Bitcoin-prisförutsägelse: BTC-tjurar syftar till 37 000 dollar när tjurar tar betalt

Daglig Bitcoin BTC teknisk analys

  • Bitcoin-priset vänt 20-dagars SMA från motstånd till stöd.
  • MACD i 4-timmars BTC-diagrammet visar ökande hausseartad fart.

Bitcoin-priset steg från 33 150 $ till 36 000 $ när köparna stannade i kontroll över marknaden i tre dagar i rad. När köparna tar en avgift på 37 000 $ -nivån, låt oss titta närmare och se vad som händer bakom kulisserna med teknisk analys.

Bitcoin-priset stiger med nästan 3000 dollar

Under den senaste Bitcoin-prisstegringen lyckades BTC-tjurarna vända 20-dagars SMA från motstånd till stöd. Relativt styrkaindex (RSI) svävar fortfarande inne i den neutrala zonen, vilket innebär att BTC-priset fortfarande har tillräckligt med utrymme för tillväxt.

btc / usd daglig chatt 020321

Bild: BTC / USD dagligen

Som framgår av IntoTheBlocks IOMAP är motståndsnivåerna på förhand måttliga styrkor. Som sådan bör Bitcoin-prisutställningarna bryta sig över 37 200 dollar motståndshinder och nå den psykologiska nivån på 38 000 dollar. På nackdelen finns det tre hälsosamma stödzoner på $ 35.000, 20-dagars SMA ($ 34.000) och 50-dagars SMA ($ 31.500).

btc / usd volymdiagram 020321

Bild: IntoTheBlock

När vi ser 4-timmars Bitcoin-prisdiagrammet finns det tre haussignaler som vi kan titta på.

btc / usd 4-timmarsdiagram 020321

Bild: BTC / USD 4 timmar

  1. 20-bar och 200-bar SMA har vänt från motstånd till stöd.
  2. MACD visar ökande hausseartad fart.
  3. Den paraboliska SAR har vänt från baisseartat till hausseartat, vilket visar att marknadssentimentet för närvarande är positivt.

Gråskala för att starta Bitcoin Bulls Run?

Priset på Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) nådde nyligen det lägsta sedan april 2019, enligt CryptoQuant. Trots Grayscales massiva Bitcoin-inflöde har BTC / USD inte fortsatt att vinna.

Fondens köppremie har svävat runt 6,50 dollar och har tidigare varit så höga som 40 dollar. Enligt en populär allmän teori sammanfaller detta med BTC: s slingrande prisriktning eftersom stora premier motsvarar stora uppåtgående rörelser för Bitcoin.

En artikel från tidningen Hackernoon (i december) förklarade detta fenomen vara knuten till utgivningar av GBTC-aktier, med förbehåll för en vanlig låsning. När de släpps tenderar Bitcoin att öka då kunderna sätter tillbaka sina vinster i tillgången, medan tiden före sådana händelser motsvarar en brist på prisåtgärd.

Artikeln förutspådde korrekt BTC-prisbeteende under andra halvan av januari. Det sammanfattade:

Vad som är viktigt att veta är att när dessa högre priser och premier realiseras efter en upplåsning fortsätter priset att konsolideras. Detta låter premien krympa igen innan nästa upplåsning.

Detta gör att premierna kan krympa igen precis som nio gånger tidigare. Och det kommer att fortsätta krympa tills nästa upplåsning. På grund av detta förväntar jag mig att priset antingen konsolideras eller sjunker.

Det finns en kraftig förväntan i kryptosamhället om att fortsätta Bitcoin-bull-körningen när nästa upplåsning är inställd för idag (3 februari). Samtidigt fortsätter Grayscale att utöka sina erbjudanden eftersom institutionellt intresse i stort sett inte visar några tecken på att investeringarna saktar ner. Företaget öppnade igen Ethereum Trust efter att ha stängt sedan december.

CryptoQuant VD pekar på Bitcoin Price Bullish Signal

Som ett resultat av de senaste Bitcoin-utflödena från Coinbase förväntar sig CryptoQuant VD Ki Young Ju att en BTC-tjurrally snart kommer att äga rum. Dataanalysföretaget pekade på att över 15 000 Bitcoin (värt cirka 515 miljoner dollar) togs ut från Coinbase. Baserat på vissa faktorer anser Ki Young Ju att detta sannolikt är en del av OTC-transaktioner från institutionella investerare.

Enligt Ki Young Ju är Coinbase-utflödet ett hausseartat tecken för kryptomarknaden eftersom det visar att investerare flyttar sina tokens till lagring. Om investerare flyttar betydande mängder BTC till lagring (till exempel kalla plånböcker) betyder det att de ser flaggskeppskrypto vara värt att hålla fast vid snarare än att sälja. Med BTC i kalla plånböcker kommer det inte att handlas eller bytas ut.

”Vi känner aldrig till OTC-transaktionsvolymen under huven av institutionella investerare, men det finns kedjeindikatorer för att uppskatta OTC-affärer. Och baserat på dessa indikatorer pågår fortfarande stora OTC-affärer. Potentiellt att institutioner fortsätter att köpa BTC. ”

Han lade till:

Tokens överförda är antalet Bitcoins som överförs i nätverket. Om detta värde stiger och fondflödesgraden för alla börser sjunker, innebär det att stora OTC-affärer pågår … Denna $ BTC bull-run slutar aldrig så länge som dessa OTC-indikatorer fortsätter att säga institutionellt köp.

Michael Saylor: Massivt intresse för MicroStrategys Bitcoin-konferens

Micheal Saylor, VD för MicroStrategy, sa att företagets “Bitcoin Educational Conference” har lockat ett imponerande antal VDar. Saylor noterade att deltagarna skulle dra nytta av MicroStrategys spelbok om hur man använder BTC Monetary Network.

Konferensen (planerad att äga rum i två delar den 3 och 4 februari) syftar till att utbilda företag om hur de kan dra nytta av BTC-investeringar eller göra den till sin primära kassareservtillgång. Några av de välkända företag som presenterar vid konferensen inkluderar Fidelity Digital Asset Services, Binance, Coinbase, Grayscale, Kraken och mer.

Saylor tog till Twitter för att lyfta fram det enorma intresset som ledarna fick.

”Jag har aldrig sett så många VD: ar anmäla sig till ett av våra evenemang. Skicka din, eller kom med i våra sessioner & rapportera tillbaka till ditt team. Varje företag kan dra nytta av att ansluta till #Bitcoin Monetary Network. ”

Saylor bekräftade det ökande intresset från chefer i kryptosektorn i en podcast nyligen, enligt en CryptoPotato-rapport. Han noterade att strax efter att MicroStrategy tillkännagav köpet av mer än 1 miljard dollar i BTC, kontaktades han av olika VD för ytterligare information..

Bitcoin-pris förväntas nå dessa nivåer

Bitcoin-priset har för närvarande det positiva momentum som krävs för att öka över 37 200 $ motståndshinder och bryta sig in på den psykologiska nivån på 38 000 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner