Uutiskirje # 18: Bitcoinin hinnat saavuttavat kaikkien aikojen korkeimmat

Lomakauden lähestyessä haluamme toivottaa kaikille hyvää ja turvallista lomaa! Toivomme Bitcoin- ja altcoin-pumppujen lahjoja!

Bitcoin saavuttaa ATH USD 24k!

Sitä on odotettu hyvin kauan, mutta täsmälleen kolmen vuoden kuluttua hetki on saapunut. Bitcoin on kirjaimellisesti mursannut edellisen korkeimman, uskomattoman 24 000 dollarin hinnan!

Kaikki kaaviot näyttävät upeilta riippumatta siitä, mitä katsot: päivittäin, viikoittain ja kuukausittain ne kaikki sanovat samaa: Bull Season on täällä!

Vaikka kukaan ei tiedä, miten tämä tarkalleen tulee, ihmiset uskovat, että olemme nyt härkämarkkinoilla. Monet uskovat, että se alkoi heti viime maaliskuun mustan joutsenen jälkeen, jossa kaikki markkinat (paitsi salaus) kaatui periaatteessa päivässä.

Jos katsomme viikoittaista kaaviota, olemme edelleen kaukana 21 EMA: sta (Exponential Moving Average) ja suhteellisen voimakkuuden indeksi (RSI) on vuoden 2017 huipputasolla. Viikkokaaviossa se on ollut ratkaisevasti korkeampi vain muutaman kerran vuonna 2013. Kuten olemme sanoneet toistuvasti uutiskirjeen edellisissä numeroissa, härkämarkkinoilla on odotettavissa suuria paluita (noin 30–40%). Tähän asti viime maaliskuun jälkeen suurin negatiivinen “delta” -hinta on ollut noin 20%. Tämä ei välttämättä tarkoita, että nyt tapahtuu massiivinen kaatopaikka (voi tapahtua kuin ei).

$ BTC -viikkokaavio, RSI vuoden 2017 ylimmällä tasolla$ BTC -viikkokaavio, RSI vuoden 2017 ylimmällä tasolla

Bitcoin ei vieläkään ole “kuuma” Google Trendsissä

Jos katsomme nopeasti Google Trends -sovellusta, voimme huomata, kuinka kyselyä “bitcoin” ei vieläkään ole haettu kaikkialla maailmassa, varsinkin verrattuna vuoden 2017 huippuihin. Tämä on merkki siitä, että vaikka joukkotiedotusvälineille altistuminen on äskettäin nostanut $ BTC -trendiä, vähittäiskaupan FOMO on todennäköisesti edelleen kaukana nykyisestä sijainnistamme. Tämä voi toivottavasti tarkoittaa, että nousu on edelleen jättimäinen!

Google Trends $ BTC Joulukuu 2020Google Trends $ BTC Joulukuu 2020

Jokainen $ BTC -haltija on nyt voittoa

Äskettäisen pumpun ansiosta Bitcoin on nyt # 12 varoissa ” sijoitus kirjoittanut Market Cap. Aivan Visa takana ja ennen Walmartia! Lisäksi se, että olemme ATH: n ulkopuolella, tutkimattomalla hintatasolla, tarkoittaa automaattisesti, että jokainen henkilö, joka on koskaan ostanut murto-osan kolikosta ennen viime viikkoa, on nyt voittoa!

Seurauksena, kuten Glassnode raportoi, yli miljoonan dollarin arvoisen BTC-dollarin omaavien osoitteiden määrä on kasvanut + 150%, mikä on 66 540 yksittäistä lompakkoa nyt!

Ethereum seuraa Bitcoinin nousua, kun taas Harmaasävy latautuu edelleen

Kuninkaan liikkeiden jälkeen loput pyrkivät yleensä seuraamaan, alkaen Ethereumista. ETH: n hinnat ovat nousseet nousemaan uudelle korkeimmalle tasolle, lähes 680 dollariin tällä viikolla. Toisin kuin $ BTC: ssä, sen ATH on silti paljon korkeampi kuin tämä taso, yli 1400 dollaria. Vuosi 2021 saattaa näyttää siltä, ​​että vuoden hinta saavuttaisi vihdoin tutkimatta jääneen alueen.

Sillä välin ei ole enää yllätys, että suuret sijoittajat jatkavat salauksen keräämistä huolimatta jatkuvasta hinnankorotuksesta, levittäen positiivisuutta salauksen tulevaisuudesta. Mukaan a raportti, Harmaasävy kerää jatkuvasti $ ETH. Heidän harmaasävyistä Ethereum Trustia pidetään edelleen “ainoana SEC-rekisteröidynä tapana sijoittaa Ethereumiin”.

Oletko kiinnostunut panostamaan Ethereumiin? Opi tekemään passiivisia tuloja ETH 2.0: lla!

FinCEN ehdottaa uusia KYC-vahvistuksia

Kuten viime viikkoina odotettiin, se on nyt virallinen. Finanssirikosten valvontaverkosto (FinCEN) ehdottaa tiettyjä digitaalisia valuuttoja koskevaa sääntöä, joka suojaa kansallista turvallisuutta, auttaa lainvalvontaa ja lisää avoimuutta ja minimoi vaikutukset vastuulliseen innovaatioon. Steven Mnuchin, Yhdysvaltain valtiovarainministeriön johtaja.

ehdotus asettaa uudet säännökset tapahtumarekistereille, mukaan lukien itse isännöityihin lompakkoihin. Erityisesti Defissä, jossa käyttäjät haluavat pitää varansa hajautetulla tavalla, missä vain he ovat vastuussa tapahtumista, nämä yksityiset lompakot eivät ole vaatineet KYC: itä tähän asti. Muutosten seurauksena (CVC tarkoittaa vaihdettavaa virtuaalivaluuttaa ja LTDA laillisen maksuvälineen digitaalista omaisuutta.):

“Ehdotettu sääntö täydentää pankkeihin ja keskuspankeihin sovellettavia BSA-vaatimuksia ehdottamalla raportointivaatimusten lisäämistä CVC- ja LTDA-tapahtumille, joiden arvo ylittää 10 000 dollaria. Ehdotetun säännön mukaan pankeilla ja keskuspankeilla on 15 päivää raportoitavan tapahtuman tapahtumispäivästä aikaa tehdä raportti FinCEN: lle. Ehdotettu sääntö edellyttäisi lisäksi, että pankit ja MSB: t pitävät kirjaa asiakkaan CVC- tai LTDA-tapahtumista ja vastapuolista, mukaan lukien asiakkaidensa henkilöllisyyden todentaminen, jos vastapuoli käyttää suojaamatonta tai muuten peitettyä lompakkoa ja tapahtuma on yli 3000 dollaria. “

Tämä sääntöjen katkeruus oli ensinnäkin paljastettu Coinbasen toimitusjohtaja Brians Armstrong kirjoitti marraskuun lopun tweetissä, jossa hän ilmaisi epäilynsä ja huolensa asiasta yhdessä monien muiden julkisten henkilöiden kanssa. Neljä Yhdysvaltain kongressiedustajaa kirjoitti julkisen kirjeen ja Wyomingin senaattoriksi valittu Cynthia Lummis jakoi huolensa myös twiitti. Keskustelujen tärkein kohta on se, että ehdotus voi tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä sijoittajille ja jättää Yhdysvaltojen takana blockchain-tekniikan, poikkeavat pääinvestoinnit läänin ulkopuolella.

Coinbase IPO on lähestymässä

Coinbase, tunnettu yhdysvaltalainen pörssi, on “toimittanut luonnoksen rekisteröintilausunnoksi lomakkeelle S-1 SEC: n kanssa. Tiedostoa tarkistetaan nyt. Hyväksyttyään sen listautumisanti on yksi salauksen suurimmista ja odotetuimmista, kun otetaan huomioon, että Coinbase on jo arvokkain amerikkalainen salausyritys.

Ei ole todellakaan helppoa määrittää tarkalleen, kuinka paljon yritys on tällä hetkellä arvoinen. Viimeinen arvio vuoden 2018 rahoituskierroksella oli 8 miljardia dollaria, mutta Coinbase on varmasti nyt arvokkaampi, varsinkin kun otetaan huomioon, mitä hintoja Bitcoin on saavuttanut vuonna 2020.

Kaavio julkaistaan ​​mainnetissä

Kaavio ($Brt), “Ensimmäinen yleinen ja helposti haettavissa oleva blockchain-tietojen hakemisto”, on käynnistettiin sen mainnet 3 vuoden kehityksen jälkeen. Indeksointiprotokollan tarkoituksena on tehdä Web3: stä kaikkien ulottuville ja auttaa luomaan sovelluksia, jotka eivät vaadi palvelimia.

Listaus oli viime aikoina menestyneimpiä, ja tunnus on jo vaihdettavissa monissa pörsseissä, mukaan lukien ensimmäisen tason pörssit, kuten Binance ja Coinbase. Hinta on nyt 24 kertaa korkeampi kuin viime lokakuussa tapahtuneen merkkikaupan hinta. Tuolloin sitä tarjottiin 0,03 dollaria!

Ensimmäinen vaihe käynnistämisen jälkeen on hyödyllinen korostamaan ja parantamaan mainnetin suorituskykyä, ennen kuin kyselyiden määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Seuraavien kuukausien aikana tiimi rakentaa “tuotantovalmiita Graph Explorer dApp ja Gateway” -palveluja tukemaan kaikkia verkon avustajia.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää The Graphista artikkelissamme.

Punaiset liput

Ledger Email Breach – 270 000 sähköpostia & osoitteet vuotivat julkisesti

Heinäkuun 14. päivänä Ledgerin tietokanta rikottiin, kun hakkeri varasti 1 075 382 sähköpostiosoitetta ja 272853 laitteistolompakotilausta. Tämä tarkoitti sitä, että henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköpostit, puhelinnumerot ja fyysiset osoitteet (ihmisille, jotka todella ostivat laitteen), olivat todennäköisesti saatavissa maksun takia hakkeri itse. Itse asiassa useat ovat olleet viime kuukausien aikana ilmoitettuja verkkourkintayrityksiä, yleensä sähköpostitse ja / tai tekstiviestinä puhelimiinsa.

Tänään, ikään kuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi huono, koko tietokanta on viety ilmaiseksi tuntematon profiili Raidforumissa. Vaikka varat ovat edelleen teknisesti turvallisia, käyttäjien tulisi odottaa aivan uutta, valtavaa tietojenkalasteluyritysten aaltoa.

Katso videomme, jossa selitämme kaiken Ledger-tietorikkomuksesta: mitä tapahtui, keneen tämä vaikuttaa ja mitä EI pitäisi tehdä juuri nyt.

KIIRI: Ledger Email Breach – 270 000 sähköpostia & osoitteet vuotivat julkisesti

Yritys kommentoi twitteriä vahvistaen, että “varhaiset merkit” kertovat heille, että tämä sisältö on luultavasti heidän tietokannastaan.

He jakivat myös a sivu tietojenkalasteluviesteillä ja vinkeillä, kuten klassinen “Älä koskaan jaa palautuslauseesi 24 sanaa kenellekään missään olosuhteissa”. Vaikka tämä on varmasti tärkeää, on vaikea kuvitella, että laitteistolompakoiden käyttäjien on silti kuulettava se. Ottaen huomioon, että nyt kuka tahansa voi nähdä laitteiden omistajien asuinpaikan, he todennäköisesti tietäisivät, että yritys tekee aktiivisesti asioita estääkseen tulevia rikkomuksia ja muuta.

Vaikka varojen suojaaminen kolikkolompakoilla ei ole vain rikkaiden salakirjoittajien asia, useimmat ihmiset ajattelevat tätä, ja voimme kaikki kuvitella, mitä rikolliset voivat tehdä näillä osoitteilla käsissään.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että uusia tietojenkalasteluviestejä on jo tulossa.

Voit käyttää tätä verkkosivustoa tarkistaaksesi, onko henkilötietosi (ja mitä) vaarantunut https://haveibeenpwned.com/

Nexus Mutualin toimitusjohtajan henkilökohtainen osoite hakkeroitiin

Valitettavasti tämä viikko toi uusia punaisia ​​lippuja. Näkyvin niistä on projekti, jonka tehtävä on (melkein ironista) suojata protokollien käyttäjiä haitallisilta toimijoilta.

Nexus Mutualin perustaja Hugh Harp on nähnyt henkilökohtaisen lompakonsa hyökänneen suoraan. Hakkeri on salaperäisesti onnistunut asentamaan Metamaskin haittaohjelman version tietokoneelleen harhaanjohtamalla hänet vahvistamaan tapahtuman toiseen vastaanottajan osoitteeseen. Hakkeri itse. Se on yksi niistä tapauksista, joissa laitteiston lompakon käyttäminen tapahtumien allekirjoittamiseen toisena suojaustasona ei voi auttaa.

Toimitusjohtaja, joka tunnusti tämän hakkeroinnin olevan “seuraavan tason tavaraa”, on tarjonnut hakkereille 300 000 dollarin palkkion siltä varalta, että hän päättäisi lähettää kaiken takaisin. Tuntematon luku vastasi syötetiedoilla seuraavassa tyhjässä transaktio.

“Hei Hugh. En myy wNXM: ää enää ennen kuin wNXM palauttaa arvonsa tai lähetät minulle 4,5 kt ETH: ta. Jos tarvitset neuvotteluja kanssani, lähetä viesti sähköpostiosoitteeni… .. “

Tekstin loppu kohdistetaan muihin Hughin henkilökohtaisiin osoitteisiin paljastamalla Hughin yksityiset yksityiskohdat entistä enemmän.

Näemme, kuinka tämä tarina etenee. Sillä välin joku on aloittanut gitcoin-avustuksen kompensoimaan suoraan Karpille tapahtuneesta. Kuten a vastaus, hän on ehdottanut, että kaikki kerätyt rahat käytetään älykkäiden sopimusten turvallisuuden parantamiseen.

Nyrkkeilytapahtumat

  • Yubico’s YubiKey -katsaus ja -opas. Lompakko, jolla voit pitää salasanasi turvassa.
  • Oletko huolissasi varoistasi? Lue lisää Cover Protocolista ($ COVER), joka on menestynein foorumi, josta voi ostaa kattoja.

Cover Protocol ($ COVER): peFi-peer peittomarkkinat DeFi: lle

  • Yearn Finance ($ YFI) on äskettäin tehnyt yhteistyötä useiden muiden huipputason protokollien kanssa. Tässä on johdanto Yearnin suurperheeseen!

Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin

  • Kiinnostaako luotonanto? Onko luottopisteytysjärjestelmä miellyttävä sinua? Kuuntele, mikä on $ WING ja miten voit hyötyä siitä!
  • Wootrade ($ WOO): Vahvistaa kryptovaluuttakaupan voimaa?

Wootrade ($ WOO): Vahvistaa kryptovaluuttakaupan voimaa?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner