Bitcoin-prisanalyse: BTC falder under $ 30.000, da Coinbase Pro ser større salgspige

Daglig Bitcoin BTC-prisprognose

  • Bitcoin Price styrtede ned af >$ 5.000 denne torsdag.
  • BTC social volumen spiked som købere har anerkendt en “dip buy” mulighed.

Bitcoin-prisen har haft fire store baisse dage i træk, hvor den dyppede fra $ 36.500 til $ 29.500. Denne torsdag alene mistede BTC mere end $ 5.000 i sin samlede vurdering. I processen er Bitcoin-prisen endelig faldet til under det psykologiske niveau på $ 30.000.

Læsning af Bitcoin-prisdiagram

I løbet af de sidste fire dage har Bitcoin-prisen formået at vende 20-dages SMA fra støtte til modstand. Fra nu er det ved at lave en linje for 50-dages SMA ($ 28.000). Det relative styrkeindeks trender i øjeblikket på 40.45 nær den oversolgte zone. Når det falder under 40, bliver aktivet underpris, hvilket udløser et bullish comeback.

btc / usd dagligt diagram 012221

Billede: BTC / USD dagligt diagram

Selvom tyrerne gør comeback, vil de imidlertid stå over for flere stærke modstandsbarrierer som visualiseret af IOMAP. Bitcoin-prisen står over for stærk modstand på $ 31.000, $ 35.000 (20-dages SMA) og $ 37.000. Lige nu er niveauet på $ 35.000 solidt, da 905.000 adresser tidligere havde købt 525.000 BTC på dette niveau.

btc / usd-diagram 012221

Billede: IntoTheBlock

Enorme salgspige set på Coinbase Pro

Coinbase Pro, Coinbases professionelle handelsarm, oplevede en pludselig stigning i salgspres, hvilket forårsagede dette prisfald. Betydelige stigninger i volumen på Coinbase Pro havde ledsaget prisudsving i de seneste uger.

bitcoin-møntdiagram 012221

Ki Young Ju, administrerende direktør for on-chain analyseressource CryptoQuant, bemærkede på Twitter:

"Det ser ud til, at $ BTC-sælgere kom fra #Coinbase. Coinbase Premium Index har været en negativ værdi siden en time siden."

Køber alle Bitcoin-prisdypet?

Santiment, en anden velkendt on-chain-analyseplatform, bemærkede, at mængden af ​​Bitcoin-socialvolumen har nået en 6-dages højde. Dette viser, at den samlede mængde har anerkendt en købsmulighed og vil se på at købe dip.

btc / usd santiment-diagram 012221

Billede: Santiment

Bitcoin-prispositiv indikator: Biden fryser FinCENs Crypto Wallet-regler

Joe Biden, den nyvalgte præsident for USA, har frosset føderale lovgivningsmæssige processer som de kontroversielle selvhostede cryptocurrency-tegnebogbestemmelser. Disse regler blev foreslået af den tidligere finansminister Steven Mnuchin.

Meddelelsen blev fremsat i et memorandum fra Det Hvide Hus til lederne af forskellige føderale agenturer. Dette inkluderer også håndhævelsesnetværket for finansielle forbrydelser (FinCEN). Meddelelsen specificerer ikke forslaget om kryptotegnebog, men lægger en generel frysning på al bureaueregulering i afventning af gennemgang. Dette gælder i 60 dage fra datoen for memorandummet.

I en kommentar til nyheden sagde Compound Finance General Counsel Jake Chervinsky:

Vi kæmpede hårdt & tjent ret til at trække vejret & Nulstil. Janet Yellen er ikke Steve Mnuchin. Jeg er optimistisk.

Under den tidligere amerikanske finansminister Mnuchin fremsatte FinCEN det selvhostede pungforslag. Hvis det blev godkendt, ville det kræve, at banker og andre finansielle institutioner indsendte rapporter, førte poster og verificerede identiteten af ​​kunder, der foretager transaktioner til og fra private cryptocurrency-tegnebøger..

Forslaget var blevet kritiseret bredt af mange eksperter i branchen. Kritikere sagde også, at det ville være teknisk umuligt for mange virksomheder at overholde, fordi smarte kontrakter ikke indeholder navn eller adresseoplysninger. Biden har udnævnt Janet Yellen til at overtage som finansminister. Tidligere på ugen sagde Yellen, at der anvendes kryptokurver "primært til ulovlig finansiering."

Til dette sagde Chervinsky:

For det første er nogen bedre end sekretær Mnuchin, der for længe siden besluttede, at han hadede alt om krypto. For det andet, selvom Dr. Yellen måske ikke er fan nu, forventer jeg, at hun vil være åben for læring & hører efter, & vil følge regelmæssig rækkefølge for at beslutte nye regler. Det er godt.

Bitcoin-prispositiv indikator: 270K BTC taget ud af likviditet

Bitcoin-investorer ser ud til at låse deres beholdning på lang sigt, da 270.000 BTC er taget ud af flydende forsyning i de sidste 30 dage, ifølge Glassnode.

bitcoin-diagram 012221

Billede: Glassnode

Dataene indikerer, at Bitcoins flydende forsyning er faldet støt i løbet af de sidste ni måneder, hvor væskeforsyningen i øjeblikket ligger på 21,3%. Aktivets stigende illikvide forsyning kan være bullish for Bitcoin-prisen, hvor nye handlende konkurrerer om et stigende fald i udbuddet.

Glassnode anslår, at næsten 80% af de 18,6 millioner cirkulerende Bitcoin i øjeblikket er gemt i “illikvide” tegnebøger. Ifølge dataaggregatoren betragtes en Bitcoin-tegnebog som illikvid, hvis mindre end 25% af den modtagne Bitcoin er blevet overført i hele enhedens levetid.

Af de 3,9 millioner meget likvide BTC ejes 61% (2,38 millioner) af centraliserede børser. Deres saldi er også faldet, idet data fra CryptoQuant viser, at børsenes reserver er faldet med 13,8% siden juli.

Forøgelse af institutionelle investeringer kan være en betydelig kraft, der driver udtømningen af ​​Bitcoins likviditet. Tegnebogssporingstjenesten Bitcoin Treasuries estimerer i øjeblikket, at 33 institutionelle enheder har akkumuleret mere end 1,2 millioner BTC (6,5% af Bitcoins cirkulerende forsyning). Nogle af disse enheder inkluderer Grayscale Investments, PayPal og Square.

Deutsche Bank Survey: Er Bitcoin-prisen i en boble?

Deutsche bank gennemførte for nylig (13. januar – 15. januar) en investorundersøgelse ifølge CNBC. Af de samlede 627 respondenter mener 89%, at Bitcoin og andre tekniske aktier (såsom Tesla) er øverst på listen over bobler på de finansielle markeder.

bitcoin deutschebank diagram 012221

Billede: Deutsche Bank Research

56% af de professionelle på markedet mener, at Bitcoin er mere tilbøjelige til at halvere i værdi på et år. 62% af de adspurgte mener, at Tesla ville se det samme fald. På en 1-10 boble skala vurderede halvdelen af ​​undersøgelsesdeltagerne flagskibskryptovaluta til 10.

Omkring 25% af respondenterne mener, at BTC sandsynligvis kan fordobles i værdi på samme tid næste år. Dette vil betyde, at aktivet vil blive prissat nord for $ 70.000. Over to tredjedele af deltagerne mener, at den amerikanske centralbank ikke vil afslutte sit stimuleringsprogram inden udgangen af ​​2021 – en mulig katalysator for yderligere vækst i fintech-sektoren.

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Bitcoin Price vil sandsynligvis røre ved 50-dages SMA ($ 28.000), da den fortsætter med at dyppe. Tyrerne skal forsvare dette niveau med alt, hvad de har, da en yderligere pause potentielt kan udløse et nedbrud til 50-dages SMA ($ 16.250).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner