Bitcoin-prisanalyse: BTC klatrer mod $ 50.000, da Mastercard og BNY Mellon tilføjer support

Daglig Bitcoin BTC-prisprognose

  • Bitcoin-prisen sidder i øjeblikket på toppen af ​​sunde supportniveauer.
  • Den parabolske SAR er vendt fra bearish til bullish.

Bitcoin-prisen sprang fra $ 33.050 til $ 48.000 siden begyndelsen af ​​februar. I processen lykkedes det BTC at vende stærke niveauer fra modstand til støtte. Dette spring i pris kom, da Mastercard og BNY Mellon udtrykte deres støtte til BTC. Lad os se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris kryber mod $ 50.000

Når Bitcoin-prisen kravler mod $ 50.000-mærket, kan vi se, at aktivet bliver mere overpris end nogensinde før. Imidlertid, da det relative styrkeindeks (RSI) kravler ind i den overkøbte zone, kan det udløse en mulig bearish korrektion.

bct / usd dagligt diagram 021221

Billede: BTC / USD dagligt

Bitcoin-prisen sidder oven på to meget sunde supportniveauer på $ 47.000 og $ 46.000. Det stærkeste niveau ligger på $ 46.000, hvor 488.400 adresser tidligere havde købt 328.400 BTC-tokens. Disse to støttevægge er robuste nok til at absorbere et enormt salgstryk.

btc / usd volumendiagram 021221

Billede: IntoTheBlock

De kortsigtede udsigter for Bitcoin-prisen forbliver hausse. For det første er MACD ved at vende fra negativ til positiv. Plus, den parabolske SAR er ved at vende fra bearish til bullish. Dette fortæller os, at BTC vil nå nye niveauer.

btc / usd 4-timers diagram 021221

Billede: BTC / USD 4 timer

Adresseaktivitet forbliver aktiv for Bitcoin-pris

btc / usd santiment diagram 021221

Som pr. Santiment:

“Både # Bitcoins aktive adresser og udvekslingen af ​​# stabelmønter som $ USDT er fortsat høje, hvilket er et opmuntrende tegn.”

Så det ser ud til, at målingerne ser meget positive ud for Bitcoin-prisen.

Mastercard og BNY Mellon understøtter snart Bitcoin

Mastercard og BNY Mellon afslørede for nylig deres nyligt tilføjede support til Bitcoin. BNY Mellon, en af ​​de ældste banker i USA, bekræftede for nylig, at den har oprettet en ny enhed for kunder til at eje, overføre og udstede digitale aktiver.

Roman Regelman, leder af aktivservice og digital hos BNY Mellon, understregede "voksende klientefterspørgsel efter digitale aktiver" og "forbedring af reguleringsklarheden." Han tilføjede, at dette var en enorm mulighed for banken at udvide sine nuværende servicetilbud til det nye felt.

For blot et par dage tilbage meddelte MasterCard også, at det snart ville tilføje support til kryptokurver på sin platform. MasterCards Raj Dhamodharan sagde:

At udføre dette arbejde vil skabe mange flere muligheder for kunder og købmænd.

Betalingsvirksomheden fremhævede, at digitale aktiver bliver en vigtigere del af betalingsverdenen.

Vi ser denne kendsgerning spille på Mastercard-netværket, hvor folk bruger kort til at købe kryptoaktiver, især under bitcoins nylige værdistigning. Vi ser også brugere i stigende grad drage fordel af kryptokort for at få adgang til disse aktiver og konvertere dem til traditionelle valutaer til brug.

Bitcoin var allerede på et prisrally efter Teslas afsløring af $ 1,5 mia. Bitcoin-investering. Neil Wilson, chefmarkedsanalytiker hos CMC Markets UK sagde:

Virksomhedens support fortsætter bare med at komme. Det er en big deal, da BNY er den første store nationale depotbank, der tilbyder depottjenester til kryptoaktiver.

Morgan Stanley Strategist: Crypto er “her for at blive som en seriøs aktivklasse”

Ruchir Sharma, leder af nye markeder og global makro hos Morgan Stanley, forklarede for nylig, hvorfor “kryptokurver er her for at blive som en seriøs aktivklasse.” I en rapport bemærkede Sharma, at nogle investorer måske tror, ​​at Bitcoin i øjeblikket er i en “boble”. Imidlertid mener flere andre, herunder Morgan Stanley, at den aktuelle pris er en indikation af, at Bitcoin “følger den naturlige vej for nye opfindelser, hvor investorinteresse først kommer fra risikovillig kapital, derefter fra hedgefonde og endelig – ca. 10 år senere – fra traditionelle Wall Street-spillere. ”

Sharma tilføjede, at der er mange grunde til, at kryptokurver er en seriøs aktivklasse. Den første er den stigende mistillid i fiat-valutaer på grund af overskydende udskrivning af penge fra centralbanker. Det andet er, at yngre mennesker generelt ser kryptovalutaer som spændende fremskridt i modsætning til traditionelle fiat-valutaer, der kommer i form af mønter og sedler.

For det tredje har den “uhensigtsmæssige efterspørgsel fra årtusinder bidraget til at mindske Bitcoin’s volatilitet, selv under pandemien”. Sharma sagde, at i nye markeder er niveauet for mistillid til central myndighed endnu større end for tusindårige.

Selvom han erkendte, at Bitcoin ikke kommer til at “vælte dollaren på noget tidspunkt snart”, påpegede strategen, at “traditionalister fortsætter med at afvise alvoret i kryptoudfordringen på deres egen risiko”.

Et uddrag fra rapporten lyder:

Så selvom Bitcoins pris dukker op, som den har gjort før, kan rushen i 2020 ikke afvises som en irrationel mani. Kryptovalutaer er stadig unge, de har stadig voksende smerter. Men de lover også hastighed, gennemsigtighed og lave gebyrer, som traditionelle betalingskanaler ikke kan matche. De tilfredsstiller et voksende behov for et digitalt alternativ til guld, et aktiv, der sandsynligvis vil beskytte investorer mod massiv pengetryk og truslen om inflation.

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Bitcoin-prisen vil nå $ 50.000-mærket, før den står over for bearish korrektioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner