Investering i TRON: Hvad får TRX-prisen til at løbe i 2021?

En analytisk guide til investering i TRON i 2021

Hvor vil TRX-prisen gå i 2021?

Hvad sker der med Tron-prisen i 2021? Da kryptokurver er decentraliserede, har traditionelle investorer altid spekuleret på: Hvad driver Tron-prisen?

En af de mest fremtrædende nye kryptokurver: Tron etablerede sine rødder tilbage i 2017 som en gyldig digital mønt til modregning i handler, forretning og andre økonomiske forhold. Efter at have haft en stejlere udsving siden dannelsen sikrede Tron altid sin værdi i top 20 mest vigtige kryptokurver for den tid. Navnet drejer sig om de største kryptokurver som Bitcoin, Tether, Stellar og XRP.

Allerede i starten af ​​sin rejse lavede Tron sin position ved at sikre en værdi på 2-4 cent og stadig dreje rundt om den. Dette var relativt godt, selvom det er en nye valuta med en yngre CEO.

Til frokost i 2019 placerede Justin Sun, grundlæggeren af ​​Tron-kryptokurrencyplatformen, et kæmpe bud på 4,6 millioner dollars på frokosten med Warren Buffett, en af ​​de mest succesrige investorer i verden. Denne ekstravagante frokost gav Tron øjeblikkelig anerkendelse og fik investorer til at løfte øjenbrynene for at investere i denne store mulighed.

Dette øjeblikkelige boost viste sig at være meget gavnligt for dem, der ser frem til at investere i kryptokurver. Uanset om det er dig, mig eller nogen anden omkring os, har Tron potentialet til at fange andres opmærksomhed nu.

For så vidt som Trons forudsigelse går rundt på internettet, forventes det noget at have et massivt løft til 10 cent inden år 2021.

Ved at få et kort indblik i ovennævnte omdømme og statistik om Tron kan vi sandsynligvis konkludere, at Tron bestemt er den kryptokurrency, der fortjener din opmærksomhed.

Hvorfor TRON?

Cryptocurrency nød rigelig tid i rampelyset som den hotte nye ting for investorer, men har siden taget et kritisk hit til deres værdier. Den mest populære af bunken, Bitcoin, faldt fra svimlende $ 19.000 til en mager $ 7.000. Volatiliteten ved investering i kryptokurrency er ikke for svag af hjertet.

TRON-platformen blev oprettet i 2017 i Singapore og målrettet mod underholdnings- og indholdsområdet. Med det dristige mål om decentralisering af nettet sigter det mod at fjerne mellemmændene, hvilket i sidste ende vil gøre det muligt for indholdsskabere at opkræve lavere og alligevel tjene højere.

TRON er drevet af TRX-kryptokurrency, som også er klar til at eliminere behovet for formidlere i den finansielle sektor, hvilket muliggør mere friktionsløse transaktioner.

Tron er hurtigt i gang for at være en af ​​de ti bedste kryptokurver ifølge nogle kilder. Det er i øjeblikket rangeret sekstende største med en markedsværdi på $ 1,7 mia.

Det er i øjeblikket ikke den bedst mulige kryptokurrency, så hvorfor vinder den popularitet med en sådan eksponentiel hastighed? Investorer viser stigende interesse for Tron, da det er lidt mere unikt end andre kendte kryptokurver som Bitcoin. Mens Bitcoin har sat sig for at transformere onlinebetalingssystemet globalt, er Tron begyndt at transformere indholdsskabelse. Trons økosystem fungerer i øjeblikket som en platform til deling af indhold.

I Tron-økosystemet belønnes registrerede brugere i Tron-mønter, når de opretter indhold. Dette unikke system sikrer gennemsigtighed i indtægtsgenerering, især i forhold til andre populære sociale medianetværk.

Tron-økosystemet er på vej til at styrke indholdsskabere ved at eliminere mellemmænd som Apple Play Store og Google Play Store. Trons økosystem fremmer decentraliserede apps og fører markedet.

Økosystemet har også givet regeringer til indholdsskabere i modsætning til virksomheder som Google, der har for meget magt og kontrol over internettet. Tron økosystem etablerer en direkte forbindelse mellem købere og leverandører af indholdsskabere; dette vil resultere i omkostningsreduktioner på grund af eliminering af formidlere.

TRON-økosystemet er designet således, at det virkelig understøtter TRON-stiftelsens vision om et decentralt web. Det kan behandle op til 2000 transaktioner på bare et sekund. Mest af alt tilbyder TRONs platform nul transaktionsomkostninger. Dette hastighedsniveau og næsten ingen transaktionsomkostninger giver TRON nogle fordele.

Et af højdepunkterne i kryptokurrency er bestemt dens unge og livlige CEO. Administrerende direktør, Justin Sun, har påtaget sig forskellige bestræbelser, og det er hovedsageligt gennem hans bestræbelser, at TRON har været under rampelyset i nogen tid, selvom det måske ikke har fungeret så godt som nogle andre kryptokurver.

tron pris diagram

Data med tilladelse til Crypto.com

TRON’s faser

Den første fase af TRON, kaldet Exodus, er platformen til deling af indhold, der direkte forbinder indholdsskabere med købere. Platformen bruger ikke blockchain-teknologi. Teknologien sigter mod at blive indarbejdet i den næste fase, Odyssey. Odyssey var planlagt til at overtage i begyndelsen af ​​2019, men det gik live i midten af ​​2018.

Odyssey-softwaren har lige siden haft mange opgraderinger, fra Odyssey til Mainnet Odyssey 2.0 til Odyssey 3.0. Odyssey tilbyder ikke de konventionelle synspunkter eller klikgrundlag for incitamenter, men snarere er systemet designet til at replikere begrebet “tip”.

The Great Voyage, også kaldet TRON 4.0, gik live den 7. juli 2020. TRON 4.0 er blevet opgraderet med den første smarte kontraktprotokol, som utvivlsomt er den sikreste og mest sikre. Mindre opgraderinger til TPOS blev foretaget, hvilket yderligere reducerede bekræftelsestiden for blokke og resulterede i forstærket sikkerhed.

Da TRONs vision ikke kun er decentralisering af nettet, er det ikke alt; Great Voyage har også noget for finansielle institutioner og forretningsudviklere, der vil bidrage til at styrke den finansielle infrastruktur. Deres tilbud er en blockchain-løsning, der kan tilpasses efter behovene hos forretningsudviklere og finansielle institutioner.

TRONs rejse slutter ikke her. Den næste fase sigter mod at blive lanceret et sted i midten af ​​2021 og vil blive kaldt Apollo. Indholdsskabere vil være i stand til at opbygge deres brands og tilbyde Initial Coin Offering, svarende til Initial Public Offering, til deres publikum.

Desuden forventes Star Trek (TRON 6.0) at blive lanceret i 2023, og Eternity er 2025. Den endelige & sidste fase sigter mod at nå visionen om decentralisering og tage spilbranchen til et andet niveau. Bortset fra at være i stand til at oprette deres helt egne spilplatforme, vil skabere have adgang til forudsigelige markedsplatforme og endda fundraising-muligheder.

Fonden har allerede kortlagt hele TRON-rejsen, og uanset hvad fremtiden har for kryptovalutaen, er det helt indlysende, at nogle af opgraderingerne vil rocke branchen til sin kerne.

Vil du overveje at investere i TRON TRX?

Hvad der driver TRONs pris?

TRXs prisudvikling viser en stabil vækst siden starten, men den steg i 2019 med flere faktorer, der påvirker dens værdi. Købet af det populære torrent-site BitTorrent hjalp med at sætte TRX på kortet og bidrog til virksomhedens planer og projekter.

Andre faktorer, der påvirker TRX-prisen, inkluderer velplacerede partnerskaber for at udvide TRON’s rækkevidde sammen med PR’erne offentliggjort af den gådefulde leder af virksomheden, Justin Sun. Næsten hver eneste af hans tweets antyder et nyt partnerskab, eller et nyt projekt beder om en prisstigning for TRX.

For eksempel, da Sun donerede millioner af dollars til en velgørenhedsorganisation, der ejes af Warren Buffet, steg prisen på TRX markant, da TRON var positioneret til at have en vigtig social indflydelse. På samme måde så TRX en prisstigning, da TRON var knyttet til Keystore, et Samsung blockchain-projekt.

At forstå det vanskelige kryptovalutahandelsmarked er ikke en let opgave. Mange faktorer spiller samtidig, hvilket i sidste ende bestemmer prisen på kryptokurver.

Blandt andre faktorer er der to nøglefaktorer, der driver TRONs pris:

 • Markedskræfter
 • Muligt investeringsmiljø

Her på Trading Education analyserede vi disse to og nogle andre faktorer, der driver TRONs pris. Nedenfor uddybede vi, hvad vi fandt ud af.

Faktor 1: markedskræfter

Ifølge Adam Smith, far til økonomi, "usynlig hånd" er på spil på markedet. Denne usynlige hånd er det, der bestemmer priserne. Den usynlige hånd er grundlæggende markedskræfterne for efterspørgsel og udbud. Mangel på et element øger dets værdi. Så jo mere knappe Tron er, jo højere vil prisen være.

Da hver kryptovalutas udbud er begrænset, skubber en stigning i efterspørgslen priserne op for at tilpasse sig det begrænsede udbud. Økonomisk set, hvad vi kalder efterspørgselstrækningsinflationen.

Men når der på grund af faktorer falder efterspørgslen, så er der et overskydende udbud, der trækker prisen nedad. I tilfældet med Tron, hvor skabelsen af ​​digitalt indhold fortsætter med at vokse, vil efterspørgslen stige.

Disse markedskræfter kan manipuleres til at justere markedspriserne på Tron gennem forskellige målinger.

Faktor 2: gennemførligt investeringsmiljø

Ikke kun for kryptokurrencyinvestering, men enhver form for investering, et gunstigt investeringsmiljø er et must. Regeringer over hele verden sigter mod at fremme miljøer, der opmuntrer investorer.

Tilsvarende for kryptokurver vil et gunstigt miljø tilskynde til investeringer. Når det drejer sig om Tron, da Tron målretter mod den digitale underholdningsindustri, ser miljøet ud til at være gunstigt.

Verden bevæger sig mod globalisering, og den digitale underholdningsindustri forventes at vokse eksponentielt i den nærmeste fremtid. Og med det unikke forslag fra Tron, der eliminerer formidlere & mellemmænd og giver mere kontrol til indholdsskabere, Tron vil uden tvivl få trækkraft i den nærmeste fremtid.

Skønt COVID-19 har medført mange usikkerheder med sig selv, og selv verdens mest avancerede økonomier lider frygteligt. Så miljøet er måske ikke ligefrem venligt over for investorer i øjeblikket.

Andre faktorer

I investeringsverdenen holder mund til mund større betydning, end det burde. Hvad hotshot-investorerne investerer i, og hvad influencere synes om en bestemt kryptokurrency spredes som en løbeild.

Dedikerede nyhedsforretninger giver opdateringer og forudsigelser om kryptokurrencypriser. Mange investorer, især amatører, går i bytte for de kontroversielle og overdrevne nyheder fra disse etablerede forretninger. Investorer i kryptovaluta følges blindt af nybegyndere, og efterspørgslen drives opad.

Da der ikke er mange kontroller, er handelsmanipulation også en meget almindelig praksis. Priserne kan også manipuleres gennem pumpning og dumping. Med vildledende eller overdrevne udsagn driver nogle investorer priserne på kryptoer op, så de kan sælge deres mønter, når prisen stiger. Hvilket derefter fører til markedskrascher.

I en markedsføringsalder har CEO, Justin Sun, udnyttet markedsføring meget effektivt. Han har været aktivt involveret i at fremme Tron, og det er gennem hans bestræbelser, at Tron har vundet popularitet.

Klar til at investere i TRON TRX?

Er TRON On Ethereum Network?

Tron menes at være meget lig Ethereum, så meget, at Tron først blev lanceret på Ethereums netværk. Men Ethereum har været her længere end Tron og dermed mere populært. For varer spiller erstatninger en vigtig rolle i deres efterspørgsel. For Tron spiller Ethereums pris og efterspørgsel en vigtig omvendt proportional rolle. Da Ethereum vinder mere popularitet, mister Tron efterspørgslen. Bortset fra Ethereum påvirker andre konkurrerende valutaer også Trons efterspørgsel.

Hvorfor skal du investere i TRON?

Trons nuværende pris er $ 0,024168. Da Trons pris er i decimaler, vil selv en lille prisændring have betydelige konsekvenser for Trons investering. Forudsigelser fra DigitalCoinPrice viser, at prisen på Tron kunne toppes til $ 0,09. Deres skøn er meget håbefulde, og om syv år kunne Tron nå prisen på $ 1.

tron pris forudsigelse diagram

Data med tilladelse til DigitalCoinPrice

WalletInvestor.coms forudsigelser viser også, at prisen kan være begrænset til omkring $ 0,7 til $ 0,8.

Fordele og ulemper ved at investere i TRON

Som enhver anden kryptokurrency, der har fordele og ulemper ved at investere i den, har TRON sin egen. Nedenfor præsenterer vi dem for dig.

Fordele ved at investere i TRON:

✅ Tron fokuserer på fremme af underholdningsindhold. Tron har et professionelt, dedikeret team, der har til formål at skabe en decentral underholdningsplatform. Denne platform vil dække områder som betaling, streaming, videohosting og spilportal. Derfor er Trons fremtid meget lovende.

✅ Tron bakkes op af udviklere, der har en stærk baggrund. Nogle af dem var specialister på Ripple Labs, før de kom til Tron.

✅ Tron har ekstremt lave transaktionsgebyrer. Hvis du foretager en transaktion med Tron, skal du betale 0,000005 $, hvilket er ekstremt lavt.

✅ Tron kan behandle 2000 transaktioner pr. Sekund, hvilket betyder, at dens platform kan håndtere et betydeligt antal kørende applikationer.

✅ Efterhånden som underholdningssektoren bliver mere digital, kan Tron muligvis blive den første til at anvende blockchain-teknologi i branchen. Derfor kan platformen have mere opmærksomhed i fremtiden, og prisen på TRX kan stige.

Ulemper ved at investere i TRON:

❌ Cirka halvdelen af ​​TRX-tokens er gemt i et lille antal adresser, hvilket har gjort platformen for centraliseret. Derfor kunne ejerne af disse adresser være i stand til at påvirke prisbevægelsen på TRX.

❌ Platformen er stadig i sin barndom. Selvom netværket allerede eksisterer, og den første del af blockchain-lanceringen har fundet sted, er Tron-platformen stadig i sine tidlige stadier af udvikling, ikke helt klar til brug, og der er allerede for meget hype om mønten.

❌ Den maksimale levering af TRX er 101 milliarder, hvilket betragtes som høj og en ulempe, da det vil tage et stykke tid at nå antallet.

❌ Tron har haft nogle skandaler i hele sin eksistens og har skadet sit omdømme. Nogle programmører bemærkede elementer af plagiering på Trons hvidbog, som blev nægtet af administrerende direktør Justin Sun. Sådanne skandaler har ikke gjort noget til Tron, hvilket gør investorer tilbageholdende med at investere i TRX.

Klar til at springe ind TRON TRX investering?

Begynd at investere i TRON med eToro

handel tron

eToro skiller sig ud for sin sikkerhed og "Kopier handel" funktion, som giver dig mulighed for at kopiere din yndlingshandler. Da den bedste sociale handelsplatform skiller sig eToro ud, er det nemt at bruge hjemmesiden, så begyndere nemt kan starte deres investeringer. Hvis du vil investere i kryptokurver i eToro, kan du starte med at vælge en af ​​de 90 kryptokurver, som platformen tilbyder.

eToro – Køb TRON med 0% provision

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • TRON-platformen blev oprettet i 2017 i Singapore og målrettet mod underholdnings- og indholdsområdet.
 • TRON er drevet af TRX-kryptokurrency, som også er klar til at eliminere behovet for formidlere i den finansielle sektor, hvilket muliggør mere friktionsløse transaktioner.
 • TRON kan behandle op til 2000 transaktioner på blot et sekund med nul transaktionsomkostninger. Dette hastighedsniveau og næsten ingen transaktionsomkostninger giver TRON nogle fordele.
 • Den første fase af TRON, kaldet Exodus, er platformen til deling af indhold, der direkte forbinder indholdsskabere med købere.
 • Odyssey-softwaren er designet til at replikere begrebet “tip”.
 • The Great Voyage, også kaldet TRON 4.0, tilbyder en blockchain-løsning, der kan tilpasses i henhold til behovene hos forretningsudviklere og finansielle institutioner.
 • TRON lancerer yderligere tre etaper: Apollo, Star Trek og Eternity.
 • Der er to nøglefaktorer, der driver TRONs pris: markedskræfter og gennemførlige investeringsmiljøer.
 • Forudsigelser fra DigitalCoinPrice viser, at prisen på TRON kunne toppes til $ 0,09. Deres skøn er meget håbefulde, og om syv år kunne TRON nå værdiansættelsen på $ 1.

Forhåbentlig føler du dig lidt motiveret til at starte din investeringsrejse efter at have læst denne artikel. Hvis du har ønsket det, giv os en like og del den, hvis der er nogen anden, der gerne vil have gavn af det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner