Bitmain Antminer R4 anmeldelse – Læs inden du køber den!

Minedrift er en aktivitet, der altid er udført med kraftfulde værktøjer og lige så magtfulde mænd. Miner er altid forbundet med de stærke og modige, og er faktisk et skræmmende nok sted til at begynde med. De fugtige, mørke og svagt oplyste huler, der fungerer som miner, møder næsten altid en vis uro, og selve opgaven med minedrift overlades ofte bedst til eksperterne, de erfarne minearbejdere selv.

Og alligevel ændres tiderne. Dette er teknologiens tidsalder, alderen med at nedbryde gamle normer og opbygge nye og mere passende konventioner. Dette er en æra med forandring. Og ligesom alt andet er minesektoren også berørt af alt dette. Minedrift er ikke mere forbundet med simpelthen fysisk styrke og tilbagevendende arbejde. Det er faktisk nu noget helt andet og rentabelt maksimalt. Dette er en alder af minedrift med kryptokurrency.

Verden er stadig ikke fuldt ud genoprettet fra det massive verdensomspændende fænomen, som Bitcoin viste sig at være. Siden da blev vi introduceret til en overflod af andre lignende valutaer, som alle kom med deres egne unikke egenskaber og fortjeneste. Og nu hvor hele verden er mere eller mindre begejstret for kryptokurrencyernes potentiale, introduceres vi til den næste revolution, der lover at skabe endnu en krusning i den finansielle sektor, kryptokurvedrift..

Ligesom almindelige minearbejdere mineer for ædle metaller som guld, sølv og diamanter, mineer disse new age minearbejdere til kryptokurver. Bitcoins, Litecoins, Dash, Ethereum sammen med mange andre kryptomønter kan udvindes for, og hver eneste af dem er ikke mindre værdifuld end den anden.

Hvordan virker det?

Dybt nede er minedrift efter kryptokurver faktisk en ret kompliceret aktivitet. Det indebærer verifikation af transaktioner på blockchain, således at den største gennemsigtighed opretholdes, og der ikke finder sted nogen forfalskning. Det er en måde at sikre, at Bitcoin eller enhver anden kryptokurrency forbliver decentraliseret, og ingen entydig enhed eller organisation får beføjelse til at fungere som et regulerende organ.

Hvad minearbejderens job angår, bruger de noget kompliceret hardware, ofte kaldet en minedrift, til at løse komplekse beregningsproblemer og matematiske algoritmer. Da der er mange minearbejdere spredt over hele verden, bliver det beslægtet med en konkurrence, og den, der først kommer til løsningen, får opbevare en mængde mønter i den pågældende valuta for sig selv.

På overfladeniveau handler det dog om at vælge den rigtige minerigg til dig selv, forstå dine behov og foretage det rigtige køb. Hvis du på en eller anden måde ender med at tage det forkerte valg og købe en minearbejder, der ikke helt passer til dine behov, er der en ret stor chance for, at din minekarriere bliver usædvanligt kortvarig. En minearbejder er lige så kritisk for succesen med dit venture som brændstof til en bil. Uden den korrekte rigmodel til understøttelse af minedrift bevæger du dig simpelthen ikke meget fremad.

Når vi holder ovennævnte fakta i tankerne, går vi nu videre til kernen i artiklen. Vi sigter mod at give dig en ret omfattende og brugervenlig gennemgang af en af ​​de nyeste modeller af en lang kæde af Bitcoin minearbejdere. Lanceret af en af ​​de stærkeste aktører i krypto-minedrift, nemlig Antminer, lover denne model at give dig alt, hvad du muligvis kunne se efter, og mere.

Bitmain Antminer R4 anmeldelse

Bitmain Antminer R4 anmeldelseDet primære salgsargument for R4 er, at den er optimeret til hjemmebrug. Ofte, når en person køber en minearbejder, ender de med kun at påtage sig begrænset brug af det samme på grund af den overdrevne ruckus, der følger med den.

Så snart minearbejderen er tændt, genererer den usædvanlige mængder støj, der på ingen måde er sund nok til privat brug. Langvarige aktiveringsperioder kan endda forårsage alvorlige problemer med beboerne i bopælen eller eventuelle umiddelbare omgivende lokaliteter.

For at undgå sådanne problemer skal minearbejderen komme med en passende begrænsende hætte på den lyd, der genereres af maskinen. Mens nogle minearbejdere og producenter følger denne praksis og gør meget om at sikre, at minearbejderen holder sig inden for de foreskrevne støjniveauer til privat brug, er det mange andre producenter, der ikke kan gøre dette, simpelthen fordi de tilknyttede hardwarekomplikationer ikke tillader sådan en ændring.

Heldigvis er Antminer R4 designet til netop dette formål. Ventilatorerne, der er anbragt i R4, som i tilfælde af en hvilken som helst anden enhed er de primære kilder til støj, fungerer på en meget lydløs måde, hvilket fører til et alvorligt fald i den tilknyttede gener.

Et andet godt salgsargument for Antminer R4 er, at det tilfældigvis er en af ​​de mest effektive minearbejdere, der nogensinde har ramt markedet.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER R4

Hash-hastighed

Som forklaret ovenfor er en af ​​de største funktioner, der følger med R4, dens overlegne effektivitet. Da effektivitet er et direkte produkt af en minearbejders hashrate, synes det kun naturligt, at R4 kan prale af den næsthøjeste hashrate blandt alle de minearbejdere, der er tilgængelige på markedet i dag. Med hensyn til ren effektivitet er R4 kun næst Antminer S9 og foran Antminer S7.

R4 giver dig en hash-hastighed på 8,6 TH / s, hvilket er ret fantastisk, hvis du tænker over det. En sådan forbløffende hashrate på en minearbejder har alvorlig indflydelse på rentabiliteten forbundet med riggen og sætter den langt over næsten al anden konkurrence på markedet.

Elektrisk effektivitet

Et andet direkte mål for effektiviteten af ​​et produkt, minearbejdere eller andet, er mængden af ​​elektrisk strøm, det bruger. Et produkt kan være superlativ i alle dets funktioner og kan simpelthen have de mest intuitive funktioner, der nogensinde er blevet implementeret, men hvis det tilfældigvis har nogle ret urimelige krav til strømforbrug, så er det på en måde ikke bedre end noget af det andet variationer i markedet, da netto brugertilfredshed på ingen måde oplever en forhøjelse.

Mængden af ​​forbrug af R4 er 0,098 J / GH’er. Dette er nøjagtigt lig med, hvad S9 har at tilbyde, og som også uden tvivl er den mest effektive minearbejder på markedet. Bitmain R4 huser BM1387-chippen, der er fremstillet ved hjælp af 16nm FinFET-teknologi, der tilbydes af TSMC. Den rekordstore energivurdering på 0,098 J / GH’er gør den let til den mest energieffektive minearbejder, der nogensinde er til salg. Hvad angår disse 16 nm chips, som er drivkraften bag den næsten utrolige effektivitet, der tilbydes af R4, blev de først produceret af BitFury og senere blev de tilbudt af TSMC.

Et andet punkt at bemærke her er, at selvom du måske finder høje hashhastigheder og gode energivurderinger på enheder separat, er det faktisk ret sjældent at finde en enhed, der ikke kun tilbyder utroligt høje hashhastigheder, men også alvorligt begrænser mængden af ​​energi, enheden ender med at forbruge. En sådan kombination af funktioner er måske næsten aldrig set før i en enkelt rig, hvilket gør R4 bestemt til en af ​​de bedste enheder, der nogensinde er blevet lanceret.

Pris

Antminer R4 kommer ikke ligefrem billigt. Men hvis du tænker over, hvilken god ting er der nogensinde blevet billigt? Med den fantastiske række funktioner, der følger med i R4 og utroligt høje værdier af de egenskaber, den har at tilbyde, kommer det ikke som nogen overraskelse, at R4 kommer til en pris, der er højere end gennemsnittet på markedet.

Vi er dog overbevist om, at selv den forværrede pris ikke på nogen måde er tilstrækkelig til at retfærdiggøre alt, hvad R4 har at tilbyde, hvilket betyder, at selvom du tilfældigvis køber den til den nuværende pris, ville du få en fantastisk aftale for dig selv og tilmelde dig en fantastisk enhed.

Prisen til en lidt høj $ 1000 er R4 bestemt dyrere end mange andre enheder derude, men også billigere end en hel del mindre udførende rigge. Men prisen på produktet lægger bestemt R4 uden for den gennemsnitlige hobbyminearbejder, især dem der kun vil teste minedriftens farvande først.

Dedikerede minearbejdere kan på den anden side have stor gavn af denne enhed, selv til den øgede pris.

Anvendelse

R4 er designet med et enkelt mål, der er at tilfredsstille sine brugere. Med en intuitiv brugergrænseflade og en fantastisk webstedsstruktur sætter denne bestemt brugertilfredshed i spidsen. Portalen er designet med stor omhu, og strukturen i menuerne og panelerne giver en ret smidig og flydende navigation mellem sider.

Derudover er alt hvad du behøver at gøre for at starte minedrift opsætte din tegnebog og oplyse adressen for det samme. Derefter skal du tilpasse og gemme dine indstillinger for minedriftspulje, hvilket vil føre til en fantastisk og personlig arbejdsoplevelse for dig selv. Et par unikke funktioner, som ikke let findes i andre generiske minearbejdere, er evnen til at kontrollere eller regulere aspekter såsom blæserens hastighed eller endda frekvensen.

Rentabilitet

Som allerede forklaret er R4 den næstmest populære minearbejder, der er tilgængelig på markedet i dag. Det er kun andet end S9, og som et resultat er det også meget rentabelt. Dette skyldes, at en minearbejders rentabilitet er en direkte konsekvens af dens hashrate.

Nu da de fleste af hobbyminearbejdere udelukkende er interesserede i at høste overskud og tjene penge på de udvindede mønter, er R4 designet til at have et strømforbrug på omkring 845 watt med en APW5 PSU-strømforsyning. Med hensyn til dette energibehov behøver du ikke bekymre dig meget, da de fleste hjem har en stikkontakt, der opfylder de elektriske krav i denne ordre. Det kan dog ikke nægtes, at når du begynder at bruge minearbejderen, vil du snart begynde at opleve en kraftig stigning i dine energiregninger og elforbrug.

Hvis du betragter din samlede investering som $ 1000 for minearbejderen og ca. $ 240 for strømforsyningen, ville det ifølge minearbejdsregnemaskinen tage dig i alt 527 dage at tjene din investering tilbage og begynde at tjene noget reelt overskud. Ovenstående oplysninger er dog underlagt det faktum, at dine energiregninger forbliver i skak og altid skal forblive under den øvre grænse på $ 0,10 pr. KwH.

Hvad dette betyder for dig nu er, at hvis du tilfældigvis køber en Antminer R4, så vil du før eller senere begynde at få overskud, sandsynligvis efter det antal dage, der er nævnt ovenfor, men der er altid den store antagelse fra vores side om, at alle involverede faktorer forbliver konstante.

I Bitcoins verden, hvor prisen pr. Dollar næsten altid svinger og hurtigt stiger eller falder, er en sådan antagelse vildt malplaceret. Afslutningsvis tager du bestemt en risiko, hvis du planlægger at købe minearbejderen, og der kan ikke være nogen garanti for, hvor lang tid det vil tage, før din minearbejder endelig begynder at spytte nogle anstændige overskud.

Lav lyd

En stor faktor forbundet med minearbejdere er mængden af ​​lyd, de genererer. Selvom det er blevet set, at mere effektive minearbejdere har tendens til at generere mere lyd, foregår der altid innovationer i marken, som nu fører til yderst effektive, men samtidig relativt støjløse enheder, der på ingen måde forårsager en ruckus for brugeren. En af sådanne nye tidsalder enheder er Antminer R4.

Årsagen til, at R4 fungerer så godt, er fordi det traditionelle ventilatorsystem, der ofte bruges i minearbejdere, er blevet erstattet af et roterende knivsystem. Inspireret af kølesystemet og ventilatorerne til et split klimaanlæg, som er meget lydsvagt ved brug, har R4 formået at reducere støj involveret i minedrift med så meget som 50%.

Den nøjagtige mængde er målt til kun 51 dB, hvilket er ret anstændigt, når man sammenligner det med nogle af samtidens R4. Derudover er riggens blæserhastighed på automatisk kontrol, hvilket betyder, at den genererede støj altid reguleres og kontrolleres.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER R4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner