7 bästa brittiska aktier att leta efter 2021 och därefter

Topp 7 brittiska aktier att titta på 2021 på lång sikt

Vill du komma in på den brittiska aktiemarknaden 2021? Vill du upptäcka vilka brittiska toppaktier som är värda att investera i för det nya året och för lång tid? Vi har de bästa brittiska spelarna som du kan överväga 2021 och in i framtiden.

Innan vi tittar närmare på dessa bästa brittiska aktier för 2021, här är våra toppval:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Mode (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Du kan köpa alla dessa bästa aktier i Storbritannien, liksom många andra, på eToro och betala 0% provision!

Det är ingen tvekan om det, 2020 har varit ett år där ingen kunde ha förutsagt.

Mot bakgrund av årets betydande utmaningar och förödande resultat är 2021 inte bara runt hörnet utan välkomnas med öppna armar eftersom det är på väg att bli ett comebackår för företag över hela världen.

Även om aktiemarknaden är van vid överraskningar här och där, eftersom den levererar både positiva och negativa nyheter för både handlare och investerare runt om i världen, har denna överraskningsfaktor 2020 varit stor.

Två faktorer har spelat en stor roll i år, en som är uppenbar och en som har styrt vår värld som vi känner den oväntat, Covid-19.

Tillsammans med att den andra nyckelfaktorn ingår i Storbritannien och den brittiska aktiemarknaden, Brexit.

När vi går in i det nya året kommer båda nyckelfaktorerna att fortsätta spela en ledande roll fram till 2021 då företagen fortsätter att anpassa sig till de nya förändringarna på både kort och lång sikt..

Företag som har kunnat anpassa sig till de nya normala åtgärder som har tvingats på oss av Covid-19, inklusive varumärken som har varit inom konsumenternas ekonomiska räckvidd, har naturligtvis varit de bästa brittiska aktierna 2020.

Men mot bakgrund av vaccinnyheten ser 2021 ut som ett comebackår för de företag som har drabbats enormt hårt i alla branscher, eftersom den brittiska ekonomin startar den efterlängtade läkningsprocessen.

Vi är dock inte i det tydliga ännu.

Början av 2021 kommer att begränsas ytterligare över hela landet på grund av säkerhetsåtgärder från Covid-19, potentiella ytterligare låsningstider och ökningen av uppsägningar som görs över hela landet, eftersom världen kommer att bevittna massvaccinationer som utskrivs.

När Förenade kungariket närmar sig ett Brexit-avtal spenderar företag också sin tid på att ta itu med de effekter som de för närvarande eller kommer att möta tillsammans med vad 2020 har gett.

Tillsammans med de hoppfulla positiva nyheterna om att det dödliga viruset kontrolleras av det nya vaccinet har Storbritannien också upplevt andra positiva faktorer. Företag över hela landet har upplevt och visat framgångsrika siffror i sina årsrapporter och förutspås fortsätta sina framgångshistorier fram till 2021 och därefter.

Så låt oss gå rakt in för att utforska Storbritanniens 7 bästa bästsäljande aktier nu och fram till 2021 och vidare.

7 bästa brittiska aktier för 2021 och senare

I år har det tillsammans med viktiga detaljhandelsbutiker varit ett år för teknikindustrin, e-handelsindustrin och fastighetsmarknaden, för att nämna tre.

Men när vi dyker in i de bästa brittiska aktierna som har en stark presterande bakgrund, trots årets utmaningar, också har lett till att de flesta av de brittiska toppresterande aktierna underpresterar, utesluter vi inte heller dessa aktier eftersom dessa aktier får fart. och kommer att göra det bra att gå in i framtiden.

Så låt oss börja med 7 brittiska toppaktier att vara en del av 2021 som är stora potentiella aktier att lägga till i din portfölj tillsammans med att hålla tag i dessa stora varumärken för de förutsebara.

Bästa brittiska aktier att leta efter 2021:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Mode (LON: JD)
 7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

AO World Plc lager

För dem som kanske inte har hört talas om AO World är det dags att bli bekant med den här brittiska elhandlaren.

Huvudkontoret ligger i Bolton, Greater Manchester och grundades 2000 av John Roberts, har sedan dess noterats på Londonbörsen och är en ledande aktör inom FTSE 250..

Med ett marknadsvärde på 1,93 miljarder pund och dess intäkter från styrka till styrka, bevisar denna elektroniska återförsäljare inte bara sin förmåga att bli en av de starkaste elektroniska återförsäljarna i dag utan också leda till 2021 och vidare.

Att vara Storbritanniens största återförsäljare av elektronik och vitvaror online, sätter standarderna högt och för alla konkurrenter som vill komma i ekvationen måste de erbjuda något speciellt för att vara i samma kategori som detta varumärke.

Förutom varumärket som verkar inifrån Storbritannien med dess prisbelönta kundserviceteam som kör tillsammans, är företaget också verksamt i Tyskland.

En annan unik försäljningsargument och en stor attraktion för företaget är att verksamheten gör sin del för att skapa en grönare miljö eftersom den är ägare till Europas sofistikerade kylåtervinningsanläggning..

I företagets FY21-delårsrapport bekräftades att företagets tillväxt växte med enorma resultat.

Från april till 30 september såg företaget en ökning med 53,2% av den totala omsättningstillväxten till 717,0 miljoner £ jämfört med 2019 under samma period, vilket tillförde 468,2 miljoner £.

Ett fantastiskt resultat från den brittiska och tyska konsumenternas efterfrågan mot bakgrund av de senaste händelserna.

Och det har inte slutat där för det glödande företaget.

Företaget redovisade också sitt koncernresultat före skatt som uppgick till 18,3 miljoner pund vilket kom från en förlust på 5,9 miljoner pund 2019.

I en ekonomisk fördelning uppvisade företaget en omsättning på 85,2% från sin tyska marknad, vilket visar sig vara en ostoppbar kraft.

Grundare och verkställande direktör John Roberts uttryckte sina tankar om årets resultat och tillit som går in i framtiden:

”Det här har varit ett halvår som ingen annan. Jag tror att vår marknad har förändrats som ett resultat för alltid. Online är nu den dominerande detaljhandelskanalen för både kunder och tillverkare och jag är mycket glad över hur våra AOers har tagit sig an utmaningen med denna strukturella förändring av beteendet. ”

Ytterligare ytterligare kommentarer uttryckte att gruppen har tagit “stora framsteg” för att fixa och stärka sin europeiska närvaro.

Eftersom den europeiska sidan av verksamheten nu har vänt upp och ner till en lönsam plattform, som är inställd på att “accelerera i tillväxt” i hela Tyskland och fortsätter över hela Storbritannien och eventuellt bortom.

Eftersom företagets aktiekurs stiger, tillsammans med dess spektakulära resultat i år och kommer att avslutas med, gör detta företag till ett brittiskt aktie att köpa in för 2021 men för att hålla tag när det växer in i framtiden.

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

Det brittiska multikulturella telekommunikationsföretaget vars närvaro känns över olika kontinenter inklusive Asien, Afrika, Europa och Oceanien är på väg att få mer av det erkännande det förtjänar.

Vodafone har haft upp- och nedgångar genom åren, och i år är det inte annorlunda för företaget.

Men saker och ting tar potentiellt en vändning till det bättre inför 2021 och på lång sikt för verksamheten av många attraktiva skäl.

Företagets aktiekurs har varit ganska låg genom åren, men fram till 2021 är det potentiella tillväxtrummet enormt för det brittiska telekomföretaget.

I företagens första finansiella rapport rapporterade telekomgruppen intäkter på 19,2 miljarder pund (21,4 miljarder euro) inom en sexmånadersperiod som slutade den 30 september..

Det rapporterades att 3 miljarder euro av företagets intäkter kom från dess brittiska marknad och de återstående kommer från andra kontinenter där företaget handlar.

Eftersom detta år såg världen flytta snabbare och med snabb hastighet in i den digitala världen, framkom efterfrågan från konsumenter som långsamt anpassade sig till de påtvingade arbeten hemifrån-åtgärderna.

På grund av nya åtgärder ökade antalet kunder från mobilkontrakt med nästan 145 000.

Företagets stora ambition är att “förbättra en miljard liv och halvera vår miljöpåverkan till 2025” vilket företaget får styrka att arkivera denna ambition.

5G är det senaste tillskottet till telekomföretag, till vilket företaget har fått fantastiska recensioner med att vara en av de bästa och starkaste nätverksleverantörerna för sitt 5G-tillägg.

Med tanke på årets utmaningar hade Vodafone från början av året fram till augusti sett sina intäkter växa med 3%, EBITDA ökat med 2,6% och företagets fria kassaflöde ökade med 4,7% till 5,7 miljarder euro.

När vi gör oss redo att gå in 2021 har analytiker förutspått goda resultat för företaget för nästa år som potentiellt kommer att gå ytterligare under de kommande åren, allt bra.

Även om Vodafone visar volatilitet, finns det fortfarande många positiva saker att ta bort och vara en del av.

Med företagets uppnådda ambitioner, dess ökade intäkter och dess positiva efterfrågan över olika kontinenter, är Vodafone ett brittiskt aktie som utmärker sig som en del av långväga.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

främsta matlager

Premier Foods är hem för några av Storbritanniens mest populära och mest älskade varumärken som inkluderar Mr Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard och många fler toppmärken.

Med sådana toppmärken under sin vinge pryder Premier Foods FTSE 250 med sina jämna intäkter jämfört med året innan försäljningen stiger inom varje märke under namnet.

2020 har varit ett år för viktiga detaljhandelsföretag eftersom de såg försäljningen ökade och fortfarande ökade vilket visade att intäkterna steg, och PFD var en av de bästa presterarna.

Eftersom nationen har gått in i flera nationella och lokala lockdowns kommer företagets slutliga resultat för koncernintäkterna att bli förvånande eftersom halvvägsresultaten redan har visat ökningen.

I september ökade varumärkesintäkterna med 18,6% under första halvåret till 367 miljoner pund. Följt av en jättestor siffra på £ 40 miljoner som rensades från företagets nettoavdrag som nu uppgår till £ 429 miljoner.

Eftersom fler människor över hela landet har och fortfarande fortsätter att baka och laga mat i sitt eget hem, har det haft en “exceptionell” positiv effekt för varumärket, säger verkställande direktören, Alex Whitehouse.

Framåt eftersom osäkerheten fortfarande fortsätter till 2021, kommer efterfrågan på de populära produkterna att vara fortfarande lika populär som i år, eftersom de strikta säkerhetsåtgärderna potentiellt kommer att förbli på plats en stund ännu.

Whitehouse talade om årsresultatet för företaget och rådde “Vi förväntar oss att handelsresultatet för helåret kommer att ligga före dagens marknadsförväntningar”.

Eftersom mäklare och analytiker räknar med att varumärkets popularitet fortsätter att gå i spiral, och tror att de nuvarande åtgärderna fortfarande kommer att vara på plats (åtminstone i början av året) kommer att förbättra inte bara företagets årliga resultat utan också den långsiktiga tillväxtpotentialen.

Eftersom aktiekursen ligger på 102,20, är ​​detta ett brittiskt livsmedelslager att köpa fram till 2021 och sätter en fantastisk tillväxt på lång sikt eftersom kunderna fortsätter att skämma bort de populära matvarumärkena som vi älskar.

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

En bransch inom 2020, förutom dina uppenbara företag, har varit ett år för husbyggande inom fastighetsbranschen, tillsammans med fastighetsmarknaden själv.

Tillsammans med Persimmon har Taylor Wimpey haft ett utmanande år, men företaget har fasta fotfästen med sin positiva finansiella ställning och ser ut att ha en ljus långsiktig framtid.

I år har Taylor Wimpeys aktiekurs varit ett billigt att köpa, med början från de lägsta 100-talet som hittills har stigit till 161,50 på grund av efterfrågan inom fastighetsbranschen.

Eftersom efterfrågan på bostäder är uppenbar över hela landet och med bristen på tillgänglighet, inklusive låga räntor och frimärksavgiften som är i spel fram till mars 2021, vill fortsätta sin stora löpning fram till 2021 och för långa loppet.

Under första halvan av året stoppade Covid-19 alla industrier och ställde all verksamhet i paus, vilket fick de allra flesta industrier inklusive fastighetsbranschen att uppleva sorgliga torra besvärjelser..

När veckorna utvecklades och regeringens åtgärder började lindras något över hela landet sågs fastighetsbranschen långsamt.

Under tiden blev hypoteksräntorna historiskt låga, hand i hand med tillkännagivandet från regeringen som bekräftade att frimärkesavgiften började se konsumenternas efterfrågan vara stark.

Företagets senaste handelsuppdateringsrapport ser en stark balansräkning och kassaflöde. Med en förväntad nettokassa mellan £ 500 miljoner – £ 750 miljoner.

Eftersom efterfrågan och återhämtningen har dominerat fastighetsbranschen under andra kvartalet överträffar den alla förväntningar.

Företaget vill redan nå toppen av marknadens förväntningar med företagets intäkter.

Med bostadsmarknaden i efterfrågan och kommer från styrka till styrka, har företaget också räknat med att deras tomt för markposition ökar med cirka 10 000 tomter under de kommande 12-18 månaderna.

Tillsammans med sin starka närvaro på den brittiska fastighetsmarknaden har husbyggarna också en närvaro i Spanien som har varit en långsammare återhämtning på grund av ett förbud och begränsningar av internationella resor.

Företaget letar dock efter att det ska normaliseras inom det nya året, mot bakgrund av vaccinationsnyheten.

Med en uppskattad 85-90% komplikationsgrad inställd för 2021 tillsammans med en stark orderbok som går in i det nya året med fortsatt kundefterfrågan, bevisar att Taylor Wimpey siktar på stor framgång inom 2021 och i fler år framöver.

Därför är TW en av de bästa aktierna i Storbritannien att köpa för långväga.

Tillsammans med Taylor Wimpey är Persimmon också ett toppresterande brittiskt aktie som är inställt på ett starkt 2021.

Här har vi delat upp och delat fastighetsföretagens positiva resultat från i år, vilket kommer att ge bra resultat för framtiden, tillsammans med 9 andra toppresterande brittiska aktier som du kan köpa för 2021.

Vi har allt täckt och lämnar ingen sten orörd på din brittiska aktiehandelsresa.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Burberry, det lyxiga varumärket för modehandlare som fortsätter att dra in intäkter från hela världen, även i osäkra tider.

Även om varumärket inte har haft ett lysande år, minst sagt, som många företag över hela världen leder fram till 2021 och ser på företagens beprövade meritlista, är detta resonemanget om att detta lager kommer på listan som ett av de bästa aktierna i Storbritannien att köpa 2021 och därefter.

Det populära modemärket har inte bara en stark efterfrågan inom Storbritannien utan har en långvarig efterfrågan från varumärkets asiatiska marknad.

Trots den globala pandemikrisen är mode en bransch som aldrig går ur stil. När det gäller den ikoniska varumärkesdesignen har Burberry Group visat sig vara populär bland alla arbetarklasser.

Med ett börsvärde på 7,397 miljoner pund vill Burberry Group växa med sin nuvarande strategi enligt råd från bolagets styrelseordförande, Dr Gerry Murphy och VD Marco Gobbetti.

Från företagets årsredovisning 2019/20/20 visar det att detta år på grund av Covid-19-utbrottet har haft en stor effekt på företaget.

Företaget uppgick till 2,6 miljarder pund i intäkter vilket minskade med 3% och rapporterade att rörelseresultatet minskade med 57% i mars.

Hittills är företaget fortfarande kvar på var de ville vara på grund av pandemin.

I början av året, då majoriteten av världen började gå in i hårdare låsningsåtgärder, började Kina och Sydkorea återuppta och upplevde en “positiv tillväxt” enligt årsredovisningen..

Eftersom världen pressar på att bli mer digital har Burberry en stark efterfrågan genom sin online-närvaro, som under sommaren såg varumärket hålla sina vår- / sommarlager tillgängliga längre än väntat för att göra det möjligt för kunder att köpa dessa säsongsmönster online för att kompensera för borttappade inkomst.

Burberrys mål är att fortsätta utveckla och sprida dess brittiska unikhet över olika kontinenter, fram mot början av det nya budgetåret. Med fortsatt framgång på den asiatiska marknaden.

Med hopp om normalitet 2021 försöker Burberry klättra uppför stegen med sin försäljning, med en stor del av varumärkets försäljning från resande konsumenter..

Vilket gör varumärket till ett brittiskt lager att köpa och vara en del av 2021 och i framtiden.

6. JD Sports Mode (LON: JD)

JD Sports, den brittiska sportmodehandlaren som har ett glödande år trots de effekter som Covid-19 har sprungit på detaljhandeln.

Sportkedjan har inte bara levererat resultaten inom sitt varumärke, företaget vill också bredda sina horisonter för att utvidga sitt namn, eftersom det nyligen kopplades till det potentiella köp av modeförsäljaren Debenhams.

Tills förhandlingarna slutade i början av december på grund av den extra förstörelsen av den Acadia-gruppen hade fallit i administrationen som innehade och spelade en nyckelroll i Debenhams Groups intäkter.

Vilket visade sig vara för mycket av en stor risk att ta för sportföretaget.

Med ett börsvärde på 7,65 miljarder pund och aktier som flyttade från år till år till cirka 7,30%, går varumärket inte alls dåligt.

JD: s aktie ökade med 147% under det senaste året, sportintäkterna minskade med 6%. Trots att sportvarumärkets intäkter har ökat till 6,11 miljarder GBP inom 2020 från 4,72 miljarder USD i början av året.

Märkbart är att JD: s aktiekurs är en för att vara känd för att vara hög, den har säkert utrymme att stiga upp igen.

Mot bakgrund av den brittiska regeringen som lyfter de lokala låsningsåtgärderna över hela landet kan vi se att den här populära sporthandlaren visar ännu större resultat när vi kommer närmare festtiden.

Eftersom butiker öppnar över hela landet och över hela världen, som inkluderar över 600 butiker som är prickade över hela världen och för att inte glömma företagets starka digitala inkomster, är det här detaljhandelsmärket ett lager att köpa och hålla koll på 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

Senast kom in på vår lista, är Ocado Group PLC är en brittisk online-stormarknad som är stolt över att vara en “icke-traditionell stormarknad”.

Online-återförsäljaren skickar sina leveranser direkt från företagets lager utan att ha sin närvaro i en stormarknad med en butikskedja över hela landet.

Livsmedelsbutiken online har sett en betydande ökning av sina intäkter, vilket dokumenterades i den senaste rapporten, som slutade till 29 november.

En försäljningsintäkt på £ 579,6 miljoner, vilket är mer än £ 100 000 jämfört med föregående års resultat på bara 430,0 miljoner £.

2020 har förmodligen varit ett genombrottsår för företaget, inte för att de har presterat dåligt tidigare men mot bakgrund av årets händelser har företaget blivit mer känt för konsumenterna med sina anpassningsbara Covid-19-åtgärder..

Att tillhandahålla sin unikhet med produkter som kommer direkt från företagets lager blir i stor utsträckning e-livsmedelsbutiken att se upp för när vi går in i den nya normalen.

Med bolagets aktiekurs som håller i en imponerande takt, även om det har haft sina ögonblick av volatilitet och med sin försäljningsvinst i styrka, är det inte konstigt att investerare följer detta blommande aktie i Storbritannien.

Med Brexit runt hörnet leder det naturligtvis investerare att ha sina bekymmer. Inte bara inom denna bransch utan över hela linjen som ett kollektiv.

Men vilken inverkan kommer Brexit att ha på Ocado Group PLC?

Det långa och korta av det, Brexit kommer naturligtvis att påverka företaget men det kan bara vara kortlivat jämfört med företag inom andra branscher.

Eftersom färsk produktion kommer in i lagren från olika länder runt om i världen kan detta hålla upp eller se företagets tillväxt bli långsammare på grund av brist på produktion och också den väntan som det kan ta för att komma fram till sina lager..

Men med all ärlighet kommer det mer än sannolikt inte att orsaka ett stort problem för företaget på lång sikt och realistiskt sett är företaget mer än troligt ett steg före med denna potentiella fråga som kan orsaka en försening.

Som nämnts ovan styrs världen mer och mer digitalt för dagen. Vilket för den långsiktiga påverkan är fantastiskt för detta växande företag eftersom världen anpassar sig till den nya normalen i den populära digitala on-demand-världen.

Företaget är inte bara ledande med sin digitala e-livsmedelsnärvaro, varumärket samarbetade också med M&S, ett av Storbritanniens främsta lyxmatföretag som ökade företagets tillväxt med 52% i augusti.

Med framtidsutsikterna för lysande långsiktiga investeringar, tillsammans med dess lysande intäktsresultat som det har visat i år, kommer detta företag att vara ett av de företag som leder in i den nya framtiden och definitivt ett att vara en del av 2021.

Ytterligare ett populärt aktie i Storbritannien 2021

Boohoo Group PLC (LON: BOO)

boohoo grupp lager

Boohoo, online-modehandlaren har haft en blandning av allt detta år inklusive aktiekursen nästan tredubblat inom sin topp.

Modehandlaren är populär bland de flesta generationer som erbjuder de senaste stilarna och trenderna och dess viktigaste attraktion, märkets prisvärda mode.

I början av året slog modemärket en succé i början av pandemin, men varumärket fick snart fart som en ledande digital artist eftersom låsningsåtgärder begränsade individer från att handla i butiker..

Även om Boohoos aktiekurs kan vara oförutsägbar, har företaget vuxit under de senaste fem åren och fram till 2021 kommer det att växa ytterligare med spektakulära resultat som investerare förutspår.

Bolagets aktiekurs ligger för närvarande på 311,80 per aktie som analytiker rekommenderar att det är en stjälning eftersom det potentiella utrymme för tillväxt som är synligt för företaget att arkivera i framtiden, är motivationen inte bara att köpa utan att behålla detta lager din portfölj.

Trots mediets motreaktion kring varumärkets fabriker i Leicester i år, som såg företaget pressas in i rampljuset och märkas med att försumma och betala för mycket sina anställda.

Företagets VD Mahmoud Kamani adresserade rapporterna och tillade dessutom att han fokuserar på Leicesters prestationer snarare än att utöka varumärket till andra kontinenter.

Enligt rapporterna från augusti ökade företaget med 44,54% jämfört med året innan till 408,25 miljoner £ trots den globala pandemin och utredningar om varumärkets etniska bakgrund..

Tillsammans med företagets intäkter, dess nettoresultat, dess nettoförändring i kontanter och alla andra finansiella områden inom varumärket, står alla för närvarande i det gröna.

Med varumärkets finansiella siffror som visar vägen för företaget, tillsammans med positiv feedback från analytiker och dess attraktiva aktiekurs, gör Boohoo ett aktie att köpa 2021 och vill ge tillväxt på lång sikt.

Bästa brittiska aktier att köpa 2021 – The Verdict

Och där har du det, 7 av de bästa brittiska aktierna kommer att ge dig en ljusare framtid inom 2021 och därefter som också ger en stor variation i din expanderande portfölj.

Utöver det positiva är det viktigt att nämna att alla företag har sina egna risker eftersom det inte finns någon garanti när man investerar.

Söker investera i Storbritanniens främsta aktier för framtiden?

Efter att ha tittat på 7 av de bästa brittiska toppaktierna att vara en del av för 2021 och därefter, är det nu dags att börja engagera sig i åtgärden, vilket tar bara några minuter för dig att bli en del av en sådan spännande och givande handel resa.

Innan du börjar din resa till investeringar är det viktigt att du vet att ingenting är garanterat när du investerar dina pengar. Det är därför det är klokt att genomföra och genomföra så mycket forskning som möjligt på alla områden där du funderar på att placera dina pengar.

Du kan börja din handelsresa hemifrån med all hjälp och vägledning till hands.

Ditt första steg mot handel med brittiska aktier, du måste skapa ett handelskonto och hitta en mäklare som passar dig.

Även om det finns många online-handelsplattformar tillgängliga för dig att utforska online, är det bäst att välja klokt och se till att plattformen du väljer har nödvändiga licenser tillsammans med mäklarlicenser.

eToro, världens ledande sociala och handelsplattform erbjuder allt på din fritid. Online-handelsplattformen gör din start till aktiehandel enkel, stressfri, effektiv och snabb.

Att öppna ditt eToro-konto kan göras inom några minuter, tillsammans med att öppna ett mäklarkonto, vilket rekommenderas att hålla dina pengar åtskilda från dina vardagliga konton.

När du har öppnat ditt konto och valt en mäklare som passar dina behov är den sista punkten att sätta in pengar för att börja din aktiehandelsresa.

Det finns ingen tidsgräns, du kan ta så mycket tid och göra så mycket forskning som du behöver innan du investerar dina pengar i någonting, eftersom det alltid är klokt att veta vad du går in på.

Inklusive alla fördelar som eToro har att erbjuda inklusive 0% provision, tillgång till alla de ledande toppaktierna och mer, eToro erbjuder också handelsutbildning för dig att förstå och börja din resa till aktiehandel.

Utan startkostnader kan du helt enkelt registrera dig gratis för att uppleva första hand för att se hur ett handelskonto ser ut och fungerar, så när det gäller den verkliga affären kommer du att känna dig mer säker på hur du handlar.

Oavsett om du är en nybörjare att börja eller en nybörjare att investera, kan du lära dig alla knep för handeln genom denna enkla, okomplicerade, moderna plattform.

eToro – Köp de bästa brittiska aktierna utan provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Viktiga takeaways

 • Topp 7 bästa brittiska aktier har båda exceptionella positiva men balanserar med sina egna riskfaktorer.
 • Förutom de bästa brittiska aktierna som nämns ovan, håll ett öga på den brittiska aktiemarknaden, eftersom det finns fler exceptionella företag som kan “boom” inom 2021.
 • Innan du investerar är det klokt att göra ytterligare undersökningar om dina valda aktier.
 • Övning gör perfekt och är ett utmärkt sätt att förstå och lära sig handelsvärlden innan du investerar dina egna pengar.
 • Investera alltid klokt, i enklare termer, invester med dina medel.

Om du gillade att läsa 7 bästa brittiska aktier att leta efter 2021 och därefter snälla dela med någon annan som du tror att det kommer att vara av intresse för.

Observera: Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Investeringarnas värde kan gå ner såväl som upp. Alla åsikter, nyheter, forskning, analyser, priser eller annan information som finns på denna webbplats tillhandahålls som allmän marknadskommentar och utgör inte investeringsrådgivning. Trading Education ansvarar inte för eventuella förluster till följd av investeringar baserade på någon rekommendation, prognos eller annan information som tillhandahålls.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner