Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC falder efter mislykket pris på $ 39.400

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen sidder i øjeblikket på toppen af ​​sunde supportniveauer.
  • Procentdelen af ​​den cirkulerende forsyning, der ikke har bevæget sig i mindst 2 år, har nået et laveste niveau på 1 måned.

Bitcoin-prisen er faldet fra $ 39.400 til $ 38.225 og taber lidt over $ 1.000 i sin samlede værdiansættelse. Denne lørdag flirterede BTC med det psykologiske niveau på $ 40.000, inden han trak sig tilbage. Lad os se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris sidder oven på sund support

Forud for de sidste to dages bearish handling var Bitcoin-prisen midt i en bullish stigning, hvor den sprang fra $ 30.300 til $ 39.400, hvilket er en næsten 9.000 $ stigning i den samlede værdiansættelse. Det relative styrkeindeks (RSI) er faldet fra 64 til 61 efter den nylige negative prishandling.

Billede: BTC / USD dagligt

Ser man på IntoTheBlock’s IOMAP, sidder Bitcoin-prisen oven på en masse sunde supportbarrierer. Den nærmeste supportlinje er på $ 37.600. Tidligere havde 805.000 adresser købt lidt over 470.000 BTC her.

Billede: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har blinket tre negative signaler:

  1. MACD viser vedvarende bearish markedsmoment.
  2. 20-bar SMA er vendt fra støtte til modstand.
  3. Den parabolske SAR er skiftet fra bullish til bearish.

Billede: BTC / USD 4 timer

Bitcoins er på farten

I henhold til Glassnode har procentdelen af ​​Bitcoin-cirkulationsforsyning, der ikke har bevæget sig i mindst 2 år, nået en 1-måneders lav på 46,168%. Tidligere lavet på 1 måned på 46.200% blev observeret den 7. februar 2021. Fra nu af er det uklart, om dette er et positivt eller et negativt tegn. Vi må vente og se.

Mike Novogratz: Bullish Bitcoin Rally udvides til 2022

I et nylig interview på Alpha Trader-podcasten delte Mike Novogratz, administrerende direktør for Galaxy Digital, sine tanker om Bitcoins tyremarked. Novogratz sagde, at tyremarkedet langt fra er forbi, da BTC er klar til at gå højere i de næste 22 måneder. Han forventer, at store banker snart begynder at tilbyde kryptotjenester.

Det, jeg virkelig er overbevist om, er, at vi stadig er meget tidligt på adoptionscyklussen for store institutioner. Du har ikke set de store banker komme ud med deres tilbud endnu. Lad mig med sikkerhed fortælle dig, at de kommer. Jeg vil blive virkelig overrasket, hvis Bitcoin ikke er højere i år og højere året efter.

Da Bitcoin fortsætter på sit udvidede løb, fremhævede Galaxy Digital CEO nøglefaktorer, der driver væksten i flagskibs kryptoaktivet.

Covid ændrede alt med makrobaggrund for hårde aktiver, og Bitcoin er så veludviklet, skabt til at være et hårdt aktiv, at vedtagelseskurven accelererede. Paul Tudor Jones kiggede på det og sagde: “Wow, dette fungerer virkelig som et hårdt aktiv …”

Det er det største enkelt distribuerede aktiv nogensinde uden for dollaren, og så har du denne community-building, der fortæller historien om, hvorfor det er vigtigt

Novogratz afslørede også den nuværende sammensætning af Galaxy Digital’s kryptoportefølje. I øjeblikket består porteføljen af ​​70% Bitcoin, 25% Ether og 5% DeFi (decentral finansiering).

Lige nu er vi sandsynligvis 70% Bitcoin, 25% Ethereum (ETH) og 5% DeFi (decentraliseret finansiering). Det føles for mig om den rigtige risikojusterede og volatilitetsjusterede portefølje.

Guggenheims Scott Minerd: Bitcoin Rally Uholdbar, men kunne gå til $ 600.000

Scott Minerd, Chief Investment Officer (CIO) i Guggenheim, har sagt, at Bitcoin til sidst har potentialet til at nå $ 600.000 i pris. I et nylig interview på CNN bemærkede Minerd, at selskabets årti-lange forskning om Bitcoin viser, at det digitale aktiv potentielt kan nå det prisniveau.

Ifølge hans beregninger, hvis Bitcoins levering er lig med guld, ville prisen være mellem $ 400.000 og $ 600.000.

Hvis du overvejer udbuddet af Bitcoin i forhold til … udbuddet af guld i verden, og hvad den samlede værdi af guld er, hvis Bitcoin skulle gå til disse slags tal, ville du tale om $ 400.000 til $ 600.000 pr. Bitcoin.

Bitcoin har været i en prisrally siden november 2020. Den nåede sit højdepunkt i januar, da prisen steg til et nyt rekordhøjt niveau på over $ 41.000. Det faldt dog til $ 30.000 niveau, hvilket efterlod kryptosamfundet spekulerer på, om det var et nyt bjørnemarked eller bare en retracement til $ 20,0000.

Minerd sagde, at retracement skyldes, at institutionel deltagelse endnu ikke er stærk nok til at støtte et sådant hurtigt rally. Han er imidlertid overbevist om, at den institutionelle deltagelse vil udvide og øge Bitcoins potentiale til at opretholde dens vækst, da det bliver et mere relevant aktiv i den globale økonomi.

Cryptocurrency er kommet inden for respektabilitet og vil fortsat blive mere og mere vigtig i den globale økonomi.

Prismålet på $ 600.000 for Bitcoin er en opadgående revision fra de $ 400.000, som Minerd tidligere havde givet som prismål. Efter BTC’s retracement sagde JP Morgan-analytikere, at Grayscale, verdens største digitale formueforvaltningsplatform, vil spille en nøglerolle i at returnere prisen over det $ 40.000 niveau, hvorfra den faldt.

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Bitcoin-prisen vil sandsynligvis falde til supporten på $ 37.600, da bjørnene tager sig af prishandlingen. Derefter kan BTC stige, hvis dette er en midlertidig korrektion.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner