίζουμε να επιστρέψουν όσα έχασαν στην πλατφόρμα. Το Χρηματιστήριο, ένα από τα πιο γνωστά εκείνη την εποχή και ξεκίνησε το 2010, έπαψε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2014 μετά την κατάθεση πτώχευσης. Ένα επιβλητικό 860.000 $ BTC “λείπει” εκ των οποίων 200.000 έχουν “ανακτηθεί” (και αυτό δεν περιλαμβάνει καν άλλα κρυπτονομίσματα που επίσης εξαφανίστηκαν). Το 2015 νέο απόδειξη από την εταιρεία ασφαλείας του Τόκιο, η WizSec έδειξε ότι «τα περισσότερα ή όλα τα χαμένα bitcoin κλέφθηκαν κατευθείαν από το Mt. Gox hot cryptocurrency wallet με την πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας στα τέλη του 2011. “

Οι χρήστες της πλατφόρμας θα πρέπει να αναμένουν να λάβουν συνολικά 140.000 $ BTC (αξίας 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων) που βρίσκονται τώρα στα χέρια του Nobuaki Kobayashi, του ιαπωνικού δικηγόρου που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, καθώς η προθεσμία επιστροφής χρημάτων είχε ήδη αναβληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η τελευταία από τις οποίες ήταν τον Οκτώβριο του 2020. Υπάρχει επίσης σοβαρή ανησυχία στην αγορά ως προς τις πιθανές συνέπειες μιας μεγάλης αγοράς Bitcoin από την θύματα όταν λαμβάνουν τα χρήματά τους μετά από 6 χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη το Bitcoin το 2014 αξίζει λιγότερο από $ 1000, αυτό θα αντιπροσωπεύει τώρα περίπου 20 φορές πάνω από τα επανακτηθέντα κεφάλαιά τους!

Σκέψεις για το όρος Επιστροφή χρημάτων Gox

Το DBS της Σιγκαπούρης θα ξεκινήσει ψηφιακή ανταλλαγή με crypto

Αφού εμφανίστηκαν φήμες πριν από μερικούς μήνες, είναι πλέον επίσημο: το DBS της Σιγκαπούρης θα είναι η πρώτη τράπεζα που θα ξεκινήσει ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων.

Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μόνο σε θεσμικούς και διαπιστευμένους επενδυτές λιανικής. Θα υπάρχουν 4 βασικά διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα: $ BTC, $ ETH, $ XRP και $ BCH, σε συνδυασμό με 4 νομίσματα FIAT: USD, SGD, HKD ΚΑΙ JPY.

Το Exchange θα προσφέρει επίσης Security Token Offersings (STO) και μια πλατφόρμα για διακριτικά περιουσιακά στοιχεία όπως ομόλογα, ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ακίνητα και ούτω καθεξής. Διευθύνων Σύμβουλος της DBS Piyush Gupta είπε:

«Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό», και πρόσθεσε «Βρισκόμαστε στο χείλος μιας μαζικής συμβολής και επομένως θα βρείτε συμβολικά στοιχεία όλων των ειδών σε ολόκληρο τον κόσμο και νομίζω ότι όλο και περισσότερες ανταλλαγές θα αρχίσουν να ασχολούνται τα διακριτικά περιουσιακά στοιχεία “.

Οι Κογκρέσοι των ΗΠΑ εκδηλώνουν αμφιβολίες σχετικά με τους νέους κανονισμούς πορτοφολιών που φιλοξενούνται αυτόματα

Πριν από μερικές εβδομάδες αναφέραμε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase Brian Armstrong ανησυχούσε για φήμες ότι το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχεδίαζε να επιβάλει κανονισμούς στα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που φιλοξενούνται.

Αυτο-φιλοξενούμενα πορτοφόλια, είτε διαδικτυακά (ζεστά) όπως το Metamask είτε offline (κρύα) πορτοφόλια όπως τα Ledger και Trezor, σας επιτρέπουν να διατηρήσετε προσωπική και απόλυτη πρόσβαση στα χρήματά σας, χωρίς ενδιάμεσους φορείς ή τρίτους. Ο ιδιοκτήτης διαθέτει τα δικά του ιδιωτικά κλειδιά και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη των χρημάτων του. Το πιο σημαντικό, τα πορτοφόλια συνήθως δεν χρειάζονται διαδικασίες KYC για να ρυθμιστούν. Μάθετε περισσότερα για τα ζεστά και κρύα πορτοφόλια και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Ο Άρμστρονγκ εξέφρασε τις σκέψεις του (που μοιράζονται πολλά άλλα εξέχοντα ονόματα στον χώρο κρυπτογράφησης), μεταξύ των οποίων η πιθανότητα οι κανονισμοί να οδηγήσουν σε πιο επιβλαβείς από οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει επειδή θα μπορούσε ουσιαστικά να αποκλείσει όσους δεν μπορούν να λάβουν τα έγγραφα και τα αποδεικτικά στοιχεία για τα κανονικά KYC, και αυτές είναι συνήθως οι πιο μειονεκτούσες ομάδες που μπορεί ήδη να αποκλειστούν από το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Επιπλέον, αυτή η πρόταση θα μπορούσε να είναι ένα βήμα πίσω στην καινοτομία από τις ΗΠΑ, οι κορυφαίες εταιρείες και οι χρήστες να τις παρακάμψουν για άλλες χώρες.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Warren Davidson, Κογκρέσος των ΗΠΑ που εξυπηρετεί την 8η Περιφέρεια του Οχάιο, μαζί με μερικούς συναδέλφους, αγκάλιασε αυτές τις απόψεις στέλνοντας μια επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Η επιστολή επισημαίνει επίσης ότι «πολλές αναφορές έχουν δείξει ότι τα ψηφιακά στοιχεία δεν χρησιμοποιούνται ευρέως από παράνομους φορείς».

Με ενοχλούν οι φήμες ότι @ StevenMnuchin1 σχεδιάζει να θεσπίσει επαχθείς κανονισμούς για τα ψηφιακά αυτο-φιλοξενούμενα πορτοφόλια. Οι συνάδελφοί μου @RepTomEmmer, @RepTedBudd, και @RepScottPerry έστειλα επιστολή στον @USTreasury προτρέποντάς τον να ξανασκεφτεί αυτά τα στοιχεία & συμβουλευτείτε το Κογκρέσο στις #FinTech. pic.twitter.com/p7HPtuuizn

– Warren Davidson (@WarrenDavidson) 9 Δεκεμβρίου 2020 Επιστολή του Warren Davidson προς το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

Τι γίνεται με την Ευρώπη?

Εν τω μεταξύ στην Ευρώπη, η ανάπτυξη του ψηφιακού ευρώ συνεχίζεται. Ωστόσο πηγές έχουν δηλώσει ότι το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται «όχι μόνο να σκληρύνει τους κανόνες γνωριμίας-πελάτη (KYC) για κρυπτογραφικές εταιρείες, αλλά και να ρυθμίζει συναλλαγές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, σύμφωνα με τον Simon Polrot, πρόεδρο της γαλλικής ένωσης κρυπτογράφησης ADAN.»

Αυτό φαίνεται προφανώς ως απάντηση σε πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις όταν 29 άτομα συνελήφθησαν για παράνομη χρηματοδότηση τρομοκρατίας μέσω κρυπτονομισμάτων.

Άλλα βασικά νέα

  • Ο Καναδάς έχει γίνει η πρώτη χώρα που έχει ταμείο με βάση το Ethereum εισηγμένο σε σημαντικό χρηματιστήριο. Το Ether Fund (TSX: QETH.U) προσφέρεται από την 3iQ Corp, έναν ψηφιακό διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων που εδρεύει στο Τορόντο. Το Ether Fund διαπραγματεύεται σήμερα περίπου 11 $ ανά μετοχή.
  • Το δεύτερο δώρο του DCEP (το εθνικό ψηφιακό νόμισμα της Κίνας) ξεκίνησε στο Suzhou της Κίνας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020 για 10.000 νικητές. Την περασμένη εβδομάδα, η Νομισματική Αρχή του Χονγκ Κονγκ (HKMA) επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Ψηφιακού Νομίσματος της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας για τεχνικές πιλοτικές δοκιμές του DCEP για διασυνοριακές πληρωμές μεταξύ της ηπειρωτικής Κίνας και του Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας.
  • Η Messari, μια κορυφαία εταιρεία έρευνας και δεδομένων κρυπτογράφησης, έχει πρόσφατα καταγράψει τη συμμετοχή τους στα «10 κορυφαία άτομα που θα παρακολουθήσουν το 2021»

Τα 10 κορυφαία άτομα του Messari για παρακολούθηση το 2021

1. @SBF_Alameda

2. @michael_saylor

3. @BarrySilbert

4. @balajis

5. @BrianBrooksOCC

6. @CaitlinLong_

7. @AndreCronjeTech

8. @ haydenzadams / @rleshner

9. Ανώνυμος

10. @dannyryan pic.twitter.com/U3gmvQ1xMF

– Messari (@MessariCrypto) 8 Δεκεμβρίου 2020

Δείκτης $ YETI: the Yearn οικοσύστημα σε ένα σημείο

Μετά από όλες τις πρόσφατα ανακοινωμένες συνεργασίες μεταξύ της ομάδας Yearn Finance και πολλών άλλων μεγάλων έργων Defi, όπως το Cover Protocol ($ COVER) ή το Sushiswap ($ SUSHI), το Yearn Ecosystem Token Index, $ YETI δημιουργήθηκε από την Powerpool ($ CVP).

Το ευρετήριο αποτελείται από 8 μάρκες: $ YFI, $ SUSHI, $ CREAM, $ AKRO, $ COVER, $ K3PR, $ CVP, $ PICKLE με προτεινόμενη σταθμισμένη διανομή 35% για $ YFI, 17% για $ SUSHI και 8% το καθένα για τα υπόλοιπα. Έτσι, οι επενδυτές έχουν τώρα την ευκαιρία να επενδύσουν σε ολόκληρο το οικοσύστημα Yearn σε ένα διακριτικό, λαμβάνοντας «ταμειακές ροές από στρατηγικές Vault που εφαρμόζονται σε σύνθετα μάρκες και να ψηφίσουν προτάσεις για τη διακυβέρνηση του ετήσιου οικοσυστήματος χρησιμοποιώντας την προσέγγιση μετα-διακυβέρνησης του PowerPool». Θα επιτρέψει επίσης στους κατόχους να εξοικονομήσουν τέλη φυσικού αερίου που θα απαιτούσαν κανονικά να ποντάρουν πολλαπλά μάρκες.

Μιλώντας για $ YFI, αυτήν την εβδομάδα είδαμε επίσης την πρώτη κατάθεση αέριο (για χρήστες) Yearn.Finance.

Πρώτη κατάθεση μίας μόνο συναλλαγής που έγινε από νέα https://t.co/FhXmB2Fz4f Διεπαφή χρήστη.

Συναλλαγές χωρίς αέριο? &# 128064;https://t.co/dYJh3MGstc pic.twitter.com/B2hIgZMhkI

– x48 (@ x48_crypto) 7 Δεκεμβρίου 2020

Κόκκινες σημαίες της εβδομάδας

DeTrade Fund, πρώτη περίπτωση deep-fake σε crypto?

Το DeTrade Fund, ένα υποτιθέμενο επερχόμενο έργο διαιτησίας και διαγωνισμών Defi έχει εξαφανιστεί με 1450ETH λίγες ώρες πριν από την καταχώριση.

Η ομάδα φάνηκε να είναι ανώνυμη, με δημόσια προφίλ Linkedin, δημόσια εταιρεία, προφίλ Twitch και βίντεο όπου ο «Διευθύνων Σύμβουλος» Mark Jensen μίλησε στην κοινότητα. Το βίντεο έγινε γρήγορα διάσημο στο crypto Twitter με την κοινότητα να υποψιάζεται ότι ήταν ένα βαθύ ψεύτικο που χρησιμοποιούν οι κρυπτογράφοι. Μια άλλη θεωρία που κυκλοφορεί γύρω από την κοινότητα είναι ότι οι χάκερ προσέλαβαν έναν ηθοποιό για να πλαστοπροσωπήσουν τον CEO.

Δυστυχώς .. οι Κινέζοι θα το λάτρεψαν αυτό. Όμορφος δυτικός με καλή εμφάνιση και ισχυρή θετική φωνή. https://t.co/mdj3mRfglb

– Boxinging (@boxmining) 12 Δεκεμβρίου 2020 Βίντεο από τον DeTrade “CEO” Mark Jensen

Μέσα από δύο γύρους προπώλησης επενδύσεων, η ομάδα κεφαλαίων DeTrade κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσημείωτο ποσό 1.450 $ ETH σε λίγες ώρες. Τα συμβόλαιά τους ελέγχθηκαν από τη Solidity Finance, η οποία έθεσε αμέσως ορισμένες ανησυχίες στον έλεγχό τους κανω ΑΝΑΦΟΡΑ, εκτιμώντας ότι η ομάδα ήταν υπεύθυνη για υπερβολική εξουσία στα χρήματα των χρηστών. Είναι πιθανό ότι η ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και έκλεψε τα χρήματα προπώλησης κάποια στιγμή μεταξύ της δεύτερης προπώλησης και της επίσημης λίστας που θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά.

RE: DeTrade $ DTF κλέβει τα χρήματα προπώλησης

Πρώτα απ ‘όλα, λυπούμαστε που συνέβη.

Όπως και με οποιαδήποτε προπώληση, δίνετε τα χρήματά σας απευθείας στην ομάδα.

Γι ‘αυτό προσπαθούμε πάντα να τονίζουμε πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη στην ομάδα. ειδικά σε φάση προπώλησης. https://t.co/tUOrLZSMB8

– Solidity.finance – Υπηρεσίες ελέγχου (@SolidityFinance) 11 Δεκεμβρίου 2020

Αρκετές ώρες αργότερα και πιθανώς επειδή κάποιος μπόρεσε να εντοπίσει τα αχρησιμοποίητα κεφάλαια, το 70% των κλεμμένων ETH $ στέλθηκε πίσω στους επενδυτές μέσω εσωτερικών συναλλαγών.

Αυτή η «μερική επιστροφή γίνεται όλο και πιο συχνή στις επιθέσεις DeFi. Για παράδειγμα, ο χάκερ της Eminence έστειλε πίσω το 50%, ενώ οι χρήστες του Harvest Finance έλαβαν μόνο το 10% του ποσού τους.

12 εκατομμύρια δολάρια έχουν κλαπεί από την Compounder Finance

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο Compounder.Finance ($ CP3R), ένας κλώνος των Harvest και Yearn Finance, «τράβηξε το χαλί». Φαίνεται ότι η ανώνυμη ομάδα πίσω από το έργο είναι αυτή που φταίει.

Ο Compounder είχε ελεγχθεί από τη Solidity Finance. Σε αρχεία καταγραφής συνομιλίας μεταξύ των δύο εταιρειών μπορούμε να δούμε ότι η Solidity Finance επεσήμανε ότι η σύμβαση του Υπουργείου Οικονομικών και η ενημέρωση των ομάδων στρατηγικής ελέγχεται από την ομάδα τους. Η Solidity Finance επεσήμανε επίσης ότι θεώρησαν ότι αυτό το γεγονός πρέπει να αποκαλυφθεί στην έκθεση ελέγχου τους. Η εκμετάλλευση ήταν ακριβώς όπως επεσήμανε η Solidity Finance. Μετά τον έλεγχο, η συνάρτηση ανάληψης αντικαταστάθηκε με κακόβουλη, η οποία αργότερα χρησιμοποιήθηκε για την αποστράγγιση όλων των χρημάτων στη σύμβαση στη διεύθυνση του προγράμματος ανάπτυξης. Κανείς δεν αναγνώρισε την απάτη εγκαίρως, έτσι οι χρήστες δεν ήταν σε θέση να αποσύρουν τα χρήματά τους.

Η επίθεση αποτελείται από 4 βήματα και εξηγείται λεπτομερώς σε αυτό το post-mortem από τον προγραμματιστή Βάσα και Χρηματοδότηση Στερεότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ελεγμένο έργο υπέστη χαλάρωση και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Έλεγχοι δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% ασφάλεια. Αυτό πρέπει πάντα να υπενθυμίζεται.

Ένας γνωστός προγραμματιστής του χώρου Defi και ιδιοκτήτης του Defiyield.info ήταν επίσης θύμα της επίθεσης. Διερευνά επίσης το θέμα και εργάζεται για την υποβολή υπόθεσης στις αρμόδιες αρχές επιβολής.

Μήνυμα προς τον απατεώνα του https://t.co/kZv6MWkB3E μόλις απάτη περίπου 10.800.000 $

Έχω χάσει προσωπικά περίπου. 1 εκατομμύριο $ και η υπόλοιπη κοινότητα κρυπτογράφησης έχασε περίπου. 10 εκατομμύρια $ από το χαλί σας.

– DefiYield.info &# 128104; ‍&# 127806;&# 128668; (@defiyield_info) 1 Δεκεμβρίου 2020

Ψεύτικες μάρκες Deriswap

Κακόβουλοι ηθοποιοί δημιούργησαν πρόσφατα διάφορα ψεύτικα διακριτικά Deriswap για να επωφεληθούν από τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει αυτό το τελευταίο πείραμα από τον Andre Cronje. Οι κακόβουλοι ηθοποιοί θα δημιουργούσαν μάρκες με παρόμοια ονόματα με το Deriswap και θα το ενέκριναν για διαπραγμάτευση στο Uniswap για να προσελκύσουν τους ανθρώπους να αγοράσουν.

Ας θυμηθούμε ότι το Deriswap δεν διαθέτει επίσημο διακριτικό αυτή τη στιγμή!

Πυγμαχία

  • Η Libra είναι τώρα Diem! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο cryptocurrency του Facebook!

Diem ($ DIEM) – Libra 2.0 του Facebook

  • Σε περίπτωση που το χάσατε, ρίξτε μια ματιά στο συνέντευξη podcast με το Geralt of CyberFi όπου συζητήσαμε για τις αυτόματες συναλλαγές, τις αλληλεπιδράσεις Ethereum όπως το unstaking και άλλα.
  • Το Velo Protocol δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στη Νοτιοανατολική Ασία με τη συνεργασία του με την Lightnet και τη Visa. Ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία λύσεων πληρωμών για την αγορά δανεισμού πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ασία.

Ο επόμενος δολοφόνος XRP; Το Velo Protocol κάνει τεράστιες κινήσεις

Κάντε κλικ εδώ για πίσω θέματα των ενημερωτικών δελτίων μας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner