12 bästa Ethereum-plånböcker 2021 – Recensioner & köpguide

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Exodus
storbok nano trezor exodus plånbok
KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG!

För närvarande är Ethereum den näst största kryptovalutan med mer än 70 miljarder dollar i börsvärde. Även om Bitcoin är den största med 43% marknadsandel, enligt CoinMarketCap.com, Intresset för Ethereum har skjutit i höjden med en häpnadsväckande prisökning på 5700% under 2018. I den här guiden går vi igenom de bästa Ethereum-plånböckerna så att du enkelt kan hitta ett säkert sätt att lagra din snart köpta ETH.

Vilken utmärkt Ethereum-plånbok behöver ha:

  • Ett säkerhetskopieringssystem som gör att du kan säkerhetskopiera din plånbok i händelse av fel.
  • Privata nycklar som du kontrollerar själv. Vi föreslår att du har en hårdvaruplånbok eftersom skadlig kod kan bryta mot programvara och plånböcker som lagras online.
  • Enkel användning: Numera är det en standard att inkludera en skärm på din Ethereum-plånbok så att du enkelt kan konfigurera och komma åt plånboken.
  • Kompatibilitet med olika operativsystem som Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android och alla andra operativsystem du kan ha.
  • Uppdateringar och aktivt stöd från teamet bakom plånboken.

Om ETH-plånboken du tittar på för närvarande, eller kanske redan har en, som inte uppfyller några av dessa krav, rekommenderar vi starkt att du tänker om ditt beslut. Se om någon av plånböckerna i den här guiden passar din budget.

VÄNLIGEN NOTERA : De flesta Ethereum-plånböcker kostar inte mer än $ 100 och det kan potentiellt spara dig från att tappa tusentals, om inte mer. Att köpa en Ethereum-plånbok för under $ 100 för att säkra ditt kapital i Ethereum är smutsigt billigt.

Hårdvara Ethereum plånbok kontra stationär / mobil / webbplånbok

Det finns en del kontroverser när man talar om för- och nackdelar med hårdvara kontra stationär eller mobil plånbok (online-plånböcker). En del hävdar att hårdvaruplånboken är den säkraste eftersom den är en plånbok som lagras offline; Därför kan ingen skadlig kod eller hackare bryta mot den. På andra sidan säger dock många att det är lika lätt att få tillgång till det i ditt hem (genom att stjäla plånboken).

På TheEasyBitcoin.com rekommenderar vi alltid våra läsare att köpa en hårdvaruplånbok, men vi är fortfarande öppna för att granska och betygsätta tjänster som fungerar online, t.ex. mobil-, webb- eller stationära plånböcker. I denna handledning där vi hjälper dig att hitta den bästa Ethereum-plånboken ser du alltså en blandning av tjänster / produkter – både för kylförvaring och onlinetjänster. Vi tror att du är den enda personen som vet vilken typ av plånbok som passar dina behov bäst.

Hur som helst, nu när du vet vilka faktorer du behöver tänka på när du köper en Ethereum-plånbok, går vi direkt in i listan över de bästa Ethereum-plånböckerna 2020.

Topp 12 bästa Ethereum plånböcker från 2021

1. Ledger Nano S (hårdvaruplånbok)

Ledger Nano S är överlägset en av de mest populära Ethereum-hårdvaruplånböckerna eftersom den gör sitt jobb perfekt samtidigt som den förblir en av de billigaste plånböckerna på marknaden (69,60 €). Plånboken fick en OLED-skärm som gör det enkelt att konfigurera och använda. Det bästa är att du kan lagra ett brett utbud av kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin – för att nämna några. Du kan till och med lagra olika altcoins i samma plånbok. Därför behöver du inte en ny plånbok för varje kryptovaluta du vill lagra – perfekt för dem som vill minimera sin investeringsrisk genom att dela den i olika digitala tillgångar.

Här är en videohandledning om hur du konfigurerar och använder Ledger Nano S:

Du kan använda Ledger Nano S på till och med en hackad dator utan att riskera dina kryptovalutor – deras säkerhet är så robust att ingen, utom du, kommer att kunna använda den. Definitivt en av de bästa plånböckerna för Ethereum genom tiderna.

KOMMA IGÅNG MED LEDGER WALLET

2. Trezor (hårdvaruplånbok)

Trezor är den första någonsin Bitcoin plånbok, och nu kan den användas för Ethereum via MyEtherWallet webbgränssnitt. Förvara plånboken offline, och när du vill använda dina Bitcoins ansluter du bara plånboken till din dator, anger lösenordet och voilá, du har tillgång till din plånbok.

Här är en video om hur du ställer in och använder Trezor:

Den här plånboken, som Ledger Nano S, använder tvåstegsautentisering för att verifiera att det verkligen är du som försöker komma åt plånboken. Du kan också använda din Trezor som en huvudnyckel till alla dina onlinekonton med deras Trezor Password Manager. Även om detta inte är något som krävs för att en utmärkt plånbok ska ha, visar det bara hur kreativt och passionerat teamet handlar om sätten att använda TREZOR.

KOMMA IGÅNG MED TREZOR

3. Exodus (skrivbordsplånbok)

Exodus är en lättanvänd, plånbok med flera kryptovalutor. Med Exodus får du en översikt över din kryptovalutaportfölj med ett cirkeldiagram och deras sammanlagda värde direkt när du loggar in i plånboken. Den stöder Bitcoin, Augur, Dash, Dogecoin, Ethereum, Factom, Golem och Litecoin, vilket gör den till en utmärkt plånbok för de av er som har en bred portfölj med mynt.

För att komma åt din plånbok måste du komma åt internet, men eftersom de privata nycklarna endast är tillgängliga via skrivbordet är det fortfarande en av de säkraste metoderna för att lagra Ethereum. Det är också den första plånboken som inkluderar ShapeShift, som låter dig byta direkt i skrivbordsplånboken – det här är väldigt bekvämt om du vill behålla din ETH på ett ställe medan du fortfarande kan handla den.

Med ett klick återställs e-post och säkerhetskopieringsnycklar gör det enkelt att säkerhetskopiera och återställa förlorade privata nycklar samtidigt som du är säker på att nycklarna inte hamnar i fel person. Mac, Linux och Windows är de enda operativsystem som stöder applikationen, så om du har något annat operativsystem måste du leta någon annanstans.

Vad är den bästa delen av denna Ethereum-plånbok du kanske frågar? Tja, det är GRATIS! Du behöver inte investera några av dina hårt förvärvade pengar i en hårdvaruplånbok (även om vi rekommenderar dem starkt). Exodus är säkert den bästa Ethereum-plånboksprogrammet / appen med tanke på allt det erbjuder och att den gör det gratis.

KOMMA IGÅNG MED EXODUS

4. Jaxx (mobil plånbok)

jaxx mobilappJaxx är en mobilplånbok med flera tillgångar skapad av det kanadensiska företaget Decentral. Det stöder lagring av 16 kryptovalutor hittills, och teamet bakom Jaxx driver alltid sin plånbok längre. Med ett tydligt gränssnitt som gör det enkelt för en nybörjare att navigera, samtidigt som den är säker, har den blivit en av de mest populära mobilplånböckerna med över 400 000 användare.

Dina privata nycklar lämnar aldrig din enhet. Du har såddnycklar som kan hjälpa dig att återställa dina pengar om det behövs. Mobilplånboken stöds på Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Firefox Extension och för de som föredrar hårdvaruplånböcker lanserar Jaxx-teamet en under de kommande månaderna.

Deras team är förvånande och ger utveckling och driver sin plånbok för att bli den bästa. Till skillnad från Exodus stöder Jaxx Smart Contracts (läs mer om Smart Contracts här). Jaxx är gratis och är därför ett utmärkt val för dem som hellre inte spenderar pengar på en Ethereum-plånbok.

Vi rekommenderar starkt Jaxx!

KOMMA IGÅNG MED JAXX

5. Mist (skrivbordsplånbok)

Mist är den officiella Ethereum-plånbokappen. Du laddar ner plånboken och den börjar synkroniseras med alla Ethereum-noder. Därefter ber de dig att ställa in ett lösenord för din plånbok. Skriv ner det på ett papper och förvara det säkert i ditt hem, eftersom det inte går att återställa din plånbok om du tappar lösenordet.

När du har ställt in plånboken korrekt är det en ganska enkel process att använda den. Du får en uppsättning offentliga nycklar och en uppsättning privata nycklar för att kunna skicka och ta emot Ethereum i din plånbok.

De privata nycklarna lagras på själva enheten och är inte värd på en server, vilket gör den säker. Den enda nackdelen vi kan hitta är att användargränssnittet inte är optimalt för en nybörjare. Några av de andra vi har granskat visar lätta att förstå cirkeldiagram och ser mer “moderna” ut.

ShapeShift finns i Mist-plånboken vilket gör det enkelt att byta dina mynt mot andra valutor. Mist stöds av Mac, Linux och Windows, och som Jaxx stöder det Smart Contracts.

KOMMA IGÅNG MED MIST WALLET

6. Atomic Wallet 

Atomic Wallet är en icke-förvaringsplånbok med kryptovaluta som stöder Ethereum och över 500 mynt och token. Atomic får mer och mer intresse för kryptosamhället. 

Bortsett från Ethereum och topp-30 mynt, stöder Atomic varje ERC20-token: Anpassad token-funktion gör att du kan lägga till Ethereum-token på några sekunder.

I Atomic kan du utbyta ett stort utbud av krypto direkt i appen. Alternativ till buy-in Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin och Ethereum med ett bankkort ingår också.

Viktig notering: i Atomic behöver du inte skicka KYC eller andra verifieringar av din identitet. Installera bara appen och använd den som du vill. Atomic-versioner finns tillgängliga för MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS och Android.

För att hålla din krypto säker, är det ganska viktigt att skriva ner en fröfrasfras efter installationen av appen. Så länge din mnemonic bara är känd för dig – dina medel är säkra.

En annan funktion är stödet med importen av privata nycklar, vilket gör att du enkelt kan flytta dina pengar från någon annan kryptoplånbok.

KOMMA IGÅNG MED ATOMISK PALLET

7. MetaMask (skrivbordsplånbok)

metamask-logotypMetaMask är en unik Ethereum-plånbok eftersom den inte bara gör det möjligt för dig att skicka och lagra ETH utan också ge dig tillgång till decentraliserade Ethereum-appar. De privata nycklarna är krypterade på din dator, som du kan extrahera när som helst för att komma åt dina privata nycklar.

Här är en introduktion till plattformen:

Som alla andra plånböcker från Ethereum är den här gratis. Deras plånbok fungerar med en Chrome- och Firefox-förlängning för att få åtkomst till plånboken, så länge din dator kan köra antingen Chrome eller Firefox kan du använda den. De stöder dock inte smarta kontrakt. Och ShapeShift är inte tillgängligt på plattformen. Det är dock en säker plånbok, så det förtjänar att nämnas i den här guiden över de bästa Ethereum-plånböckerna.

KOMMA IGÅNG MED META MASK WALLET

8. MyEtherWallet (webbplånbok)

myetherwallet-logotypDetta är en ovanlig typ av webbplånbok eftersom den inte använder några servrar för att vara värd för privata nycklar. Istället lagras den privata nycklar på din dator, vilket gör plånboken säker. Det är en öppen källkodsplånbok så att du kan skriva och få tillgång till smarta kontrakt. Det möjliggör också byte mellan ETH till BTC, vilket är perfekt för dem som handlar med BTC / ETH, och vice versa, som inte vill att deras Ethereum ska ligga på en börs.

Du kan också använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S eller Trezor med MyEtherWallet för att komma åt den på en dator. Det är en webbplånbok, så du kommer åt din plånbok via webben (på vilken plattform som helst, till och med PS4) och den har ett Chrome-tillägg om du föredrar det.

Vissa hävdar att det kan vara lite svårt att använda för en nybörjare, vilket vi håller med. Men när du väl har vant dig med plånboken är det en bit kaka. Vi rekommenderar det på grund av det utmärkta stödet, integriteten och säker lagring av kryptovaluta MEW.

KOMMA IGÅNG MED MIN ETHER-PLÅNBALL

9. Coinbase (webbplånbok)

Coinbase-granskningCoinbase är den absolut mest använda plånboken. Coinbase, när Bitcoin är på nyheterna, har mer än 100 000 användare att registrera sig – per DAG. Först tillät de bara att Bitcoin kunde köpas och lagras, men nu tillåter det dig att lagra Ethereum, Bitcoin Cash och Litecoin.

Det är ett billigt och snabbt sätt att lagra Ethereum och andra kryptovalutor, med tanke på att de tjänar ditt land (här är en lista över alla länder de tjänar.)

Följ de här stegen om de tjänar ditt land:

  • Registrera dig på Coinbase
  • Få din offentliga adress
  • Överför din ETH till den offentliga nyckeln Coinbase
  • Lagra ETH på Coinbase

Den största nackdelen med att ha ditt Ethereum lagrat på Coinbase är att det är de som är ansvariga för dina offentliga nycklar, eftersom de lagras på sina servrar. Du har inte kontroll över dem och eftersom Coinbase används av miljontals människor, gillar hackare att rikta in sig på deras plattform. Även om det inte finns så många framgångsrika fall där användare på Coinbase hackas, rekommenderar vi att du skaffar en hårdvaruplånbok om du håller Ethereum på lång sikt.

KOMMA IGÅNG MED Myntbasen

10. ETHAddress (Paper Wallet)

etaddressöversiktETHAddress är det billigaste alternativet för dem som vill ha ett fryslager för Ethereum. Denna pappersplånbok är ett projekt med öppen källkod som du själv skriver ut hemma, vilket inkluderar privata och offentliga nycklar så att du snabbt kan skicka och lagra Ethereum.

Du kan välja ytterligare krypterade nycklar om du vill öka nycklarnas säkerhet ytterligare. Smarta kontrakt stöds inte, men eftersom denna plånbok finns på ett papper är det inget att förvänta sig. Ingen personlig information behövs, så det finns inget sätt att spåra adressen till dig.

KOMMA IGÅNG MED ETADRESS

11. KeepKey (hårdvaruplånbok)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey är den dyraste hårdvaru Ethereum-plånboken till $ 120 per pop. Det gör att du kan lagra ditt Ethereum offline på hårdvara, precis som Trezor eller Ledger Nano S. Den största skillnaden mellan KeepKey vs. Ledger Nano S vs. Trezor, förutom priset, är skärmstorleken. Det är lite mer tjockt och är svårare att bära med sig.

Plånbokets plastkropp är lite sårbar för skador om du tappar den eller om du inte tar hand om den ordentligt. Vi rekommenderar att du överväger Ledger Nano S eller Trezor innan du köper KeepKey. Men om du gillar plånboksgränssnittet och vill spendera lite extra pengar på en plånbok (för att visa hur mycket en baller du är) är det här plånboken för dig.

KOMMA IGÅNG MED KEEPKEY

12. Paritet

paritet logotypParity är en plånbok som samtidigt låter dig gränssnitt med Ethereum-nätverket och din dator. Liksom MyEtherWallet är Parity mer en webbläsare än bara en plånbok. Du får tillgång till alla decentraliserade Ethereum-appar och kan faktiskt ta isär plattformen snarare än att “bara” köpa och sälja Ethereum för vinst.

Parity är en ny plånbok och har robusta säkerhetsåtgärder så att du säkert kan interagera med Ethereum blockchain. För närvarande stöds paritet på Linux, Windows och Mac. Paritet har haft några hack och buggar, den senaste i november 2018 där de var tvungna att frysa hela sitt nätverk uppskattat att innehålla över $ 150 miljoner i Ethereum.

Vi skulle inte rekommendera dig att testa Parity just nu, men med någon plattform och plånbok uppstår fel. Vi kommer att se om de kan reparera sitt rykte 2020 och klättra upp stegen i listan över de bästa ETH-plånböckerna.

KOMMA IGÅNG MED PARITET

Slutsats

Även om vi rekommenderar att du köper en hårdvaruplånbok är majoriteten av de bästa plånböckerna faktiskt webb- / skrivbords- / mobilbaserade. Hur kan vi säga att dessa hårdvaruplånböcker är bäst, medan listan domineras av programvara / webbplånböcker? Det finns helt enkelt inte så många hårdvaruplånböcker som online / skrivbordsbaserade.

Vi hoppas att vi har gett tillräckligt med information om varje plånbok så att du kan fatta ett utbildat beslut när du köper en Ethereum-plånbok. Lycka till!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner