Er Ripple værd at købe 2021?

Gad vide om Ripple er værd at investere i år? Brug guiden nedenfor og få dit spørgsmål besvaret!

  • Ripple søger regulatorisk klarhed efter den igangværende SEC-retssag.
  • XRP-hvaler fylder deres poser i høj grad, hvilket igen bidrager enormt til købetrykket.
  • En pause på over $ 1 vil udløse FOMO, når investorer skubber på gevinster mod det højeste niveau.
  • Ripples udsigter synes bullish i det lange løb baseret på MVRV, hvilket antyder en værdig investering i 2021.

I denne vejledning skal vi tale om Ripple – hvad vil Ripple være værd i 2021, og hvorfor du bør overveje at investere i Ripple. I slutningen af ​​denne vejledning har du en større forståelse af Ripple – og du vil være i stand til at besvare spørgsmålene “er Ripple værd at købe i år?”, Og i så fald, "hvad er den bedste børs at købe XRP?".

Verden af ​​kryptokurrency er konstant stigende. Som du sandsynligvis ved, lige siden præsentationen af ​​Bitcoin, udvides estimaterne af edb-monetære former trin for trin. Selv inden for en kort tidsramme er estimatet af kryptopriser hævet med tusinder, og kryptokurver er blevet attraktive aktiver at investere i.

Cryptocurrency-tyrecyklus 2020/2021 har efterladt mange spytende, mens industrientusiaster sidder på kanten og ikke er i stand til at fjerne øjnene fra hitlisterne. Ripple startede mødet med sine jævnaldrende, men led et stort tilbageslag efter retssagen indgivet af United States Securities and Exchange Commission (SEC) mod det udstedende selskab, Ripple Labs Inc., og dets ledere. Vi kommer nærmere ind på detaljerne senere.

En kolossal opdeling opstod i december, hvor XRP dykkede 80% til $ 0,17. Retssagen var en væsentlig ulempe, især under en tyrecyklus. I mellemtiden har XRP gjort store fremskridt mod $ 1, men en årlig højde blev opnået til $ 0,75. På tidspunktet for skrivningen svæver XRP på $ 0,56 midt i et generelt opadgående marked.

Ripple Oversigt

Ripple har skilt sig ud som go-to blockchain-platformen til grænseoverskridende overførsler, der er hurtige og overkommelige fra starten. I længst var XRP den tredjestørste kryptokurrency på markedet. Det blev imidlertid overhalet af Tether (USDT) og mistede senere flere positioner på grund af usikkerheden forårsaget af den igangværende retssag.

Det internationale overførselstoken blev designet til at løse det problem, der i øjeblikket står over for førende fiat-overførselssystemer som SWIFT. Derfor brølede Ripple i 2013 som et verdensomspændende system, der understøtter betalinger, internationale afviklinger og et handelsinstrument. Token XRP er hjemmehørende i blockchain, XRP Ledger.

Det er vigtigt at huske på, at Ripple adskiller sig fra Bitcoin (BTC) og Ethereum (XRP) som broen mellem fiat og den digitale verden. Desuden mener Ripple, at den er i stand til at løse virkelige problemer. Bemærk, at XRP ikke er en mineagtig mønt som BTC og ETH, fordi alle dens 100 milliarder tokens blev oprettet i begyndelsen af ​​projektet.

Den eneste hindring er, at XRP kommer ud som en central kryptovaluta og ikke decentraliseret ligesom sine jævnaldrende, mest fordi 55 milliarder af den samlede forsyning er under Ripple Labs ‘ejerskab.

Hvad har krusning opnået hidtil?

Ripple har bygget forskellige systemer gennem årene for at hjælpe det med at nå sine mål. For eksempel er RippleNet en blockchain-platform, der giver kunder mulighed for at bruge XRP, når de køber likviditet, især på internationale markeder. Platformen forbinder allerede mere end 300 banker og betalingsinstitutter for at sikre øjeblikkelige afregninger, samtidig med at valutakursafgifter sænkes.

Virksomhedens seneste flagskibsprodukt er on-demand likviditet (ODL), som hjælper mennesker, banker og andre pengeoverførselsinstitutioner med at levere øjeblikkelige grænseoverskridende betalinger uden forfinansiering af de nye markeder..

Store globale organisationer som MoneyGram har bakket op om ODL. Det trives fortsat i lande som Brasilien, Filippinerne og den asiatiske region. Desuden giver det folk mulighed for at sende og modtage penge internationalt på en hurtig og overkommelig måde.

Af mange eksperter anses Ripple for at være en avanceret mønt, der er placeret som det 6. krypto-aktiv på Coimarketcaps liste. Lanceret i 2012 Ripple er en af ​​de mest værdifulde kryptokurver blandt kryptosamfundet.

Ripple oplevede for nylig et fald i prisen, da det stod over for SEC-beskyldninger, men kryptoanalytikere mener, at Ripple er værd at købe i 2021, da dens værdi forventes at vokse.

Hvorfor skal du investere i Ripple i 2021?

XRP er en af ​​de digitale aktiver, der stadig handler til en relativt lav pris på trods af tyrkørsel på markedet. Ripple Labs Inc. og dets øverste ledere står over for en retssag indgivet af SEC for angiveligt salg af uregistrerede værdipapirer til kunder. US SEC hævder, at blockchain-virksomheden har formået at holde sig væk fra regulering i over syv år, mens den overtræder Securities Act.

Samtidig har Ripple allerede fyret tilbage på SEC og beder regulatoren om at bevise, at Bitcoin og Ethereum ikke er værdipapirer. Ripple er klar til at kæmpe tilbage og tager ikke regulatorens slag på knæene for at afskære en lang historie kort.

Derfor vil usikkerheden, der svæver rundt om Ripple, til sidst forsvinde og lade XRP samle sig som sine jævnaldrende. Det er værd at nævne, at XRP for nylig lukkede ind på $ 1, men korrigerede omkring $ 0,75. Opdelingen fandt støtte på $ 0,35, hvilket gjorde det muligt for tyre at kæmpe for et rebound. En barriere på $ 0,7 begrænser i øjeblikket bevægelse, da de grænseoverskridende token kæmper for en breakout over $ 0,6.

Ripples bullish udsigter fra et kædeperspektiv

On-chain-målinger giver stor indsigt i kryptovalutaers prishandling. Ifølge Santiments indehaverfordelingsmodel er hvaler på et vildt køb. For eksempel steg antallet af adresser, der indeholdt mellem 10.000 og 100.000 XRP, fra laveste i december på 95.022 til næsten 104.500. Samtidig steg dem, der indeholder mellem 100.000 og 1 million XRP, fra 15.860 til cirka 17.225.

Opgangen i hvaler er et massivt bullish signal, der kan se XRP stige i værdi i år. Bemærk, at lydstyrken, som hvalerne bevæger sig, sandsynligvis øger medvinden bag XRP.

MVRV-modellen afslører, at XRP stadig er i en købszone. Santiment forklarer, at metricen fremhæver det gennemsnitlige overskud eller tab for dem, der besidder XRP-tokens, der skiftede hænder i løbet af de sidste 30 dage og baseret på prisen, da hvert token sidst flyttede. Derfor antyder en MVRV svarende til to, at XRP-indehavere i øjeblikket er 2x på deres investering.

Med andre ord er det usandsynligt, at investorer sælger, når de er med penge eller tab. En høj MVRV-værdi betyder, at en korrektion er sandsynlig, da investorer foretrækker at udbetale for fortjeneste. I skrivende stund holder XRPs MVRV-model 0,459, hvilket antyder, at det grænseoverskridende token stadig er i købszonen.

Ripple bliver populært gradvist, en af ​​de få grunde bakket op af den samlede udvidelse af mønten gennem årene. Stigningen af ​​brugere, der kun tilslutter sig netværket i slutningen af ​​2020, efterlader et positivt indtryk på kryptovurderinger. Først i januar 2021 steg stigningen i brugerengagement i netværket til en procentdel på 240%.

Ripple var aldrig beregnet til at være penge eller en betalingsstrategi. Dette gør det til en noget gennemsnitlig mønt at investere i. Under alle omstændigheder er der en lille oversigt over markeder, der anerkender betaling i XRP-tokens på nettet.

For eksempel kan du købe forskellige varer med det, hvilket gør det mere attraktivt for købere. Du kan opdage en oversigt over handlende, der åbenbart er i stand til at anerkende Ripples XRP, men alligevel ændrer ting sig konstant, og nogle kendte markeder på dette tidspunkt anerkender det ikke.

Det væsentlige anvendelsestilfælde for XRP foreslås at være til flytning af forskellige monetære standarder (eller for visse ting, for eksempel guld eller olie) over Ripple-organisationen. Desuden kan investering i Ripple i 2021 være et godt skridt, da XRP’s pris er lav i øjeblikket, og det forventes at stige i den nærmeste fremtid.

Hvad vil Ripple være værd i 2021?

Ripples prisforudsigelse i 2021 placerer det langt over historiens høje værdi på $ 3,56. Fra et teknisk perspektiv ser XRP frem til at bryde den årlige højde på $ 0,75. Bulls får lov til at fokusere på at tackle april 2018-barrieren til $ 0,99. Handel over $ 1 vil sandsynligvis udløse frygt for at gå glip af (FOMO), hvilket igen vil katapultere prisen mod rekordhøj.

XRP / USD ugentligt diagram

Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) har en bullish impuls, der antyder, at XRP fortsætter med uptrend. Desuden er 50 Simple Moving Average (SMA) ved at krydse over 100 SMA på det ugentlige diagram, hvilket skaber et bullish gyldent korsmønster. Hvis uptrend fortsætter, kan XRP overskyde hele tiden høj og rally mod $ 10. Ripples værktøj fortsætter med at vokse, en faktor der understøtter det forventede massive spring i værdi.

Da prisen på Bitcoin nu har krydset $ 50.000-marken, foretrækker enkeltpersoner, der ønsker at investere mindre tal og har højere afkast, at investere i mønter som Ripple. Dette kan desuden hjælpe Ripple med at stige i værdi, da der vil være mere efterspørgsel.

Men hvad vil Ripple være værd i 2021? Longforecast forudsagde, at XRP-værdien kunne nå så højt som $ 1,29 inden 2021. Digitalcoin forudsiger, at Ripple kunne nå $ 0,89 allerede i marts og derefter falde til 0,86 i december 2021.

Er XRP værd at investere i 2021?

XRP forbliver en værdig investering i 2021. Den eneste anstødssten ser ud til at være retssagen mod det udstedende selskab. Imidlertid er Ripple Labs klar til at kæmpe for en sejr, hvilket også vil øge tokens værdi på grund af regulatorisk klarhed. Samtidig præsenterer Ripple sig som en stablecoin-supportplatform og kan drage fordel af centralbankerne, der har til hensigt at lancere statslige digitale aktiver.

XRP, det avancerede token lavet af Ripples grundlæggere, har glædet sig over nogle skarpe gevinster, der stiger fra generelt $ 0,25 til mere end $ 0,75 i januar 2021.

Ripple kunne værdiansættes til $ 1 i 2021 som angivet af Nigel Green, arrangør og administrerende direktør for monetær konsulentvirksomhed deVere Group. Green henviste til både opmærksomheden, der omfatter XRP-token, ligesom dens rimelige håndevne, når man foretager denne prognose. Dette ville gøre symbolet meget attraktivt at investere i.

Vil Ripple Price vokse i 2021?

For at være moderat kan XRP muligvis nå $ 1,20 inden slutningen af ​​2021. Det kan endda nå $ 2 ifølge mange kryptoobservatører generelt.

Som opstart er det blevet finansieret af forskellige økonomiske bagmænd. Denne finansieringsstart har navnet verdensberømte organisationer, herunder Google. Da estimatet af Ripple udvides, valgte mange andre mainstream og realiserede organisationer desuden at lægge ressourcer på denne investering i de kommende måneder.

Dette giver Ripple magten til at bidrage og opbygge tillid til deres økonomiske bagmænd. Derudover forbedrer den givne kendsgerning muligheden for, at denne mønt kan opleve prisvækst i 2021.

Ripple Coin News vurderer, at de kommende år kan overflade som en glat tid for Ripple efter et uforudsigeligt mønster. Da der vil være en udvikling af sammenstød og stigende innovation, som kan hæve XRPs pris til $ 8 eller $ 10. Dette gør det til et attraktivt investeringssted for alle personer, der er interesseret i kryptoregeringen. Det er således logisk, at prisen kan stige i den nærmeste fremtid, nemlig ved udgangen af ​​2021.

eToro – Den bedste platform at købe Ripple XRP

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Nøgleord

  • Longforecast er optimistisk, når man forudsiger Ripple-prisen i 2021 og forudsiger, at den kan nå så højt som $ 1,09 i oktober.
  • Ripple-prisstigning til en højere værdi, nemlig omkring $ 1,20 inden udgangen af ​​2021.
  • Det er kun logisk, at Ripple-prisen stiger i den nærmeste fremtid, nemlig ved udgangen af ​​2021.

Hvad er Ripple? En begyndervejledning

Forudsigelse af krusningspris

Hvad vil køre Ripple XRP-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner